![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17171129]No dobrze.
Wczoraj na studniówce się pokłóciliśmy pod koniec, ale przepraszał itd... Dziś rano przyjechał, jak jeszcze spałam, obudził mnie buziakami i różą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po wszystkim włączyliśmy film, ale nie oglądaliśmy, tylko rozmawialiśmy przytuleni. I zanim się zorientowaliśmy, oboje zasnęliśmy... Po godzinie mama przyszła powiedzieć, że kolacja i nas obudziła. I w tym momencie wzięło mnie na smuty, że chcę zasypiać i budzić się w jego ramionach już codziennie, że nie wytrzymam dwóch lat bez niego jak teraz wyjedzie, ani trzech lat do czasu, kiedy się nie pobierzemy i zamieszkamy razem... ![]() To mieliście świetny dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17171129]No dobrze.
Wczoraj na studniówce się pokłóciliśmy pod koniec, ale przepraszał itd... Dziś rano przyjechał, jak jeszcze spałam, obudził mnie buziakami i różą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po wszystkim włączyliśmy film, ale nie oglądaliśmy, tylko rozmawialiśmy przytuleni. I zanim się zorientowaliśmy, oboje zasnęliśmy... Po godzinie mama przyszła powiedzieć, że kolacja i nas obudziła. I w tym momencie wzięło mnie na smuty, że chcę zasypiać i budzić się w jego ramionach już codziennie, że nie wytrzymam dwóch lat bez niego jak teraz wyjedzie, ani trzech lat do czasu, kiedy się nie pobierzemy i zamieszkamy razem... ![]() mmm coz za opowiesc ![]() gdybym nie wiedziala ze bierzesz tabsy to bym spanikowala przez to "ups" ![]()
#2223 |
Wtajemniczenie
|
Orlica jak zwykle stanela na wysokosci zadania
![]() Dziekujemy za piekna opowiesc ![]()
![]() |
#2224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm muszę sobie w końcu sprawić takiego. Mój BS zapomniał chyba jak oboje uwielbiamy seks, więc muszę sobie radzić jakoś.. Ale wiem, że długo tak nie pociągnę.. Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;17156287]Ja raczej też nie ![]() ![]() ![]() Z moim pierwszym tego doświadczyłam i dosłownie chwila, jak tylko wyjął, to się rozryczłam ![]() K-H ![]() [/QUOTE] No mnie też właśnie bolało i boli. Próbowaliśmy kilka razy, ale tylko raz poczułam przyjemność, a następnym razem znowu ból.. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17169567]laski ja tez jade do BS , mielismy osttnio ciche dni ale sie pogodzilismy ![]() mialam mu daj szlaban na sss ale juz nie wytrzymam ,juz tydzien ![]() ![]() ![]() ![]() To dobrze, że się pogodziliście! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17171129]No dobrze. Wczoraj na studniówce się pokłóciliśmy pod koniec, ale przepraszał itd... Dziś rano przyjechał, jak jeszcze spałam, obudził mnie buziakami i różą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po wszystkim włączyliśmy film, ale nie oglądaliśmy, tylko rozmawialiśmy przytuleni. I zanim się zorientowaliśmy, oboje zasnęliśmy... Po godzinie mama przyszła powiedzieć, że kolacja i nas obudziła. I w tym momencie wzięło mnie na smuty, że chcę zasypiać i budzić się w jego ramionach już codziennie, że nie wytrzymam dwóch lat bez niego jak teraz wyjedzie, ani trzech lat do czasu, kiedy się nie pobierzemy i zamieszkamy razem... ![]() Eh no musicie jakoś dać radę z tym rozstaniem. To tylko umocni Wasz związek, tak myślę.I wiem, że będziesz bardzo tęskniła, ale miłość wszystko przetrzyma! Cytat:
Dokładnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Konto usunięte
|
![]() A w profilu mam fotkę ze studniówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
MRrrrrr... same czerwone podwiazki
![]() ![]()
![]() |
#2227 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17174601]
![]() A w profilu mam fotkę ze studniówki ![]() Bardzo ładnie wyglądałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Rozeznanie
|
JA wczoraj pół dnia w pracy i pół na zakupach, byłam po prostu tak wykończona że ruszać mi się nie chciało. Macie tak, że TŻ da wam buzi i coś magicznego dzieje się ze zmęczeniem? Ja totalnie nie miałam nastroju a to co się potem działo... ulala
![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Mam jeszcze zdjęcie z BSem przy stole, ale wyszedł jak kompletny oszołom, bo starał się na siłę nie zamykać oczu przy fleszu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17174601]
![]() A w profilu mam fotkę ze studniówki ![]() ale masz nozke zgrabna ![]() a ja dzis jade do BSa na walentynkowe popoludnie mrrrr
#2231 |
Konto usunięte
|
A my chyba jeszcze nigdy nie widzieliśmy się w Walentynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za dwa tygodnie trzecia rocznica ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Rozeznanie
|
seksu......
![]()
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
hihi a ja jestem taka podekscytowana
![]() zaniedlugo musze isc na tramwaj i jechac do mojego BSa mmm jego mama poszla gdzies i mamy wolna chate do okolo 20 ![]()
#2234 | |
Wtajemniczenie
|
co tak "cicho" tego seksu...?
![]() ![]() pisze sie: SEKSU!!!! ![]() Cytat:
![]() A ja sie ciesze, ze nareszcie sa te walentynki. Przeboleje ten dzien i z glowy na rok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Konto usunięte
|
no hej nimfy
![]() dzis walentynkowo ![]() jestem od wczoraj u BS-wczoraj, ss razy3 ![]() wczoraj wyżlopałam wino-za dużo niestety, lataliśmy w stroju adama i ewy po domu /dobrze ze sam mieszka/, potem padłam na łóżko i stało się to czego sie bałam.... miałam niekontrolowany heft fontanną do góry ![]() pół nocy prał-a ja leżałam zdechła w drugim pokoju ![]() ![]() a że zaserwował mi winogrona i rodzynki, wszedzie było pełno malowniczych brązowych kropek. dziś zdycham-takiego mam kaca. nie pijcie wina!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17185193]no hej nimfy
![]() dzis walentynkowo ![]() jestem od wczoraj u BS-wczoraj, ss razy3 ![]() nie pijcie wina!!!![/QUOTE] Ojojojoj... co to sie porobilo ![]() Widac ze jest źle.... ![]()
![]() |
#2237 |
BAN stały
|
Witam wszystkie Nimfy stare i nowe
![]() ![]() Ja juz wróciłam z gór (jeśli wogóle która zauważyła, że mnie nie było ![]() Nadrobiłam trochę, napisałam żeby się przywitać i idę na walentynkowy wieczór na Sss ![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17185193]no hej nimfy ![]() dzis walentynkowo ![]() jestem od wczoraj u BS-wczoraj, ss razy3 ![]() wczoraj wyżlopałam wino-za dużo niestety, lataliśmy w stroju adama i ewy po domu /dobrze ze sam mieszka/, potem padłam na łóżko i stało się to czego sie bałam.... miałam niekontrolowany heft fontanną do góry ![]() pół nocy prał-a ja leżałam zdechła w drugim pokoju ![]() ![]() a że zaserwował mi winogrona i rodzynki, wszedzie było pełno malowniczych brązowych kropek. dziś zdycham-takiego mam kaca. nie pijcie wina!!!![/QUOTE] Aneszna!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Piękny weekend
![]() ![]() ![]() Mieliśmy miłe mieszkanko, wspólny prysznic i zaczęliśmy od anasika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I co to jest w końcu ten 'anasik'? Ktoś juz pytał ale odpowiedź nie padła ![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Ja pytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
achh gory, snieg, muzyka, swiatelka ![]() ![]()
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17185193]no hej nimfy
![]() dzis walentynkowo ![]() jestem od wczoraj u BS-wczoraj, ss razy3 ![]() wczoraj wyżlopałam wino-za dużo niestety, lataliśmy w stroju adama i ewy po domu /dobrze ze sam mieszka/, potem padłam na łóżko i stało się to czego sie bałam.... miałam niekontrolowany heft fontanną do góry ![]() pół nocy prał-a ja leżałam zdechła w drugim pokoju ![]() ![]() a że zaserwował mi winogrona i rodzynki, wszedzie było pełno malowniczych brązowych kropek. dziś zdycham-takiego mam kaca. nie pijcie wina!!!![/QUOTE] ![]() No to jak? Wy razem nie mieszkacie? No przecież opowiadałaś, że się przeprowadziłaś do BSa.. A może to nie Ty? Już zaczyna mi się mylić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Rozeznanie
|
Nie myliłam się
![]() Ja jakoś bardzo rzadko mam na to ochotę... I to raczej seksem nazwać nie można, jak juz to pieszczotami.
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
K-H - to wszystko za sprawą %. Normalnie się na to nie zgadzam
![]() Nie zazdrośćcie bo tym bardziej chcę tam wrócić! ![]() ![]() aneszna przepraszam ale uśmiałam się trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17185193]
wczoraj wyżlopałam wino-za dużo niestety, lataliśmy w stroju adama i ewy po domu /dobrze ze sam mieszka/, potem padłam na łóżko i stało się to czego sie bałam.... miałam niekontrolowany heft fontanną do góry ![]() pół nocy prał-a ja leżałam zdechła w drugim pokoju ![]() ![]() a że zaserwował mi winogrona i rodzynki, wszedzie było pełno malowniczych brązowych kropek. dziś zdycham-takiego mam kaca. nie pijcie wina!!!![/QUOTE] oj to nieciekawie ![]() To teraz ja wam opowiem co dzis robilam z moim cudownym BSem ![]() pojechalam do niego na obiadek (on go sam robil) obiad przepyszny (nadaje sie na meza trzeba przyznac ![]() zrobil zapiekana rybe w sreberkach a do tego zapiekane ziemniaczki z brokulami w sosie beszamelowym normalnie miodzio ![]() potem troszke odpoczelismy po obiadku a potem on sie przebral w stroj robotnika a ja w przeswitujaca haleczke ![]() usiadlam na lozku uslanym rozami a moj seksowy BS zatanczyl dla mnie po koleji zrzucalac z siebie wdzianko robotnika (bardzo seksownego ![]() mmm jego widok jak tanczy i sie porusza i to tylko dla mnie niesamowicie mnie podniecil na koncu zakryl sie tylko kaskiem ![]() potem przenieslismy sie na lozko w pozycji 69 mmmm miodziooooo a potem ja troszke pojezdzilam sobie na jego byczku ...na moim byczku !!! ![]() potem BS mnie dosiadl i mnie ponioslo nie kontrolowalam moich krzykow i jekow bylo mi tak cudownie ze nie wiem ile orgazmow przezylam ![]() potem jeszcze znow ja na nim od czasu do czasu bawiac sie wlosami co on bardzo lubi lub zamiennie bawiac sie swoimi piersiami ujezdzajac go ![]() potem on znow wszedl we mnie w pozycji bocznej ktora tez bardzo lubie a na koniec pozycja na pieska konczac oczywiscie anasikiem co rownoczesnie i jego i mnie doprowadzilo do wielkiego OOOOO ![]() boski dzien i to co mam wam dziewczyny do przekazania " dobry lodzik nie jest zły" moj BS cos o tym wie ![]() a prezent czyli album z moimi półnagimi zdjeciami mu sie spodobal ![]() ![]()
#2246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja niestety takich 'przebieranych' zabaw nie mam za soba ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i sie postaral trzeba przyznac mmm jego miesnie i stroj robotnika pobudzaja wyobraznie ![]()
![]() |
#2248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale pracuje nad sobą ![]() w nast tygodniu znow sie wprowadzam. w ramach walentynek, jako ze nic nie kupilam ![]() zrobilam mu takiego loda, ze myslalam ze eksploduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17192756]mieszkalam ale wytrzymalam tylko 4 dni ![]() ale pracuje nad sobą ![]() w nast tygodniu znow sie wprowadzam. w ramach walentynek, jako ze nic nie kupilam ![]() zrobilam mu takiego loda, ze myslalam ze eksploduje ![]() No to się cieszę, że się znów wprowadzasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.