|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Jeśli chodzi o torebkę Teallie, to mi się wszystko dobrze wyświetla
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
dostałam paczke tak pozno a w niej katalogi pogniecione butelka z szaponem tak wgnieciona że szkoda gadac , nie wiem jak to klijetce dać , nie rozpakowałam wszystkiego , ciekawe co bedzie dalej jak jutro wyjme wszystko
|
|
|
|
#304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogólnie w paczce był okropny bałagan i nadmiar makulatury. Na dnie paczki znalazłam dwa bardzo długie czarne włosy ,ktoś lnieje podczas pracy.
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Śliczne dzięki za fotki torebki turkusowej pokusy
!!!!Dojrzewam dojrzewam i pewnie dojrzeje do niej bo wygląda porządnie i uroczo. Chodzi za mną również Lynelle. Napisałam żarliwy mail do centralii w sprawie powrótu Pink Suede, posiłkując się mocnymi, jak sądzę, argumentami...zoabczymy czy to coś da?! Odpisali, że przekazują moją sugestie do działu marketingu. Bardzo popieram i sama podczepiam się pod program oczyszczający od zalegających kosmetyków w drodze sumiennego i konsekwentnego ich wykorzystania. Idąc tą drogą półki w łazience pustoszeja a mnie szaleńczo cieszy kolejne wykorzystane, puste opakowanie po kosmetyku. Też Was to taaak cieszy? Fantastyczne uczucie, zawsze to nowe miejsce pod nowy produkt bez poczucia winy... Pozdrawiam serdecznie... )
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() zieloną krope mam przy: błyszczyk metaliczny mauv....metal z netto szampon z granatem z netto dziweczyny chce koniecznie któryś krem antycell. z tych ofert łączonych. możecie powiedziec cos na temat tych które tam są? tzn najbardziej mi chodzi o ten tradycyjny i ten dzień/noc. który lepszy???
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
jak już wcześniej pisałam dostałam dziś paczuchę
zbędnej makulatury- darmowej- na fakturze 10sztuk a w kartonie 13 po co mi to?![]() wyprubowałam po myciu kremek SSS- superancki, poważnie konsystencja bardzo mi się podoba- taki gęsty jest torebka Thilie- fajna, tylko jak dla mnie to troszkę za skromna, bo to kolor powszechny (czarny) i tylko jeden suwaczek na wierzchu i się niebardzo świeci ![]() no i nadal nie wiem jakie promocje przygotować dla klientek w tym 4 katalogu macie pomysły??
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#310 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ale słabo u mnie z 3, musiałam dobić rzeczami dla siebie ![]() Czerwona kropa przy biżuterii Daisy-Jane z netto.
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- tradycyjny- jest rzadszy , szybciej się przez to wchłania, można zużyć go do końca bo jest w tubce ( tubkę można w razie czego rozciąć). Przy dłuższym stosowaniu celullit jest mniejszy a od razu po użyciu skóra gładka. - na dzień/na noc- gęsty, trzeba dłużej wmasowywać w skórę, dosyć dobry w działaniu ale opakowanie koszmar. Ta podwójna butla jest dosyć twarda , nie można wycisnąć z niej specyfiku i trzeba potrząsać do góry dnem aby ten gęsty krem nam trochę wylazł. Gdy miałam jeszcze pół opakowania to zerwałam folię i rozdzieliłam te 2 butelki (bo to jest w 2 oddzielnych wciśniętych w 1 folię) i było trochę lepiej wytrząsać pojedyńczo. Co się umęczyłam Wybór należy do Ciebie
|
|
|
|
|
#312 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w zeszłym roku miałam u siebie taki przypadek, że nowej KK nie wprowadzono zakupów na jej konto, a na inne konto - a było to w czasie dni otwartych i wówczas po znajomości wprowadzano zakupy nawet osób "z ulicy" (czyli nie będących KK) na konta KK z okręgów zaprzyjaźnionych Liderek, by miały większy obrót. Oby nie było tak w tej sytuacji ... A co wydawania faktury w COK: obowiązkiem każdego pracownika sklepu jest wydanie paragonu / faktury vat - i powinien niezwłocznie takowy dokument wydać - jeśli klient odchodzi od kasy to powinien zwrócić uwagę, iż zaraz wyda fakturę. W innym przypadku taki pracownik popełnia przestępstwo skarbowe, a nasza faktura trafić może w niepowołane ręce (np. roztargniony pracownik COK wyda fakturę nie tej osobie, co potrzeba). Pracownicy COK są opłacani, nie pracują charytatywnie i powinni przywiązywać wiekszą uwagę do tego, co robią, a jak widać nie kwapią się do tego. Cytat:
Jeśli w tej chwili nie widzisz tej faktury to rzeczywiście zakup trafił na czyjeś konto. Cytat:
Gwarancja Avonu to jedno, a prawo do reklamacji i rękojmi obowiązujące w Polsce to drugie, które stoi prawnie wyżej i musi być przez Avon respektowane. To tak jak z wyprzedażami w sklepach - często widzimy napis "Produkty z wyprzedaży nie podlegają zwrotom i reklamacjom", a jest to nieprawda, o czym często Federacje Konsumentów mówią i uczulają, by nie wierzyć tego typu napisom i praktykom sklepów. Podpisuję się też pod jedną z odpowiedzi, by nie cytować w całości treści ze Strefy Konsultantki (regulaminy, zasady, procedury itp.) - chyba nie jest wielką sztuką poświęcić raz 10-15 minut i zaznajomić się z zasadami, a nie co 3-4 strony na forum pada to samo pytanie o opusty, zasady współpracy. Używajmy wyszukiwarki, bo tak to co parę stron mam deja vu, że już to przed chwilą czytałam
Edytowane przez krystell Czas edycji: 2010-02-18 o 00:41 |
|||
|
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
witam!!! są tu już dzisiaj jakieś ranne ptaszki?
chciałam wydać następną opinie o kremiku SSS- wieczorem posmarowana dziś rano jeszcze go czuje- podoba mi się ten zapach ![]() ... iiiii katalogi 4 poszły w ruch... koleżanki w pracy przeglądają je przy kawce ![]() mam pytanko do taka jedna i dziewczyn które maja torebkę Teallie- czy ona mieści A3? i wogóle pojemna jest? ze zdjęć można sobie wmówić że tak ale jak jest w rzeczywistości? bo mam zainteresowaną jej zakupem klientkę
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2010-02-18 o 08:06 |
|
|
|
#314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem źle to wymyślili, bo jak ktoś pierwszy raz zamawia, to faktycznie wrażenie, jakby były używane ![]() jeżeli już tak robią, to taki kosmetyk powinien być zafoliowany, jak np. perfumy, żeby była pewnośc, ze kk tego nie używała; 8katharina8 ja tez już w pracy dobrze, ze nie mam neta cały dzień, bo bym nic innego nie robiła, jak czytała forum ![]() ja paczkę dostanę dziś lub jutro (po cichu liczę na dzisiaj), ale u mnie w pracy jest tyle konsultantek, zę masakra; jak wróciłam po wychowawczym to trzy do mnie przyleciały z katalogami więc się wcale nie ujawaniałam tylko koleżanka z pokoju zamawia u mnie
|
|
#315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie dziewczyny o poranku!!!
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was w nowej części
![]() Dziś z rana dobrałam się do mojej paczuchy - oczywiście też dostałam 10 kat. 03, które do niczego nie są mi potrzebne, bo zamawiam zawsze tylko na 1 termin Chyba zmieniła się osoba, która pakowała moje paczki, bo miałam w niej straszny bałagan...Trochę się też zrobiłam z tym kremem SSS, bo miałam zamówienie akurat z potrzebnych stron na 4 kremy, ale stwierdziłam, że mam jakieś tam balsamy jeszcze i że mi nie potrzebne... a tak chwalicie, że teraz żałuję Kat. 04 jakoś mnie nie zachwycił, jeśli chodzi o kosmetyki, za to bym chciała sobie kupić torebkę Maję i Ruthie i zestaw McKayla Coraz bardziej się wciągam w te niekosmetyczne produkty :PA właśnie, zamówiłam sobie kolczyki Loreen - moim zdaniem bardzo fajnie wyglądają
|
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Klientka bierze szampon,a ja dzięki temu mogę zakupić ten krem .Szkoda że nie ma już kremu ujędrniajacego z masażerem z zielonej serii SSS,zamawiałam juz wczesniej 4 sztuki i nie przyszły,to i pewnie w kat 04 będzie go brak .się spóźniłam.
|
|
|
#318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro dostane paczuchę , mam nadzieje że nie dostane,,gratisowych'' katalogów , nie chca się w piecu nawet palić ;/
|
|
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dlatego zdarza się że coś jest na fakturze a nie ma w paczce lub jest coś innego niż my zamawiały podobno odbywa się to szybko i nie ma czasu na ustawianie w paczkach
|
|
|
|
|
#321 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dla klientki oczywiście... Wygląda trochę tak, jakbym go już otwierała![]() Cytat:
![]() no faktycznie późno... po 22...
|
|
#322 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie natomiast zastanowiło, czy w związku ze zmianami zasad "Od katalogu 03/2010 (05/2010 – okręgi prognozujące) ... Do podstawy opustu nie wliczają się: .... •prezenty z programów dla Nowej Konsultantki oraz Avon Club,..." to te 24 zł jest traktowane jako prezent i nie będzie wliczane do opustu ![]() Cytat:
Edytowane przez MaT Czas edycji: 2010-02-18 o 09:40 |
|||
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
Wy narzekacie a ja bym chciała dostać gratisowe katalogi.. Nie domówiłam bo po cichu liczyłam, że też się załapie..
|
|
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ha ha Wiecie co, w poniedziałek lecę do coku z nadzieją, że oglądne w realu nową torebkę RUTHIE, na którą napaliłam się odkąd zobaczyłam katalog od dziewczyn z okręgów trendujących Po zdjęciu z katalogu wnioskuję, że będzie wielkości mniej więcej otwartego katalogu... Mam nadzieję, że będzie z fajnego miękkiego materiału i że rączki po odpięciu zrobią z niej niezłą kopertówkę
|
|
#325 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też się nad nią zastanawiam zwłaszcza, że gdzieś od początku zimy kupuję wszystko, co niebieskie / granatowe :PCytat:
|
||
|
|
|
#326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
próbki się przydadzą
|
|||
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#328 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I tak dalej. Potem paczka ląduje na wadze, jeśli waga nie zgadza się, następuje ręczna kontrola. Pracownik wyjmuje wszystko z paczki, sprawdza i wrzuca z powrotem. Nie zawsze w takiej kolejności, jak było ułożone![]() Cytat:
Koszt tego demo nie jest już taki symboliczny, więc nadal się wlicza do wszystkiego. Też myślałam podobnie jak Ty, ale upewniłam się na infolinii.
|
|
#329 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robię listę kolejnego zamówienia z K3. Na wyrost znów wezmę dla siebie długopisy logo. Zawsze mam jedno opakowanie nadwyżki i odkąd weszła bieżąca ulotka sprzedałam ich już ze 20 kompletów. Dziewczyny bardzo je zachwalają, że ładne i tak miękko piszą . Też Wam tak schodzą?---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie nadrobiłam po 3 dniach
![]() wczoraj złożyłam zamówienie na dostawę kurierską, w tym na 3 nowe pomadki (w sumie już 5). W brakach mam SUPERTR.SZM./UST LASTIN.PINK Czy wysyłała któraś z was sms na ten konkurs ze szminkami? Pytanie jak dla mnie koszmarnie trudne, zgadywałam i nie trafiłam niestety za pierwszym razem ![]() Mam prośbe do osób które zamówiły zegarek devi o zdjęcia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

ogólnie w paczce był okropny bałagan
i nadmiar makulatury. Na dnie paczki znalazłam dwa bardzo długie czarne włosy
,ktoś lnieje
podczas pracy.

!!!!

Pliki są ok, a nie chcą się załączyć:/