![]() |
#1531 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() to zakupki się udały ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-19 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1532 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No jasne, że masz się cieszyć, nie ma co się przejmować, że jest "góra - dół", bo to zależy też od cyklu. Ważne, żeby w rozrachunku m-ca było na minusie ![]() 15.01 miałaś: 72,20kg , a 19.02: 70,35kg czyli -1,85kg w ciągu miesiąca ![]() Jeszcze ok. 2 m-ce i ruszymy dziewczynki w dół jak z procy!!! No nie ma innego wyjścia ![]() A mój krokusik ma już 9 kwiatów, więc wiosna już się do nas skrada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A odnoście dni bez słodyczy, to też się postaram ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1533 |
Rozeznanie
|
Gratuluję Wam wagowych spadków
![]() Melkas całe szczęscie nie kopię rowów ![]() Trzeba chyba pojeść więcej warzyw, owoców i zaprzyjaźnić sie z wodą bo stanowczo zbyt mało nawadniam organizm. Czasem wieczorkiem uświadomie sobie, że nawet szklanki wody nie było... Co do dietki cos mi się wydaje, że jednak padnie na SB, może faktycznie od marca? Pomyślę jeszcze nad tym. Bettix fajniutkie zakupy ![]() ![]() ![]() Zmykam zrobić 2 kawke bo zasypiam na siedząco.
![]() |
#1534 |
Zadomowienie
|
Wioluś, zgadzam się z Tobą w 100% spadek wagowy Kasi na mnie też podziałał motywująco
![]() Zobaczysz w przyszłym tygodniu u nas też będzie lepiej ![]() Dla wzmocnienia polecam picie soku z buraka, marchwi i jabłuszka (sokowirówka), bardzo poprawia wyniki krwi (hemoglobinę, żelazo) i zwalcza uczucie zmęczenia. No i przede wszystkim SEN zalecany ![]() Smacznej kawusi ![]() A ja mam dla Was propozycję nie do odrzucenia ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... za Twoim przykładem, piątek jest dniem "kubusia" (banan, marchew, jabłko). Wiem, lepszy byłby taki z sokowirówki, ale ja leń jestem ![]() ![]() ![]() Wiolka... może za dużo kawkujesz i magnez Ci się do cna wypłukał ![]() Agika... Aga, co to znaczy "SBnok"?
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-19 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
Hej! Coś rano nie mogłam uruchomić internetu, wiec poszłam na zakupo-spacer po mieście.U nas odwilż, całe szczęście nie muszę obawiać się powodzi.Zważyłam się i..80,3 kg A @ jeszcze nie ma, wiec może trochę spadnie.Jak do jutra jej nie będzie to zaczne sie bać.
![]()
![]() |
#1537 |
Raczkowanie
|
dzieki kofane za pozytywna energie..
![]() iliona @ kiedy powinnas dostac? i ![]() i wogle kobitki macie racje przyjdzie ciepelko to i waga zacznie spadac, humor sie poprawi i jakos lzej sie zrobi na duszy i ciele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
Melkas przepraszam, że do Ciebie o tej tabelce napisałam, tak myślałam, że robi ja Agika, ale weszłam na Twój profil i tam były te tabelki no i dlatego ta pomyłka, mam nadzieję, że Agika poprawi
![]() No i oczywiście, że powinnaś się cieszyć - 1 kr w dół to super wynik!!! Olunek mam nadzieję, że wyjazd się uda, nie przejmuj sie tak TŻ, przejdzie mu, a Ty ciesz się tym upragnionym wyjazdem ![]() Bettix jak widze zakupy udane, mogłaś jeszcze tą spódnicę kupić, co tam, zasłużyłaś ![]() ![]() Gratuluję spadku ![]() Fajny pomysł z tymi przepisami SB na wątku. Co prawda ja póki co nie stosuje tej diety, ale chętnie podpatrzę. I dziękuję wszystkim za dietowe wsparcie, z Wami naprawdę łatwiej ![]() ![]() ![]() No i zainspirowałyście mnie do zmiany fryzury. Odkąd temat pojawił się na wątku, moje włosy zaczęły mnie denerwować i myślę, co tu zmienić ![]()
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
Melkas, mężuś pozdrowiony
![]() ![]() Niestety będzie musiał trzymać się mocnej bieżni... bo u nas ćwiczenia, to w pewnym stopniu rytuał: najpierw ja wskakuję na bieżnie, on wtedy robi brzusie. Potem ja zczołguję się z bieżni, robię odpoczynek czytając nasz wątek, on biega.. i pyta co słychać u dziewczynek? ![]() ![]() A tak w ogóle to przypomniałaś mi o Kubusiu, dawno go nie piłam, a cała zgrzewka w piwniczce leży, więc dziś po biegańku kubuś wypity ![]() ![]() Aga, to taka dobra duszyczka i zgodzę się z Melkas w tym temacie ![]() Zresztą jak podczytuję inne wątki i spotykam się z chamskimi wypowiedziami, wręcz obraźliwymi, to naprawdę się cieszę, że znalazło się kilkanaście "super trzydziestek", z którymi na wszystkie tematy można pogadać ![]() Ilion, a ile Ci się @ spóźnia? Nie martw się na zapas ![]() Gigosia, o której będziesz miała punkcję? Napisz koniecznie wszystkie będziemy trzymać kciuki! Lenko, oglądałaś "Taniec z gwiazdami", a pamiętasz Justynę Steczkowską w przebraniu policjantki? Miała właśnie taką spódnicę i wyglądała w niej zabójczo ![]() Czyli 1 dzień bez słodyczy zaliczyłaś ![]() Czekamy na Twoje fotki, mogą być bez spodni dresowych ![]() Ja już po ćwiczonkach: dystans 6,50km z V=7km/h; czas: 55,40min; spalone kalorie: -520 brzuszki 2x50 I tak było przez cały tydzień ![]() No i melduję 1dzień bez słodyczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Zadomowienie
|
RAZEM LŻEJ 30+...:
A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 63,30kg ... 55kg ![]() Agata.za..............170 cm/80,00kg ... 80,00kg... 70kg ![]() ![]() Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 61,30kg ... 59kg ![]() Gigosia...............180 cm/ 78,50kg ... 76,70kg ... 70kg ![]() Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 80,30kg ...70kg ![]() Laudik................166 cm/66,00kg ... 66,00kg ... 60kg ![]() Lenka07661 .......168 cm/ 60,00kg ... 61,00kg... 54kg ![]() Melkas................168 cm/ 73,00kg ... 70,35kg ... 62kg ![]() Misio...................1 86 cm/97,10kg ... 96,50kg ... 94kg ![]() Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 65,00kg ...62kg ![]() Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 64,00kg... 58kg ![]() Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 76,00kg ... 60kg ![]() Widzicie jak dużo minusików nastawiałam ![]() ![]() No a teraz coś ode mnie, Melkas niniejszym przekazuję ci honorowy przywilej prowadzenia tabelki i pełnego przywileju prześladownictwa tych co danych nam nie podają. ![]() ![]() Ojej dziewczyny co tak milo o mnie piszecie, naprawdę, aż miło mi się zrobiło ![]() ![]() Bettix, ja też uważam, ze dobrze trafiłyśmy. Fajnie się do was pisze. Ciężko się oderwać. Ale dziś weszłam na wątek popołudniu i powiedziałam sobie napiszę jak w końcu chatę ogarnę. Trochę odwyku mi się przyda, więc ogarnęłam, nagotowałam obiadów na przyszły tydzień, wypiłam kawcię z sąsiadką, dzieci śpią więc mogę usiąść bez wyrzutów. No jeden mały wyrzut mam ale o tym później. ![]() Gigosia ![]() Olunek, zgadzam się, ze może toś tam się poprztykaliście, bo małż nie chce żebyś jechała, bo tęsknić będzie. Nas jak czeka rozłąka, to prawie zawsze się pokłócimy, ale wiem, ze to nerwowe jest. Baw się dobrze i wracaj do nas ze zdjęciami i relacją. ![]() Lenuś widzę u ciebie zmianę ![]() ![]() A może wkleisz zdjęcia swoje to w sprawie fryzurki coś doradzimy ![]() ![]() Ilion, a jakby @ nie przyszła to chyba byłaby radosna nowina ![]() ![]() A myślenie jak pozbyć się tego co już w siebie wepchnęłam nie prowadzi na dobrą drogę, czy to wymioty, czy tabletki czy kwas z ogórków - robi się niebezpiecznie ![]() ![]() Wiolka to chyba już przesilenie wiosenne, ciężko z siebie energię wykrzesać, mam nadzieję, że już za miesiąc będziemy w lżejszych płaszczach chodzić, wczoraj było u nas bardzo słonecznie, w południe w mieście +10 stopni. Pierwszy raz czuło się to coś w powietrzu. ![]() Bettix aleś fajne zakupki zrobiła, trzeba było brać te spódnicę. A likierów nakupiliście jakbyście kawiarnie otwierali. Czekam na opinię o faworycie ![]() ![]() Melkas SB nok niezgodne z SB. Skrzywienie zawodowe. ![]() Już nic nie napiszę choć fajny dzień miałam bo małż już wrzeszczy że przy komie zamiast przy nim siedzę. Aha mój wyrzut dziś - brak ćwiczeń ![]() ![]() Śniadanie: owsianka, SB2 Przekąska: kefir szklanka SB1 Lunch: tuńczyk wędzonySB1, sałatka colesław SB nok/3 Przekąska 2: jabłko SB2 Kolacja: sałatka śledziowa: śledź matias, fasolka szparagowa, fasola czerwona, ogórek korniszony, ketchup - niewiele, ja bym zjadła na SB1, choć ketchup niepewny.
