|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3782 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam Was w walentynkowy wieczór/noc
Nie świętujemy szczególnie tego dnia, ale kupiliśmy sobie po karteczce i od TZta dostałam rafaello ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miło mi się patrzy na nasze pierwsze narzeczeńskie zdjęcie (te, które wstawiłam na @) ale ja nie jestem za takim obnoszeniem się a kolezanka... hehe nie wiem, jak można powiedzieć, że kogoś zaręczyny to pikuś?![]() Cytat:
porozmawialiśmy o fotografie, naszej sesji plenerowej, ogladaliśmy pierwsze tańce, teledyski weselne... na moje utrapienie mojemu TŻowi podobają się pierwsze tańce z tzw. niespodzianką po moim trupie
|
|||
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie przesadzaj
![]() Cytat:
tęskniłyśmy ![]() Cytat:
I sliczny bukiet
|
|
#3784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fakt, takie wyjazdy żrą kasę, ale są tego warte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hihi ale fakt, była mało śmieszna jak na taką obsadę ![]() Ja dziś z G spędziłam miły dzień ![]() rano pojechaliśmy po wpisy Później do kina. Po kinie na obiadek - G zamówił pyszna pizzę A później przyjechaliśmy do mnie, bo była chwilowo chata wolna A później to już do wieczora leżeliśmy i się byczyliśmy Dostałam od G. komplet bielizny i jescze mi kupił zielone majeczki, bo stwierdził, że zielonych nie mam hheTeraz troche poćwiczyłam, wykapałam się i uciekam spać, bo o 6 pobudka ![]() AAa, i chyba jednak nie bede miała kompa kilka dni. Dziś tato przegrał system, aledaje się nie włącza. Myślimy, że to albo coś z płytą głowna, albo z zasilaczem. Buziaki dobranoc
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, wszystko po trochu... Spaliśmy 4 godziny, a od 2 w nocy cały czas mnie brzuch boli
Idę spać, co by odespać Dobranoc
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta rozumiem nie wyspana = zla ![]() uciekaj spac!!!! Dobranoc!!! Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-14 o 23:11 |
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko oj...bedziemy tesknic
a co do filmu-dla mnie nie musi byc super smieszny;p ja wole nawet takie mniej smieszne komedie-wiem,dziwna jestem![]() Lanai ona taka jest...trzeba ja poznac,zeby zrozumiec;p ale wiem,ze zlosliwie tego nie mowila...;p tylko ja dzis taki dzien mialam,ze jakos mnie to wkurzylo-choc przyzwyczajona jestem do tych jej tekstow;p Misia no mowi sie,ze na odwrot tylko moje ostatnio sie sprawdzaly...dlatego jakas taka tym rozbita bylam.choc wiem,ze to glupota;p ja tez pocwiczylam
|
|
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że Ty masz łeb na karku ![]() Cytat:
ja wolę teraz ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
a co to jest ten taniec z niespodzianka?
![]() i tak nic nie przebije mojego M. ktory twierdzi,ze zabawa z przetaczaniem jajka jest "wlasnie fajna"
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
To ze tanczysz do wolnej i nagle ze niby sie plyta psuje i jest szybki a para mloda zaczyna wywijac rozne rzeczy! A co do jajka i tego typu zabaw mowie stanowcze NIE i na szczescie moj sie w to nie wtraca!!!!
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-14 o 23:37 |
|
|
|
#3791 |
|
Zadomowienie
|
Luesita oaj dobra koleżanka jak się dowiedziała, że wychodzę za mąż, to powiedziała "nie wiem, czego mam ci gratulować..."
Sprawiło mi to małą przykrość, ale co poradzić na zazdrość...Swetiess ja mu dam niespodziankę ale on jest typem "jajcarza", wiec mu sie nie dziwcie, że takie rzeczy mu się podobają uwaga, uwaga! on chce sie uczyć walca na pierwszy taniec Przypomniało mi się, że zapomniałam napisać co chcemy zamaist kwiatów. My planujemy lotka, ale nie kupony, tylko zdrapki ![]() Dziś mi się sniło, że atakował mnie wąż... zerwałam się z krzykiem, aż obudziałam sama siebie i przy okazji TZa musze zaraz sprawdzić, co to znaczyyy....
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
waz ma podtekst seksualny chyba
![]() natalontko dzieki za info-faktycznie trochce lipa;p a jesli chodzi o zabawy to ja tez jestedm na nie-moj M. dopiero sie o tym dowiedzial i przyjal to do wiadomosci juz ![]() Lanai ta moja tez jest zazdrosna...w sumie to mi jej szkoda z tym...i upiera sie,ze wyjdzie za maz szybciej ode mnie (bo smiala sie,ze my juz tyyyle chodzimy;p)no coz faceta nie ma jeszcze;p ale jak ja znam to ona jest bardzo impuslywna,wiec sie nie zdziwie,ze jak sie zakocha to slub bedzie w tydzien |
|
|
|
#3793 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już nie ale ......... Cytat:
![]() Cytat:
![]() wrósiłammmmmmmmm ![]() Cytat:
Mina sweetie jak mnie nie poznawała a ja się do niej szczerzyłam - bezcenna ![]() Cytat:
![]() Mnie dobiła jedna pani z foto z dekoltem gigantycznym i cycorami rozmiar E ![]() Ja dopiero w domu ![]() Jutro nie naprodukuję postów bo do mamy jadę A tak w ogóle to zgłaszam sprzeciw!! Nie wolno z klanu jedną z pierwszych członkiń wywalić Po za tym sweetie też się nie łapie - na żywo jeszcze ładniejsza niż na foto.... A ja podobno do siebie nie podobna
|
||||||
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaa, i dalej nie mamy foto - za to milion ulotek
ale mamy auto na oku Suknie w ogóle jakieś takie byle jakie były
|
|
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, w mim przypadku waż oznacza fałszywych ludzi
![]() Dotta nie mow nic o foto ale przekonałam TZa
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Hurra dotta wrocila!!!!
Bedzie walka ![]() Mi tez o foto nic nie mowcie bo mamy jechac i nie jedziemy niby zaklepany no ale ja tam wole juz miec umowe!!!!
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-14 o 23:49 |
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam z T'ai nie walczę bo mamy tajny sojusz ![]() Miałyście dzień spokoju ![]() A teraz idę grzecznie myju i spac
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
dotta
![]() ja tez ide lulu... Lanai musze sprawdzic w moim senniku-moze mam jakis erotic? d o b r a n o c ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Lanai padlam...ja bym swojego chyba zabila;p
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcial dobrze wybaczmy mu
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Chciał dobrze... a wyszło jak zwykle
![]() Ja tam się śmieję z tego, miał dobre chęci
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moj tez czasmai potrafi z czyms wyleciec, no moze nie w takich kwestiach, ale np co swieta bozonarodzeniowe M chodzi i sobie spiewa i choinka jest (Feel ma taka piosenke) i wszyscy w domu sie z niego smieja (on spiewa tylko slowa i choinka jest!) czasami rece opadaja! Ale chociaz wesolo jest
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-15 o 00:20 |
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam dodać najciekawszego... on nie zamierzał mi o tym powiedzieć
Ja tez jak się nakręcę na jakąś piosenkę, to cały czas ją śpiewam. pewnego ranka weszła mi do głowy przyśpiewka weselna i bez przerwy ją nuciłam
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do M przyspiewek to on nawet jak do lazienki idzie korytarzem to sobie cos nuci i to na glos! Smiejemy sie ze biedak sie stresuje i spiewa zeby razniej mu bylo ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Dobra to ja zmykam Milej nocki! Dobranoc!!!! |
|
|
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
Eeee... nie wiem
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mi niespodziewajek nie robi bo wie jak ich nie lubię a wie że jak mam obiekcje co do niektórych zdjęć.Popijam kawkę, zaraz zrobię śniadanko dla siebie bo Tż już ma i się objada ![]() Dzisiaj mam sprawy na mieście a tak mi sie nie chce isc ale wrócę wcześniej bo Tż nie może po mnie przyjechac |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja tak jak Dotta przy kawce. Oglądałam wczoraj ten poranormal activity i jak G pojechał zawołałam sobie mamę żeby spała ze mną. Powiedziała że jak byłam mała to nie chciała a teraz stara krowa ją woła ![]() Isabele sto lat sto lat niech żyje żyje nam
![]()
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to Tż boi się horrorów Isabele - najlepszego
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie brat wyśmiał
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Nie świętujemy szczególnie tego dnia, ale kupiliśmy sobie po karteczce i od TZta dostałam rafaello
Miło mi się patrzy na nasze pierwsze narzeczeńskie zdjęcie (te, które wstawiłam na @)
ale ja nie jestem za takim obnoszeniem się
a kolezanka... hehe nie wiem, jak można powiedzieć, że kogoś zaręczyny to pikuś?

więc mało walentynkowo u mnie. Tylko kwiatuchy miłosne dostałam
tęskniłyśmy

ale bylo warto!
ja zadnej nie mialam w tym semestrze

Sprawiło mi to małą przykrość, ale co poradzić na zazdrość...

ja dołączyłam dopiero w 6 czesci