Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 14:11   #4441
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś też turbo slim drink. Miałam już go kiedyś, wersję dla facetów też miałam Ale teraz wzięłam dla kobiet. Pamiętam, że byłam zadowolona z efektu.
A co to za cudo, jak działa i gdzie mozna kupić ??
No i zadowolenia życzę z nowej/starej pracy, też myślę że dobrze wybrałaś
Stary 2010-02-18, 14:26   #4442
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Kocham balsam Dermedic. Bardzo szybko ukoił moją mega wysuszoną skórę, a teraz przy 3 tygodniu stosowania jest po prostu cudowna. Cudnie nawilżona, gładziutka normalnie po tyłku się zbyt często przez to macam
Który to balsam?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 14:39   #4443
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A co to za cudo, jak działa i gdzie mozna kupić ??
No i zadowolenia życzę z nowej/starej pracy, też myślę że dobrze wybrałaś
A to http://sklep.apteka-cito.pl/product_...roducts_id=338
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Który to balsam?
A ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...awilzajacy.htm

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:39   #4444
isa666
Zakorzenienie

bosiak a ten wiesiołek to dobry jest? Na co najlepiej pomaga?

Wy tu o odchudzaniu a ja właśnie zjadłam obiad: mięsko z kurczaka + ryż + brokuły a jeszcze zaraz poprawię pierogami z wczoraj, bo czuję się głodna Dziwne, bo w pracy teraz jem często i nie czuję się w ciągu dnia głodna, zjadam nawet coś przed wyjściem z pracy a jak jestem w domu na 17.00 to czuję się tak głodna, że zjadłabym konia z kopytami. I nie czuję chęci na słodycze, tylko coś konkretnego Dziś mi w drodze do domu tak w brzuchu z głodu burczało jakbym od rana nic nie jadła.

Dagrmara widzę Cię, co u Ciebie?
Stary 2010-02-18, 16:44   #4445
Hosenka*
Zakorzenienie

Będę musiała się nim zainteresować

Dzięki

Instagram

Stary 2010-02-18, 16:51   #4446
emememsik
po prostu Em :)

Ja też najwięcej jem po południu i wieczorami. A wczoraj to już w ogóle, zmiotłam pół lodówki (dobrze, że niewiele w niej jest ).
Stary 2010-02-18, 16:51   #4447
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
bosiak a ten wiesiołek to dobry jest? Na co najlepiej pomaga?

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p2988-Oeparol

On w sumie dobry na wszystko. Skóra ciała, cera, włosy, paznokcie, humorzaste humory, bolesne okresy, nerwowość itp.

Cytat:
Będę musiała się nim zainteresować

Dzięki
Proszę Mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.

.supergirls just fly.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 17:08   #4448
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

On w sumie dobry na wszystko. Skóra ciała, cera, włosy, paznokcie, humorzaste humory, bolesne okresy, nerwowość itp.
Brzmi ciekawie Poczytam, może to coś co by mi się przydało
Stary 2010-02-18, 18:45   #4449
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Hej.

Znalazłam dziś piękny lakier do paznokci Inglota:
http://inglotcosmetics.com/313.nail..../product/12858
Jeżeli w rzeczywistości też będzie taki piękny, to będzie mój.

Poza tym, czuję się dziś jak pasztet i nie powinnam się nikomu pokazywać na oczy. Wyrolniczę się chyba, może poczuję się lepiej.
Jutro mam tylko godzinkę zajęć, potem wybiorę się na zakupy (jednak nie czekam aż zrzucę te 2kg ).
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 19:39   #4450
kochanie
Wtajemniczenie

Hej
Dzięki dziewczyny, za wirtualne nakrzyczenie na mojego promotora Ogólnie nie jest zły, tylko szkoda, że nawet się nie zapoznał z książką, którą mu podałam jako źródło. No ale trudno, własnie drukuję ostatnie strony pracy, jutro rano oprawiam i oddaję Tylko teraz zaczynam się bać obrony, wiem, że to formalność, ale jednak
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Koniecznie sprawdź tester, ja mam niby podobny kolor - 49 i jest beznadziejny - perłowy i dwie warstwy nie kryją paznokcia, robią się smugi, fe.
Bardziej niż lakier zdziwiło mnie to, że Inglot, po chyba 5 latach w końcu zrobił sobie stronę Ogromny sukces Może to dzięki temu, że robi się coraz bardziej popularny w USA

