|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Cytat:
ale też Cie kisam mezu moj marnotrawny;p Cytat:
ale cium cium cium ciurumcium cium;D Cytat:
Cytat:
Cytat:
spoko Ci, beze mnie Cytat:
no i guteeeen ;D Cytat:
![]() rob zdjecia;D potem nam ze szczegolami opowiesz siedze se w dom i tylo;( obejrzalam juz najnowszy odcin chirurgow, potem prywatnej praktyki, skrocilam sobie paznokcie bo mialam juz dluzsze niz tipsy innych niewiast;P i se siedze SAMA
|
|
|
#2672 | |||
|
Zadomowienie
|
Myslał by kto
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chodz przytule Cię do mojej piersiuchny .... Dałam takie samo mamie....mówiła, że niedobre...więc ..... ![]() Tiaaa wczoraj chciał mi robic zdjęcia..ale się nie dałam ....Cytat:
A ja siedzę i przygotowuję się na jutrzejsze lekcje.....ale w zasadzie już kończę....
|
|
|
#2673 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj... Widzę, że towarzystwo się dzisiaj wyjątkowo rozbrykało
![]() Cytat:
![]() Aaaa! Zaraz wpadnę w kompleksy! Cytat:
Ładnie się zachował Cytat:
Madziorku, czy Ty wspominałaś na jakie studia wybierasz się po maturze? Sugeruję psychologię, ze specjalizacją psychologia snu Posunęłabym się do zastąpienia słowa 'czasem' czymś w rodzaju 'z reguły' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślę Watsonie, że pozostawię tą przyjemność Tobie ![]() Cytat:
![]() Nie muszę chyba przypominać, że niecierpliwie czekamy na relację? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
...powiedziała Tysia z właściwą sobie subtelnością Nie dramatyzuj, koleżanko Tysławo. Walentynki to dzień jak każdy inny- nie ma się co dołować czy spędza się go w towarzystwie przystojnego Adonisa czy też w swoim własnym (śmiem twierdzić, że nie mniej uroczym ).Właśnie wróciłam do domu po spędzeniu jakże uroczego popołudnia na mieście. Najpierw byłam na zakupkach, ale uwaga, uwaga- wcale nie ciuchowych. Ponieważ wreszcie się zawzięłam, że czas wykazać się odrobiną rozsądku i na prawdę zacząć oszczędzać kupiłam tylko kilka drobiazgów: słodki różowy kubek do pracy (będzie pasował do mojego cudnego różowego zszywacza do papieru, który ostatnio sobie zamówiłam i który z niewiadomych przyczyn jest obiektem docinków wszystkich w biurze ), zapachowe świeczki do pokoju, nieprzyzwoicie duży wybór herbat owocowych/zielonych i kolczyki.Nawiasem mówiąc nie mogłam się zdecydować, którą herbatę wypróbować jako pierwszą, więc w tej chwili koło mnie stoją 3 kubki (waniliowa roibos, pomarańczowa z cynamonem i truskawkowa z mango), które sobie na przemian popijam Później poszłam z koleżanką na 'Nine' i chociaż nie jest to może film stulecia całkiem miło się go oglądało. Teraz, żeby porozpieszczać się do reszty chyba trochę poSPAmuję i spędzę do bólu spokojny wieczór z książką (i jakąś kolejną herbatą do wypróbowania ) w łapce.Taaaaak... Tak właśnie zrobię Trzymajcie się cieplutko, niewiasty
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2010-02-14 o 19:33 |
||||||||||
|
|
|
#2674 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak się ogarnęłam, że aż samej mi dech w piersiczkach zaparło![]() Oj tam, walentynki srynki, a pomiziać się możemy żono mojaaaa, serce mojeeee, nie ma takich, jak my dwojeeeeee ![]() O tak, wiśta wio!! Bonanzaaaa! ![]() Cytat:
zupełnie za darmoszkę!Cytat:
Cytat:
Jest w całkiem niezłym stanie, prawie nie widać oznak używania![]() Dobry wieczór! Byłam na "Randce w ciemno" - nuda, flaki z olejem, tanie romansidło Tylko Dereszowska była boska! Uwielbiam takie kobiety z pazurem Wiecie co zrobiłam Nagrywałam dla mojego młodego płytkę do słuchania w aucie ;p iiii nie miałam już co nagrać, więc poszperałam w necie i znalazłam bardzo sugestywną pieśń disco polo o tytule: "żonę chcę mieć"![]() Idę chyba spać bo nafaszerowana jestem ketonalem i wolę zasnąć dopóki działa;/
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-14 o 22:20 |
|||
|
|
|
#2675 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilę....melduję, że dziś znowu było sympatycznie
I nawet było buzi buzi I dałam mu to serduszko, które razem zjedliśmy..... ehhhhh idę spac - pobudka po 6 ![]() ![]() :love :![]()
|
|
#2676 |
|
wizażowy robalek
|
Cześć Wam!
