Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 11:27   #3361
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

ja tam nie mam fazy rodzicielskiej ogólnie nie czuję potrzeby, ani jakoś szczególnie nie rozczula mnie widok małych dzieci
Stary 2010-02-17, 11:28   #3362
Asia19x
Zakorzenienie

Ania to Ty masz taką malutką siostrzyczkę?? Ojjjjjjj !!!

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Twoja mowa powaliła wszystkich

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:31   #3363
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Cóż za piękna mowa

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Oj tak, mnie także ale faceci to wykorzystują, bo wiedzą, że panny sie nabierają "na dzieci"
mojego TZ'a dzieci się boją.... nie wiem dlaczego, rzadko które nie płacze na jego widok tak samo mojego taty... U niego zapewne przeraża je wąsik dość obfity

ja coraz częściej myślę, jak będzie nasz bobas wyglądał i w ogóle, jak to będzie jak przyjdzie na świat, ile radości wniesie... Ajjjjj

Hehe moj TŻ nie zwraca uwagi na male dzieci w miejscu publicznym, ja za to moglabym zagladac do kazdego wozka
Ale TŻ ma malego bratanka no i pamietam jak za nim latal, zaslanial wszystkie kanty reka, zeby maly sie nie stuknal. Mam nadzieje, ze jego dziecko bedzie mu oczkiem w glowie
Ja bym chciala urodzic 1wsze dziecko przed 30
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:32   #3364
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja tam nie mam fazy rodzicielskiej ogólnie nie czuję potrzeby, ani jakoś szczególnie nie rozczula mnie widok małych dzieci

Przyjdzie i czas na ciebie ja taka młoda, a już mi "dorosłe życie"w głowie, bez kitu, na swój wek czuje sie bardzo dorosła
z resztą mój TZ jest głupkowaty czasem, ale jest bardzo odpowiedzialny.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:34   #3365
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Mam. Chyba nawet jest w albumie którymś. Wczoraj takie słodkie zdjęcie jej zrobiłam że szok, zrzuce później noemi i tu jest sedno- na pewno będę pamiętać, w sumie moje bycie nastolatką wiąże się z chodzeniem do szkoły bo nigdy nie bylam jakąś buntowniczką, nie lubię impez w klubie, nie kolekcjonuje znajomych na NK (nawet nie mam konta )no i nie miałam nigdy jakiejś bliskiej przyjaciółki no i co najgorsze- chłopaki mnie nie rajcowały, w sensie że nie podniecałam się tym jak któryś koles do mnie zagadywał. Ale nie powiem też że nie robiłam nigdy błędów :p
Stary 2010-02-17, 11:41   #3366
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, moja mama zawsze miała fisia na punkcie moich
ale przyszedł czas buntu, a później zapragnęłam być najbardziej blond i ot masz efekt

noooo mam nadzieję
Ja miałam przes***e z włosami i moja mamą. Byłąm zmuszomna do posiadania długich włosów,i nie mogłam się sama czesać. Mama czesała mnie koszmarnym szarpiącym grzebieniem. Nosiłam 2 obciachowe warkoczyki z gigantycznymi kokardami (to były lata 80tych i takie fryzury nie były modne). Byłam jedynym dzieckiem w szkole z taką fryzurą. Czułam się jak pajac. Dzieciaki się ze mnie śmiały. Dopiero w 3 kl zmusiłam mamę do robienia mi jednego warkocza. I dopiero w 5 kl obcięłam do ucha. Najszczęśliwszy dzień w moim życiu.
Mama zmuszała mnie do tych cholernych warkoczyków, bo ona też takie nosiła. Tyle, że to było w latach 50tych i wtedy wszystkie dziewczynki nosiły warkocze z kokardami.
Boożżeee! Jaką ja mam po*****ą rodzinkę Zeby po tylu latach prześladowały mnie jakieś durne warkoczyki. To są dopiero traumy.
Aaa. I od kiedy obcięłam włosy, praktycznie nikt nie może ich dotknąć. Mam uraz od tego czesania.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:44   #3367
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Hehe moj TŻ nie zwraca uwagi na male dzieci w miejscu publicznym, ja za to moglabym zagladac do kazdego wozka
Ale TŻ ma malego bratanka no i pamietam jak za nim latal, zaslanial wszystkie kanty reka, zeby maly sie nie stuknal. Mam nadzieje, ze jego dziecko bedzie mu oczkiem w glowie

To się dobrałyśmy
u mnie jest identycznie, jak mija mnie jakaś para z wózkiem to jeszcze się odwracam do tyłu ale myślę, ze jak już będziemy mieli swoje to TZ nawet na moment nie spuści jej/jego z oka, będzie oczkiem w głowie tatusia

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Ania to wrzuć potem, papatrzę kurde, fajnie mieć takiego bobaska w domu, dużo obowiązków, ale tyle samo radości łojć, ile lat między wami jest różnicy?;>

Noemi dziękuję za zaproszenie, zaraz przyjmę.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:46   #3368
n0emi
Zakorzenienie

Ania male dziecko daje duzo radosci pewnie mama przezywa druga mlodosc
U mnie w rodzinie nie ma zadnego malego dziecka Ale wiem, ze wujek z zona niedlugo beda planowac przedluzanie rodu
Stary 2010-02-17, 11:46   #3369
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kocurzyco faktycznie trauma! Za to mnie mama czesała á la Meg Ryan tzn włosy do brody i lokówka wywijała mi nie na zewnątrz. Wyglądałam jak stara maleńka
Stary 2010-02-17, 11:51   #3370
Asia19x
Zakorzenienie

Mi mama zawsze grzywke podcinała, więc same rozumiecie... Nigdy nie była prosta

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:52   #3371
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja jestem najstarsza a Oliwka (tak ma na imię) jest najmłodsza. Między nami jest dwóch braci jeszcze. Ja mam 19 w tym roku, brat 18, kolejny 11 i mała w czerwcu będzie miała roczek strasznie ją kocham chociaż przyznam że daje mi nieźle w kość. Wczoraj tak mnie grzechotką walnęła w nos że farba od razu się puściła strumieniem. Ale i tak nie wyobrażam sobie życia bez niej wieczorem zrzuce zdjęcie
Stary 2010-02-17, 11:53   #3372
Asia19x
Zakorzenienie

tak ogólnie to wczraj Kallos latte mi przyszedł, już zaczęłam drugie opakowanie i powiem Wam, że lepiej się sprawdza niż kiedy kupiłam go po raz pierwszy hm i nie wiem czemu wcześniej tak nie działał
i czekam jeszcze na zamówienie z mazideł, olejki kokosowe lecą do mnie, dwa zamówiłam, bo wsio mi sie pokończylo:P

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:55   #3373
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Ja też czekam na litr kokosa i ten olejek z efavitu którego jestem bardzo ciekawa
Stary 2010-02-17, 11:55   #3374
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Ja jestem najstarsza a Oliwka (tak ma na imię) jest najmłodsza. Między nami jest dwóch braci jeszcze. Ja mam 19 w tym roku, brat 18, kolejny 11 i mała w czerwcu będzie miała roczek strasznie ją kocham chociaż przyznam że daje mi nieźle w kość. Wczoraj tak mnie grzechotką walnęła w nos że farba od razu się puściła strumieniem. Ale i tak nie wyobrażam sobie życia bez niej wieczorem zrzuce zdjęcie

Sweet
dobrze, że nochala Ci nie złamała tą grzechotką, małe dzieci nie kontrolują, biją na oślep

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:55   #3375
n0emi
Zakorzenienie

hehe i wlasnie dlatego nie chce byc zbzikowana mama na zadnym punkcie zeby potem nie mialo z tego traumy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 11:57   #3376
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie widok maleńkich dzieci działą raczej negatywnie. Ostatnio bratu TŻta urodziło się dziecko i przysłał zdjęcia takiego małego obżydliwego czegoś. Chyba wolałabym oglądać zdjęcia tarantuli. Myślałam, że pawia puszcze. A TŻ tam nawet jakiegoś podobieństwa sie doszukiwała. Nie będę maiała dzieci. Dla mnie zbyt odstraszająca jest myśl że coś żywego wychodzi mi z brzucha. Brrr.. nawet myśleć o tym nie mogę.
Nie dziwcie mi się. Ja jestem porządnie skrzywiona psychicznie.
Cytat:
To u mnie jest odwrotnie. TŻ zaczepia małe dzieci na ulicy. A ja uciekam od nich z odrazą. Ja wolę koty

