|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
a dokładnie to mydło ![]() http://www.earthenglowminerals.com/c...,103/vmcchk,1/ |
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja go uzywalam juz jakis czas temu, chyba 2lata temu i bylo wszystko piknie, ujednolicil mi kolor skory, zluszczyl, generalnie ogarnal to co mial, jedyna jego wada dla mnie to lekki film, ktory zostawial, ale jako iz uzywalam go na noc to az tak meczace to nie bylo nic mi sie nie rolowalo![]() no to w takim razie musze poszperac, bo jak mam teraz kupowac (a tani nie jest) to nie chce takich niespodzianek... ![]() dobra, dobranocka dziewoje wlasnie pozegnalam sie z piwkiem, chrupkami i czekolada, od jutra dieta
|
|
|
#1654 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Jak czytam wrażenia użytkowniczek o siniakach, to mam ciary Cytat:
A nowy skład jest kiepski [wartościowe elementy za konserwantami], niestety jak go kupowałam [przez net] nie wiadomo było jeszcze o "niespodziance" jaką przygotował Nuxe, więc zaliczyłam wtopę
|
|
|
#1655 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Całe życie mam problemy z doborem kremów i kosmetyków. No trudno - mogłoby być gorzej. Kiedyś się przejmowałam. Teraz już nie. Takiego podejścia nauczył mnie mój Lalunia : taki się urodziłem, a inni ... "niech się wezmą w kupę i pocałują mnie w d..ę ". Cytat:
. Wolę takie z "kostki" pokroić w plasterki i na chlebuś.Bo cóż nowego, po latach pisania o tym, można pisać np. o WAX-ie , rycynie i masce Gloria ?! Bardziej irytującym jest dla mnie to, że tzw. "doświadczone wyjadaczki" na okrągło piszą o tych samych produktach i o to samo pytają. Ale, nie daj Bóg, zapyta o to jakaś "nowa", to inne zamiast odpowiedzieć jednym zdaniem, zaczynają się prześcigać w złośliwościach ciągnących się na kilkanaście postów. Wiem, że "wyszukiwarka nie gryzie", lecz - co piszę na własnym przykładzie - w tysiącach postów trudno wyłapać tę najważniejszą informację. Tym bardziej, że nie każdy "uprawia" wizażowanie np. w pracy i nie każdy ma czas ślęczeć godzinami i szukać. Ja też często nie mogę znaleźć tego, o co mi chodzi i pytam. Co prawda, to prawda - próbuję szukać. No może aż taki " leń " nie jestem No i karnawał nam się skończył . Umartwiać czas się zacząć ! Koniec, że tak kolokwialnie napiszę : Miłe Moje z zakupami. Szlaban ! No i dieta ! Bierzcie przykład z blonndee : właśnie pożegnała się z piwkiem, chrupkami i czekoladą. Tylko co ja biedna zrobię ?! Podobno, aby odpust uzyskać, trzeba za grzechy żałować. A ja nie nie żałuję ... Mam dzisiaj ochotę dogodzić podniebieniu swemu "grecką sałatką"z podwójną ilością oliwek i sera. Rozpusta istna ! Oj, źle, źle !
|
||||
|
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiejski mało kaloryczny i w sam raz na kolację ![]() a serek na chelb to i ja lubię ![]() tez mi się juz nie che czytac ![]() a jakby jakies nowe KWC wynaleźli to nam Asia dobrą wiadomosc przyniesie ![]() karnawał się skonczył, ale na piwo za znajomymi do pubu chyba isc mozna? ![]() post postem, ale ja mam ferie i nie będę się nudzic w domu ![]() Cytat:
![]() będzie któras chciała na połówkę w przyszłych zakupach? ![]() http://www.everydayminerals.com/stor...ffle-cone.html http://www.everydayminerals.com/stor...oft-touch.html ?
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zadomowienie
|
Asia! Ja mam hula hop dwa kilo z masażerem
Zapewniam, że siniaki to tylko pierwsze dni, zapewniam, że efekty spektakularne i zapewniam, że WARTO kupić ![]() I dodam, że w Norge zapłaciłam za swój 300 zł ![]() Schudłam na nim trzy kilo, a teraz 1 kg w tydzień tylko na nim ![]() Iza, zaczynamy obie dietę! Ale ja od poniedziałku chyba, bo mam blok czekoladowy w lodowce Kasia, mnie też to irytuje... Przydałby się jeden wielki, zamknięty wątek bez mozliwości wypowiadania się z hitami, w pigułce, typu- Zniszczone włosy? Spróbuj a, b, c,d,e,f,g tego i tego i z tego i z tego powodu. Porost? Mi też trudno znaleźć informacje... Ale wiem, że moderatorki mają życie a to mnóstwo roboty A co do języka, to ja sobie mówię po norwesku ładnie Ale ogólnie języki mi szybko do głowy się pakują Przezabawnie w tej mojej szkole Muszę się z Wami podzielić piękną melodią! http://www.youtube.com/watch?v=xbNDm...eature=related Jeejku, czy ktoś lubi takie rzeczy jeszcze tutaj? |
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, ze kupiłam sobie ostatnio makaron orkiszowy, razowy +tradycyjnie lubelle i jeszcze twoją ciccierzyce i dwa raodzaje kaszy gryczanej ![]() choć coś czuje, ze do przygotowania z tego obiadu będe się musiała długo mobilizować
|
|
|
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mogę sobie pozwolić ![]() Heh ![]() Hej, znasz może jakieś dobre sklepy zaagraniczne internetowe z kosmetykami? świetnie xDD kup coś innego niż fasolkę i zrób sobie zielony dzień zeby odświeżyć dietę
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie mozesz na ebayu kupowac? dzisiaj potrzebuję węglowodanów, bo wtedy lepiej się pije
|
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pielęgnacją, również włosów ![]() Heh, byleś z nimi nie przegięła |
|
|
|
|
#1662 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale kompromitacja, przeciez ja to powinnam wiedziec...Cytat:
Nie powiem, nie jest to moze wyjatkowo upierdliwe (a po prawdzie to kazda kobitka zamiast ogonek chwalic to sie do kazdego wloska przyczepia), ale jednak mam nadzieje, ze moze kiedys w koncu... narazie jestem w fazie testow, no bo kazda cera na co innego roznie reaguje, wiec...![]() Cytat:
![]() Ja tym razem probuje przejsc przez metode slynnego juz Dukana, autora ksiazek nie potrafie schudnac, a noz... jak spojzalam dzis rano na wage to sie przezegnalam, waze o kilka kilo wiecej niz przed swietami, ale przede wszystkim jakies 8kg wiecej niz po wakacjach![]() mam motywacje, do wakacji musze troche (dużo ) zrzucic, takze trzymac i wracam do jogi!a melodyja mnie dobrze nastawila, jakas taka... duchowa ![]() dobra, kawka, poranny pudelek (tak, wiem ) i lece na kontrolne do gina!milego
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będziemy się nawzajem nastawiać do pracy nad figurką, co? Podziwiam, za jogę i za diety, niestety ja i tego i tego nie stosuję ze względu na brak dyscypliny i trzymam kciuki Ja nie potrzebuję diety, ale chcę zmniejszyć obwód ud i podkreślić talię, a ostatnio pofolgowałam sobie By się nie obróciło przeciwko mnie xD Fajnie, że melodyję polubiłaś Chyba będę kupować na ciao, bo będzie darmowa przesyłka ![]() Mirelka, nie węgle... doprowadzają mnie do szału ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przywitać się przyszłam ![]() Jutro mój ostatni dzień w pracy a potem długo wyczekiwany urlop ![]() Pewnie za bardzo sobie w czasie urlopu nie odpocznę bo będziemy mieli z TŻ kupę roboty w mieszkaniu ale na pewno odpocznę od mojej "cudownej" pracy ![]() AGD zamówione wczoraj, jednak srebrne - naprawdę, próbowaliśmy, myśleliśmy o białym, nawet rozglądaliśmy się w sklepach ale jak widzieliśmy obok srebrne to za każdym razem stwierdzaliśmy, że jest ładniejsze - najwyżej TŻ będzie czyścił skoro się uparł ![]() Zamawialiśmy przez internet ze sklepu electro.pl bo taniej - trochę się bałam, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oczywiście płacimy przy odbiorze TŻ się śmieje ze mnie, że w czasie urlopu spędzę pewnie trochę czasu w galerii sam na sam z lapkiem i netem - pewnie ma rację ![]() A w sobotę jedziemy drugi raz na Upiora ![]() |
|
|
|
#1666 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
joga jest przede wszystkim bardzo przyjemna, odpreza mega, takze moze sprobujesz? lubie sobie pocwiczyc z plytka, szczegolnie ta dla poczatkujacych, jest prosciutka a czuc roznice. z tz mamy nintendo wii i planujemy dokupic sobie takie smieszne cus do uprawiania z tym sportu (miedzy innymi wlasnie joge i to z ania rubik ), mowi ile kcal spalilismy itp itd![]() a jak juz wejde na wyzszy lewel to zamierzam sie na zajecia z jogi zapisac, ale narazie kondycha marna, a nie chce sie zblaznic i uciec z zajec Cytat:
moj tata czesto zamawial sprzet agd przez net, i z tego co wiem to nigdy nie bylo zadnych problemow, a taniej, wiadomo ![]() meblowanie mieszkanka, zazdroszcze... ![]() ok, przeglad prasy kobiecej czeka, herbatka zrobiona, takze... branocka!
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-02-18 o 22:41 |
||
|
|
|
#1667 | |||||||||
|
|
Cytat:
![]() Bo mnie coś trafia, jak sie pojawia jakaś użytkowniczka, co to nawet nagłówków nie przeczyta i zakłada wątek: "Co zrobić, żeby włosy szybciej rosły" 3 linijki nad istniejącym ![]() Albo kolejna plaga - zakładanie wątków o wiele mówiących tytułach: "Pomocy", "Włosy", "Co zrobić?". Gdyby wszyscy choć trochę przykładali się do postępowania wg regulaminu, ba!, gdyby go chociaż przeczytali przy rejestracji, forum wyglądałoby naprawdę inaczej To tyle z drugiej strony barykady ![]() Cytat:
![]() Znalazłam za 32 wysyłką i nie takie hardcore'owe Cytat:
Można gdzieś zobaczyć swatche? To róże do policzków? Cytat:
![]() Na razie spróbuję obciążyć moje obecne i zobaczę, co to da, a jak nie da nic, to kupię to z masażerem, tylko mniej wyboistym Cytat:
Czasami występują u mnie w mieście przed Galerią Centrum . Lubię, jak robią te pokazy, wzruszam się wtedy, fajne to I mój wujek swego czasu miał trochę kaset z takimi melodyjkami Cytat:
Część sklepów traktuje Norwegię w kategorii Europa, i koszt wysyłki jest umiarkowany. Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze z moim TŻ po płudniu wymienialiśmy najświeższe ploty ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
O ile Pazuryr da mi posiedzieć
|
|
|
#1668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem czy doczekam tego dnia, kiedy przejde na diete i będe potrafiła się jej trzymać Cytat:
![]() W ogóle to czytałam, ze tłuszcz zaczyna spalać się po jakiś 30 min treningu, więc nie wiem czy te pare mintut coś daje. A Ty ile minut dziennie kręcisz? ![]() A nuta dobra, taka uspokajająca, przesłuchałam chyba ze 2 razy, ale wiecej nie daje rady, bo to nie moje klimaty ![]() Cytat:
Ja slyszłam, ze powinno się zjeść coś tłustego bo alkohol się nie wchłania. Ale wtedy łączy się z tymi tłuszczami i się bardziej tyje ;D |
|||
|
|
|
#1669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki {Matkoicórko, mnie też już głupawka dopadła !} .
Cytat:
Do zakupów się nie dołączę, bo to są róże. Podziwiam, gratuluję i zazdroszczę ! Próbuj, próbuj - a nóż widelec ... Muszę Ci powiedzieć, że od kiedy zaczęłam stosować tzw. naturalne kosmetyki - cera bardzo mi się uspokoiła. Nawet obecnie, w okresie grzewczym, nie mam już większych problemów z czerwienieniem. Ale też metodą prób i błędów dobrałam dla siebie środki; np. oleje nakładane na twarz mnie nie służą. Jak zwykle w moim przypadku bywa - wszystkie wizażowe hity działają na mnie odwrotnie niż powinny. Chciałabym sobie jakiś kremik ukręcić, ale przy moich : wiedzy i manualnych zdolnościach to - niestety - wyższa szkoła jazdy. Życzę wspaniałej uczty duchowej ! Kto gra upiora ? Cytat:
Prasę też mam dzisiaj w planie. Między innymi pozycjami zabrałam od mojej Przyjaciółki numer "Zwierciadła", w którym jest rozmowa z Januszem Gajosem, a że to wybitny Człowiek - zapowiada się spora przyjemność. Tak się podnieciłam tym czasopismem, że zapomniałam wziąć od Niej innej pozycji. Nie pamiętam dokładnie tytułu : moje włosy lub wszystko o włosach lub fryzury. Pobieżnie przejrzałam . Zamieszczone jest tam wiele zdjęć fryzur i porad. Jest też cały artykuł jak pielęgnować włosy zimą. Znacie takie pisemko ? To jest miesięcznik. Zadzwonię dzisiaj do Niej, coby "kopalnia wiedzy" w kominku nie wylądowała. Tu masz świętą rację !!! W takich przypadkach bez litości i amnestii : lać i patrzeć czy równo puchnie. Miałam na myśli "stare wyjadaczki", które - nie wiem z jakiego powodu, może ranking w ilości postów - piszą w tematach z poradami {nie mam na myśli off-topowego} po raz tysięczny któryś z kolei : nałożyłam na włoski waxika i glorię lub joannę rzepkę sobie dzisiaj kupiłam ale do Auchana nie mogę pojechać. Od takich "zadomowionych" , "zakorzenionych" na tym forum wymaga się pewnej samokontroli {nie chciałam napisać : samokrytyki}. Zdaję sobie doskonale z tego sprawę, że Wy Szefowe nie macie na takie zachowania żadnego wpływu. To nie jest w żaden sposób złamanie regulaminu . Napisałyśmy jedynie, że wątki stają się nudne i trudne do ogarnięcia, bo ileż można pisać na temat picia pokrzywy lub olejku rycynowego. A tak a propos - Asiu - podziwiam, że Ty to jeszcze potrafisz ogarnąć i kontrolować. Chapeau bas ! Ja ostatnimi czasy "leję w majtki" ze śmiechu i opluwam komputer kawą czytając fenomenalny temat : "Niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp." Z drugiej zaś strony włosy stają na głowie dęba, jak się dowiaduję, jaki jest poziom wiedzy na ten temat osób, które czują się na tyle już dorosłe, aby uprawiać seks. Link do tego tematu dostałam w innym wątku. Zabawa przednia ! Cytat:
"Ciemne" makarony znajdziesz w każdym "lepszym" supermarkecie. Mój organizm - tak dla przykładu - nie trawi nawet najmniejszej dawki ciemnego ryżu. Biały - idealnie. To samo z kaszą gryczaną. Wcinam więc biały-długoziarnisty i kaszę jaglaną. Tą ostatnią, szczególnie : pęczak, mogłabym jeść na okrągło. Chyba dzisiaj go popełnię ! Miłego dnia życzę ! Weekend, weekend ! |
|||
|
|
|
#1670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupi makaron prawie 10 zł![]() ja nie lubie tłuszczów... moją zmorą nie jest tłuste jedzenie, ale bogate węglowodany, czyli chleb, makarony, batoniki itd ![]() Cytat:
ale tez nie myslałam, ze zadomowie sie na wizazu ![]() weszłam tylko z zapytaniem o moją prostownicę ![]() pokazuj ten hula hop ![]() tak to róże ![]() tu masz swatche soft toucha http://4.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ft+touch+1.jpg ten mnie też kusi ![]() http://1.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...y-minerals.jpg ale najchętniej wzięłabym waffle cone tutaj go masz http://2.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ienie+edm1.JPG chętna tez jestem na korektor lavender (słuzy do ocieplania róży )ale wszystkiego nie kupię ![]() Cytat:
![]() a nie kupisz w kazdym lepszym superkarkecie ![]() bo wszystkie to tylko pełne ziarno różnych firm i o różnych kształtach, a chodzi o makarony z różnej mąki ![]() poobcinałam wam posty, bo za dużo grafiki
|
|||
|
|
|
#1671 | ||||
|
|
Joł Sexy Baby... napisałabym Lachonie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No szkoda, że czasu nie mam, wolę z Wami sobie posiedzieć, ale czasem jak trafiam na takie wątki, to masakra... http://allegro.pl/item920878766_kolo...ace_promo.html Te róże to niestety nie dla mnie raczej patrząc po kolorach ![]() A, dostałam wiadomość od babki od cieni, że z rozpędu wysłała do mnie, ale się nie martw, jak tylko dostanę do prześlę Ci priorytetem
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa z rozpędu do Ciebie też mi coś ![]() jeszcze wysyłke opłacac trzeba buu |
|
|
|
|
#1673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko jest zbyt dobre jak dla mnie żebym miala z tego rezygnować, ale może malymi kroczkami uda mi się chociaz troche zmienić swoją diete, na bardziej zdrowszą.Ja uwielbiam brązowy ryż ![]() Cytat:
A co jesz do tych makaronow? Bo ja nigdy nie mam pojęcia, zazwyczaj konczy sie na jakimś gotowym sosie z torebki czy sloika, ale wolałabym zacząć gotować normalne obiady![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1674 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
ale jak gratis
![]() Cytat:
ja do domu wracałam z takim kołem
|
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą może pojade na studia gdzieś i co? Będe tylko zupki z proszku jadła bo nic nie będe umiała sobie zrobic
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mojej mamy najwazniejsze zeby było smacznie kij z tym, ze codziennie wszystko tłuste
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj zrobiła mi rybe w cieście, na patelni jeszcze sporo tłuszczu zostalo to ja wole nie myślec ile go jest w tej rybie ale nie zjadłam, bo mówiłam już żeby przestała mi gotować
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dobra mnie w weekend nie bedzie, bo wyjeżdzam
żeby wątek nie umarł ![]() |
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor/dobranoc
![]() u mnie ten rilastil w fazie testow, narazie nie narzekam, nie ma skutkow ubocznych poza swieceniem lekkim (filmik ), tak wiec na noc moze byc, na dzien go jeszcze potestuje. zobaczymy co dalej![]() rany, cos z cisnieniem? caly dzien jestem glodna i ospala a jak nadchodzi wieczor to oczywiscie zasnac nie moge
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

nic mi sie nie rolowalo

) zrzucic, takze trzymac
i wracam do jogi!