Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 15:33   #2671
Tysia1907
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Weź nawet nie żartuj Dzisiaj mam KACA i jakoś tak niewyjściowo wyglądam na zaręczyny
to wez sie kobieto ogarni, bo zamias piersxionek da Ci lusterko:P

Cytat:
Kochane serduszka, busiam, tulę i całuję Was dzisiaj wszystkie razem i każdą z osobna
niecierpie walentynek...
ale też Cie kisam mezu moj marnotrawny;p
: roza:

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale gafa! Zapomniałam Was ukochać, wycałować i wymiziać walentynkowo, co też teraz czynię:
nie cierpie walentynek
ale cium cium cium ciurumcium cium;D : roza:

Cytat:
U mnie sypie śnieg ostro. Moje osiedle zaczyna przypominać biegun północny ;P... wyglądam tylko przez okno i obserwuję, czy już misie polarne biegają po pobliskich łąkach...
u mnie niedlugo nei bedzie roznicy miedzy pogrodzeniem a droga, ludzie beda chodzic se na wysokosci moich okien;/ faken niech przestanie sypac bo bedzie wystawal tylko komin z mojej chatki

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Hmmmm potem napisałam mu eska...to niby wyszło, że nie, że skąd te wnioski...
no wlasnie;p skad te wznioski;D

Cytat:
Hmmmm zastanawiam się czy nie zaproponowac mu dziś jakiejś kawy .... kupiłam małe czekoladowe serduszko
jak czekoladowe to ja chetnie je schrupe;DDDDDD

Cytat:
... a ile wódki wypiłam
spoko Ci, beze mnie

Cytat:
Jeny, jaka ja głodna jestem!!! Już obiad wpierdzielam, i myślę, co by tu po nim zjeść....
zjedz kubek;D

Cytat:
już zaprosiłam
no i guteeeen ;D

Cytat:
Znając Wasza pomysłowośc to na pewno nadacie mu jakąs zboczoną ksywkę ....
nazwiemy go słuchaj OSTRY DŻON

Cytat:
Zrobione.....randka wieczorem......
rob zdjecia;D potem nam ze szczegolami opowiesz

siedze se w dom i tylo;(
obejrzalam juz najnowszy odcin chirurgow, potem prywatnej praktyki, skrocilam sobie paznokcie bo mialam juz dluzsze niz tipsy innych niewiast;P
i se siedze SAMA
Stary 2010-02-14, 16:56   #2672
ines85
Zadomowienie

Cytat:
My jesteśmy cnotliwe, czyste i porządne!
Myslał by kto

Cytat:
uuu, seksi bejbe, dajesz czadu

Cytat:
To ja Ci podsunę parę pomysłów, które dzisiaj za mną chodzą. Oczywiście nie będzie zaskoczeniem, jeśli powiem, że na pierwszym miejscu jest wielka PIZZA z mnóstwem sosu czosnkowego ...
Oj pizza mniam, narobiłaś mi już smaka.....
Cytat:
No weź nie żartuj. Jak każda z nas przestanie opowiadać, co się u niej dzieje, to jeszcze wątek stanie się.... dietetyczny [i nudny jak flaki z olejem;p bo ile można o diecie gadać?]
Ja tam uwielbiam czytać co u Was niuńki kochane
oczywiście, że Was nie opuszcze......i będę zaglądac tak często jak tylko się da......

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
niecierpie walentynek...
Chodz przytule Cię do mojej piersiuchny ....Albo lepiej nie bo Niunia będzie zazdrosna....:bab a:
Cytat:
jak czekoladowe to ja chetnie je schrupe;DDDDDD
Dałam takie samo mamie....mówiła, że niedobre...więc .....
Cytat:

hmmm póki co to nic "OSTREGO" nie miało miejsca....

Cytat:
rob zdjecia;D potem nam ze szczegolami opowiesz
Tiaaa wczoraj chciał mi robic zdjęcia..ale się nie dałam ....

Cytat:
siedze se w dom i tylo;(
obejrzalam juz najnowszy odcin chirurgow, potem prywatnej praktyki, skrocilam sobie paznokcie bo mialam juz dluzsze niz tipsy innych niewiast;P
i se siedze SAMA
Nie smuc się Masz buziaka na pocieszenie ...

A ja siedzę i przygotowuję się na jutrzejsze lekcje.....ale w zasadzie już kończę....
Stary 2010-02-14, 19:30   #2673
Limonka1987
Zakorzenienie

Ojojoj... Widzę, że towarzystwo się dzisiaj wyjątkowo rozbrykało

Cytat:
a hahaha to pewnie Ci co przylecieli po mojego doktorka od ekonomiki a hahaha;D
Myślisz,że jestem tak podobna do Twojego doktorka, że ich to zmyliło?
Aaaa! Zaraz wpadnę w kompleksy!

Cytat:
Napisane przez madzior1007 Pokaż wiadomość
Hmm sytuacja z marudą rozwiązana... sam zauważył, że coś nie tak i wczoraj ładnie mi wszystko wyjaśnił... oj bardzo ładnie i dobitnie:P No i kwiatka dostałam
Chłopak ma plusa Ładnie się zachował

Cytat:
Hmm moja diagnoza dotycząca Twojego snu:
Marzysz o jakimś boskim przystojniaku ale tacy niestety to tylko na innej planecie a do tego jest Ci źle bo w dzieciństwie nie byłaś dostatecznie rozpieszczana Kinder Niespodziankami

Madziorku
, czy Ty wspominałaś na jakie studia wybierasz się po maturze? Sugeruję psychologię, ze specjalizacją psychologia snu

Cytat:
Ehhh faceci czasem jak dzieci ,......
Posunęłabym się do zastąpienia słowa 'czasem' czymś w rodzaju 'z reguły'

Cytat:
hihi następnym razem jak będę miałą jeszcze jakieś wątrpliwości to natychmiast zgłosze sie do was.... powinniście pracowac w jakimś biurze detektywistycznym
No proszę... Ja tu mam dylematy moralne dotyczące mojej przyszłości zawodowej, a Ines ma dla mnie takie świetne rozwiązanie! Genialne w swej prostocie! Dziewczyny, od dziś możecie mnie tytułować Sherlockiem

Cytat:
Noo bo ja już tak mam... zawsze mam czarną wizję... zawsze...:/ Mam problem z tym, że nie potrafię ludziom zaufać i teraz muszę się starać jak najbardziej żeby tego nie ujawnić i by to zmienić w stosunku do marudy...

No i do tego mam stracha... bo on jest naprawdę super chłopakiem i się boję bo nie trudno by mu było znaleźć kogoś lepszego...
Ehh cichooo... taka pesymistka ze mnie mała...:/ Wracam do "szewców" żeby głupot nie gadać
Podobnie jak Niunia uważam, że powinnaś z nim o tym zwyczajnie porozmawiać: obojgu będzie Wam łatwiej się z tym uporać

Cytat:
Jeah! Kto robi biznesplan?
Myślę Watsonie, że pozostawię tą przyjemność Tobie

Cytat:
Znając Wasza pomysłowośc to na pewno nadacie mu jakąs zboczoną ksywkę ....
No doprawdy... To się nazywa przyklejanie ludziem etykietek, wiesz? Najwyżej raz wymknęło nam się coś bardzo subtelnie nawiązującego do seksu, a Ty już sobie o nas taką opinię wyrobiłaś!

Cytat:
Zrobione.....randka wieczorem......
Nie muszę chyba przypominać, że niecierpliwie czekamy na relację?

Cytat:
Po prostu mu powiedz, że masz problem z zaufaniem, że nie wynika to z jego zachowania, tylko nie wiem, jest efektem Twoich wcześniejszych doświadczeń/problemów/kompleksów/pewnych zdarzeń życiowych/itd. Wydaje mi się, że skoro zaufanie jest podstawą zdrowego związku, to powinnaś mu szczerze powiedzieć, że masz z tym problem... i pracujesz nad tym by to zmienić Może maruda zaoferuje swoją pomoc by Ci ułatwić zdobywanie tej pewności. Głowa do góry
Widzisz, Madzior? Słuchaj przyszłej pani psycholog

Cytat:
My i zboczone ksywki? Gdzie żeś to wyczytała, to niemożliwe! My jesteśmy cnotliwe, czyste i porządne!
Ameeeeeen

Cytat:
No weź nie żartuj. Jak każda z nas przestanie opowiadać, co się u niej dzieje, to jeszcze wątek stanie się.... dietetyczny [i nudny jak flaki z olejem;p bo ile można o diecie gadać]
Ja tam uwielbiam czytać co u Was niuńki kochane
Dokładnie, ten wątek straciłby cały urok, gdybyśmy nagle zaczęły rozmawiać tylko o kaloriach, wymiarach i sposobach na cellulit. To właśnie dzięki naszym ploteczkom i dzieleniu się wszystkimi problemami i radościami tak chętnie tu zaglądam i cierpię niemal fizycznie, gdy nie mam czasu Was odwiedzić choćby kilka dni. I ośmielę się stwierdzić, że wszystkie mamy tak samo

Cytat:
u mnie niedlugo nei bedzie roznicy miedzy pogrodzeniem a droga, ludzie beda chodzic se na wysokosci moich okien;/

Cytat:
...powiedziała Tysia z właściwą sobie subtelnością

Cytat:
i se siedze SAMA
Nie dramatyzuj, koleżanko Tysławo. Walentynki to dzień jak każdy inny- nie ma się co dołować czy spędza się go w towarzystwie przystojnego Adonisa czy też w swoim własnym (śmiem twierdzić, że nie mniej uroczym ).

Właśnie wróciłam do domu po spędzeniu jakże uroczego popołudnia na mieście.

Najpierw byłam na zakupkach, ale uwaga, uwaga- wcale nie ciuchowych. Ponieważ wreszcie się zawzięłam, że czas wykazać się odrobiną rozsądku i na prawdę zacząć oszczędzać kupiłam tylko kilka drobiazgów: słodki różowy kubek do pracy (będzie pasował do mojego cudnego różowego zszywacza do papieru, który ostatnio sobie zamówiłam i który z niewiadomych przyczyn jest obiektem docinków wszystkich w biurze ), zapachowe świeczki do pokoju, nieprzyzwoicie duży wybór herbat owocowych/zielonych i kolczyki.

Nawiasem mówiąc nie mogłam się zdecydować, którą herbatę wypróbować jako pierwszą, więc w tej chwili koło mnie stoją 3 kubki (waniliowa roibos, pomarańczowa z cynamonem i truskawkowa z mango), które sobie na przemian popijam

Później poszłam z koleżanką na 'Nine' i chociaż nie jest to może film stulecia całkiem miło się go oglądało.

Teraz, żeby porozpieszczać się do reszty chyba trochę poSPAmuję i spędzę do bólu spokojny wieczór z książką (i jakąś kolejną herbatą do wypróbowania ) w łapce.
Taaaaak... Tak właśnie zrobię

Trzymajcie się cieplutko, niewiasty

Edytowane przez Limonka1987
Czas edycji: 2010-02-14 o 19:33
Limonka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:19   #2674
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
to wez sie kobieto ogarni, bo zamias piersxionek da Ci lusterko:P
Tak się ogarnęłam, że aż samej mi dech w piersiczkach zaparło Dostałam wielgachną różę, nie pierdzionek

Cytat:
niecierpie walentynek...
ale też Cie kisam mezu moj marnotrawny;p
Oj tam, walentynki srynki, a pomiziać się możemy żono mojaaaa, serce mojeeee, nie ma takich, jak my dwojeeeeee

Cytat:
Pasuje!

Cytat:
Ojojoj... Widzę, że towarzystwo się dzisiaj wyjątkowo rozbrykało
O tak, wiśta wio!! Bonanzaaaa!

Cytat:
No doprawdy... To się nazywa przyklejanie ludziem etykietek, wiesz? Najwyżej raz wymknęło nam się coś bardzo subtelnie nawiązującego do seksu, a Ty już sobie o nas taką opinię wyrobiłaś!
muehehe za to my wcale nie lepsze, każdy dostaje u nas własną etykietkę zupełnie za darmoszkę!

Cytat:
Nawiasem mówiąc nie mogłam się zdecydować, którą herbatę wypróbować jako pierwszą, więc w tej chwili koło mnie stoją 3 kubki (waniliowa roibos, pomarańczowa z cynamonem i truskawkowa z mango), które sobie na przemian popijam
truskawkowe, kocham truskawkowe!

Cytat:
Chodz przytule Cię do mojej piersiuchny ....Albo lepiej nie bo Niunia będzie zazdrosna....
Spoko, za drobną opłatą wypożyczę Ci moją żonkę Jest w całkiem niezłym stanie, prawie nie widać oznak używania

Cytat:
... ale jak to się mówi: nie znasz dnia ani godziny!

Dobry wieczór!

Byłam na "Randce w ciemno" - nuda, flaki z olejem, tanie romansidło Tylko Dereszowska była boska! Uwielbiam takie kobiety z pazurem

Wiecie co zrobiłam Nagrywałam dla mojego młodego płytkę do słuchania w aucie ;p iiii nie miałam już co nagrać, więc poszperałam w necie i znalazłam bardzo sugestywną pieśń disco polo o tytule: "żonę chcę mieć" jak to usłyszy to padnie chyba i więcej nie pozwoli do samochodu wsiąść

Idę chyba spać bo nafaszerowana jestem ketonalem i wolę zasnąć dopóki działa;/

Branoc!

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-14 o 22:20
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:50   #2675
ines85
Zadomowienie

Ja tylko na chwilę....melduję, że dziś znowu było sympatycznie I nawet było buzi buzi
I dałam mu to serduszko, które razem zjedliśmy.....

ehhhhh idę spac - pobudka po 6

:love : :b ounce:

Stary 2010-02-14, 22:54   #2676
mrofka
wizażowy robalek

Cześć Wam!

Limonka zwierzak drzemie w każdym człowieku, hehe Kosmici w kinderniespodziance mnie rozwalili totalnie Mi się ostatnio śniło, że nie zdałam matury z matmy i że strasznie dużo geometrii było a potem, że mnie stara koleżanka z podstawówki odwiedziła i się chwaliła swoim kolczykiem w języku... a ona nie ma przecież!!!

A, i też uwielbiam herbatki smakowe - omnomnomnom! I kawę kawusię kochaną

Ines a masz cycki? To się zamienimy A z tym drenażem klaty to normalnie szoking! Ja bym się chyba pod ziemię zapadła. Jak robiłam piramidy na wfie, to musiałam stanąć na koleżance. Tak się przestraszyłam, że najpierw się poryczałam, a dopiero to zrobiłam xD Ale z drugiej strony... potem będziesz mogła wymasować klacior swojego faceta, hyhyhy - Orgazm murowany

Ładne buciki kupiłaś. Ja mam podobne - też na takim obcasie, czarne do kolana, troszkę marszczone z klamrą z boku - prezentują się bosko i są megawygodne - kocham te kozaki!

Łaaaaaaaaa!!!! Love is in the air!!!! Cieszę się twoim szczęściem, naprawdę nawet nie wiesz jak bardzo Kurde, kurde! Ekstaza kochana, czysta ekstaza!

A ja cóż... singiel ze mnie. Ale taki troszku dziwny. Nie jestem singlem z wyboru, ale jakoś nie odczuwam mocno tego, że jestem sama i nie mam faceta. Jak się ktoś trafi - to będzie. Czasem tylko mam tak zwany 'głód skóry' - że mi brakuje czyjegoś dotyku. O.

Tyśka - ju łona fajt?! Fajt ju łona?! Sie pokazuj częściej! I też nie lubię Walentynek. Pokłóciłam się o to nawet z moim przyjacielem. Żalił mi się wczoraj, że on nie ma ich z kim spędzić, że jest sam itd, a ja zaczęłam wykład na temat bezsensownych wytworów kultury masowej, amerykanizacji stylu życia i o tym, że to święto jest do deee... No i się skończyła rozmowa. Nie odzywa się do mnie.

madzior mnie właśnie kurcze szybko bierze - znajomi się ze mnie śmieją, że jestem malutka i mam malutką główkę Ja lubię wypić tak, żeby nóżki miękkie były i się dobrze tańczyło Bo nie lubię się upijać. Raz się tylko schlałam jak świnka. I to całkiem przypadkiem. I powiedziałam: nigdy więcej! To jest stan przeochydny A, i ja to się najbardziej boję ustnego polskiego... musisz umieć perfekt na pamkę i samemu to zrobić. Jejuuu I dobrze, że sytuejszyn z marudą rozwiązana I nie gadaj takich głupotek! Ja to mam coś innego: boję się zaangażować. Że jak chłopak zaprosi dziewczynę do kina, a potem chce zaprosić gdzieś jeszcze raz, to coś zacznie się kręcić... jakieś takie uprzedzenie mam Tak spławiłam fajnego faceta... żałowałam jak cholera. A potem przestałam żałować, bo zobaczyłam, jak się zachowuje w niektórych sytuacjach - wredna menda

niuniuska może za duże cycki nie są fajne, ale kurde chociaż żebym miała trochę WIĘKSZE... noszę 70A, w niektórych przypadkach 70B. Przydałoby się, żeby 19latce coś tam na tej klacie sterczało W sklepie na razie spotykam samych miejscowych żuli I się ketonalu najadłaś? To aż tak boli? Łojeeeej bidoto moja ty

virginia pinacolada jest boooska - polecam tą z Biedronki Serducho z piernika - fajne fajne A z tym snem to hmm... nie chciałabyś dzidziusia?

Dziewczyny, wczoraj dostałam @! I oczywiście totalny suprajs... 7.00 rano, w czasie snu... I jak zwykle termin się nie zgadza. I nawet nic nie poczułam, bo mnie brzuch nie boli! Nic a nic! Już nie pamiętam, kiedy tak dobrze czułam się w czasie @, naprawdę. W tamtym miesiącu miałam takie rewolucje bólowe, że się rodzinka zastanawiała, czy nie dzwonić po pogotowie...

Wczoraj byłam na urodzinach chrześniaka mojej mamy, a dzisiaj byłam na 18tce chrześniaka mojego taty Tylko kurna na antybiotyku jestem i nawet nie mogłam golnąć za zdrowie solenizanta Na 18tce byliśmy w znajomej restauracji. Był mój ulubiony kelner - przystojny taki Jak go widzę, to mi się zawsze brechtać chce... A mianowicie to było tak:
Kiedyś byłam w tej restauracji. Siedziałam razem z moją kuzynką, starsza kilka lat. Podchodzi do niej ten kelner i się pyta:
- Co będzie dla pani?
- Kawa.
Potem pyta się mnie:
- A co będzie dla Ciebie?
- Kawa
- KAWA?! (takie totalne zdziwienie)
- Tak, kawa.
- Yyyyyyy uuuuuu dobrze.
Chłopina się zdziwił troszeczkę, bo ja to jestem mała, cycków za dużych nie mam, to mi max dają 14-15 lat
No i dzisiaj wchodzimy do restauracji i widzę tego kelnera. Załapałam pompę i mówię do mamy: "mamo, kelner od kawy jest!"

Jest mi dziewczyny smutno teraz bo poszłam upiec modelinę... i nic z tego nie będzie chyba piekarnik był za mocno nagrzany, bo się taka brzydka czarna zrobiła I wyglądała, jakby się roztopiła Tylko niektóre rzeczy będą się nadawały do 'zużycia' - jutro sprawdzę, co się nadaje, bo jak ją wyjęłam z piekarnika, to nie chciałam na nią patrzeć dłużej

Ale na przyszłość będę mądrzejsza. Będę jednak gotować modelinę a jak będę chciała do modeliny dać jakieś elementy, np koraliki, to zrobię to po ugotowaniu (bo w wodzie odpadają). Superglutem.

I na wkurzenie sobie słucham teraz 30 Seconds To Mars. Lubię taką troszkę rockową muzę. Nie polecam nikomu, kto nie lubi gitar i darcia japy Ale możecie powzdychać do wokalisty - to zespół Jareda Leto mmmm Szkoda, że jest w wieku mojej mamy

Jutro idę do lekarza na kontrolę. I nie idę do szkoły. Bo nadal mam kaszel kurde. Boję się, bo to nie jest normalne, żeby mieć tyle czasu kaszel, który nie przechodzi

Branoc

Edytowane przez mrofka
Czas edycji: 2010-02-14 o 22:58 Powód: Bo Ineska się zakochała :P
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 11:00   #2677
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Chodz przytule Cię do mojej piersiuchny ....Albo lepiej nie bo Niunia będzie zazdrosna....:bab a:
bedzie bedzie;D

Cytat:
dobrze zauwazylas...póki co;p ale ja to czuje w powietrzu;D

Cytat:
Myślisz,że jestem tak podobna do Twojego doktorka, że ich to zmyliło?
Aaaa! Zaraz wpadnę w kompleksy!
niepotrzebnie, bo z mojego doktorka bardzo smaczny kąsek;D tylko, że żone posiada i dzieci;/ ale z 33lat mu daje max;D

Cytat:
...powiedziała Tysia z właściwą sobie subtelnością

Cytat:
nieprzyzwoicie duży wybór herbat owocowych/zielonych
niecierpie herbat;D
ale niech Ci naa zdrowie wyjdzie kochana

Cytat:
Trzymajcie się cieplutko, niewiasty
trzymamy nie puszczamy sie;D

Cytat:
Tak się ogarnęłam, że aż samej mi dech w piersiczkach zaparło Dostałam wielgachną różę, nie pierdzionek
łeeeeeeeee, zawiodłam sie na nim, myslalam, ze go na wiecej stac<fochhhh>

Cytat:
Oj tam, walentynki srynki, a pomiziać się możemy żono mojaaaa, serce mojeeee, nie ma takich, jak my dwojeeeeee
no właśnie;D my walentynki co noc mamy no nie męęęęężu moj serce moje;D

Cytat:
Spoko, za drobną opłatą wypożyczę Ci moją żonkę Jest w całkiem niezłym stanie, prawie nie widać oznak używania
no no no , bo sie gniewac bedziemy

Cytat:
Ja tylko na chwilę....melduję, że dziś znowu było sympatycznie I nawet było buzi buzi
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee rewelejszynnnnnnnnn;DDDDD

z niewiadomych przyczyn nie zacytowało mi mrówencjiii;D
a wiec kocie drogi nie martw sie o cyc;D zawsze przynajmniej Ci nie obwisna na starośc;D a co do modeliny;D spiekla sie...to rob z plasteliny;DD

a wiec witam mile panie, wstałam se....o dziwo bardzo wczesnesni jak na mnie bo o 9, a to przez ten za sr any sen;(
snilo mi sie ze stalam na balkonie patrze sie a tu ogromna czarna wirujaca trąba powietrzna ja w strach zaczelam sie drzec chowacale zmienila kierunek i ucikła, a wiec wychodze przed mom ide sie przejsc a tu nastepna jeszcze wieksza i czego dotknie to sie zapala, o bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee obudzilam sie taka przestraszona ze szok;/ ja sie tam boje takich rzeczy ze szok szok szok a tu mi sie snily buu ja neiszczesliwa i prsestraszona!!!!!

a wczorajsze walentynki srynnki dupynki spedzilam sexownie;/
z chora na nadmiar kip mamą w lózku ogladajac film "sierota" - polecam bardzo fajny, i wcinajac pizze z gyrosem i osem czosnkowym;D
tiaaaaaaaa dieta pełną para;DDDD
Stary 2010-02-15, 11:18   #2678
Malinn
Zakorzenienie

nie odpisze wam za duzo, bo mnie robota sciga.... mam pare dni siedzenia przy komputerze, szukania firm etc

w kazdym razie zyje...
Mama miala urodziny w sobote... wiec od czwartku bylam na pelnych obrotach... w pt od 7.30 jak mnie mama zbudzila, zeby snieg odganrac tak do 23 latalam z mopem i szmata i chate sprzatalam.... az w sobote zakwasy mialam noooo..... znaczy sie w pelnej formie jestem w sobote znowu gotowanie, imprezka obzartwo.... no i sprzatanie po imprezce do 2 w nocy..... wczoraj zdychalam i bylam na tej pseudo walentynkowej kolacji a dzisiaj robota
Stary 2010-02-15, 12:33   #2679
fiolusiek
Zakorzenienie

hello wpadlam sie przywitac i zaraz lece bo mala sie obudzi
dzis mam wizyte u gina, troche sie boje i krepuje ale wiem ze mnie to nie ominie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:14   #2680
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Uuu, jednak było ostro!! Czyli przydomek Ostry Dżon jest w pełni uzasadniony

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
I się ketonalu najadłaś? To aż tak boli? Łojeeeej bidoto moja ty
Tak, boli jak cholera.

Cytat:
Dziewczyny, wczoraj dostałam @! I oczywiście totalny suprajs... 7.00 rano, w czasie snu... I jak zwykle termin się nie zgadza. I nawet nic nie poczułam, bo mnie brzuch nie boli! Nic a nic! Już nie pamiętam, kiedy tak dobrze czułam się w czasie @, naprawdę. W tamtym miesiącu miałam takie rewolucje bólowe, że się rodzinka zastanawiała, czy nie dzwonić po pogotowie...
Wiem o czym mówisz... Jak byłam w liceum, musiałam się zwalniać z zajęć, gdy dostawałam @ bo tak mnie potwornie bolało, a żadne leki nie pomagały. Potem, a miarę upływu czasu i lat, jakoś to się stabilizowało...

Cytat:
Jest mi dziewczyny smutno teraz bo poszłam upiec modelinę... i nic z tego nie będzie chyba piekarnik był za mocno nagrzany, bo się taka brzydka czarna zrobiła I wyglądała, jakby się roztopiła Tylko niektóre rzeczy będą się nadawały do 'zużycia' - jutro sprawdzę, co się nadaje, bo jak ją wyjęłam z piekarnika, to nie chciałam na nią patrzeć dłużej
Pierwsze koty za płoty. Człowiek uczy się na błędach

Cytat:
Jutro idę do lekarza na kontrolę. I nie idę do szkoły. Bo nadal mam kaszel kurde. Boję się, bo to nie jest normalne, żeby mieć tyle czasu kaszel, który nie przechodzi
Dlatego lekarz jutro Cię zbada i będzie wiadomo, co dalej robić z Twoim kaszlem, głowa do góry

Cytat:
trzymamy nie puszczamy sie;D

Cytat:
łeeeeeeeee, zawiodłam sie na nim, myslalam, ze go na wiecej stac<fochhhh>
No co Ty żono. Daj mojemu młodemu czas, on bardzo powoli się rozkręca Na pierdzionek czekamy do sierpnia, ok?

Cytat:
no właśnie;D my walentynki co noc mamy no nie męęęęężu moj serce moje;D
Tak dokładnie. Waltysianki

Cytat:
a wiec witam mile panie, wstałam se....o dziwo bardzo wczesnesni jak na mnie bo o 9, a to przez ten za sr any sen;(
Trąby powietrzne Ci się śniły? To już wiem skąd te wiatry pod kołdrą Prawie żeś mnie zagazowała!

Cytat:
i wcinajac pizze z gyrosem i osem czosnkowym;D
tiaaaaaaaa dieta pełną para;DDDD
Bosz, pizza z gyrosem i czosnkiem: love: Ja musiałam wczoraj jeść w kinie popcorn, fuj.

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
nie odpisze wam za duzo, bo mnie robota sciga.... mam pare dni siedzenia przy komputerze, szukania firm etc
Dobre usprawiedliwienie masz więc zostanie Ci wybaczone

Cytat:
w kazdym razie zyje...
Mama miala urodziny w sobote... wiec od czwartku bylam na pelnych obrotach... w pt od 7.30 jak mnie mama zbudzila, zeby snieg odganrac tak do 23 latalam z mopem i szmata i chate sprzatalam.... az w sobote zakwasy mialam noooo..... znaczy sie w pelnej formie jestem w sobote znowu gotowanie, imprezka obzartwo.... no i sprzatanie po imprezce do 2 w nocy..... wczoraj zdychalam i bylam na tej pseudo walentynkowej kolacji a dzisiaj robota
Niezłą orkę miałaś

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
dzis mam wizyte u gina, troche sie boje i krepuje ale wiem ze mnie to nie ominie
E tam, nie przesadzaj, gin tyle gołych bab widział, nie ma co się krępować Może doda Ci to odwagi, ja jutro też idę do gina

BRY

Dziewczyny, miałam straszną noc.... te zapalenie nerwów rozkręciło się na amen, drętwiało mi pół twarzy;/, budziłam się co 3 h żeby wziąć leki... Czuję się zmęczona, obolała, półprzytomna i smutno mi To gó**o chyba mi nie da nigdy spokoju Jestem tak nafaszerowana lekami, że chyba przez proszki, wszystko co zjem, to zwracam. Żołądek może się buntuje;/ Zostało mi jeszcze 8 tabletek przeciwzapalnych i pół opakowania ketonalu, jak to nie pomoże, to będę musiała znów iść do neurologa A potrzebne mi to teraz jak ehh...
Na dodatek nikomu nic nie mówię, że mogę po ścianach chodzić z bólu bo mamuśka się do mnie nie odzywa,a poza tym znów zacznie swoje wywody, że to przez to, że czapki nie noszę...;/ No i mam za swoje... Oczywiście pobudkę po paru godzinach snu miałam zapewnioną przez kochaną sąsiadkę!!!!:ma d:

Przepraszam, że narzekam. Musiałam się wyżalić

Idę dalej do łóżka. Cmokam!

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-15 o 13:16
Stary 2010-02-15, 15:49   #2681
ines85
Zadomowienie

Dobry
Odpisze Wam potem...
Miałam jakiś masakryczny dzien w pracy dzisjaj....nic mi nie szło i w ogóle jakaś zdołowana jestem ogólnie....zawsze jak musze do pracy jechac to sypie cholreny śnieg i wszystko jest zasypane, że nawet nie ma gdzie zaparkowac Ja chce ferie....a najlepiej walacje....
Dobra pomarudziłam sobie ...idę się chwilkę przespac
Stary 2010-02-15, 16:58   #2682
madzior1007
Raczkowanie

Hej kcohane

Jeju widzę, że tu dziś same marudy A ja mam super humor! Dostałam 4+ z tych "szewców" i ogólnie odkryłam dziś ludzką stronę babki od polaka

A teraz robię coś tam też na polaka i oglądam sweeny toda czy jakoś tam:P Boskie to a nie mam kiedy obejrzeć całego

Niuniusko
Oj słodka i kochana maruda ta moja Masz rację, muszę z nim pogadać na spokojnie Nie macie pojęcie jak się z niego cieszę Ciągle mi go brak... jak zamykam za nim drzwi to mi się ryczeć chce
Jej piosenka boska haha a jaka reakcja?

Jeju biedactwo Do lekarza! siooo, a nie się męczysz! A sąsiadce chłopa wykastrować za karę!

Limonko
Hmm mnie na prawo ciągnie... ale... psychologia to też jakieś rozwiązanie Jeju ja kocham różne herbatki! Mama się wścieka bo co wejdę na zakupy to nową przywlekę... A w domu 30 innych rodzajów:P

mrofko
Hmm po lekcjach z Pania A.P która ciągle jakieś referaty chce to się ustnej taki nie boję:P hmm bo na Ciebie gdzieś tam czeka książę z bajki a tamten to była podpucha:P Jak znajdziesz odpowiedniego to nie będziesz miała takich obaw. Ja po drugiej randce z moją marudą już wiedziałam, że ten jest mój i innego nie chcę! a po pierwszej czułam, że coś z tego będzie (trwała 13 godzin...:P) Hmm też lubie takie brzmienia ale ostatnio jakoś wolę polską muzyczkę, hey, happysad, strachy, coma czy muchy

inesko
Jejuuu dumna jestem kochana No, no bardzo sympatycznie było ahh love, love:P ja moją marudę też mam z interneta...:P

Lecę do nauki, miłego popołudnia dziewuszki
madzior1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:54   #2683
virginia
Zakorzenienie

No to i ja pomarudzę.
Mam przeczucie, że będzie @. A jak i tym razem będzie to już nie wiem, co ja (my) robimy źle :mur :.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 21:31   #2684
Limonka1987
Zakorzenienie

Wszyscy marudzą- marudzę i ja

Dziewczyny, jestem taka beznadziejna
Już nawet zaakceptowałam to, że nigdy w księgowości prochu nie wymyślę... Ale dlaczego muszę robić takie kardynalne błędy?! Dziś na prawdę dałam ciała: do teraz jestem pod wrażeniem własnej głupoty. Do 19.00 z hakiem siedzieliśmy z Mr Szefem i walczyliśmy, żeby wyprostować to co nabroiłam w jednym z rozliczeń... A że o 19.30 miało być spotkanie, na którym to właśnie rozliczenie miało być omawiane nie powiem, żebym nie była bliska zawału serca. Fakt faktem- udało nam się, ale moja samoocena do teraz czołga się po podłodze... Jeśli się dziś o coś potkniecie to wiecie,czego się spodziewać!
Na prawdę zastanawiam się miarka się przebierze i Mr Szef w końcu mnie zj......bie na czym świat stoi jak ewidentnie na to ostatnio zasługuję... Na razie jest po prostu niesamowity: zostawił swoje obowiązki, siedział ze mną,w zasadzie odwalił 80% całej pracy, a na koniec... ładnie mi podziękował, że zostałam dłużej
I jak go nie kochać...?

Poza tym, żeby jeszcze za wesoło nie było, koleżanka z biurka obok obraziła się na mnie, bo jej eks zaprosił mnie na koncert. Nic to, że z miejsca odmówiłam. Nic to, że nigdy go w żaden sposób nie kokietowałam. Nic to, że na dobrą sprawę nawet go dobrze nie znam. Moja wina i koniec kropka

Z resztą nie marudzę, bo wiem, że nie tylko ja miałam ciężki dzień...

Virgo-
Niestety nic mądrego co mogłabym Ci powiedzieć nie przychodzi mi do głowy... Wierzę po prostu, że w końcu się uda i nikt mi nie wmówi, że mogłoby się zdarzyć inaczej!

Niuniuska- wymęczysz się biedactwo z tymi nerwami
Może warto byłoby się skonsultować z jakimś innym lekarzem? Może podsunąłby Ci jakieś bardziej efektywne metody leczenia? Serducho mi się ściska gdy pomyślę jak bardzo musisz cierpieć...

Inesko- łączę się z Tobą w bólu. Praca to ZŁO
Cieszę się za to bardzo, że randka z OSTRYM DŻONEM okazała się tak udana

Madziorku- miło przeczytać, że przynajmniej Ty miałaś taki miły dzień. Czyżbyś wyrobiła normę za nas wszystkie...?
Gratuluję czwóreczki (i to z plusem!) i życzę owocnej nauki

Tyśka- ufff! co za ulga! Nie tylko ja mam zryte sny! Notabene dziś mi się śniło, że jechałam z autobusem z Drew Barrymore! Przemiła osoba, mówię Wam
Trochę mi ulżyło, że Twój profesorek to jednak niezłe ciacho... Może to znaczy, że ja też nie taka ostatnia

Malinnko- ogarnij szybciutko wszystkie obowiązki, które Cię od nas odciągają i cooooomeeee baaaack!!!

Mróweczko-
uczenie się na własnych błędach i wyciąganie z nich wniosków to jedna z podstawowych cech istot myślących
Coby wyjaśniało czemu jest to moja słaba strona...
Następnym razem będziesz już wiedziała co robić,a właściwie czego nie robić, ze swoimi modelino-stworkami.

Idę poprawić sobie humor czekoladą i to wszystko co mam na dziś do powiedzenia
Stary 2010-02-15, 22:36   #2685
madzior1007
Raczkowanie

dobry wieczorek

Teraz ja będę marudziła... jakoś mi źle... tak niedobrze... już rano się tak czułam ale myślałam, że to przed polskim... ehh jeju a teraz masakrycznie jest i brzuch boli i jakoś mi tak mdło i niefajnie

Limonko
Uśmiech! Jeśli szef pomaga i jest miły tzn że nic takiego złego nie zrobiłaś Popatrz na to z drugiej strony... popołudnie z szefem;P

Jej ide chyba spać bo zaraz umrę... jeju strasznie teraz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 23:20   #2686
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
w kazdym razie zyje...
to wiem;D bo Cie na farmie widze ;D
ale co wiecej prócz areobiku z miotła słychac

Cytat:
dzis mam wizyte u gina, troche sie boje i krepuje
iiiiiii jak było??

Cytat:
No co Ty żono. Daj mojemu młodemu czas, on bardzo powoli się rozkręca Na pierdzionek czekamy do sierpnia, ok?
no ok, ale jak do sierpnia pierdzienia nie bedzie to wpadam i go bije

Cytat:
Tak dokładnie. Waltysianki
of kors;D i Waleniuniuski;D

Cytat:
Trąby powietrzne Ci się śniły? To już wiem skąd te wiatry pod kołdrą
sie smiej...sprawdzialm se na senniku co to znaczy i jeszcze bardzoij mam stresa;/

Cytat:
Dziewczyny, miałam straszną noc.... te zapalenie nerwów rozkręciło się na amen, drętwiało mi pół twarzy;/
o faken;/ ziom cza Cie wyleczyc i to na gwalt!

Cytat:
Miałam jakiś masakryczny dzien w pracy dzisjaj....nic mi nie szło i w ogóle jakaś zdołowana jestem ogólnie....zawsze jak musze do pracy jechac to sypie cholreny śnieg i wszystko jest zasypane, że nawet nie ma gdzie zaparkowac
kocie nikt nie zauwazyl ze Ci nei wyszlo, wszysy jeszcze feriami zyja)
a co to sniegu, tiaaa u mnei idac chodnikim do domu ma sie wrazenie idac tunelem haha

Cytat:
Dostałam 4+ z tych "szewców" i ogólnie odkryłam dziś ludzką stronę babki od polaka
spoko spoko luz i spontan;D

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Mam przeczucie, że będzie @. A jak i tym razem będzie to już nie wiem, co ja (my) robimy źle .
sruuuuuuu głupi @ nie przychodz do Virguni naszej

Cytat:
tia, a gdzie tak jest napisane;>

Cytat:
Tyśka- ufff! co za ulga! Nie tylko ja mam zryte sny! Notabene dziś mi się śniło, że jechałam z autobusem z Drew Barrymore! Przemiła osoba, mówię Wam
Trochę mi ulżyło, że Twój profesorek to jednak niezłe ciacho... Może to znaczy, że ja też nie taka ostatnia
oh maj dir;D jestes jak najbardziej pierwsza a nie ostatnia...no dobra druga bo maz sie moj niuniusiek pogniewa;D
co do pracy....wszysy wiemy ze szef ci zlego slowa nie powie nawet jak bys firme z torbami puscila hahaah, takze cyc do góry i wszysko ok
...a co do snow...weź przestanmy sypiac...jak ma sie nam takie dziwnosci snic;/

Cytat:
Teraz ja będę marudziła... jakoś mi źle... tak niedobrze... już rano się tak czułam ale myślałam, że to przed polskim... ehh jeju a teraz masakrycznie jest i brzuch boli i jakoś mi tak mdło i niefajnie
CIĄŻA!!
ewidentnie ciąża;p

dzieweczki a u mnie w sumie oki doki, od kilku dni z domu nie wychodze heheh takze jeszcze z dzien posypie i juz napewno nie wyjde,bo juz snieg w niektoych momentach mam mojeo wzrostu;D
oj tak tak, pamiętam jak wczoraj ostatno taki snieg był w 1933;p eh te czasy mojej mlodosci;d jak to sie brykało w sazpach;D
Stary 2010-02-15, 23:28   #2687
mrofka
wizażowy robalek

Wpadam na chwilunię

Niuniuś leć do lekarza bo twoje opowiadanie brzmi przerażająco

Limonka na szczęście udało się wyprostować tą sytuację Tak to jest z papierkową robotą... mojego przyjaciela ostatnio ochrzanili, bo zrobić literówkę w nazwisku i to poszło do podpisu! Ale się wybronił z tego, bo babka, której to oddawał by dała do podpisu, nie sprawdziła danych.

Ines ja też nienawidzę śniegu, nienawidzę zimy... ona mnie przytłacza pod poziom morza. No a wiadomo, jak się jest po poziomem morza - to depresja murowana. Chcę lato! I słonko!

Tysiaku-pysiaku twoja trąba powietrzna mnie rozbawiła a z filmów to ja sobie teraz ściągam 'Requiem dla snu" - bo Jared Leto w nim gra

madzior widzę w tobie pokrewną muzyczną duszę Happysad bardzo bardzo lubię Akurat też lubię (zespół znaczy ) A na moim mp3 można jeszcze znaleźć Linkin Park, Paramore, SOAD, The Rasmus, Green Day, Evanescence... Ale ogólnie moje mp3 to wielka zbieranina. Foldery z piosenkami mam pogrupowane brzmieniem. Mam folder z lekkimi i przyjemnymi bitami, które można najczęściej w jakimś normalnym radyjku spotkać, folder z balladami różnistej maści no i z bitem mocnym Eeeej, a z tymi bólami to nie przeczuwasz niczego? Znaczy się, ja nic nie sugeruję!

Byłam u lekarza. Powiedział, że jest już lepiej, ale przez ten kaszel muszę pobrać antybiotyk jeszcze przez 5 dni

Totalnie mi się nic nie chce. Jutro do szkoły idę. Boże, do szkoły! Ja tego w ogóle nie czuję! I nic nie ogarniam totalnie, a koleżanka mi nawijała, że jakiś egzystencjalizm będzie na polskim w czwartek xD No i założę się, że jutro będę pierwsza do odstrzału na matmie. Podobno pyta od góry do dołu po kilka osób na lekcji... brrr... nie lubię tej starej raszpli. Mam z nią ciągle na pieńku, bo uważa mnie za matematyczne zero. Zresztą, jak połowę klasy, która ma 2 na semestr (a co się ma kobiecina dziwić, jak klasa typowo humanistyczna). Nie udało jej się mnie złapać przy tablicy przed feriami, to jutro to zrobi.

Idę spać - powracam do szarej rzeczywistości... pobudka o 5.40

Branoc
Stary 2010-02-16, 04:46   #2688
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Dzień dobry

Cytat:
Biedactwo Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

Cytat:
Limonko
Uśmiech! Jeśli szef pomaga i jest miły tzn że nic takiego złego nie zrobiłaś
Nie, to znaczy, że szef jest bardzo, bardzo w porządku.

Cytat:
Popatrz na to z drugiej strony... popołudnie z szefem;P
Cóż... Nigdy nie twierdziłam, że nie miało to swoich dobrych stron

Cytat:
co do pracy....wszysy wiemy ze szef ci zlego slowa nie powie nawet jak bys firme z torbami puscila hahaah, takze cyc do góry i wszysko ok
To jest sprawa dyskusyjna. Coś mi się wydaje, że w końcu się doigram...
Z resztą to nie o to chodzi czy on będzie na mnie zły czy nie... W tym momencie to ja jestem bardzo, bardzo, bardzo zła na samą siebie. Nienawidzę tak nawalać, a ostatnio zdarza mi się to coraz częściej...

Cytat:
Poważnie rozważam taką ewentualność. Dziś śniły mi się takie masakryczne rzeczy, że strach się bać. Obudziłam się godzinę temu i stwierdziłam, że nie zaryzykuję ponownego zaśnięcia.
Czasem zastanawiam się skąd takie chore rzeczy biorą się w mojej głowie...

Cytat:
dzieweczki a u mnie w sumie oki doki, od kilku dni z domu nie wychodze heheh takze jeszcze z dzien posypie i juz napewno nie wyjde,bo juz snieg w niektoych momentach mam mojeo wzrostu;D
oj tak tak, pamiętam jak wczoraj ostatno taki snieg był w 1933;p eh te czasy mojej mlodosci;d jak to sie brykało w sazpach;D
Buahahahaha

Cytat:
Tysiaku-pysiaku
Tudzież Tysiaku- kociaku. Wrrrr!

Cytat:
a z filmów to ja sobie teraz ściągam 'Requiem dla snu" - bo Jared Leto w nim gra
Ten film jest Niesamowity przez duże N!!! Na prawdę warto obejrzeć!!!

Cytat:
Byłam u lekarza. Powiedział, że jest już lepiej, ale przez ten kaszel muszę pobrać antybiotyk jeszcze przez 5 dni
Cieszę się, że wracasz do zdrówka
Powodzenia w szkole, mam nadzieję, że wredna matematyczka upoluje jednak kogoś innego

Życzę wszystkim miłego dnia, tym które się odchudzają (są tu jeszcze takie? ) mało pokus na jedynej słusznej drodze diety, chorowitkom dużo, dużo, dużo zdrówka, a marudom dobrego humorku i uśmiechu na buzi
Stary 2010-02-16, 10:04   #2689
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam jakiś masakryczny dzien w pracy dzisjaj....nic mi nie szło i w ogóle jakaś zdołowana jestem ogólnie....zawsze jak musze do pracy jechac to sypie cholreny śnieg i wszystko jest zasypane, że nawet nie ma gdzie zaparkowac Ja chce ferie....a najlepiej walacje....Dobra pomarudziłam sobie ...idę się chwilkę przespac
Oj, bo to przez ferie. Zawsze się mówi, że dzieciaki wtedy przychodzą rozleniwione, widocznie Ty też dobrze wypoczęłaś i trudno Ci było wskoczyć na swoje dawne miejsce A zaspy? Kochana, pomyśl, że u mnie jest na pewno gorzej - ponad 60 cm śniegu, czaisz? 60 cm!!!! W wiadomościach wczoraj mówili... że jak zwykle u mnie najwięcej tego świństwa spadło;/

Cytat:
A ja mam super humor! Dostałam 4+ z tych "szewców"
Gratki

Cytat:
Jej piosenka boska haha a jaka reakcja?
jeszcze nie wiem, chyba do niej nie doszedł

Cytat:
No to i ja pomarudzę.
Mam przeczucie, że będzie @. A jak i tym razem będzie to już nie wiem, co ja (my) robimy źle .
Może to jednak będzie złe przeczucie? A jeśli nawet... to uda się Zobaczysz!!! Tyle naszych kciuków jest trzymanych w tej sprawie, że nie widzę innej możliwości!

Cytat:
Sratata! Wysunę teraz mój największy argument przeciw temu co mówisz: duuuuupa tam! I jak? Od razu lepiej? Pocieszyłam Cię? Limonko, dobrze wiesz, że każdemu zdarza się popełniać błędy i nie da się wszystkiego robić doskonale. Nie odkryłam Ameryki, co?;P A skoro popełniłaś błąd w dziedzinie, która Cię zupełnie nie interesuje ani nie pociąga, to wydaje się, że jest to w pełni usprawiedliwione/normalne. Ja rozumiem, jakbyś była ekspertem od rozliczeń i nadal popełniała błędy, wtedy można by jakoś się przyczepić! A tak, to cyc do przodu i noł stres Myśl sobie, że ta praca jest przejściowa, wkrótce dostaniesz świetną ofertę!o!

Cytat:
Poza tym, żeby jeszcze za wesoło nie było, koleżanka z biurka obok obraziła się na mnie, bo jej eks zaprosił mnie na koncert. Nic to, że z miejsca odmówiłam. Nic to, że nigdy go w żaden sposób nie kokietowałam. Nic to, że na dobrą sprawę nawet go dobrze nie znam. Moja wina i koniec kropka
Eeeeek? Kiszka. Jeśli koleżanka jest rozsądna, to przemyśli sprawę i nie dopatrzy się w niej żadnej Twojej winy...

Cytat:
Niuniuska- wymęczysz się biedactwo z tymi nerwami
Może warto byłoby się skonsultować z jakimś innym lekarzem? Może podsunąłby Ci jakieś bardziej efektywne metody leczenia? Serducho mi się ściska gdy pomyślę jak bardzo musisz cierpieć...
Eh, podobno to standardowe leczenie środkami przeciwzapalnymi;/. Miałam już zrobiony plik badań, tomografię i inne bajery, nic nowego tu raczej nie wymyślą... Kobieta powiedziała, że to będzie niestety powracać;/ a ja powinnam ciągle siedzieć w ciepełku. Tak, tylko, że ostatnio łaziłam po dyskotekach itp., mam za swoje.. ;/

Cytat:
Może to efekt stresu? Albo zatrucie?

Cytat:
no ok, ale jak do sierpnia pierdzienia nie bedzie to wpadam i go bije
Ok, zezwalam! A potem wpadniesz do mnie i pójdziemy na facetów?

Cytat:
of kors;D i Waleniuniuski;D
Seksi

Cytat:
sie smiej...sprawdzialm se na senniku co to znaczy i jeszcze bardzoij mam stresa;/
A co to znaczy? Jak powiesz, to się nie spełni, wiesz?

Cytat:
o faken;/ ziom cza Cie wyleczyc i to na gwalt!
Ale ja nie chcę, żeby mię gwałtem leczyli ;P

Cytat:
A może właśnie zacznijcie razem sypiać?

Cytat:
CIĄŻA!!ewidentnie ciąża;p
Nie strasz dziewczyny bo jeszcze palpitacji serca dostanie

Cytat:
Tak, tak, pamiętam to. Brykali my to tu, to tam. Miejscami nawet baraszkowaliśmy z żoną w zaspach. Nawet żółty śnieg nam nie przeszkadzał Pamiętasz kocico?

Cytat:
Niuniuś leć do lekarza bo twoje opowiadanie brzmi przerażająco
Mrofko, ja byłam u lekarza, w szpitalu na badaniach. Niestety, jak już pisałam, muszę cierpieć faszerując się lekami, taki urok tej dolegliwości;/

Cytat:
Totalnie mi się nic nie chce. Jutro do szkoły idę. Boże, do szkoły! Ja tego w ogóle nie czuję! I nic nie ogarniam totalnie, a koleżanka mi nawijała, że jakiś egzystencjalizm będzie na polskim w czwartek xD No i założę się, że jutro będę pierwsza do odstrzału na matmie. Podobno pyta od góry do dołu po kilka osób na lekcji... brrr... nie lubię tej starej raszpli. Mam z nią ciągle na pieńku, bo uważa mnie za matematyczne zero.
Egzystencjalizm? Miałam o tym nawet wykład Całkiem fajny kierunek, da się skumać A na matmie u mnie było to samo. Widocznie każdy musi to przeżyć. Nie ma innej opcji

Cytat:
Poważnie rozważam taką ewentualność. Dziś śniły mi się takie masakryczne rzeczy, że strach się bać. Obudziłam się godzinę temu i stwierdziłam, że nie zaryzykuję ponownego zaśnięcia.
<zestaw pocieszeniowy> **** Następnym razem, przed snem proszę się zrilaksować np. kąpielą i nie czytać długo!

Cytat:
Życzę wszystkim miłego dnia, tym które się odchudzają (są tu jeszcze takie? ) mało pokus na jedynej słusznej drodze diety, chorowitkom dużo, dużo, dużo zdrówka, a marudom dobrego humorku i uśmiechu na buzi
Ja się wczoraj odchudzałam i zjadłam 1 czekoladkę
Tobie kochana życzę dobrego dnia, zero smutków i duużo uśmiechu

BRY

Dziękuję kochane za ciepłe słowa. Dzisiaj już jest lepiej, chociaż w nocy nadal się budziłam. Najgorsze jest to, że muszę dzisiaj jechać do gina, oby zapalenie znów się nie rozkręciło;/ Opatulę się, włożę nawet czapkę i może będzie dobrze

Zmykam troszkę posprzątać i może dzisiaj uda mi się cokolwiek napisać bo ostatnio praca mgr leży, kwiczy i wyje do księżyca;/

Buzi

Stary 2010-02-16, 15:16   #2690
ines85
Zadomowienie

Cytat:
nie odpisze wam za duzo, bo mnie robota sciga.... mam pare dni siedzenia przy komputerze, szukania firm etc!!!
Życze owocnej pracy

Cytat:
i jak po wizycie ...?! strach ma pewnie wielkie oczy

Cytat:
inesko
Jejuuu dumna jestem kochana No, no bardzo sympatycznie było ahh love, love:P ja moją marudę też mam z interneta...:P
nie wiem czy coś z tego będzie ....

Cytat:
No to i ja pomarudzę.

Cytat:
Już nawet zaakceptowałam to, że nigdy w księgowości prochu nie wymyślę... Ale dlaczego muszę robić takie kardynalne błędy?! Dziś na prawdę dałam ciała: do teraz jestem pod wrażeniem własnej głupoty.
Każdy popełania błędy nawet takie strasznie głupie że wstyd się przyznac- głowa do góry
Cytat:
No cóż przemiawia przez nią zazdrośc...nic na to nie poradzisz.....

Cytat:
Inesko- łączę się z Tobą w bólu. Praca to ZŁO
Cieszę się za to bardzo, że randka z OSTRYM DŻONEM okazała się tak udana
Tak praca to zło....
A co do randki i całej reszty....to nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie dalej....ja jestem niecierpliwa itd. chciałabym już teraz, natychmiast, w tym momencie wiedziec co dalej będzie...a tak się nie da

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
samopoczucie już lepsze...?

Cytat:

każdy chyba ewidentnie ma już dośc zimy i tego śniegu....u mnie pod bramą to już nie ma w zasadzie gdzie tego odwalac...:brzyd al:

Cytat:
Ja tez czasem tak mam ...więc spokojnie .....

Cytat:
Życzę wszystkim miłego dnia, tym które się odchudzają (są tu jeszcze takie? )
to chyba było pytanie retoryczne,......

Cytat:
Oj, bo to przez ferie. Zawsze się mówi, że dzieciaki wtedy przychodzą rozleniwione, widocznie Ty też dobrze wypoczęłaś i trudno Ci było wskoczyć na swoje dawne miejsce A zaspy? Kochana, pomyśl, że u mnie jest na pewno gorzej - ponad 60 cm śniegu, czaisz? 60 cm!!!! W wiadomościach wczoraj mówili... że jak zwykle u mnie najwięcej tego świństwa spadło;/
Tak trudno po feriach znowu wciągnąc się w tą pracę....znowu mam nawał klasówek do zrobienia itd. dobrze, ze chociaż w ferie ułozyłam większośc sprawdzianów.....

Cytat:
Dziękuję kochane za ciepłe słowa. Dzisiaj już jest lepiej, chociaż w nocy nadal się budziłam. Najgorsze jest to, że muszę dzisiaj jechać do gina, oby zapalenie znów się nie rozkręciło;/ Opatulę się, włożę nawet czapkę i może będzie dobrze
Dbaj o siebie ...

mrofka i jak w szkole ? same 5 ...

dobry wszystkim....
jutro dzień wolny huraaaa..... dopiero 2 dni przepracowane a ja już potrzebuję odrobiny wolnego.....ehhhhhh
wczoraj o mało nie przejechałam jakiegoś dziadka na rowerze
wyjeżdzałam z parkingu ze szkoły i go niestety nie zauważyłam, bo po lewej str. miałam ogromniastą zaspę ....ale wydawało mi się że nic/nikt nie jedzie ..... na szczęście nic się nie stało....!!!!!
Stary 2010-02-16, 16:59   #2691
madzior1007
Raczkowanie

dzień doberek

Babciu Tysiu
Wypluj to, wypluj!!! Żadnej ciąży:P!!! Jeszcze tego cholerstwa by mi teraz brakowało:P Nie planuję nic małego, obślinionego, hałaśliwego i brzydko pachnącego

mrofko
Oj Linkin Park i happysad ubóstwiam! A koncerty happysad...jeju jakby moja maruda się tak w łóżku starała jak Kubuś na scenie...:P Nie podejrzewać mnie o ciężę!!! Nic z tych rzeczy !!!
Zdrowiej szybko

Limonko
A dziś już lepiej choć rano było jeszcze dziwnie... Ale może coś zjadłam i źle na mnie zadziałalo... Jeju a może pij jakieś herbatki na lepszy sen, żeby się głupotki nie śniły?

Niuniusko
No pewnie coś zjadłam, może tunczyka nie za świeżego:/
Jeju biedna się ciągle męczysz? Uważaj na siebie!!!

A praca krzyczy: Ninusko wracaj do mnie... tęsknie... poszmyraj paluszkami klawiaturę:P

inesko
Bo dziadki i rower to złe połączenie...!!! Jak zaczęłam jazdy to do tego doszłam bo wcześniej nie rozumiałam mamy krzyczącej "Gdzie ten stary kut**n się pcha" itp:P
Hmm marudź, marudź bo jak dotąd było wszystko inaczej niż przeczuwałaś Jeju już wolne... zazdroszczę:P

A ja zaraz siadam do matmy... wrrr bleee.... Ale za to znów mnie polonistka pochwaliła.... ahhh:P już nie jestem czarną owcą w klasie...

Miłego popołudnia
Stary 2010-02-16, 20:00   #2692
fiolusiek
Zakorzenienie

hello jestem i jakos zyje powoli sobie z dieta mi wogole nie idzie ale na razie czekam na okres i wtedy wezmie sie za siebie

nie wiem czy to PMS czy nie ale czuje ze mi w zyciu czegos brakuje moze to przez to ze stale siedze w domu, albo juz sama nie wiem
tak samo jest z TŻ czasem juz do niego nie mam sily kocham go.. ale czegos mi brakuje, czasem czuje jakby mial mnie gdzies ale wiem ze tak nie jest, a zreszta niewazne. mam podly nastroj
Stary 2010-02-16, 20:20   #2693
ines85
Zadomowienie

Cytat:
inesko
Hmm marudź, marudź bo jak dotąd było wszystko inaczej niż przeczuwałaś
no to marudze
Cytat:
Jeju już wolne... zazdroszczę:P
tiaaa środy zawsze mam wolne....

Cytat:
nie wiem czy to PMS czy nie ale czuje ze mi w zyciu czegos brakuje moze to przez to ze stale siedze w domu, albo juz sama nie wiem
tak samo jest z TŻ czasem juz do niego nie mam sily kocham go.. ale czegos mi brakuje, czasem czuje jakby mial mnie gdzies ale wiem ze tak nie jest, a zreszta niewazne. mam podly nastroj
ja też mam dziś podły nastrój i mam strasznego lenia

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-02-16 o 20:33
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 20:34   #2694
mrofka
wizażowy robalek

Hej

madzior a to maruda się nie stara? No ładnie no! Eh, faceci :P A matma to Zuo! I wiem, jak to jest być czarną owcą z polskiego - jestem jedną z nielicznych osób w klasie, posiadających 4 na semestr Ale cóż. Polski moja miłość. Dlatego myślę nas studiowaniem filologii polskiej... no chyba, że się na rosyjską dostanę

Ines
, piątek to może nie mam, bo u mnie cholernie o nie trudno (heh, wybrałam jedno z najlepszych liceów podwarszawskich, mam za swoje ) ale dostałam 3 z historii Zbawienna ona dla mnie, bo z historii jestem totalnym laikiem - koleżanka mi praktycznie wszystko podała xD I zgadzam się z madziorem - dziadek z rowerkiem to złe połączenie. Zwłaszcza w taką pogodę!

Ahh, ściągam ostatni part 'Requiem dla snu' I będę się jarać Jaredem

Rozwalił mi się jeden kozaczek no suwak mi poszedł całkowicie. Lewy but stał się bublem. Mam drugie kozaki, ale są one na obcasie, a nie będę chodzić w nich w takiej brei do szkoły Ale wymyśliłam rozwiązanie - na miejscu suwaka zrobię dziurki i przewlekę sznurówkę i będę miała kozaka wiązanego

Dzisiaj mnie krwiożercza matematyca nie upolowała, bo pyta od dołu samego, a ja jestem pierwsza na liście Ale i tak sikam Zawsze sikam przed matmą - najbardziej stresujący przedmiot w szkole. Jeszcze wcześniej był wos, ale odkąd nam się babka zmieniła, to on jest nudny i lajtowy.

Dzisiaj moja wychowawczyni przekazała klasie boską rzecz na temat matury ustnej z polaka - nie musimy oddawać planu prezentacji, tylko samą bibliografię. CKE tak zrobiło. Jejuuu, dla mnie to wielka ulga. Bo plan bibliografię mam tylko właśnie z planem prezentacji byłoby gorzej

Dostałam też ochrzan od moich znajomych Bo kaszel mam nadal no i czasem jak mnie złapie, to przestać nie mogę. No i oni do mnie: "Mrówa, jak ty chrychasz! Co ty w szkole robisz? Wracaj do łóżka!". Troszczą się o mnie moje małe potwory

Dowiedziałam się też dzisiaj, że jedna z moich koleżanek przewróciła się, gdy schodziła ze schodów i coś ma z kolanem a miała je wcześniej operowane i nie wiadomo jeszcze, co będzie... szkoda mi jej, bo się nieźle przez nie już wycierpiała.

Moja mama jutro jedzie do szpitala - będą jej kamień w nerce rozkruszać. Ma taki 1cm na 4mm Mam nadzieję, że będzie wszystko w porząsiu.

O Boże, ale ja posty produkuję kilometrowe! Idę sobie :P
Stary 2010-02-16, 20:57   #2695
ines85
Zadomowienie

Cytat:

Dzisiaj mnie krwiożercza matematyca nie upolowała, bo pyta od dołu samego, a ja jestem pierwsza na liście Ale i tak sikam Zawsze sikam przed matmą - najbardziej stresujący przedmiot w szkole. Jeszcze wcześniej był wos, ale odkąd nam się babka zmieniła, to on jest nudny i lajtowy.
Nie ma to jak opowieści uczniów na nauczycielach.....
Ciekawe co o mnie gadają ...wolę chyba nie wiedzie

Cytat:
Moja mama jutro jedzie do szpitala - będą jej kamień w nerce rozkruszać. Ma taki 1cm na 4mm Mam nadzieję, że będzie wszystko w porząsiu.
Zobaczysz będzie wszystko w porządku...
Stary 2010-02-16, 21:29   #2696
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć robaczki kochane

Cytat:
Sratata! Wysunę teraz mój największy argument przeciw temu co mówisz: duuuuupa tam! I jak? Od razu lepiej? Pocieszyłam Cię? Limonko, dobrze wiesz, że każdemu zdarza się popełniać błędy i nie da się wszystkiego robić doskonale. Nie odkryłam Ameryki, co?;P A skoro popełniłaś błąd w dziedzinie, która Cię zupełnie nie interesuje ani nie pociąga, to wydaje się, że jest to w pełni usprawiedliwione/normalne. Ja rozumiem, jakbyś była ekspertem od rozliczeń i nadal popełniała błędy, wtedy można by jakoś się przyczepić! A tak, to cyc do przodu i noł stres Myśl sobie, że ta praca jest przejściowa, wkrótce dostaniesz świetną ofertę!o!
Argument 'dupa taaaam' zdecydowanie do mnie przemówił
Bardzo mądre rzeczy tu koleżanko napisałaś, chyba sobie wydrukuję i przykleję na lodówce
Niestety nie da się być dobrym we wszystkim- niby taka oczywista prawda, a muszę stale sobie o niej przypominać. Niestety jestem tym typem, który pracuje również (a może głównie?) po to, żeby się w pracy spełniać. Gdy nie mam takiej szansy jest mi tak bardzo źleeee...
Z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby szef i współpracownicy byli ze mnie w jakikolwiek sposób niezadowoleni, więc może jednak daję radę...?

Cytat:
Eeeeek? Kiszka. Jeśli koleżanka jest rozsądna, to przemyśli sprawę i nie dopatrzy się w niej żadnej Twojej winy...
To akurat słaby argument... Po tym wszystkim co Wam o niej opowiadałam wierzysz jeszcze choć odrobinę w jej rozsądek? Uśmiałam się serdecznie!
Doszłam jednak do wniosku, że to jej problem a nie mój-przecież ja nic złego nie zrobiłam- i chociaż atmosfera w biurze cierpi na tym bez dwóch zdań, nie zamierzam się tym w ogóle przejmować.

Cytat:
Eh, podobno to standardowe leczenie środkami przeciwzapalnymi;/. Miałam już zrobiony plik badań, tomografię i inne bajery, nic nowego tu raczej nie wymyślą... Kobieta powiedziała, że to będzie niestety powracać;/ a ja powinnam ciągle siedzieć w ciepełku. Tak, tylko, że ostatnio łaziłam po dyskotekach itp., mam za swoje.. ;/
No nic, musisz w takim razie troszczyć się o swoje zdrówko najbardziej jak można
Na dyskotekę chodzisz od teraz wyłącznie w majtkach z golfem!!!

Cytat:
Ok, zezwalam! A potem wpadniesz do mnie i pójdziemy na facetów?
Czy też mogę się czuć zaproszona na tą imprezę?

Cytat:
A ja owszem, a ja tak

Cytat:
Cieszę się, że trochę odżyłaś i mam nadzieję, że dzisiejsza wyprawa do gina nie będzie miała żadnego wpływu na Twoje biedne nerwy

Cytat:
Zmykam troszkę posprzątać i może dzisiaj uda mi się cokolwiek napisać bo ostatnio praca mgr leży, kwiczy i wyje do księżyca;/
W takim razie życzę też płodności...

...oczywiście wyłącznie przy pisaniu pracy

Cytat:
Każdy popełania błędy nawet takie strasznie głupie że wstyd się przyznac- głowa do góry

Cytat:
A co do randki i całej reszty....to nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie dalej....ja jestem niecierpliwa itd. chciałabym już teraz, natychmiast, w tym momencie wiedziec co dalej będzie...a tak się nie da
Czasem pewnych rzeczy nie warto przyspieszać... Ciesz się po prostu tą znajomością i wspólnie spędzonym razem czasem. Chyba nie warto w tym momencie wybiegać za bardzo w przyszłość...

Cytat:
wyjeżdzałam z parkingu ze szkoły i go niestety nie zauważyłam, bo po lewej str. miałam ogromniastą zaspę ....ale wydawało mi się że nic/nikt nie jedzie ..... na szczęście nic się nie stało....!!!!!
Założę się, że to była JEGO wina!!!

Cytat:
Limonko
A dziś już lepiej choć rano było jeszcze dziwnie.. Ale może coś zjadłam i źle na mnie zadziałalo...
Uff, cieszę się, że już Ci lepiej.

Cytat:
Jeju a może pij jakieś herbatki na lepszy sen, żeby się głupotki nie śniły?
Obawiam się, że u mnie to już tylko silne psychotropy pomogą

Cytat:
O Boże, ale ja posty produkuję kilometrowe!
Bo swój człowiek jesteś

Virgo, Tyśka- a Wy gdzie byłyście jak Was nie było? Co to ma znaczyć, że nawet na dzień dobry nie zajrzałyście?

Niniejszym melduję, że humorek mam już trochę lepszy Bądźmy szczerzy... Ktoś się dziś TAK do mnie uśmiechał, tak żartował z tego co się zadziało, że od razu cała sytuacja przestała się wydawać taka straszna... Dla takich chwil chyba nawet warto popełniać takie błędy

Poza tym stwierdziłam, że nic mi tak dobrze nie zrobi na poprawę humoru jak shopping i upolowałam na wyprzedaży CUUUUUDNĄ sukieneczkę przecenioną o 50%. To była miłość od pierwszego wejrzenia... Ona jednak istnieje!

A na koniec mojego jakże chaotycznego postu będzie historyjka z serii 'U Limonki w pracy...'
Wczoraj na zebraniu mieszkańcy wspólnoty poskarżyli się mojemu szefowi, że co prawda administrator zawsze odpisuje na ich maile, ale... robi to tak oschle! Im czegoś brakuje... Takiej WISIENKI NA TORCIE (dosłowny cytat)!!!
Dziewczyny, skąd się biorą takie czuby???

