|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
|
|
|
|
#4862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękujemy
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
No a widziałyście ten zestaw za 37zł w HT06
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
ten zestaw za 37 zł netto jest super
szkoda, że oferta nie podlega wielokrotności, ale to by już było za dużo na pewno go biorę nowy podkład nawilżający też pewnie będzie mój
|
|
|
|
#4868 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 6 już wrzucony
No ten zestaw jest naprawdę fajny a na ostaniej stronie jest też zestaw spa z nowej serii za 66zł i jest to oferta nielimitowana. Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2010-02-15 o 15:51 |
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś super
już ściągam i oglądam |
|
|
|
#4870 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i 40% na solutions i w ogóle wszystkie oferty są superrrr... przynajmniej na pierwszy rzut okiem Cudeńka same w tym HT06---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() I jeszcze za małe Majki dzięki ogromne Zabieram :P
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-02-15 o 15:54 |
|||
|
|
|
#4871 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam to poruszenie na forum za każdym razem jak się pojawia nowy katalog
|
||
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
mam już fakturke braków brak
szok
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda uroczo. Na katalogowym wrzucałam zdjęcie. Mam zamiar zamówić sobie jeszcze jedną przywieszkę, bo 3 to tak trochę łyso wygląda Dziewczyny o co chodzi z tymi limitami??? Nie można przekroczyć pewnej kwoty?? To znaczy, że będę miała zamówienie na 1000zł a mogę zamówić tylko za 650zł? Co za absurd...albo ja coś źle rozumiem.
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
|
|
|
|
#4875 |
|
Rozeznanie
|
Perełki 22,90
![]() Paletka słodkie serduszko 12,90... Boshe, jakie apetyczne (Wiem wiem,tego się nie je )Anew Serum+Puder Simple Elements za 11,90 ![]() Tajska kraina relaksu SPA Thilie za 79,90 ![]() Kolczyki Candice Seria FOOT z wiśnią ![]() Senses ALOHA Jeju, ale katalog ![]()
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
info ze strefa konsultantki - o co pytacie - jakie obowiązują limity kredytowe: "Poniżej podajemy limity wartości zamówienia, które dopuszczamy do realizacji z zachowaniem zasady, że łączna wartość zamówień w danym przedziale nie przekroczy wyznaczonego limitu na saldo i nie przekroczy limitu wartości jednorazowego zamówienia. Do obliczenia limitu kredytowego brana jest pod uwagę wartość zamówienia po cenach do zapłaty przez Konsultantkę (kwota na fakturze). W katalogu przysługują trzy bezpłatne terminy składania zamówień, np. jeśli złożysz zamówienie z katalogu 1, 2 i 3, w trzech terminach będziesz miała dziewięć aktywnych (zrealizowanych) zamówień. Na każde z tych zamówień przysługuje Ci limit 500 zł. Jeśli złożysz zamówienie z czwartego katalogu, limit kredytowy zwiększy się do 1000 zł - będzie to dziesiąte aktywne zamówienie." I dalej to co wstawiła ololufe Cytat:
|
||
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy! Ja dopiero jutro wysyłam zamówienie z K3. Narazie tylko jedna nowa szmineczka pomimo mojej promocji na nie. Jeszcze zostało kilka pań. Może się załapię na prezent...Wowww ile w K6 jest nowości! Nowe SPA, Solutions, Naturals, FootWorks.. o jejku...juz bym wszystko chciała
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-02-15 o 16:34 |
|
|
|
|
#4878 |
|
Przyczajenie
|
A jest coś więcej napisane na temat tej promocji na próbki kosmetyków kolorowych (czy to dotyczy tylko wybranych produktów, to jest zniżka całe 50% czy do ??)
|
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
Jest tylko na pisane 50% taniej na próbki kosmetyków kolorowych, dotyczy to wszystkich próbek kosmetyków kolorowych tak na mój rozum bo to samo jest też napisane w miejscu gdzie jest gorąca oferta na próbki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4880 |
|
Raczkowanie
|
bosheeeee zakochałam sie w każdej rzeczy z nowego kat 06
![]() |
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Senses Aloha, podkład nawilżający i płyn do kąpieli truskawka ze śmietaną na pewno będą moje |
|
|
|
|
#4882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
jest już na wątku katalogowym dzięki mazia84
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17202931 |
|
|
|
#4884 |
|
Rozeznanie
|
Mam wielką ochotę na Tajskie SPA
i żel pod prysznic Aloka z katalogu 6
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Mi te perelkirozswietlajace bardzo odpowiadaja... ale nie ma kupic by je kupic taniej... gdyby chociaz supershock byl tanszy... ale w takim razie wole chyba dolozyc te 2zl wiecej (wg ceny po odliczeniu opustu) teraz w 3 niz pozniej "na sile" cos kupowac w 6 by miec te perelki taniej... \
No chyba, ze odzywka przypsieszajaca wzrost paznokci jest w promocji w 6? Bo jezeli dobrze widze to tylko te pierwsze dwa lakiery sa tansze? |
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
mi własnie zmiejszyło sie zamówienie o dwa opakowania perełek i przerzucone zostały na katalog 06 za 22,90:P zawsze 7 zł w kieszeni
jutro skladam i zrezygnowalam z perelek na rzecz charmsów i z torby gabiella na rzecz torby {chyba} ruthie z katalogu 04 :P
|
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Ja także własnie dostałam paczuchę.
Jeeezu, katalog 06 doprowadzi mnie do bankructwa tyle rzeczy mi się podoba, a miałam już nic nie kupowaćTeraz zaś mam problem. Waham się między zakupem podkładu bezbarwnego magix, a tym nowym rozświetlającym podkładem, ktory jest w demo o5, a w katalogu 06 pojawia sie na 22 stronie. Wzięłabym najchętniej tego magixa, ale nie jestem pewna, czy on w miarę kryje, tzn czy dobrze wyrównuje koloryt i moglby byc stosowany samodzielnie, zamiast podkładu? Bo jezeli nie to raczej wyprobuje ten nowy fluid i tu chciałam się zapytac, czy którac z Was go ma? Poniewaz nie wiem jaki kolor wybrac, do tej pory stosowalam Calming Effects w kolorze ivory, jednak ma on ciutkę zbyt zimny odcień. Ten nowy podklad jest w odcieniu ivory, ale jest tez creamy natural, ktory wyglada wlasnie na dosc jasny, ale bardziej zolty, czyli taki jak moja cera. Tylko wiecie jak to jest, te kolorki w katalogu slabo oddaja rzeczywistosc, boje sie ze tak naprawde to ten creamy natural okaze się ciemny. Mi by przydał się takie ivory tylko na żółto, wiecie o co chodzi? Alez sie rozpisalam...
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z K6 interesuje mnie: - nowa seria Planet Spa, - okulary Daralis - wiśniowy peeling do stóp - malinowy żel Naturals Promocja na Solutions jest genialna: zestaw za 5,90 przy zakupie Solutions za min 26,90 ![]() Ale nowe opakowania Clearskin ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-15 o 17:23 |
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
@FridaKahlo
Bezbarwny podklad magix nie kryje wcale, ale wygladza i bardzo dobrze matuje cere. Przy tym nowym jest napisane, ze jest nawilzajacy. Takze poza koloryzacja maja tez inne dzialanie... |
|
|
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego jak dobrze wyczytałam w HT05 to dostaniesz ten nowy podkład "idealny kolor" na lato nowosc z kat 06 (str.22),jeżeli w kat 05 zamówisz przynajmniej 3 te nowe tusze do rzes z ta zółta szczoteczka wiec moim zdaniem wstrzymaj sie z zakupem podkładu,przeczytaj HT05 (czy dobrze napisałam bo moge sie mylic) i namów koleżanki na ten nowy tusz z kat 05 i podkład bedziesz miała za 1zł )) a jesli chodzi o kolor to niestety ja ci nie pomoge bo sama mam własnie problem z zamawianiem koloru podkładu dla siebie :/ zawsze albo za ciemny albo za jasny :/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

dziękujemy

czekam z niecierpliwoscia na katalog

i 40% na solutions i w ogóle wszystkie oferty są superrrr... przynajmniej na pierwszy rzut okiem

pomimo mojej promocji na nie. Jeszcze zostało kilka pań. Może się załapię na prezent...
Alez sie rozpisalam...