Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 14:33   #1351
Dorota5
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Cytat:
Napisane przez asiulinska Pokaż wiadomość
Marta 33- nie do konca zdam egzamin, ale jestem na dobrej drodze Ksiazke znalazlam wczoraj na rapidzie, juz ja mam. Przeczytalam jak na razie kilka pierwszych stron. Testu nie robilam. Zalozylam, ze I faza ma u mnie trwac 7 dni, gdyz mam do zrzucenia ponad 20kg. Z woda problemu nie mam Dziennie pije okolo 2 litrow + herbaty. O otrebach nie wiem...Tzn. nie ma ich na liscie, wiec wnioskuje, ze w I fazie tylko to, co na liscie. Test zrobie sobie zaraz. A nie chcialam juz czekac. Przy synku przeczytanie ksiazki troche mi zajmie, wiec szkoda mi czasu. Jem tak jak niektore dziewczyny na forum. Powybieralam, co mi zasmakuje i tak jem. Od wczoraj mam juz 1kg mniej Czyli woda, ale zawsze to kilogram mniej :P
To przeczytaj chociaż na początek pierwszą stronę tego wątku. Otręby trzeba jeść codziennie, 2 łyżki owsianych, 1 łyżkę pszennych. Możesz je zamoczyć w ciepłym mleczku 0% z dodatkiem słodzika. Możesz zrobić placek otrębowy (jajko, otręby i łyżkę serka homo do 3%, lub twarogu 0% mieszasz i wrzucasz na gorącą patelnię teflonową. Jeśli chcesz wersję na słodko można dodać słodzik i cynamon )
Większość dziewczyn na forum jest na II fazie, więc uważaj, bo to nie to samo. Pierwsza faza jest bardziej restrykcyjna,
Stary 2010-02-18, 14:38   #1352
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez LadyHoneyy Pokaż wiadomość
chciałabym mieć to D ja mam FF to pomyśl co ja się mam z moimi.. co prawda staniki 70 pod biustem biorę ale tak ciężko znaleeeeźć..

to ja już czekam na nie

dziś mój 5 i ostatni dzień I fazy - rano na wadze zobaczyłam -3 kg
a nie wierzyłam że pierwsza faza coś mi ruszy

Doczekasz sie z pewnoscia I mysle, ze dobre wyjda

Ja mam 70J... Ale juz powoli zaczynam zauwazac po stanikach, ze sie luzniejsze robia co mnie niezmiernie cieszy A jak chcesz fajny stanik na duzy biust to --> http://www.intimo4you.com/ Ja tam kupuje staniki Tylko drogo, ale na swoj rozmiar znajdziesz cudenka
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:42   #1353
Mariolcia =P
Zakorzenienie

zjadlam twarozek ze slodzikiem i aromatem rumowym i bede dzis robic nutelle... tylko nie mam aromatu orzechowego, bo nie bylo w sklepie

i jestem taka zdolna, ze popsulam ten pstrykacz w slodziku i musze teraz sciagac wieczko i po jednej brac

poza tym od poniedzialku porcelanka sie o mnie pyta

Edytowane przez Mariolcia =P
Czas edycji: 2010-02-18 o 14:47
Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:43   #1354
Milky
Raczkowanie

GG do Milky

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
Milky
ja nie mialam slodziku w proszku wiec dalam 3 tabletki ale prawie nie slodkie wiec proponuje wiecej no i koniecznie ubic bialka.. i dodac na koncu. pieklam w 160 stopniach,jakies 30 min.
no to wiadomo już jaki będę miała dziś podwieczorek

Cytat:
chciałabym mieć to D ja mam FF to pomyśl co ja się mam z moimi.. co prawda staniki 70 pod biustem biorę ale tak ciężko znaleeeeźć..
no na duże piersi zawsze trudno jest coś znaleźć wszystkie ładne modele zazwyczaj w ogóle nie trzymają... a póki co chudnie mi wszystko... tylko z biustu nic nie leci

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
zjadlam twarozek ze slodzikiem i aromatem rumowym i bede dzis robic nutelle... tylko nie mam aromatu orzechowego, bo nie bylo w sklepie

i jestem taka zdolna, ze popsulam ten pstrykacz w slodziku i musze teraz sciagac wieczko i po jednej brac
ja nigdzie nie widziałam nigdy orzechowego a pstrykacz mnie drażnił... i sama rozmontowałam opakowanie i przesypałam tabletki do słoiczka, tak mi jakoś wygodniej nabierać... zwłaszcza większe ilości

właśnie pochłonęłam obiad... i ledwo oddycham. Żołądek mi płuca uciska polecam kotlety sojowe z sosem grzybowym ( pół kostki grzybowej, szczypta pieprzu, jakieś pół szklanki wody i 2 łyżki mąki kukurydzianej) naprawdę i smaczne i syte...

jestem kobietą i... tak, nie wiem czego chcę

Edytowane przez Milky
Czas edycji: 2010-02-18 o 14:45
Milky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:44   #1355
Mo_Nika
szamanka

Próbowałam zrobić naleśniki... ale mi się rozwaliły wszystkie
Cóż, pierwsze koty za płoty...
Ale w smaku, to pycha
Stary 2010-02-18, 14:48   #1356
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milky Pokaż wiadomość
no to wiadomo już jaki będę miała dziś podwieczorek
no na duże piersi zawsze trudno jest coś znaleźć wszystkie ładne modele zazwyczaj w ogóle nie trzymają... a póki co chudnie mi wszystko... tylko z biustu nic nie leci
polecam kotlety sojowe z sosem grzybowym ( pół kostki grzybowej, szczypta pieprzu, jakieś pół szklanki wody i 2 łyżki mąki kukurydzianej) naprawdę i smaczne i syte...
no to ciesz sie ja tez bym chetnie miała troche mniejszy rozmiar, ale jak sobie pomyśle o tym ze mogą mi sflaczeć po diecie, to juz wole miec je takie jak mam teraz

a kolteciki sojowe juz kupione, dzieki za inspiracje
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:48   #1357
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

na swojego TaZa mowie "wyscigowy kurczak" jest szczuply, zero tluszczyku, wiec ja przy nim wygladalam jak Walkiria. Ale teraz juz sie miescimy w te same spodnie. Kupilam sobei fajne bojowki i on kombinuje jak mi je zabrac.

na pierwszej stronie dodalam pare linkow z odpowiedziami na najczestsze pytania (na razie przekopalam sie tylko przez 2ga czesc watku wiec lista moze sie rozszerzyc)

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 14:52   #1358
Mariolcia =P
Zakorzenienie

3 minuty po napisaniu posta o porcelance mi sie zachcialo

Stary 2010-02-18, 14:54   #1359
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Ale w smaku, to pycha
mi tez sie raz rozwalily to polalam gulaszem z indyka i zapieklam z serkiem wiejskim, boskie
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:55   #1360
_kasiulka_
Rozeznanie

Cytat:
3 minuty po napisaniu posta o porcelance mi sie zachcialo

: hahaha:

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:56   #1361
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez Didier Pokaż wiadomość
mi tez sie raz rozwalily to polalam gulaszem z indyka i zapieklam z serkiem wiejskim, boskie
Ja zjadłam takie rozwalone na sucho
Następnym razem bardziej się postaram... cóż, widać kucharki to ze mnie będzie
Stary 2010-02-18, 15:01   #1362
Mariolcia =P
Zakorzenienie

no co
lece bo zaraz przyjda na korki

Stary 2010-02-18, 15:01   #1363
LadyHoneyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość

Doczekasz sie z pewnoscia I mysle, ze dobre wyjda

Ja mam 70J... Ale juz powoli zaczynam zauwazac po stanikach, ze sie luzniejsze robia co mnie niezmiernie cieszy A jak chcesz fajny stanik na duzy biust to --> http://www.intimo4you.com/ Ja tam kupuje staniki Tylko drogo, ale na swoj rozmiar znajdziesz cudenka
mnie też ucieszyło jak z wakacyjnych 106 cm spadło mi teraz do 97 mam nadzieję że jeszcze mi coś spadnie bo duży biust to duży kłopot chciałabym kiedyś mieć małe jędrne D albo C najlepiej
a co do stronki to dziękuję oglądnę dokładnie wszystko wieczorem ale jak weszłam teraz na chwilkę to rzeczywiście niektóre ceny kosmiczne

Cytat:
ja też w sklepach nigdy nie widziałam orzechowego

Cytat:
no u nas w Polsce to prawdziwa tragedia z tym.. same A, B, C, D robią czasami jak patrzę jakie piękne wzory je zdobią to ehh też chcę takie! a w moim rozmiarze mam mały wybór. w dodatku staniki takie targówki u mnie są za ok 10-15 zł i są prześliczne i najczęściej też wygodne, trzymają biust fajnie (z tego co pamietam z czasów odległych)ehhh a ja muszę kupować na siebie za najmniej 100 i niekoniecznie dobrze trzymają.
a Tobie z biustu spadnie na pewno albo już spada ale jeszcze nie zauważyłaś

Edytowane przez LadyHoneyy
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:06
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:03   #1364
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Ja zjadłam takie rozwalone na sucho
Następnym razem bardziej się postaram... cóż, widać kucharki to ze mnie będzie
no wiesz, nie ukrywam ze w planach mialam zawinac ten gulasz w nalesnik ale skoro nie bylo w co zawijac to trzeba bylo improwizowac
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:08   #1365
Milky
Raczkowanie

GG do Milky

Cytat:
no u nas w Polsce to prawdziwa tragedia z tym.. same A, B, C, D robią czasami jak patrzę jakie piękne wzory je zdobią to ehh też chcę takie! a w moim rozmiarze mam mały wybór. w dodatku staniki takie targówki u mnie są za ok 10-15 zł i są prześliczne ehhh a ja muszę kupować na siebie za najmniej 100
popieram... ja też zawsze płacę ponad 100 za stanik w Triumphie... bo inne to nie ma szans, żeby mi dobrze trzymały... Zauważyłam jedynie spadek pod biustem, bo się regularnie mierzę... a biust... jak był, tak jest za duży postanowiłam sobie, że wezmę się za ćwiczenia ujedrniające biust... może jakby się troszkę podniósł... to bym go polubiła

Stary 2010-02-18, 15:17   #1366
asiulinska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
To przeczytaj chociaż na początek pierwszą stronę tego wątku. Otręby trzeba jeść codziennie, 2 łyżki owsianych, 1 łyżkę pszennych. Możesz je zamoczyć w ciepłym mleczku 0% z dodatkiem słodzika. Możesz zrobić placek otrębowy (jajko, otręby i łyżkę serka homo do 3%, lub twarogu 0% mieszasz i wrzucasz na gorącą patelnię teflonową. Jeśli chcesz wersję na słodko można dodać słodzik i cynamon )
Większość dziewczyn na forum jest na II fazie, więc uważaj, bo to nie to samo. Pierwsza faza jest bardziej restrykcyjna,
Pierwsza stronke mam juz przestudiowana wnikliwie A takze pierwsza czesc tego watku. I wlasnie stamtad biore pomysly. Chociaz w sumie to poki mi sie to nie nudzi jem jednoskladnikowo kilka razy dziennie. Czyli 2 jajka w jogurcie 0%, potem twarozek z jogurtem 0%, potem pol puszki tunczyka. Za chwilke podpieke sobie piers i zaleje jogurtem 0% z odrobina musztardy Dijon. Kominowac zaczne, gdy przejde na II faze.
Musze sobie jakies zdjecia porobic teraz Nie daje sie fotografowac, a trzeba miec ostrzezenie na przyszlosc.
asiulinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:18   #1367
Dorota5
Raczkowanie

Trochę jestem zła i zaniepokojona. Najpierw 13 dni opóźnienia, a teraz @przyszła druga w tym miesiącu? To skandal. Myślicie, że mam lecieć do lekarza?
Stary 2010-02-18, 15:21   #1368
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Ja tez mam podobnie. Wszyscy sie w glowe pukali "znowu diete zaczynasz, przeciez nie wytrzymasz" i to mnie jeszcze bardziej zmotywowalo zeby im pokazac. I teraz szczeki na podloge opadaja
Ja miałam i mam wsparcie "tylko" w tacie moim (co też dukani ze mną) i w moim Ukochanym, za co jestem im niezmiernie wdzięczna
Reszta to typowe pukanie się w głowę
Nie ma co na nich patrzeć, trzeba robić swoje
Na szczęście mamy tu siebie, a ja mam tu już kilka bliskich osóbek forumowych

Cytat:
Ale w smaku, to pycha
Monika nie martw się
Ja umiem ugotować/upiec WSZYSTKO prócz naleśników
Jest to jedyna rzecz jaka mi nie wychodzi choćby nie wiem co (nawet takie zwykłe pozadukanowe). A m.in. japońską, włoską, indyjską kuchnią się bawię - nigdy nic nie spaprałam uwielbiam gotować i mogę gotować całymi dniami (jak mam wolne ). A jedyną rzeczą jaka mi nie wyszła w kuchni od kiedy zaczęłam gotować są właśnie naleśniki...tysiące razy
Na szczęście mój Ukochany robi pyszniutkie i śliczniutkie naleśniki - zwykłe i Dukanowe

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:23
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:22   #1369
LadyHoneyy
Raczkowanie

Cytat:
popieram... ja też zawsze płacę ponad 100 za stanik w Triumphie... bo inne to nie ma szans, żeby mi dobrze trzymały... Zauważyłam jedynie spadek pod biustem, bo się regularnie mierzę... a biust... jak był, tak jest za duży postanowiłam sobie, że wezmę się za ćwiczenia ujedrniające biust... może jakby się troszkę podniósł... to bym go polubiła
mój też mógłby się chociaż trochę podnieść jego "jakość" teraz jest trochę gorsza odkąd chudnę o ćwiczeniach też myślę i będę szukać na necie jak znajdę czasbo trzeba się tym biustem zająć jak coś fajnego znajdziesz to daj znać
aa. polecam Ci różowe serum Eveline do biustu jest przecudny! ja go stosuję już jakieś 2 miesiące i efekty czułam już po kilku użyciach pisze na opakowaniu 'push-up' ale nie patrz na toteż się obawiałam że jeszcze może mi się biust większy zrobi ale nie nie ;p pełniejszy taki jest, gładki, jędrny

lecę coś wtranżolić i pouczyć się
do wieczora
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 15:23   #1370
Dianae
Raczkowanie

Dorota5, przy chudnięciu wariactwa w hormonach to norma, a Ty przecież jak widzę zgubiłaś siedem kilo w niecały miesiąc (swoją drogą: brawo!). Jeśli dodatkowo masz jakieś predyspozyje (problemu z tarczycą, odstawienie hormonów, wiek przedmenopauzalny), to się w ogóle nie ma co dziwić. Ale do lekarza zawsze można skoczyć

Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm
Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009
Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg
Aktualnie: 75,8 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png

Edytowane przez Dianae
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:24
Dianae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:29   #1371
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dianae Pokaż wiadomość
Dorota5, przy chudnięciu wariactwa w hormonach to norma, a Ty przecież jak widzę zgubiłaś siedem kilo w niecały miesiąc (swoją drogą: brawo!). Jeśli dodatkowo masz jakieś predyspozyje (problemu z tarczycą, odstawienie hormonów, wiek przedmenopauzalny), to się w ogóle nie ma co dziwić. Ale do lekarza zawsze można skoczyć
Niestety to trzecie Dzięki , masz chyba rację, byle nie wariować
Stary 2010-02-18, 15:32   #1372
Milky
Raczkowanie

GG do Milky

Cytat:
mój też mógłby się chociaż trochę podnieść jego "jakość" teraz jest trochę gorsza odkąd chudnę o ćwiczeniach też myślę i będę szukać na necie jak znajdę czasbo trzeba się tym biustem zająć jak coś fajnego znajdziesz to daj znać
aa. polecam Ci różowe serum Eveline do biustu jest przecudny! ja go stosuję już jakieś 2 miesiące i efekty czułam już po kilku użyciach pisze na opakowaniu 'push-up' ale nie patrz na toteż się obawiałam że jeszcze może mi się biust większy zrobi ale nie nie ;p pełniejszy taki jest, gładki, jędrny

do wieczora
ha, właśnie miałam Cię o to samo prosić jak znajdę to na pewno się podzielę... a tego serum poszukam, bo widzę że zwykły balsam nawet wcierany co dziennie nie wiele mi daje

Stary 2010-02-18, 15:35   #1373
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Dorotka ja wcale nie miałam Nie obraziłabym się nawet jakby mi wyskoczyła w środku miesiąca kiedy jadę na tabletkach

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
ha, właśnie miałam Cię o to samo prosić jak znajdę to na pewno się podzielę... a tego serum poszukam, bo widzę że zwykły balsam nawet wcierany co dziennie nie wiele mi daje
Też mam ten balsam. Jedno pozytywne co jak dotąd zaobserwowałam to jego zapach. Naprawdę śliczny
A czy działa... Może i tak Dopiero 4 dni go mam, to co mogę więcej powiedzieć

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 15:36   #1374
asiulinska
Przyczajenie

Test zrobiony:
1. Ja chcialabym osiagnac 65kg, wg testu moge osiagnac 63,5.
2. Faza uderzeniowa powinna trwac 5 dni i powinnam schudnac 2,2kg.
3. Nastepnie faza powinna trwac 147 dni. 21.07.2010 powinnam wazyc 65kg Faza utrwalajaca ma trwac 210dni. I finalnie 27.02.2011 powinnam nadal wazyc 65 kg :P
asiulinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:36   #1375
duleczka
Raczkowanie

Cytat:
mnie też ucieszyło jak z wakacyjnych 106 cm spadło mi teraz do 97 mam nadzieję że jeszcze mi coś spadnie bo duży biust to duży kłopot chciałabym kiedyś mieć małe jędrne D albo C najlepiej
Tak sobie czytam o tych biustach no i chyba sprawdza się twierdzenie, że 95% Polek ma źle dobrany biustonosz, a najlepszym rozmiarem jest 75B

dla przykładu 70C http://balkonetka.pl/katalog/bra/fauve-india-12

łądne to?

a nie ładniejsze 70FF? http://balkonetka.pl/katalog/bra/cleo-george-2

Cytat:
no u nas w Polsce to prawdziwa tragedia z tym.. same A, B, C, D robią czasami jak patrzę jakie piękne wzory je zdobią to ehh też chcę takie!
A nieprawda Polska rozmiarówka jest zdecydowanie szersza, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać W najbardziej popularnym i niestety cenionym triumphie DOBRYCH, trzymających większość biustów staników raczej się nie znajdzie....

Na początek wszystkim co chcą C, czy noszą 75B i temu podobne standardowe rozmiary, polecam zapoznanie się i skorzystanie z http://bra-fitter.prv.pl/

Edytowane przez duleczka
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:39
duleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:37   #1376
Dianae
Raczkowanie

Cytat:
Nie wariujemy! Trzymamy się mocno!

Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm
Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009
Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg
Aktualnie: 75,8 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png
Dianae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:38   #1377
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
hej kobitki dajcie troszke tego biustu bo mi z dnia na dzzien maleje, doslownie takie kajzerki mam stanik 34\75 zaczal mi latac.. tragedia.. czemu mi z ud tak nie spada ja z cycusiów.. ta tak wogoletosie chwalebo dzis na wadze bylo 66,6 hehe cyfry szatana w ciaagu dwuch dni jakies 88 dag..aaa ja na obiadek omlet z kurczakiem i szynka robilam pyyychabratowa mnieo bjadła hehe
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
niuniasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:44   #1378
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
a co do stronki to dziękuję oglądnę dokładnie wszystko wieczorem ale jak weszłam teraz na chwilkę to rzeczywiście niektóre ceny kosmiczne

ja też w sklepach nigdy nie widziałam orzechowego

no u nas w Polsce to prawdziwa tragedia z tym.. same A, B, C, D robią czasami jak patrzę jakie piękne wzory je zdobią to ehh też chcę takie! a w moim rozmiarze mam mały wybór. w dodatku staniki takie targówki u mnie są za ok 10-15 zł i są prześliczne i najczęściej też wygodne, trzymają biust fajnie (z tego co pamietam z czasów odległych)ehhh a ja muszę kupować na siebie za najmniej 100 i niekoniecznie dobrze trzymają.
Pieknie Ci spadl... Moge sobie pomarzyc...

Cytat:

do wieczora
Ja poki co uzywam z drIreny Eris takiego serum do biustu C+ ale nie zauwazylam jakis spektakularnych efektow... Zastanowie sie na tym eveline... Jak ono sie dokladnie nazywa? Jest na KWC?

Moja mama wlasnie pokroila calego ananasa... Lezy w kuchni i kusi...
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 15:50   #1379
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
na swojego TaZa mowie "wyscigowy kurczak" jest szczuply, zero tluszczyku, wiec ja przy nim wygladalam jak Walkiria. Ale teraz juz sie miescimy w te same spodnie. Kupilam sobei fajne bojowki i on kombinuje jak mi je zabrac.

na pierwszej stronie dodalam pare linkow z odpowiedziami na najczestsze pytania (na razie przekopalam sie tylko przez 2ga czesc watku wiec lista moze sie rozszerzyc)

Wiola- mogę pomóc w grzebaniu Tylko powiedz, gdzie mam kopać, to biorę łopatę.

_Kasiulka_ - na przyszłość- mięso piecze się 1 godzinę na każdy kilogram. Jak ma pół kg- to pół godziny, jak 2 kg- to dwie godziny itd
Stary 2010-02-18, 15:50   #1380
Milky
Raczkowanie

GG do Milky

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
hej kobitki dajcie troszke tego biustu bo mi z dnia na dzzien maleje, doslownie takie kajzerki mam stanik 34\75 zaczal mi latac.. tragedia.. czemu mi z ud tak nie spada ja z cycusiów.. ta tak wogoletosie chwalebo dzis na wadze bylo 66,6 hehe cyfry szatana w ciaagu dwuch dni jakies 88 dag..aaa ja na obiadek omlet z kurczakiem i szynka robilam pyyychabratowa mnieo bjadła hehe
kochana bardzo chętnie... nawet Ci dopłacę za jego przyjęcie

Cytat:
Napisane przez duleczka Pokaż wiadomość
Na początek wszystkim co chcą C, czy noszą 75B i temu podobne standardowe rozmiary, polecam zapoznanie się i skorzystanie z http://bra-fitter.prv.pl/
ojoj... czyli ja mam... 80E jeszcze lepiej... z D do E w 2 minuty...

Edytowane przez Milky
Czas edycji: 2010-02-18 o 15:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości