Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 21:26   #1381
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Wpadlam niesmialo prosic o klikanie na moj link w podpisie i oddanie glosu:prosi :

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 23:26   #1382
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

noo w morde jeza ja tu taki poemat napisalam a tu d.pa i sie skasowalo

ja tylko na sekunde bo uciekam lulu niestety sama bo malzon w pracy

tesciora zrobilam dzis rano i......byly dwie kreski ale druga taka slabiutka. Narazie nikomu nic nie mowilam (jestescie pierwsze) bo juz raz mielismy taka sytuacje ze pojawily sie dwie krechy a potem sie okazalo ze d.pa bo test byl jakis wadliwy no i chcialabym zanim wszyscy sie dowiedza potwierdzic u lekarza. I tu pojawil sie problem bo dzis dzwonilam sie umowic na wizyte i moj kochany ginek jest na urlopie i na wizyte zostalam zapisana na 23.03 i coz ja mam teraz zrobic??isc do jakiegos innego zeby tylko potwierdzic??zrobic bete??czekac na mojego w spokoju??heeelpp plisss

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:09   #1383
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

kotek jak masz tyle czasu czekać to śmigaj na bete - ja trzymam kciuki

czekoladko juz kliknęłam

a ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy co grosza TZ w tym tygodniu ma delegację
cięzko mi z tym wszytskim na duszy ;(
ale żłobkowe formalności załatwione prawie wszystkie wiec jakis plus ze choc to z głowy
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:13
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:01   #1384
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dzieki za glosy

tylko ze ten konkurs polega na tym ze trzeba klikac codziennie

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-16, 10:42   #1385
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

czekoladko klikam

katarzinka dzieki chyba tak zrobie z ta beta tylko nie wiem czy potem czekac na mojego lekarza czy isc do innego

lece suszyc glowe i do roboty ajjj jak mi sie nie chce

ps. a czy i ja bym mogla prosic i klikanie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:41   #1386
soffera
Zadomowienie

Czesc Kwiatuchy

Wróciłam z wygnania! Jestem z Wami na biezaco wiec nie musze nadrabiac hi hi

Mam teraz wolne więc w koncu wypoczne i musze nabrac sil ktore musza mi starczyc az do lipca - to moj ostatni semestr na uczelni - pisanie pracy mgr - letnia sesja - obrona. Ale przeciez nie ja pierwsza i nie ostatnia koncze studia wiec dam rade.

Kotek po ciuchutku juz gratuluje i mocno trzymam kciuki. Na Twoim miejscu zrobilabym bete i poszla do dostepnego gina zeby potwierdzic ciaze. Czekanie do 23.03 by mnie wykonczylo
Klikniete

Katarzinko poczatki powrotu do pracy na pewno beda trudne - kazda mama tak to odczuwa. Ale po pracy bedziesz frunac na skrzydlach so swojej Agatki Dacie rade

Kasienko mezus sie niezle spisal! Ups Cie zmartwie - dzis tez nie leca barwy szczescia Twoje zakupy pomijam - mialysmy juz hotline na ich temat

Czeko tak cos czulam ze dasz niezle budowlancom w kosc Za niedlugo koniec remontu - to najwazniejsze!

Czeko21 klikniete

Izazusia zazdroszcze tych adoratorow

Paulinko oj widze ze Wasze walentynki byly gorace Sukenka boska!!! Sama bym taka chciala Super jest tez fioletowa koszula.

Monai no prosze zbłąkana królewna się pokazała Ciesze sie bardzo

Gosiu dobrze ze Was odsniezyli My tez bylismy na ostatkach ale na disco. Ludzi było pełno aż nieprzyjemnie się bawiło w takim ścisku ale ogolnie bylo ok.

Monai jeszcze nigdy nie pilam latte w Macu, zawsze pije cappu. Czas sprobowac!

Izka Kochana te zdjecie dla pewnej Pani mnie rozwalilo! Na temat Twoich spodni juz rozmawilysmy - boskie!

Dagusiu no no wychodzi na to ze mialas caly weekend walentynkowy

Mili co tam u Was?

Moje drogie - walentynki byly dla mnie katastrofalne w skutkach. Zjedlismy obiad (nota bene u tesciowej) i poniedzialek spedzilam zwracajac kazdy kes i caly dzien lezac. Doslownie wygladalam tak Calodniowa glodowka byla wprost cudowna! Nie ma to jak zaczac urlop! Dzis czuje sie ok, ale jestem b. osłabiona.

Sle Wam rooibos pomaranczowo-eukaliptusowy

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:42
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:44   #1387
katarzinka
Wtajemniczenie

kottek a nie jest tak, ze jak Twój gin jest na urlopie to ktos go zastępuje??
bo jak byłam w ciązy i moj sie urlopował a akurat miałam termin wizyty to byłam w tej samej poradni u kogo innego
ja mysle, ze bym poszła do innego - zaznaczyła ze to jednorazzowo, bo Twój gin na urlopie itd

to u Ciebie tez kilkam

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

soffi - wypoczywaj siły się przydadzą - mówię to z tej drugiej strony katedry

pewnie, ze bede gnać do Agatki, ale serducho boli - a dac rade musimy i juz
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:12   #1388
mooonik
Zakorzenienie

Cześć

wiecie jacy mądrzy jesteśmy- poszliśmy wczoraj na "jedno" piwo ze znajomymi, skończyło się na tym, że wróciliśmy do domu o 3 w nocy a o 7 pobudka, rano wyglądaliśmy z mężem tak wszystko by było okej jakby nie przymus wstania rano ale było fajnie, pośmialiśmy tak , że mnie dziś brzuch boli, umówiliśmy się na koncert w przyszłym tygodniu i jeszcze jedną sprawę obgadaliśmy ale na razie ciiiiii żeby nie zapeszyć

a Walentynki miłe, już w sobotę po północy dostałam róże od męża,które wyciągnął zza szafki w niedzielę pospaliśmy do południa, zamówiliśmy pizze, a wieczorem pojechaliśmy na gorącą czekoladę i do kina Byliśmy na "Kołysance" Machulskiego- jakby ktoś się wybierał- POLECAM taka spokojna sielanka z wampirami w tle do tego trochę czarnego humoru, świetne charakteryzacje myślę, że warto i cieszę się, że coś się w polskim kinie ruszyło

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
stawiam na nr 1!!!
śliczna jest!!!
i mnie wygląda na dosc wypaśną i sztywniejszą skórkę
Druga ciekawa- ale bardziej sportowa - więc wybrałabym nr 1.

1-dziś piłam pyszną turtleskową w coffee heaven i też kocham kawkę! i eksperymenty kawkowe!!!
2-hmm... jak robią?
podstawiają kubek i naciskaja guzik w ekspresie -ot cała historyja!
małe espresso + duża ilośc mleka
torebka ostatecznie wybrana druga bo wszystkie co mam są na ramię a taka by mi się przydała przekładana, no i postanowione że dostanę ją na urodziny bo się zbliżają, a że mąż jak zwykle miałby problem, to mu podsunęłam rozwiązanie

a co do kawki to faktycznie, że to takie proste że też sama na to nie wpadłam

ah co do zakupów ostatnich- też kupiłam te szaliczki z Bershki, czerwony i zielony ale się zaszokowałam ich początkową ceną- w życiu bym nie dała 5 dych za nie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam z McDonalda lody waniliowe z polewą karmelową
a tak w ogóle to Dawid już strasznie ciężki się robi, staramy się, żeby jak najwięcej czasu spędzał na podłodze. A jak Twoja rączka, już lepiej czy jeszcze boli?
też uwielbiam a z ręką już OK, dziękuje

Paulinko z twoich zakupów najbardziej mi się podoba torebeczka - superaśna butki też fajne, i podobają mi się jeszcze koszule fioletowa i w krateczkę i bransoletki

Czeko widzę końcówka remontu się zbliża jak widać bez przebojów się nie obejdzie

Sofferka - no kogo moje oczy widzą pojawiłaś się w końcu
latte spróbuj, pycha współczuje problemów z żołądkiem cóż to takiego teściówka Ci zaserwowała

Monia miło czytać, że się polepsza między Wami dalej trzymam kciuki, żeby było dobrze a kolczyki różyczki śliczne!! sama bym sobie takie kupiła jakbym miała uszy przebite

Kotek idź na bete, będziesz mieć wynik praktycznie od razu, ja na Twoim miejscu na pewno bym tak długo nie czekała i trzymam kciuki

Kotek i Czeko21 kliknięte a powiedzcie mi czy cały konkurs polega na tym, żeby tylko klikać?? czy coś więcej trzeba zrobić?

Katarzinko dacie radę a chwile jak będziesz przytulać córcię po powrocie do domku, będą wspaniałe i wynagrodzą trud pracy

Izusia i Paulinka- jak tam jazdy na srebrnych rumakach? zaczęłyście no bo ja nie i chyba dopiero od jutra się zbiorę bo dziś nie mam siły

idę szykować obiada- dziś ogórkowa

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:14   #1389
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam
Kurczę za miesiąc i dwa dni lecimy do Polski teraz coś czuję, że będę odliczac ale na szczęście ten czas tu szybko pędzi i luty krótki to jakoś to zleci...

Czekotubko jak super, żę już przeprowadzka w tym tygodniu mam nadzieję, że pokażesz nam mieszkanko

Czekoladko i Kotku będę codziennie na Was klikac

Kotku to Gratuluję z całego seducha
na Twoim miejscu bym poszła na bete i do innego gina tylko po to, żeby potwierdzic

Katarzinko Kochana dasz radę

Sofciu jak miło, że jesteś
ze studiami na pewno sobie poradzisz
ojoj to faktycznie mało walentynkowo miałaś teraz weź jakieś witaminki na wzmocnienie

Kasico no to wężowy się postarał <ja dostałam mniej róż >

Moonik to pocichutku trzymam za tą sprawę...
Niestety wczoraj pół dnia chorowałam po walentynkach i wieczorem nie miałam siły już na rowerek mam nadzieję, że dzisiaj zacznę .

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-02-16 o 16:17
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 17:16   #1390
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry

O jak się miło zrobiło gdy tak wiele z Was się odzywa
Czeko zagłosowałam i będę Ci klikała codziennie
Czekotubulcu Remontowy już cię widzę jak ze szpachlą latasz i szczerze współczuję pracownikom:P
A tak szczerze to znalezienie dobrej ekipy zakrawa o cud-sama coś o tym wiem. Zakładaliśmy z pomoca "fachowca" (pooć jednego z lepszych w Obornikach bo...abstynenta) ogrzewanie...
Robił to miesiąc i to w dodatku kiepsko zrobił-najprawdopodobniej średnica wsadu kominowego jest za mała, piec zaciąga, krztusi się-wiosną mąż mój wlezie na dach i posprawdza. Dlatego już nie protestuję gdy mój mąż chce coś zrobić samodzielnie. Zobaczyłam i wiem że jest całkiem niezły w te klocki-owszem nie mamy wszystkiego od razu ale jest całkiem nieźle
Poza tym Czeko może rzuć bank w pierony i załóż firmę remontową-chyba nawet Kamil by uległ i oddał narzędzia w Twoje ręce trzymaj się dzielnie ja mam nadzieję że odzyskasz czucie w łapkach choćby po to żeby nam coś napisać
Kotek ja bym nie wytrzymała i zapisała się choćby prywatnie, ale na razie odczekaj kilka dni i powtórz test a potem wrzuć nam zdjęcie do weryfikacji
Sofka kochanie Ty małe (chociaż baaaardzo wysokie) dasz radę skończy studia i napisac pracę A jaki ty masz temat? Piszesz całą pracę po angielsku czy jak??
Ja tez muszę się wziąć ale wujek leń się mnie trzyma Mam już nowy plan zajęć i super się ułożyło-bez zbytniego nakładania obu kierunków. W sobotę sama mechanika a w niedzielę sama inżynieria. Czyli już nie będę latać jak jakiś zdelokalizowany elektron
Moonik ja lubię torebki tak zakładane, jak ta którą ty wybrałaś-są super wygodne bo ma się wolne ręce. Ja jestem jakaś krzywa i większość torebek na ramię mi się zsuwa co mnie strasznie irytuje.
Monia - w każdym związku sa jakieś kłopoty. Ja tam czasem się z moim mężem nie umiem dogadać, czasem strasznie mnie irytuje. Mam wtedy jakieś wyrzuty sumienia że kurcze półtorej roku po ślubie a ja myślę o ukatrupieniu małżonka. Ale to chyba jest zawsze kiedy dwoje ludzi mieszka pod jednym dachem.
Ja tam sądzę że to kwestia dotarcia się. Ty też się zmieniasz przez Wasz związek więc nie ma co się martwić. Chyba wam kiedyś już pisałam że ludzie nie są jak połówki jabłek a jak koła zębate-i albo się ładnie zazebiają albo jak coś pójdzie nie tak -zgrzyta. Grunt to nie doprowadzić do kresu wytrzymałości materiału
Szukam Kini i Gosi-nie wiecie co z nimi? Do Sofki pisałam na PW ale nic nie odpisała
Stary 2010-02-16, 17:17   #1391
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
Kurczę za miesiąc i dwa dni lecimy do Polski teraz coś czuję, że będę odliczac ale na szczęście ten czas tu szybko pędzi i luty krótki to jakoś to zleci...

Moonik to pocichutku trzymam za tą sprawę...
Niestety wczoraj pół dnia chorowałam po walentynkach i wieczorem nie miałam siły już na rowerek mam nadzieję, że dzisiaj zacznę .

no to będziesz skreślać dni na kalendarzu

dzięki jak się uda to się spełni moje marzenie

a co Ci się działo? też się zatrułaś?

ja dziś nie dam rady pojeździć , mam ochotę położyć się do łóżka i wyspać

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Czyli już nie będę latać jak jakiś zdelokalizowany elektron
Moonik ja lubię torebki tak zakładane, jak ta którą ty wybrałaś-są super wygodne bo ma się wolne ręce. Ja jestem jakaś krzywa i większość torebek na ramię mi się zsuwa co mnie strasznie irytuje.

Szukam Kini i Gosi-nie wiecie co z nimi? Do Sofki pisałam na PW ale nic nie odpisała
no rozwaliło mnie to zdanie
no właśnie wygoda zadecydowała o tej drugiej jednak i co to za gadanie, że krzywaś jakaś proszę mi tak nie mówić mi tez się zsuwają też mnie to wkurza ale widać taki urok torebek na ramię

u Kini to może Kasia coś wie, a Gosia może znowu nie ma prądu ( oby nie) przecież ostatnio też tak mocno sypało

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-02-16 o 17:25
Stary 2010-02-16, 17:38   #1392
soffera
Zadomowienie

Katarzinko dziękuje

Moonik no jedlismy u niej gulasz i do tego ryz. Mojemu mezowi nic nei bylo.
Ale z Was imprezowicze! W tygodniu balowalam tak tylko w Londynie Ale to dawno temu Pewnie i tak po tej imprezce wygladaliscie lepiej niz ja po tych zoladkowych sensacjach
Na kolysananke idziemy jutro Wiecie Srody z Orange.

Paulinko
Ten miesiac szybko Ci zleci i bedziesz w PL

Izazusiu pisalas do mnie? Nic nie dostalam od Ciebie
Przyda mi sie wsparcie Tak cala prace pisze po ang. i len trzyma mnie nadal, ale musze ruszyc po to mam te wolne Zazdroszcze Ci fajnego planu (w zeszlym semetrze mialam fatalny) - nam podaja w ostatniej chwili zebysmy nie mogli juz nic zmienic. Znamy tylko terminy zjazdow.

Moonik ciiiiii mam nadzieje ze wszystko sie Wam uda

Lece cos zjesc choc boje sie strasznie zeby znow nie zaczac no wiecie co
Stary 2010-02-16, 18:07   #1393
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Haha Moonik ja mam takie chemiczne skojarzenia-jak sobie przypomnę jaką minę zrobiła pani w salonie sukien ślubnych gdy jej powiedziałam że chcę mieć dekolt w kształcie połówki cząsteczki benzenu hehehe.W sumie potem ona to trochę zmodyfikowała więc benzen wyszedł troszku zaokrąglony

Tak Sofko pisałam PW-nie wiem czemu nie doszło-ale wtedy miałam jakieś kłopoty żeby w ogóle mi się wizaż załadował-może dlatego. W sumie nic ciekawego nie pisałam-pytałam się gdzie jesteś i czy witryna w minerałami to była u Was w domu (zdjęcie z nk)

A ja na rowerku nie pojeżdzę ale zaraz idę na trening. Musze pospalać kaloryjki przed postem-juz dzisiaj nic nie jem a na jutro coś bezmięsnego zrobię-moze naleśniki albo placki hahah-jakby to było zdrowe i niskokaloryczne
Tylko mam dylemat-zostały 4 kawałki ciasta jutro Popielec i co ja mam zrobić? Może się któraś poczestuje? Torcik cappucino mojego wynalazku powstały wskutek zmieszania kilku przepisów w jeden plus moja inwencja twórcza. Nawet nie taki bardzo kaloryczny bo masa na mleku zrobiona a pianka cappucino na śmietankach w proszku i szklance mleka Częstujcie się by mieć siły pedałować

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-02-16 o 18:31
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:27   #1394
soffera
Zadomowienie

Izazusiu tak tak, zdjecia z witryna sa z naszego domu. W sumie mamy 3.

Chetnie bym pozarla Twojego torcika ale sie oszczedzam a raczej zoladek.
Stary 2010-02-16, 20:11   #1395
monai
Rozeznanie

GG do monai

Witam
Mam dziś wolne - ale nie leniuchowałam - zapiekankę robiłam i deser a że mąż też ma wolny dzień, to na śniadanie do tego

A wieczorkiem wychodzimy na koncert - ostatkowy mają przyjść znajomi z męża pracy a i moja koleżanka ma przyciagnąć "jakichś ludzi"... liczę na miły wieczór co prawda jutro na 8 mam do pracy jakos to będzie

izazusia dzięki za rozsądne słowa, masz absolutnie rację.. ostatecznie jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni czy jakoś tak... no na to ostatecznie liczę A 6 walentynek! no no no, bardzo dobry wynik, ale w sumie dlaczego miałabym się dziwić, kochana z Ciebie kobietka. Na ciacho się piszę!

czekoladka79 trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie remontowe ;p ale z opisu widzę, że już końcóweczka i będzicie mieli spokój na parę lat

kasienka1985 piękne te róże! jak ja dawno kwiatka nie dostałam

co do ciuszków Japan (made in china) to na żywo odbiegają... ale jak na razie to tylko na temat tej koszuli mogę się wypowiedzieć, bo reszty jeszcze nie mam. Więc koszula jest flanelowa, rozmiarowo ok ale wykończenie takie średnie - w sensie nitek garść ucięłam (mam nadzieję, ze się nie spruje na mnie nagle dzisiaj ) no i jest ciemno zielona a nie czarna hmm... ale ogolnie to bardzo mi się podoba, oryginalnie wygląda zakładam dzisiaj to może jakąś fotkę zrobię a jak nie to innym razem

kotekk81 ja bym na Twoim miejscu nie wytrzymała i jak najszybciej chciała się upewnić pomyśl tylko - niepotrzebny stres gdzieś w środku będzie, niezdrowo! Dbaj o siebie w każdym razie a ja trzymam kciuki

katarzinka przykro że musisz się do pracy zabrać i rozstawać się z maleństwem... ale dasz radę na pewno wyniknie też sporo plusów z takiej sytuacji

soffera biedaczysko uważaj na brzuszek no
co do końca studiów - to kończy się jakiś etap, zaczyna następny będzie dobrze

mooonik no to ładnie poimprezowaliśmy.. coś czuję, że jutro podzielę Twój los (mam w ozach takie kufle z napisem Paulaner dzisiaj). Torebka mi się podobała ta pierwsza bardziej, ale ta którą wybrałaś też ok. I dzięki za info o Kołysance bo się zastanawiam... aczkolwiek chyba w innej formie niż kino obejrzę ;p

A to mi przypomina, że wczoraj byliśmy na ruskim "Tlenie" (seans 22:15 strasznie fajna pora na kino, śnieg pruszył i pruszył a przed kinem kolesie palili trawkę ), i muszę powiedzieć, że zakręcony film i w formie i w treści... aczkowliek z treści ciężko było wyłapać wszystko... ale forma strasznie mi się spodobała i się już napaliłam na kolejne dwa filmy tj. "W chmurach" z bzidalem Clooneyem, reżysera od "Juno" (ostatnio byliśmy na maratonie nocnym w Kinotece i w końcu Juno obejrzałam - bardzo pozytywnie odebraliśmy) i "Nie zasłane łóżka" - kino alternatywne z opisu mrrr... obym się nie zawiodła za bardzo...

No to na tyle idę się szykować na to wyjście
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 21:34   #1396
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dzieki żoneczki za głosy

do wygrania sa kosmetyki Vichy i najlepsze jak sie bedzie w pierwszej 10
no ale kazdy moze sie przylaczyc wiec tylko 100 osob dostanie nagrode,
chodzi o to ze trzeba zebrac najwieksza liczne klikniec, a walka jest ostra widza

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-16, 22:27   #1397
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladko ja tam mogę klikac-kosmetyków Vichy nie lubię poza tym lepiej grać do jednej bramki niż się rozdrabniać

Monia Ty to widze kinomaniaczka jesteś Ja z kolei trochę upośledzona w tej dziedzinie jestem. Ostatnio mój mąż był zdziwiony jak się dowiedział że nigdy , ani razu nie obejrzałam żadnego z Bondów Kino to raczej z wycieczkami szkolnymi a jak coś innego to właśnie alternatywa-kino niemieckie czeskie, włoskie , hiszpańskie: u nas były takie jakby mini festiwale. Lubię tez polskie filmy ale nie te super komercyjne Najbardziej w kinie uderzył we mnie film "Boże skrawki" Połowę nie tyle przepłakałam co przeryczałam podobnie jak całą droge do domu Ale byłam wtedy młoda i wrażliwa

Sofka nastepnym razem zamiast na giełde minerałów przyjadę do Was. Swietny pomysł
A w różowej sukieneczce jesteś taka w sam raz do schrupania

Co do walentynek- my ze znajomymi mamy taki zwyczaj. Powiem Wam że u nas nawet jak się miało partnera to święto spędzało się w kupie. Może dlatego że nikt z nas nie traktował tego poważnie. W tym roku było tak samo a że my nie mogliśmy być z nimi to każdy podesłał walentynkę.No a moja przydziałowa żółta róża bedzie mi wręczona jak przyjade. Nic mnie nie omija. Heh z tego też powodu oblano mnie wodą bodajże w maju bo nie byłam na Lany poniedziałek w Raciborzu. Do domu wracałam w ciuchach kumpla -na szczęście pomysleli o bieliźnie majtkowej-dostałam nową świeżutką parę
Stary 2010-02-16, 22:45   #1398
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Moonik no jedlismy u niej gulasz i do tego ryz. Mojemu mezowi nic nei bylo.
Ale z Was imprezowicze! W tygodniu balowalam tak tylko w Londynie Ale to dawno temu Pewnie i tak po tej imprezce wygladaliscie lepiej niz ja po tych zoladkowych sensacjach
Na kolysananke idziemy jutro Wiecie Srody z Orange.

Moonik ciiiiii mam nadzieje ze wszystko sie Wam uda
ciekawe co Ci zaszkodziło
ehh my w tygodniu też raczej nie wychodzimy, albo tak na chwilkę tylko, no bo żeby rano jako tako wyglądać i się czuć a wczoraj jakoś tak samo się zrobiło, od słowa do słowa od piwka do piwka

trzymaj, trzymaj

Cytat:
Haha Moonik ja mam takie chemiczne skojarzenia-jak sobie przypomnę jaką minę zrobiła pani w salonie sukien ślubnych gdy jej powiedziałam że chcę mieć dekolt w kształcie połówki cząsteczki benzenu hehehe.W sumie potem ona to trochę zmodyfikowała więc benzen wyszedł troszku zaokrąglony

Tylko mam dylemat-zostały 4 kawałki ciasta jutro Popielec i co ja mam zrobić? Może się któraś poczestuje? Torcik cappucino mojego wynalazku powstały wskutek zmieszania kilku przepisów w jeden plus moja inwencja twórcza. Nawet nie taki bardzo kaloryczny bo masa na mleku zrobiona a pianka cappucino na śmietankach w proszku i szklance mleka Częstujcie się by mieć siły pedałować

o raaany niezłe skojarzenia

ja mogę się poczęstować torcikiem

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

A wieczorkiem wychodzimy na koncert - ostatkowy mają przyjść znajomi z męża pracy a i moja koleżanka ma przyciagnąć "jakichś ludzi"... liczę na miły wieczór co prawda jutro na 8 mam do pracy jakos to będzie
no to miłego wieczorku obyś się nie czuła tak jak my

Julitka

Stary 2010-02-16, 22:49   #1399
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej
Dzisiaj jakoś toto cholerstwo działa, ale jestem do jakiegoś grubego niebieskiego kabla podłączona
Brzuszysko ciągle mnie boli, w next tygodniu pojdę do kilku ginów (możecie się smiać, ale to siła wyższa), mam nadzieję, że w szpitalu nie wyląduję. trzymajcie za mnie kciuki.

Cytat:
Pokaż pazurki
już kiedyś pokazywałam i się Wam nie podobały, dlatego więcej nie pokażę, jak dla mnie są ok i to najważniejsze.

Cytat:
Mam czas to wkońcu wrzucę moje ostatnie zdobycze

1. bransoletki new look 2,50 euro
2. niebieska sukienka - jedyne 5 euro
3. czarny nietoperek h&m 10 euro
4. koszula h&m 7 euro
5. szara tunika - 7,50 tally weil
6. szary sweterek 10 euro zara
7. koszula tally weil 3,60
8. koszula h&m 10 euro
nietoper super i koszule też, ostatnio lubię takie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ale w sobotę się przeprowadzamy ..... dzisiaj już przywieźli i skręcili mebelki do sypialni i do kącika do pracy .... łazienka już prawie gotowa .... jeszcze jutro podejście nr 5 będą robili panowie od kuchni .... ciekawe co tym razem zj%ębią
no no super wiadomość, to oznacza, że czeka nas PARAPETÓWA - Czeko stawiasz

Cytat:
W sobote wężysko przylazło z bukietem 40 róż
widziałam na NK ten zjawiskowy bukiet!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
tesciora zrobilam dzis rano i......byly dwie kreski ale druga taka slabiutka. Narazie nikomu nic nie mowilam (jestescie pierwsze) bo juz raz mielismy taka sytuacje ze pojawily sie dwie krechy a potem sie okazalo ze d.pa bo test byl jakis wadliwy no i chcialabym zanim wszyscy sie dowiedza potwierdzic u lekarza. I tu pojawil sie problem bo dzis dzwonilam sie umowic na wizyte i moj kochany ginek jest na urlopie i na wizyte zostalam zapisana na 23.03 i coz ja mam teraz zrobic??isc do jakiegos innego zeby tylko potwierdzic??zrobic bete??czekac na mojego w spokoju??heeelpp plisss
gratuluje

Cytat:
Moje drogie - walentynki byly dla mnie katastrofalne w skutkach. Zjedlismy obiad (nota bene u tesciowej) i poniedzialek spedzilam zwracajac kazdy kes i caly dzien lezac. Doslownie wygladalam tak
to Cię teściowa uraczyła...

Cytat:
Szukam Kini i Gosi-nie wiecie co z nimi?
Jestem Izydorze

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Gosia może znowu nie ma prądu ( oby nie) przecież ostatnio też tak mocno sypało
spokojnie, prąd mamy, chociaż jestem ze wschodu, gorzej z moim modemem (chyba), Pan był dzisiaj znowu coś tam pogmerał i...zobaczymy co będzie dalej.

Cytat:
Ostatnio mój mąż był zdziwiony jak się dowiedział że nigdy , ani razu nie obejrzałam żadnego z Bondów

Co do walentynek- my ze znajomymi mamy taki zwyczaj. Powiem Wam że u nas nawet jak się miało partnera to święto spędzało się w kupie. Może dlatego że nikt z nas nie traktował tego poważnie. W tym roku było tak samo a że my nie mogliśmy być z nimi to każdy podesłał walentynkę.No a moja przydziałowa żółta róża bedzie mi wręczona jak przyjade. Nic mnie nie omija. Heh z tego też powodu oblano mnie wodą bodajże w maju bo nie byłam na Lany poniedziałek w Raciborzu. Do domu wracałam w ciuchach kumpla -na szczęście pomysleli o bieliźnie majtkowej-dostałam nową świeżutką parę
Lubie Bondy - mąż mnie zaraził.

Fajnie mieć takich znajomych, później jest co wspominać.

Lecę dziewuszki. Czytam sobie Cejrowskiego II, super jest, jak ktoś nie czytał to polecam.
Buziaki dla Wszystkich i dla każdej z osobna.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 23:30   #1400
paulinaizabela
Zakorzenienie

Monai mam nadzieję, że super się bawisz

Gosiaczku mocno ściskam żeby szpital nie był potrzebny

Sofciu i jak żołądeczek?? mam nadzieję, że już dużo lepiej i będziesz mogła normalnie jeść

Izazusia fajne te wasze przyjacielskie zwyczaje
Stary 2010-02-17, 09:51   #1401
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Kochane dziekuje za glosy

i prosze o klikanie bo jestem w pierwszej 10 wiec moge wygrac dzieki wam!! jezu tak sie napalilam na te kosmetyki jak glupia

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-17, 10:14   #1402
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Ja również Was ładnie proszę o kliki na mój baner Czekoladko, na Twój kliknęłam. Mam nadzieję, że uda Ci się wygrać jakieś kosmetyki

Gosiu, trzymam kciuki, żebyś nie musiała trafić do szpitala

Kotek, cichutko gratuluję!!!

Wpadłam jak śliwka w kompot w zamówienia butów na jednym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015

Może się przyłączycie? Aż się boję, jak wkroczy tam Kasieńka Tam się tylko zamawia (przeczytajcie pierwszy post), osobny wątek jest do komentowania i składania propozycji.

Wracam do pracy, miłego dnia!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:03   #1403
soffera
Zadomowienie

Hej

Coraz Was wiecej vichomaniaczek

Monai jak wieczor koncertowy?

Czeko21 klikam klikam ale nie liczy sie tylko 1 glos od danej osoby?

Izazusiu och moj malzonek nawet oprowadza grupy wycieczkowe tzn naszych znajomych po naszych okazach i robi pokazy mineralow swiecacych w UV
Oj teraz jest w co sie wgryzc podczas chrupania, zwlaszcza w moje boczki
Swietne macie pomysl na walentynki ale to z lanym poniedzialkiem wcale mi sie nie podoba!
Uwielbiam Bonda - widzialam wszystkie Kazda czesc to swietna rozrywka

Moonik

Gosiu te antybiotyki Ci nie pomogly ze szukasz porad takiej ilosci specjalistow? zebys szybko wyzdrowiala

Paulinko dziekuje, lepiej sie czuje

Asiuk klikniete
Szperam regularnie w tym watku. Butki sa super, juz jedne mialam zamawiac ale wylicytowalam inne na allegro. Jedyny problem z nimi to taki ze nie sa ze skory (jednak czolenka i kozaki wole miec skorzane) i nie wiadomo jak wychodzi rozmarowka. Mysle, ze sie skusze jak juz bedzie typowa letnia kolekcja: sandalki, klapeczki, japonki...
Stary 2010-02-17, 12:31   #1404
kasienka1985
Zakorzenienie

elo
dziś mam wolne, więc po śniadaniu tradycyjnie leżę w wyrku w stroju zupełnie nie wyjściowym wyglądając tak -->
mam lenia i nic mi się nie chce
Pisam własnie do Kiniora, ale koza coś sie nie odzywa!
Może nie ma jej w pracy ?
Jak sie z nią skontaktiren to ją przygonię do nas z powrotem!
Kotku- ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Wpadłam jak śliwka w kompot w zamówienia butów na jednym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015

Może się przyłączycie? Aż się boję, jak wkroczy tam Kasieńka Tam się tylko zamawia (przeczytajcie pierwszy post), osobny wątek jest do komentowania i składania propozycji.

bo pęknę!
zanim przeczytałam Twoją wiadomośc... to wczoraj tam pół wieczora grzebałam i myślałam nad tymi butami
cóż za zbieg okoliczności

czytałam trochę na tym wątku do komentowania... ale nigdzie nie widzę jakichś konkretnych informacji o jakości tych butów
no i o tej rozmiarówce wszystko jest jednymwielkim trafem
moze Ty juz masz jakies butki stamtąd daj znac jakie są

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 13:07   #1405
soffera
Zadomowienie

Kasienka o prosze śpioch sie odezwał
Tez jestem jeszcze taka choc juz dawno nie w pizamie. Ale zaraz bede sie doprowadzac do stanu wyjsciowego

Wołaj tego Kiniaczka - niech wraca
Stary 2010-02-17, 13:25   #1406
kasienka1985
Zakorzenienie

Dostałam mesidża, że gadziny remontują mieszkanko!
Kinior ma się do mnie odezwac wieczorkiem.

Sofik, a Ty chuchaj na śnieg żeby stopniał i bieguniem na Breslau wyruszac!!!

Idę się może uczesac...
albo nie! nie chce mi się

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:15   #1407
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dageciątko coś umilkło ostatnio również i Dzastina grrr

Sofka super ta pasja Twojęgo męża-bardzo ciekawa
Ja jestem w domowych ciuszkach ale zaraz lecę po skarpety bo nóżki marzną. Szkrobię sobie w necie, czytam weryfikuję tworzę

Asiuk Kasiu Patrzyłam na te Wasze buciki- w sumie powiem tak: mielismy kiedys na sklepie dostawce-on z Włoch sprowadzał buty. W hurcie kosztowały chyba 15 zł za parę-takie klapeczki na obcasie lub koturnie. Były wykonane porządnie z tworzywa. Osobiście mi się nie podobały ale w sklepie były hitem (chociaz zrobiliśmy dobry narzut marży )Zeszło ich baaaardzo dużo-niektóre panie widywałam w nich rok później.
Zastanawiałyśmy ile ten co sprowadza za nie płacił... heheh Osobiście byłabym sceptyczna ale to dlatego że ja wolę jednak porządne skórzaki- z tym że nie posiadam imponującej kolekcji obuwia
Stary 2010-02-17, 14:24   #1408
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk klikniete
Szperam regularnie w tym watku. Butki sa super, juz jedne mialam zamawiac ale wylicytowalam inne na allegro. Jedyny problem z nimi to taki ze nie sa ze skory (jednak czolenka i kozaki wole miec skorzane) i nie wiadomo jak wychodzi rozmarowka. Mysle, ze sie skusze jak juz bedzie typowa letnia kolekcja: sandalki, klapeczki, japonki...
Merci
Ten wątek trochę wciąga Ale wiadomo, że trzeba liczyć na dobry traf.

Cytat:

bo pęknę!
zanim przeczytałam Twoją wiadomośc... to wczoraj tam pół wieczora grzebałam i myślałam nad tymi butami
cóż za zbieg okoliczności

czytałam trochę na tym wątku do komentowania... ale nigdzie nie widzę jakichś konkretnych informacji o jakości tych butów
no i o tej rozmiarówce wszystko jest jednymwielkim trafem
moze Ty juz masz jakies butki stamtąd daj znac jakie są
Już tam byłaś!

Nie wiem, jak z jakością - dziewczyny wklejały swoje fotki i były butami zachwycone
Ja jeszcze żadnych nie mam, czekam na przesyłkę - zamówiłam szare baleriny z kokardą

Cytat:
Asiuk Kasiu Patrzyłam na te Wasze buciki- w sumie powiem tak: mielismy kiedys na sklepie dostawce-on z Włoch sprowadzał buty. W hurcie kosztowały chyba 15 zł za parę-takie klapeczki na obcasie lub koturnie. Były wykonane porządnie z tworzywa. Osobiście mi się nie podobały ale w sklepie były hitem (chociaz zrobiliśmy dobry narzut marży )Zeszło ich baaaardzo dużo-niektóre panie widywałam w nich rok później.
Zastanawiałyśmy ile ten co sprowadza za nie płacił... heheh Osobiście byłabym sceptyczna ale to dlatego że ja wolę jednak porządne skórzaki- z tym że nie posiadam imponującej kolekcji obuwia
Ja generalnie też kupuję skórzane buty, z tym że wiadomo, jakie są ceny - zdarzyło mi się kupić buty ze skóry ekologicznej, które były naprawdę super A ja należę do wybrednych.
Jeśli będą kiepskie czy niewygodne (lub za małe ), to wystawię je na Allegro

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:30   #1409
mooonik
Zakorzenienie

cześć

Julitka

Stary 2010-02-17, 14:41   #1410
soffera
Zadomowienie

Kasienko taaaa jaaasne chyba bym musiała miec pluca jak King Kong żeby coś stopić oddechem Poczekamy na wiosne
I co dalej rozczochrana chodzisz?!

Izazusia dziubku moze i fajna pasja ale niezle odchudza portfel. Nie polecam.
Hihi ja tez szaleje po internecie ale chociaz w miedzy czasie zrobilam cos z wlosami i ugotowalam pyszna zupe na obiad. Zaraz sie za nia zabiore

Asiuk no to trzymam zeby Twoje okazaly sie dobrym trafem

Moonik czesc

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-02-17 o 14:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości