![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Dziewczyny czuję się juz zdecydowanie lepiej, kryzys minął i nici ze zwolnienia
![]() Melkas wczoraj jednak zjadłam malutką kolacyjkę, ale nie mam za bardzo wyrzutów, bo niewiele tego było ![]() Bardzo podoba mi się ten kolor włosów z 2 zdjęcia, jak ci się uda taki uzyskać, to zdradź tajemnicę, jaką farbą, bo też mi taki chodzi po głowie ![]() A jeżdżąc na rowerze zawsze oglądam tv, więc jakos leci, ale ty pewnie na siłowni ćwiczysz. Jak kiedyś chodziłam, to widziałam jak dziewczyny gazetę czytały podczas jazdy, ale szczerze mówiąc nie wiem jak to robiły, bo ja jakoś za bardzo się ruszam i wszystko by mi latało przed oczami ![]() Agika nie wiem co sie dzieje, ale nie mam dalej ochoty na słodkie ![]() Olunek u mnie też jest taka budka na rynku z niemieckimi słodyczami, ale ostatnio omijam ją szerokim łukiem ![]() ![]() Ilion super te twoje przkąski ![]() ![]() Bettix niezła jesteś mimo wszystko. skoro masz L4, to jednak troche chora jesteś, a ty pracujesz na pełnych obrotach ![]() ![]() A_neska ![]() ![]()
![]() |
#1502 |
Zadomowienie
|
Lenko, energii to ja mam zdecydowanie więcej niż gdy jestem zdrowa i chodzę do pracy. Przyczyna jest prosta, do pracy codziennie wstaję o godz. 5,40 a teraz wstaję po godz. 9,15. Dzisiaj dodatkowo o 17,30 zdrzemnęliśmy się godzinkę
![]() Ale dzisiejszy dzień już był po południu luzacki i o 19-tej wskoczyłam na bieżnię: 6,50km + 2x50 brzusiów. No i tak się upociłam jak chyba nigdy wcześniej, dres nawylot przemókł ![]() Teraz biega mężuś, ten sam dystans, tylko że on brzuszki robi przed bieganiem i więcej, bo 5x30 ![]() Lenko, bardziej by mi się podobało, jak byś napisała, że napewno, a nie chyba dzisiaj pojeździsz na rowerku ![]() ![]() Co tam, dziewczynki wiosna już na horyzocie... a skąd wiem? Ano dostałam dzisiaj od TŻ pięknego krokusa, ma już dwa kwiaty. A będzie miał więcej ![]() ![]() Miłego wieczorku, ja zmykam kąpciu ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-17 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Zadomowienie
|
witajcie wieczorkiem,
ja już po kolacji i po ćwiczeniach. na kolację była makrela z sałatką pomidor, cebula i ogórek (SB1) A na ćwiczenia pół godzinki Tamilee. Normalnie wszystkie mięśnie czuję. No Lenka zadziwiłaś mnie tymi słodyczami ![]() ![]() ło matko Bettix dziękuję ![]() A tak sobie myślę, że ty też mało jesz ![]() Ilion muszę chyba spróbować tej wody z ogórków. Tylko wezmę ogórki domowe od mamy, bo takiej wody z kupnych trochę boję się pić. Coś mnie ostatnie blokuje. SzatAnka dziś robię maseczkę aspirynową i jak kupię wodę destylowaną to tonik aspirynowy. Na Biochemii czytałam by dobrze nawilżać twarz, kremem o prostym składzie. Tylko jak narazie nie znalazłam polecanych, masz jakiś z prostym składem nie zapychający? Olunek, ale te kremy mają dobre opinie. I ta cena, a promocja w jakiejś sieciówce? Czekam na twoją opinię. Melkas nie polegniesz, tylko się przygotuj teoretycznie i psychicznie. Musisz wiedzieć i być przekonana do zasad diety, np dlaczego owoce zabronione. Wtedy jest łatwiej. Czekam na zdjęcie. Na razie bardziej za fryzurą 3 jestem, choć nie wiem jakie masz włosy, czy uda ci się na codzień ujarzmić to cieniowanie. Prysznic, maska i spać. Narka
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
Aguś, znasz mnie... ja nie odchudzam się nie jedząc, tylko ćwicząc
![]() Późno wstaję więc jeden posiłek mi ucieka, w dodatku bolące gardełko też hamuje apetyt. Za to obiad był królewski ![]() Jak masz problemy z WC, to ugotuj sobie kaszy gryczanej, pół woreczka w moim przypadku poskutkowało odwiedzinami w kibelku. I zawsze tak mam ![]() Dzisiaj będzie jeszcze kolacja: duży kubek kefiru + wiśnie z kompotu, mężuś właśnie poszedł przygotować. Spanie dopiero ok. północy ![]() A komentarz był szczery ![]() Buziaki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
jestem...
po siłowni, dziś troszkę mniejszy tłok i postanowiłam zmienić sprzęt: orbitrek - 30min=-256kcal, brzuch skośne=2x40 na każdą stronę, brzuch proste=2x50. Wyszłam mokra jak szczur ![]() Gigosiu... Tak, na bieżni spalam jakieś 100-120kcal więcej w 30min, niż na rowerze. Dziś na orbi (patrz wyżej) również. Więc rower jakoś średnio do mnie przemawia... Olunek... Zaczęłam używać garniera z rolerem - co będzie tak sam na półce stał ![]() ![]() ![]() Lenka... Jeżeli to była mała kolacyjka i o rozsądnej godzinie to ok, lania nie będzie ![]() ![]() ![]() Ja na 40 dni bez słodyczy się piszę! Kto z nami? Agika... Zdjęcie wrzucę dopiero w weekend (nic sensownego nie mogę znaleźć, na wszystkich zdjęciach mam związane włosy?!). Wybrałam cieniowanie z doświadczenia, prawie zawsze tak mi fryz włosy ścina, tylko zawsze na niego krzyczałam:"Z długości minimalnie!". Ale teraz czas dać im trochę odpocząć. Wszystkim dzięki za opinie i czekam na jeszcze ![]() a ja już w łóżeczku klikam - wykąpana, wysmarowana... Poczytam coś do poduszki i lulku ![]() spokojnej nocy... ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- zdjęcie załadowane na profilu...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-17 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, wybaczcie że sie ostatnio nie udzielam ale po 10h przebywania poza domem totalnie nie mam siły. Nie doleczyłam chyba zapalenia oskrzeli bo kaszel znów dusi i jakaś osłabiona jestem. Z dietką się trzymam tylko z aktywnością fizyczną troche na bakier...I nie wiem jak tam wagowe wyniki bo ciąle nie kupilam bateryjki do mojej małpki.
Agiko super fryzurka i ekstra kolor na fotce nr 3. Wyglądasz zachwycająco ![]() ![]() Melkas według mnie powinnaś postawić na wycieniowanie włosów, nada to fryzurce lekkości. Wiesz masz rację, ze jazda na rowerku stacjonarnym bywa nudna...Ja pedałuję podczas ulubionego filmu czy programu, wówczas czas leci dużo szybciej. Próbowałam też czytać gazetę ale literki były takie rozbiegane ![]() ![]() Olunek uwielbiam miśki haribo jednak staram się unikać od czasu kiedy zdałam sobie sprawę z ich kaloryczności. Niby żelek a taka bomba kaloryczna. U mnie wystartował weekend, dopiero w piatek na nocke ![]() Zmykam bo jestem na nogach od 3.45 i już ledwo żyję. Dobrej nocy.
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-02-17 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Zadomowienie
|
łoooo matko co tu taka pustka????
ja mam dzis sporo pracy wiec wpadłam sie przywitac tylko ![]() dzis tesciowa na obad przychodzi, musze sie pomału pakowac na wyjazd, posprzatac a oprocz tego zabawiac i pilnowac mojego szkraba ktory jest jak tornado a i jeszcze na obiad niespodziewajka dla tzta buritto ![]() wpadne pozniej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
jestem i ja,
Melkas już dałam swój komentarz. Dodatkowo znalazla 2 fryzurki, które widzę dla ciebie. Moze te ciemne z dłuższą grzywką. Wiolka, dzięki za komplement. Jest mi bardzo miło, tym bardziej, że mam bardzo problematyczną cerę, niezbyt ładną. Mieszana, rozszerzone pory (choć po wczorajszej maseczce ładnie się zważyły i wygładziły) do tego zdarzają mi się często jakieś pryszczyki. Czasem się śmiałam, że mam najlepiej wypielęgnowane pryszcze na świecie ![]() Nie dziwię ci się, że nie masz sil pisać, ale obiecaj że nadrobisz? I wierzę w ciebie, ze do piątku kupisz bakterię (mój Milek tak na baterie mówi) To od kiedy zaczynamy dni bez słodyczy? Ja się piszę na 38 - 2 dni dyspensy na 2 kawałki torta, bo mam imprę u teścia i u syna. Poza tym jestem za. Mój małżon też się pisze na 38 dni. My już po badaniach, niestety moczu nie udało mi sie złapać, przy okazji ja zrobiłam badanie krwi i moczu. Ciężkie chwile, ale już za nami, Adi odsypia smacznie. A teraz będę uświadamiać: kiedy dziewczyny robiłyście ostatnio cytologię i USG piersi? Wszystkie jesteśmy po 30 i powinnyśmy raz w roku robić. Więc proszę do raportu. Tak mnie natknęło, ale moja przyjaciółka zrobiła USG i ma guzek, jest już po biopsji - na szczęści nie złośliwy. Ja już zrobilam cytologię USG na początku marca. Jednak idę jutro do fryzjera ![]() idę sobie kawusię zrobić do zobaczenia
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
hej,
ale mam młyn w pracy ![]() Kobitki, zero słodyczy - OD DZIŚ!!! Agiko... Dziękuję, kochana za foto i opinię ![]() melduję: cyt - 12/2009, mammo - 2009 (raz na 2 lata), USG - ? - pamiętam kiedyś robił mi chyba ginekolog ![]() Aguś, co to jest maseczka aspirynowa (sama robisz?-może cos przeoczylam)? Tak od tyg na czole mam dużo takich czerwonych krostek, pieką, wszystko odstawiłam tylko woda+maść z wit.A. Nie mam pojęcia jak się tego pozbyć, nigdy nie miałam problemów z cerą ![]() Wiolka... Ok, wybaczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziś - siłka ![]() menu; 8:30 - śn: 2x łyżka sałatka(dziki ryż, kurczak, ananas,papryka kons), 1x kr pełnoziarnisty, 1xpl pasztet, ok.10g ser brie light, mała kawka z mlekiem 11:00 - jabłko 12-18:30 - 3szt otrębuś, woda ngaz 19:00 - 30g ser brie light, ok.15szt migdałów 20:00 - makrela w galaretce, pokrzywa
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-18 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Agika mam nadzieję że maseczkę polubisz
![]() ![]() USG nie robiłam ale codziennie masuje piersi balsamem więc sprawdzam przy tym ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-18 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Zadomowienie
|
agiko, melkas ja tez uwelbiam maseczke aspirynowa
![]() ![]() melkas ja kupiłam carefurze po 9 zł a garnierka tez chetnie dorwe ale dopiero jak wroce. ![]() a to przepis na maseczke aspirynowa: 3-4 tabletki aspiryny Bayer łyżeczka wody łyżka jogurtu naturalnego Tabletki zalewamy wodą i rozdrabniamy, do tego dodajemy łyżkę jogurtu i dokładnie mieszamy. Maseczka jest już gotowa. Teraz nakładamy na twarz i po 20 minutach spłukujemy letnią wodą.super oczyszcza i zamyka pory agiko my mamy chyba podobny typ cery: mieszana , rozszerzone pory i od czasu do czasu 1-2 syfki(głownie przed@) a skore pod oczami juz prawie doprowadziłam do porzadku nanobase ![]() ze swojej strony moge polecic rano: -loreal derma genesis zel myje nim rano twarz, ładnie rozswietla -ziaja tonik ogorkowy ![]() -krem nanobase pod oczy (bardzo delikatnie i mało) -no i kremik bielenda torfi wodorosty pod oczy i na cała buzie wieczorem: -mydło szare -tonik ziaja- krem nanobase pod oczy (sporo) -bielenda ten co rano oprocz tego dax sauna , himalaya, maseczka aspirynowa czekam na olej z pestek malin i zel hialuronowo-peptydowy. kiedys uzywałam drogich kosmetykow i duzo i tylko szkodziłam sobie teraz jest super wczoraj az sie zdziwiłam jak mi pieknie pory znikneły , jaka gładka i jasna cera ![]() napewno jak skoncza mi sie moje pudry itp to kupie minerałki ale to jeszcze potrwa bo mam duzo tego : sypki z kanebo, meteory w kulkach i prasowane a kusi twoja buzia minerałkami oj kusi. a ja to ciemna jestem gdzi mozna kupic minerałki? te lepsze cytologie poł roku temu za mieiac ide na kolejna, poł roku temu lekarka badała mi piersi,usg...3 lata temu. co miesiac sama sprawdzam czy jest ok. mammo nie miałam juz od 5 lat wiolka zrowiej szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- wiecie co kochane ciesze sie z wyjazdu ale strasznie mi szkoda ze nie bede mogła tu do was zagladac przez cały tydzień juz tesknie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- ej gdzie jestescie? jak moge sobie poklikac chwile to nikogo nie ma ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-18 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Zadomowienie
|
Bettix możesz być ze mnie dumna, bo wczoraj pojeździłam na rowerku 30 minut, na więcej nie miałam sił, bo jeszcze trochę osłabiona jestem, nie do końca się wyleczyłam, ale dzisiaj też obiecuję nieco ruchu
![]() ![]() ![]() Agika ta moja niechęć do słodyczy to chyba wynik przeziębienia, ale może się dzięki temu odzwyczaję i nie będą mnie tak kusić. Powiem szczerze, że nawet nie mam aż takiej ochoty jak zawsze na jakieś serki, jogurty itp., często jadłam coś takiego zamiast słodyczy i mi jakoś starczało, szczególnie gdy był to jakiś jogurcik z czekoladką, np. straciatella ![]() Melkas podejmuję wyzwanie - do świąt żadnych słodyczy, ale niech będą jakieś 2-3 dni na wyjątkowe okazje ![]() I czekam na relację z wizyty u fryza ![]() Olunek zazdroszczę ci tego wyjazdu, na pewno będzie super. Ale będziemy tęsknić. Jak tam obiad z teściową? Ja się nie przyznaję, kiedy robiłam badania, bo szczerze mówiąc nawet nie pamiętam ... tak dawno ![]() ![]()
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
no rzeczywiście posucha tu dziś, mam nadzieję, ze się nie objadacie
![]() Olunek, chyba się skusze na ten krem. Niewiele kosztuje, a opinie ma nieźle. jak nie zapycha to duży plus. I dzięki za rozpiskę. Ten tonik ci się sprawdza? Bo mi coś nie bardzo. Ja właśnie się wycofuję z drogich kosmetyków, bo moje doświadczenia podobne ![]() Udanej wycieczki, my tu będziemy czekać. A zważysz się jutro i podasz wynik do aktualizacji? ![]() Lenka, Melkas ja się dołączam. WYTRWAMY KOBIAŁKI ![]() ![]() Lenko nie będę krzyczeć jak obiecasz, że w ciągu miesiąca porobisz badania ![]() SzatAnka, dzięki ![]() Melkas mi chodziło o samą fryzurę, na kolorki nie patrz. Zresztą wcześniej napisałam w komentarzach, że ja bym zostawiła ten kolor co masz aktualnie. A jaką masz cerę? Bo nie wiem czy ta aspiryna do suchej się nadaje ![]() Alem dziś dzień zmarnowała, nawet chaty nie ogarnęłam. Strasznego mam leniwca. Chcę dziś zrobić projekt garderoby i w sobotę podjechać do IKEI zrobić wycenę, funduszy brak, ale zawsze to bliżej realizacji jak się wie co chce i ile może kosztować ![]() Moje menu (niezbyt jest się czym chwalić) Śniadanie: 2 kromki razowca z pasztetem (SBnok), kefir Przekąska: tylko kawa ![]() luncz; 4 cienkie kiełbaski (SB3), dużo kiszonej kapusty bez dodatków (SB1) Przekąska: jogurt jogo owoce leśne - SB nok Kolacja: Chili con carne SB1 Z ćwiczeń przewiduę brzuszki i HH A u nas dziś w powietrzu wiosnę czuć. Gdzie się podziewacie puk puk?
![]() |
#1514 |
Zadomowienie
|
Ale spokojnie tu dzisiaj
![]() Ja właśnie skończyłam swój dzisiejszy trening: 45 minut na rowerze i 100 x brzuszki ![]() Menu: śniadanie: 2 kromki razowca z białym serem II śniadanie: jabłko obiad: woreczek kaszy gryczanej, pulpet drobiowy w sosie i buraczki przekąska: garstka pestek z dyni kolacja (dopiero będzie): sałatka z buraczków, fasoli, ogórka kiszonego i cebulki, barszcz do picia i 2 plastry szynki. Agika nie obiecuję, ale się postaram ![]() Pogoda rzeczywiście robi się ładna, dzisiaj nawet czapkę ściągnęłam, tak cieplutko i słonecznie było. No i post słodyczowy postanowiony!!!
![]() |
#1515 |
Zadomowienie
|
lenko
![]() ![]() obiadek wypalił wszystkim smakowało ![]() ![]() potem tesciowa poszła z mikim na spacer i uffff ta cisza az bolała... ![]() agiko tak tonik z ziaji jest fajny ładnie wyrownał kolorek i rozswietlił. czesto zagladam na makijaze minerałkami to niesamowite jakie cuda potrafia zdziałac ![]() oczywiscie ze zwaze sie i podam wynik choc pewnie znow bedzie na +.wyjezdzam dopiero w sobote wiec jeszcze bede zagladała ![]() maseczka aspirynowa jest do kazdego(prawie) rodzaju cery do suchej raz na tydzien ( mozna miodu dodac) a do tłustej i mieszanej nawet co 3 dni melkas cos nie moge dodac komentarzu do zdjec wiec napisze tu. moim zdaniem kolor ten co masz jest ok ja nawet ciut bym go rozjasniła a raczej rozswietliła pasemkami ale tak baaardzo delikatnie.mysle ze ten kolorek co wkleiłas nie bedzie pasował ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-18 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Raczkowanie
|
kobitki,
ja właśnie z pracy wychodzę(powinnam o 16)... padam na twarz ![]() Jestem zła, bo siłka mi uciekła ![]() Agika... Przed chwilką przeczytałam post Olunka i chyba mamy ten sam typ(lub mocno podobny): mieszana, przetłuszcza się w "T", czasami (raczej przed @) małe, czerwone syfki lub ropniaczki. Jak wcześniej pisałam nigdy nie miałam problemow z cerą(nie licząc ciąży), a tu ło ![]() ![]() Oluś... ![]() ![]() ![]() ![]() Lenka... ![]() ![]() Kochane, więc zasady są proste"do Wielkanocy bez słodyczy": po1. mamy dwa dni odpustu (każda sobie ustala jakie, ale szczerze ![]() ![]() a teraz uciekam, bo mnie stary zabije ![]() buziol ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-18 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
ło matko Melkas, po 4 mnie przeraziło
![]() idę ćwiczyć, potem zajrzę
![]() |
#1518 |
Zadomowienie
|
Melkas naprawdę ty taka surowa jesteś, może 3 dni luzu, co?
![]() ![]() ![]() No i to 4 naprawdę straszne, ale chyba damy radę razem z Agiką, bo inaczej będziemy musiały zrezygnować z tego super wątku ![]()
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
hello kobialki
ja narazie musze orzerwac cwiczenia dla dobra sprawy,,byc moze bede miala punkcje wiec nie moge na brzuch cwiczyc.. a z dietka hmmm dietowalam do dzis wieczora a pozniej po zastrzykach naszlo mnie na slodkosci..nie powiem ile zjadlam ale wiem za naleza sie solidne baty ![]() az sie boje jutro zwazyc,,zreszta brzuch mi wywalilo znowu ale to przez te jajka ktore nosze ![]() nawet nie mam sily was doczyutac ale trzymam kciuki zasilna wasz wole iliondzis bylm u edno i mam hormony tarxzycy super dobre ![]() buziaki dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
Melkas chcesz mnie wykluczyć z wątku? Bo ja nie zamierzałam rezygnować ze słodyczy, nie dlatego, ze nie dałabym rady, tylko wolę w ramach postu zrezygnować z alkoholu np wina.Zamierzam jeść czekoladę gorzką.
ODNOŚNIE BADAŃ PIERSI :mammografii nigdy nie miałam, cytologię we wrześniu, USG piersi w sierpniu i wszystko ok ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki to chyba jestem minimalistka: wieczorem Krem przeciwzmarszczkowy 30+ na noc, czasem( tak raz w miesiącu) antybakteryjna maseczka gruszka+krzem+ glinka termalna firmy DAX.kupuję ją w saszetkach w Rossmanie, super oczyszcza, matuje, ściąga.No i nie uczula mnie.Makijażu prawie nie robię, tylko na szczególne okazje i na silny mróz. Kiedyś wyszłam na podwórko bez makijazu i odmroziłam sobie policzki. ![]() jutro wząenie ale ja jutro mam @ dostac, wiec cudów sie nie spodziewam ![]() własnie wróciłam z aerobiku,: 40 min na stepie, 10 min wzmacniania nóg i mięsni pleców, 10 min brzuszki i rozciąganie.Ubrania można wykręcac ![]() MOJE MENU: przekąska1: kawa z mlekiem śniadanie( o 12 bo późno wstaję) 3 kromki chleba kołodziej( taki komin) 3 plastry cieniutkie poledwicy drobiowej, 3 plastry pomidorka, obiad: 300 g chili con carne przekaska2:jabłko, kawa espresso z bitą śmietana( wiem, ze nie powinnam, ale jestem przed @ i poddałam sie) przekąska 3: 6 kostek czekolady gorzkiej( szłam na aerobik i musiałam miec energię.I nie żałuję, że ją zjadłam, a co tam, ![]() na kolację może zjem serek wiejski Linessa 0,45% tłuszczu i 156 kcal/200g, bo późno chodzę spać. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Gigosia cieszę sie razem z toba i trzymam kciuki z te jajka ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Gigosia cieszę się razem z tobą i trzymam kciuki z te jajka ![]()
![]() |
#1521 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłych snów... ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-18 o 21:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, ale w domciu czas szybko leci a w pracy dzień czasem jak rok...Dziękuję Wam bardzo za życzonka, mam nadzieję, że ten wstrętny kaszel wreszcie mi odpuści. Jutro chwila prawdy (TZ kupił bateryjke do wagi). Szczerze mówiąc nie wiem czego się spodziewać, ładnie się odżywiam ale poprzez osłabienie organizmu z aktywnością fizyczną cieniutko.
Wiecie co i ja się przyłączę do akcji pt zero slodyczy do świąt. Kilka lat temu wytrwałam 43 dni bez jakiegokolwiek słodkiego akcentu, cieżko było zwłaszcza, że mieszkałam jeszcze z rodzicami a moja mama nie wyobraża sobie weekendu bez domowego ciasta. Trzymam kciuki za Was i za siebie ![]()
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
Kiedy będzie w końcu ta @ co mnie zmusza do niepohamowanego żarcia! rany, zeżarłam jeszcze 3 kromki zwykłego chleba z masłem i placek naleśnikowy. Brzydzę się sobą z to
![]()
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja tak tylko na chwilkę, bo już późno i padam na twarz. Melkas, oglądnęłam Twoje fotki i napisałam pod nimi komentarz ![]() Lenko, super z Ciebie dziewczyna, brawo za ćwiczonka, doskonale wiem, że jest Ci teraz ciężej, więc tym bardziej zasłużone ![]() Olunku, miłego wyjazdu ![]() Gigosia, czary mary ![]() Niechaj jajeczka ładnie rosną i pękają, a endo co najmniej 12mm ![]() Aguś, cytologia i USG robione w październiku - pilnowane! 1xw roku ![]() Udanej wizyty u fryzjera, mam nadzieję, że pochwalisz się efektami ![]() Ilion, byłam w Makro ![]() ![]() ![]() ![]() Wioluś, trzymam kciuki za jutrzejze ważenie ![]() Dziewczynki podziwiam Was za to postanowienie 38 dni bez słodyczy!!! Ja bym nie dała rady, bo jak coś postanowię, to mnie bardziej kusi. W dodatku na 8 marca będę musiała upiec plaka do pracy. Napewno zrobimy sobie z M 2 tygodnie bez słodkości - dam znać kiedy początek ![]() Dzisiejse menu (pobudka 7,40): 8,00 sałatka: 2 jajka + 4 pl polędwicy + serek wiejski (200g) + szczypior 9,20 wyjazd do Reszowa - szał zakupowy 13,00 kawa amaretto + kawałek szarlotki (mąż zaprosił do kawiarni, była pyszna) 17,00 sharma w SHINX -> filet z kurczaka zapiekany z serem + frytki + 3 surówki + sosy O rany jakie to dobre było ![]() Ilion, jak sama widzisz ja zgrzeszyłam bardziej, ale w Reszowie jestem raz na pół roku, więc sharmę jadam sporadycznie i napewno nie mam wyrzutów sumienia. I Tobie też radzę tak myśleć, bo z tą bulimiczką mnie troszkę przerażasz ![]() Ćwiczenia: 10,30 - 17,00 (z przerwą na kawę) maszerowanie po galeriach, na szczęście zakupy były udane. 20,10 bieganie: 6,5km + 2x50 brzusiów Miłej nocki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-18 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
hello
ja zaraz na usg zmykam zobaczyc co i jak..a mam stracha mowie wam... bettixmoje edno nigdy nie osiagnelo 12 mm ..niech chociaz dzis z 8 bedzie .a boje sie ze nie ruszylo bo jajcory to czuje mocno trzymam kciuki za wasze wagi..mam nadzieje ze pokaza mniej dzisiaj ..u mnie +1kg ale nie wiem czemu tak duzo? moze moje jajka waza ![]() sorrki ze tak o sobie ale narazie musze zmykac milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Zadomowienie
|
Melduję się z rana i proszę Melkas o zmiane w tabelce, bo nie zauważyłam, że był tam błąd: 2 tygodnie temy było + 1,4, więc 61, 5, potem bez zmian, a dzisiaj równe 61 kg, więc nareszcie coś się ruszyło. Cieszę się, bo zdałam sobie sprawę, że ja wcześniej to myślałam o diecie bardziej niż na niej byłam. Często jeden dzień był idealny, za to drugiego bilans się wyrównywał. A teraz już się naprawdę pilnuję, tylko jeszcze mało ćwiczyłam przez chorobę. Ale już nie biadolę
![]() Gigosia 1 kg to normalne wahania wagi, nie przejmuj się, tym bardziej, że wczoraj byłaś niegrzeczna ![]() Bettix ale masz super, ja uwielbiam zakupy!!! Też już myślę o jakimś wyjaździe, żeby uzupełnić garderobę, ale to dopiero po wypłacie w marcu ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1527 |
Zadomowienie
|
melduje sie 64 na wadze.
ide sie pakowac choc juz tz wczoraj mi popsuł radosc z wyjazdu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Rozeznanie
|
I ja melduje się do piątkowego raportu, u mnie mimo ładnego odżywiania bez grzeszków +1 kg.
![]() Przyznam, że nie spodziewałam sie takiego wyniku...Muszę pomyśleć o jakiejś konkretnej diecie, pod uwagę biorę białkową albo SB. Komunia bratanicy już 2 maja (swoją drogą co za pomysł żeby organizować tą uroczystość w dłuższy weekend majowy). Mam nadzieję, ze u Was lepsze wyniki. Olunek głowa do góry ![]() Gigosia ![]() ![]() Miłego dnia życzę.
![]() |
#1529 | |
Raczkowanie
|
Wiolka... Fajnie, że się przyłączyłaś do naszego klubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiola, choć na SB ![]() ![]() ![]() Ilion... O i następna ochcotniczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... To sobie poszalałaś z likierami, oj będą kawusie się lały ![]() ![]() ![]() Lenka... w jakiej tabelce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gigosiu... Oby to Twoje "jajcory" ważyły ten +1kg" ![]() ![]() Olunek... Dobrze się gada i radzi, ale... jedź kochana, wypoczywaj, odreaguj, nie myśl! Wrócisz, emocje opadną i będzie można zacząć od początku. Jesteś super, mądra kobitka - jestem pewna, że wszystko Ci się dobrze ułoży ![]() Agiko... Aga jeżeli chcesz od następnego piątku ja mogę zająć się tabelką, tyrasz już jakiś miesiąc ![]() Klub "do Wielkanocy bez słodyczy", członkowie: Agika, Lenka, Wiolka, Melkas... zapraszamy do nas! Ja to potrafię się ustawić ![]() ![]() meldunek: waga=70,35kg czyli -1kg; dziś siłka ![]() ![]() menu; 8:30 - śn: 3x łyżka sałatka (kurczak, ryż dziki, ananas, papryka kons, majo), 1x kr pumpernikiel, 3x pl filet z indora ![]() 11:00 - kubuś 14:30 - 5x łyżka sałatki jw 15:30 - serek wiejski z ananasem 20:00 - 2x kr razowy z kminkiem, 10g metka tatarska, 50g śledź w śmietanie, 1/2 kajzerki z serem ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-19 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
Melduję się do raportu:
Bettix 61,30kg (-0,05kg) Misio 96,05 kg (-1,05kg) A jedliśmy to samo, tylko ja mniej, ha ha. Reasumując poprzedni tydzień, ćwiczeniowo na 5+, dietkowo na -3 ![]() Dojadanie pączków w piątek, rocznica rodziców, placuszek od mamy i wczorajsza sharma, mogło zakończyć się gorzej ![]() Gigosiu, ten 1kg to napewno przez stymulację. Trzymamy kciuki za dobre wyniki na USG ![]() Mocno trzymamy ![]() Ilion, dzisiaj zakupię składniki do "drinka Ilion" i będziemy degustować ![]() Olunku, mąż będzie tęsknił i pewnie dlatego tak reaguje ![]() ![]() Melkas, no ładny wynik kochaniutka ![]() ![]() ![]() ![]() NIE POLEGNIESZ w piewszy dzień postanowienia - JA TO WIEM ![]() Lenuś, najważniejsze to zmiana myślenia ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o zakupy, to już nie ma "sale". Myślę, że jak co roku na przełomie marca/kwietnia znowu wyprzedaże się pojawią, więc pewnie warto zaczekać ![]() Do domu kupiliśmy: - kieliszki na drinki - komplet sztućców w Duce z drewnianym wykończenie, marzył nam się od 2 lat ![]() Dla męża: - 3 koszulki polo z kołnierzykiem - 3 koszulki bawełniane Dla siebie: - 2 bluzeczki na ramiączkach (takie pod żakiet) - sukienkę w groszki ![]() Sukienka strasznie mi się podoba, ładnie leży i podkreśla figurę ![]() Podobała mi się też czarna spódnica z podniesionym stanem, normalnie cudo, ale cena była powalająca 120zł. Przez moje chorobowe i tak 300zł mniej zarobię, więc z żalem zrezygnowałam. Jedynie spodni nie udało się kupić, marzą mi się takie z wyższym stanem, zwężane dołem - niestety jeszcze takich nie wyprodukowali ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.