Zakupy Ci się należą, 2 kilogramy to już mało, same spadną, skoro tak dużo ćwiczysz

Bossy, fajnie, że mogłaś wybrać pracę, w której panuje lepsza atmosfera, na pewno znajdziesz jeszcze lepiej płatną

Przez najbliższe dni proszę mnie stąd gonić, muszę się uczyć, nie znam jeszcze terminu obrony, ale wiem, że to już lada dzień

(Zużywanie kosmetyków idzie mi rewelacyjnie - mam już 11 sztuk, zanosi się jeszcze jakieś 3-4 niedługo... Jednak wypisanie listy tych, których muszę się pozbyć, było super pomysłem No i nie mam czasu na chodzenie po sklepach, a pieniądze z normalnego konta przelałam na konto oszczędnościowe, więc nawet z internetu nic nie przybywa)
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:06   #4451
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Dagmara widzę Cię, co u Ciebie?
a podczytuje, podczytuje was ale nie mam aż tyle czasu żeby pisać szkoła po szkole nauka i ostatnio problemy ze zdrowiem
Ale już lepiej jestNo i próbuje odwykować od internetu

Ide właśnie pomalować moje zapuszczone paznokcie i czekam za Dr.Housem na 2Pewnie i tak widziałam ten odcinek ale Housa nie odpuszcze

Edit: No i w ogóle głupio mi tu wchodzić bo wszystkie tak ładnie odwykują a ja szkoda gadać

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:08
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 20:32   #4452
best_27
Przyczajenie

fajny watek !! gratuluje pomyslu!!
Stary 2010-02-18, 20:36   #4453
kociak902
Raczkowanie

GG do kociak902

Cytat:
Brzmi ciekawie Poczytam, może to coś co by mi się przydało
Te kapsułki Oeparol są naprawdę świetne. Po ok. 2 miesiącach regularnego stosowania widzę znaczną poprawę nawilżenia skóry
( szczególnie odczuwam to na dłoniach ) . Odżyły również przesuszone włosy
kociak902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:43   #4454
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Koniecznie sprawdź tester, ja mam niby podobny kolor - 49 i jest beznadziejny - perłowy i dwie warstwy nie kryją paznokcia, robią się smugi, fe.
Bardziej niż lakier zdziwiło mnie to, że Inglot, po chyba 5 latach w końcu zrobił sobie stronę Ogromny sukces Może to dzięki temu, że robi się coraz bardziej popularny w USA

Zakupy Ci się należą, 2 kilogramy to już mało, same spadną, skoro tak dużo ćwiczysz
Sprawdzę, sprawdzę. Mam nadzieję, że nie okaże się perłowy. A strona Inglota bardzo fajna, spędzę tam dziś sporo czasu. Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale.

Kilogramy zostały jeszcze 4, ale chciałam chociaż 2.
Od kiedy zaczęłam zajęcia, odżywiam się fatalnie.. Jem zbyt mało. Długo tak nie pociągnę, a nie jestem w stanie wmusić w siebie więcej jedzenia. Mój dzisiejszy tragiczny jadłospis:
Śniadanie ok. 8: jajko na twardo + zielona herbata
Na uczelni ok. 16.30: jogurt z jakiejś serii Beauty Line + litr wody
Obiadokolacja ok. 18.30: 3 ziemniaki z sosem pieczarkowym.
Katastrofa po prostu, a nie mogę zmusić się do jedzenia.

Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze. I będę gonić jak tylko Cię tu zobaczę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:45   #4455
kochanie
Wtajemniczenie

Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa

(przepraszam Was dziewczyny, nie klikam w linki, denerwuje mnie ten konkurs, jak zobaczyłam raz w rankingu, że najwięcej punktów miała dziewczyna, która ostatnio na wizazu udzialała się 2 lata temu i ma kilkadziesiąt postów, to hm, zdenerwował mnie jeszcze bardziej Nie znoszę głupiego klikania, już wolę nie być losowana w żadnym konkursie, niż żeby taki konkurs miał blokować forum. Chyba, że taki wzrost frekwencji jest spowodowany czymś innym)

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytować też nie chce

Fuksjo, dziękuję, już mnie tu nie ma
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:48   #4456
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka_k Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Przeszukałam forum i KWC ale nie mogę znaleźć, więc do Was zwracam się z pytaniem...

czy używałyście maseczek algowych peel-off (hydroplastycznych)
Proszek łączy się z wodą i nakłada na twarz,
a po 20-30 minutach ściąga się w całości.

Dostępne są na allegro, 30 gram za ok 12zl + koszty wysyłki
(w załączniku zdjęcie z aukcji, nie wiem, czy mogę podać link, wolę nie ryzykować, nie chcę nic reklamować )

Jeżeli używałyście, to możecie mi powiedzieć, jak wrażenia?
Warto kupić?
Używałam tylko tych z Bielendy i polecam, jeśli wiesz, że będzie Ci się chciało z nimi bawić. Bo niestety ja chyba za leniwa na to jestem Ale efekty były zgodne z obietnicami - cera nawilżona, wygładzona, uspokojona, jakaś taka jędrniejsza ogólnie.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
To daj znać co tam Ci będzie zbywało po selekcji

To był ten mail którego kiedyś Ci wysłałam i nie doszedł Podzielę to jakoś i dostaniesz mam nadzieję
Dopiero ją przeprowadzam Wczoraj znów mi coś nie wyszło...

A fotki podziel, bo u mnie niestety jest problem z odbieraniem dużych maili. Zresztą widziałaś jak fenomenalnie działa iPlus

Cytat:

A ja sobie kupiłam dziś do pracy solone chipsy Lays te nowe, wypiekane w piecu. Wzięłam najmniejszą paczuszkę, bo nie chcę się obżerać takimi śmieciami, a one tak kusiły...
Też mnie kuszą, ale wczoraj dzielnie je wyjęłam z koszyka, a dziś tylko rzuciłam w ich kierunku tęskne spojrzenie. No ale stwierdziłam, że skoro robię kebaba by Knorr na obiad, to chipsy wartałoby odpuścić. Zwłaszcza, jak sobie przypomniałam, że dzień zaczęłam od chleba z nutellą, to jeszcze szybciej oddaliłam się od nich.
Nic to, że teraz kusi mnie czekolada, którą wystarczy tylko wyjąć z tajnej skrytki

A faktycznie są podobne do Pringlesów

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Widziałyście tę nową kolekcję Sephory? http://www.sephora.com/browse/brand_...-fb-tarina-tab
Całe szczęście nic mi się nie podoba, za różowo dla mnie. Ale na te pasiakowate bronzerki, które chyba już u Ciebie są ostrzę sobie ząbki

Cytat:
Hej
Kocham balsam Dermedic. Bardzo szybko ukoił moją mega wysuszoną skórę, a teraz przy 3 tygodniu stosowania jest po prostu cudowna. Cudnie nawilżona, gładziutka normalnie po tyłku się zbyt często przez to macam
Chyba przy najbliższej okazji i ja odświeżę znajomość z nim. Tak skutecznie kusisz A jeszcze jak sobie przypomnę ten śliczny zapach...

Cytat:
Ładny, taki wiosenny. Przypomina mi trochę burżujkową morelke SoLaque, tyle, że ten jest bardziej perłowy i przejrzysty.

Cytat:
Dziwne, bo w pracy teraz jem często i nie czuję się w ciągu dnia głodna, zjadam nawet coś przed wyjściem z pracy a jak jestem w domu na 17.00 to czuję się tak głodna, że zjadłabym konia z kopytami. I nie czuję chęci na słodycze, tylko coś konkretnego Dziś mi w drodze do domu tak w brzuchu z głodu burczało jakbym od rana nic nie jadła.
Pewnie dlatego, że w pracy jesteś zajęta i nie myślisz o jedzeniu, a nawet gdybyś myślała, to i tak nie ma tam tak wyposażonej lodówki jak w domu. A jak już wrócisz z pracy i wszystko masz pod ręką, to Ci się włącza gastrofaza, jak ja to mówię, i jesz na co masz ochotę. Przynajmniej ja tak mam, niestety
A najgorsze jest to, że nawet jak biorę obiad do pracy, to i po powrocie do domu mam ochotę na porządną kolację. Ba! czasem jeszcze w pracy godzinę po tymże obiedzie jestem głodna. Nie wiem co mi się porobiło Tyle dobrze, że jak wracam po 20 to już nie mam ochoty na obiadowe dania i tylko kanapki jem.

Miałam dzisiaj kiepski dzień, mimo iż zapowiadał się zupełnie przeciwnie. TŻ mnie wyprowadził z równowagi, pokłóciliśmy się i dobry nastrój diabli wzięli. Potem mnie zawiózł na zastrzyk, przywiózł, posiedział chwilę, ale coś nam się rozmowa nie kleiła, więc pojechał do domu. A miało być tak miło...

Tyle tylko dobrego, że zastrzyki faktycznie nie bolą, no i nie kosztowały mnie tak dużo, jak mogłyby kosztować, a firma bez problemu zwróci mi kasę za wykupiony wcześniej karnet sportowy.

No i z tej okazji na pocieszenie zrobie sobie prezent i kliknę parę błyszczydeł Burżuja na All. Miałam nie kupować dopóki nie zużyję jeszcze z dwóch, ale duży Superbalm to kwestia kilku dni, mały też szybko pójdzie, a okazji przepuścić nie mogę, bo to jedne z moich ulubionych. Jakoś do tej pory nie kupiłam żadnego błyszczyka 2 razy, ale Les Nudes nie odpuszczę.

A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:55   #4457
emememsik

Ale wyobraźcie sobie jaką reklamą dla forum jest ten konkurs.

fuksja, też jutro wybieram się na zakupy. Coś mi się należy po tym kolejnym okropnie ciężkim tygodniu. Niestety ja tu tylko tyję, więc nie ma mowy o gubieniu kilogramów, ale na szczęście mam wiele ważniejszych rzeczy zaprzątających moją głowę.

Właśnie planujemy z eksTŻ przyjazd do mnie.
Stary 2010-02-18, 20:59   #4458
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa

(przepraszam Was dziewczyny, nie klikam w linki, denerwuje mnie ten konkurs, jak zobaczyłam raz w rankingu, że najwięcej punktów miała dziewczyna, która ostatnio na wizazu udzialała się 2 lata temu i ma kilkadziesiąt postów, to hm, zdenerwował mnie jeszcze bardziej Nie znoszę głupiego klikania, już wolę nie być losowana w żadnym konkursie, niż żeby taki konkurs miał blokować forum. Chyba, że taki wzrost frekwencji jest spowodowany czymś innym)

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytować też nie chce

Fuksjo, dziękuję, już mnie tu nie ma
Kilka osób wyleciało w ogóle z rankingu - dziwnym tarfem zarejestrowane wczoraj czy przedwczoraj, zero postów a miały prawie 300 głosów

Instagram

Stary 2010-02-18, 21:20   #4459
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Przez najbliższe dni proszę mnie stąd gonić, muszę się uczyć, nie znam jeszcze terminu obrony, ale wiem, że to już lada dzień
no w końcu! powinnaś się cieszyć, już będziesz miała to z głowy tym bardziej, że tyle miesięcy się z tym męczysz
Cytat:
Od kiedy zaczęłam zajęcia, odżywiam się fatalnie.. Jem zbyt mało. Długo tak nie pociągnę, a nie jestem w stanie wmusić w siebie więcej jedzenia. Mój dzisiejszy tragiczny jadłospis:
Śniadanie ok. 8: jajko na twardo + zielona herbata
Na uczelni ok. 16.30: jogurt z jakiejś serii Beauty Line + litr wody
Obiadokolacja ok. 18.30: 3 ziemniaki z sosem pieczarkowym.
Katastrofa po prostu, a nie mogę zmusić się do jedzenia.
ojej, to faktycznie malutko.. ja jem średnio co 3h dzięki szkole czyli bardzo regularnie aż mi się to nie podoba, bo po 3h zaczynam odczuwać głód, a wcale nie chciałabym wtedy jeść a już na pewno nie wytrzymałabym od 8 do 16
Cytat:

mi też się albo wiesza, albo zmieniają się czcionki, a to jakieś dziwne funkcje się pojawiają generalnie nietypowe zjawiska
no i zaczęło się szaleństwo nastukiwania sobie postów, żeby zostać zauważoną i "doklikaną" że tak powiem
sama idea może i dobra, ale zachłanność prowadzi do tego, że cała akcja jest nieco nie fair w stosunku do uczciwych zbieraczek punktów
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-02-18 o 21:22
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 21:21   #4460
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Co do interpretacji i utartych, schematycznych opinii w stylu: „Adam Mickiewicz wielkim poetą był”.

Moja polonistka w LO wkurzyła się strasznie, bo prawie nikt nie przeczytał trylogii. Poleciały pały od góry do dołu dziennika. „Za karę” na następną lekcję (czyli chyba za 2 czy 3 dni) trzeba było napisać recenzje. Teraz ja się z koleji wkurzyłam – co prawda dostalam słusznie jedynkę, bo przeczytałam zaledwie kilka stron pierwszej części i się poddałam(nie pamiętam tytułu ), ale taka recenzja oznaczała dla mnie zgodzenie się z utartymi opiniami wpajanymi uczniom z pokolenia na pokolenie. Zrobiłam na odwrót – wyraziłam swoje prawdziwe zdanie (byłam tak zła, ze napisałam w ciągu godziny zaraz po przyjściu ze szkoły, co nigdy mi się nie zdarzało ) – łacznie z tym, że każdemu „wypada” zachwycac się trylogią itp., że książki są stanowczo zbyt obszerne, opisy przyrody za długie i nic właściwie nie wznoszące do treści. Pamiętam, że bardzo długa to była recenzja – miałam wenę jak nigdy :d I wiecie co?? To była jedyna tego typu praca i dostałam … 4+ !! A zawsze dostawałam nizsze oceny. Pani publicznie mnie pochwaliła za 100% własną pracę a nie zlepek z opracowań czy gotowców z internetu.
i To się właśnie chwali
Cytat:
Widziałyście tę nową kolekcję Sephory? http://www.sephora.com/browse/brand_...-fb-tarina-tab
Śliczne szczególnie podoba mi się ten flakonik z pompką
Cytat:
Ja też najwięcej jem po południu i wieczorami. A wczoraj to już w ogóle, zmiotłam pół lodówki (dobrze, że niewiele w niej jest ).
Ja mam niestety tak samo, do godziny 13-14 mogę nie jeść nic a nie czuję głodu.
Cytat:

O właśnie dzisiaj widzialam ten oeparol w aptece, będę musiała spróbować, jak ma tyle zastosowań. a jak byłam mala to uwielbiałam pomadkę ochronną z tej serii
Cytat:
Hej.

Śliczny ten lakier. szukam takiego kolorku ale matowego, tzn. nieperłowego i bezdrobinkowego.
Cytat:
Też mnie wkurza, ze czasem tak wizaż muli!

Dziś kupiłam sobie zamiast czegoś kosmetycznego śliczny kocyk z mikrofibry- jest taki mięciutki jak misie dla dzieci!Właśnie sobie siedzę nim otulona jest kremowy w beżowo brązowe cętki

Widziałam też dziś w aptece to nowe maslo i peeling awokado z bielendy, kosztowało coś ponad 14zł.

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-02-18 o 21:23
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 21:42   #4461
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:

Mnie też ten konkurs wkurza, na jaki wątek nie wejdę to tylko 'kliknęłam, kliknij u mnie'
To na pewno spora reklama dla forum, i na facebooku i na nk dziewczyny wstawiają linki do swoich banerów, więc dużo nowych osób się pojawia i serwer może jest przeciążony, stąd te wszystkie technoczne niespodzianki.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać
U mnie w rosie były małe i duże We wtorek kupiłam szampon dodający objętości i niebieską odżywkę, wszystko w dużej pojemności. Szampon jest mało wydajny, duże opakowanie zielonej wersji wystarczyło mi na 1,5 miesiąca codziennego mycia, a włosy mam teraz średniej długości.

Wreszcie coś mi się ruszyło ze zużyciami Poszedł żel pod prysznic Palmolive, szampon i odżywka 'błyszczę więc jestem!', krem do stóp Ziaja i masło kasztanowe. Lada dzień wykończę krem waniliwoy do rąk YR, Lactacyd i odżywkę z cementem Elseve.
Stary 2010-02-18, 22:16   #4462
emememsik

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
no i zaczęło się szaleństwo nastukiwania sobie postów, żeby zostać zauważoną i "doklikaną" że tak powiem
sama idea może i dobra, ale zachłanność prowadzi do tego, że cała akcja jest nieco nie fair w stosunku do uczciwych zbieraczek punktów
To znaczy co konkretnie jest nie fair?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Stary 2010-02-18, 22:51   #4463
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
U mnie w rosie były małe i duże We wtorek kupiłam szampon dodający objętości i niebieską odżywkę, wszystko w dużej pojemności. Szampon jest mało wydajny, duże opakowanie zielonej wersji wystarczyło mi na 1,5 miesiąca codziennego mycia, a włosy mam teraz średniej długości.

Wreszcie coś mi się ruszyło ze zużyciami Poszedł żel pod prysznic Palmolive, szampon i odżywka 'błyszczę więc jestem!', krem do stóp Ziaja i masło kasztanowe. Lada dzień wykończę krem waniliwoy do rąk YR, Lactacyd i odżywkę z cementem Elseve.
Gratuluję zużyć! Co możesz powiedzieć o zielonej serii?Mam pomarańczowy szampon i jestem bardzo zadowolona z niego, a czy zielony obciąża wlosy, jest w końcu nabłyszczający?

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-02-19 o 08:34
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:57   #4464
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kiedyś po szamponie H&S dostałam łupieżu A nigdy wcześniej nie borykałam się z tym problemem.
Ani ja nie miałam nigdy, chociaz coś mi świta, ze kiedyś też już mnie mogło coś złapać po jednej próbce H&Sh...
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Rzyrafka, Isa, bo nie można szamponów p-łupieżowych używać na zdrową skórę głowy

Śliczna kasetka ArtDeco. Szkoda, że nie lubię ich cieni
Aaa, to nie wiedziałam

kasetka śliczna, kocham motylki a cieni AD do tej pory się nie dorobiłam jakim cudem to nie wiem
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
(rzyrafko, nauczyłam się pisać bez 'k')
hehe, fajnie
Cytat:
Nie zawsze każda podjęta decyzja będzie tą dobrą. Ale takie życie. Wolę chyba ryzykować póki jeszcze mogę (właśnie brak kredytu, dzieci, kotów, kanarków )))

Będzie dobrze. ... jak nie umrę z powodu okresu bo zdycham i żadne tabs nie pomagają..
Najważniejsze, że nie boisz sie zmian

lepiej już się czujesz?
Cytat:
Znaczy co- chcesz się podjąć roli importera? Bo do nas to chyba nie dotrze tak jak np. Kat von D.
Cytat:
Kupiłam dziś też turbo slim drink. Miałam już go kiedyś, wersję dla facetów też miałam Ale teraz wzięłam dla kobiet. Pamiętam, że byłam zadowolona z efektu.
Pamiętam jak byłąś zadowolona, a ćwiczysz teraz jakoś intensywnie? czy chcesz schudnąć czy tylko oczyścić organizm?
Cytat:
Ładny, mnie w kwestii takich odcieni zaspokoił już burzujek a marchewkowy kupię sobie z Bell GW
Cytat:
A mnie nie dziwi, a wręcz irytuje, ze postawił na zagramanicę a my na stronę po polsku czekamy już z 5 lat
Cytat:
A mama ci nei pomoże? też chyab farbuje?
Cytat:
Kilka osób wyleciało w ogóle z rankingu - dziwnym tarfem zarejestrowane wczoraj czy przedwczoraj, zero postów a miały prawie 300 głosów
Ech, żenujące jest takie zachowanie, tak jak pamiętne nabijanie karmy...

Miałam świetny dzień, długo by pisać i po raz pierwsyz od dawna oczy mi się kleją od godziny, ale zaraz muszę jechać po siostrę na Rynek

http://demotywatory.pl/987866/Sasiedzi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:36   #4465
emememsik

Cytat:
Znaczy co- chcesz się podjąć roli importera? Bo do nas to chyba nie dotrze tak jak np. Kat von D.
Jakby ktoś coś chciał to nie ma problemu. Będę w marcu w Pl to mogę powysyłać czy coś.
Nie mogę odżałować tej poprzedniej limitowanki. Czemu mnie tu wtedy jeszcze nie było..
Stary 2010-02-18, 23:37   #4466
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
A u mnie od sławnej gazetki z super promocjami nie ma już małych pojemności ani szamponów ani odżywek w obydwu Rossmannach. Będę musiała poprosić mamę, żeby mi w sobotę kupiła w takiej drogerii, w której na pewno są, ale sama nie miałam czasu tam iść dzisiaj, a wczoraj w ogóle mi się nie chciało tyłka za drzwi ruszyć.
Co do wydajności, a raczej jej braku, to już po niebieskim to stwierdziłam, ale ja myję włosy średnio co 3 dni, więc siłą rzeczy szampon mi wolno schodzi. Częściej nie mogę mimo szczerych chęci, za suche mam włosy na to. A szkoda, bo świeżo po myciu ładnie mi się włosy kręcą

Cytat:
Pewnie to, że to osoby nabijały sobie głosy sztucznie. Podobno są programiki czy coś, które potrafią obejść różnorakie zabezpieczenia i głosują automatycznie raz za razem.

A tak przy okazji, zmieniły się zasady Teraz można 2 razy dziennie głosować Bo widzę, że i Ty i agabil macie takie podpisy.

Cytat:
A mama ci nei pomoże? też chyab farbuje?
Ano nie pomoże. Nie pamiętam kiedy myła włosy w domu, w kółko lata do fryzjerki i tam myje i czesze. Także ona jedyne co ma i używa w domu to lakier do włosów

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-02-18 o 23:39
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:41   #4467
emememsik

MagJa, podobno od początku naliczały się dwa głosy, tylko nikt o tym nie wiedział.
Stary 2010-02-19, 00:36   #4468
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ano nie pomoże. Nie pamiętam kiedy myła włosy w domu, w kółko lata do fryzjerki i tam myje i czesze. Także ona jedyne co ma i używa w domu to lakier do włosów
a co ile dni?
Cytat:
MagJa, podobno od początku naliczały się dwa głosy, tylko nikt o tym nie wiedział.
Hmm to jaki w ogóle jest sens tego konkursu?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 06:46   #4469
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja dziewczyny szczerze powiem że nie klikam w te bannerki.
I też zbytnio nie proszę o to.
Dlaczego ?
Bo ja zwyczajnie nie mam czasu żeby poświęcić na to 2 godziny dziennie.
Jedynie tu na NK klikam tym które testują.

Dziewczyny wpadły w jakiś dziki szał z tym klikaniem

Fuksjo, ja dziś idę do Rossmana, tam jest szafa z Manhattanem i piękny lakier łososioworóżowy, lece go kupić bo kusi
Stary 2010-02-19, 07:36   #4470
bossy
Zakorzenienie

Rzyrafko, dzięki. Już lepiej Chcę oczyścić organizm. Ostatnio z regualrnością ćwiczeń u mnie kiepsko. Ale dziś już ćwiczyłam i mam zamiar już codziennie Ale to zamiar Co wyjdzie to się zobaczy

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości