![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
nemea gratulacje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
nemea gratuluje magistra
![]() milam ja też poproszę o namiary na dekoratorów na priv, dzięki.
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-02-17 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
Mgr Nemea gratulacje
![]() Ja mam dekoratorkę z firmy Arteusz, Pani też ma pokrowce na krzesła i co tylko się chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Milam, Syrwia- poproszę o te namiary
![]() Nie a to jak sen, dziś czuję się jak nowo narodzona ![]() ![]()
#276 |
Zakorzenienie
|
Płaciłyście może za poradnię? Ja właśnie szukam jakieś w Krakowie i na stronie Archidiecezji krakowskiej pisze: "Poradnie przy parafiach - pełnią swą dotychczasową posługę, obejmując troską głównie narzeczonych i małżonków przygotowujacych się do chrztu swych dzieci. Zachęcamy też wszystkich wiernych będacych w kryzysie i potrzebujących pomocy do korzystania z pomocy jaką oferują poradnie.
Wszystkie porady są bezpłatne, ponieważ są wyrazem troski Kościoła o człowieka w potrzebie." Mimo to niektóre dziewczyny, które były już na tych spotkaniach w różnych parafiach mówią, że płaciły nawet 120zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
ala ja nie płaciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak już jesteśmy w tematyce dekoracji sal, kościołów, samochodów i bukietów ślubnych, to mam propozycję:
niech każda PM napisze gdzie zamawia, co konkretnie i w jakiej kwocie. Pozwoli to zorientować się na rynku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, orientujecie się które salony sukien ślubnych warto odwiedzić w Krakowie (gdzie się znajdują?)
![]() Ja się nie pochwalę dekoracją bo sama jestem na etapie poszukiwania ![]()
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam w Nemezji (duży wybór,dużo katalogów i profesjonalizm)
za swój bukiet i świadkowej zapłaciłam 120 zł Moj wklejam - świadkowej był z jednego słonecznika plus te kwiatki małe (u niej różowe) i ta zielenina. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam mega problem
![]() ![]() ![]() Moim problemem jest figura w kształcie gruszki ![]() Dodam że Panie w Kiarze i w Paryżance gdzie przymierzałam też tą sukienkę powiedziały że mi pasuje. I mama też. I ja też się w niej dobrze czuje. Ale teraz mam wątpliwości czy rzeczywiście nie za bardzo są widoczne te biodra. Niestety nie mam żadnego zdjęcia z przymiarki. Wiem że muszę poprzymierzać jeszcze inne sukienki i jakąs kupić ale jak się okaże że kupię inną i stwierdze że wyglądam w niej dobrze w dzień zakupu a przed ślubem jednak sie okażę że znowu źle wybrałam. A wiem że nawet jak będę się odchudzać to proporcje zostaną te same. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.slubnesuknie.com.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
Meana-No ja też bym się nie przejmowała zdaniem pani z salonu. A o ile droższa jest ta zaproponowana tym razem od tamtej? Ja tu węszę chęć sprzedaży czegoś droższego. Wiadomo zdesperowana i zakochana w sukni PM to najlepszy klient, bo weźmie wszystko..wystarczy ją tylko odpowiednio nastawić. Bierz pierwszą skoro podobała się Tobie i mamie to nie ma się co zastanawiać. Mama jest najlepszym doradcą
![]() Ja też nic nie płaciłam za poradnię. Eninko-możesz iść z podszywanym narzeczonym, ale na kursie na Karczówce naprawdę warto być. Była to niezwykła lekcja dorosłości i miłości...a poza tym prawdziwego życia...Polecam
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-17 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo zdanie, być może pani ma chęć sprzedać droższą, skoro Ty się w niej dobrze czułaś, musi być dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Namea gratuluję tytułu MAGISTER UNŻYNIER
![]() Milam ja też bardzo proszę o namiary na to małżenstwo dekoratorów ![]() Meana też uważam, że nie ma się co sugerować opinią 1 pani ze sklepu ![]() ![]() I nie jesteś sama z tym typem figury - ja też grucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Hej Wam
![]() Gratuluje Tytułu Magistra ![]() Co do dekoracji to byłby to dobry pomysł jak by każda z nas wypisywała ceny jakie nam powiedzieli itp. Ja mam namiary na dekoracje www.artdekorgala.pl poleciła mi ich Pani które będzie mi stroić kościół i robić wiązanki, wiem że z terminami u nich ciężko bo w jedną sobotę mogą się wywiązać z 2 umów. Nie ma rewelacji na stronie internetowe ale jak się pojedzie do nich to mają bardzo dużo zdjęć i mają nawet wypożyczalnie np.obrusów, pokrowców itp. Ostatnio byłam w kwiaciarni na Bodzentyńskiej i nie było tej właścicieli i za bardzo nie mogłam dogadać się ze starszymi Paniami które oglądały serial w TV ![]() Podam Wam jeszcze e-mela do takiej PAni która robi wycenę i zdjęcia razem z cennikiem wysyła na e-mela, ona jest z Kielc to jej e-mel:"nanuk1985@o2.pl" syrwia81- a w jakich granicach ceni się ta firma "arteusz" bo widziałam ich stronkę internetową ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
nemea gratulacje
![]() Scio trzymam ![]() Meana wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz w tej sukni, bo jeśli wiesz, że to ta jedyna to nie ma się nad czym zastanawiać. ![]()
#291 |
Zakorzenienie
|
Kasiu właśnie a ile kosztują dekorację w Artdekorgali?
I ten mail co podałaś to do jakiejś dekoratorki? |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Ivonko, właśnie muszę jechać do nich i się zorientować ale z tego co rozmawiałam z Panią Anią to powiedziała mi że nie mają wygórowanych cen, ponieważ to jest ich tak jak by dodatkowe zajęcie rodzinne
![]() Tak, tego e-mela co podałam to jest do dekoratorki, znalazłam go gdzieś na internecie i przedstawiłam jej moją wizje wszystkiego i dostałam od niej e-mela zwrotnego ze zdjęciami, opisem i cenami, bardzo sympatyczna osoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
rozmawiałam z pania, która dekoruje sale w Ameliówce i za dekorację tej mniejszej sali na 70 osób: około 6 wazonów z kawiatami, pokrowce na krzesła młodych, dekoracja z materiału okien-dużych balkonowych, kilka kokard na kolumny i kul kwiatowych podwieszanych do sufitu pani powiedziała 700zł. Ani mało ani dużo ale dekoracja raczej bardzo skromniutka-mniej więcej jak na zdjęciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aha ja mam do nich takiego maila: kontakt@artdekorgala.pl ja u nich zamawiam zaproszenia właśnie, bo innych rzeczy nie potrzebuję ![]()
Karolek 31.05.2013 ![]() Edytowane przez milam Czas edycji: 2010-02-17 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-02-17 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Forgutko-czy inicjały tej pani dekoratorki to K. M ?
Szczerze powiem,że niezbyt podobają mi się dekoracje ze strony artdekorgali, ale skonataktujemy się z nimi. Zapytamy na ile wyceniają nasz pomysł i czy poradzą sobie z tym. Niebawem dam Wam znać kogo wybraliśmy. I wrzucę zdjęcia dekoracji żebyście same zobaczyły, że dekoracja nie jest wymyślna.
#298 |
Zadomowienie
|
srubka87 tak inicjały tej pani to K.M.
margaret82 telefon poszedł na priv. ponieważ sami wciąż się wahamy co do sali więc i w kwestii dekoracji tylko takie przedwstępne rozpoznanie. Zastanawiam się czy w Ameliówce ta mniejsza sala na 70 osób nie jest za mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Forgutko-ja sama mam wesele w Ameliówce tylko na dużej sali, ale myślę, że na 70 osób ta mniejsza jest wystarczająca.Jeśli sala jest za duża to też jest źle. Niestety to ta sama Pani dekoratorka nas zrobiła w balona...Po obejrzeniu zdjęć więcej się do nas nie odezwała. Szukałam jej w internecie, ale to źródło milczy na temat jakichkolwiek jej dokonań, a więc nie ma firmy ani strony. Myślę, że ta pani wystraszyła się pokrowców na krzesła, bo my powiedzieliśmy że nie chcemy takich jakie są na zdjęciach na stronie Ameliówki( są za małe, krzesła wystają spod nich...
![]() ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-17 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
srubka87 nasz ślub dopiero w lipcu 2011 więc pomysłów na dekorację narazie nie mamy tylko wstępnie chcieliśmy wiedzieć ile taka przyjemność kosztuje
![]() Z tego, co piszesz to zachowała się bardzo nieprofesjonalnie i to źle o niej świadczy, jeśli nie potrafi otwarcie przyznać, że nie jest w stanie sprostać jakiemuś wymaganiu. A co do naszej sali to chyba jednak będzie WDK ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.