|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Maja 102 ... pokazałaś już twarzyczkę.... widzę że teraz pora na całą sylwetkę
|
|
|
|
|
#1652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
hahaha myslisz ze jej sie spodoba?
![]() aaa asie pamietam to kuzynka meza Rybulki![]() Cytat:
to musil byc pyszny..Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
juz ide zobaczyc... i oczywiscie ze cie pamietamy
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Pozdrowienia z lozka hiii Ja mam na razie leniuchujace walentynki hiii maz w pracy a ja w lozka przezd tv i nie mam zamiary szybko z niego wychodzic ![]() Wczoraj mialam pelen dom gosci i pol dnia gotowania wiec dzis zasluzony odpoczynek ![]() zaraz ponadrabiam co tu piszecie... |
|
|
|
#1654 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrobiłam się na blond i zmieniłam płeć, a co! Walę tynki Wypachniłam się cud-miód perfumami, leże i pachnę Zaraz jakiś dobry film akcji wrzucę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:40 |
||
|
|
|
#1656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rosette to chyba jakieś cholerne prawo serii. Musi się kiedyś skończyc. Maja102 wolałam Cię w ciemniejszych włosach i z mniejszą klatą!!! Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:45 |
|
|
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
widze ze jestes z mojej okolicy a ten kosciolek jakis taki znajomy? Mozna zapytac gdzie to?ojjjj wspolczuje |
|||
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, martuchę to nawet na żywo miałam okazje zobaczyć ![]() Katunia kościół jest w Wodzisławiu, swoją drogą na tych zdjęciach wyszedł ładny, ale na żywo straszny moloch. Mało komu się podoba, ale cóż... ogromna parafia to i kościół ogromny.
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne zdjęcia Cytat:
![]()
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosette - poczytalam i waszych przygodach z autem ! auto rzecz nabyta najwazniejsze ze mezowi nic sie nie stalo! Po takicg nieszczesciach na pewno przyjda piekne dni !! nie moze byc przecoez caly czas zle !! glowa do gory ! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-02-14 o 13:08 |
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj sie mocno
|
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale mam czaderskie Walentynki :/ 2 godziny temu zaliczyłam z Tż izbę przyjęć na chirurgi... Wczoraj tak sobie wyciął paznokieć , wyciągnął drzazgę paznokciową i poszedł do pracy na nockę. O 3 w nocy zaczęło go coś tam uwierać, przyszedł do domu a tu masakra , palec jak serdelek w wyglądzie przypominał nos Rudolfa !!! A w połowie łydki super czerwona pręga! Wystraszyłam się już co prawda zaczęłam rozpuszczać ryvanol ale zebraliśmy się do lekarza bo przeraziła mnie ta pręga. Na pogotowiu obejrzał go lekarz, kazał okładać palucha ryvanolem , a stopę bo jest mega opuchnięta altacetem. Byłam wściekła bo mówiłam mu milion razy żeby tak nie robił z tymi paznokciami... ale on jest najmądrzejszy!!! Teraz śpi po nocy a ja piszę z Wami i jednym okiem oglądam TV. Kurczę a śnił mi się dziś straszny sen... Bolał mnie brzuch i pojechaliśmy z Tż do przychodni. Powiedziałam że jestem w ciąży, a pielęgniarka na to że lekarz zbada mnie przez odbyt!!! Przeraziło mnie to i powiedziałam, że dziękuję i idę do domu a ta pielęgniarka krzyczy za mną po korytarzu że to wbrew pozorom bardzo przyjemne badanie!!! A ja na to " to się idiotko sama taka badaj" Pojechaliśmy do innego szpitala i tam strasznie zachciało mi się do toalety. Poszłam ale była kolejka , i za mną sporo ludzi do tego WC. Już byłam w kabinie i siadłam na sedes i jakaś masakra z pupy zaczęła mi leciec krew ale strasznie dużo!!! Byłam tym taka skrępowana... tu mnie jakiś chłop pogania w tym Wc i normalnie drzwi mi otwiera a ja taka zakrwawiona mówię żeby zawołał mojego męża ... Przybiegł Tż z lekarzem i mówi tak o Boże ona się wykrwawia... przykro nam... I kurdę obudziłam się siłą woli bo już dłużej nie mogłam w tym horrorze uczestniczyć!!! Tak się potem zastanawiałam co się dziś dziwnego stanie... i niemusiałam długo czekać... to ja odwiozłam Tż na pogotowie!!! |
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
bedzie dobrze kochana
zly los sie musi odwrocic !!Cytat:
ale to nie proroczy! jak sama stwierdzilas we snie bylo nieszczesie i to nieszczescie juz sie spelnilo - teraz juz nie ma sie o co martwic...
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
e tam - Jewgienij rządzi! ![]() Cytat:
jak śpiewał Kazik: Los się musi odmienić...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-14 o 14:20 |
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
no wiadomo ze sa pewne granice !
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-02-14 o 14:26 |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ja swego czasu uwielbiałam Jagudina szkoda, że przydarzyła mu się w 2003 r ta kontuzja uda
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że go zabrakło, bo Jewgienij teraz konkurenta na swoją miarę nie ma Wrócił po 4 latach przerwy i... znów wygrywa i własne rekordy pobija ![]() On jest niesamowity Szkoda tylko, że Biellmanna już nie robi...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-14 o 14:33 |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Rosetko to sraszne
trzymaj się mocno Daysy ta prega to mi na zakazenie wyglada. Jak juz tz wyzdrowieje to go wyslij do kosmetyczki stopowej na zabiego na wrastajace paznokcie, Tylko musi miec papiery na to ta kosmetyczka. Widzialam zdjecia takiego leczenia, zakladane klamry etc Powalajace rezultaty. Ech ci faceci zawsze najmadrzejsi. My mamy calkiem przyjemne walentynki. Ugotowalam obaidek, wstawilam wlascie sernik [rosette - masakra jaki on rzadki, nastepnym razem dam tylko 1 szklanke mleka :d a na spod pokruszone herbatniki, bedzie szybciej ]Zrobilam mezowi przyjemnosc wzrokowo manualna A teraz moze jakis film do obiadu poogladamy
|
|
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś strasznie dużo oglądałam łyżwiarstwa miałam swoich faworytów... no nie ukrywam Jagudina jak już pisałam wcześniej... ale jak odszedł to przestałam oglądać ... teraz wcale nie jestem na bieżąco, gdyby nie to że dałaś link to pewnie nic bym teraz też nie oglądała... przeszło mi jakoś. Kiedyś , dawniej z mamą oglądałyśmy solistów, solistki, pary w ogóle co się dało w tej materii... A teraz jakoś mnie to odpuściło... Aaa a czemu on już nie robi tego pirueta ??? Coś mu się stało , czy mu zakazali??? Tak jak salta na lodzie... :P
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-02-14 o 14:54 |
|
|
|
|
#1674 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy salta na lodzie są zakazane, Kiedy pamietam ogladalam jakas murzynke, miala 1 miejsce gwarantowane. I nie pochmowala sie w stylu dowolnym do zrobienia salta no i niesttey medalu nie dostala.
![]() Rosetko mam nadzieje ze po przekrojeniu nie wyplynie nic ![]() Ale w sumie budynie sa z maka ktora to zwiaze ![]() A po za tym jestem inteligenta i dodalam za duzo jajek. Miksowalam i czytalam przepis jednoczesnie. I zamist trzech zoltek, wlalam 3 bialka [ktore zostaly mi z jajek na podklad ] I takim oto sposobem mam 5 calych jajek i 2 bialka czy jakos tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaze pozniej zdjecia moich dzisiejszych walentynlowych rarytasow
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-02-14 o 15:00 |
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia wiem że są zakazane
![]() Napisałam to w poprzednim poście :P Salta wykonywane są tylko na pokazach rewiowych o ile znajdzie się odważny żeby je wykonać ...
|
|
|
|
#1677 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie od Was ... papa będę może później
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
zabieram sie za zrobienie kartki walentynkowej dla mezusia
ciekawe co mi wyjdzie haha
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale sie wkurzylam. W piekarniku zostala lopatka tefala, i sie stopila raczka
A to byl prezent slubny w ogole Sernik zeskrobany wierzchnią wasrtwę ma, bo sie balam oparow, a szkoda mi wyrzuci yhy Ciekawe czy sie upiecze tak na dwa razy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale to nie proroczy! jak sama stwierdzilas we snie bylo nieszczesie i to nieszczescie juz sie spelnilo - teraz juz nie ma sie o co martwic...