Limonka zwierzak drzemie w każdym człowieku, hehe Kosmici w kinderniespodziance mnie rozwalili totalnie a potem, że mnie stara koleżanka z podstawówki odwiedziła i się chwaliła swoim kolczykiem w języku... a ona nie ma przecież!!!A, i też uwielbiam herbatki smakowe - omnomnomnom! I kawę kawusię kochaną ![]() Ines a masz cycki? To się zamienimy ![]() Ładne buciki kupiłaś. Ja mam podobne - też na takim obcasie, czarne do kolana, troszkę marszczone z klamrą z boku - prezentują się bosko i są megawygodne - kocham te kozaki! Łaaaaaaaaa!!!! Love is in the air!!!! Cieszę się twoim szczęściem, naprawdę nawet nie wiesz jak bardzo Kurde, kurde! Ekstaza kochana, czysta ekstaza! A ja cóż... singiel ze mnie. Ale taki troszku dziwny. Nie jestem singlem z wyboru, ale jakoś nie odczuwam mocno tego, że jestem sama i nie mam faceta. Jak się ktoś trafi - to będzie. Czasem tylko mam tak zwany 'głód skóry' - że mi brakuje czyjegoś dotyku. O. Tyśka - ju łona fajt?! Fajt ju łona?! madzior mnie właśnie kurcze szybko bierze - znajomi się ze mnie śmieją, że jestem malutka i mam malutką główkę Ja lubię wypić tak, żeby nóżki miękkie były i się dobrze tańczyło Bo nie lubię się upijać. Raz się tylko schlałam jak świnka. I to całkiem przypadkiem. I powiedziałam: nigdy więcej! To jest stan przeochydny A, i ja to się najbardziej boję ustnego polskiego... musisz umieć perfekt na pamkę i samemu to zrobić. Jejuuu I dobrze, że sytuejszyn z marudą rozwiązana I nie gadaj takich głupotek! Ja to mam coś innego: boję się zaangażować. Że jak chłopak zaprosi dziewczynę do kina, a potem chce zaprosić gdzieś jeszcze raz, to coś zacznie się kręcić... jakieś takie uprzedzenie mam Tak spławiłam fajnego faceta... żałowałam jak cholera. A potem przestałam żałować, bo zobaczyłam, jak się zachowuje w niektórych sytuacjach - wredna menda ![]() niuniuska może za duże cycki nie są fajne, ale kurde chociaż żebym miała trochę WIĘKSZE... noszę 70A, w niektórych przypadkach 70B. Przydałoby się, żeby 19latce coś tam na tej klacie sterczało W sklepie na razie spotykam samych miejscowych żuli virginia pinacolada jest boooska - polecam tą z Biedronki Serducho z piernika - fajne fajne A z tym snem to hmm... nie chciałabyś dzidziusia? ![]() Dziewczyny, wczoraj dostałam @! I oczywiście totalny suprajs... 7.00 rano, w czasie snu... I jak zwykle termin się nie zgadza. I nawet nic nie poczułam, bo mnie brzuch nie boli! Nic a nic! Już nie pamiętam, kiedy tak dobrze czułam się w czasie @, naprawdę. W tamtym miesiącu miałam takie rewolucje bólowe, że się rodzinka zastanawiała, czy nie dzwonić po pogotowie... Wczoraj byłam na urodzinach chrześniaka mojej mamy, a dzisiaj byłam na 18tce chrześniaka mojego taty Tylko kurna na antybiotyku jestem i nawet nie mogłam golnąć za zdrowie solenizanta Na 18tce byliśmy w znajomej restauracji. Był mój ulubiony kelner - przystojny taki Kiedyś byłam w tej restauracji. Siedziałam razem z moją kuzynką, starsza kilka lat. Podchodzi do niej ten kelner i się pyta: - Co będzie dla pani? - Kawa. Potem pyta się mnie: - A co będzie dla Ciebie? - Kawa - KAWA?! (takie totalne zdziwienie) - Tak, kawa. - Yyyyyyy uuuuuu dobrze. Chłopina się zdziwił troszeczkę, bo ja to jestem mała, cycków za dużych nie mam, to mi max dają 14-15 lat ![]() No i dzisiaj wchodzimy do restauracji i widzę tego kelnera. Załapałam pompę i mówię do mamy: "mamo, kelner od kawy jest!" ![]() Jest mi dziewczyny smutno teraz bo poszłam upiec modelinę... i nic z tego nie będzie chyba piekarnik był za mocno nagrzany, bo się taka brzydka czarna zrobiła I wyglądała, jakby się roztopiła Tylko niektóre rzeczy będą się nadawały do 'zużycia' - jutro sprawdzę, co się nadaje, bo jak ją wyjęłam z piekarnika, to nie chciałam na nią patrzeć dłużej ![]() Ale na przyszłość będę mądrzejsza. Będę jednak gotować modelinę a jak będę chciała do modeliny dać jakieś elementy, np koraliki, to zrobię to po ugotowaniu (bo w wodzie odpadają). Superglutem.I na wkurzenie sobie słucham teraz 30 Seconds To Mars. Lubię taką troszkę rockową muzę. Nie polecam nikomu, kto nie lubi gitar i darcia japy Ale możecie powzdychać do wokalisty - to zespół Jareda Leto mmmm ![]() Jutro idę do lekarza na kontrolę. I nie idę do szkoły. Bo nadal mam kaszel kurde. Boję się, bo to nie jest normalne, żeby mieć tyle czasu kaszel, który nie przechodzi ![]() Branoc
Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2010-02-14 o 22:58 Powód: Bo Ineska się zakochała :P |
|
|
|
#2677 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze zauwazylas...póki co;p ale ja to czuje w powietrzu;D Cytat:
![]() niecierpie herbat;D ale niech Ci naa zdrowie wyjdzie kochana ![]() trzymamy nie puszczamy sie;DCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rewelejszynnnnnnnnn;DDDDDz niewiadomych przyczyn nie zacytowało mi mrówencjiii;D a wiec kocie drogi nie martw sie o cyc;D zawsze przynajmniej Ci nie obwisna na starośc;D a co do modeliny;D spiekla sie...to rob z plasteliny;DD a wiec witam mile panie, wstałam se....o dziwo bardzo wczesnesni jak na mnie bo o 9, a to przez ten za sr any sen;( snilo mi sie ze stalam na balkonie patrze sie a tu ogromna czarna wirujaca trąba powietrzna ja w strach zaczelam sie drzec chowacale zmienila kierunek i ucikła, a wiec wychodze przed mom ide sie przejsc a tu nastepna jeszcze wieksza i czego dotknie to sie zapala, o bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee obudzilam sie taka przestraszona ze szok;/ ja sie tam boje takich rzeczy ze szok szok szok a tu mi sie snily buu ja neiszczesliwa i prsestraszona!!!!! a wczorajsze walentynki srynnki dupynki spedzilam sexownie;/ z chora na nadmiar kip mamą w lózku ogladajac film "sierota" - polecam bardzo fajny, i wcinajac pizze z gyrosem i osem czosnkowym;D tiaaaaaaaa dieta pełną para;DDDD
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
nie odpisze wam za duzo, bo mnie robota sciga.... mam pare dni siedzenia przy komputerze, szukania firm etc
![]() w kazdym razie zyje... Mama miala urodziny w sobote... wiec od czwartku bylam na pelnych obrotach... w pt od 7.30 jak mnie mama zbudzila, zeby snieg odganrac tak do 23 latalam z mopem i szmata i chate sprzatalam.... az w sobote zakwasy mialam w sobote znowu gotowanie, imprezka obzartwo.... no i sprzatanie po imprezce do 2 w nocy.....
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() dzis mam wizyte u gina, troche sie boje i krepuje ale wiem ze mnie to nie ominie
|
|
|
|
#2680 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli przydomek Ostry Dżon jest w pełni uzasadniony![]() Tak, boli jak cholera. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pierdzionek czekamy do sierpnia, ok?![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() : love: Ja musiałam wczoraj jeść w kinie popcorn, fuj.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może doda Ci to odwagi, ja jutro też idę do gina![]() BRY Dziewczyny, miałam straszną noc.... te zapalenie nerwów rozkręciło się na amen, drętwiało mi pół twarzy;/, budziłam się co 3 h żeby wziąć leki... Czuję się zmęczona, obolała, półprzytomna i smutno mi To gó**o chyba mi nie da nigdy spokoju A potrzebne mi to teraz jak ehh...Na dodatek nikomu nic nie mówię, że mogę po ścianach chodzić z bólu bo mamuśka się do mnie nie odzywa,a poza tym znów zacznie swoje wywody, że to przez to, że czapki nie noszę...;/ No i mam za swoje... Oczywiście pobudkę po paru godzinach snu miałam zapewnioną przez kochaną sąsiadkę!!!!![]() :ma d:Przepraszam, że narzekam. Musiałam się wyżalić ![]() Idę dalej do łóżka. Cmokam!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-02-15 o 13:16 |
|||||||||||
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
Dobry
Odpisze Wam potem... Miałam jakiś masakryczny dzien w pracy dzisjaj....nic mi nie szło i w ogóle jakaś zdołowana jestem ogólnie....zawsze jak musze do pracy jechac to sypie cholreny śnieg i wszystko jest zasypane, że nawet nie ma gdzie zaparkowac ![]() Dobra pomarudziłam sobie ...idę się chwilkę przespac
|
|
#2682 |
|
Raczkowanie
|
Hej kcohane
![]() Jeju widzę, że tu dziś same marudy A ja mam super humor! Dostałam 4+ z tych "szewców" i ogólnie odkryłam dziś ludzką stronę babki od polaka![]() A teraz robię coś tam też na polaka i oglądam sweeny toda czy jakoś tam:P Boskie to a nie mam kiedy obejrzeć całego ![]() Niuniusko Oj słodka i kochana maruda ta moja Masz rację, muszę z nim pogadać na spokojnie Nie macie pojęcie jak się z niego cieszę Ciągle mi go brak... jak zamykam za nim drzwi to mi się ryczeć chce Jej piosenka boska haha a jaka reakcja?![]() Jeju biedactwo Do lekarza! siooo, a nie się męczysz! A sąsiadce chłopa wykastrować za karę!Limonko Hmm mnie na prawo ciągnie... ale... psychologia to też jakieś rozwiązanie Jeju ja kocham różne herbatki! Mama się wścieka bo co wejdę na zakupy to nową przywlekę... A w domu 30 innych rodzajów:Pmrofko Hmm po lekcjach z Pania A.P która ciągle jakieś referaty chce to się ustnej taki nie boję:P hmm bo na Ciebie gdzieś tam czeka książę z bajki a tamten to była podpucha:P Jak znajdziesz odpowiedniego to nie będziesz miała takich obaw. Ja po drugiej randce z moją marudą już wiedziałam, że ten jest mój i innego nie chcę! a po pierwszej czułam, że coś z tego będzie (trwała 13 godzin...:P) Hmm też lubie takie brzmienia ale ostatnio jakoś wolę polską muzyczkę, hey, happysad, strachy, coma czy muchy![]() inesko Jejuuu dumna jestem kochana No, no bardzo sympatycznie było ahh love, love:P ja moją marudę też mam z interneta...:PLecę do nauki, miłego popołudnia dziewuszki
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja pomarudzę.