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-17, 11:57   #3377
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też czekam na litr kokosa i ten olejek z efavitu którego jestem bardzo ciekawa

ooo mnie na szczęście nie wyniosło to tak drogo, bo Kallosa zamawiałam z koleżankami i wyszło nam po 17zł, na mazidłach też razem zamawiałysmy, wiec dzięki temu nie zbankrutowałam jeszcze moja Joanna Miód i Cytr. mi się skończyła, muszę kupić, Wax też się kończy, kurde, wsio naraz

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 11:59   #3378
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjdzie i czas na ciebie ja taka młoda, a już mi "dorosłe życie"w głowie, bez kitu, na swój wek czuje sie bardzo dorosła
z resztą mój TZ jest głupkowaty czasem, ale jest bardzo odpowiedzialny.
ja jestem z tych które raczej się nie śpieszą. nie wiem, może za dużo moich koleżanek powpadało i trochę tym samym popsuło sobie życie. zresztą - przyjdzie pora to będzie rodzina.
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja miałam przes***e z włosami i moja mamą. Byłąm zmuszomna do posiadania długich włosów,i nie mogłam się sama czesać. Mama czesała mnie koszmarnym szarpiącym grzebieniem. Nosiłam 2 obciachowe warkoczyki z gigantycznymi kokardami (to były lata 80tych i takie fryzury nie były modne). Byłam jedynym dzieckiem w szkole z taką fryzurą. Czułam się jak pajac. Dzieciaki się ze mnie śmiały. Dopiero w 3 kl zmusiłam mamę do robienia mi jednego warkocza. I dopiero w 5 kl obcięłam do ucha. Najszczęśliwszy dzień w moim życiu.
Mama zmuszała mnie do tych cholernych warkoczyków, bo ona też takie nosiła. Tyle, że to było w latach 50tych i wtedy wszystkie dziewczynki nosiły warkocze z kokardami.
Boożżeee! Jaką ja mam po*****ą rodzinkę Zeby po tylu latach prześladowały mnie jakieś durne warkoczyki. To są dopiero traumy.
Aaa. I od kiedy obcięłam włosy, praktycznie nikt nie może ich dotknąć. Mam uraz od tego czesania.
kocurzyco, nikt Cię tak nie zrozumie jak ja! mnie mama czesała w wysoką kitę, bo sama miała ciężkie przejścia z warkoczami.. najgorsze były dla mnie wakacje u babci (mamy mojej mamy), która jak mnie czesała, to wyrywała mi połowę włosów, ciapała duuużo oleju na włosy, żeby je rozczesać i ulizywała mnie tak, że mimo włosów do pasa wyglądałam jakbym była łysa. do dziś mnie to prześladuje , podobnie jak Ciebie. po komunii obciełam włosy równo z uchem i miałam spokój, choć mama do dziś nie może tego odżałować. moich włosów też nikt nie może dotykać.. nienawidzę tego, nie znoszę czesania, ani głaskania..

Cytat:
Stary 2010-02-17, 12:00   #3379
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Pochwalę się Z włosowych chyba nic nie kupię no chyba że coś skusi mnie w Naturze chciałabym kupić kilka bluzek, torebkę, pasek ale znając życie nic ciekawego nie będzie
ja ostatnio chciałam kupić jakiś ciepły sweter albo tunikę, bo zima będzie trzymać do końca marca - ale nigdzie nic nie było
w sb albo niedzielę jade po strój na basen i okulary bo chcę jeździć

wróciłam od kosmetyczki, w końcu brwi wyglądają jak mają wyglądać :P
i kupiłam szampon, balsam i kompres z Joanny ten z Apteczki Babuni i za całość zapłaciłam ok. 16 zł

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 12:08   #3380
n0emi
Zakorzenienie

Ja musze poszukac sprzedawce, ktory ma i olej kokosowy i ta joanne miod i cytryna bo mnie kusi i to bardzo
Stary 2010-02-17, 12:09   #3381
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie widok maleńkich dzieci działą raczej negatywnie. Ostatnio bratu TŻta urodziło się dziecko i przysłał zdjęcia takiego małego obżydliwego czegoś. Chyba wolałabym oglądać zdjęcia tarantuli. Myślałam, że pawia puszcze. A TŻ tam nawet jakiegoś podobieństwa sie doszukiwała. Nie będę maiała dzieci. Dla mnie zbyt odstraszająca jest myśl że coś żywego wychodzi mi z brzucha. Brrr.. nawet myśleć o tym nie mogę.
Nie dziwcie mi się. Ja jestem porządnie skrzywiona psychicznie.

To u mnie jest odwrotnie. TŻ zaczepia małe dzieci na ulicy. A ja uciekam od nich z odrazą. Ja wolę koty

Przecież dziecko to coś najpiękniejszego na świecie....

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 12:12   #3382
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Asia dokładnie a najlepsze jak strzela na oślep pierdy i beki na jakiej stronie zamawiałaś kallosa?
Stary 2010-02-17, 12:12   #3383
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem z tych które raczej się nie śpieszą. nie wiem, może za dużo moich koleżanek powpadało i trochę tym samym popsuło sobie życie. zresztą - przyjdzie pora to będzie rodzina.

kocurzyco, nikt Cię tak nie zrozumie jak ja! mnie mama czesała w wysoką kitę, bo sama miała ciężkie przejścia z warkoczami.. najgorsze były dla mnie wakacje u babci (mamy mojej mamy), która jak mnie czesała, to wyrywała mi połowę włosów, ciapała duuużo oleju na włosy, żeby je rozczesać i ulizywała mnie tak, że mimo włosów do pasa wyglądałam jakbym była łysa. do dziś mnie to prześladuje , podobnie jak Ciebie. po komunii obciełam włosy równo z uchem i miałam spokój, choć mama do dziś nie może tego odżałować. moich włosów też nikt nie może dotykać.. nienawidzę tego, nie znoszę czesania, ani głaskania..

No ja włąśnie wyczekiwałąm komunii jak jakiejś ostatniej nadziei, bo mama obiecała mi że po komunii będę mogłą obciąć. Nietety po komunii usłuszałam, że po powtórce, a po powtórce już straciłam nadzieję. Dlaczego ja byłam takim dobrym dzieckiem jak i tak nikt tego nie doceniał. Mogłam wziąć nożyczki i sama sobie obciąć. Dopiero jak zdałam do 5 klasy to trafił mi się wyjazd na wakacje i mamusia skłonna była ni puścić mnie na wakacje bo przecież nie poradzę sobie z włosami i wtedy ją zmusiłam do obcięcia. Boże jak ja się cieszyłam z moich nowych krótkich włosków.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-17, 12:16   #3384
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

To nie jest śmieszne

Masz rację, na wszytsko przyjdzie pora. Do pewnych rzeczy trzeba po prostu dorosnąć.

Ale mnie czacha boli

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Asia dokładnie a najlepsze jak strzela na oślep pierdy i beki na jakiej stronie zamawiałaś kallosa?

Na allegro zamawiałam
najfajniej jak zaczyna gaworzyć sobie, to takie słodkie
kurde, w tym momencie zazdroszcze Ci jak cholera
pamiętam, jak mojej siostry synek był taki malutku, a teraz już 8 lat ma, tak zleciało szybko... Miałam 11 lat jak się urodził, więc tak bardzo się z niego nie cieszyłam na początku, bo byłam bardzo zazdrosna, a potem nie mogłam odejść od niego

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 12:18   #3385
n0emi
Zakorzenienie

Ja uwielbiam zapach malego dziecka

Ok koncze ten temat bo bym mogla gadac w nieskonczonosc
Stary 2010-02-17, 12:19   #3386
Asia19x
Zakorzenienie

wkurzyłam się, kupiłam buty na wyprzedaży, raz ubrałam i patrzę a tu fleków brak, i znowu musze na fleki wydać dodatkowo, ale w sumie dla takich butów warto:P dosłownie raz w nich poszłam do szkoły i wróciłam bez fleków

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 12:19   #3387
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Witajcie Piękne
Reniu, Asiu

Cytat:
Smerfetko, z doświadczenia wiem, że wykładowcy czasem nie wiedzą co mówią.
Nam kiedyś babka od kształtowania środowiska wyświetliła slajd. Fotka miasta, otoczonego slamsami i zaczęła opisywać strukturę Rio De Janeiro. Na zdjęciu pokazywała co gdzie jest itd. Potem w naszym podręczniku znalazłam to zdjęcie z podpisem New Delhi.
dobrze że jeszcze ten slajd nie był podpisany, bo wszyscy mieliby ubaw
Cytat:
Dymko i dość tego dobrego...teraz post jedyne 40 dni i 40 nocy

Cytat:
Bo jest mądrzejszy od policji
Czego się spodziewać jak w policji mamy samych półgłówków zatrudnionych po znajomości, a do tego jeszcze niby brak funduszy
no ponoć jest inteligentny ten drań co do policji, zapewne duzo jest idiotów w jej szeregach, ale jest też sporo ludzi inteligentnych. Jak dla mnie masakrą polskiej policji jest brak funduszy i wyposażenia, nie wspominajac o niskich zarobkach. Cóż z tego ze emeryturka wcześniej ajk naraża sie często zdrowie i życie. No i dlatego moje "plany" wstąpienia w szeregi policji legły w gruzach.
Cytat:
ja też tak mam... no nie mogę się oprzeć żeby nie spojrzeć
też bym chciała przed 30 ale sie nie zanosi...
Cytat:
a mi tata i nawet mu to wychodziłoz długości też ciął nadal bym była za tym żeby podcinał mi końcówki ale... nie takimi nożyczkami dlatego wybieram fryzjerkę
Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ja ostatnio chciałam kupić jakiś ciepły sweter albo tunikę, bo zima będzie trzymać do końca marca - ale nigdzie nic nie było
w sb albo niedzielę jade po strój na basen i okulary bo chcę jeździć

wróciłam od kosmetyczki, w końcu brwi wyglądają jak mają wyglądać :P
i kupiłam szampon, balsam i kompres z Joanny ten z Apteczki Babuni i za całość zapłaciłam ok. 16 zł
też chciałam kupić jakaś swetrzaną tunikę, ale kurcze jak miałam kasę to nic nie było, teraz nawet nie szukam bo zapłaciłam ratę za czesne
a ten kompres z Joanny to dobry jest? za każdym razem jak go widze to mam ochotę kupić. Ale nie sprawdzałam skłądu i na KWC, musze teraz to zrobić.
a Tobie służy ten kompres??
kurcze.. ale mam jeszcze tyle odżywek... zaraz ich zlicze
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:23   #3388
Asia19x
Zakorzenienie

No! Zapach kemów, tych chusteczek nawilżajacych do pupki, zapach sudocremu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Smerfetko witaj

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Witajcie Piękne
Reniu, Asiu

też chciałam kupić jakaś swetrzaną tunikę, ale kurcze jak miałam kasę to nic nie było, teraz nawet nie szukam bo zapłaciłam ratę za czesne
a ten kompres z Joanny to dobry jest? za każdym razem jak go widze to mam ochotę kupić. Ale nie sprawdzałam skłądu i na KWC, musze teraz to zrobić.
a Tobie służy ten kompres??
kurcze.. ale mam jeszcze tyle odżywek... zaraz ich zlicze

Ja mam ten kompres, od rześnia stoi jeszcze pół opakowania mam generalnie nie jest zły, jeśli mogę wyrazić swoją opinię Ale za super też nie ejst jak dla mnie, kiedyś go zużyję do końcazdecydowanie Joanna miodzik i cytrynka rulez

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-17, 12:24   #3389
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak dowiaduję się, że jakaś moja koleżanka jest w ciąży to mje pierwsze uczucie to współczucie i myśl: biedna taka młoda
Jakoś nie może do mnie dotrzeć, że ktoś może się cieszyć z ciąży i że 28 - 29 lat to już nie taka młoda. Podobną mam reakcje jak kioleżanki wychodzą za mąż. Powiedzmy tata mówi mi że jakaś tam wychodzi za mąż, a ja - A co? Wpadła? Jakby nie można było z własnej woli.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-17, 12:25   #3390
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja musze poszukac sprzedawce, ktory ma i olej kokosowy i ta joanne miod i cytryna bo mnie kusi i to bardzo
polubiłyśmy się z Joanną, polecam mnie też kusiło i nagle znalazłam ją w sklepie u mnie w mieście, nie wierzyłam oczom, za chwile była już moja
Cytat:
Przecież dziecko to coś najpiękniejszego na świecie....
tak!
mój chrześnik obchodzi dziś pierwsze urodziny
w niedziele jadę do niego z wizytą
on jest taki fajny, taki drobny, zwinny, takie miny strzela
a jak sie śmieje... super
a najśmieszniej było jak jego babcia go wołała, on idzie ochoczo, jest już w połowie drogi, ale nagle skręcił do tatusia, ale był ubaw, zrobił to celowo
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości