Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 10:17   #1951
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hahahah za wysoki poziom jak dla mnie ja potrafie co najwyzej cos usmazyc
Co Ty to bardzo proste i tanie danie. Robi się jak mielone tylko, ze ugotowane ziemniaki trzeba zmielić

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:19   #1952
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
Tak, trzeba będzie tę rybę zrobić. Ech miałam takiego bóla na ten kebab i frytki! W ogóle to całą ciążę żywię się frytkami i nie mija mi na nie ochota! To jest strasznie niezdrowe, ale co mam na to poradzić jak mi tak smakują, a dziecko rośnie jak na drożdżach.
hahahha zachcianki

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja tez chciałam robic kurczaczka Konkretnie to potrawkę z kurczaka Jutro zrobię może W końcu zrobiłam na dzić zupę porową (drugą jaka się nauczyłam) i jeszcze dorobię placki z jabłkami Ale to dopiero jak wrócę do domu
I mimo, że post, to ja se ciasto zrobiłam Zachcianki kobiety w ciąży...
nie lubie porowej tak mi sie ciagnieeee hihih no nic trzeba sie ubrac i isc do sklepu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to może rybka? albo makaron lub ryż z jakimiś warzywkami czy sosami...
U mnie dziś makaron z kompotem (tak a'la zupa owocowa) będzie uwielbiam

to może ryba z frytkami?
makaron z serem... ale nie zrobie ta rybe i bedzie szybko z glowy

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mam pytanie: w jakiej temperaturze pierze sie posciel z kory? :P licze na szybka odp bo wlasnie nastawiam pralke dotychczas pralam w 40 st ale mi sie jakos nie dopierala mam takie wrazenie a nie wiem czy w wyzszej temp mi sie nie rozleci? help
nie wiem na 50? 60?
nie wiecej;D a na metce nie ma? wsrodku w poscieli?

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Co Ty to bardzo proste i tanie danie. Robi się jak mielone tylko, ze ugotowane ziemniaki trzeba zmielić
hahahhahaha tak tak... mzoe jak zrobnie kiedy mielone to powiem ze to proste...
ja jestem kuchenny lewus seriooo
Stary 2010-02-17, 10:21   #1953
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie: w jakiej temperaturze pierze sie posciel z kory? :P licze na szybka odp bo wlasnie nastawiam pralke dotychczas pralam w 40 st ale mi sie jakos nie dopierala mam takie wrazenie a nie wiem czy w wyzszej temp mi sie nie rozleci? help
Sprawdz na metce.
40 st. powinno wystarczyć. Nastaw na długie pranie w temp 40 st.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:23   #1954
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahhaha to tylko ja taka lewa jestem
Ale ta rybka jest bajecznie prosta do zrobienia jeżeli umiesz zetrzeć na tarce marchewkę i kilka innych warzywek i podsmażyć rybę to już masz ją prawie gotową
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:25   #1955
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
a co do mieszkanka to chyba nigdzie nie ma idealnie, możesz mieć sąsiadów z wyższych sfer, ęsz ąsz fifkę przez bibułkę a będą się lać i wyzywać albo Bóg wie co jeszcze, a z tacy pijaczkowie są w moim odczuciu dla sąsiadów nieszkodliwi, baa wręcz czasem pomagają
Genialnie to ujęłaś Ja właśnie mam takich sąsiadów.... co niedziela pod rączkę do kościoła, gdy się mijamy kłaniają się do ziemi mówiąc dzień dobry, dowcipkują ... a potem przekraczają próg swojego domu i drą się na siebie w niebogłosy.

NailsByEm niezły początek małżeństwa. Życzę by jego dalsza część była bardziej przewidywalna.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:

makaron z serem... (...)

miałam wczoraj na obiad
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:29   #1956
alutka78
Rozeznanie

Ja robie dwa dania. Ziemniaczki z jajkiem i fasolka szparagowa- dla mezusia. A ja bede jadla sledziki ze smietana i cebulka, do tego ziemniaczki gotowane w mundurkach.
Moj maz nie nawidzi sledzi.
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:32   #1957
klion78
Zadomowienie

A my kluski z pieczarkami ... tylko błagam nie proście o przepis bo ja nie mam pojęcia jak coś takiego się robi ... teściówka nam dała zamrożone. Będzie jak znalazł na obiad.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 10:35   #1958
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:

wiedziałam, że czasem mogą coś uszyć na życzenie, jak się chce bardzo sukienkę podobną do wypatrzonej z katalogu, ale żeby tak sami z siebie kopiowali?
A tak w ogóle, to w niektórych pracowniach szyją sukienki według własnego pomysłu?

to może rybka? albo makaron lub ryż z jakimiś warzywkami czy sosami...
U mnie dziś makaron z kompotem (tak a'la zupa owocowa) będzie uwielbiam

to może ryba z frytkami?
Taaaaak! Właśnie będzie ryba z frytkami! z dużą ilością frytek!
Co do tej sukienki to nawet mi przez myśl nie przeszło, że ona skopiowana jest z kolekcji innego salonu. Teraz to już było minęło, ich sprawa, że nie potrafią mieć własnych pomysłów na projekty.

A! I kompot truskawkowy będzie!

Edytowane przez Ewelinka13
Czas edycji: 2010-02-17 o 10:36
Ewelinka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:38   #1959
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj robię na obiad zapiekaną rybę po grecku pyszne pyszności
Ja też robie dzisiaj rybke ale z ziemniaczkami i surówką

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:40   #1960
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś, ale ja wszystko odcedzam z tej zupy- tylko woda zostaje i dodaję do tego grzanki kupne
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 10:53   #1961
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Genialnie to ujęłaś Ja właśnie mam takich sąsiadów.... co niedziela pod rączkę do kościoła, gdy się mijamy kłaniają się do ziemi mówiąc dzień dobry, dowcipkują ... a potem przekraczają próg swojego domu i drą się na siebie w niebogłosy.

NailsByEm niezły początek małżeństwa. Życzę by jego dalsza część była bardziej przewidywalna.[COLOR=Silver]
Często się tak zdarza a przykładów jest mnóstwo tak jak piszesz, w niedziele wielka miłośc przed kościołem a po mszy jazda

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ja robie dwa dania. Ziemniaczki z jajkiem i fasolka szparagowa- dla mezusia. A ja bede jadla sledziki ze smietana i cebulka, do tego ziemniaczki gotowane w mundurkach.
Mniam śledzie, mnie ostatnio zaczęły smakować szczgólnie mega słone matyjasy

Cytat:
A my kluski z pieczarkami ... tylko błagam nie proście o przepis bo ja nie mam pojęcia jak coś takiego się robi ... teściówka nam dała zamrożone. Będzie jak znalazł na obiad.
No kochana musisz dopytac teściową, bo brzmi pysznie ja pieczarki uwielbiam

Cytat:
Martuś, ale ja wszystko odcedzam z tej zupy- tylko woda zostaje i dodaję do tego grzanki kupne
W sumie to mam smaka dziś na zupę, ale zero opcji co do tego jaka to ma być zupa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 10:54   #1962
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Często się tak zdarza a przykładów jest mnóstwo tak jak piszesz, w niedziele wielka miłośc przed kościołem a po mszy jazda

Mniam śledzie, mnie ostatnio zaczęły smakować szczgólnie mega słone matyjasy

W sumie to mam smaka dziś na zupę, ale zero opcji co do tego jaka to ma być zupa
Może pieczarkowa?
Stary 2010-02-17, 10:59   #1963
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Może pieczarkowa?
Ewelinko ostatnio były kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym i wczoraj faceci go skończyli jeść, także chyba pieczarkowa odpada, ale jak dla mnie

może frytki albo ziemniaki z jajkiem mąż się ostatnio domaga o jakiś zwykły obiad
Stary 2010-02-17, 11:04   #1964
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
makaron z serem...

Cytat:
Taaaaak! Właśnie będzie ryba z frytkami! z dużą ilością frytek!
Co do tej sukienki to nawet mi przez myśl nie przeszło, że ona skopiowana jest z kolekcji innego salonu. Teraz to już było minęło, ich sprawa, że nie potrafią mieć własnych pomysłów na projekty.
ech, sukienki... przed ślubem siostry przeglądałyśmy mnóstwo katalogów fajne te suknie są
Cytat:
może jakas warzywna a'la wiosenna? Na przekór zimie
Stary 2010-02-17, 11:10   #1965
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Ewelinko ostatnio były kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym i wczoraj faceci go skończyli jeść, także chyba pieczarkowa odpada, ale jak dla mnie

może frytki albo ziemniaki z jajkiem mąż się ostatnio domaga o jakiś zwykły obiad
To ja już wszystko rozumiem . Mój mąż też strasznie lubi ziemniaki z jajkiem. Ja niekoniecznie, aczkolwiek powiem Ci, że od kiedy zaszłam w ciąże to oprócz frytek oczywiście smakują mi też różne zupki i codziennie sobie jakąś gotuję.
Stary 2010-02-17, 11:11   #1966
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ale ta rybka jest bajecznie prosta do zrobienia jeżeli umiesz zetrzeć na tarce marchewkę i kilka innych warzywek i podsmażyć rybę to już masz ją prawie gotową
no to akurat umiem dawaj przepis niedlugo zrobie

kupilam dorsza zrobie z kapucha kiszona i niestety z ryzem.. bo ziemniaki sie skonczyly a nieoplaca mi sie kupowac bo rodzice maja ze 2 worki.. od cioci i sobie od nich zabieramy wiec musi byc ryz no nic

Cytat:
Genialnie to ujęłaś Ja właśnie mam takich sąsiadów.... co niedziela pod rączkę do kościoła, gdy się mijamy kłaniają się do ziemi mówiąc dzień dobry, dowcipkują ... a potem przekraczają próg swojego domu i drą się na siebie w niebogłosy.:
tez u rodziow mialam takich sasiadow.. za reke chodzili do kosciola co niedziele... ochy achy jak to cudownie.. a w domu... tragedia.. ojciec kupa bab dookola baba ma siebiedz w domu kasy jej niedaje... ale oni sa szczesliwi... szkoda tylko ze przyjacolka mieszkajaca pod nimi slyszy to jak bardzo.... i wcale tu niechodzi o glosne orgazmy

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
fasolkaaaaaaaaa jacie jacie.... ale mi narobilas ochoty... chyba mrozona kupie bo takiej nie ma niestety i zrobie z bulka tarta.. ojjj pychaaa

Cytat:
no chyba ze tak.. ja lubie grochowa z grzankami

Cytat:

no uwielbiam makaron z serem..
aaa warzywna.. o tak z groszkiem

mala zmiana planow jedziemy po ziemniaki z mezulem bo wlasnie wraca z pracy
Stary 2010-02-17, 11:11   #1967
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Na moje oko to ona to robi tak jak np. kluski z mięsem albo ze śliwkami a do środka zamiast śliwek czy mięsa daje właśnie farsz z pieczarek podsmażonych chyba z cebulką.
Ja też bardzo lubię pieczarki.
Stary 2010-02-17, 11:12   #1968
*Agatek*
Zakorzenienie

martucha brzuchol Ci urósł?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:15   #1969
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:

ech, sukienki... przed ślubem siostry przeglądałyśmy mnóstwo katalogów fajne te suknie są

Oj fajne fajne! Ale wiesz co, czasem one cudnie wyglądają w katalogach, na modelkach czy też na idealnych manekinach a w rzeczywistości niektóre z nich zupełnie rozmijają się z naszym wyobrażeniem. Ja na przykład od zawsze marzyłam o sukni rybce, Boże po nocach mi się śniła, ale jak taką przymierzyłam to nawet nie wiedziałam, że mam tak wielkie biodra, mały biust, szerokie plecy i ramiona. Potwór!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 11:16   #1970
klion78
Zadomowienie

Cytat:
tez u rodziow mialam takich sasiadow.. za reke chodzili do kosciola co niedziele... ochy achy jak to cudownie.. a w domu... tragedia.. ojciec kupa bab dookola baba ma siebiedz w domu kasy jej niedaje... ale oni sa szczesliwi... szkoda tylko ze przyjacolka mieszkajaca pod nimi slyszy to jak bardzo.... i wcale tu niechodzi o glosne orgazmy
moi też raczej nie szczytują (feeeee, aż nie mogę sobie tego wyobrazić) tylko się ciągle na siebie drą. Oni nie potrafią normalnie rozmawiać. A te wszystkie kłótnie to przy ich około 4-ro letniej wnuczce, która prawdę mówiąc jest już tak głośna jak oni. Biega po domu, krzyczy i śpiewa do 23.00- 24.00. To już nawet ja chodzę wcześniej spać.
Stary 2010-02-17, 11:18   #1971
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

u mnie tez dziś ziemniaczki rybka i kiszona kapusta

ja już jutro wracam do pracy po l4 o jezuuuuuuuuuuuuuu jak mi się nie chce

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:27   #1972
bzyczka1
Zakorzenienie

ja wczoraj ugotowałam zupę grochową na kościach, dodałam mięsa wędzonego....i dzisiaj się zorientowałam że środa jest bo to że ta środa miała być popielcowa to nawet wczoraj myślałam trudno, mąż zje pierogi ruskie mrożone bo ja nie mam czasu dzisiaj nic gotować bo jadę po znajomą na lotnisko do Wrocławia (150km w jedną stronę).

Dziewczynki, a mogę mieć do Was prośbę. Moim znajomym urodził się rok temu synek, sporo przed terminem. Ma maluch kłopoty ze zdrowiem, od roku z rurką w tchawicy, karmiony poza jelitowo. Udało im się utworzyć konto dla małego w fundacji. I tu moja prośba, jakbyście mogły, nie rozliczyły się jeszcze, wpłacać ten 1% na Szymka...byłabym bardzo wdzięczna, rodzice Szymonka również. Gdybyście zdecydowały się pomóc piszcie na PW to podam Wam dane, nie wiem czy mogę tak oficjalnie na forum

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 11:33   #1973
Lustereczko
Rozeznanie

Dzieki dziewczyny za gratulacje super uczucie wiedzieć że się ma własne mieszkanko, gorzej jak pomyślimy o naszym kredycie na 20 lat, no ale trudno, jakoś trzeba dać radę....

Co do salonu to chyba jednak nie będzie tej srebrnej ściany, zastanawiamy się czy nie pomalować wszystkich scian na taki sam kolor, i nie robić jednej ściany wyróżniającej się ale ciągle nachodzą nas nowe pomysły, jak już dostaniemy klucze to pewnie jeszcze coś innego wymyślimy.

A dziś czeka nas wycieczka po notariuszach, musimy znaleźć jakiegoś najtańszego, ale i tak musimy liczyć ok 5000 tyś...

Któraś pisała że mieszkanie to worek bez dna, i zgadzam się w 100%.

Rybulko śliczny brzuszek taki zgrabniutki
strippi i domiks córeczki prześliczne ale wam zazdroszcze....
my odłożyliśmy starania, zaczniemy znowu od czerwca, bo teraz narazie chcemy się urządzić.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 11:48   #1974
klion78
Zadomowienie

aż Wam zazdroszczę tych rybek na obiad. Ja uwielbiam ryby smażone ale niestety jestem na nie uczulona.
Stary 2010-02-17, 11:57   #1975
domi7ks
Zakorzenienie

Laseczki prosze o głos

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:00   #1976
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Oj fajne fajne! Ale wiesz co, czasem one cudnie wyglądają w katalogach, na modelkach czy też na idealnych manekinach a w rzeczywistości niektóre z nich zupełnie rozmijają się z naszym wyobrażeniem. Ja na przykład od zawsze marzyłam o sukni rybce, Boże po nocach mi się śniła, ale jak taką przymierzyłam to nawet nie wiedziałam, że mam tak wielkie biodra, mały biust, szerokie plecy i ramiona. Potwór!
na wysokich, chudych modelkach wszystko wygląda dobrze
A ja tam nigdy nie mogłam sobie nic wybrać z gotowców, już taka wybreda jestem
Na duże okazje szyłam kreacje u krawcowej i zanosiłam kartkę z narysowanych projektem
Cytat:
moi też raczej nie szczytują (feeeee, aż nie mogę sobie tego wyobrazić) tylko się ciągle na siebie drą. Oni nie potrafią normalnie rozmawiać. A te wszystkie kłótnie to przy ich około 4-ro letniej wnuczce, która prawdę mówiąc jest już tak głośna jak oni. Biega po domu, krzyczy i śpiewa do 23.00- 24.00. To już nawet ja chodzę wcześniej spać.

masskara normalnie...
Stary 2010-02-17, 12:06   #1977
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
a my byliśmy wczoraj oglądać kolejne mieszkanie. Podoba nam się, jest bezczynszowe w starej ale wyremontowanej w miarę kamienicy, ogrzewanie gazowe, ogródek, dobra cena ale... dzielnica nie za fajna.
Ja nie wiem, czy sie zdecydować, bo dużo pijaków w tej dzielnicy mieszka, nie bezpośrednio przy tym domu, ale w miarę blisko. fakt też, że dużo ludzi zmienia się tam na młodych, pijaki wymierają, ale mam trochę stracha i nie wiem co robić
Ja bym pojechała parę razy w różnych porach do tej dzielnicy i poobserwowała. Są nieszkodliwe pijaczki to fakt, ale są i tacy co nachalnie zaczepiają, a to żadna przyjemność zwłaszcza jak się jest samemu w domu i to jeszcze parter.
Do tego jak jest to kamienica dowiedz się jaki jest stan prawny nieruchomości - czy jest skupiona np w spółdzielni albo czy jest tam wspólnota - piszesz że jest bezczynszowa, więc pewnie nie ma nic takiego. I najważniejsze - jaki jest stan techniczny budynku. Niestety jak się coś zepsuje, a tam nie ma funduszu remontowego (np. dach albo instalacje) to zapłacicie z własnej kieszeni za to. A koszty to są ogromne.

Cytat:
A w ogole to ostatnio znalezlismy ladna dzialke... cene tez ma ladna takze jesli bysmy sie zdecydowali to bedzie nas stac na okolo 500 metrow tej dzialki tylko, ale juz zrobilismy symulacje naszej dzialy z naszym domkiem i starczy na domek i maly ogrodek takze nie ma zle teraz czekamy az sniegi stopnieja zeby sprawdzic czy teren nie jest podmokly np i bedziemy sie zastanawiac nad zakupem kolo kwietnia ta kobita ma zamiar dzielic ta dziale
Sprawdźcie sobie w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego czy na tak małej działce się wybudujecie, ponieważ zazwyczaj na dom wolnostojący wymagają 8-10 ar. Takie 5ar to pod szeregówkę. Stawiając dom musicie zachować również wielkość dopuszczalną powierzchni zabudowy, żeby się nie okazało, że zmieści się tylko jakieś maleństwo.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:07   #1978
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja właśnie zrobiłam sobię kawkę i zjadam ostatni kawałek poniedziałkowego placuszka. Mam nadzieję, ze choc trochę poprawi mi humor.

Przepis później wklepie na ŻG

Od razu poszukam sobie na necie jakiegoś serwisu od aparatów

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 12:08   #1979
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
na wysokich, chudych modelkach wszystko wygląda dobrze
A ja tam nigdy nie mogłam sobie nic wybrać z gotowców, już taka wybreda jestem
Na duże okazje szyłam kreacje u krawcowej i zanosiłam kartkę z narysowanych projektem

masskara normalnie...
I bardzo dobrze! Przynajmniej masz zawsze oryginalną kreację, która na pewno się nie powtórzy. Trzeba też na dobrą krawcową trafić.
Stary 2010-02-17, 12:19   #1980
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
I bardzo dobrze! Przynajmniej masz zawsze oryginalną kreację, która na pewno się nie powtórzy. Trzeba też na dobrą krawcową trafić.
Fajnie mieć dobrą krawcową. Przed ostatnim weselem oglądałam sporo kiecek na Allegro ale w końcu poszłam w jakiejś starej. I dobrze zrobiłam, bo się trafiały podobne egzemplarze (różniące się tylko kolorem) i mogłam powiedzieć które to z Allero. Zresztą w sklepach teraz też praktycznie to samo.
Też Wam się wydaje, że dawniej to ciuchy jakoś były bardziej zróżnicowane? A teraz jak widzę jakiś ciuch to nie jestem w stanie powiedzieć z jakiego sklepu jest (mam na myśli sieciówki) i że ich jakość też jest coraz gorsza?

A i dla dziewczyn w ciąży - fajne ciuchy pokupowałam sobie przyjaciółka w House (koszulki, bluzy), bo stwierdziła że w ciążowych na głowę pospadali.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości