![]() |
#241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
No to masz koszmarne sny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Scio
![]() ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Im bliżej slubu tym niestety tych snów będzie więcej, gdyby jednak one miłe były, ale z reguły absurdalne, a to sukienka z firanki, a to się zaspało itd. a to ksiądz mówi, ze dużo ślubów jest i mamy 15 minut
![]() Ale jest potem co wspominać ![]() Wczoraj oglądaliśmy z M nasze śłubne zdjęcia. Szkoda, ze nie ożemy przeżyć tego jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
ivona84, moniiikaaa89 - dziękuję za informacje
![]() ![]() BLACKrose24 - pochwal się jak tam tż zareagował na prezent ![]() Ja też się pochwalę, że wieczór z fontanną czekoladową się udał, tż-cikowi na widok tylu pyszności oczka się zaświeciły, a potem jadł i jadł, aż powiedział, że muszę mu to zabrać sprzed nosa, bo inaczej on zje wszystko i pęknie ![]() Mnie też zaczyna brać stres, do naszego slubu zostało 11 dni !!!
#247 |
Raczkowanie
|
Witam i melduję się w kolejnej części
![]() Mam pytanko, czy do poradni przedmałżeńskiej trzeba mieć jakiś "świstek" od księdza, czy po prostu idzie się i zalicza?? |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Do poradni idze się tak po prostu..bez żadnych papierów.
Nemea-trzymam kciuki Scio-oby się udało ![]() Umieram...wczoraj przyszły do mnie koleżanki o 15.00 tak na pogaduchy i zostały do 23.30 ![]() ![]()
#249 |
Zakorzenienie
|
srubka proponuję żurek
![]()
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
To ja tak na szybko, bo czuję się fatalnie i zwijam się w kłębek (okres).. Mozna mnie juz tytułować panią mgr inż. budownictwa w specjalności technologia i organizacja budownictwa
![]() Stres był, miałam wrażenie, ze odpowiadałam fatalnie, powiedzmy ze na 1 pytanie z 3 umiałam. Ale potem promotor mi powiedział, że generalnie komisja była pod pozytywnym wrażeniem i ze wcale tak źle nie odpowiadałam. Jutro do pracy ![]()
#252 |
Rozeznanie
|
Scio brakuje Ci kochana w opisie po youtube literki przy coM
![]() ![]() ![]() Ech czemu dzisiaj dopiero wtorek...:/ ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Nemea gratulacje! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale my wiedziałyśmy dobrze że tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Nemea gratulacje
![]() ![]() ![]() Gosza dzieki wizaz mi zjadł literkę, a to piosenka, któraod razu budzi we mnie optymizm i przypomina szalone lata LO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy mogłabym prosić o namiary na salon Vita przy Jagiellońskiej? Chodzi mi konkretnie o panią Martę
![]() nemea - gratulacje!
#255 |
Zakorzenienie
|
No to i ja dołaczam sie do gratulacji nemea wszystkiego najlepszego.
Ja też bede przechodzic ten stres ale to dopiero pewnie w czerwcu |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje nemea tym bardziej jest mi miło bo skończyłam tę samą uczelnię
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Ja również gratuluje nemea
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
nemea ogromne gratulcje dla pani Magister Inżynier!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
nemea brawo!!! Pani magister inżynier wielkie gratulacje
![]()
#260 |
Raczkowanie
|
Nemea gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() zaręczeni 23.01.2010 ten najważniejszy moment 03.07.2010 godz. 15.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki! Zgodnie z umową daje Wam namiary na dobrego ginekologa, To jest Pani Alicja Wójcik przyjmuje na ul. Piekoszowskiej, na NFZ. To jej strona http://www.alicjawojcik.ginweb.pl/ Tam się umawia na dzień i godzinę, ponoć pani doktor jest świetna.
![]() Co do dekoratorek, z którymi się kontaktowaliśmy to nie polecam żadnej. Panie po zobaczeniu zdjęć z dekoracją taką jaką my chcemy więcej się nie odezwały. A dodam, że nie jest to jakaś szczególna dekoracja, krzesła w pokrowcach i obwiązane kokardami+dekoracja barierki i wejścia. Jedna jest dekoratorką amatorką dlatego w pełni rozumiemy, że dla niej jest problemem 140 pokrowców. Ale tę drugą polecił nam hotel, miała być świetna, ponoć często tam robi dekoracje. Pani przyjechała na spotkanie bez żadnych zdjęć, które pokazywałby jej dekoracje.Naszą wyceniła zaś na 1000 zł. Obiecała przesłąć je mailem i do dziś słuch o niej zaginął, mimo że Tż wysłał jej 2 razy sms-a z przypomnieniem. Raz odpisała, że oczywiście pamięta, ale od tygodnia milczy, wiadomości od niej nie otrzymaliśmy, wczoraj Tż znów napisała i...cisza. Na razie nie piszę jej nazwiska, bo może się odezwie.A jak nie to napiszę Wam kogo lepiej omijać ![]() Mgr Nemea-moje gratulacje! ![]() Zjadłam zupkę, bigos i apap i głowa przestała mnie boleć, ale powiem Wam, że nigdy nie miałam takiego kaca ![]()
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nemea gratulacje ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My dzis bylismy w poradni u Braci kapucynów na warszawskiej. Przyjmuje tam kobitka, nie wiem ile razy sie chodzi, ale na ogólne spotkanie jestesmy umówieni w piątek, a kolejne będą indywidualne juz dla par....w piątek zapytam ile to trwa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Eninko-jeśli Twój Tż ma już kurs to jak najbardziej możesz iść sama..., a jeśli nie to nie...Jeśli Tż pracuje to może spróbujcie iść na kurs w kaplicy akademickiej tam są chyba 4 godzinne spotkania na tygodniu.
Margaret-w pełni podzielam Twoje zdanie na temat dekoratorki.Nie ona jedna..I tu pojawia się prośba znacie jakieś dobre dekoratorki? ![]() Niestety nie wiem ile się czeka na wizytę do pani ginekolog.
#267 |
Zadomowienie
|
nie ma kursu własnie....zupełnie odpadają dni zwykłe, bo pracuje do 20....jeju nie wiem co robić, może pojsc z podszywanym narzeczonym...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eninka84 nie przejmu sie bo ja tez mam zamiar sama wybrac sie na ten kurs, moj TZ juz go ma, a poza tym jest zagranica ![]() ![]() zaręczeni 23.01.2010 ten najszczęśliwszy moment 03.07.2010 godz 15.00 Edytowane przez ewela03 Czas edycji: 2010-02-16 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
powiedz kiedy idziesz, umówmy się konkretnie, nie bedziemy same bez narzeczonych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
srubka jeśli chcesz to mogę Ci podesłać wieczorem namiary na dekoratorów- młode małżeństwo myślę że mają dużo fajnych pomysłów i poradzą sobie z Twoimi wymaganiami
![]() ![]() co do Alicji Wójcik to też do niej chodzę, fajna babeczka, polecam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.