Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 16:31   #2491
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

ja tam tez nie gotowalam tylko zrobilam barszcz z torebki winiary i krokiety z paczki nie tylko na pisanie nie mam weny ale na gotowanie tez

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-02-18 o 16:32
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:32   #2492
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No i kupilam pierogi ,mamy taki sklepik w ktorym sprzedaja takie domowej roboty,kobieta na miejscu je robi pycha byly
pierogi

a u nas lepiej, żeby cichych dni nie było, bo głownie tz gotuje
Stary 2010-02-18, 16:34   #2493
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

a u nas lepiej, żeby cichych dni nie było, bo głownie tz gotuje
:d

Stary 2010-02-18, 16:35   #2494
malina81
Zadomowienie

A my dostalismy dzis zamówionego konika i oto prezentacja
zdjecie nr1: "a co to??"
zdjecie nr2: "a wiec oni myślą że będe przy tym usypiał."..

Fakt jest taki ze Tomuś uwielbia konsumowac konika, gadac z nim ale za nic w świecie ta muzyka go nie usypia ale na mamie sie sprawdza
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:38   #2495
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:

a u nas lepiej,
zeby cichych dni nie bylo bo tz glownie gotuje

Hehehe...skad ja to znam....

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość

Fakt jest taki ze Tomuś uwielbia konsumowac konika, gadac z nim ale za nic w świecie ta muzyka go nie usypia ale na mamie sie sprawdza
Swietne zdjecia!!
A Tomeczek jest taki sliczny

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:44   #2496
brombusia
Zakorzenienie

Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie?

Cytat:

I dziś obchodzimy 3 miesiące Ale biedulka na prezent dostanie szczepienie

Najlepsze życzenia, zdrówka i uśmiechów dla Sandruni

Dobrze, że już po szczepieniach

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

My bylismy dzisiaj na szczepieniu moj malutki zniosl wszystko bardzo dzielnie a najlepsze jest to, ze kolejne szczepienie dopiero na jesien

André pokazal lekarzowi co potrafi i przewrocil sie z plackow na brzuszek i z brzuszka na plecki jak lekarz patrzyl

Ten Twój Andre to szybki jest

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
miałąm wstawic fotke z chrztu, nie mam jeszcze dużo ale te jedną mogę wkleić
Madziu ślicznie wyglądałaś w tym futerku, masz takie piękne niebieskie oczęta
A Twój TŻ to niezłe ciacho
Taki w moim typie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
My juz jestesmy z powrotem. porobili nam badania - wyniki jutro. trzymałam mojego skarbeńka za raczkę, a pani mu krew z główki pobierala................ .. a potem jeszcze z paluszka... kazala mi wyjsc bo myślala chyba ze j azemdleję taką mialam minę, ale nie dalam się i maluszka nie zostawiłam.
dziękuję za kciuki ale wyniki jutro dopiero więc na razie prosze nie puszczać.
No i mały waży 6880 - aż sie lekarka dwa razy pytala czy WYŁĄCZNIE piersią karmię
No to dla matki za dzielną postawę i dla Stasiulka też
I jak ładnie waży .

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Brombusia kombinezon przyszedł i jest. Będzie idealny jak już się troszke poparwi pogoda... Nawet dzisiaj by był dobry, bo mamy +7 czekam więc na dane żeby przysłać pieniążki- mąż w poniedziałek będzie ganiał za becikowym to wyśle
No to super, że Ci podpasował .
A TŻ tak nie poganiaj, niech to załatwi przy okazji

Cytat:
a to kilka fotek - również Izy bo to moja księżniczka
Piękne masz dzieciaki
Grzesiu ma takie całuśne usteczka, a mała księżniczka urodę zdecydowanie ma po Mamie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Ty łobuzie. Ja dziś od rana oglądam pensjonaty nad morzem W sumie to się bałam jechać gdzieś z małym dzidzią, o zagranicy to nawet nie myślę bo bez dostępu do lekarza to bym chyba tam zwariowała no a nad morzem po wcześniejszym zlokalizowaniu jakiejś przychodni czemu nie Zwłaszcza że wy też jedziecie a przecież jak już Guru coś robi to chyba to jest dobre
Ty to mnie zawsze zwyzywasz, jak nie od łobuzów to od guru
Coś wybrałaś?
My na razie miejscowość, chyba będą to Rowy, podobno tam ładnie i dobry mikroklimat

Cytat:

Kurcze, dalam André nowa grzechotke - taka plastikowo Chicco i tak nia machal, ze sie biedny uderzyl aleeeee byl placz....a teraz wrzucilam ja na samo dno szafki...
Mój też ostatnio walnął się grzechotkę, ale nie płakał tylko jakoś bardzo był zaskoczony

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:46   #2497
kropka241
Zakorzenienie

Malinko fotki sa mega

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 17:47   #2498
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Tomuś jest prześliczny
Jestem ciekawa, jaki z niego mężczyzna wyrośnie
A mina na drugim zdjęciu boska

Moje dziecko przymierza się do obrotu z plecków na brzuszek, a że mu nie wychodzi to się drze Muszę mu pomagać, jak tak się chwieje na boczku i nie daje rady się przekręcić, zaczyna się denerwować, to go lekko popycham i ląduje na brzuszku, nawet już obczaił jak ma rączki trzymać, chwilę tak leży zadowolony a potem hyc na plecki i znowu od początku

I pakuje wszystko namiętnie do buzi, dzisiaj na macie to już nawet dwie zabawki na raz
Załącznik 2879712

Potem chciałam go bliżej zapoznać z Puchatkiem, którego dostał od wujka, na początku był bardzo zdziwiony, że to gra i świeci
Załącznik 2879713
A potem oczywiście postanowił zaznajomić się z jego smakiem
Załącznik 2879714

Jeszcze za mały, żeby skumać, że ma się do tego przytulać

Stary 2010-02-18, 17:48   #2499
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Witam
Dziewczyny co zrobić jak mała chce zjeść sobie rączke:rolleyes :Cały czas wcina paluszki
Są na to jakieś sposoby

Dzieciaki są śliczne
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:49   #2500
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Tomuś jest boooski

A Sandra właśnie tak namiętnie czyta książeczkę, że zaraz ją chyba pożre , a tak zafascynowana jest tą szeleszczącą stoną, że hej
Stary 2010-02-18, 18:38   #2501
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie?

Ja to akurat mam na tyle dobrze ze na spacery chodzimy razem z siostra,:brzydal :jest tylko telefon o ktorej wychodzimy i idziemy
Mieszkamy blisko siebie bo jakies 20 min spacerkiem wiec zawsze spotylamy sie w polowie drogi i codziennie staramy sie jakas nowa trase znalesc bo stare juz nam sie znudziły

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:47   #2502
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki słodki Tomuś!!! Aż mój Tż powiedział, że słodki bobas a ja choruje dalej na konika i piłuje Tż-ta
Cytat:
Haj
No ja ide i ide i ide i nie mam do kogo dzioba otworzyć, bo nawet Piotruś wtedy śpi to co będę do śpiącego dziecka gadała
Cytat:
Moje dziecko przymierza się do obrotu z plecków na brzuszek, a że mu nie wychodzi to się drze Muszę mu pomagać, jak tak się chwieje na boczku i nie daje rady się przekręcić, zaczyna się denerwować, to go lekko popycham i ląduje na brzuszku, nawet już obczaił jak ma rączki trzymać, chwilę tak leży zadowolony a potem hyc na plecki i znowu od początku

I pakuje wszystko namiętnie do buzi, dzisiaj na macie to już nawet dwie zabawki na raz
Słodki maluszek i jak namiętnie wszytsko chce pożrećMój na razie tylko pieluche chce zjeść jak jest głodny i łapie do paszczy wszystko na oślep

A Tż-tem sie nie martw będzie akuratnie w poniedziałek miał czas więc pośle kasiureale nie moge się doczekać aż Piotrusia zapakuje w kombinezon od cioci Brombusi napewno będzie z tego galeria
Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny co zrobić jak mała chce zjeść sobie rączke:rolleyes :Cały czas wcina paluszki
Są na to jakieś sposoby

Dzieciaki są śliczne
Ja bym dała smoka, bo jak się do łapek przywyczaji to potem ciężko będzie oduczyć a smoka zawsze zabrać można

Wyczysciłam dywan

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 19:05   #2503
malina81
Zadomowienie

no i Tomek padł przy 3 kołysance Wiec Zebra masz dobry argument dla Tzta zeby kupil konika

a Filuśjak zwykle rozkoszny Jesli chodzi o konsumpcje to moj Tomek też wszystko testuje- najbardziej reflektuje wszystko co kudłate i najmniej jadalne

AAAA i Tomek oczywiście dziekuje za kompelmenty- mowi ze to po mamie ma urodę A gdzie nasza teściowa??
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 19:18   #2504
gucia6
Zakorzenienie

Brombusiu, Filip cudo

A z tym smakowaniem to Sandra też zawsze próbuje obcałować całego kangurka. Dzisiaj zachwycała się udkiem
Stary 2010-02-18, 19:36   #2505
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość

Słodki maluszek i jak namiętnie wszytsko chce pożrećMój na razie tylko pieluche chce zjeść jak jest głodny i łapie do paszczy wszystko na oślep

A Tż-tem sie nie martw będzie akuratnie w poniedziałek miał czas więc pośle kasiureale nie moge się doczekać aż Piotrusia zapakuje w kombinezon od cioci Brombusi napewno będzie z tego galeria
Twój ma jeszcze czas, w końcu 2 miesiące młodszy od Filusia
No to będziesz musiała zrobić fotorelację ze spacerku

Cytat:
no i Tomek padł przy 3 kołysance Wiec Zebra masz dobry argument dla Tzta zeby kupil konika

a Filuśjak zwykle rozkoszny Jesli chodzi o konsumpcje to moj Tomek też wszystko testuje- najbardziej reflektuje wszystko co kudłate i najmniej jadalne

AAAA i Tomek oczywiście dziekuje za kompelmenty- mowi ze to po mamie ma urodę A gdzie nasza teściowa??
Malinko, a ten konik głośno gra? Bo ten Puchatek jakoś głośno i nie wyobrażam sobie, jak dziecko ma przy nim zasnąć
Jak oglądam Tomusia i Andree z tymi konikami, to sama mam ochotę takiego zakupić
Dzięki za komplement
A co do Teściowej, to ona z tych niesystematycznych, a potem zaś wpadnie na chwilę i będzie narzekać, że ma za dużo do nadrabiania

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Coś znowu Wizaż szwankuje, bo Guci zacytować nie mogę

W każdym razie dzięki
A co do obcałowywania, to mój dzisiaj tego miśka normalnie ssał
A głodny nie był, bo po cycowaniu

Stary 2010-02-18, 19:56   #2506
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:

Oczywiście już Tż-towi o tym powiedziałam i teraz uważa, że ja tego konika to chce dla siebie a nie dla dziecka

Brombusia nooo ja czekam z niecierpliwością aż Piotruś zacznie takie cuda wyczyniać jak Wasze dzieciaczki

Tż powiedział, że po wypłacie może go weźmiemy (konika)

Stary 2010-02-18, 19:58   #2507
brombusia
Zakorzenienie

Zebra, tak mu trułaś, że w końcu uległ

Stary 2010-02-18, 20:04   #2508
zebra666
Zakorzenienie

Brombusia no ba pewnie uległby szybciej gdyby nie te szczepionki, na które tyle szmalu już zostawiliśmy

Stary 2010-02-18, 20:08   #2509
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Twój ma jeszcze czas, w końcu 2 miesiące młodszy od Filusia
No to będziesz musiała zrobić fotorelację ze spacerku

Malinko, a ten konik głośno gra? Bo ten Puchatek jakoś głośno i nie wyobrażam sobie, jak dziecko ma przy nim zasnąć
Jak oglądam Tomusia i Andree z tymi konikami, to sama mam ochotę takiego zakupić
Dzięki za komplement
A co do Teściowej, to ona z tych niesystematycznych, a potem zaś wpadnie na chwilę i będzie narzekać, że ma za dużo do nadrabiania

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Coś znowu Wizaż szwankuje, bo Guci zacytować nie mogę

W każdym razie dzięki
A co do obcałowywania, to mój dzisiaj tego miśka normalnie ssał
A głodny nie był, bo po cycowaniu
Niech no Zaharia to przeczyta
No Brombi ja pewnie jutro obfotografuje malego z konikiem bo dzis juz mi meila przesłali ze został wysłany

No i kurde tez mi cos nie cytuje wrrrrrrrrr i juz nie pamietam kogo cytowalam

Napewno chcialam powiedziec ze dzieciaczki piekne a Malinko Twoj malec to ma te oczka takie słodkie ze normalnie rozczulaja (po mamusi powiadasz???Tys skromna widze:hah aha

Guciu gratulacje dla Sandruli z okazji 3 miesiaczkaklas ki:

No i nie pamietam reszty kogo cytowalam buuuu

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Zebra to fajnie ze udało Ci sie tz przekonac do konika

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 20:14   #2510
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:

Młody już śpi, a my właśnie zastanawiamy się, gdzie by tu pojechać nad te polskie morze, bo już trza by było coś zarezerwować
Tak sobie myślę, jakaś mała, spokojna miejscowość, żeby na plaży nie było tłumów, ale niedaleko jakiejś większej, jak nam się zachce "rozrywek".
Ja polecam Sarbinowo, mała miejscowość, nie przepełniona, ale gdzie iść wieczorem też jest. A jak większe atrakcje, to 10 km od Sarbinowa jest Mielno. A samo wybrzeże jest tam super, bo wzdłuż całej plaży jest zbudowany chodnik, ciągnie się przez całe miasteczko, więc nie ma problemu, żeby z wózkiem sobie nad morzem spacerować. Wklejam zdjęcie kawałka plaży i tego "molo", przy okazji także mnie z Alą w brzuszku (tutaj najlepiej widać jak to jest tam zbudowane)

Cytat:
Źle ze mną, zamiast zaglądać ośrodki wypoczynkowe to oglądam, jakich zamków krzyżackich jeszcze nie widziałam
Filuś będzie miał przekichane z takimi rodzicami, w każde wakacje będzie musiał biedaczek dużo zwiedzać
A w tym roku planuję go zabrać na turniej rycerski

Ale mi się wakacyjnie zrobiło, ja już chcę wiosnę
A na który turniej jedziecie? Mi marzy się Grunwald w tym roku, ale te tłumy i kurz, niestety wykluczają wyjazd z małym dzieckiem :/ Ale na festyn rycerski w czerwcu Ala z nami jedzie

Cytat:

André pokazal lekarzowi co potrafi i przewrocil sie z plackow na brzuszek i z brzuszka na plecki jak lekarz patrzyl
Brawo dla tego pana

Cytat:
a no siada ale nie siedzi - wiadomo zbyt chwiejny jest - zwłaszcza w lezaczku, jak - według jego mniemania pewnie - zbyt płasko ma to siada, na łózku jak leży i probuje się podnieść to przewraca się na boki troche mnie to smieszy bo ostro probuje, generalnie woli pozycję w pionie a ja go kładę a to do leżaczka a to na mate i do brzuszka go zmuszam - no ma chłopak przerypane u mnie ale jak pisałam - nawet w leżaczku zbyt siedzaca pozycja to za wcześnie, jeszcze mu brak 4 dni do 4 miesięcy, Iza siadła sama i siedziała ładnie w wieku 6,5 miesiąca - no to mały jest szybszy z siadaniem, ale czy bedzie wcześniej samodzielnie siedział to zobaczymy
ma napuchnięte jedynki dolne - trze te dziąsłą, ze szok, ale żel na razie pomaga, ciekawi mnie kiedy wyjdą bo zanosi się ale ani widu ani słychu - choć małego słychac
A jaki żel na dziąsełka stosujecie?

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
My juz jestesmy z powrotem. porobili nam badania - wyniki jutro. trzymałam mojego skarbeńka za raczkę, a pani mu krew z główki pobierala................ .. a potem jeszcze z paluszka... kazala mi wyjsc bo myślala chyba ze j azemdleję taką mialam minę, ale nie dalam się i maluszka nie zostawiłam.
dziękuję za kciuki ale wyniki jutro dopiero więc na razie prosze nie puszczać.
No i mały waży 6880 - aż sie lekarka dwa razy pytala czy WYŁĄCZNIE piersią karmię
No i Staś podczas badania zaprezentował taką stojke na brzuszku że myślam że padnę
odwoluję wszystko co pisalam o tym ze nie chce sie podnosić na brzuszku - teraz podnosi sie i dzis tak wysoko prawie na wyprostowanych łokciach. Pomogło nam lezenie na przewijaku i raz mu Tz pokazal z gory go podnosząc jak ma ukladac rączki. Zakumał
Kciuki zaciśnięte! I gratulacje za podnoszenie główki

Cytat:

Dzielna jestes mamusia, ze zostalas przy synku Kciuki caly czas trzymane

No widzisz jak cie synek zaskoczyl zdolny chlopak

Kobitki, zamawiam sukienki na lato i tak sie zastanawiam jaki kolor...wiecie jak wygladam wiec moze pomozecie - ktora lepiej mi pasuje..?
Popieram Domi, druga najładniejsza i najbardziej pasowałaby do Ciebie.

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o te maskotki ze smoczkiem to znalazlam cos takiego chyba o to chodziło

http://giftsfactory.pl/dla_dziecka/s...nka_na_smoczek
Trochę inaczej to sobie wyobrażałam, a TŻ-t jest kategorycznie przeciwny, więc nie kupię, wystarczy nam ręcznik

Cytat:
Haj
Ja też tak mam, ale zaczęłam brać ze sobą MP3, jedną słuchawkę mam w uchu i słucham sobie muzyczki, a drugie ucho pozostaje czujne

Ja mam od wczoraj w domu męża, bo się trochę pochorował, teraz biedny musi chodzić w maseczce, żeby Alicji nie zaraził. Co dziwne mała się go nie boi, ale mniej się do niego śmieje, bo nie widzi ust. Muszę zrobić im zdjęcie, moja córka i tata Zorro
Dzisiaj spacerek był piękny, cieplutko i słoneczko, ja już chce wiosnę Mam pytanko planujecie już niedługo wkładać maluszki do spacerówki? Tylko takiej bardziej leżącej, bo nam Ala się strasznie rozgląda dookoła (tzn na tyle ile wyjrzy z gondoli) i chętnie bym już jej pokazała trochę świata, ale nie wiem, czy taka półleżąca pozycja na spacery (mamy głęboki i spacerówkę w jednym, reguluje się oparcie spacerówki) to już byłby dobry pomysł jak skończy 4 miesiące.

Aha i dziękuję za patent z pieluszką, u naszej córki o usposobieniu kanarka, sprawdziło się idealnie

Edytowane przez Ravenne
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:18
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:26   #2511
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Brombi to ty nie wiesz ze sila kobiety nie w tym co mowi ale ile razy to powtarza????

Stary 2010-02-18, 20:41   #2512
zebra666
Zakorzenienie

Osz wizaz szaleje cytować się nie da

Kachulateraz zastanawiam sie czy ten konik mnie nie będzie bardziej cieszył niż Piotrusia

Kropka święte słowa... trzeba zwłaszcza jak się coś chce

Ravenne ładniutka focia a i nie mogę się doczekać zdjęcia Zorra

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:44
Stary 2010-02-18, 20:46   #2513
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie ja wpadlam na sekunde powiedziec DOBRANOC przelecialam was szybko i zaglosowalam na Was.

A teraz uciekam pomolestowaz Tz-ta bo perelka juz spi

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:53   #2514
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Niech no Zaharia to przeczyta
No Brombi ja pewnie jutro obfotografuje malego z konikiem bo dzis juz mi meila przesłali ze został wysłany
Taa i skończy się na tym, że też go kliknę na all .
Mam wrażenie, że my się wspólnie napędzamy na wydawanie kasiury
A Zaharii się nie boję

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Ja polecam Sarbinowo, mała miejscowość, nie przepełniona, ale gdzie iść wieczorem też jest. A jak większe atrakcje, to 10 km od Sarbinowa jest Mielno. A samo wybrzeże jest tam super, bo wzdłuż całej plaży jest zbudowany chodnik, ciągnie się przez całe miasteczko, więc nie ma problemu, żeby z wózkiem sobie nad morzem spacerować. Wklejam zdjęcie kawałka plaży i tego "molo", przy okazji także mnie z Alą w brzuszku (tutaj najlepiej widać jak to jest tam zbudowane)

A na który turniej jedziecie? Mi marzy się Grunwald w tym roku, ale te tłumy i kurz, niestety wykluczają wyjazd z małym dzieckiem :/ Ale na festyn rycerski w czerwcu Ala z nami jedzie
To jeszcze pooglądam co tam w tym Sarbinowie ciekawego
Z tym chodnikiem to fajnie i na zdjęciu widać, że plaża dość szeroka.
My w zeszłym roku byliśmy w Jastrzębiej Górze, pięknie tam jest, ale z wózkiem z plaży wracać pod górę, to ja dziękuję

Co do turniejów, to na pewno w pobliżu więc Będzin i Ogrodzieniec, w tym roku ma być coś specjalnego w związku z okrągłą rocznicą zjazdu gnieźnieńskiego

Jeśli chodzi o wózek, to ja mam w gondoli regulowany spód i ostatnio troszkę podniosłam, ale niewiele, teraz ma tak pod kątem 30 st. więc nachylenie takie jakie ma w łóżeczku, a dzięki temu lepiej widzi, co się dzieje dookoła. Co do spacerówki, to ja obmyśliłam debiut na Wielkanoc, o ile ciepło będzie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Brombi to ty nie wiesz ze sila kobiety nie w tym co mowi ale ile razy to powtarza????
A ja myślałam, że nie w tym co mówi, ale co pokazuje

Stary 2010-02-18, 21:16   #2515
domi7ks
Zakorzenienie

Hej Mamuski

a po co ja Wam pokazywalam tego konika, Karenina przez to zrobila reklame i sie wytracacie a szczerze to fajny jest???bo ja sie ciagle nad nim zastanawiam- skoro mamy owce.

Kupilam hula hopa, troche pokrecilam i juz mnie miesnie bola ud po tych porannych cwiczeniach

a na spacerek nam sie nie chcialo isc wiec z Malutka w nosidelku poszlsmy na pol godzinki przed blok

Tomus i Filute słodziutcy Malinka mojemu Tz musze pokazac przyszlego zieciamusi ocenic:P

Moja mama tak dzis wymeczyla corcie ze padla przed kapiela. Ale ja brutalnie zbudzialam i szybko wykapalismy

uciekam spac...dobranoc

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 21:30   #2516
gucia6
Zakorzenienie

Pietrusiu, życzę miłego molestowania

Ja bym tego moje tzta też trochę pomolestowała, ale jak tak ledwo co dycham przez ten mój zatkany nos, to mi się odechciewa. Ale może jutro albo w sobotę będzie lepiej, to się chłopak nie wymiga
Stary 2010-02-18, 21:58   #2517
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Aniulka a juz myslalam, ze sie utopilas podczas nurkowania
DOMI nie nieutopiłam się
wszystko było ok nawet niebolało ale ten strach niepozwolił mi się rozluźnic, ale następnym razem będzie już lepiej

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:

superaśnie

my też czekamy na konika i jutro powinien juz być ale nie niebieski tylko ten drugi kolor niewiem czy to róż czy fiolecik bedzie bo często te kolory nie są takie jak na zdjęciach
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:00   #2518
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Taa i skończy się na tym, że też go kliknę na all .
Mam wrażenie, że my się wspólnie napędzamy na wydawanie kasiury
A Zaharii się nie boję

To jeszcze pooglądam co tam w tym Sarbinowie ciekawego
Z tym chodnikiem to fajnie i na zdjęciu widać, że plaża dość szeroka.
My w zeszłym roku byliśmy w Jastrzębiej Górze, pięknie tam jest, ale z wózkiem z plaży wracać pod górę, to ja dziękuję

Co do turniejów, to na pewno w pobliżu więc Będzin i Ogrodzieniec, w tym roku ma być coś specjalnego w związku z okrągłą rocznicą zjazdu gnieźnieńskiego

Jeśli chodzi o wózek, to ja mam w gondoli regulowany spód i ostatnio troszkę podniosłam, ale niewiele, teraz ma tak pod kątem 30 st. więc nachylenie takie jakie ma w łóżeczku, a dzięki temu lepiej widzi, co się dzieje dookoła. Co do spacerówki, to ja obmyśliłam debiut na Wielkanoc, o ile ciepło będzie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

A ja myślałam, że nie w tym co mówi, ale co pokazuje
No ja tez myslalam o spacerowce na Wielkanoc jesli bedzie ciepełko oczywiscie,narazie musze usiasc i zaczac szukac na all jakie w ogole sa teraz spacerowki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

A Wy mamuski macie juz jakies typy na spacerowke?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-02-18, 22:09   #2519
kropka241
Zakorzenienie

Kasiu ja mam gondole i spacerowke w swoim Leo.

Stary 2010-02-18, 22:09   #2520
aniulka8204
Wtajemniczenie

mamusie mam pytanie może nie na miejscu ale
czy któraś z was niema ślubu jeszcze ze swoim chłopkiem?????
jak tak to czy miałyście problem z ochrzeniem dzieciaczka?

bo ja jeszcze niemam i bede miała chyba problem ochrzcić Agusie
a na dodatek chcę aby moja siostra była matką chrzestną a ona ma tylko slub cywilny a nadodatek chyba sie bedzie rozwodzić ze swoim mężem bo juz są od 6miesięcy w separacji i tu też jest problem

DODAM ŻE ZDJĘCIA JAK ZWYKLE PRZEŚLICZNE
DZIECIACZKI SŁODZIUDKIE DO SCHRUPANIA
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości