Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 16:00   #841
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
sanirooo ależ Ci zazdraszczam
takich rozmów? czy nastawienia TŻta

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
No właśnie wyżej pisałam, że nie bardzo mogę być dla nich niemiła choć mam ogromną ochotę. Zwłaszcza, że jednak ten pan sporo pomagał, przyjeżdżał do Taty i chodził z nim na spacery, jak Tata jeszcze więcej chodził...
hm... ciężka sprawa..

ja wróciłam z lumpeksu mam bluzke, koszule, sweterek i kaapcie ;p
teraz wszytsko do pralki
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:01   #842
Claris
Zakorzenienie

Waniliowa witaj )

medeline a Ty co taki zawias złapałaś i nic się nie odzywasz a ja taką ładną pioseneczke Ci zadedykowałam

Uciekam na spotkanie z kumpelą
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:20   #843
butterfly20
Zakorzenienie

Waniliowa cześć

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Dla mnie Pudelek jest mega niewiarygodny Dziś widziałam kawałek DD TVN i był Jacyków i mówił kilka słów na temat właśnie tej wieści z Super Ekspresu i jestem skłonna bardziej jemu uwierzyć niż Pudelkowi i SE Zresztą też gadali na temat tabloidów i wiadomo, jak to wygląda...

Waniliowa witaj

Przecież Guzikowa siedziała obok mnie w kinie i potem szła do auta koło mnie to przyjrzałam się kolesiowi.I pisałam Wam tutaj,że wygląda jakby był w wieku mojego TŻa,a przecież Guzikowa ma ponad 30 stkę. I też się zdziwiłam,że tak schudła,bo teraz jest chudsza ode mnie, a kiedyś była spooraaa

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:29   #844
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
ja wróciłam z lumpeksu mam bluzke, koszule, sweterek i kaapcie ;p
teraz wszytsko do pralki
to zakupy widzę udane

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
miłej popijawy
Stary 2010-02-18, 16:32   #845
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Przecież Guzikowa siedziała obok mnie w kinie i potem szła do auta koło mnie to przyjrzałam się kolesiowi.I pisałam Wam tutaj,że wygląda jakby był w wieku mojego TŻa,a przecież Guzikowa ma ponad 30 stkę. I też się zdziwiłam,że tak schudła,bo teraz jest chudsza ode mnie, a kiedyś była spooraaa
A fakt, zapomniałam o tym

Co nie zmienia mojego zdania o Pudelku i jemu podobnych

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:56   #846
Gleniusia
Zakorzenienie

Hej, babeczki

Okazało się, że nie mamy dzisiaj dwóch wykładów, więc skończyłam wcześniej

I jakoś nie mam weny ostatnio, więc nic nie napiszę
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:04   #847
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Hej, babeczki

Okazało się, że nie mamy dzisiaj dwóch wykładów, więc skończyłam wcześniej

I jakoś nie mam weny ostatnio, więc nic nie napiszę
Hej Babko

Oo to fajnie masz a dziś nie widzisz się z Tż??
Stary 2010-02-18, 17:09   #848
kiwi10
Raczkowanie

ech... ja już nie czekam na ruch mojego TŻ, w ogóle się mną nie interesuję. ja się cały czas starałam, a jemu tam wszystko jedno. Zaręczyny dla niego nic nie znaczą, mówi że może mi powiedzieć że jestem ważna i będzie tak samo jak zaręczyny bo zaręczyny to w ogóle nie potrzeba rzecz. Zresztą coś mu mówie, a on że marudzić nie mam bo ma swoje problemy. Na walentynki nic nie dostałam nawet życzeń, Mam już tego dosyć powoli;(
kiwi10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:15   #849
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Hej Babko

Oo to fajnie masz a dziś nie widzisz się z Tż??
no niestety się nie widzimy...a ja się chyba zabiorę za jakąś twórczość trochę to zaniedbałam, a takie zabawy ze sztuką dają mi dużo radości na razie czekam na wenę

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
ech... ja już nie czekam na ruch mojego TŻ, w ogóle się mną nie interesuję. ja się cały czas starałam, a jemu tam wszystko jedno. Zaręczyny dla niego nic nie znaczą, mówi że może mi powiedzieć że jestem ważna i będzie tak samo jak zaręczyny bo zaręczyny to w ogóle nie potrzeba rzecz. Zresztą coś mu mówie, a on że marudzić nie mam bo ma swoje problemy. Na walentynki nic nie dostałam nawet życzeń, Mam już tego dosyć powoli;(
Szczerze mówiąc to myślę, że powinnaś dać sobie z nim spokój, bo z jego zachowania wynika, że niestety nie dojrzał jeszcze do związku...zresztą wspominałaś coś o jakiejś innej dziewczynie do której wysyłał sms-y, wiesz już o co chodziło?
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-02-18, 17:18   #850
kiwi10
Raczkowanie

[/QUOTE]Szczerze mówiąc to myślę, że powinnaś dać sobie z nim spokój, bo z jego zachowania wynika, że niestety nie dojrzał jeszcze do związku...zresztą wspominałaś coś o jakiejś innej dziewczynie do której wysyłał sms-y, wiesz już o co chodziło?[/QUOTE]

ten sms to brat jego wysłał do koleżanki. Ale masz rację też myślę że powinnam dać sobie spokój, codziennie płacze, czuję się nie kochana, i samotna,
miłość jest wtedy gdy obie osoby dają sobie miłość wzajemnie, a nie jak ja że ja daje a on nie. PHY!
Stary 2010-02-18, 17:20   #851
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kiwi miałam nadzieję, że skoro wróciliście do siebie to pracujecie nad związkiem. A z tego co piszesz to jest jak było. Przy czym ja nadal twierdzę, że brak zaręczyn nie jest waszym głównym problemem.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:22   #852
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Kiwi miałam nadzieję, że skoro wróciliście do siebie to pracujecie nad związkiem. A z tego co piszesz to jest jak było. Przy czym ja nadal twierdzę, że brak zaręczyn nie jest waszym głównym problemem.
Toć ja pracuję cały czas się staram i staram. Ale on nic nie robi. to co ja mam robić??? nie kłócę się, nie krzyczę, jestem miła, kochana, a on i tak nic nie robi. o zaręczynach to nawet już nie myślę.
Stary 2010-02-18, 17:24   #853
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Toć ja pracuję cały czas się staram i staram. Ale on nic nie robi. to co ja mam robić??? nie kłócę się, nie krzyczę, jestem miła, kochana, a on i tak nic nie robi. o zaręczynach to nawet już nie myślę.
Smutna prawda jest taka, że związek to gra zespołowa. Ty sama możesz i na rzęsach stawać ale nic z tego nie będzie jak on nie będzie się starał. Szkoda, że on nie czuje takiej potrzeby. Miałam nadzieję, że po zerwaniu otworzyły mu się oczy i zmienił się.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:33   #854
kiwi10
Raczkowanie

mnie zabolało że nic na walentynki nie dostałam, przyjechał ja mu dałam kartkę walentynkową, a o nic mi nie dał. dobrze że był egzamin, bo cisza jakoś minęła. powiedział że chciał kupić mi misia ale ładnych nie było( nie uwierzyłam mu) , powiedziałam mu że przykro mi było że życzeń mi nawet nie żłożył następnego dnia, a on że nie mam życzeń wymuszać.
było mi bardzo smutno.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

oczywiście TŻ na drugi dzień_> powiedział że mnie bardzo kocha, i że piękną kartkę mu zrobiłam. ech... faceci.
Stary 2010-02-18, 17:38   #855
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
jak to zaręczyny dla niego nic nie znaczą. Oświadczyny świadczą o świadomej decyzji wspólnego życia razem,to już coś więcej niż chodzenie ze sobą, to kolejny etap w związku. Jak dla niego to może być nic znaczącego??

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
no niestety się nie widzimy...a ja się chyba zabiorę za jakąś twórczość trochę to zaniedbałam, a takie zabawy ze sztuką dają mi dużo radości na razie czekam na wenę

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------
a co będziesz robic?

Cytat:
I on miał się zmienić niby po tej szansie którą mu dałaś??? Przecież zerwałaś przez niego, przez jego zachowanie a on widzi,że dalej może sobie pozwalać. Sama nic nie zdziałasz,on też powinien być miły dla Ciebie i Kochający...

Cytat:
mnie zabolało że nic na walentynki nie dostałam, przyjechał ja mu dałam kartkę walentynkową, a o nic mi nie dał. dobrze że był egzamin, bo cisza jakoś minęła. powiedział że chciał kupić mi misia ale ładnych nie było( nie uwierzyłam mu) , powiedziałam mu że przykro mi było że życzeń mi nawet nie żłożył następnego dnia, a on że nie mam życzeń wymuszać.
było mi bardzo smutno.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------
no coś mógł wspomnieć o walentynkach jakieś życzenia skoro ten dzień obchodzicie. Mógł nawet kwiatka kupić skoro mu się żadne misie nie podobały. Ale to,że Ty masz nie zmuszać go do składania życzeń to szczęka mi opadła..wydawało mi się,że to jest normalne. Co innego jakbyście oboje stwierdzili,że nie obchodzicie tego święta ale tak..
Stary 2010-02-18, 17:42   #856
kiwi10
Raczkowanie

On wierzy dopiero w Ślub,! tak mi powiedział.
z tymi walentynkami to przykro było. ech. Ja już sił nie mam. on po prostu jest egoistą, to jest jego wada. nie docenia to co ma.
mi już nie zależy na zaręczynach, jak nic dla niego nie znaczą, to po co.
Stary 2010-02-18, 17:47   #857
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
On wierzy dopiero w Ślub,! tak mi powiedział.
z tymi walentynkami to przykro było. ech. Ja już sił nie mam. on po prostu jest egoistą, to jest jego wada. nie docenia to co ma.
mi już nie zależy na zaręczynach, jak nic dla niego nie znaczą, to po co.
Acha..ale to też tak dziwnie..jak on to sobie wyobraża ,że co jesteście razem i nagle wymyślacie datę ślubu? Tak z buta? Widać właśnie,że jest egoistą bo dla drugiej osoby warto pójść na kompromis. Chyba,że żałuje na pierścionek to inna sprawa. Zaręczyć można też się w inny sposób niekoniecznie z pierścionkiem jeśli on tego nie chce..ważna jest sama deklaracja,że chce być z Tobą zawsze. Dziwny ten Twój Tż
Stary 2010-02-18, 17:56   #858
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam .
A więc niedawno wróciłam z TŻ ze szpitala źle to wszystko widzę
już od samego wyjazdu same złe znaki .
wyjechaliśmy rano we wtorek i po drodze mieliśmy wypadek
wpadliśmy w poślizg i rozwaliliśmy przód samochodu .
Mówiłam TŻ żeby zwolnił na tym zakręcie i usłyszałam tylko "Trzymaj się "
i łup na szczęście nic nam się nie stało samochód przód uszkodzony da się naprawić . Prawie godzinę próbowaliśmy wyciągnąć samochód z tego rowu/zaspy musiałam iść po kogoś by nam pomógł i taki pijaczek nam dopiero pomógł ... a życzliwość innych ludzie to tragedia reszta ludzi patrzyła się i nikt nawet się nie zatrzymał mimo , że widzieli , że pomocy potrzebujemy tak się wkurzyłam
W szpitalu oczywiście też najpierw na górę do szpitala potem na dół i tak w kółko nas odsyłali , gdy TŻ już leżał ja musiałam jechać do ciotki ponieważ u niej nocowałam idę na parking wsiadam do samochodu ...
i nie mogę wyjechać zakopałam się tragedia .
Dopiero właściciel parkingu pomógł mi i jakoś udało się wyjechać .

W środę TŻ miał biopsję leżał plackiem cały dzień , ale wiecie gdy pojechałam wtedy do niego i siedziałam obok niego widziałam tą wdzięczność w oczach , wiedziałam , że mnie potrzebuje patrzył na mnie takimi oczkami słodkimi ....
i dziś oczywiście pojechałam po niego wjeżdżam na parking gościu pokazuje mi gdzie mam wjechać , wjeżdżam on patrzy i mówi , że tu nie mogę stać bo jednak za duży samochód i wystaje
próbuje wyjechać , znów się zakopałam ! to już mnie cholera wzięła , ale uspokoiłam się i jakimś cudem z ledwością wyjechał i stanęłam gdzie indziej .

Więc ogólnie same złe znaki

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

w ogóle dziś jak wróciliśmy TŻ usiadł obok mnie i podziękował za to , że byłam przy nich w trudnych chwilach i w ogóle
Stary 2010-02-18, 17:57   #859
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam .
A więc niedawno wróciłam z TŻ ze szpitala źle to wszystko widzę
już od samego wyjazdu same złe znaki .
wyjechaliśmy rano we wtorek i po drodze mieliśmy wypadek
wpadliśmy w poślizg i rozwaliliśmy przód samochodu .
Mówiłam TŻ żeby zwolnił na tym zakręcie i usłyszałam tylko "Trzymaj się "
i łup na szczęście nic nam się nie stało samochód przód uszkodzony da się naprawić . Prawie godzinę próbowaliśmy wyciągnąć samochód z tego rowu/zaspy musiałam iść po kogoś by nam pomógł i taki pijaczek nam dopiero pomógł ... a życzliwość innych ludzie to tragedia reszta ludzi patrzyła się i nikt nawet się nie zatrzymał mimo , że widzieli , że pomocy potrzebujemy tak się wkurzyłam
W szpitalu oczywiście też najpierw na górę do szpitala potem na dół i tak w kółko nas odsyłali , gdy TŻ już leżał ja musiałam jechać do ciotki ponieważ u niej nocowałam idę na parking wsiadam do samochodu ...
i nie mogę wyjechać zakopałam się tragedia .
Dopiero właściciel parkingu pomógł mi i jakoś udało się wyjechać .

W środę TŻ miał biopsję leżał plackiem cały dzień , ale wiecie gdy pojechałam wtedy do niego i siedziałam obok niego widziałam tą wdzięczność w oczach , wiedziałam , że mnie potrzebuje patrzył na mnie takimi oczkami słodkimi ....
i dziś oczywiście pojechałam po niego wjeżdżam na parking gościu pokazuje mi gdzie mam wjechać , wjeżdżam on patrzy i mówi , że tu nie mogę stać bo jednak za duży samochód i wystaje
próbuje wyjechać , znów się zakopałam ! to już mnie cholera wzięła , ale uspokoiłam się i jakimś cudem z ledwością wyjechał i stanęłam gdzie indziej .

Więc ogólnie same złe znaki
ojoj to faktycznie mieliście pecha z tym wypadkiem ale najważniejsze,że nic Wam poważnego się nie stało !!!!!

A kiedy będą wyniki z tej biopsji??
Stary 2010-02-18, 18:00   #860
kiwi10
Raczkowanie

wiem że jest dziwny, miałam go za innego człowieka. Ale poznasz jak naprawdę cie kocha, jak się powiesz facetowi że masz poważne z nim plany ech.
po prostu mam doła/

w sobotę i w niedzielę przyjedzie do mnie, ech.
Stary 2010-02-18, 18:16   #861
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
ojoj to faktycznie mieliście pecha z tym wypadkiem ale najważniejsze,że nic Wam poważnego się nie stało !!!!!

A kiedy będą wyniki z tej biopsji??

Za miesiąc dopiero , no zobaczymy co to będzie .
Ale wszystko źle to widzę już po tym wypadku chciałam wrócić do domu ... Ale cóż wzięłam się w garść i udałam , że jest wszystko ok nie bałam się i ugryzłam się w język i nie krzyczałam na TŻ .
W sumie sam powiedział , że kij z samochodem najważniejsze zdrowie więc wiedziałam , że się tego wszystkiego boi .
Stary 2010-02-18, 18:21   #862
Gleniusia
Zakorzenienie

Aniołku, na pewno nie będzie tak źle, nie ma co dramatyzować, że to złe znaki itp. Takie rzeczy się zdarzają i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Miejmy nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze...Najważniejsze , że jesteś przy Tż i ma w Tobie wsparcie
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-02-18, 18:23   #863
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Tylko częściowo jakieś wyniki krwi ma i z tego co wiem gorsze niż rok temu , ale zapomniałam zapytac dokładnie co to za wyniki z tego wszystkiego
Stary 2010-02-18, 18:26   #864
kiwi10
Raczkowanie

będzie wszystko dobrze Aniołku
Stary 2010-02-18, 18:31   #865
upadly_aniol00
Zakorzenienie

mam taką nadzieję , powiem Wam , że to był drugi najtrudniejszy moment w naszym życiu , pierwszy raz gdy dowiedzieliśmy się o chorobie , TŻ chciał mnie zostawić i rozpłakał się jak małe dziecku któremu zabrali zabawkę , w tedy obiecałam mu , że dam mu takie szczęście na jakie zasługuje i że dożyje swojego potomka i będzie mężem . I teraz ten moment gdy musiałam iść z nim do szpitala i ten widok gdy leżał po biopsji miałam ochotę usiąść i płakać. Ale wzięłam się w garść chodź powiem , że ciężko było .
Stary 2010-02-18, 18:33   #866
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
mam taką nadzieję , powiem Wam , że to był drugi najtrudniejszy moment w naszym życiu , pierwszy raz gdy dowiedzieliśmy się o chorobie , TŻ chciał mnie zostawić i rozpłakał się jak małe dziecku któremu zabrali zabawkę , w tedy obiecałam mu , że dam mu takie szczęście na jakie zasługuje i że dożyje swojego potomka i będzie mężem . I teraz ten moment gdy musiałam iść z nim do szpitala i ten widok gdy leżał po biopsji miałam ochotę usiąść i płakać. Ale wzięłam się w garść chodź powiem , że ciężko było .
jestem z ciebie dumna jesteś cudowną, dzielną dziewczyną
Stary 2010-02-18, 18:36   #867
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
wiem że jest dziwny, miałam go za innego człowieka. Ale poznasz jak naprawdę cie kocha, jak się powiesz facetowi że masz poważne z nim plany ech.
po prostu mam doła/

w sobotę i w niedzielę przyjedzie do mnie, ech.
troche coś w tym jest

przyjedzie na weekend i porozmawiaj z nim o tym na spokojnie jeśli oczywiście chcesz

Cytat:
Za miesiąc dopiero , no zobaczymy co to będzie .
Ale wszystko źle to widzę już po tym wypadku chciałam wrócić do domu ... Ale cóż wzięłam się w garść i udałam , że jest wszystko ok nie bałam się i ugryzłam się w język i nie krzyczałam na TŻ .
W sumie sam powiedział , że kij z samochodem najważniejsze zdrowie więc wiedziałam , że się tego wszystkiego boi .
będzie dobrze zobaczysz

Cytat:
jesteś przy Nim i ma w Tobie wsparcie i wie,że go nie zawiedziesz ułoży się wszystko,sama się przekonasz tylko trzeba wierzyc
Stary 2010-02-18, 18:36   #868
aanix
Zadomowienie

Jeej, jeden egzamin mam za sobą jeszcze dwa.. miło

Waniliowa,witaj

Ja jak zwykle ostatnio nie nadrobilam :|

i tą wiadomością sprawiłam, że już nie raczkuję

Edytowane przez aanix
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:37
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:42   #869
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Aniołku, dzielni jesteście obydwoje
Musi być dobrze!!

A mój TŻ dzisiaj taaaki kochany powiedział, że dzisiaj nic się nie liczy, tylko ja i że mam się szykować na ciekawą noc
I w ogóle taki kochany jakiś... aż nie wierzę

Chciał mi pomóc z paczkami na pocztę iść (sam!!!), ale sama poszłam za dnia. Myślał, że chociaż na pocztę mnie zabierze hehe

I w ogóle, to wygrałam kawę KOPIKO do testowania w pierwszej połowie marca do mnie dotrze. Jakoś mam chyba farta ostatnio do takich konkursów ale coby nie zapeszyć

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

aaa i rozmawia właśnie z ciocią swoją przez telefon, ona mu gratulowała, że wujkiem został (jego siostra urodziła 12 lutego ), a on powiedział, że trzeba by kimś innym w końcu zostać, a nie tak wujkiem i wujkiem....

Nie skomentowałam, ale się uśmiechnęłam pod nosem

Znowu robi mi nadzieję
Stary 2010-02-18, 18:48   #870
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Waniliowa witaj )

medeline a Ty co taki zawias złapałaś i nic się nie odzywasz a ja taką ładną pioseneczke Ci zadedykowałam

Aaaa bo ja to tak ze wzruszenia, wiesz, ta piosenka...
Cytat:
A u mnie jak świeciło słońce centralnie na termometr to było dziś 7st. na +

A sprawdzałaś co oznacza, gdy śni się.... Claris?

medeline zapraszasz mnie do swego domu, jeśli będzie mrozić? http://ryjus1989.wrzuta.pl/audio/48t..._do_swego_domu

Carmi gratuluję ) i co pomyślicie teraz o przeprowadzce na "własne"?
Tak, zapraszam zapraszam. najlepiej do sosnowca, bo dużo bliżej Mam dwa bloki dalej więzienie, więc jak chcesz jakieś atrakcje turystyczne, to wiesz... wal tylko do mnie
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Smutna prawda jest taka, że związek to gra zespołowa. Ty sama możesz i na rzęsach stawać ale nic z tego nie będzie jak on nie będzie się starał. Szkoda, że on nie czuje takiej potrzeby. Miałam nadzieję, że po zerwaniu otworzyły mu się oczy i zmienił się.
Dokładnie. Kiwi... Nie chcę Ci robić przykrości, ale dla mnie ten związek to już nie związek. To po prostu takie trwanie nie wiadomo po co... On się nie zmienił, dalej cię rani. Odetnij się od niego, rozłóż swoje anielskie skrzydełka i żyj pełnią życia nie zwracając już uwagi na niego
Cytat:
Ty dzielna Ty

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości