|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Krysia raz jeszcze :)
yyyyyyyyy. yyyyyyyyy. chyba przestała jeść sałatę
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Krysia ???
A cóż się z tą dziewczyną stało ??? Wygląda tragicznie, jeszcze kilka miesięcy temu była szczuplutka ! Teraz - tłuste ciało, obrzmiała twarz. Są dwa wytłumaczenia - albo jest chora, ma coś nie tak z gospodarką hormonalną (bo jak można w tak krótkim czasie doprowadzić się do takiego stanu ?), albo, co wydaje mi się bardziej prawdopodobne - po latach wcinania samej sałaty w celu utrzymania anorektycznej figury Kryśce się rozregulowało z łaknieniem i stała się kompulsywnym żarłokiem... Odchudzałam sie w latach nastoletnich, więc wiem że są potem straszne problemy, człowiek rzuca się po takiej głodówce jak oszalały na jedzenie i nic na to nie może poradzić.
W sumie to jej wspólczuję, aniżeli się cieszę, ale tak z drugiej strony to mogłaby ubrać się bardziej odpowiednio do swojej obecnej figury... A tu dalej - kicz kiczem pogania, no i ten ohydny makijaż - jeszcze gorszy niż przedtem ! |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Szaradko! dokładnie tak! mogłaby się ubrać stosownie! i o to chodzi.. w ogóle gwiazdy mogłyby mieć swoje naturalne figury a nam zyłoby się lepiej
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
witam
nie uwazacie ,że większośc tych zdjęc bez makijażu też moze byc sfingowane? poza tym zaczyna mnie nudzic wasza radośc z tego ze ktos tez jest brzydki ,sorry ale to nasz wada ze poprawia nam sie humor jak ktos tez jest gruby,ma krzywy nos ,itp. dziewczyny co was to obchodzi jak kto wyglada i ile kasy wydal na nowy biust? dbajcie o swoje ciało i umysł ,przeciez kazda z nas ma wady ale tez jest piekna. pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
A mogłyby miec swoje naturalne figury, mogłyby... Wtedy na pewno by było mniej przypadków anoreksji wśród kobiet i mniej kompleksów, które chociaż często nieuzasadnione, to uprzykrzają życie. Np. moja siostra - szczupła dziewczyna, a kwiczy co chwilę, że utyła i musi się odchudzać. Paranoja, i to jeszcze uciążliwa dla otoczenia.
Dziewczyny ! Podajcie adres strony, z której bierzecie zdjęcia Kryśki w nowym wydaniu, bo jakaś niezdrowa fascynacja mnie ogarnęła i chcę więcej |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - ja w ogóle uważam, że większość z tych zdjęć jest niemiarodajnych. Bo w więksozści przypadków nie są to zdjęcia bez i w makijażu, tylko wynajdują jakieś nieefektowne ujęcia, albo pokazują gwiazdę sprzed 10 lat i teraz (vide- Samantha Fox). A niektóre gwiazdy to moim zdaniem lepiej wyglądają bez tej tapety niż w.
A co do radochy z tego, że ktoś jest brzydki, to nie tak, to nie jest jakas prawdziwa zawiść. Ja to traktuję jako zabawę. Po to istnieją te gwiazdy, żeby o nich plotkować i komentować ich wygląd. Taka ich rola - zabawianie społeczeństwa. Za to dostają taki szmal w końcu... Dbanie o siebie - swoją drogą, plotkowanie o gwiazdach - swoją Poniżej zamieszczam zdjęcie Kryski, przed ostatnimi metamorfozami. Popatrzcie - dość delikatny (jak na nią) makijaż, blond włoski, skromne ubranko. Czyż nie wyglądała całkiem przyjemnie ? Nie wiem tylko, czy się zdjęcie zmieści, jest trochę duże... |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mysle ,że anoreksja nie bierze sie z ogladania szczupłych czy chudych dziewczyn-gwiazdek w gazetkach tylko z wpojenia przez rodiznie zdrowego rozsądku i poczucia własnej wartości,ja tez ogladałam Bravo i inne brukowce a nigdy nie byłam anorektyczką i uważ am sie za atrakcyjną dziewczynę. poza tym dziewczyny po 20 nigdy nie beda wygladały jak 13,nasz ciało się zmienia i trzeba sie z tym pogodzic. wiem ,że jest to trudne ale nie mamy wyjscia . należy dbac o siebie ale tez zachowac duzo zdrowego rozsadku i pamietać ,że najważniejesze jest zdrowie, uśmiech i przyjaciele czy rodzina. pozdrawiam paula (dla mnie to koniec tego watku). |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Paulo! pisałysmy juz wyżej o "sfingowaniu". że np. na zdjęciu Jennifer to efekt "bombki" - obiektyw był za blisko twarzy, że zdjęcie C. Cox jest rozciągnięte itp. itd...
nie smiejemy się dlatego, że jesteśmy zawistne i złe.. nie każda z nas jest idealna i każda z nas ma puszyste albo mało urodziwe koleżanki. tu chodzi o obalanie mitów, i tyle
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> poza tym zaczyna mnie nudzic wasza radośc z tego ze ktos tez jest brzydki ,sorry ale to nasz wada ze poprawia nam sie humor jak ktos tez jest gruby,ma krzywy nos ,itp. Paulo! i jeszcze jedno! rozwiązanie jest proste [błagam z całego serca nie traktuj tego co napiszę jako ataku na Twoją osobę] --> możesz nie zaglądać do tego wątka, a chyba to robisz regularnie, skoro zaczął Cię nudzić. może jesteś pewną swej urody kobietą bez kompleksów, ale nie każda z nas taka jest. i nie smiejemy się z tego, że ta czy tamta jest gruba tylko, że nie jest aż tak idealna jakby się zdawało. ja nie śmieję się z ludzi grubych czy brzydkich. każda z nas ma róznych znajomych oraz własne niedociągnięcia i kompleksy.. wątek ten służy idei: "dziewczyny! gwiazdy to takie zwykłe osóbki [...i ich diety, sztab wizażystów itp.] każdy ma usterki estetyczne, nawet one!" na dokładkę kilka moich koleżanek w rozmiarze 38/40 dostało kilka zdjątek z tego wątku [i poprzedniego podobnego] i jest nadzieja, że nie będą się katować dietami 1000kcal i rozpaczać z powodu za duzych uszu.. ludzie lubią przykłady [a tych było dużo]. a co do samych zdjęć.. skoro katują nas pięknymi, wyselekcjonowanymi zdjęciami z sesji [tymi naaajpiękniejszymi] to pocieszmy się choć raz tymi naaaajbrzydszymi [z głupimi minami itp.]
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
paula78 napisał(a):
> mysle ,że anoreksja nie bierze sie z ogladania szczupłych czy chudych dziewczyn-gwiazdek w gazetkach tylko z wpojenia przez rodiznie zdrowego rozsądku i poczucia własnej wartości, cóż, nie jestem psychologiem, ale znam dziewczynę [zresztą bardzo blisko], której rodzice wpajali te wartości, o których piszesz a która nie akceptuje swojego wyglądu i wyczynia przedziwne rzeczy ze swoim ciałem. charakter to mniej więcej w 50% uwarunkowania kulturowe a w 50% kwestia genetyki. te 2 rzeczy róznie się przeplatają, wpływają na siebie.. poza tym rodzice to nie cały świat.. są jeszcze koledzy, koleżanki, telewizja.
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Re: potęga makijażu i stylingu
Oto Shania Twain w 2 wydaniach - każdą kobietę można zrobić na piękną... i na bestię
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Hmm..tylko dlaczego ta kobieta na pierwszym zdjeciu ma inne rysy twarzy i inny ksztalt oczu, niz ta na drugim zdjeciu?
Pozdrowienia, Cheetah |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do komentarza Sarenki jeszcze tylko dodam przypomnienie, że nazwa tego forum brzmi "Plotki i ploteczki"
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Sarenką vel Jelonkiem
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
:Hello:
a te zdjęcia widziałyście? |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem specjalistką od anoreksji - odmawianie sobie jedzenia nie leży w zasięgu mojej wyobraźni, ale wydaje mi się, że dążenie do figury modelki może często być tylko pretekstem. Poszukiwałabym powodów raczej w dążeniu do absolutnej niezależności: od otoczenia, swoich słabości, od jedzenia, itp.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Skąd to wytrzasnęłaś?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Re: Krysia raz jeszcze :)
lorelei - mozesz podac stronke z ktorej wzielas te fotke?
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Nie pamiętam już skąd je mam, dostałam kiedyś e-mailem.
A to jeszcze jedne pod tytułem: NIE MA BRZYDKICH DZIEWCZYN, SA TYLKO NIE UMALOWANE |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
to dzieła Pana Kevyna Aucoina. kiedyś wkleiłam taką fotkę [też jego dzieło] jak przerobił Europejkę na Murzynkę [czy jakoś tak]... genialne.. zaraz poszukam..
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
No i kochane wizażanki ostrożnie z odchudzaniem, oj ostrożnie bo w przeciwnym razie...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
no i ostatnie
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Re: ojoj
Czy te zdjęcia są prawdziwe czy może montaż?!
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
He, he za późno weszłam do twojego linka Sarenko. Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
istne szkiletory!!!
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
żeby szkieletory Wam sie po nocach nie śniły to powracam do swojego ulubionego tematu... Krysi A.
I am beautiful no matter what they say words can't bring me down
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
cheetah napisał(a):
> Hmm..tylko dlaczego ta kobieta na pierwszym zdjeciu ma inne rysy twarzy i inny ksztalt oczu, niz ta na drugim zdjeciu? > http://www.shania.net Zdaje się, że Shania ma plastyczną twarz, która zmienia się w zalezności od makijażu (i chyba wieku, to zdjęcia mi wygląda na więcej niz 10-letnie - wnioskuję z countrowego image'u, bo Shania zaczynała karierę jako gwiazdeczka country, dopiero jak była tak sławna jak Dolly Parton Co nie zmienia faktu, ze Shania jest bardzo piękną kobietą, także na codzień A wiecie, ze ona ma 38 lat?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Re: ojoj
Lubię czasem popatrzeć na takie real photo. Jaka byłabym piękna gdyby mnie tak umalowali hehe
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.