|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
|
|
|
|
#212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dużo osób wzoraj tam bylo, bo złożenie zamówienia czekaliśmy ponad pół godziny
Ale potem było pysznie
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam jest? Dobre jedzonko?..
nemea - super, że jest już lepiej !Nasze walentynki zaliczam do średnio udanych, co prawda tż wrócił z domu, ale mieliśmy mały zatarg o pierdołę, a potem jak już było ok, to zrobiła się strasznie późna godzina i w rezultacie i ja i on jesteśmy dziś nie wyspani (z tym, że on musiał iść rano do pracy).. Dziś planuję dla niego niespodziankę, mam zamiar uruchomić moją czekoladową fontannę, owocki są, zapalę świeczki...
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
ivona84 "A u nas jest odwrotnie - TŻ gada gada i gada jak się pokłócimy, a ja nic - jakoś mnie wtedy blokuję i nie potrafię nic powiedzieć, a to doprowadzana TŻa do szału
"Oj mam tak samo. Mój TŻ to gadułka jakich mało ja zaś wolę słuchać a przy sprzeczkach mam blokadę.Nasze Walentynki bardzo milusie: kwiaty, czekoladki i na koniec pyszne grzane winko w Kawce Tylko mały nie wypał-prezent dla TŻ nie zdążył przyjść, mimo, że zakupiony na allegro w czwartek 04 lutego. Poczta Polska jest "wspaniała"!
Edytowane przez frogutka Czas edycji: 2010-02-15 o 13:10 |
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
I ja się cieszę, że jest już lepiej. Szkoda tylko tego straconego czasu w ciągu tych ostatnich dni. No ale trzeba to szybko nadrobić, bo obona juz jutro o 9.00. Mam nadzieję, że będziecie trzymać za mnie kciuki. Prezentacja już gotowa, wysłana do promotora i juz mam potwierdzenie na mailu, że ja otrzymał. Teraz zjem wreszcie jakieś śniadanko i siadam do uczenia się pytań na ten egzamin dyplomowy. Mam nadzieję, że nerwowo wytrzymam. Komisję mam fajną, promotor w sumie własnej dyplomantki nie powinien się czepiać wiec powinno być dobrze, ale coś też trzeba umieć. Zobaczymy zaraz ile mózg pamięta z tych 5 lat.
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
2 dni mnie nie było i już 3 strony
![]() ![]() Walentynki takie średnio udane, bo się pochorowałam więc spędziłam cały dzień w łóżku . No ale przyszedł TŻ więc koniec końców było ok. Kubusewa sukienka piękna Honolinko czekamy niecierpliwie na relację ![]() Nemea profilaktycznie już dziś trzymam kciuki za obronę ![]() I pozdrawiam Was wszystkie
"Istnieją trzy strony każdej kwestii: twój punkt widzenia, jego punkt widzenia i - do diabła z tym wszystkim." E. M. Forster Edytowane przez Maxima86 Czas edycji: 2010-02-15 o 12:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Maxima 3 strony PM2011 w 2 godziny zapisują
![]() Chansons w Kojocie jest abrdzo miło - to Ci sami właściciele co w Aztecu, ale jedzonko jest lepsze i duże porcje. Pyszne Aż mi slinka leci ![]() Nemea będzie dobrze
|
|
|
|
#220 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki takie pytanko mam: czy jeśli zapraszacie chrzestnych wiadomo z mężem/żoną, ale oni mają dzieci-raczej też dorosłe, albo prawie dorosłe to czy jest konieczność zapraszania tych dzieci
zwłaszcza jeśli ich nie znam i szczerze to nawet nie wiem jak mają na imię.Drugie pytanko: czy chrzestnych zaprasza się zawsze-jeśli nie ma się z nimi żadnego kontaktu od komuni praktycznie:/ zapraszałam chrzestnego na bierzmowanie, ale nie przyszedł, nawet nie zadzwonił-zero reakcji od tamtego czasu. I szczerze to nie czuje się z nim jakoś związana. Tylko teraz pytanie co wypada a co nie ![]() nemea kciuksy trzymam mocniaście już dziś! |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieci chrzestnego nie zapraszaliśmy, bo to w sumie nie rodzina (chrzestny to kolega teścia). U mnie chrzestni są w rodzinie, więc kwestia dzieci byłaby inna, gdyby nie to, że moja chrzestna jest panną, a chrzestny tylko żonaty. Ale chrzestna M. jest siostrą teścia i ją zapraszaliśmy oczywiście z dziećmi - kuzynami M. i wnukami (nie byłoby z kim ich zostawić, a nasze wesele z noclegami było). Według mnie chrzestnych wypada, ale jeśli to nie rodzina i ich dzieci nie znasz to wcale nie trzeba tych dzieci zapraszać. W ramach pomocy przy nauce wzięłam sobie właśnie opakowanie ptasiego mleczka do jedzenia :P Mam nadzieję, że całego nie pochłonę :P
|
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
My Walentynki spedzilismy milusio
w koncu mielismy mieszkanie tylko dla siebie i moglismy spedzic je tylko we dwoje ( nie cierpie wychodzenia tego dnia gdziekolwiek bo wszedzie jest tlok pyszne i efektowne ) a potem obejrzelismy film ![]() Co do zapraszanie chrzestnych to ja z moja tez nie mam kontaktu z 15 lat moze i na poczatku mowilam ze po co zapraszac skoro nawet sie nie znamy, ale doszlam do wniosku ze zaprosze bo wypada a ona sama zdecyduje czy przyjdzie czy nie. nemea za obrone
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale wszyscy, ze wypada,ze wypada. Tylko nikt nie wziął pod uwagę, ze to pijaczyna jest i narąbał się na weselu, ze hej.
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nikt mi nie wmówi, że warto zrezygnować z kamerzysty na rzecz nawet najwspanialszego fotografa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja mam właśnie taki dylemat odnośnie chrzestnego. Nie widziałam chłopa prawie 15 lat, w życiu bym go nie poznała na ulicy a tu teraz trzeba iść i zapraszać na ślub osobę tak naprawdę obcą no bo cóż ja o nim wiem??no ale rodzice twierdzą że nie wypada go nie zaprosić i tak myślę o czym my będziemy z nimi rozmawiać jak pojedziemy zapraszać??a co najlepsze facet mieszka 3 km ode mnie
![]() Aha mogę się pochwalić że znalazłam swoją sukienkę potrzebowałam do tego trzech koleżanek które tak naprawdę podjęły za mnie decyzjęNemea
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z tym kamerzystą, ja nie chciałam, ale TZ się uparł i fajna pamiątka. Choć częściej wracam do zdjęć, ale czasem fajnie włączyć posłuchać przysięgi, zabaczyć jak tańczyliśmy no i wygłupy oczepinowe. Na zdjęciach nie wszystko da się utrwalić. |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
sorrki juz ci mowie ja kupilam przez internet ebay.co.uk nazwa salonu cloud nine dresses pozdrawiam serdecznie JAK wejdzie na strone ebay.co.uk wpisz tren numer to odrazu znajdzie ci ten sklep 260399077500 pokaze ci sukienke a pod spodem masz visit shop i to nacisniesz i pokaze ci wszystkie sukienki sorrki ze ci tak tlumacze ale nie wiem czy znasz angielski mysle ze ci dobrze zrozumiale opisalam jak cos to pisz pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez klaudia1983 Czas edycji: 2010-02-15 o 16:49 |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Informacja dla wszystkich wybierających się do Jędrzejowa.
Salonów ci u nas dostatek. Wystarczy przyjechać do Rynku czyli placu Kościuszki (rondo) i pochodzić dookoła a już coś można wybrać. 2 salony są w samym Rynku po tej stronie gdzie przystanek autobusowy. Łatwo trafić, są reklamy oba na piętrze. 1 (mały) na ul Kieleckiej - co oznacza że to ta ulica z Rynku w stronę Kielc 1 na Pińczowskiej - w stronę Pińczowa Firma Kamill - ma też salon w Kielcach1 na rogu ul Przypkowskiego i Partyzantów - to jest parę metrów od Rynku w stronę Krakowa. 1 na ul Kościelnej - od Rynku w stronę kościoła wejście od tyłu budynku. 1 malutki na ul 11 Listopada czyli od rynku w stronę Katowic. 1 dalej na ul 11 Listopada za bankiem PKO BP, na piętrze. Jak widzice całkiem dużo tego. ![]() Jeśli wybieracie się w tygodniu to nawet umawiać się nie musicie. Ja nigdy się nie umawiałam.
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
chansons - jedzienie pycha! polecam zwłaszcza shoarme drobiową, lepsza niż w Sphinxie, oraz konkurencyjne ceny
. Tak sie najedliśmy, że na deser juz nie satrczylo miejsca
|
|
|
|
#231 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
lammpeczka napisz cos wiecej o kursie na karczowce, fajna ta babka? jak sie z nia skontaktowac? przez parafie czy osobiscie z nia? Edytowane przez sujeeeczka Czas edycji: 2010-02-15 o 20:08 |
|
|
|
|
#232 |
|
Rozeznanie
|
Nemea oczywiście trzymamy kciuki
Chociaż chyba doskonale wiesz że kciuki przez nas trzymane zawsze działają więc nie masz się czego obawiać![]() Ja tam na obronę mgr chętnie jeszcze raz bym się wybrała chociaż stres był taki że w pewnym momencie zastanawiałam się jaki ja właściwie mam temat pracy ![]() A honolinka nas ładnie załatwiła hehehe weszła napisała że czeka na zdj i nadal nasze czekanie aż pojawi się znów ![]() BLACKrose24 w katedrze jeszcze nic nie wiadomo.W przyszłym tyg może coś będzie
Edytowane przez gosza_25 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:04 |
|
|
|
#233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skoro Wasze kciuki tak świetnie działają to ja poproszę o odrobinę
![]() Tak do czwartku (ze szczególnym uwzględnieniem tego dnia) toco mogę na nie liczyć
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trwa on do godziny 13 i nie trzeba się zapisywać. Wystarczy przyjść o 8:45 w ostatnią sobotę miesiąca i tyle Jeśli chodzi o poradnię na karczówce, to niestety na tą chwilę nie ma możliwości jej zaliczenia, ponieważ Pani, która te spotkania prowadzi jest chora i nie wiadomo kiedy wróci do pracy.
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby ktos byl zainteresowany
![]() W niedzielę o godzinie 15.00 w Kaplicy Dolnej w parafii Swietej Jadwigi Krolowej rozpocznie się Katecheza Przedmałżeńska.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-02-16 o 09:13 |
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
Nemea i Scio trzymam mocno za was obie kciuki
Nemea obrona to pikuś nie martw się wszystko będzie dobrze |
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dziś śniła moja promotorka
![]() Nie dziękuje za kciuki.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Ale potem było pysznie

=> 55 

. No ale przyszedł TŻ więc koniec końców było ok. 

zwłaszcza jeśli ich nie znam i szczerze to nawet nie wiem jak mają na imię.