|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
nikt nic nie pisze czy mi wizaz zamula?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |||
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Nadrabiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W mieszkaniu było łóżko, szafy, komoda, kanapa i stolik kawowy + mała lodówka. Dlatego dokupiliśmy wtedy 3 szafko- komody, półkę na książki, półkę pod telewizor + stół z dwoma ![]() ![]() Zanim przyjechaliśmy tutaj to każde z nas zabrało ze swojego domu po jednym ręczniku, talerzu i kubku i tyle wszystkiego mieliśmy ![]() ![]() ![]() A mnie dzisiaj TŻ zrobił niespodziankę - pojechaliśmy nad morze ![]() ![]() Lemon tree jest pod wrażeniem ![]() ![]() A teraz w "nagrodę" ogląda olimpiadę- a niech ma- niech zna moją dobroć ![]() ![]() Myślałam, że po powrocie zastanę opis ślubu Honolinki- no ale nic, dalej cierpliwie czekam ![]() Edytowane przez lemon tree Czas edycji: 2010-02-13 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() POZDROWIENIA Z ZAKOPANEGO ![]() ![]() ![]() Jest super, bede opowiadac i nadrabiac w poniedzialek ![]() P.S dzis moja bielizna pojdzie w ruch ![]() ![]() ![]() Zaraz oglądamy "i kto to mówi" Bylismy w aquaparku ![]()
#3484 |
Raczkowanie
|
Heja
![]() ![]() Micia zazdraszczam ![]() ![]() Ja ani nie mam sexy bielizny i jeszcze @ sie przyplątała więc dzisiaj bd spokojnie :P A poza tym TŻ jest wielce zajęty swoją grą..co za facet :P
#3485 |
Zakorzenienie
|
Hmm.... z tego co tu widze wszystkie randkuja, a ja sama
![]() ![]() No i takim sposobem jestem sama, tutaj chyba tez ![]() Bawcie sie dobrze ![]() A co do prezentow slubnych to jestem na ta kwestie obojetna, bo wedlug mnie i kasa i prezent jakis sie przyda. Moja babcia do dzisiaj jak wyjmuje zastawe lub noze to mowi ze to jej prezent ze slubu. Takze ja bede sie cieszyc z tego co dostane, zawsze tak fajnie odpakowywac prezenty. Mojej siostrze zajelo to cale popoludnie, a oni raczej tez kase chcieli, bo wylatywali z Polski na stale, no ale prezenty tez dostali, co prawda nie wzieli wszystkich, ale wiekszosc wzieli ![]() ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-13 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zadomowienie
|
To ja witam wszystkich i nadrabiam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
No nie do wiary - u nas na wątku taka cisza
![]() Ja siadłam dopiero teraz, bo cały dzień zalatany. Moje słonko już śpi ![]() Niunia ja też dziś fantę robiłam i chyba mi wyszła lepsza niż za pierwszym razem - zaraz spróbuję jak coś zostało ![]() Ja nie jestem zazdrosna o żadną dziewczynę z pracy Łukasza, bo żadnej nie widziałam ![]() ![]() Prezenty - ja myślałam żeby dac ten wierszyk, że chcemy kasę albo, że nie chcemy kwiatów, ale Łukasz jest przeciwny. Ale tak sobie myślę - każdy ma prawo do dawania czego chce. U mnie w rodzinie z reguły daje się kasę i u Łukasza też, choc jeden wujek ma świetne pomysły na prezenty, a właściwie na pakowanie ich ![]() ![]() Idę oblukam nowe foteczki na mailu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tu pustki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ja też bym nie chciała kwiatów, zazwyczaj wtedy młodzi proponują coś zamiast, a my nie wiemy co chcemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Micia fajnie, że weekendzik się udaję
![]() Popatrzyłam sobie na wszystkie piękności na mailu i teraz idę się kąpac Piękne ![]() Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-02-14 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Jak byłam ui G, to sobie Was poczytałam, ale nie chciało mi się pisać ![]() ![]() ![]() Coś mi się dzieje z kompem, więć jeśli mnie jutro i w najbliższej przyszłości nie będzie to znaczy brak kompa. Nie chce się wogóle włączać - próbowałam to zrobić teraz chyba przez 20 minut, aż w końcu tacie jakoś się udało. Jutro postara się przegrać system, ale jeśli to coś z płytą główną, to nie będę miała kompa dłużej ;( buziaki uciekam spać, bo juteo rano jedziemy po te wyniki ![]()
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupony totolotka ![]() ![]() ![]() Od poniedziałku dieta jak nic ![]() ![]() ![]() ![]() Branoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Linka do salonu pokazywała Micia, bo "pracuje" tak osoba którą zna.
Ja dziś spędzam wieczór i nockę samotnie, bo P. pojechał do domu. Zaraz troszkę poczytam początek wątku i zmykam spać. A na jutro powiedziałam P. że ma nic nie szykować, ale zobaczymy jak będzie ![]() Która z Was to Ania G. ?? Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko trzymam kciuki
![]() ![]() PS. Użycz mi troszkę swojego biustu ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Ja mówiłam Łukaszowi o tej restauracji co wczoraj z dziewczynami byłam to powiedział, ze mnie tam na obiad jutro zabiera. A ja chciałam coś zrobic - powiedział, ze na kolację będzie. Pęknę jutro. Od poniedziałku dieta ![]() Wiem powtarzam się - idę już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie od środy ścisły post - 0 słodyczy ![]() ![]() Właśnie tez się zastanawiam hmmm. ja też uciekam już spać, bo oczka mi się kleją. dobranoc ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ivona nie dziękuję, kciuki się przydadzą. innym trzymającym za mnie też ![]() PS. ja też sie powtarzam hihi. buziale
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Nudno jak Was nie ma
![]() ![]() http://www.wp.pl/?id=walentynki&imie...y=TmF0YWxpYQ== z nudow wymyslam, ciekawe ktora zczai o co chodzi, mysle ze wszystkie ![]() Oby to jeszcze dzialalo jak przyjdziecie ![]() My tez cos bedziemy chcieli zamiast kwiatow, szkoda pieniadzy na kwiaty ktore zwiedna, my pewnie bedziemy chcieli maskotki i do domu dziecka zaniesimy, juz nawet wiem do jakiego, ostatnio powstal taki nowy i tam im sie na pewno przydadza ![]() Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-13 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Rozeznanie
|
Wpadłam tylko na chwilę. Mówię dobranoc i przesyłam link
![]() http://www.smog.pl/wideo/32976/kocia...zenska_klasyk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A Micia ja tak sobie z nudow wchodze na nasze regionalne portale informacyjne i wchodze na forum jednego z nich a tam: http://panorama.media.pl/component/o...396/catid,109/ Po pierwsze glosna sprawa sie zrobila!!!! A po drugie faceci ![]() Przeczytacie bedziecie wiedziec o co mi chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() tak więc często się uśmiechajcie dziewczynki, bo w którymś momencie możemy się minąć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ech, ja miałam dzisiaj spotkanie narzyczeńsko - rodzicielskie.w końcu omówilismy sprawy ślubu, nasze oczekiwania, plany i inne takie męczące sprawy... na szczęsccie nie było źle ![]() ![]() w sumie jestem zadowolona... bałąm się troszeczkę tej konfrontacji. i jestem z siebie i z Ł dumna, że tak fajnie ją zakończyliśmy ![]()
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz juz zmykam na serio!!!! Dobranoc wszystkim ktokolwiek tu jest!!!! Załącznik 2868142 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
/Dzien diobry
![]() ![]() ![]() ![]() p.s wieczor udaaaany ![]() ![]() ![]()
#3503 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja też miałam wieczór udany ![]() ![]() a dziś nie jedziemy na targi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko się przywitam i życzę Wam udanych i przyjemnych Walentynek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry walentynki moje ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kurde ale mam ostatnio mało czasu na wizaz... miłego dnia wszystkim ![]()
#3507 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Może po Mszy nadrobię od wczoraj ![]() ![]()
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia!! trzeba wejść na ślubowisko .pl (piszę tak bo nie działa) póżniej tablica potrzeb i z prawej jest zakładka DAR PAR tu piszą co potrzeba ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-14 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczorajszy dzień spędziłam z Ł. dzisiaj też ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam ostatni egz. i myśle, że dobrze mi poszło, ale na wyniki musze jeszcze poczekać. Co do maskotek dla dzieci to sweetie ma racje, dzieciom nie są potrzebne maskotki http://slubo wisko.pl/institutions/jak_pomagac ![]()
że życie z Panem podzielę" Kult ![]() Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-02-14 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() my mielismy wczoraj walentynki,dzis sie raczej nie widzimy,bo M. ma na 3 W NOCY do pracy... ![]() bielizne dostalam nr 1 ![]() ![]() z kina wrocilismy kolo 24.fil bardzo m isie podobal,sama sie sobie dziwie ![]() i dostalam roze ![]() ![]() no i zakochalam sie ![]() Micia fajnie,ze wyjazd Wam sie udal ![]() ![]() ma.ko, Madzik trzymamy kciuki za wyniki ![]() Jenny Ania G. to Aniusia ![]() ![]() ![]() wstaje wszamac jajeczniczke,milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.