Mam przeczucie, że będzie @. A jak i tym razem będzie to już nie wiem, co ja (my) robimy źle ![]() ![]() :mur :.
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy marudzą- marudzę i ja
![]() Dziewczyny, jestem taka beznadziejna Już nawet zaakceptowałam to, że nigdy w księgowości prochu nie wymyślę... Ale dlaczego muszę robić takie kardynalne błędy?! Dziś na prawdę dałam ciała: do teraz jestem pod wrażeniem własnej głupoty. Do 19.00 z hakiem siedzieliśmy z Mr Szefem i walczyliśmy, żeby wyprostować to co nabroiłam w jednym z rozliczeń... A że o 19.30 miało być spotkanie, na którym to właśnie rozliczenie miało być omawiane nie powiem, żebym nie była bliska zawału serca. Fakt faktem- udało nam się, ale moja samoocena do teraz czołga się po podłodze... Jeśli się dziś o coś potkniecie to wiecie,czego się spodziewać! Na prawdę zastanawiam się miarka się przebierze i Mr Szef w końcu mnie zj......bie na czym świat stoi jak ewidentnie na to ostatnio zasługuję... Na razie jest po prostu niesamowity: zostawił swoje obowiązki, siedział ze mną,w zasadzie odwalił 80% całej pracy, a na koniec... ładnie mi podziękował, że zostałam dłużej ![]() I jak go nie kochać...? ![]() Poza tym, żeby jeszcze za wesoło nie było, koleżanka z biurka obok obraziła się na mnie, bo jej eks zaprosił mnie na koncert. Nic to, że z miejsca odmówiłam. Nic to, że nigdy go w żaden sposób nie kokietowałam. Nic to, że na dobrą sprawę nawet go dobrze nie znam. Moja wina i koniec kropka ![]() Z resztą nie marudzę, bo wiem, że nie tylko ja miałam ciężki dzień... Virgo- Niestety nic mądrego co mogłabym Ci powiedzieć nie przychodzi mi do głowy... Wierzę po prostu, że w końcu się uda i nikt mi nie wmówi, że mogłoby się zdarzyć inaczej! Niuniuska- wymęczysz się biedactwo z tymi nerwami Może warto byłoby się skonsultować z jakimś innym lekarzem? Może podsunąłby Ci jakieś bardziej efektywne metody leczenia? Serducho mi się ściska gdy pomyślę jak bardzo musisz cierpieć... Inesko- łączę się z Tobą w bólu. Praca to ZŁO ![]() Cieszę się za to bardzo, że randka z OSTRYM DŻONEM okazała się tak udana ![]() Madziorku- miło przeczytać, że przynajmniej Ty miałaś taki miły dzień. Czyżbyś wyrobiła normę za nas wszystkie...? ![]() Gratuluję czwóreczki (i to z plusem!) i życzę owocnej nauki Tyśka- ufff! co za ulga! Nie tylko ja mam zryte sny! Notabene dziś mi się śniło, że jechałam z autobusem z Drew Barrymore! Przemiła osoba, mówię Wam Trochę mi ulżyło, że Twój profesorek to jednak niezłe ciacho... Może to znaczy, że ja też nie taka ostatnia Malinnko- ogarnij szybciutko wszystkie obowiązki, które Cię od nas odciągają i cooooomeeee baaaack!!! Mróweczko- uczenie się na własnych błędach i wyciąganie z nich wniosków to jedna z podstawowych cech istot myślących ![]() Coby wyjaśniało czemu jest to moja słaba strona... ![]() Następnym razem będziesz już wiedziała co robić,a właściwie czego nie robić, ze swoimi modelino-stworkami. Idę poprawić sobie humor czekoladą i to wszystko co mam na dziś do powiedzenia
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczorek
Teraz ja będę marudziła... jakoś mi źle... tak niedobrze... już rano się tak czułam ale myślałam, że to przed polskim... ehh jeju a teraz masakrycznie jest i brzuch boli i jakoś mi tak mdło i niefajnie![]() Limonko Uśmiech! Jeśli szef pomaga i jest miły tzn że nic takiego złego nie zrobiłaś Popatrz na to z drugiej strony... popołudnie z szefem;PJej ide chyba spać bo zaraz umrę... jeju strasznie teraz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
to wiem;D bo Cie na farmie widze ;D
ale co wiecej prócz areobiku z miotła słychac ![]() iiiiiii jak było?? Cytat:
![]() of kors;D i Waleniuniuski;D Cytat:
Cytat:
Cytat:
nikt nie zauwazyl ze Ci nei wyszlo, wszysy jeszcze feriami zyja )a co to sniegu, tiaaa u mnei idac chodnikim do domu ma sie wrazenie idac tunelem haha Cytat:
Cytat:
![]() tia, a gdzie tak jest napisane;> Cytat:
co do pracy....wszysy wiemy ze szef ci zlego slowa nie powie nawet jak bys firme z torbami puscila hahaah, takze cyc do góry i wszysko ok ![]() ...a co do snow...weź przestanmy sypiac...jak ma sie nam takie dziwnosci snic;/ Cytat:
ewidentnie ciąża;p dzieweczki a u mnie w sumie oki doki, od kilku dni z domu nie wychodze heheh takze jeszcze z dzien posypie i juz napewno nie wyjde,bo juz snieg w niektoych momentach mam mojeo wzrostu;D oj tak tak, pamiętam jak wczoraj ostatno taki snieg był w 1933;p eh te czasy mojej mlodosci;d jak to sie brykało w sazpach;D
|
|
|
#2687 |
|
wizażowy robalek
|
Wpadam na chwilunię
Niuniuś leć do lekarza bo twoje opowiadanie brzmi przerażająco Limonka na szczęście udało się wyprostować tą sytuację Tak to jest z papierkową robotą... mojego przyjaciela ostatnio ochrzanili, bo zrobić literówkę w nazwisku i to poszło do podpisu! Ale się wybronił z tego, bo babka, której to oddawał by dała do podpisu, nie sprawdziła danych.Ines ja też nienawidzę śniegu, nienawidzę zimy... ona mnie przytłacza pod poziom morza. No a wiadomo, jak się jest po poziomem morza - to depresja murowana. Chcę lato! I słonko! Tysiaku-pysiaku twoja trąba powietrzna mnie rozbawiła ![]() madzior widzę w tobie pokrewną muzyczną duszę Happysad bardzo bardzo lubię Akurat też lubię (zespół znaczy Ale ogólnie moje mp3 to wielka zbieranina. Foldery z piosenkami mam pogrupowane brzmieniem. Mam folder z lekkimi i przyjemnymi bitami, które można najczęściej w jakimś normalnym radyjku spotkać, folder z balladami różnistej maści no i z bitem mocnym Eeeej, a z tymi bólami to nie przeczuwasz niczego? Znaczy się, ja nic nie sugeruję! Byłam u lekarza. Powiedział, że jest już lepiej, ale przez ten kaszel muszę pobrać antybiotyk jeszcze przez 5 dni ![]() Totalnie mi się nic nie chce. Jutro do szkoły idę. Boże, do szkoły! Ja tego w ogóle nie czuję! I nic nie ogarniam totalnie, a koleżanka mi nawijała, że jakiś egzystencjalizm będzie na polskim w czwartek xD No i założę się, że jutro będę pierwsza do odstrzału na matmie. Podobno pyta od góry do dołu po kilka osób na lekcji... brrr... nie lubię tej starej raszpli. Mam z nią ciągle na pieńku, bo uważa mnie za matematyczne zero. Zresztą, jak połowę klasy, która ma 2 na semestr (a co się ma kobiecina dziwić, jak klasa typowo humanistyczna). Nie udało jej się mnie złapać przy tablicy przed feriami, to jutro to zrobi. Idę spać - powracam do szarej rzeczywistości... pobudka o 5.40 ![]() Branoc |
|
|
|
#2688 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Cóż... Nigdy nie twierdziłam, że nie miało to swoich dobrych stron ![]() Cytat:
Z resztą to nie o to chodzi czy on będzie na mnie zły czy nie... W tym momencie to ja jestem bardzo, bardzo, bardzo zła na samą siebie. Nienawidzę tak nawalać, a ostatnio zdarza mi się to coraz częściej... Cytat:
Czasem zastanawiam się skąd takie chore rzeczy biorą się w mojej głowie... ![]() Cytat:
Tudzież Tysiaku- kociaku. Wrrrr! ![]() Cytat:
Cytat:
Powodzenia w szkole, mam nadzieję, że wredna matematyczka upoluje jednak kogoś innego Życzę wszystkim miłego dnia, tym które się odchudzają (są tu jeszcze takie? ) mało pokus na jedynej słusznej drodze diety, chorowitkom dużo, dużo, dużo zdrówka, a marudom dobrego humorku i uśmiechu na buzi
|
|
#2689 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki ![]() jeszcze nie wiem, chyba do niej nie doszedł ![]() Cytat:
Sratata! Wysunę teraz mój największy argument przeciw temu co mówisz: duuuuupa tam! I jak? Od razu lepiej? Pocieszyłam Cię? Limonko, dobrze wiesz, że każdemu zdarza się popełniać błędy i nie da się wszystkiego robić doskonale. Nie odkryłam Ameryki, co?;P A skoro popełniłaś błąd w dziedzinie, która Cię zupełnie nie interesuje ani nie pociąga, to wydaje się, że jest to w pełni usprawiedliwione/normalne. Ja rozumiem, jakbyś była ekspertem od rozliczeń i nadal popełniała błędy, wtedy można by jakoś się przyczepić! A tak, to cyc do przodu i noł stres![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Seksi ![]() Cytat:
![]() Ale ja nie chcę, żeby mię gwałtem leczyli ;P Cytat:
Nie strasz dziewczyny bo jeszcze palpitacji serca dostanie ![]() Cytat:
Mrofko, ja byłam u lekarza, w szpitalu na badaniach. Niestety, jak już pisałam, muszę cierpieć faszerując się lekami, taki urok tej dolegliwości;/ Cytat:
Całkiem fajny kierunek, da się skumać A na matmie u mnie było to samo. Widocznie każdy musi to przeżyć. Nie ma innej opcjiCytat:
**** Następnym razem, przed snem proszę się zrilaksować np. kąpielą i nie czytać długo!Cytat:
![]() Tobie kochana życzę dobrego dnia, zero smutków i duużo uśmiechu BRY Dziękuję kochane za ciepłe słowa. Dzisiaj już jest lepiej, chociaż w nocy nadal się budziłam. Najgorsze jest to, że muszę dzisiaj jechać do gina, oby zapalenie znów się nie rozkręciło;/ Opatulę się, włożę nawet czapkę i może będzie dobrze ![]() Zmykam troszkę posprzątać i może dzisiaj uda mi się cokolwiek napisać bo ostatnio praca mgr leży, kwiczy i wyje do księżyca;/ Buzi
|
|
#2690 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do randki i całej reszty....to nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie dalej....ja jestem niecierpliwa itd. chciałabym już teraz, natychmiast, w tym momencie wiedziec co dalej będzie...a tak się nie da ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
Cytat:
:brzyd al:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mrofka i jak w szkole ? same 5 ...![]() dobry wszystkim.... jutro dzień wolny huraaaa..... ![]() wczoraj o mało nie przejechałam jakiegoś dziadka na rowerze ![]() wyjeżdzałam z parkingu ze szkoły i go niestety nie zauważyłam, bo po lewej str. miałam ogromniastą zaspę ....ale wydawało mi się że nic/nikt nie jedzie .....
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
dzień doberek
![]() Babciu Tysiu ![]() Wypluj to, wypluj!!! Żadnej ciąży:P!!! Jeszcze tego cholerstwa by mi teraz brakowało:P Nie planuję nic małego, obślinionego, hałaśliwego i brzydko pachnącego ![]() mrofko Oj Linkin Park i happysad ubóstwiam! A koncerty happysad...jeju jakby moja maruda się tak w łóżku starała jak Kubuś na scenie...:P Nie podejrzewać mnie o ciężę!!! Nic z tych rzeczy !!! Zdrowiej szybko ![]() Limonko A dziś już lepiej choć rano było jeszcze dziwnie... Ale może coś zjadłam i źle na mnie zadziałalo... Jeju a może pij jakieś herbatki na lepszy sen, żeby się głupotki nie śniły?Niuniusko No pewnie coś zjadłam, może tunczyka nie za świeżego:/ Jeju biedna się ciągle męczysz? Uważaj na siebie!!!A praca krzyczy: Ninusko wracaj do mnie... tęsknie... poszmyraj paluszkami klawiaturę:P inesko Bo dziadki i rower to złe połączenie...!!! Jak zaczęłam jazdy to do tego doszłam bo wcześniej nie rozumiałam mamy krzyczącej "Gdzie ten stary kut**n się pcha" itp:P Hmm marudź, marudź bo jak dotąd było wszystko inaczej niż przeczuwałaś Jeju już wolne... zazdroszczę:PA ja zaraz siadam do matmy... wrrr bleee.... Ale za to znów mnie polonistka pochwaliła.... ahhh:P już nie jestem czarną owcą w klasie... ![]() Miłego popołudnia
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
hello
z dieta mi wogole nie idzie![]() ale na razie czekam na okres i wtedy wezmie sie za siebie![]() nie wiem czy to PMS czy nie ale czuje ze mi w zyciu czegos brakuje moze to przez to ze stale siedze w domu, albo juz sama nie wiem![]() tak samo jest z TŻ czasem juz do niego nie mam sily kocham go.. ale czegos mi brakuje, czasem czuje jakby mial mnie gdzies ale wiem ze tak nie jest, a zreszta niewazne. mam podly nastroj |
|
|
|
#2693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tiaaa środy zawsze mam wolne.... ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-02-16 o 20:33 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
wizażowy robalek
|
Hej
madzior a to maruda się nie stara? No ładnie no! Eh, faceci :P A matma to Zuo! I wiem, jak to jest być czarną owcą z polskiego - jestem jedną z nielicznych osób w klasie, posiadających 4 na semestr Ale cóż. Polski moja miłość. Dlatego myślę nas studiowaniem filologii polskiej... no chyba, że się na rosyjską dostanę ![]() Ines, piątek to może nie mam, bo u mnie cholernie o nie trudno (heh, wybrałam jedno z najlepszych liceów podwarszawskich, mam za swoje ) ale dostałam 3 z historii Zbawienna ona dla mnie, bo z historii jestem totalnym laikiem - koleżanka mi praktycznie wszystko podała xD I zgadzam się z madziorem - dziadek z rowerkiem to złe połączenie. Zwłaszcza w taką pogodę!Ahh, ściągam ostatni part 'Requiem dla snu' I będę się jarać Jaredem ![]() Rozwalił mi się jeden kozaczek no suwak mi poszedł całkowicie. Lewy but stał się bublem. Mam drugie kozaki, ale są one na obcasie, a nie będę chodzić w nich w takiej brei do szkoły Ale wymyśliłam rozwiązanie - na miejscu suwaka zrobię dziurki i przewlekę sznurówkę i będę miała kozaka wiązanego ![]() Dzisiaj mnie krwiożercza matematyca nie upolowała, bo pyta od dołu samego, a ja jestem pierwsza na liście Ale i tak sikam Zawsze sikam przed matmą - najbardziej stresujący przedmiot w szkole. Jeszcze wcześniej był wos, ale odkąd nam się babka zmieniła, to on jest nudny i lajtowy. Dzisiaj moja wychowawczyni przekazała klasie boską rzecz na temat matury ustnej z polaka - nie musimy oddawać planu prezentacji, tylko samą bibliografię. CKE tak zrobiło. Jejuuu, dla mnie to wielka ulga. Bo plan bibliografię mam tylko właśnie z planem prezentacji byłoby gorzej ![]() Dostałam też ochrzan od moich znajomych Bo kaszel mam nadal no i czasem jak mnie złapie, to przestać nie mogę. No i oni do mnie: "Mrówa, jak ty chrychasz! Co ty w szkole robisz? Wracaj do łóżka!". Troszczą się o mnie moje małe potwory ![]() Dowiedziałam się też dzisiaj, że jedna z moich koleżanek przewróciła się, gdy schodziła ze schodów i coś ma z kolanem a miała je wcześniej operowane i nie wiadomo jeszcze, co będzie... szkoda mi jej, bo się nieźle przez nie już wycierpiała.Moja mama jutro jedzie do szpitala - będą jej kamień w nerce rozkruszać. Ma taki 1cm na 4mm Mam nadzieję, że będzie wszystko w porząsiu.O Boże, ale ja posty produkuję kilometrowe! Idę sobie :P
|
|
|
|
#2695 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co o mnie gadają ...wolę chyba nie wiedzie Cytat:
|
|
|
#2696 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki kochane
Cytat:
Bardzo mądre rzeczy tu koleżanko napisałaś, chyba sobie wydrukuję i przykleję na lodówce ![]() Niestety nie da się być dobrym we wszystkim- niby taka oczywista prawda, a muszę stale sobie o niej przypominać. Niestety jestem tym typem, który pracuje również (a może głównie?) po to, żeby się w pracy spełniać. Gdy nie mam takiej szansy jest mi tak bardzo źleeee... Z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby szef i współpracownicy byli ze mnie w jakikolwiek sposób niezadowoleni, więc może jednak daję radę...? Cytat:
Doszłam jednak do wniosku, że to jej problem a nie mój-przecież ja nic złego nie zrobiłam- i chociaż atmosfera w biurze cierpi na tym bez dwóch zdań, nie zamierzam się tym w ogóle przejmować. Cytat:
Na dyskotekę chodzisz od teraz wyłącznie w majtkach z golfem!!! Czy też mogę się czuć zaproszona na tą imprezę? ![]() A ja owszem, a ja tak Cytat:
Cytat:
...oczywiście wyłącznie przy pisaniu pracy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bo swój człowiek jesteś ![]() Virgo, Tyśka- a Wy gdzie byłyście jak Was nie było? Co to ma znaczyć, że nawet na dzień dobry nie zajrzałyście? Niniejszym melduję, że humorek mam już trochę lepszy Bądźmy szczerzy... Ktoś się dziś TAK do mnie uśmiechał, tak żartował z tego co się zadziało, że od razu cała sytuacja przestała się wydawać taka straszna... Dla takich chwil chyba nawet warto popełniać takie błędy Poza tym stwierdziłam, że nic mi tak dobrze nie zrobi na poprawę humoru jak shopping i upolowałam na wyprzedaży CUUUUUDNĄ sukieneczkę przecenioną o 50%. To była miłość od pierwszego wejrzenia... ![]() A na koniec mojego jakże chaotycznego postu będzie historyjka z serii 'U Limonki w pracy...' Wczoraj na zebraniu mieszkańcy wspólnoty poskarżyli się mojemu szefowi, że co prawda administrator zawsze odpisuje na ich maile, ale... robi to tak oschle! Im czegoś brakuje... Takiej WISIENKI NA TORCIE (dosłowny cytat)!!! Dziewczyny, skąd się biorą takie czuby??? Żeby nie było, żem w stosunku do Was oschła serdecznie Was całuję, tulę i miziam Może tak właśnie powinnam kończyć służbowe maile, żeby mi nikt braku wisienki nie zarzucił?
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiedziałam, że dziś nie będzie mój dzień. Rano zrobiłam test (nie wiem po jaką cholerę, bo wyszedł oczywiście negatywny, o czym zresztą dobrze wiedziałam
.Do tego wkurzył mnie TŻet. Dzwoniłam do niego po poradę, co robić (z tą stłuczką). On na to, że nie wie, bo go tam nie ma, nie widzi, jakie są straty itd. Wiem, że pewnie tylko to miał na myśli ale ja (z moim dzisiejszym humorem) usłyszałam: rób, co chcesz. To Twoja sprawa nie moja. A i jeszcze wcześniej mu powiedziałam, że dziś się popłakałam, spytał dlaczego, powiedziałam, że robiłam test. On na to 'to po co go robiłaś?' .Zmykam, dziś nic pozytywnego z siebie nie wydobędę .
|
|
#2698 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze 2 razy pewnie ale tam sa elementy dla dorosłych także jak będziesz widizała gole dupki to zamykaj oczy:PCytat:
tia ;DDD sen ostrzegawczy, utrata bliskiej osoby.....laaaaaaaaaaaaaa aaaa cóz, nie zawsze masz co chcesz;D ha, a o tym nie pomyslalysmy;D może to znak;D Cytat:
))))))))Cytat:
![]() Ty lepiej powiedz jak tam OSTRY DŻON? jak sytuacja;DCytat:
co to PMS? Cytat:
teraz naszczescie nie mam natematyki na studiach, ale za to dzielnie ja zastępuje ekonomika ![]() Cytat:
Cytat:
a wiesz ile to czasu zajmuje )Cytat:
Cytat:
oj kociaku biedny Ty mój kochany i nieszczęsliwy *****tak mocno ciumam na pocieszenie rozdają takim przyglupom prawo jazdy i sie w moja Virgunei pakuja...degeneraty:[ nie martw sie slońce, jutro bedzie lepszy dzień.....odwilż idzie;D przestana takei popraprance jezdzic samochodami a przezuca sie na rowery ![]() duzo usmiechu na jutro ci zycze...a wlaściwie na za pare godzin;* no to ide spac w spokoju....ale jak znow przysni mi sie jakis debilizm to wyjde z siebie i stane obok;/
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomine fakt stluczki gdyz wiadomo...a co do testu to wiesz jakie one maja skutecznosc moze juz jestes w ciazy a denerwujac sie malenstwo to czuje a jesli nie jestes to nic straconego jak starac sie dalej wiec glowa do gory |
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Narzekania ciąg dalszy... Nie śpię od 3 przez te pie***** nerwy. Spuchło mi pół twarzy bo durna wzięłam se na wstrzymanie, nie brałam leków 1 dzień bo dziwnie się po nich czułam, żołądek mnie bolał i serducho. Wzięłam dopiero teraz, po śniadaniu i jakoś mi to gó*** przechodzi. Jeszcze jeden taki dzień/noc to chyba wyjdę z siebie i już nigdy nie wrócę. Mówię Wam dziewczyny, nikomu nie życzę takiego bólu. Coś strasznego. Nie ma bata, zapisuję się na wizytę na następny tydzień, niech ta neurolożka da mi coś nowego bo dłużej nie wytrzymam virginio, nic dzisiaj konstruktywnego nie wymyślę wybacz... tylko pobusiam Cię i potulam na pocieszenie ![]() fiolusiek, powiem Ci, że ja często przed @ mam takie depresyjne nastroje i przeważnie wynajduję wtedy problemy, najczęściej odbija się to na Tżcie bo zarzucam mu różne dziwne rzeczy;/ może u Ciebie to faktycznie objawy pms? Limonko, cieszę się, że humorek lepszy Idę walnąć się młotkiem w czaszkę;/;(
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

kupiłam małe czekoladowe serduszko 

), zapachowe świeczki do pokoju, nieprzyzwoicie duży wybór herbat owocowych/zielonych i kolczyki.

I dobrze, że sytuejszyn z marudą rozwiązana
Tak spławiłam fajnego faceta... żałowałam jak cholera. A potem przestałam żałować, bo zobaczyłam, jak się zachowuje w niektórych sytuacjach - wredna menda
kurde. Boję się, bo to nie jest normalne, żeby mieć tyle czasu kaszel, który nie przechodzi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)