PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 09:35   #3451
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

La Monica własnie oglądam obrączki z tej strony. Faktycznie fajne niektóre za bardzo wypasione ale większość mi się podoba

I zaczęliśmy się zastanawiać nad warszawą
poka, poka

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez La Monica Pokaż wiadomość
Fajne, chociaż jakieś pół roku temu miał ładniejsze wzory. Często są nowe.

A Warszawka super, bardzo mi się podoba Wolałabym taką niż np nowe Audi itp
Ja też wolałabym warszawkę, niż audi, ale i tak będziemy mieli audi, bo my własciwie moglibyśmy iść z kościoła na salę pieszo, a do mnie do domku tez daleko nie jest jka tż będzie po mnie jechał, więc stwierdziliśmy, że skoro dysponujemy audi to pojedziemy audi
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:38   #3452
lain
Zakorzenienie

Hejo o poranku

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą Tym maluszkom jest prościej coś wybrać. Natmiast większym dzieciom już trudniej. Ja miałam nie tak dawno problem z kupieniem prezentu 15letniej kuzynce. Tym bardziej, że jakiś szczególnych zainteresowań ona nie ma. Naprawdę trzeba się wykazywać pomysłowością
z tymi moimi kuzynami to byl problem nawet jak byli bardzo mali, bo oni od zawsze wrecz toneli w zabawkach, dvd z bajkami, grach (takze edukacyjnych) itp.. z drugiej strony kupowanie im slodyczy to takie troche tuczenie dzieci... wiec problem byl od zawsze

jeszcze na forum rodzinnym musze zaklepac, ze my kupujemy aparat
teraz trzeba tylko znalezc jakis fajny i niezbyt skomplikowany

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja sie nie spodziewalam sie ze 1 zab moze tyle kosztowac, to zloto jest w srodku a caly zab z porcelany chyba, tansza wersja z jakims zwyklym metalem to okolo 700.
jak tak czytam na stronie dentysty mojego TZa (bo moja dentystka nie ma strony) to w cenniku wszczepienie jednego implanta zaczyna sie od 2500 zl, a korona pelnoceramiczna to koszt 1100zl

Cytat:
Napisane przez Karlain Pokaż wiadomość
kochana ta suknia jest przepiękna będziesz piękną Panną Młodą

ale bym sobie ja wlozyla jeszcze raz

w ogole wczoraj dostalam zaproszenie na jakis slubny show na barce na Wisle, gdzie beda rozne pokazy (m.in. mojego stylisty), konkursy, znizki itp. dostaje sie jakis slubny organizer i inne szmery bajery... ale w sumie ja juz mam takie rzeczy zalatwione, wiec sobie daruje szczegolnie, ze juz mamy na dzis rezerwacje w kinie na 'Autora widmo'
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:51   #3453
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
poka, poka

La Monica wstawiła link -> http://www.bizuteriagorecki.pl/

lain daj znać jak film. my oczywiście mieliśmy zaproszenia na niego i jak zwykle nie poszliśmy ale jestem ciekawa czy warto.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:56   #3454
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
La Monica wstawiła link -> http://www.bizuteriagorecki.pl/

lain daj znać jak film. my oczywiście mieliśmy zaproszenia na niego i jak zwykle nie poszliśmy ale jestem ciekawa czy warto.
Dziękuje
Aaś zostawiłam wiadomość dla Ciebie w klubie na ogólnym.
Stary 2010-02-19, 10:00   #3455
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17285880]Datę ale swoich pierwszych komunii nie świadków. Adresy świadków kazał teraz przynieść, bo przecież świadkowie nie idą z nami z dowodami na spisanie protokołu. [/QUOTE]

Aaa... no to my właśnie po to mamy ksero dowodów świadków przynieść. Muszę TŻtowi powiedzieć, żeby sprawdził na pamiątce datę swojej komunii

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
hehehe zgodzę się z prezentami zawsze jest problem bo te dzieciaki wszytsko mają dlatego ja jak kupuje prezent do siostrzenicy to idę z siostrą ona coś tam wybierze a ja płacę no chyba ze ubranka to już sama jej kupuję ale i tak maluszkom najlepiej [rezenty sie kupuję bo one sa małe i im się wszystko podoba a te starsze to już krytykują
Oj też mam taką chrześniaczkę, która mało, że ma wszystko, to ja nie wiem co tak naprawdę ma, bo widzę ją raz/ 2 razy do roku, bo mieszka na drugim końcu Polski. Dlatego zwykle kupuję jej książki

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a wczoraj byliśmy na próbie naszego zespołu i po prostu jak usłyszeliśmy pierwszą piosenkę, to tylko spojrzeliśmy na siebie z tż i pokiwaliśmy głowami że TO JEST TO!!
grają każdy typ muzyki co mnie cieszy

a wokalista ma taki głos że normalnie .....
(podpowiedź: genialnie zaśpiewał piosenkę louisa armstronga "what a wonderful world")
Super, że Wasz wybór okazał się udany
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:06   #3456
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Myślę, że przesadzasz, bo to niczyja sprawa, tylko Wasza i prowadzacych, a Tż na tematy religijne wypowiadać się po prostu nie musi.

Karlain trzymam za podjęcie decyzji
Mam takie samo zdanie Jeśli ktoś nie ma ochoty na pewne tematy się wypowiadać, to nie musi, a inni powinni to uszanować.
Karlain na pewno podejmiesz właściwą decyzję Ja po pierwszej przymiarce miałam obawy czy dobrze wybiorę, ale jak poszłam drugi raz pomierzyć, to byłam przekonana że musi być Elvee
Cytat:

a wczoraj byliśmy na próbie naszego zespołu i po prostu jak usłyszeliśmy pierwszą piosenkę, to tylko spojrzeliśmy na siebie z tż i pokiwaliśmy głowami że TO JEST TO!!
grają każdy typ muzyki co mnie cieszy

a wokalista ma taki głos że normalnie .....
(podpowiedź: genialnie zaśpiewał piosenkę louisa armstronga "what a wonderful world")
I to najważniejsze, że Wam się zespół podoba i jesteście zadowoleni

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
z tymi moimi kuzynami to byl problem nawet jak byli bardzo mali, bo oni od zawsze wrecz toneli w zabawkach, dvd z bajkami, grach (takze edukacyjnych) itp.. z drugiej strony kupowanie im slodyczy to takie troche tuczenie dzieci... wiec problem byl od zawsze

jeszcze na forum rodzinnym musze zaklepac, ze my kupujemy aparat
teraz trzeba tylko znalezc jakis fajny i niezbyt skomplikowany
Mnie takie problemy typu "co kupić dzieciakom" co troszkę spotykają. Właśnie z takiego powodu jak opisałaś, dzieci są dosłownie zawalone rozmaitymi zabawkami i gadżetami. A pomysł z aparatem fajny

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:28
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:12   #3457
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

jak tak czytam na stronie dentysty mojego TZa (bo moja dentystka nie ma strony) to w cenniku wszczepienie jednego implanta zaczyna sie od 2500 zl, a korona pelnoceramiczna to koszt 1100zl
Niezle. Warto jednak dbac o zeby

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 10:12   #3458
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuje
Aaś zostawiłam wiadomość dla Ciebie w klubie na ogólnym.
już przeczytałam i odpisałam
Stary 2010-02-19, 10:15   #3459
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Aaa... no to my właśnie po to mamy ksero dowodów świadków przynieść. Muszę TŻtowi powiedzieć, żeby sprawdził na pamiątce datę swojej komunii

Oj też mam taką chrześniaczkę, która mało, że ma wszystko, to ja nie wiem co tak naprawdę ma, bo widzę ją raz/ 2 razy do roku, bo mieszka na drugim końcu Polski. Dlatego zwykle kupuję jej książki

Super, że Wasz wybór okazał się udany
btw nie nasz, tylko mojego taty ale on sam grał parę lat temu w zespole i teraz powraca do "fachu" więc się zna na tym

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:25   #3460
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem ciekawa zdam relacje
my ostatnio zaczelismy czesciej chodzic, bo wreszcie sie cos troche ruszylo i pojawily sie jakies ciekawsze pozycje w kinach. na poczatku marca idziemy jeszcze na Alicje w krainie czarow Tim'a Burtona w 3D

Cytat:
Niezle. Warto jednak dbac o zeby
nooo warto choc ten moj to byl zdrowy, po leczeniu kanalowym kilka lat wczesniej. poprostu jadlam chlebek z bardzo chrupiaca, dobrze wypieczona skorka. no i na tej skorce zab rozlupal sie na pol obie polowki ladnie trzymaja sie w dziasle, ale to sklejanie to chyba niezbyt dobre rozwiazanie, bo co jakis czas sie rozwala i trzeba sklejac od nowa
zobaczymy we wtorek co powie dentystka ostatnie sklejanie bylo w sierpniu, wiec wytrzymalo raptem pol roku wtedy powiedziala, ze jak jeszcze raz szczeli to trzeba juz bedzie chyba wyrwac...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:34
Stary 2010-02-19, 10:32   #3461
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Wreszcie mam chwile czasu,by zasiaść do kompa na wizaż. Wczoraj szybko padłam ze zmęczenia,ale Was dzisiaj nadrobiłam,wczoraj w sumie podczytywałam.

Co do dentysty ja się kiedyś bałam dentysty,no bo w dzieciństwie miałam robione noi niezbyt miłe wspomnienia.No,ale teraz się już na starość nie boje.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:33
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 10:38   #3462
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć.

Wreszcie mam chwile czasu,by zasiaść do kompa na wizaż. Wczoraj szybko padłam ze zmęczenia,ale Was dzisiaj nadrobiłam,wczoraj w sumie podczytywałam.

Co do dentysty ja się kiedyś bałam dentysty,no bo w dzieciństwie miałam robione noi niezbyt miłe wspomnienia.No,ale teraz się już na starość nie boje.
Cześć Obydwie chyba dojrzałyśmy do faktu wizyt u dentystów Ja w dzieciństwie po pierwsze się bałam a po drugie wówczas metody leczenia były...jakieś takie kojarzące mi się ze Związkiem Radzieckim coś w stylu "gniotza niełamiotza" Nie miałam szczęścia do dentystów/ek. Teraz na szczęście chodzę do przefajnej babeczki, nie stresuję się, bo wiem że jest perfekcjonistką, profesjonalistką. Tylko mój organizm niekiedy robi mi psikusy, np. ostatnio słabo mi się zrobiło, ale ponoć kobieta spodziewała się tego, bo czyściłą mi głęboko zęba
Stary 2010-02-19, 10:42   #3463
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

nooo warto choc ten moj to byl zdrowy, po leczeniu kanalowym kilka lat wczesniej. poprostu jadlam chlebek z bardzo chrupiaca, dobrze wypieczona skorka. no i na tej skorce zab rozlupal sie na pol obie polowki ladnie trzymaja sie w dziasle, ale to sklejanie to chyba niezbyt dobre rozwiazanie, bo co jakis czas sie rozwala i trzeba sklejac od nowa
zobaczymy we wtorek co powie dentystka ostatnie sklejanie bylo w sierpniu, wiec wytrzymalo raptem pol roku wtedy powiedziala, ze jak jeszcze raz szczeli to trzeba juz bedzie chyba wyrwac...
U mnie podobnie, jadalam skorke od chleba i polowa zeba mi wyleciala, byl leczony kanalowo kilka lat temu. Na razie mam tam plombe ale z czasem zrobie cos lepszego Moja dentystka w ogole mowi ze teraz sie odchodzi od leczenia kanalowego, bo ten zab juz zawsze bedzie slabszy i sie wlasnie moze wykruszac, i ogolenie poleca wlasnie ta drozsza metode. Mam nadzieje ze ten zab jakos wytrzyma przez ciaze
Ogolnie to zawsze balam sie dentysty, ale ta moja jest baardzo delikatna, zrobila mi w zeszlym roku kilka zebow i ani razu nie bralam znieczulenia

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:43
Stary 2010-02-19, 10:49   #3464
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
tez jestem ciekawa zdam relacje
my ostatnio zaczelismy czesciej chodzic, bo wreszcie sie cos troche ruszylo i pojawily sie jakies ciekawsze pozycje w kinach. na poczatku marca idziemy jeszcze na Alicje w krainie czarow Tim'a Burtona w 3D
jak to będzie takie 3d jak w avatarze to ja wolę iść na zwykły a nie przepłacać a tak serio to się już nie mogę doczekać Alicji
Stary 2010-02-19, 10:52   #3465
asiulek1705
Wtajemniczenie

Na Alicję to ja się chętnie wybiorę Nie wiem jak TŻ, ale myślę że zrobi mi tę przyjemność i ze mną pójdzie. I właśnie głównie ze względu na 3D mam ochotę obejrzeć ten film, że nie wspomnę o Jonnym Depie
Stary 2010-02-19, 11:02   #3466
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ogolnie to zawsze balam sie dentysty, ale ta moja jest baardzo delikatna, zrobila mi w zeszlym roku kilka zebow i ani razu nie bralam znieczulenia
ja tez nigdy nie biore znieczulenia ogolnie wydaje mi sie, ze mam dosc wysoki prog bolu u dentysty co najwyzej boli mnie szczeka (cierpnie ) od trzymania otwartej buzi

Cytat:
jak to będzie takie 3d jak w avatarze to ja wolę iść na zwykły a nie przepłacać a tak serio to się już nie mogę doczekać Alicji
na stronie Cinema City Alicja jest tylko w 3D w Imaxie, wiec chyba nie ma innej opcji no chyba, ze blizej premiery sie pojawi tez w zwyklych kinach choc mi tam w sumie az tak na tym 3D nie zalezy, bardziej na samym filmie
a ze do kina chodzimy za darmo (na faktury) to cena biletu schodzi na dalszy plan
Stary 2010-02-19, 11:12   #3467
83mika
Raczkowanie

Cytat:
ja tez nigdy nie biore znieczulenia ogolnie wydaje mi sie, ze mam dosc wysoki prog bolu u dentysty co najwyzej boli mnie szczeka (cierpnie ) od trzymania otwartej buzi
Jak ja sie boje dentysty, to chyba nie ma drugiej takiej osoby
Znieczulenie biorę tylko jak trzeba sie pozbyć ząbką.
Dziewczyny możecie polecić jakąś pastę wybielającą, żeby mieć ładny usmiech?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:12   #3468
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokladnie, nie lubie jeszcze tego saczka co odciaga sline

Stary 2010-02-19, 11:14   #3469
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
już przeczytałam i odpisałam
Ja już też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 11:17   #3470
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Jak ja sie boje dentysty, to chyba nie ma drugiej takiej osoby
Znieczulenie biorę tylko jak trzeba sie pozbyć ząbką.
pastę, to nie wiem, może taka:
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=5962

ja osobiście mam zbyt wrażliwe zęby na wybielanie dentystyczne, więc zastosowałam paski whitestrips takie:
http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=3900
ale nie ukrywam, że po 2-3 dniach kuracji zęby mnie bolały nieprzeciętnie, jednak dla pięknego uśmiechu przecierpiałam. drugi raz będę robić przed weselem, bo częściej bym nie dała rady jednak

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-19, 11:19   #3471
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
ja uzywam Blanx i uwazam, ze jest super nie wiem na ile wybiela, bo ja juz mialam zeby wybielane lampa, a Blanx tylko uzywam po to zeby utrzymac biel, ale bardzo polecam no i jest bardzo delikatny dla szkliwa, nie tak jak wiekszosc tych wybielajacych past

Cytat:
a to ja nawet saczek lubie czasem mi tylko jeszcze na fotelu niewygodnie jak sie wizyta przeciaga moj TZ to w ogole luzak, bo on sobie u dentystki poprostu lezy na plasko, bo tak mu wygodniej
Stary 2010-02-19, 11:28   #3472
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ja uzywam Blanx i uwazam, ze jest super nie wiem na ile wybiela, bo ja juz mialam zeby wybielane lampa, a Blanx tylko uzywam po to zeby utrzymac biel, ale bardzo polecam no i jest bardzo delikatny dla szkliwa, nie tak jak wiekszosc tych wybielajacych past

a to ja nawet saczek lubie czasem mi tylko jeszcze na fotelu niewygodnie jak sie wizyta przeciaga moj TZ to w ogole luzak, bo on sobie u dentystki poprostu lezy na plasko, bo tak mu wygodniej
a co to za metoda??

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

a ja mam jeszcze pytanie o tą maskę do włosów WAX, to je to??:
http://allegro.pl/item913090382_wax_...ych_250ml.html

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-02-19, 11:33   #3473
83mika
Raczkowanie

Cytat:

ja osobiście mam zbyt wrażliwe zęby na wybielanie dentystyczne, więc zastosowałam paski whitestrips takie:
ale nie ukrywam, że po 2-3 dniach kuracji zęby mnie bolały nieprzeciętnie, jednak dla pięknego uśmiechu przecierpiałam. drugi raz będę robić przed weselem, bo częściej bym nie dała rady jednak
Ja też mam wrażliwe ząbki
Cytat:
To trzeba będzis wypróbować
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 11:42   #3474
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Cześć Obydwie chyba dojrzałyśmy do faktu wizyt u dentystów Ja w dzieciństwie po pierwsze się bałam a po drugie wówczas metody leczenia były...jakieś takie kojarzące mi się ze Związkiem Radzieckim coś w stylu "gniotza niełamiotza" Nie miałam szczęścia do dentystów/ek. Teraz na szczęście chodzę do przefajnej babeczki, nie stresuję się, bo wiem że jest perfekcjonistką, profesjonalistką. Tylko mój organizm niekiedy robi mi psikusy, np. ostatnio słabo mi się zrobiło, ale ponoć kobieta spodziewała się tego, bo czyściłą mi głęboko zęba
Tak jak piszesz,dojrzałyśmy najwidoczniej do faktu wizyt u dentysty.No właśnie,ja też się bałam kiedyś dentysty,bo jak sę np w szkole chodziło,był wtedy stary sprzęt,noi moja dentystka nie była zbyt delikatna. A ta obecna,fajna młoda i miłą kobieta,robi delikatnie.
Teraz mają taki sprzęt,znieczulenie można wziąć że nic nie boli.
Aczkolwiek,jak byłam ostatnio na wizycie,to jak mi wstrzykiwała lekarstwo znieczulające to mi łzy popłyneły i aż tupnełam/uderzyłam nogą w fotel.

Cytat:
To mi nie przeszkadza.Ja nie lubie zapachu,raczej smrodu jak się boruje zęba.

Aporpo ułalamanych zębów,to też miałam taką przygode.Ułamały mi się dwie jedynki na kurczaku mc nuggets.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:46   #3475
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Obydwie chyba dojrzałyśmy do faktu wizyt u dentystów Ja w dzieciństwie po pierwsze się bałam a po drugie wówczas metody leczenia były...jakieś takie kojarzące mi się ze Związkiem Radzieckim coś w stylu "gniotza niełamiotza" Nie miałam szczęścia do dentystów/ek.
Ja miałam w dzieciństwie taką fajną dentystkę, która mi w nagrodę dawała wafelki z naklejkami, które zbierałam. Dopiero po latach się wydało, że to mama jej zawsze na początku wizyty wsuwała te wafelki do kieszeni fartucha A ja głupie naiwne dziecko nie pomyślałam, że przecież dentystka raczej nie powinna dawać pacjentom słodyczy, i że to był pomysł mojej mamy
Później trafiłam na jakiegoś rzeźnika jak tamta babka zmieniła miejsce pracy i przez dłuższy czas miałam awersję do dentystów, ale teraz już jest ok

Cytat:

Ooo czytałam gdzieś na wizażu, że te paski faktycznie super wybielają. Tylko zanim je zastosuję, muszę się skonsultować z dentystką, bo mam wyszczerbioną jedynkę i mam w niej takie doklejone uzupełnienie i się boję, że może się to nie wybielić i będzie widać różnicę

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Aporpo ułalamanych zębów,to też miałam taką przygode.Ułamały mi się dwie jedynki na kurczaku mc nuggets.

Moja jedynka się wyszczerbiła jak zjeżdżałam z koleżanką na sankach metodą "na koguta" czyli ja leżałam na sankach na brzuchu a koleżanka siedziała mi na plecach Tylko, że mnie nie uprzedziła, że już startujemy i zaryłam zębami w metalowe łączenie na przodzie sanek
Stary 2010-02-19, 11:47   #3476
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

To mi nie przeszkadza.Ja nie lubie zapachu,raczej smrodu jak się boruje zęba.

O cholera
Cytat:

Na plasko bym nie dala rady, twradziel z Twojego TŻa

Stary 2010-02-19, 11:51   #3477
Martoolka87
Zakorzenienie

Patrzcie co znalazłam: http://wiadomosci.wp.pl/gid,11977732...1,galeria.html
Stary 2010-02-19, 11:56   #3478
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za metoda??

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

a ja mam jeszcze pytanie o tą maskę do włosów WAX, to je to??:
http://allegro.pl/item913090382_wax_...ych_250ml.html
wybielania lampa polega na tym, ze u dentysty nakladaja ci na zeby taki specjalny wybielajacy zel i swieca na zeby lampa, ktora go aktywuje. i sie wybiela

ja mam taki WAX http://www.herbamed.pl/index.php?p32...o-wlosow-480-g

Cytat:

Moja jedynka się wyszczerbiła jak zjeżdżałam z koleżanką na sankach metodą "na koguta" czyli ja leżałam na sankach na brzuchu a koleżanka siedziała mi na plecach Tylko, że mnie nie uprzedziła, że już startujemy i zaryłam zębami w metalowe łączenie na przodzie sanek

ja tak zarylam zebami w trzepak jak jechalam sobie w dziecinstwie na rolkach, a kolezance odjechala deskorolka i mi wjechala prosto pod kolka. zaliczylam lot z ladowaniem zebami na trzepaku

Cytat:
Na plasko bym nie dala rady, twradziel z Twojego TŻa
mu tak wygodniej zawsze sobie chodzi po pracy to sobie przynajmniej odpocznie
Stary 2010-02-19, 11:57   #3479
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Stary 2010-02-19, 12:01   #3480
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
wybielania lampa polega na tym, ze u dentysty nakladaja ci na zeby taki specjalny wybielajacy zel i swieca na zeby lampa, ktora go aktywuje. i sie wybiela

ja mam taki WAX http://www.herbamed.pl/index.php?p32...o-wlosow-480-g

ja tak zarylam zebami w trzepak jak jechalam sobie w dziecinstwie na rolkach, a kolezance odjechala deskorolka i mi wjechala prosto pod kolka. zaliczylam lot z ladowaniem zebami na trzepaku

mu tak wygodniej zawsze sobie chodzi po pracy to sobie przynajmniej odpocznie
dzięki za wyjaśnienie

a ten wax, który ty masz to jakiś lepsiejszy jest i chyba go sobie zamówię, bo moje włosy wołają o pomstę do nieba
ale to dopiero za jakiś miesiąc-dwa, jeśli moja aktualna kuracja nie da rezultatu. kupiłam sobie taką maskę na bazie mleka, zobaczymy jak się spisze. póki co użyłam jej trzy razy i włoski są gładsze, czekam jeszcze jak sobie poradzi z wypadaniem

dobrze że ja nie miałam takich przeżyć z zębami (odpukać )
raz tylko sobie przegryzłam jęzor na wylot

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-02-19 o 12:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości