|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Rybulka trzeba bylo kogos serio wygonic...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fotka cotygodniowa.. no tak my robimy jak pamietamy ![]() ![]() ![]() ![]() no tak od 16 tyg to juz regularnie bedzie ![]() a ty chudzina bylas pamietam ![]() ![]() aaaa i jak kliwia nie da rady to ja w ramach odciagania od nauki chetnie ci to w paincie polacze ![]() jestem z siebie dumna zrobilam scenariusz opracowalam wszytkie pytania Z KSIAZEK zalecanych a nie z neta ![]() ![]()
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Jeszcze się nawet połowa nie ściągnęła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w piątek reszta ryby z dziś ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że sobie w porę przypomniałam ![]()
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Martuś, jak se zrobię to porównanie zdjęć, to zobaczycie jaka jest różnica!
![]() Wow, już mam dwie chętne do pomocy ![]() ![]() ![]() A co do zdjęć, to mnie oczywiście też regularnie co tydzień nie wychodzą... Zaczęłam od 16 tygodnia, nie mam wcześniejszych ![]() ![]() A o poście też słyszałam podobnie, ale już nie chciałam przeginać i rzeczywiście przez ten jeden dzień popościć ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-02-17 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj trochę wtopiłam. Codziennie jem na śniadanie chleb z pomidorem a dziś jak na złośc zachciało mi się chleba z szynką. No i dopiero po zjedzeniu uświadomiłam sobie że dziś post
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Acha .... dziś odebrałam wyniki badania moczu. Mam podwyższone krwinki białe (chyba) i liczne bakterie. Od kilku miesięcy zmagam się z permanentnym zapaleniem pęcherza. Mam nadzieję że moja lekarka znajdzie wreszcie sposób jak to wyleczyc, jutro do niej idę. A jakby tego było mało przytyłam 4 kilo!!! Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-02-17 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Wtajemniczenie
|
Klion - a próbowałaś pić sok z żurawiny? Super działa na takie zapalenia.
#2047 |
Zakorzenienie
|
rybus cos jest nie tak, instalka sie szybko powinna sciagnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Rybulko nie powiedzialabym ze az tyle przytylas ![]() ![]() mona ja ja na Twoim miejscu zadzwonilabym do tej firmy i powiedziala ze wysylasz mnostwo CV i nie pamietasz jak nazywa sie ta firma....ja kiedys mialam taki przypadek,wysylalam po kilkanascie cv dziennie i zaprosili mnie na rozmowe a ja jak taka dupa nie zapytalam w ogole co to za firma i jaki rodzaj pracy...do dzis tego nie wiem ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-02-17 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
kliwia, mam
![]() ![]() ![]() atomufko, 14 kilo na plusie, dziś mija 28 tydzień i 1 dzień ![]() Teraz możecie sobie porównać, jak się zmieniłam (największe zdjęcie jest ostatnie): Ejjjj, coś tu nie gra... Nie widzę zdjęcia, jakiś błąd wyskakuje...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-02-17 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobitki!
Właśnie popijam sobie herbatkę i się relaksuje, byłam dzisiaj u koleżanki, która spodziewa się niedługo dzidziusia i tak mi się zamarzyło własne... Chciałabym, żeby już był co najmniej maj, żebyśmy mogli zacząć się starać. Rybulko ja też nie widzę tego zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
to chyba wina wizazu,l przedchwila byl data base error, nie szlo sie dostac na wizaz.
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- to chyba wina wizazu,l przedchwila byl data base error, nie szlo sie dostac na wizaz. ![]() juz iwdac :P |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tesknie za takim brzusiem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do porodu to się zgadzam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasia - ja karmię piersią, zdarzyło mi się 4 razy podać modyfikowane mleko ( w nocy) teraz odciągam pokarm i podaję dodatkowo w nocy i pierś i butelkę z moim mlekiem. Wydaje mi się, że się nie najada, bo co 2 godz chce. No cóż będę próbować dalej
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
Strippi zeby mnie nikt nie rozpoznal
![]() u nas Malutka od poczatku ladnie w nocy spi a teraz po kapieli zasypia o 21 i ciagnie do 4 rano conajmniej ![]() nie mam pojecia czemu Twoja Julka sie nie najada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | ||
Rozeznanie
|
[QUOTE=myszka_maj;17250544]no ciuchy w ciązowych sklepach to ceny maja kosmiczne
![]() ![]() ![]() Masz racje to lekka przesada z tymi cenami. Ja kupilam spodnie ciazowe za 100 zl. Musialam sie niezle nachodzic. Zwykly sklepik, nie jakis tam w Galerii. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
Rybulko, pięknie wyglądasz, ciąża bardzo Ci służy
![]() i niech fasoleczka mała zdrowo dalej rośnie ![]()
#2057 |
Zadomowienie
|
MisQa ty jak zwykle rannym ptaszkiem jestes. Zawsze patrze na Twoją godzinę - na 6 to ja dopiero budzik nastawiam, a potem jeszcze kilka drzemek
![]() Rybulka teraz się tak porobiło!! Kobitki w ciaży mają duzo trudniej, wydaje mi się, że problem został wyolbrzymiony na czasów komuny, a teraz wszytsko się odbija- zwłaszcza znieczulica ludzka się pogłębia. Za komuny, to zawsze było tak, ze kobieta w ciąży wszytsko mogła, bokiem w kolejce, więcej się jej należało, a ludzie są okropni. Teraz kobiet w ciąży nie traktują z wyrozumiałością, ze względu na niemiłe doświadczenia z komuny. A poza tym wszytskim się wydaje, ze trzeba puszczać tylko osoby starsze. Młody to wytrzyma. |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny Trochę mnie nie było, ale to przez to, że w ten weekend będziemy się przeprowadzać i już trochę rzeczy na nowe mieszkanko przewieźliśmy no i zostały jeszcze meble, ale to dostawczym będziemy przewozić i parę drobiazgów, ale to autem, żeby się między meblami nie potłukły. Nie jestem w stanie Was nadrobić. Ja mam nadzieję, że w przyszłym tyg. już mój gin będzie to się umówie i może w 19 tyg. już mi coś mniej więcej powie
![]() http://allegro.pl/item916868623_oryg..._promocja.html Od soboty przez parę dni nie będę miała neta, bo tutaj mamy stałe łącze od lokalnego dostawcy neta, a na nowe chcemy jakiś bezprzewodowy i pójdziemy do orange i play zobaczyć jakie mają oferty no i wtedy dopiero będzie trzeba sprawdzić czy będzie zasięg no dlatego nie wiadomo jak długo będę bez neta.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2010-02-18 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
EmKa
|
Cytat:
A więc pojechaliśmy wszyscy do Sali gdzie odbywały się uroczystości weselne ![]() Mojemu bratu, który raczej jest cenionym trójmiejskim fotografem zaczoł szwankować aparat... na moment na szczęście... potem wsystko powoli się rozkręcało.... więc obiad weselny wszyscy spokojnie przeżyli w ciszy przy spokojnej wolnej muzyce, jazziku ( chciałam Dj-a, pozatym to był mój kumpel sięc miałam go za friko - pozatym atmosfera orkiestry i disco polo - wogóle nie nasz klimat ) i początkowo było wszystk okey... Pojechaliśmy na zdjęcia sesyjne i, też je robił mój brat, a w związku z brakiem jego czasu trzeba bło to wykonać tego samego dnia - mnie tam to pasowało... pojechaliśmy do pewnego dworku niedaleko.... i nagle skończyło się miejsce na karcie pamięci, potem laptop zaczoł odmawiać zrzucenia fotek....i w zasadzie za dużo fotek nie zrobiliśmy,zaczynało być wesoło.... Potem było coraz bardziej "wesoło" , a więc gościom podpitym zachciało się disco - polo , Dj- nie miał takiej muzy,a ,ze były ciągle prośby, groźby i awantury, trzeba było zorganizować płyty i tak do końca już leciało Disco - Polo i polskie hity... do rana.... Między czasie , pokłóciłam się z moim TŻ ( bo za dużo fajek jarałam i na trzeżwo było mi ciężko tańczyć) ale mineło ... Potem teściowa miała do mnei problemy... ( zresztą do tej pory ma i wiecznie chce mi udowadniać ,że wszystko co robie -robie źle , a mój TŻ jest pokrzywdzony ) tak więc ona była obrażona już na amen ... i tak do końca... Ta inteligentnijsza częśc ludzi wykminiła klimat, i jak się wszyscy już spili to było wesoło, po alkoholu to nawet wszyscy ze mna na czele wymiatali na parkiecie... ![]() ALE... to nie był koniec sielanki... Ponieważ moja teściowa sobie w głowie podzieliła gości na "Swoich" i "Naszych" no i ci jej nagle nie mieli gdzie spać... więc spali u Nas, a MY? Para Młoda spała na domku! - porażka jakaś... wypłakałam troche... ale potem na złośc mieszkaliśmy tam kilka dni ... z najlepszą ekipą, bo co mądrzejsi na domku byli razem z nami. - i tam trawały mega wypaśne poprawiny, lepsze niż te całe wesele... Teraz razem z moim TŻ się z tego śmiejemy ![]() Teściowa dalej się W******** lekko mówiąc w nasze życie, bo była by chyba chora gdyby nie powiedziala nic....na szczeście mój ukochany rozumnie mnie i moją strone trzyma ![]() Mam nadzieje,że w miare to sensowanie napisane... choć nie umiem jeszcze spokojnie o tym pisać chyba... ufff... to tyle ![]() PLUSIK - śmieszne fotki sytuacyjne;p takie najlepsze - daje takie w sumie, bo nie wiem gdzie ślubne fotki ... ja tam ich nie oglądam ..TŻ wie... ale w pracy siedzi ;p Edytowane przez NailsByEm Czas edycji: 2010-02-18 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki prosze o głos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Wtajemniczenie
|
Rybulko...ślicznie wyglądasz i brzucholek masz taki zgrabny
![]() Ja dzisiaj wybieram się do ortopedy...3 tyg temu upadałam i stłukłam sobie kolano. Niby juz nie ma siniaka, żadnego znaku, a kolano mnie boli i trochę mnie to martwi, więc zapisałam się na wizytę...no i trochę się denerwuję co mi się tam dzieje ![]()
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko, jeśli możesz chodzić, to będzie dobrze ![]()
![]() |
#2064 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobione. PS. Wydaje mi się że można oddawać głos kilkakrotnie. ja zagłosowałam 2 razy z ciekawości i oba głosy zostały przyjęte. ![]() NailsByEm jedna z najfajniejszych relacji jakie czytałam. Co chwila się śmiałam, choć wiem że wówczas aż takie śmieszne dla ciebie to wszystko nie było. Rany boskie Majka myślałam że zmieniłaś fryzurę!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | ||||
Zakorzenienie
|
dziedobry dziewczyny
Cytat:
Cytat:
![]() nam świadek i świadokowa opowiadali, że poszli przed samym ślubem do księdza z naszymi kartkami do spowiedzi a tam wpada organista i zaczął się delikatnie upominać o kasę, oni na siebie, miny, i mówią, że żadnej kasy nie mają, w sumie to już zwątpili czy my zapłaciliśmy czy nie. On bezczelnie dalej swoje, stresa mieli niesamowitego, aż w końcu mu się przypomniało, że my zapłaciliśmy a ktoś inny nie. w sumie innych wpadek nie było zagłosowane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Znowu załważyłam wahania cen na rynku mieszkań, podskoczyły ceny z 2500 za metr na ponad 3000. Masakra jakaś. wiem, ze u niektórych z was jest dużo drożej, ale mnie denerwują takie wahania, bo co nazbieramy na wkład własny to znowu nam brakuje ![]()
![]() |
#2066 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Rybulko, ale śliczny brzuszolek
![]() Proszę o kilk w banerek ![]() Ale mam nos przytkany, nie mogę się na niczym przez to skupić ![]()
#2069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem. Znowu chciałam być sprytniejsza niż trzeba. Kliknięte...tylko proszę przypominajcie mi o tym bo ciągle zapominam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie... przyznaje, że zdjęcie dość efektowne ![]() Ale urodziłam sie brunetką i tak też mam zamiar zemrzeć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-18 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.