|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Cytat:
oby efekty były widoczne... Cytat:
naprawdę nie wiem ...Cytat:
platonka 40 jaj znika... bardzo szybko ![]() Cytat:
Witam, witam i o zdrowie pytam ![]() Dzień zaczął się pięknie... bo z 68,6 spadłam do 67,9 - czy to nie za dużo? Mam wrażenie, że ostatnio włączył mi się jakiś speed na zrzucanie słoniny... A teraz popijam kawkę i zastanawiam się co by tu sobie na śniadanie zrobić
biorę się za siebie, a co 34 kg same nie znikną jestem kobietą i... tak, nie wiem czego chcę ![]() Edytowane przez Milky Czas edycji: 2010-02-19 o 11:36 |
||||
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobitki
Niestety nie mam za bardzo kiedy wchodzic na forum poniewaz bobasek zajmuje kupe czasu Ale wczoraj po 16 dniach dietki stanelam na wage i z 70kg na 65 kg spadek Jestem przeszczeliwa jeszcze 7 kg mysle ze do wakacji zleci Az mi sie humor poprawil Przed ciaza wazylam nawet do 53 kg za granica tak schudlam bez dietek i wszystkie ciuszki w rozmiarze 36 i 38 w nic nie wchodzilam bo w ciazy do 90kg przytylam:/Wczoraj zaczelam mierzyc hehe I weszlam juz do 3 par spodni i innych fatalaszkow Takze wszystko idzie w dobrym kierunku Bo dolowala mnie juz ta pelna szafa a ja nic z tego nie moge zalozyc ale do lata mam nadzieje ze wejde do wszystkiego bo przedewszystkim letnie rzeczy w to lato niestety nie bylo szans![]() Najgorsze jest to ze moj maly ma jutro roczek impreza rodzinna wielki torcik, salateczki i inne pysznosci nie wiem jak to przetrzymam hihi a torcika synka to az nie wypada sprobowac ![]() Pozdrawiam Was serdecznie
Edytowane przez ananie21 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:36 |
|
|
|
#1563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dasz rade.
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Marta 33 o dzięki myślałam żę w ogóle nie można smażyć
Bo napisane jest :"wszystko na grillu lub pieczone w piekarniku bez dodatku tłuszczu"
Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:43 |
|
|
|
#1566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak na poważnie to od 1 dnia diety, 2ł. owsa i 1ł. pszenicy [ł. = łyżka nie łan
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
u mni w lodowdce pustka, z racji tego ze piatek i ze dzisiaj w nocy robie cotygodniowe zakupy.... ;p mam jajca, kilka kotletow sojowych, kostke bialego sera, jogurt i cebule i kilka zdechlych pieczarek.... na sniadania wlasnie zrobilam jajecznice z cebulą, pozniej zrobie kotlety sojowe z sosem piaczakowym, i twarozek z cynamonem.... a meza dzisiaj do chinczyka wyslalam zeby sobie kupil obiad - tez dietetyczny.... a ze ostro przyprawiony to przyspiesza przemiane materii... ;p
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to jest z tym jedzeniem bez ograniczeń?? Chyba jednak ograniczać troszkę się trzeba wkońcu to dieta
![]() ![]() Nawet nie wiedziałam że pszenice można kupić w sklepie a co dopiero ją jeść |
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
No to sprobuje kawaleczek Czuje sie usprawiedliwiona hihi!A jakos dam rade silna wola i efekty sa takze to najwazniejsze!!!
|
|
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja np wczoraj o 23 jadlam twarog z szynka;P jem kiedy chce a przenica..to ofcorce otreby pszenne i owsiane.trzeba jesc codziennie.
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj musze biec na zakupy Oby wytrwać pierwsze 5 dni, będzie ciężko, zwłaszcza bez pieczywa ale oby do drugiej fazy z warzywkami to dam rade
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
of kors of kors, nic innego nie miałam na mysli natürlich genau
|
|
|
#1574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kazdemu inaczej waga spada sa tu osoby pol roku na diecie co spadlo im 10 kg i nne co sa 2 miesiace i tez im tyle samo spadlo.musisz wytrzymac bedzie dobrze
|
|
|
|
#1575 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Ja chyba jutro zgrzesze moj maly ma roczek wiec torcika nie wypada sprobowac
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1576 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1577 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja slodzika uzywam tylko do dereskow (w sensie serek homo/jogurt na slodko) bo kawy i herbaty nie slodze Cytat:
![]() Bosze jak ja sie boje tego egzaminu, cos czuje, ze zjem cos dopiero jak po nim wroce do domu, taki mam scisniety zoladek... Ide sie pomalowac Na ustnym wszak wyglad najwazniejszy A jeszcze koles mnie egzaminuje
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze wróce do tego ksylitolu, moja znajoma zamawia go przez internet i to nie jest tania sprawa za ok 1 kg trzeba dać ok 100 zł, ale można kupować mniejsze ilości taniej. ważne jest aby to był oryginalny cukier brzozowy z norwegii bodajże a nie jakaś chińska podróbka, przejde się na dniach do sklepu ze zdrową żywnością i obejrze sobie dokładnie ten ksylitol bo coś za tani jest w tym sklepie. Jak znajde tą strone z której znajoma zamawia to dam linka.
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że się uda, widze że będę miała w was wsparcie co jest bardzo ważne, więc dziękuję Uściskaj malucha odemnie i złóż życzenia
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ograniczenie jest takie ze duzo w siebie na diecie nie wcisniesz.... bo bialka sa bardzo syte i na dlugo starczaja..... i wieczorem tez nie ma napadow glodu zazwyczaj..... |
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to musze tam zajrzec
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-02-19 o 12:19 |
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
pamietajcie tylko by nie dawac resztek potraw z Xylitolem zwierzakom, bo juz mala dawka jest dla nich zabojcza (siada serce i watroba)
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
Ja mialam najgorsze pierwsze 3 dni ciezko bylo bez pieczywa jem tylko ciemnie ale to tez zabronione ale po 3 dniach zachcianki przeszly apetyt mi sie zmiejszyl!Duzo zalezy od silnej woli bo np. za zachcianki odpowiedzialna jest przysadka im wiecej jesz np.slodyczy tym bardziej masz na nie ochote ja po 3 dniach postu na dukanie juz przestalam je miec teraz jest 16 dzien 5 kg mniej i zadnych zachcianek podjadania itp.Takze Ty tez dasz rade bede trzymac kciuki
Ja chyba jutro zgrzesze moj maly ma roczek wiec torcika nie wypada sprobowac [/QUOTE]Ja też nie umiałam bez pieczywa znalazłam taki 15 minut roboty i chleb w smaku jak wieloziarnisty. 2 łyżki otręb pszennych 4 łyżki otręb owsianych 2 łyżki serka homo 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 jajka szczypta soli, szczypta ulubionych ziół Wszystko wymieszać mikserem. Piec 4-5 minut w mikroweli na max. 1/2 tego chlebka można zjeść na dzień. Na drugi dzień odgrzewam go w tosterze pych. |
|
|
|
#1585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do czasu, do czasu
|
|
|
#1586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wody nie pije w ogole |
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze kawa zabiera szklanke wody z organizmu... wiec nie wiem czy ja moza liczyc w te poltora litra.... tak samo jak cola i mocna herbata....
|
|
|
|
#1589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są bez oleju Wiśniowo-bananowa jest smaczna Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
mi o dziwno w ogole nie brakuje węglowodanów
brakuje mi za to alkoholu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

co się dzieje?
hehehe od jutra ćwiczę. i nie ma zmiłuj się
ja juz po serku wiejskim i czerwonej herbatce, ale cos mnie brzuch boli, pewnie przez @

naprawdę nie wiem ...

Niestety nie mam za bardzo kiedy wchodzic na forum poniewaz bobasek zajmuje kupe czasu

albo eszcze raz przeszukac Schlecer i Rossmana
Na ustnym wszak wyglad najwazniejszy 
chyba stanie się moją ulubioną