|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Dziękuję! Załączyłam tylko pare ponieważ zdjęcia mają bardzo duży format i siedzieliśmy teraz z mężem i je pomniejszaliśmy. Pozdrawiamy!
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Ślicznie wyglądaliście i przesliczny bukiecik
|
|
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz pięknie dziękuję! Jest mi niezmiernie miło czytać tak wiele komplementów!
|
|
|
|
#1744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Taaaak, nie było mnie tutaj chyba z trzy tygodnie... ![]() Nie wiem, jak bez Was wytrzymałam... Ciągle sobie obiecuję, że się poprawię! Śmiałam się ostatnio, jak pisałam do ktosi, że chyba będzie regularnie zaglądać dopiero jak będę na zwolnieniu lekarskim ![]() Miałam przez ten czas mały kontakt właśnie z Ktosią i oczywiście z Martuchą ![]() No i do tej pory tylko one wiedziały, że według USG z końca stycznia, urodzi nam się chłopczyk Teraz Martucha musi urodzić dziewczynkę, żebyśmy mogły nasze dzieciaczki spiknąć ![]() Ciągle chodzę do pracy, ale już czuję, że zaczynam się męczyć coraz bardziej... Może już marcu wezmę zwolnienie, bo, tak jak donosiła Wam Martucha, kręgosłup zaczyna mi niedomagać i nogi chyba też odczuwają różnicę w kilogramach. A na razie przytyłam 14 kg! ![]() W sobotę niespodziewanie skończyłam wreszcie swoją wieloletnią i nieprzerwaną od zerówki edukację Miałam mieć jeszcze jeden egzamin na studiach podyplomowych, ale kierownik nie wiadomo z jakich przyczyn, z niego zrezygnował Także czekam teraz na zaświadczenie o ukończeniu podyplomówki, a w kwietniu czeka mnie uroczyste odebranie świadectwa ![]() Póki co, nie planuję już żadnych studiów ![]() No i ciągle jestem w trakcie robienia prawka Egzamin mam 2 marca Próbuję skupić się na testach ![]() Wczoraj dotarła do mnie smutna wiadomość- zmarła dziewczyna, która studiowała ze mną na podyplomówce... Widziałam ją ostatnio 2 tygodnie temu na przedostatnim zjeździe. Sytuacja jest o tyle tragiczna, że słyszałam jak mówiła wtedy o swojej ciąży. Z rozmowy wynikało, że była na początku 4 miesiąca... Musiał zdarzyć się jakiś tragiczny wypadek... Przede wszystkim, Maggie, płakałam razem z Tobą, jak przeczytałam, że jesteś w upragnionej ciąży, a potem gdy napisałaś o śmierci taty... Bóg wiedział co robi zsyłając Ci maleństwo właśnie teraz Trzymaj się kochana, wiele osób ściska za Ciebie kciuki i ciepło o Tobie myśli ![]() Strippi, gratuluję córeczki Jest przepiękna Z zapartym tchem czytałam Twoje ostatnie posty przed porodem Jestem pełna podziwu dla Twojego spokoju i opanowania Dzielna z Ciebie kobieta! ![]() Katuniu, sweet cheery, ivoclar gratuluję Wam dziewczyny zafasolkowania Dbajcie o siebie ![]() Myszko, dzięki wielkie za pamięć i zaproszenie mnie do Klubu No i pierwszy post w tym wątku jest przedni Termin mojego porodu przypada na 10 maja Cytat:
Cudowne miejsce na ziemi Rosette, to co dzieje się ostatnio u Was nie mieści mi się w głowie... Życzę Wam, żeby to się wreszcie skończyło ![]() Cytat:
![]() Ale za Twoją trzymam kciuki ![]() Cytat:
Ło Jezu, jak ja się popłakałam na jej ślubie Straszliwie... ![]() kliwia, jaki śliczny komplet biżuterii! ![]() Cytat:
Gratuluję maleństwa ![]() A tak teraz z Miłoszkiem wyglądamy:
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-02-15 o 19:17 |
||||
|
|
|
#1745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne fotki, bardzo mi się podoba Twój bukiet
Cytat:
Nawet na lodowisko jeździłam, nauczyłam się przekładanka jeździć, ale potem lodowisko zlikwidowali i się jazda skończyła. Winię władze mojego miasta za złamanie mojej kariery
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka, piękna suknia i ten bukiet
|
|
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ewelinko - sliczneeee zdjecia ![]() RYBULKO - jak milo ze jestes !!!!!!! Ja jestem teraz chyba na tym etapie ciazy ze ciagle chce mi sie spac! Jak nigdy nie zdarzalo mi sie zasnac w ciagu dnia to teraz to norma... a piersi sie dotknac nie umiem... z tego ze sie powiekszyly to sie tylko maz cieszy ![]() Jutro ide na pierwsze jazdy autkiem! a potem mam nadzieje zdazyc do gina - w koncu fachowa sila musi ocenic stan mojej fasolki! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-02-15 o 19:05 |
||
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
ewelinka pieknie wyglądałaś cudny bukiet
jakies odnosze wrazenie ze gdzies cię już widziałam hmmm czasem tak mam .... ale chyba nie w telewizji
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje chłopczyka ![]() dużo się u Ciebie dzieje ![]() wyglądasz cudnie, a 14kg to malo dziękuję ![]() dodaję Julcię
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też przez pierwsze 3 miesiące ciąży ciągle bym spała i miałam strasznie tkliwe piersi. No i miałam zachcianki Wymiotów zero ![]() Powodzenia na pierwszych jazdach ![]() Cytat:
Dziękuję Oj, masz rację, dzieje się, dzieje Na szczęście już powoli zaczyna mi ubywać obowiązków i mam nadzieję, że niedługo będę mogła już tylko myśleć o narodzinach małego ![]() Szczerze mówiąc, lekarz jest dumny, że tyle przytyłam, bo naprawdę było mi to potrzebne ![]() Martwię się tylko porodem, bo Miłoszek od samego początku jest większy o dwa tygodnie, niż wskazywałby na to tydzień ciąży. Lekarz powiedział mi już, że mogę mieć problem z urodzeniem ![]() Od czasu do czasu myślę o porodzie i jak się przez cały czas nie bałam, to teraz na samą myśl łzy mi się cisną do oczu...
|
||
|
|
|
#1753 |
|
Rozeznanie
|
Ale prześliczna Julcia!!!! Ja też prawdopodobnie będę mieć córeczkę. Szalejemy z mężem z radości. Kochane Dziewczyny wkleję jeszcze parę zdjęć, ale za chwilę bo niestety nie jestem biegła w ich pomniejszaniu
)).Fajnie tu z Wami! Jestem teraz na zwolnieniu więc mogę nadrobić zaległości i wreszcie na spokojnie posiedzieć na Wizażu. |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko fantastyczna wiadomość- synusia gratuluje! i pieknie wygladasz!
|
|
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj maluszek widocznie rosnie jak na drozdzach bedzie silny i potem nosic na rekach bedzie mamusie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie zonki, matki...Dolaczam do was i bardzo sie ciesze. Slub mialam 20 czerwca 2009. Obecnie jestem w 15 tygodniu ciazy. Termin mam na 13 sierpnia.
Nie wiem co to wymioty w ciazy, ale za to mam straszne bole glowy. Migrene odziedziczylam w spadku po mamie. Przed ciaza pomagaly mi przewaznie zastrzyki przeciwbolowe. Teraz niestety jest to wykluczone. w zeszlym tygodniu zaopatrzylam sie w spodnie z gumka, bo w moje spodenki juz sie nie mieszcze.
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje malenstwa, niech zdrowo rosnie a mamusi razem z nim ![]() Pochwal sie jakimis fotkami
|
|
|
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skurcze prawie w ogóle nie były bolesne. Tak więc nie martw się porodem i głowa do góry
|
|
|
#1761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak, synuś rośnie Lekarz powiedział, że nie ma się co martwić, że jest troszke większy. Byłoby się czym martwić, gdyby był zbyt malutki Jak się dowiedziałam, że to chłopczyk, to jeszcze bardziej zachciało mi się drugiej ciąży i córeczki . Zawsze chciałam mieć parkę i żeby pierwszy przyszedł na świat chłopczyk .TŻ oczywiście dumny straszliwie, jak zobaczyłam jego minę podczas badania USG, to tak się śmiałam, że na monitorze już nic nie widzieliśmy ![]() Ktosi już pisałam, ale Wam też napiszę: TŻ umówił się z moimi rodzicami, że jak się okaże, że będzie syn, to TŻ przyjedzie do moich z zapalonym cygarem. Więc jak moi go ujrzeli stojącego w drzwiach z tym cygarem, rozległ się jeden wielki pisk ![]() A gdy wyszłam na moment do toalety, mój tata zdążył nakreślić całą karierę piłkarską swojego wnuka. Obiecał mu pierwsze korki Na moje pytanie czy miał plan awaryjny dla wnuczki, powiedział, że tak: kariera łyżwiarki figurowej. Mała po sukcesach zawsze by opowiadała, że pierwsze łyżwy od dziadka dostała ![]() Śmiechu było co nie miara
|
||
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko- ślicznie wygladasz!! ciąża CI sluzy!
Strippi cudne to Twoje malenstwo!!!!! az sie wlasnego zachciewa
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Rodzić będziecie z Martuchą ![]() Cytat:
Pocieszające Dzięki
|
||
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rybulko alez się za tobą stęskniłam
Prześlcznie mieszkanko ma Wasz SYNUŚ gratuluje gratuluje również ukończenia podyplomówki Piękne zdjęcia. Sukienka z MS moda? przymierzałam taka,bardzo mi się podobała. Przy okazji gratuluje, dbaj o siebie i swoje maleństwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale nam wysypało mamuś
|
||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rybulko super, że wreszcie wróciłaś Martucha narożnik boski ![]() Wszystkim zafasolkowanym żonkom serdecznie gratuluję i życzę bezproblemowej ciąży! Kurcze, tyle już u nas przyszłych mamuś, że aż nie sposób policzyć Sama chciałabym być już w ciąży, ale jeszcze troszkę muszę się wstrzymać. Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że nie będziemy mieć dziecka dopóki nie skończę studiów, ale teraz już wiem, że nie ma na co czekać, bo zawsze znajdzie się coś "ważniejszego". I gdyby udało nam się tak jak planujemy, to bym rodziła w trakcie studiów, no ale tyle osób daje sobie z tym radę, więc dlaczego ja bym sobie miała nie poradzić?Lecę zobaczyć do mojej zupy, jak tam jej idzie nabieranie smaku - jutro na obiad biały barszczyk ![]() Rybulka i Iwka zaczynam się faktycznie "napalać" na tą Szczawnicę. Mężuś jest za, więc o ile finanse nam pozwolą, to chyba faktycznie się tam wybierzemy. Tym bardziej, że prawie po drodze można zahaczyć o kilka miejsc, które i tak chcieliśmy zobaczyć. Dziękuję, szczególnie Iwce za inspirację
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-02-15 o 20:23 |
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
Wklejam kolejne zdjęcia. Wymęczyłam męża żeby je pomniejszył, a między czasie dokarmiłam maleństwo bo się domagało kopniaczkami
))
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
ewelinko - zdjecia sliczne ! bije z Was milosc i radosc
![]() No tam chyba dziewczyny robia walentynkowe poprawiny A ja znow samotna nocka, maz w pracy... poprasowalam a teraz odpoczywam przez telewizorkiem |
|
|
|
#1769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale faktycznie Ty miałaś szanse na uwielbienie fanów Szkoda...![]() cudowne maleństwo.... Ewelinka- ten welon Rybulko-oj musiałaś być chudziutka przed ciążą bo absolutnie nie widać u Ciebie kg na plusie.Aż zazdroszcze...Aaa i moje maleństwo również jest większe o tydzień ![]() Martucha- bardzo ładny narożnik...Też mamy taki z poduchami
|
|
#1770 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]() Cytat:
jeśli stwierdzą, że za duże to cc będziesz miała. A jeśli będziesz mogła SN to na pewno dasz radę. Natura Ci pomoże. Dlatego mówi się o cudzie narodzin Cytat:
siedzi się i mało co robi hihi ![]() teraz to pełno zajęć choć i tak mała ładnie śpi mąż mi pomaga więc ja leżę i się wyleguje, jedynie posprzątam 2 razy w tygodniu z nudów hihihi on gotuje nawet ![]() dziękujemy ![]() Cytat:
i gratulacje ciąży dziękuję bardzo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Trzymaj się kochana, wiele osób ściska za Ciebie kciuki i ciepło o Tobie myśli

O tych pięknych kreacjach,podnoszeniach i.... maskotkach fanów leżących na lodzie

bo troche ciezki bedzie 

)