|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
takich rozmów?
czy nastawienia TŻta ![]() Cytat:
ja wróciłam z lumpeksu mam bluzke, koszule, sweterek i kaapcie ;pteraz wszytsko do pralki
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliowa witaj
)medeline a Ty co taki zawias złapałaś i nic się nie odzywasz a ja taką ładną pioseneczke Ci zadedykowałam Uciekam na spotkanie z kumpelą
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Waniliowa cześć
![]() Cytat:
Przecież Guzikowa siedziała obok mnie w kinie i potem szła do auta koło mnie to przyjrzałam się kolesiowi.I pisałam Wam tutaj,że wygląda jakby był w wieku mojego TŻa,a przecież Guzikowa ma ponad 30 stkę. I też się zdziwiłam,że tak schudła,bo teraz jest chudsza ode mnie, a kiedyś była spooraaa
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłej popijawy ![]()
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia mojego zdania o Pudelku i jemu podobnych
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, babeczki
![]() Okazało się, że nie mamy dzisiaj dwóch wykładów, więc skończyłam wcześniej I jakoś nie mam weny ostatnio, więc nic nie napiszę
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oo to fajnie masz ![]() a dziś nie widzisz się z Tż??
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
ech... ja już nie czekam na ruch mojego TŻ, w ogóle się mną nie interesuję. ja się cały czas starałam, a jemu tam wszystko jedno. Zaręczyny dla niego nic nie znaczą, mówi że może mi powiedzieć że jestem ważna i będzie tak samo jak zaręczyny
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety się nie widzimy...a ja się chyba zabiorę za jakąś twórczość
trochę to zaniedbałam, a takie zabawy ze sztuką dają mi dużo radości na razie czekam na wenę![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
[/QUOTE]Szczerze mówiąc to myślę, że powinnaś dać sobie z nim spokój, bo z jego zachowania wynika, że niestety nie dojrzał jeszcze do związku...zresztą wspominałaś coś o jakiejś innej dziewczynie do której wysyłał sms-y, wiesz już o co chodziło?[/QUOTE] ten sms to brat jego wysłał do koleżanki. Ale masz rację też myślę że powinnam dać sobie spokój, codziennie płacze, czuję się nie kochana, i samotna, miłość jest wtedy gdy obie osoby dają sobie miłość wzajemnie, a nie jak ja że ja daje a on nie. PHY! |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Toć ja pracuję cały czas się staram i staram. Ale on nic nie robi. to co ja mam robić??? nie kłócę się, nie krzyczę, jestem miła, kochana, a on i tak nic nie robi. o zaręczynach to nawet już nie myślę.
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Smutna prawda jest taka, że związek to gra zespołowa. Ty sama możesz i na rzęsach stawać ale nic z tego nie będzie jak on nie będzie się starał. Szkoda, że on nie czuje takiej potrzeby. Miałam nadzieję, że po zerwaniu otworzyły mu się oczy i zmienił się.
|
|
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
mnie zabolało że nic na walentynki nie dostałam, przyjechał ja mu dałam kartkę walentynkową, a o nic mi nie dał. dobrze że był egzamin, bo cisza jakoś minęła. powiedział że chciał kupić mi misia ale ładnych nie było( nie uwierzyłam mu) , powiedziałam mu że przykro mi było że życzeń mi nawet nie żłożył następnego dnia, a on że nie mam życzeń wymuszać.
było mi bardzo smutno. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- oczywiście TŻ na drugi dzień_> powiedział że mnie bardzo kocha, i że piękną kartkę mu zrobiłam. ech... faceci. |
|
|
|
#855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
On wierzy dopiero w Ślub,! tak mi powiedział.
z tymi walentynkami to przykro było. ech. Ja już sił nie mam. on po prostu jest egoistą, to jest jego wada. nie docenia to co ma. mi już nie zależy na zaręczynach, jak nic dla niego nie znaczą, to po co. |
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Witam .
A więc niedawno wróciłam z TŻ ze szpitala źle to wszystko widzę już od samego wyjazdu same złe znaki . wyjechaliśmy rano we wtorek i po drodze mieliśmy wypadek ![]() wpadliśmy w poślizg i rozwaliliśmy przód samochodu . Mówiłam TŻ żeby zwolnił na tym zakręcie i usłyszałam tylko "Trzymaj się " i łup reszta ludzi patrzyła się i nikt nawet się nie zatrzymał mimo , że widzieli , że pomocy potrzebujemy tak się wkurzyłam W szpitalu oczywiście też najpierw na górę do szpitala potem na dół i tak w kółko nas odsyłali , gdy TŻ już leżał ja musiałam jechać do ciotki ponieważ u niej nocowałam idę na parking wsiadam do samochodu ... i nie mogę wyjechać Dopiero właściciel parkingu pomógł mi i jakoś udało się wyjechać . W środę TŻ miał biopsję leżał plackiem cały dzień , ale wiecie gdy pojechałam wtedy do niego i siedziałam obok niego widziałam tą wdzięczność w oczach , wiedziałam , że mnie potrzebuje patrzył na mnie takimi oczkami słodkimi ....i dziś oczywiście pojechałam po niego wjeżdżam na parking gościu pokazuje mi gdzie mam wjechać , wjeżdżam on patrzy i mówi , że tu nie mogę stać bo jednak za duży samochód i wystaje próbuje wyjechać , znów się zakopałam ! Więc ogólnie same złe znaki ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- w ogóle dziś jak wróciliśmy TŻ usiadł obok mnie i podziękował za to , że byłam przy nich w trudnych chwilach i w ogóle
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najważniejsze,że nic Wam poważnego się nie stało !!!!! ![]() ![]() A kiedy będą wyniki z tej biopsji??
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
wiem że jest dziwny, miałam go za innego człowieka. Ale poznasz jak naprawdę cie kocha, jak się powiesz facetowi że masz poważne z nim plany ech.
po prostu mam doła/ w sobotę i w niedzielę przyjedzie do mnie, ech. |
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za miesiąc dopiero , no zobaczymy co to będzie . Ale wszystko źle to widzę już po tym wypadku chciałam wrócić do domu ... Ale cóż wzięłam się w garść i udałam , że jest wszystko ok nie bałam się i ugryzłam się w język i nie krzyczałam na TŻ . W sumie sam powiedział , że kij z samochodem najważniejsze zdrowie więc wiedziałam , że się tego wszystkiego boi . |
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, na pewno nie będzie tak źle, nie ma co dramatyzować, że to złe znaki itp. Takie rzeczy się zdarzają i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Miejmy nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze...Najważniejsze , że jesteś przy Tż i ma w Tobie wsparcie
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko częściowo jakieś wyniki krwi ma i z tego co wiem gorsze niż rok temu , ale zapomniałam zapytac dokładnie co to za wyniki z tego wszystkiego
|
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
będzie wszystko dobrze Aniołku
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
mam taką nadzieję , powiem Wam , że to był drugi najtrudniejszy moment w naszym życiu , pierwszy raz gdy dowiedzieliśmy się o chorobie , TŻ chciał mnie zostawić i rozpłakał się jak małe dziecku któremu zabrali zabawkę , w tedy obiecałam mu , że dam mu takie szczęście na jakie zasługuje i że dożyje swojego potomka i będzie mężem . I teraz ten moment gdy musiałam iść z nim do szpitala i ten widok gdy leżał po biopsji miałam ochotę usiąść i płakać. Ale wzięłam się w garść chodź powiem , że ciężko było .
|
|
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjedzie na weekend i porozmawiaj z nim o tym na spokojnie jeśli oczywiście chcesz ![]() Cytat:
zobaczysz![]() Cytat:
ułoży się wszystko,sama się przekonasz tylko trzeba wierzyc
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Jeej, jeden egzamin mam za sobą
jeszcze dwa.. miło ![]() Waniliowa,witaj ![]() Ja jak zwykle ostatnio nie nadrobilam :| i tą wiadomością sprawiłam, że już nie raczkuję
Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-02-18 o 18:37 |
|
|
|
#869 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Aniołku, dzielni jesteście obydwoje
Musi być dobrze!! ![]() A mój TŻ dzisiaj taaaki kochany powiedział, że dzisiaj nic się nie liczy, tylko ja i że mam się szykować na ciekawą noc ![]() I w ogóle taki kochany jakiś... aż nie wierzę ![]() Chciał mi pomóc z paczkami na pocztę iść (sam!!!), ale sama poszłam za dnia. Myślał, że chociaż na pocztę mnie zabierze hehe ![]() I w ogóle, to wygrałam kawę KOPIKO do testowania w pierwszej połowie marca do mnie dotrze. Jakoś mam chyba farta ostatnio do takich konkursów ale coby nie zapeszyć ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- aaa i rozmawia właśnie z ciocią swoją przez telefon, ona mu gratulowała, że wujkiem został (jego siostra urodziła 12 lutego ), a on powiedział, że trzeba by kimś innym w końcu zostać, a nie tak wujkiem i wujkiem.... ![]() Nie skomentowałam, ale się uśmiechnęłam pod nosem ![]() Znowu robi mi nadzieję
|
#870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam dwa bloki dalej więzienie, więc jak chcesz jakieś atrakcje turystyczne, to wiesz... wal tylko do mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Ty dzielna Ty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

czy nastawienia TŻta 

a ja taką ładną pioseneczke Ci zadedykowałam

reszta ludzi patrzyła się i nikt nawet się nie zatrzymał mimo , że widzieli , że pomocy potrzebujemy tak się wkurzyłam
patrzył na mnie takimi oczkami słodkimi ....
już po tym wypadku chciałam wrócić do domu ... Ale cóż wzięłam się w garść i udałam , że jest wszystko ok nie bałam się i ugryzłam się w język i nie krzyczałam na TŻ .
zobaczysz![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
powiedział, że dzisiaj nic się nie liczy, tylko ja
i że mam się szykować na ciekawą noc
coby nie zapeszyć
), a on powiedział, że trzeba by kimś innym w końcu zostać, a nie tak wujkiem i wujkiem....