Żeby nie było, żem w stosunku do Was oschła serdecznie Was całuję, tulę i miziam
Może tak właśnie powinnam kończyć służbowe maile, żeby mi nikt braku wisienki nie zarzucił?
Stary 2010-02-16, 21:47   #2697
virginia
Zakorzenienie

Dziewczyny wiedziałam, że dziś nie będzie mój dzień. Rano zrobiłam test (nie wiem po jaką cholerę, bo wyszedł oczywiście negatywny, o czym zresztą dobrze wiedziałam ), potem ciągle coś nie tak to rozlałam kawę, to jakoś dziwnie buchał mi gaz, przez cały dzień powstrzymywałam płacz (zresztą raz sobie popłakałam) i chyba wściekłość. Dopiero niedawno wyrwałam się na basen, i jak tylko to nieco poprawiło mój humor miałam stłuczkę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. A było to tak: wyjeżdżałam z parkingu, przede mną inny samochód, który ni z tego ni z owego zahamował i bez chwili wahania (czy zerknięcia w lusterko) zaczął cofać. Ja dawaj trąbić a ten nic, zatrzymał się dopiero na mnie. Dodam, że samochód pełen młodzieży, którzy na tylnej szybie mieli napis 'ci po'... Ponieważ humor dziś mam z tych 'nie podchodź' kierowca wolał chyba ze mną nie zaczynać i był ujmująco wręcz grzeczny i koniec końców jakoś się dogadaliśmy (wiem z doświadczenia TŻeta, że policji lepiej czasem nie wzywać, bo oni przyjmują najłatwiejsze tłumaczenie i najczęściej winny jest ten z tyłu). Ale: jak tak staliśmy i próbowaliśmy to jakoś załatwić przejechał obok nas inny samochód, na marginesie z podobnym towarzystwem jak ci, którzy we mnie zaparkowali, i jakiś chłystek otworzył drzwi i krzyknął: 'naucz się jeździć!'. Jak myślicie do kogo to było? Baba za kierownicą i wszystko jasne .
Do tego wkurzył mnie TŻet. Dzwoniłam do niego po poradę, co robić (z tą stłuczką). On na to, że nie wie, bo go tam nie ma, nie widzi, jakie są straty itd. Wiem, że pewnie tylko to miał na myśli ale ja (z moim dzisiejszym humorem) usłyszałam: rób, co chcesz. To Twoja sprawa nie moja.
A i jeszcze wcześniej mu powiedziałam, że dziś się popłakałam, spytał dlaczego, powiedziałam, że robiłam test. On na to 'to po co go robiłaś?' Faceci to chyba rzeczywiście nic nie wiedzą o kobietach .

Zmykam, dziś nic pozytywnego z siebie nie wydobędę .
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 00:14   #2698
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiaku-pysiaku twoja trąba powietrzna mnie rozbawiła a z filmów to ja sobie teraz ściągam 'Requiem dla snu" - bo Jared Leto w nim gra
mnie wcale nie bawiła jak mnie pomal co zabiła! a requiem oglądałam za młodu ze 2 razy pewnie ale tam sa elementy dla dorosłych także jak będziesz widizała gole dupki to zamykaj oczy:P

Cytat:
tia;/ i dlatego dzis nie opowiem Co mi sie snilo bo jest mi wstyd za własna glowe!

Cytat:
Tudzież Tysiaku- kociaku. Wrrrr!
tia ;DDD

Cytat:
A co to znaczy? Jak powiesz, to się nie spełni, wiesz?
sen ostrzegawczy, utrata bliskiej osoby.....laaaaaaaaaaaaaa aaaa

Cytat:
cóz, nie zawsze masz co chcesz;D

Cytat:
A może łaśnie zacznijcie razem sypiać?
ha, a o tym nie pomyslalysmy;D
może to znak;D

Cytat:
Tak, tak, pamiętam to. Brykali my to tu, to tam. Miejscami nawet baraszkowaliśmy z żoną w zaspach. Nawet żółty śnieg nam nie przeszkadzał Pamiętasz kocico?
oj tak, ten gorący 1933))))))))

Cytat:
ufffff;/ to gdzie sie dziad jeden pcha, cza go bylo przywolac do pionu
Ty lepiej powiedz jak tam OSTRY DŻON? jak sytuacja;D

Cytat:
dzień doberek
Babciu Tysiu
Wypluj to, wypluj!!! Żadnej ciąży:P!!! Jeszcze tego cholerstwa by mi teraz brakowało:P Nie planuję nic małego, obślinionego, hałaśliwego i brzydko pachnącego
hahahaahahah och dziecko dziecko;D to w takim razie uważaj ;D

Cytat:
nie wiem czy to PMS czy nie ...
co to PMS?

Cytat:
ja to od podstwówki do liceum sie matematyki balam i czaszki w oczach miałam jak zaczynala pytac;D
teraz naszczescie nie mam natematyki na studiach, ale za to dzielnie ja zastępuje ekonomika
Cytat:
o fakus;/ bedziemy czymać kciuka za mamitę!

Cytat:
Virgo, Tyśka- a Wy gdzie byłyście jak Was nie było? Co to ma znaczyć, że nawet na dzień dobry nie zajrzałyście?
sorrrrrrry ziom;D nie miałam czasu, miaąłm dzis bardzo napięty grafik;d robiłam nic a wiesz ile to czasu zajmuje)

Cytat:
Poza tym stwierdziłam, że nic mi tak dobrze nie zrobi na poprawę humoru jak shopping i upolowałam na wyprzedaży CUUUUUDNĄ sukieneczkę przecenioną o 50%. To była miłość od pierwszego wejrzenia... Ona jednak istnieje!
hiehiehie;D jak ja tesknie za zakupami;D uwielbiam chadzac z mamita bo zawsze naciagne ja na cos , a sama to zawsze musze płacic ze swoich, a tgo nei chcemy;DDD tylko musimy byc dwie bo jak jest ktos wiecej to zakupy sa nie udane, i jak to moja mam mawia"troje to już banda;D"

Cytat:
Żeby nie było, żem w stosunku do Was oschła serdecznie Was całuję, tulę i miziam
Może tak właśnie powinnam kończyć służbowe maile, żeby mi nikt braku wisienki nie zarzucił?
hehe, to wtedy sobie zażycza czereśieńki na torcie;D takim to ne idogodzisz;D ale swoja droga, chcialabym takie maile dostawac z banku czy innego urzedu hahah rozkoszne by to bylo;D

Cytat:
oj kociaku biedny Ty mój kochany i nieszczęsliwy*****
tak mocno ciumam na pocieszenie
rozdają takim przyglupom prawo jazdy i sie w moja Virgunei pakuja...degeneraty:[
nie martw sie slońce, jutro bedzie lepszy dzień.....odwilż idzie;D przestana takei popraprance jezdzic samochodami a przezuca sie na rowery
duzo usmiechu na jutro ci zycze...a wlaściwie na za pare godzin;*

no to ide spac w spokoju....ale jak znow przysni mi sie jakis debilizm to wyjde z siebie i stane obok;/
Stary 2010-02-17, 08:13   #2699
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiedziałam, że dziś nie będzie mój dzień. Rano zrobiłam test (nie wiem po jaką cholerę, bo wyszedł oczywiście negatywny, o czym zresztą dobrze wiedziałam ), potem ciągle coś nie tak to rozlałam kawę, to jakoś dziwnie buchał mi gaz, przez cały dzień powstrzymywałam płacz (zresztą raz sobie popłakałam) i chyba wściekłość. Dopiero niedawno wyrwałam się na basen, i jak tylko to nieco poprawiło mój humor miałam stłuczkę. Na szczęście nic poważnego się nie stało. A było to tak: wyjeżdżałam z parkingu, przede mną inny samochód, który ni z tego ni z owego zahamował i bez chwili wahania (czy zerknięcia w lusterko) zaczął cofać. Ja dawaj trąbić a ten nic, zatrzymał się dopiero na mnie. Dodam, że samochód pełen młodzieży, którzy na tylnej szybie mieli napis 'ci po'... Ponieważ humor dziś mam z tych 'nie podchodź' kierowca wolał chyba ze mną nie zaczynać i był ujmująco wręcz grzeczny i koniec końców jakoś się dogadaliśmy (wiem z doświadczenia TŻeta, że policji lepiej czasem nie wzywać, bo oni przyjmują najłatwiejsze tłumaczenie i najczęściej winny jest ten z tyłu). Ale: jak tak staliśmy i próbowaliśmy to jakoś załatwić przejechał obok nas inny samochód, na marginesie z podobnym towarzystwem jak ci, którzy we mnie zaparkowali, i jakiś chłystek otworzył drzwi i krzyknął: 'naucz się jeździć!'. Jak myślicie do kogo to było? Baba za kierownicą i wszystko jasne .
Do tego wkurzył mnie TŻet. Dzwoniłam do niego po poradę, co robić (z tą stłuczką). On na to, że nie wie, bo go tam nie ma, nie widzi, jakie są straty itd. Wiem, że pewnie tylko to miał na myśli ale ja (z moim dzisiejszym humorem) usłyszałam: rób, co chcesz. To Twoja sprawa nie moja.
A i jeszcze wcześniej mu powiedziałam, że dziś się popłakałam, spytał dlaczego, powiedziałam, że robiłam test. On na to 'to po co go robiłaś?' Faceci to chyba rzeczywiście nic nie wiedzą o kobietach .

straszna historia pomine fakt stluczki gdyz wiadomo...

a co do testu to wiesz jakie one maja skutecznosc moze juz jestes w ciazy a denerwujac sie malenstwo to czuje a jesli nie jestes to nic straconego jak starac sie dalej wiec glowa do gory
Stary 2010-02-17, 09:35   #2700
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry
Narzekania ciąg dalszy... Nie śpię od 3 przez te pie***** nerwy. Spuchło mi pół twarzy bo durna wzięłam se na wstrzymanie, nie brałam leków 1 dzień bo dziwnie się po nich czułam, żołądek mnie bolał i serducho. Wzięłam dopiero teraz, po śniadaniu i jakoś mi to gó*** przechodzi. Jeszcze jeden taki dzień/noc to chyba wyjdę z siebie i już nigdy nie wrócę. Mówię Wam dziewczyny, nikomu nie życzę takiego bólu. Coś strasznego. Nie ma bata, zapisuję się na wizytę na następny tydzień, niech ta neurolożka da mi coś nowego bo dłużej nie wytrzymam

virginio, nic dzisiaj konstruktywnego nie wymyślę wybacz... tylko pobusiam Cię i potulam na pocieszenie:przytul :

fiolusiek, powiem Ci, że ja często przed @ mam takie depresyjne nastroje i przeważnie wynajduję wtedy problemy, najczęściej odbija się to na Tżcie bo zarzucam mu różne dziwne rzeczy;/ może u Ciebie to faktycznie objawy pms?

Limonko, cieszę się, że humorek lepszy

Idę walnąć się młotkiem w czaszkę;/;(

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości