Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 08:57   #2071
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Dziekuje Wam slicznie

chociaz juz myslalam, zeby z tego zrezygnowac, bo musze codziennie przypominac o sobie..a ten konkurs i to klikanie trwa do 21ego marca

Justyna333 zaglosowalam

ja sie wzielam za siebie i od dzis cwicze posladki z Tamelee Webb...musze pomyslec cos o brzuchu ale nie wiem czy moge juz takie a brzuszek cwiczyc
i zaopatruje sie dzis w hula hop. Trza jakos wygladac

Maja to Ty na avatarku?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-02-18 o 09:00
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 08:59   #2072
klion78
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Nie... przyznaje, że zdjęcie dość efektowne
Ale urodziłam sie brunetką i tak też mam zamiar zemrzeć
ale błagam... nigdy nie rób sobie takiego tapira!!
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:08   #2073
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
znowu Was muszę prosić o poradę.W dziale "dom" nikt mi nie odpowiada na pytanie potrzebuję pomocy w doborze tapety do kuchni, a właściwie tylko na jedną ścianę.
Kuchnia jest tak jakby półotwarta - na przedpokój, niestety nie mam zdjęcia, bo dopiero powstaje Meble białe na wysoki połysk w dwóch rzędach. Po lewej stronie nad blatem i przy ścianie obok będą duże płytki w kolorze ciemnego brązu. Blaty też ciemny brąz, połyskujące. Ściany planuję pomalować na fioletowo poza jedną ścianą. Ta ściana jak widać na załączonym zdjęciu (szara kreska) jest przedłużeniem przedpokoju i na niej są drzwi wejściowe mieszkania. Myślałam o jasnej, eleganckiej tapecie z elementami srebra, załączam tapetkę,która bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy będzie pasować na tle białych mebli, czy nie jest za pstrokata i nie będzie męczyć oczu. A może macieinne propozycje?

Wiem, że na Was zawsze można liczyć. Ja mam taki dylemat od miesiąca, że szok
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:14   #2074
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Trochę mnie nie było, ale to przez to, że w ten weekend będziemy się przeprowadzać i już trochę rzeczy na nowe mieszkanko przewieźliśmy no i zostały jeszcze meble, ale to dostawczym będziemy przewozić i parę drobiazgów, ale to autem, żeby się między meblami nie potłukły. Nie jestem w stanie Was nadrobić. Ja mam nadzieję, że w przyszłym tyg. już mój gin będzie to się umówie i może w 19 tyg. już mi coś mniej więcej powie A tak poza tym odnośnie tego pasa ciążowego to znalazłam na allegro coś bardzo fajnego mi szkoda na to kasy i moja mama z racji, że umie szyć będzie mi szyła takie coś i jak dla mnie to bardzo przydatne, bo nie musiałabym kupować ciążowych spodni.
http://allegro.pl/item916868623_oryg..._promocja.html

Od soboty przez parę dni nie będę miała neta, bo tutaj mamy stałe łącze od lokalnego dostawcy neta, a na nowe chcemy jakiś bezprzewodowy i pójdziemy do orange i play zobaczyć jakie mają oferty no i wtedy dopiero będzie trzeba sprawdzić czy będzie zasięg no dlatego nie wiadomo jak długo będę bez neta.
Ja mialam z Orange przez 2 lata z limitem miesiecznym 0,5 gb. Tragedia. Chodzil mi bardzo wolno, a jak przekroczylam limit to w ogole bylo nieporozumienie.
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć Kobitki!
Właśnie popijam sobie herbatkę i się relaksuje, byłam dzisiaj u koleżanki, która spodziewa się niedługo dzidziusia i tak mi się zamarzyło własne... Chciałabym, żeby już był co najmniej maj, żebyśmy mogli zacząć się starać.

Rybulko ja też nie widzę tego zdjęcia
Czas tak szybko leci, ze nawet sie nie spodziejesz i bedzie maj.
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:16   #2075
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Ja mialam z Orange przez 2 lata z limitem miesiecznym 0,5 gb. Tragedia. Chodzil mi bardzo wolno, a jak przekroczylam limit to w ogole bylo nieporozumienie.
No dlatego najpierw musimy się zorientować w cenach i w ogóle, a ogladałam teraz w play jest 2gb za 29 zł przez całą umowę tylko ciekawe czy będzie zasięg, ale podobno można wypożyczyć na tydzień i wtedy się płaci tylko 10 zł, a po tyg. można zwrócić tak na próbe.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:24   #2076
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć,
znowu Was muszę prosić o poradę.W dziale "dom" nikt mi nie odpowiada na pytanie potrzebuję pomocy w doborze tapety do kuchni, a właściwie tylko na jedną ścianę.
Kuchnia jest tak jakby półotwarta - na przedpokój, niestety nie mam zdjęcia, bo dopiero powstaje Meble białe na wysoki połysk w dwóch rzędach. Po lewej stronie nad blatem i przy ścianie obok będą duże płytki w kolorze ciemnego brązu. Blaty też ciemny brąz, połyskujące. Ściany planuję pomalować na fioletowo poza jedną ścianą. Ta ściana jak widać na załączonym zdjęciu (szara kreska) jest przedłużeniem przedpokoju i na niej są drzwi wejściowe mieszkania. Myślałam o jasnej, eleganckiej tapecie z elementami srebra, załączam tapetkę,która bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy będzie pasować na tle białych mebli, czy nie jest za pstrokata i nie będzie męczyć oczu. A może macieinne propozycje?

Podsumowując:
białe szafki
blat ciemny brazowy
płytki ciemno brazowe
tapeta srebrna - na załaczonym zdjeciu - bardzo ładna
ściany fioletowe

Według mnie fioletowe sciany nie pasują. Proponuję ożywić tę kuchnię przez pomalowanie na pomarańczowo ( intensywny kolor). Pomarańczowy pięknie komponuje sie z ciemnym brazem, poza tym sprawi, ze kuchnia będzie ciepła. Jeśli amcie w kuchni srebrne dodatki, to tapeta srebrna i pomarańcz bedą się dobrze komponowały. Przemyśl zmianę koloru ścian . kawałek tapety dałabym tz na tej krótkiej ściance, przy wejsciu do kuchni, na przeciwko barku.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-18 o 10:00
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 09:45   #2077
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Maja to Ty na avatarku?
nie nie
To tylko kolejna odsłona mojego ulubionego łyżwiarza. Cóż, dłuższe włosy sa w tym sporcie bardzo widowiskowe
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
ale błagam... nigdy nie rób sobie takiego tapira!!
tapirów nie robię czasem tańcu piórami pomacham, ale nie aż TAK

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-18 o 09:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 09:51   #2078
kolanka
Zadomowienie

Maja oglądałaś od 2 w nocy łyżwiarstwo figurowe ?
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:04   #2079
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Maja oglądałaś od 2 w nocy łyżwiarstwo figurowe ?

Wstaję przed szóstą rano, więc takie zarwanie połowy nocy byłoby dla mnie samobójstwem
Zebym miała dokładny terminarz, kiedy kto i która grupa jedzie, to może... ale tak, to przeciez nie obejrzę całego finału od 2 do 6 rano

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-18 o 10:08
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:13   #2080
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdz na metce.
40 st. powinno wystarczyć. Nastaw na długie pranie w temp 40 st.
wczoraj juz nie zdazylam odpisac bo bieglam do pracy, ale dzieki za rady na tej poscieli chyba nie ma metki albo ja jakas slepa jestem ze jej nie moglam znalezc... dlatego pytalam, zawsze piore wlasnie na dlugim praniu w 40 st ale mam wrazenie ze sie niedopiera pomimo tego ze najpierw ja mocze cala noc... ale balam sie wrzucic na wyzsza temp wiec znow wypralam w 40 st

Cytat:

ech, sukienki... przed ślubem siostry przeglądałyśmy mnóstwo katalogów fajne te suknie są
no no no a tak sie zapieralas teraz tylko szukac kawalera

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
A dziś czeka nas wycieczka po notariuszach, musimy znaleźć jakiegoś najtańszego, ale i tak musimy liczyć ok 5000 tyś...
az tyle spiewa sobie notariusz?! chodzi tylko o spisanie umowy czy jeszcze jakies uslugi dodatkowe?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Sprawdźcie sobie w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego czy na tak małej działce się wybudujecie, ponieważ zazwyczaj na dom wolnostojący wymagają 8-10 ar. Takie 5ar to pod szeregówkę. Stawiając dom musicie zachować również wielkość dopuszczalną powierzchni zabudowy, żeby się nie okazało, że zmieści się tylko jakieś maleństwo.
no wlasnie bedziemy musieli sie wszystkiego dowiedziec przed ewentualnym zakupem... domek i tak chcemy malutki bo taki co nam sie podoba ma ok 80 metrow kwadratowych... na dole jest salonik i kuchnia i lazienka a na gorze mozna sobie zaaranzowac jak sie chce... bylismy u jednego architekta ktory wlasnie ma taki domek jakbysmy chcieli to on na gorze sobie zrobil takie 3 niewielkie pokoiki i malutka lazienke jeszcze... my nawet myslelismy ze na gorze te 2 pokoje by nam starczyly (nasz z garderoba ) - na wiekszy domek i dziale nas niestety na razie nie stac... jak sie kiedys dorobimy to zawsze mozna sprzedac i wybudowac sie gdzie indziej lub co innego wymyslec...a poki co to jakby nam sie udalo to wybudowac to juz dla mnie bylby szczyt marzen ale masz racje najpierw bedziemy musieli sie wszystkiego dowiedziec

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja właśnie zrobiłam sobię kawkę i zjadam ostatni kawałek poniedziałkowego placuszka. Mam nadzieję, ze choc trochę poprawi mi humor.

Przepis później wklepie na ŻG

Od razu poszukam sobie na necie jakiegoś serwisu od aparatów
mniam mniam ale mi smaka narobilas Daj mi linka do tych zonek bo nigdy nie wiem gdzie to wklejacie a ja bym chciala cos dobrego podpatrzec

Cytat:
Ja też dzisiaj trochę wtopiłam. Codziennie jem na śniadanie chleb z pomidorem a dziś jak na złośc zachciało mi się chleba z szynką. No i dopiero po zjedzeniu uświadomiłam sobie że dziś post
mi sie niestety wczoraj nie udalo... ja przewaznie na sniadanko jem chlebus z szyneczka i wczoraj tez mialam ochote i ide do kuchni taka jeszcze zaspana... zupelnie nie wiedzialam co jest za dzien a tak siorka tzta konczy sniadanie i mowi do mnie: "chcesz sledzia?" a ja jej ze nie lubie sledzi a ona mi na to "bo dzis jest post" no i marzenia o szynce trzeba bylo porzucic

Cytat:
Strippi zeby mnie nikt nie rozpoznal

u nas Malutka od poczatku ladnie w nocy spi a teraz po kapieli zasypia o 21 i ciagnie do 4 rano conajmniej Zeszlej nocy obudzila mi sie o 5 a przedwczoraj o 4 rano to podalam jej smoczka i spala do 6...

nie mam pojecia czemu Twoja Julka sie nie najada moze sobie tak dawkuje i jest takim przekasaczem... wiem ze jak duzo sie w ciagu dnia karmi to potem w nocy dzidzius powinien spac...
ale masz aniolka my bylismy ostatnio u znajomych to mowia ze im dzidzia ryczy non stop w nocy i praktycznie nie spia kumpela to normalnie tak wykonczona wyglada ze szok...

Cytat:
Cześć dziewczyny Trochę mnie nie było, ale to przez to, że w ten weekend będziemy się przeprowadzać i już trochę rzeczy na nowe mieszkanko przewieźliśmy no i zostały jeszcze meble, ale to dostawczym będziemy przewozić i parę drobiazgów, ale to autem, żeby się między meblami nie potłukły. Nie jestem w stanie Was nadrobić. Ja mam nadzieję, że w przyszłym tyg. już mój gin będzie to się umówie i może w 19 tyg. już mi coś mniej więcej powie A tak poza tym odnośnie tego pasa ciążowego to znalazłam na allegro coś bardzo fajnego mi szkoda na to kasy i moja mama z racji, że umie szyć będzie mi szyła takie coś i jak dla mnie to bardzo przydatne, bo nie musiałabym kupować ciążowych spodni.

Od soboty przez parę dni nie będę miała neta, bo tutaj mamy stałe łącze od lokalnego dostawcy neta, a na nowe chcemy jakiś bezprzewodowy i pójdziemy do orange i play zobaczyć jakie mają oferty no i wtedy dopiero będzie trzeba sprawdzić czy będzie zasięg no dlatego nie wiadomo jak długo będę bez neta.
a gdzie sie przeprowadzacie? tam do tej kamienicy z lazienka na korytarzu? czy znalezliscie cos innego??

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Rybulko, ale śliczny brzuszolek

Proszę o kilk w banerek

Ale mam nos przytkany, nie mogę się na niczym przez to skupić
klikniete

Cytat:
Dziekuje Wam slicznie

chociaz juz myslalam, zeby z tego zrezygnowac, bo musze codziennie przypominac o sobie..a ten konkurs i to klikanie trwa do 21ego marca

Justyna333 zaglosowalam

ja sie wzielam za siebie i od dzis cwicze posladki z Tamelee Webb...musze pomyslec cos o brzuchu ale nie wiem czy moge juz takie a brzuszek cwiczyc
i zaopatruje sie dzis w hula hop. Trza jakos wygladac

Maja to Ty na avatarku?
klikniete

kurde ja dzis ledwo wstalam o 9... jeszcze tylko dzis do pracy i jutro mam juz na szczescie wolne Ale tylko 1 dzien buuuu... zas widze jak sobie strasznie odpoczne
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:15   #2081
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Acha .... dziś odebrałam wyniki badania moczu. Mam podwyższone krwinki białe (chyba) i liczne bakterie. Od kilku miesięcy zmagam się z permanentnym zapaleniem pęcherza. Mam nadzieję że moja lekarka znajdzie wreszcie sposób jak to wyleczyc, jutro do niej idę.
A jakby tego było mało przytyłam 4 kilo!!!
ja mialam to samo biale krwinki plus bakterie.. wytepilam biale krwinki fulargynem czy jakos tak aaa bakterie zostaly zurawina tez nie pomaga dzis dobieram wyniki posiewu zeby zobaczyc co to za bakterie moze posiew zrob..

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ejjjj, coś tu nie gra... Nie widzę zdjęcia, jakiś błąd wyskakuje...
piekny brzuch ja mam teraz taki jak ty na 1 i 2 zdjeciu

Cytat:
Rybulka teraz się tak porobiło!! Kobitki w ciaży mają duzo trudniej, wydaje mi się, że problem został wyolbrzymiony na czasów komuny, a teraz wszytsko się odbija- zwłaszcza znieczulica ludzka się pogłębia. Za komuny, to zawsze było tak, ze kobieta w ciąży wszytsko mogła, bokiem w kolejce, więcej się jej należało, a ludzie są okropni. Teraz kobiet w ciąży nie traktują z wyrozumiałością, ze względu na niemiłe doświadczenia z komuny. A poza tym wszytskim się wydaje, ze trzeba puszczać tylko osoby starsze. Młody to wytrzyma.
teoretycznie teraz tez maja pierszenstwo ale najsmieszniejsze sa kascy w tesco pierszenstwa czy w realu... ostatnio kolezanka z uczelni okolo 7 mc podchodzi do takiej kasy nie pamietam juz co to byl za sklep przed nia faceta kasuja baba z zakupami i facet i ona mowi przepraszam czy moge a on ze tak jasne (ten ostatni facet) i nagle ta baba z "twarza" na nia ze co ze ona stala w kolejce ona jej dziecka robic nie kazala itd.. KOBIETA a awantura straszna... na to pani p[rzy kasie powiedziala ze to kasa pierszenstwa i musi byc obsluzona pierwsza... panowie sie poprzesuwali a pani foch!

Cytat:
Cześć,

tez mysle ze fiolet ci tak tu neidokonca pasuje... ja tez bym byla za czyms cos ozywi ale pasuje do brazu.. taki pomarancz czemu nie.. bo biel jest zimna filoet tez a ten braz to przyciemni... a tepaeta calkiem calkiem
Stary 2010-02-18, 10:23   #2082
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a gdzie sie przeprowadzacie? tam do tej kamienicy z lazienka na korytarzu? czy znalezliscie cos innego??
Niestety tak u mojego męża nie widać poprawy w pracy i musimy jak najwięcej zaoszczędzić no, a tam będziemy mieli 200zł mniej opłat niż tutaj, a to dla nas bardzo dużo. Niestety ja nie zdążyłam iść do pracy, bo okazało się, że jestem w ciąży no i on sam na nas zarabia. Połowa jego wypłaty idzie na opłaty, a za drugą trzeba przeżyć i odłożyć coś na dziecko także nie ma lekko. A to nie jest kamienica tylko takie starsze małżeństwo ma bardzo duży dom i w jednej części mieszkają, a w drugiej zrobili mieszkania. Z ubikacji będziemy korzystać my i jeszcze taka jedna starsza pani także nie ma z tym problemu, a mam nadzieję, że uda nam się coś z przydziału dostać. Jakoś niestety muszę dać radę.
Stary 2010-02-18, 10:24   #2083
Lustereczko
Rozeznanie

kwiatuszekk88 my mamy bezprzewodówke z playa, za 49 zł 10 gB, zasięg mamy super i działa dość szybko, mieliśmy na próbe też z ery, ale bardzo pomału działał. Tylko my w promocji to braliśmy bo wcześniej mieliśmy kupiony swój modem też w promocji, a nie wiem jakie teraz dokładnie są ceny.

SAMBAdiJANEIRO
w cene 5 tyś wliczony jest już podatek 2% od wartości nieruchomości, ustanowienie hipoteki, wpis hipoteki do księgi wieczystej, jakieś tam jeszcze podatki, plus 5 wypisów. Wczoraj robiliśmy tą wycieczkę i ogólnie nie ma jakiś dużych różnic cenowych między różnymi notariuszami, więc z 5 tyś musimy się wysypać....

Edytowane przez Lustereczko
Czas edycji: 2010-02-18 o 10:29
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:27   #2084
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszekk88 my mamy bezprzewodówke z playa, za 49 zł 10 gB, zasięg mamy super i działa dość szybko, mieliśmy na próbe też z ery, ale bardzo pomału działał. Tylko my w promocji to braliśmy bo wcześniej mieliśmy kupiony swój modem też w promocji, a nie wiem jakie teraz dokładnie są ceny.
Ja oglądałam mniej więcej na necie no, ale wiadomo tam nigdy niczego dokładnie nie napiszą dlatego w niedzielę jak już przewieziemy meble na nowe mieszkanie to jedziemy się zorientować z tym netem.
Stary 2010-02-18, 10:30   #2085
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no no no a tak sie zapieralas teraz tylko szukac kawalera
piękne suknie lubię zawsze
Co nie znaczy, żeby od razu w biel wskakiwać i przed ołtarz biec
Stary 2010-02-18, 10:39   #2086
Maggie1983
Zakorzenienie

Helloł

Przyszłam tylko na sekundke sie z Wami przywitac
melduje:
- sesja zamknieta - ten egzamin, ktorego sie panicznie balam wystrzelalam (test) na 3,5 na podstawie tylko notatek takze dobrze, ze poszlam
- szefowa wie o kruszynce i milo zareagowala: "no to co teraz dopiero mi pani mowi. No bardzo sie ciesze" takze odliczam dni do poniedz i mam nadzieje uslyszec od gina same dobre wiesci i udaje sie na L4 i mam sie rozejrzec szefowej za biurem rachunkowym
- no i musze sie wziac za mgr poki co boje sie spotkac z promotorka
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:45   #2087
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja mialam to samo biale krwinki plus bakterie.. wytepilam biale krwinki fulargynem czy jakos tak aaa bakterie zostaly zurawina tez nie pomaga dzis dobieram wyniki posiewu zeby zobaczyc co to za bakterie moze posiew zrob..
Martucha ja od razu mówiłam lekarce, że chce skierowanie na posiew, a ona mi dała na mocz podstawowy (takich wyników to ma już całą kolekcję). Twierdzi że jest ponoć jakiś antybiotyk w saszetkach który działa na wszystkie bakterie i niepotrzebny posiew. Zobaczę co mi dzisiaj powie. Bo mówię Wam ten pęcherz to mi tak dezorganizuje życie, że hej.
Stary 2010-02-18, 10:48   #2088
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Maggie GRATULUJE zdanego egzaminu no i trzymam kciuki za Twoją kruszynkę
Stary 2010-02-18, 10:49   #2089
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Helloł

melduje:
- sesja zamknieta - ten egzamin, ktorego sie panicznie balam wystrzelalam (test) na 3,5 na podstawie tylko notatek takze dobrze, ze poszlam
- szefowa wie o kruszynce i milo zareagowala: "no to co teraz dopiero mi pani mowi. No bardzo sie ciesze" takze odliczam dni do poniedz i mam nadzieje uslyszec od gina same dobre wiesci i udaje sie na L4 i mam sie rozejrzec szefowej za biurem rachunkowym
No prosze jakie świetne informacje A dlaczego miałabyś nie usłyszeć ????

Ja ze swoim promotorem to przechodziłam katorgi , był bardzo miły , super omawiał sprawy ale mu sie nie chciało sprawdzać naszych prac .

Scio Ja dalej nie widze przepisu

U was tez taki senny dzien ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 10:52   #2090
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Już wklepuję

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:52   #2091
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety tak u mojego męża nie widać poprawy w pracy i musimy jak najwięcej zaoszczędzić no, a tam będziemy mieli 200zł mniej opłat niż tutaj, a to dla nas bardzo dużo. Niestety ja nie zdążyłam iść do pracy, bo okazało się, że jestem w ciąży no i on sam na nas zarabia. Połowa jego wypłaty idzie na opłaty, a za drugą trzeba przeżyć i odłożyć coś na dziecko także nie ma lekko. A to nie jest kamienica tylko takie starsze małżeństwo ma bardzo duży dom i w jednej części mieszkają, a w drugiej zrobili mieszkania. Z ubikacji będziemy korzystać my i jeszcze taka jedna starsza pani także nie ma z tym problemu, a mam nadzieję, że uda nam się coś z przydziału dostać. Jakoś niestety muszę dać radę.
rozumiem... ale skoro tylko z ta pania bedziecie korzystac z lazienki to nie powinno byc tak zle przynajmniej troszke wiecej sobie odlozycie i bedziesz miala blizej do rodzinki

Cytat:

SAMBAdiJANEIRO
w cene 5 tyś wliczony jest już podatek 2% od wartości nieruchomości, ustanowienie hipoteki, wpis hipoteki do księgi wieczystej, jakieś tam jeszcze podatki, plus 5 wypisów. Wczoraj robiliśmy tą wycieczkę i ogólnie nie ma jakiś dużych różnic cenowych między różnymi notariuszami, więc z 5 tyś musimy się wysypać....
ehhh normalnie masakra z tymi wszystkimi oplatami

Cytat:
piękne suknie lubię zawsze
Co nie znaczy, żeby od razu w biel wskakiwać i przed ołtarz biec
wiem wiem zartowalam

Cytat:
Helloł

melduje:
no to pieknie gratuluje

A ja sie musze ubierac (bo jeszcze w pizamce siedze) i biec do pracy - ostatnio codziennie spozniam sie na autobus - nienawidze tej 2 zmiany ledwo wstane a juz trzeba wychodzic wrrr
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:52   #2092
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha ja od razu mówiłam lekarce, że chce skierowanie na posiew, a ona mi dała na mocz podstawowy (takich wyników to ma już całą kolekcję). Twierdzi że jest ponoć jakiś antybiotyk w saszetkach który działa na wszystkie bakterie i niepotrzebny posiew. Zobaczę co mi dzisiaj powie. Bo mówię Wam ten pęcherz to mi tak dezorganizuje życie, że hej.
Ja też mam od czasu do czasu problemy z pęchrzem i przeważnie konczy sie na łykaniu furalginy. Jednak staram sie pić codziennie herbate z żurawiny , raz w miesiacu łykam z nich tabletki i powiem wam ze nawet jest ok a jak mnie cos zaczyna łapać to jest to lekkie i szybko przechodzi bez stosowania fural.....

U nas mozna kupić zurawine w takich saszetkach one sa cholernie mocne dlatego pije sie je przez 3 dni i jak reka odjać przechodzi .
Cytat:

Napisane przez kwiatuszekk88
Z tego co piszesz dość to interesujace tylko ta łazienka - dzielenie jej z kims obcym wszystko jest pieknie jesli ta osoba jest czysta. A to jest ubikajc a sama czy cała łazinka z wanna it ? Ludzie sa naprawde różni wiem cos o tym bo mieszkałam tak dzielac łazienke - po 2 miesiacu klnełam jak szewc

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-02-18 o 10:57
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:56   #2093
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
rozumiem... ale skoro tylko z ta pania bedziecie korzystac z lazienki to nie powinno byc tak zle przynajmniej troszke wiecej sobie odlozycie i bedziesz miala blizej do rodzinki
To było w sumie głównym powodem przeprowadzki. Moi rodzice nie mają samochodu i gdybym coś potrzebowała musiałabym jechać 1,5 godz dwoma autobusami albo mój mąż autem, ale wiadomo benzyna kosztuje więc jakoś to będzie póki co a mam nadzieję, że szybko coś z przyydziału dostaniemy.
Stary 2010-02-18, 11:15   #2094
iwka28
Wtajemniczenie

Maja - jak zobaczyłam Twój avatar to się przestraszyłam, że tego poprzedniego blondaska piorun strzelił

A Żabcia się byyyyyyyyyyczy na słoneczku!!!

Cytat:
A tak poza tym odnośnie tego pasa ciążowego to znalazłam na allegro coś bardzo fajnego mi szkoda na to kasy i moja mama z racji, że umie szyć będzie mi szyła takie coś i jak dla mnie to bardzo przydatne, bo nie musiałabym kupować ciążowych spodni.

Nie kupuj neta z ERY - tragedia, przynajmniej u teściów, a jak
sie limit skończy to można wieki czekać na otwarcie stronki. A ten "zasłaniacz" wygląda bardzo pomysłowo - jeszcze jak masz mamę która umie szyć to rewelacja.

Cytat:
Napisane przez NailsByEm Pokaż wiadomość
No to ciąg dalszy...
Dziewczyno wesoło miałaś, szkoda tylko że teściowa nawet na weselu sobie nie odpuściła. Ale jak to się mówi - ten Typ tak ma.

Cytat:
Dziewczynki prosze o głos
Zrobione

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Rybulko...ślicznie wyglądasz i brzucholek masz taki zgrabny
Ja dzisiaj wybieram się do ortopedy...3 tyg temu upadałam i stłukłam sobie kolano. Niby juz nie ma siniaka, żadnego znaku, a kolano mnie boli i trochę mnie to martwi, więc zapisałam się na wizytę...no i trochę się denerwuję co mi się tam dzieje
Idź, niech sprawdzi co się dzieje, po co masz się męczyć.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Proszę o kilk w banerek
Już

Cytat:
Cześć,

No to moje zdanie Tylko weź poprawkę na to, że ja jestem minimalistką:
Bardzo podoba mi się ta tapeta. Jednak jak dla mnie za dużo kolorów - albo wyrzuć fiolet z kuchni, albo tapetę zmień na taką z dodatkiem fioletu (ja bym bardziej na to pierwsze stawiała). Nie wiem jaka jest ta baza biała na tapecie, możesz zdobyć próbkę tapety? Żeby przy Twoich białych szafkach ściana na brudną nie wyglądała. Może zamiast fioletu - jasny brąz, taka kawa z mlekiem albo klasyczna biel? A w sklepie gdzie zamawiasz szafki nie mogą Ci zrobić symulacji z pomalowaniem ścian?

Cytat:
Helloł
melduje:
Widzisz, wszystko się dobrze skończyło, a tak się przejmowałaś tym egzaminem.

Cytat:
To ona Cię na oko leczy przy nawracającym zapaleniu? Bez posiewu? Ty zmień lekarza, bo przy takich eksperymentach to Ci się te bakterie tak uodpornią, że się ich nie pozbędziesz.

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
U nas mozna kupić zurawine w takich saszetkach one sa cholernie mocne dlatego pije sie je przez 3 dni i jak reka odjać przechodzi
Ja piłam sok z Tymbarku i teraz zapobiegawczo raz na jakiś czas kupuję sok z Horteksu i dolewam do herbaty.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:16   #2095
kasiaher
Wtajemniczenie

hej laski

jejku nie mam siły młody daje coraz bardziej popalić , nie wiem co go tak męczą te kolki , ale brzusio ma miękki , gazy odchodzą kupki robi, więc nie wiem
kwiatuszku ja bym na twoim miejscu nie liczyła na szybki przydział mieszkania, z tego co się orientuje to ludzie czekają nawet po kilkanaście lat na takie mieszkania z tego względu że miasta dysponują mała ilością takich mieszkań a liczba oczekujących liczy się nawet w tysiącach , nie wiem moze jest inaczej u ciebie a;e u mnie sytuacja przedstawia się nie za kolorowo.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:23   #2096
domi7ks
Zakorzenienie

Laseczki a jak klikacie w ten moj baner to akceptujecie glos bo mi glosy cos w miejscu stoja

Stary 2010-02-18, 11:27   #2097
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja też mam od czasu do czasu problemy z pęchrzem i przeważnie konczy sie na łykaniu furalginy. Jednak staram sie pić codziennie herbate z żurawiny , raz w miesiacu łykam z nich tabletki i powiem wam ze nawet jest ok a jak mnie cos zaczyna łapać to jest to lekkie i szybko przechodzi bez stosowania fural.....

U nas mozna kupić zurawine w takich saszetkach one sa cholernie mocne dlatego pije sie je przez 3 dni i jak reka odjać przechodzi .
muszę dowiedzieć się czy u mnie też jest taka żurawina w saszetkach tego jeszcze nie próbowałam
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
To ona Cię na oko leczy przy nawracającym zapaleniu? Bez posiewu? Ty zmień lekarza, bo przy takich eksperymentach to Ci się te bakterie tak uodpornią, że się ich nie pozbędziesz.
Wiesz co ... ona jest doskonałym lekarzem. To jej pierwsza wpadka. O ile to wpadka... może jest w tym jakiś sens. Moja mama, która jest lekarzem kazała mi iść do niej i poprosić o posiew moczu. No i poszłam. lekarka nagryzmoliła coś na skierowaniu, czego nikt nie mógł odczytać. jedynie laborantka powiedziała że nie ma tam nic o posiewie tylko o badaniu podstawowym.
Stary 2010-02-18, 11:27   #2098
kasiaher
Wtajemniczenie

domi tak
a ty jak tam , już wszystko ci się zagoiło ?
męża już wykorzystałaś ?
bo ja zastanawiam się kiedy będę mogła , kurcze ja już prawie 8 miesięcy bez
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:27   #2099
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Laseczki a jak klikacie w ten moj baner to akceptujecie glos bo mi glosy cos w miejscu stoja
ja akceptuję
Stary 2010-02-18, 11:34   #2100
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
domi tak
a ty jak tam , już wszystko ci się zagoiło ?
męża już wykorzystałaś ?
bo ja zastanawiam się kiedy będę mogła , kurcze ja już prawie 8 miesięcy bez
kasia mi juz dawno sie zagoilo, meza wykorzystalam, ale narazie bez rewelacji
u nas bylo niecale 2 mies przerwy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości