|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
No i zadowolenia życzę z nowej/starej pracy, też myślę że dobrze wybrałaś ![]()
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() A ten ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
bosiak a ten wiesiołek to dobry jest?
![]() Wy tu o odchudzaniu a ja właśnie zjadłam obiad: mięsko z kurczaka + ryż + brokuły a jeszcze zaraz poprawię pierogami z wczoraj, bo czuję się głodna ![]() ![]() Dagrmara widzę Cię, co u Ciebie? ![]()
#4446 |
po prostu Em :)
|
Ja też najwięcej jem po południu i wieczorami. A wczoraj to już w ogóle, zmiotłam pół lodówki (dobrze, że niewiele w niej jest
![]()
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p2988-Oeparol
On w sumie dobry na wszystko. Skóra ciała, cera, włosy, paznokcie, humorzaste humory, bolesne okresy, nerwowość itp. Proszę ![]()
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4449 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej.
![]() Znalazłam dziś piękny lakier do paznokci Inglota: http://inglotcosmetics.com/313.nail..../product/12858 Jeżeli w rzeczywistości też będzie taki piękny, to będzie mój. ![]() Poza tym, czuję się dziś jak pasztet i nie powinnam się nikomu pokazywać na oczy. ![]() ![]() Jutro mam tylko godzinkę zajęć, potem wybiorę się na zakupy (jednak nie czekam aż zrzucę te 2kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dzięki dziewczyny, za wirtualne nakrzyczenie na mojego promotora ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Bardziej niż lakier zdziwiło mnie to, że Inglot, po chyba 5 latach w końcu zrobił sobie stronę ![]() ![]() ![]() Zakupy Ci się należą, 2 kilogramy to już mało, same spadną, skoro tak dużo ćwiczysz ![]() Bossy, fajnie, że mogłaś wybrać pracę, w której panuje lepsza atmosfera, na pewno znajdziesz jeszcze lepiej płatną ![]() Przez najbliższe dni proszę mnie stąd gonić, muszę się uczyć, nie znam jeszcze terminu obrony, ale wiem, że to już lada dzień ![]() ![]() (Zużywanie kosmetyków idzie mi rewelacyjnie - mam już 11 sztuk, zanosi się jeszcze jakieś 3-4 niedługo... Jednak wypisanie listy tych, których muszę się pozbyć, było super pomysłem ![]() ![]()
![]() |
#4451 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ale już lepiej jest ![]() ![]() Ide właśnie pomalować moje zapuszczone paznokcie i czekam za Dr.Housem na 2 ![]() ![]() Edit: No i w ogóle głupio mi tu wchodzić bo wszystkie tak ładnie odwykują ![]() ![]() Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2010-02-18 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Przyczajenie
|
fajny watek !! gratuluje pomyslu!!
![]()
#4453 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kilogramy zostały jeszcze 4, ale chciałam chociaż 2. ![]() Od kiedy zaczęłam zajęcia, odżywiam się fatalnie.. Jem zbyt mało. ![]() Śniadanie ok. 8: jajko na twardo + zielona herbata Na uczelni ok. 16.30: jogurt z jakiejś serii Beauty Line ![]() Obiadokolacja ok. 18.30: 3 ziemniaki z sosem pieczarkowym. Katastrofa po prostu, a nie mogę zmusić się do jedzenia. ![]() Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Wtajemniczenie
|
Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób
![]() ![]() (przepraszam Was dziewczyny, nie klikam w linki, denerwuje mnie ten konkurs, jak zobaczyłam raz w rankingu, że najwięcej punktów miała dziewczyna, która ostatnio na wizazu udzialała się 2 lata temu i ma kilkadziesiąt postów, to hm, zdenerwował mnie jeszcze bardziej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytować też nie chce ![]() Fuksjo, dziękuję, już mnie tu nie ma ![]()
#4456 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fotki podziel, bo u mnie niestety jest problem z odbieraniem dużych maili. Zresztą widziałaś jak fenomenalnie działa iPlus ![]() Cytat:
Nic to, że teraz kusi mnie czekolada, którą wystarczy tylko wyjąć z tajnej skrytki ![]() A faktycznie są podobne do Pringlesów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A najgorsze jest to, że nawet jak biorę obiad do pracy, to i po powrocie do domu mam ochotę na porządną kolację. Ba! czasem jeszcze w pracy godzinę po tymże obiedzie jestem głodna. Nie wiem co mi się porobiło ![]() ****************** Miałam dzisiaj kiepski dzień, mimo iż zapowiadał się zupełnie przeciwnie. TŻ mnie wyprowadził z równowagi, pokłóciliśmy się i dobry nastrój diabli wzięli. Potem mnie zawiózł na zastrzyk, przywiózł, posiedział chwilę, ale coś nam się rozmowa nie kleiła, więc pojechał do domu. A miało być tak miło... Tyle tylko dobrego, że zastrzyki faktycznie nie bolą, no i nie kosztowały mnie tak dużo, jak mogłyby kosztować, a firma bez problemu zwróci mi kasę za wykupiony wcześniej karnet sportowy. No i z tej okazji na pocieszenie zrobie sobie prezent i kliknę parę błyszczydeł Burżuja na All. Miałam nie kupować dopóki nie zużyję jeszcze z dwóch, ale duży Superbalm to kwestia kilku dni, mały też szybko pójdzie, a okazji przepuścić nie mogę, bo to jedne z moich ulubionych. Jakoś do tej pory nie kupiłam żadnego błyszczyka 2 razy, ale Les Nudes nie odpuszczę. A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
|
Ale wyobraźcie sobie jaką reklamą dla forum jest ten konkurs.
![]() fuksja, też jutro wybieram się na zakupy. Coś mi się należy po tym kolejnym okropnie ciężkim tygodniu. ![]() ![]() Właśnie planujemy z eksTŻ przyjazd do mnie. ![]()
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4459 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i zaczęło się szaleństwo nastukiwania sobie postów, żeby zostać zauważoną i "doklikaną" że tak powiem ![]() sama idea może i dobra, ale zachłanność prowadzi do tego, że cała akcja jest nieco nie fair w stosunku do uczciwych zbieraczek punktów
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-18 o 21:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś kupiłam sobie zamiast czegoś kosmetycznego śliczny kocyk z mikrofibry- jest taki mięciutki jak misie dla dzieci!Właśnie sobie siedzę nim otulona ![]() ![]() Widziałam też dziś w aptece to nowe maslo i peeling awokado z bielendy, kosztowało coś ponad 14zł.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-18 o 21:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() To na pewno spora reklama dla forum, i na facebooku i na nk dziewczyny wstawiają linki do swoich banerów, więc dużo nowych osób się pojawia i serwer może jest przeciążony, stąd te wszystkie technoczne niespodzianki. Cytat:
![]() Wreszcie coś mi się ruszyło ze zużyciami ![]()
![]() |
#4462 | ||
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-19 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kasetka śliczna, kocham motylki a cieni AD do tej pory się nie dorobiłam jakim cudem to nie wiem ![]() hehe, fajnie ![]() Cytat:
![]() lepiej już się czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miałam świetny dzień, długo by pisać i po raz pierwsyz od dawna oczy mi się kleją od godziny, ale zaraz muszę jechać po siostrę na Rynek ![]() http://demotywatory.pl/987866/Sasiedzi ![]()
![]() |
#4465 | |
|
Cytat:
![]() Nie mogę odżałować tej poprzedniej limitowanki. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wydajności, a raczej jej braku, to już po niebieskim to stwierdziłam, ale ja myję włosy średnio co 3 dni, więc siłą rzeczy szampon mi wolno schodzi. Częściej nie mogę mimo szczerych chęci, za suche mam włosy na to. A szkoda, bo świeżo po myciu ładnie mi się włosy kręcą ![]() Pewnie to, że to osoby nabijały sobie głosy sztucznie. Podobno są programiki czy coś, które potrafią obejść różnorakie zabezpieczenia i głosują automatycznie raz za razem. A tak przy okazji, zmieniły się zasady ![]() ![]() Ano nie pomoże. Nie pamiętam kiedy myła włosy w domu, w kółko lata do fryzjerki i tam myje i czesze. Także ona jedyne co ma i używa w domu to lakier do włosów ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-18 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
|
MagJa, podobno od początku naliczały się dwa głosy, tylko nikt o tym nie wiedział.
![]()
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm to jaki w ogóle jest sens tego konkursu?
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja dziewczyny szczerze powiem że nie klikam w te bannerki. I też zbytnio nie proszę o to. Dlaczego ? Bo ja zwyczajnie nie mam czasu żeby poświęcić na to 2 godziny dziennie. Jedynie tu na NK klikam tym które testują. Dziewczyny wpadły w jakiś dziki szał z tym klikaniem ![]() Fuksjo, ja dziś idę do Rossmana, tam jest szafa z Manhattanem i piękny lakier łososioworóżowy, lece go kupić bo kusi ![]()
#4470 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, dzięki. Już lepiej
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.