|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Dziekuje Wam slicznie
![]() chociaz juz myslalam, zeby z tego zrezygnowac, bo musze codziennie przypominac o sobie..a ten konkurs i to klikanie trwa do 21ego marca ![]() Justyna333 zaglosowalam ![]() ja sie wzielam za siebie i od dzis cwicze posladki z Tamelee Webb...musze pomyslec cos o brzuchu ale nie wiem czy moge juz takie a brzuszek cwiczyc ![]() i zaopatruje sie dzis w hula hop. Trza jakos wygladac ![]() Maja to Ty na avatarku? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-18 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
znowu Was muszę prosić o poradę.W dziale "dom" nikt mi nie odpowiada na pytanie ![]() Kuchnia jest tak jakby półotwarta - na przedpokój, niestety nie mam zdjęcia, bo dopiero powstaje ![]() Wiem, że na Was zawsze można liczyć. Ja mam taki dylemat od miesiąca, że szok |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Wtajemniczenie
|
No dlatego najpierw musimy się zorientować w cenach i w ogóle, a ogladałam teraz w play jest 2gb za 29 zł przez całą umowę tylko ciekawe czy będzie zasięg, ale podobno można wypożyczyć na tydzień i wtedy się płaci tylko 10 zł, a po tyg. można zwrócić tak na próbe.
![]() |
#2076 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
białe szafki blat ciemny brazowy płytki ciemno brazowe tapeta srebrna - na załaczonym zdjeciu - bardzo ładna ściany fioletowe Według mnie fioletowe sciany nie pasują. Proponuję ożywić tę kuchnię przez pomalowanie na pomarańczowo ( intensywny kolor). Pomarańczowy pięknie komponuje sie z ciemnym brazem, poza tym sprawi, ze kuchnia będzie ciepła. Jeśli amcie w kuchni srebrne dodatki, to tapeta srebrna i pomarańcz bedą się dobrze komponowały. Przemyśl zmianę koloru ścian ![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-18 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
nie nie
![]() To tylko kolejna odsłona mojego ulubionego łyżwiarza. Cóż, dłuższe włosy sa w tym sporcie bardzo widowiskowe ![]() tapirów nie robię ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-18 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Maja oglądałaś od 2 w nocy łyżwiarstwo figurowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
![]() Wstaję przed szóstą rano, więc takie zarwanie połowy nocy byłoby dla mnie samobójstwem ![]() Zebym miała dokładny terminarz, kiedy kto i która grupa jedzie, to może... ale tak, to przeciez nie obejrzę całego finału od 2 do 6 rano ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-18 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurde ja dzis ledwo wstalam o 9... jeszcze tylko dzis do pracy i jutro mam juz na szczescie wolne ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piekny brzuch ja mam teraz taki jak ty na 1 i 2 zdjeciu ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Wtajemniczenie
|
Niestety tak u mojego męża nie widać poprawy w pracy i musimy jak najwięcej zaoszczędzić no, a tam będziemy mieli 200zł mniej opłat niż tutaj, a to dla nas bardzo dużo. Niestety ja nie zdążyłam iść do pracy, bo okazało się, że jestem w ciąży no i on sam na nas zarabia. Połowa jego wypłaty idzie na opłaty, a za drugą trzeba przeżyć i odłożyć coś na dziecko także nie ma lekko. A to nie jest kamienica tylko takie starsze małżeństwo ma bardzo duży dom i w jednej części mieszkają, a w drugiej zrobili mieszkania. Z ubikacji będziemy korzystać my i jeszcze taka jedna starsza pani także nie ma z tym problemu, a mam nadzieję, że uda nam się coś z przydziału dostać. Jakoś niestety muszę dać radę.
![]() |
#2083 |
Rozeznanie
|
kwiatuszekk88 my mamy bezprzewodówke z playa, za 49 zł 10 gB, zasięg mamy super i działa dość szybko, mieliśmy na próbe też z ery, ale bardzo pomału działał. Tylko my w promocji to braliśmy bo wcześniej mieliśmy kupiony swój modem też w promocji, a nie wiem jakie teraz dokładnie są ceny.
SAMBAdiJANEIRO w cene 5 tyś wliczony jest już podatek 2% od wartości nieruchomości, ustanowienie hipoteki, wpis hipoteki do księgi wieczystej, jakieś tam jeszcze podatki, plus 5 wypisów. Wczoraj robiliśmy tą wycieczkę i ogólnie nie ma jakiś dużych różnic cenowych między różnymi notariuszami, więc z 5 tyś musimy się wysypać....
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2010-02-18 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
piękne suknie lubię zawsze
![]() Co nie znaczy, żeby od razu w biel wskakiwać i przed ołtarz biec ![]()
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Przyszłam tylko na sekundke sie z Wami przywitac ![]() melduje: - sesja zamknieta - ten egzamin, ktorego sie panicznie balam wystrzelalam (test) na 3,5 na podstawie tylko notatek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - szefowa wie o kruszynce i milo zareagowala: "no to co teraz dopiero mi pani mowi. No bardzo sie ciesze" ![]() ![]() ![]() ![]() - no i musze sie wziac za mgr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zadomowienie
|
Martucha ja od razu mówiłam lekarce, że chce skierowanie na posiew, a ona mi dała na mocz podstawowy (takich wyników to ma już całą kolekcję). Twierdzi że jest ponoć jakiś antybiotyk w saszetkach który działa na wszystkie bakterie i niepotrzebny posiew. Zobaczę co mi dzisiaj powie. Bo mówię Wam ten pęcherz to mi tak dezorganizuje życie, że hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Wtajemniczenie
|
Maggie GRATULUJE zdanego egzaminu
![]()
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ze swoim promotorem to przechodziłam katorgi , był bardzo miły , super omawiał sprawy ale mu sie nie chciało sprawdzać naszych prac . Scio Ja dalej nie widze przepisu ![]() U was tez taki senny dzien ?
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Już wklepuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja sie musze ubierac (bo jeszcze w pizamce siedze) i biec do pracy - ostatnio codziennie spozniam sie na autobus - nienawidze tej 2 zmiany ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas mozna kupić zurawine w takich saszetkach one sa cholernie mocne dlatego pije sie je przez 3 dni i jak reka odjać przechodzi . Cytat:
![]() ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-02-18 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Wtajemniczenie
|
To było w sumie głównym powodem przeprowadzki. Moi rodzice nie mają samochodu i gdybym coś potrzebowała musiałabym jechać 1,5 godz dwoma autobusami albo mój mąż autem, ale wiadomo benzyna kosztuje więc jakoś to będzie póki co a mam nadzieję, że szybko coś z przyydziału dostaniemy.
![]() |
#2094 | |||||
Wtajemniczenie
|
Maja - jak zobaczyłam Twój avatar to się przestraszyłam, że tego poprzedniego blondaska piorun strzelił
![]() A Żabcia się byyyyyyyyyyczy na słoneczku!!! Cytat:
sie limit skończy to można wieki czekać na otwarcie stronki. A ten "zasłaniacz" wygląda bardzo pomysłowo - jeszcze jak masz mamę która umie szyć to rewelacja. Dziewczyno wesoło miałaś, szkoda tylko że teściowa nawet na weselu sobie nie odpuściła. Ale jak to się mówi - ten Typ tak ma. Zrobione Cytat:
Już Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się ta tapeta. Jednak jak dla mnie za dużo kolorów - albo wyrzuć fiolet z kuchni, albo tapetę zmień na taką z dodatkiem fioletu (ja bym bardziej na to pierwsze stawiała). Nie wiem jaka jest ta baza biała na tapecie, możesz zdobyć próbkę tapety? Żeby przy Twoich białych szafkach ściana na brudną nie wyglądała. Może zamiast fioletu - jasny brąz, taka kawa z mlekiem albo klasyczna biel? A w sklepie gdzie zamawiasz szafki nie mogą Ci zrobić symulacji z pomalowaniem ścian? Cytat:
![]() Cytat:
Ja piłam sok z Tymbarku i teraz zapobiegawczo raz na jakiś czas kupuję sok z Horteksu i dolewam do herbaty.
![]() |
#2095 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
jejku nie mam siły młody daje coraz bardziej popalić , nie wiem co go tak męczą te kolki , ale brzusio ma miękki , gazy odchodzą kupki robi, więc nie wiem ![]() kwiatuszku ja bym na twoim miejscu nie liczyła na szybki przydział mieszkania, z tego co się orientuje to ludzie czekają nawet po kilkanaście lat na takie mieszkania z tego względu że miasta dysponują mała ilością takich mieszkań a liczba oczekujących liczy się nawet w tysiącach , nie wiem moze jest inaczej u ciebie a;e u mnie sytuacja przedstawia się nie za kolorowo.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Laseczki a jak klikacie w ten moj baner to akceptujecie glos
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co ... ona jest doskonałym lekarzem. To jej pierwsza wpadka. O ile to wpadka... może jest w tym jakiś sens. Moja mama, która jest lekarzem kazała mi iść do niej i poprosić o posiew moczu. No i poszłam. lekarka nagryzmoliła coś na skierowaniu, czego nikt nie mógł odczytać. jedynie laborantka powiedziała że nie ma tam nic o posiewie tylko o badaniu podstawowym. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 |
Wtajemniczenie
|
domi tak
a ty jak tam , już wszystko ci się zagoiło ? męża już wykorzystałaś ? bo ja zastanawiam się kiedy będę mogła , kurcze ja już prawie 8 miesięcy bez ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas bylo niecale 2 mies przerwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.