|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać.
Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz. .. Bo ona lubi usiąść na swoim parapecie, wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy . ' Ale ciagle mam wrazenie ze ty drugi raz jestes tu ….^^ *^^ I odczuwa tez pomyłke patrzac Ci głęboko w oczy **^
|
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
Miłość to żaden film w żadnym kinie
ani róże , ani całusy małe , duże. Ale miłość - kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. <3 Ile były warte nasze słowa kiedy próbowaliśmy wszystko od nowa ? Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło , zostawię tylko dwoje . Tylko Ja i Ty . =* |
|
|
|
#3213 |
|
dream big
|
*Za każdym razem gdy moje życie jest okrutnie rozdrapane, rodzi się nowa kraina - cudowna i święta. Za każdym razem gdy moje sny zostają wrzucone do ognia, wzmacnia mnie noc, a nadzieja dodaje odwagi. *Przybyłeś do mojego życia jak światło, lecząc rany mojego serca, sprawiając że znów czuję się jak żywa. *Jesteś tym który wypełnia pozostawioną pustkę. Kolejne pożegnanie rozbiło moją duszę. *Ta miłość nauczyła mnie życia i doznań. *Tamto już we mnie nie istnieje. Wzeszło nowe słońce i wypełniło kolorami serce, które widziało wszystko szare. *Podbiłeś moje serce, powróciła namiętność choć myślałam, że nic nie czuję. *Katastrofa pewnej miłości, dryfującej bez końca. Sól, morze i oczekiwanie na powrót wiosny.
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
mogłabym od nowa zakochac nas. Nie śpieszno ci do jutra niech zyje zycie ! Same drobiazgi, szczęściu nic nie trzeba więcej. I tak rozmyślam aż do złudzenia...czy Ty też czekasz, czy tylko ja. poczuć mi daj, że to wszystko ma sens ten jeden raz bądź blisko mnie. milczeniem do mnie mów. opowiedz mi o miłości cała jestem dla Ciebie, jak wino mnie pij..
Edytowane przez Marlenusia Czas edycji: 2010-02-14 o 15:53 |
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
mój kolega ma fajny opis: "Konsekwentnie, bez napinki - pierd*limy walentynki"
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
gram w życie... wczoraj otworzyłam te pudełko.. i chodź już Cię nie kocham, to jednak łzy popłynęły.. Leśna droga. Wokół drzewa. Mnóstwo śniegu. A w tej scenerii przytuleni my. Bo jeśli naprawdę się kocha to nie ważne jest jaka pogoda czy jak bardzo się jest zmęczonym. Spotkanie i tak się odbędzie. I co wieczór składam w modlitwie ręcę prosząc Pana Boga by nie zobaczyć cię nigdy wiecej. w tych zielonych oczach ukryta cała prawda o nim. i w walentynki powiem że moje cukierkowe serce kocha <3: suve, Kochanaa, envious, ciiri, blondii69, dontgivemenames, Siatkarka18, TiScatteroUnaFoto, abunee, me9so3horny, TinyCinderella, uwielbiaj, MamCieGdzies, boundlessly, grise, Guziki xD, Nensie, Mrs Unfabulous, Toogether93, 12 Stonka, Drift, ruda wiewiora, Magari91, IhateU, sanderson93, kamisha, Primadonna, chocapic, _mandarynka, xxgroszek07xx, keeendy, agattee, paulqa94, BananowaBrazylijka ( gdzie jesteś ?! ), be_kissable,
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
* Najgorszym cierpieniem dla duszy jest obojętnosc bliskiej osoby..
* Boo obiecalam ze sie odkocham... Alee ja sie tak szczerze nie spiesze z tym odkochaniem. * Koniec panowie, teraz myy bedziemy rządziĆ wami! * Odkryjj we mnie to coś, co będzie tylko dla Ciebie ;** * Tobie tez walentynki mijają w smutku? _________________________ ____________ Cytaty "Być zakochanym, to być szalonym przy zdrowych zmysłach." Owidiusz "Przyjaźń zawarta w dzieciństwie to jedyne, co nie umiera wcześniej niż my.." Henryk Mann "...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć." Jonathan Carroll to tyle
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Cukiiereczek
Tylko nasza miłość nie jest na sprzedaż. ![]()
|
|
#3219 |
|
BAN stały
|
dziękuje.dziękuje Wam za pochwały
<3. . .
próbuje zrozumieć to wszystko . ten cały otaczający mnie świat . ale jakoś ku.rva mi to ni wychodzi. nie ma to jak romantyczny wieczór sam na sam z telewizorem . na blokowisku i przy pizzy z zamrażarki . nadzieieja . czasami nie pozostaje nam nic innego tylko czekanie . bo nic nie daje takiej radości jak przezwyciężenie własnych słabości. codziennie wpierd**** się w jej myśli i nawet nie zapytał o pozwolenie . istny . niewychowany dzieciak komercyjan miłość Ktoś nagle zakrył Księżyc, a potem zgasił Słońce. . |
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
mój obecny:
Walentynki...strasznie niefortunnie się złożyło, że nie mam się do kogo przytulić. ;p
|
#3221 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały bo coś mi mignęło
_________________ nie drążmy cały czas w tym samym, rozstańmy się na miejscu. nie kupisz miłości za 2 złote, ale za to szybko możesz ją stracić . za darmo . mogłabym wymieniać różne powody dla których jesteś moim ideałem, ale słowo ' kocham ' wyrazi wszystko. zwłaszcza w tym dniu chciałabym być ci bliska. mam taki stan kiedy moje serce krzyczy i błaga żebyś wrócił . po prostu tęskni i ja tęsknie. nie wiem czy możemy być razem, ale chce tego spróbować. jesteś moją piosenką , piękną i romantyczną. ale masz jedną wadę, szybko się kończysz. chciałabym żebyś spojrzał mi prosto w oczy i wyznał, że kochasz.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
Dni coraz bardziej się dłużą. Chociaż czas zawsze płynie w tym samym tempie, to różnie jest odczuwany .
Życie zmienia się z dnia na dzień wymagana jest ostrożność. Nie można ukrywać się przed losem całe życie.
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
abunee, cherry pie - okradłam
____________________ Życie to test, w którym liczy się każdy gest. - Znów to robisz! - Co?! - Mącisz mi w głowie. Wierzę w Nas, czas w coś uwierzyć. Żyjmy tak, jakby jutra miało nie być. - Kocham Cię. - Wiem. - A wiesz jak bardzo? Chciałabym uwierzyć, że ktoś dobry może unicestwić zło.
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Cukiiereczek - dziekuje. <3
------------------ Nie chcę zniechęcić. Chcę żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać. Potrafimy całkiem nieźle dogryźć sobie nawzajem, ale kiedy ktoś spróbuje stanąć nam na drodze, razem jesteśmy siłą, której nikt nie zdoła pokonać. Nic się nie zmieniło. Ona nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata i tego miasta, na przykład ile par przeżywa w tej chwili orgazm. Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu. Wciąż pamiętam tamtego chłopca, który podbił moje serce dawno, dawno temu. Wciąż pamiętam wyrazjego oczu, jego uśmiech, dołeczki. I jego chód- taki spokojny, pewny, zawsze tyłem do mnie. Odchodził .. Chciała tylko się przytulić. Nie miała ochoty na wielkie uczucie, nie chciała słyszeć kłamliwego 'kocham', bo już dawno przestała wierzyć facetom. Chciała się tylko najzwyczajniej w świecie przytulić... mogę mieć bałagan w szafie, ale w uczuciach lubie porządek. |
|
|
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx Ty mnie czarujesz za każdym razem <3
me9so3horny "Pozdrawiam mojego misia iii resztę zabawek" - świetny, użyczyłam go sobie <3Cukiiereczek mmm, jak słodko też kocham <3_______________ Nakładam szaleństwa na każdą świeżą myśl. Nasłuchuję świata z głową położoną na torach.
Czasami rozsądek podpowiada mi jedno, a serce drugie. Czasami słucham tylko wątroby. Oh, something metal tearing my stomach out if you think ill of me. // Oh, coś metalowego wyrywa mi żołądek, gdy myślisz o mnie źle. W Walentynki walę drinki. ![]()
|
#3226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudne Kradnę Stare ślady po malinkach na mojej szyi nieustannie przypominają mi,że kiedyś byłeś mój.Że kochałeś. Mam sentyment do ziemniaków. ![]() ![]() Czasami mam wrażenie,że Bóg się pomylił i zamiast rozumu, do mózgu wpuścił Ci powietrze. Wpatrzona w sufit udaję,że żyję. |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
W filiżance kawy szukam kolorów życia
Dobry dzień na walenie głową w ścianę i wychodzenie z siebie..
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _________________________ _____ ...i tak się zastanawiam: czego wspaniałego dokona dzisiaj Natasha?... "Gdy nad miastem mrok, rozkłada skrzydła swe..." Motto:urodziłem się dziesiątego stycznia 1939 (cytat W.Kazanecki) ???!!!...
|
|
#3229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kradnę oba : - ** A teraz moje : ` ... Bez nadziei i bez szans na lepsze dni . ` ... Zapytaj mnie jutro czy coś do ciebie czuję . ` ... Oświadczę się po Irlandzku i nie będziesz miał wyboru . ! ` ... Zawsze spoglądam na ciebie z okna . ` ... Bez względu na pogodę mój stan się nie zmienia . - Nie umiem żyć bez ciebie ... - Będziesz musiała się nauczyć ! Chciałam być z tobą ... na dobre i na złe ! - Kochasz mnie ? - Tak - Kłamiesz ! - Jak ty mnie dobrze znasz ![]() - Spróbujemy jeszcze raz? - To jak skakanie na główkę do pustego basenu... _ Uf . urobiłam się : - DD .
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
>Smutna twarz, zapłakane oczy,
Trudne dni, między nami.... chciałabym już zakończyć >Za dużo powiedziałam, nie myśląc o przykrości... >Po prostu jest mi wstyd... Przepraszam... > Otrzyj łzy... Kochanie... każda burza przecież kiedyś się kończy, > Ja i Ty... Kochanie... mało dzieli nas więcej nas łączy, > Przytul się... Kochanie... szkoda przecież życia na smutek, > Radość z bycia razem, niech wypełni każdą naszą wspólną minutę > Co mną kierowało... nie wiem... nie chcę tego tak zostawić, Jeśli tylko mi pozwolisz... spróbuje wszystko naprawić... |
|
|
|
#3231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te dwa od razu kradnę :maj law: a ty czwarta! nie każdy uśmiech to oznaka radości. jedyny sposób aby uwolnić się od pokusy to jej ulec. (...) gdy szaleństwo przekracza granice wyobraźni. będę Ci się plątać w myślach, aż oszalejesz na moim punkcie. szczęście to skurcz serca, którego doznaje się czasami. mam ochotę na chwileczkę zapomnienia. na szyi usta, na plecach ciarki. pamiętam, że nigdy nie miałeś być mój.
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
'Wiem że nadejdzie ten dzień w którym spełni się mój sen
W którym będzie znowu tak jakby narodził się świat Na nowo będę kraść Twych oczu jasny blask Na nowo będę Ci upiększać każdą z chwil' oddychaj moim powietrzem, to teraz takie modne. maskarada naszych uczuć. zabrakło słów, zabrakło Twoich ust. wymarzony spokój utonął gdzieś w rynsztoku. zapamiętuję twój zapach i staram się by pozostał na moim ciele jak najdłużej. zamieszkuję inne pokłady rzeczywistości. to nic. to kolejna bezsenna noc.
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
Pozaszywam Ci kieszenie, żebyś miał odwagę łapać mnie za rękę. -Witamy w miejscu, gdzie telefony nigdy nie dzwonią. -Co to za miejsce? -Samotność, kochanie. pewnie że ona rozkiwta! jej oczy kipią szczęściem, usta obdarowują wszystkich najpiękniejszym uśmiechem świata! W żyłach płynie radość! Ona wcale sie nie zakochała! poprostu odnalazła sens życia. Mała usiadła pod drzewem i swój wzrok utkwiła w gwiaździstym niebie. Tuż za nią stał Duży i patrzył na maleńką postać w zamyśleniu. - Czy myślisz, że On już mnie nie kocha? Duży usiadł obok Małej i chwycił ją za rękę. - Spójrz na te niebo - powiedział. - Czasem i ono zajdzie ciemnymi chmurami... Ujrzeć świat w ziarenku piasku, I niebo w polnym kwiecie, Zamknąć w swej dłoni nieskończoność, A wieczność w jednej godzinie. dlaczego jest tak że w chwilach prawdziwej rozpaczy nie ma przy nas nikogo? A mamy wielu przyjaciół! Przecież.. nie jesteśmy tymi najgorszymi! Wiecie .. spoglądam na te tarzające się w śniegu, jeżdżące na sankach dzieci i przyznaję, że brakuje mi tego ... "Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że tęsknisz, poza tym, że rozpada się cały ten mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko co widzisz albo robisz przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz." WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WALENTYNEK TALENCIARY !
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
- Pierwszy raz mówisz tak o jakimś facecie.
- No... - Tylko się nie zakochuj! - Za późno. Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć. - Powiedziałam Mu, że go nienawidzę. - A On? - Powiedział, że mnie kocha. - Świnia. - Przepraszam. - Nie próbuj przepraszać, jeszcze nie teraz. Może jutro. Pierwszy pocałunek w moim sercu duszę, bo to jedyny raz, kiedy było w tym uczucie.
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
Borowiczanka - Aj loF jU 2 ; DD również okradłam
![]() Marikab - po raz kolejny podbiłaś moje Serducho . ![]() Toogether93 - Kaskowa Kurcakowa - <33 - Na walentynki dla każdej _________________ - Dlaczego jesteś smutna ? - Bo kogoś kocham ... za bardzo . - Kogo ? - Weź głupka nie udawaj. - Nie udaję, tylko grzecznie pytam . - To grzecznie spójrz w lustro . - Zakochałaś się. - Nie... - tak...czemu się okłamujesz ? obie dobrze wiemy, że go kochasz. - Bo tak mi łatwiej ? a ty musisz mi o nim cały czas przypominać ?! (rozmowa z SiS) W taki dzień jak ten cb brakuje mi jeszcze bardziej.... ![]() " Nie zostawiaj mnie, nie zostawiaj mnie bo smutne czarne niebo, pusto jest i źle." Wypowiedziałeś zaledwie kilka słów...kilka, które pocięły moje serce niby nóż na milion kawałków. I kolejny smutny wieczór przy kubku herbaty. Bo już Cię nie ma i to wcale nie są żarty. 'Oto najkrótsza i najpiękniejsza bajka, jaką kiedykolwiek słyszałam: Była sobie raz młoda dziewczyna, która zapytała pewnego chłopca, czy chciałby ją poślubić. Chłopiec odpowiedział: Nie! Dziewczyna żyła szczęśliwie, bez prania, gotowania, prasowania... Często spotykała się z przyjaciółmi, spała, z kim chciała, zarabiała na siebie i wydawała pieniądze, na co chciała.... *KONIEC* Problem jest w tym, że nikt nigdy w dzieciństwie nam nie opowiadał takich bajek. Za to wsadzili nas w bagno po uszy z tym cholernym księciem z bajki…' A jedyne czego dziś pragnę to to abyś był przy mnie zawsze.
|
#3236 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kochanie . ;* Strasznie mi miło . ( ; <3 Ten przepych tandety zalewam kolejnym kieliszkiem z wódką . Nie da się inaczej żyć , żyć normalnie w dzisiejszych czasach oznacza życie z paranoją . Istnieć dla szczęścia . Te ziemskie problemy pochłaniają wszystko , wróć i stań tu blisko , bym uniosła się ponad wszystko . Za każdym razem stoją przed lustrem wyobrażam sobie nasze ostatnie pożegnanie i za każdym razem lecą z oczu łzy .. ale patrząc na to świadomie to pożegnanie chyba już było i to bez łez , bo przecież tego dnia którego na wieki zamilczałeś na mojej twarzy widniał uśmiech , bo cieszyły mnie Twoje słodkie słowa , dzisiejsze kłamstewka . Głupia , naiwna ja , nigdy więcej złudzeń , nigdy więcej na chwilę szczęścia .
|
|
#3237 |
|
Przyczajenie
|
_ZaagubiOna_
TiScatteroUnaFoto sanderson93 LoccoAngel nienaruszona wszyskie mega opisyyy . ; ))) jestescie cudowneee . ; ************************* _________________________ _________________________ ____________ chciała bym wiedziec czy tak taprwade mnie potrzebujesz . Czy nie wystarczy już sam widok przytulonych par?! Jeszcze muszą wymyślić coś takiego jak "Walentynki"?! CzyNikt nie myśli o samotnych...??? Niespełnione ambicje niszczycielami samooceny. Niee porównujmy sie do innych , kazdy jest jednyy i niepowtarzalny gdy tak na mnie patrzysz , Czuje sie taka bezradna . 14 Luty . konercyjne swietno ktore powino trwac cały ROKK . Uśmiech na twarzy ,Pomaga w kazdej sytyłacji . Wybrałam samotność bo myślałam, że do mnie pasuje, dziś 14 luty i za***iscie tego żałuje.; ((! ciasteczkowy potwór ktory zawsze umie poprawidz mi humorr .; *** Mój chory Swiat ,nad ktorym nie umiem ZAPANOWAC . ! Arogancki typ ktory spieprzył mi zycie . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Z okazji walentynek przstan sie urzalac nad swoja " nieudana " miłoscia niesczesliwi lubie ida do piekła . ale czy to sprawiedliwe skoro piekło maja na ziemi .?? mówiąc: "nie płacz, nie jest ciebie warty" pogarszacie sytuacj Edytowane przez furrry Czas edycji: 2010-02-14 o 19:26 |
|
|
|
#3238 |
|
Przyczajenie
|
Jednak zmieniłam się, odkryłam to, Co liczy się najbardziej. Nauczyłam się w każdym Dostrzegać jakąś część idealną,choćby najmniejszą. "...Aby wszystko się udało to jedyne me marzenie niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie..." Dlatego nie chce, by nigdy więcej… Lecz w tajemnicy Ci powiem ze mam to wszystko gdzies ….
![]() Czy sercu też może przytrafić się Deja vu? ![]()
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
Cukiiereczek - moje <3 także należy do Ciebie ! ;* TALENCIARO Ty !
;*Psychika po przejściach, żołądek wycieńczony, organizm osłabiony, wygląd poturbowany ... - mam wymieniać dalej co się stało gdy odszedłeś, zanim doszłam do siebie .? Ej. Chodź zrobimy razem frytki i wszystko będzie jak dawniej ! ;* `kiedyś byłam lalką, ale już mi się nie chce. wyjdź ze mną, proszę, na balkon i kup mi od ptaka serce. Oczy miała brązowe, ciemne: migotała w nich Miodowa Gwiazdka. Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole - Dolly. W rubrykach - Dolores. Lecz w moich ramionach była zawsze Lolitą. Tak, kochanie, mam w sobie czarny charakterek Seksowny, kwaśny i słodki Spodoba Ci się.. chcę patrzeć jak śpisz Kotku ;*
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę o Tobie za każdym razem, gdy jem gumowe misie.
Muszę skończyć z tym nałogiem... - idę do sklepu! kupić coś komuś? Kiedy widzisz siebie w oczach innych ludzi, dopiero wtedy zaczynasz się poznawać Cios w serce. Daleko do domu, daleko do Ciebie, daleko wszędzie... Czyżby samotność?
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

<3