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-02-20 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
Zadomowienie
|
Od razu ładniejsza ta tabelka, przyznam się po cichu, że jakby nie wczorajsza sharma to było by poniżej 61kg
![]() ![]() Aga, wydaliśmy ponad 900zł, więc już jakieś otrzeźwienie mnie dopadło, chociaż jakby ta spódnica była w moim mieście, to pewnie bym ją kupiła wkrótce. Normalnie boska była i w rozmiarze 36 ![]() Chcesz fotkę sukienki? Mówisz i masz, ale może jutro mężo zrobi ![]() Uwielbiam surówkę colesław ![]() Z tych likierów tylko kokos się nadaje do kawy, jutro wypróbuję i dam znać jak nam odpowiada. Strasznie żałuję, że nie było amaretto, bo to mój faworyt ![]() A to drink Ilion: Załącznik 2883159 Dzięki Kochana za przepisik ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Raczkowanie
|
Na koniec dnia zgrzeszyłam
![]() ![]() ![]() Bettix... Lenka ma rację, mogłaś sobie kupić tę kieckę, napewno Ci się należy ![]() ![]() Lenuś... Nie ma problemu, tyle tu ze sobą gadamy, że nie trudno sie pogubić ![]() ![]() ![]() ![]() Tuńczyk wędzony - mniam! - ja zakupiłam łososia i jutro narobię sałatki. Gigosiu... ![]() ![]() Agika... Z honorem przyjmuję przywilej prowadzenia tabelki i z nieskrywaną radością ![]() ![]() ![]() no, właśnie co my tak miło o Tobie piszemy, niech pomyślę ![]() ![]() Ty to od razu baty byś chciała?! nasprzątałaś się, nagotowałaś - to lepsze niż ćwiczenia ![]() Mnie również bardzo dobrze się z Wami wszystkimi blebla i fajnie, że nie tylko o odchudzaniu, ale tak ogólnie o wszystkim. Wiecie ile rzeczy z wątku udało mi się w życie codzienne wprowadzić. Wciąż łapie się na tym, że:"a tego to się na wizażu dowiedziałam, a ten przepis to z wizażu, itd...", naprawdę ![]() ![]() meldunek: siłka ![]() miłego weekenda ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-19 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
Bettix teraz tym bardziej uważam, że powinnaś kupić tą spódnicę, ale już nic nie mówię, żeby Cię nie dręczyć
![]() A bez słodyczy zaliczyłam już 5 dzień, tylko że wcześniej byłam chora i mnie nie kusiły, a dzisiaj tak centralnie na moim stole cały dzień w pracy te ciasteczka sobie leżały i nic. A na dodatek wieczorem wpadła do mnie koleżanka z ptasim mleczkie, które uwielbiam, ale dzisiaj nie zrobiło na mnie wrażenia ![]() Melkas super, że dałaś radę z ciasteczkami, fajne uczucie, nie? Postaram się wkleić zdjęcia i fryzurki i bez spodni dla Bettix ![]() ![]() Menu: śniadanie: 2 kromki razowca z konserwą rybną II śniadanie: danio jagodowy obiad: kilka winogron i zupa ziemniaczana kolacja: tuńczyk wędzony i sałatka z pekinki, papryki, cebulki, kukurydzy i suszonych pomidorów - trochę za późno ją zjadłam, bo o 21, ale koleżanka długo u mnie była (z tym ptasim mleczkiem) i już mi w brzuchu burczało ![]() Ćwiczonka: 35 minut na rowerze i ok. 100 brzuszków + 1,5 h spaceru z zakupami ![]()
![]() |
#1544 |
Raczkowanie
|
Ja już po pracy.Nie spóźnia mi się @, dzis miała być i jest, tylko czekała az do pracy pójdę.A bałam sie bo po ostatniej wpadce i niepokalanemu poczęciu Michałka zawsze czuję lęk, nawet jak biorę pigułki.Kolejnej ciązy nie planuje, nie wytrzymałby tego mój biedny kręgosłup, bo z reszta jakoś bym sobie poradziła.A dzieci rodziłam o wadze 4210 i 4150 kg i 60 cm długości, wiec i kręgosłup miał co dźwigać.ALE JAK BY SIE TRAFIŁO TO TRUDNO.
dziś w sprawie diety byłam grzeczna, ale poza 3-godzinnym spacerze żadnych ćwiczeń nie zaliczyłam.Jutro sie poprawie.A menu: śniadanie:2 kromki chleba kołodziej SB2, 1 trujkąt serka topionego light SB1, kawa z mlekiemSB1 przekąska:2 x kołodziej, z tuńczyk wedzony SB1 obiad: miruna smazona SB1, surówka z kiszonej kapusty SB1(bez cukru) przekaska: kawa z mlekiem, sok pomarańczowy SB3 kolacja: omlet z 2 jaj z pieczarkami i mozarellą,SB1 1/2 pomidorka SB1 przekąska: 1 pierożek z miesemSB0, pomarańcz SB2, herbata mietowaSB1 przekąska: jabłko SB2, teraz zjadłam ale jeszcze nie idę spac PIERWSZY DZIEŃ BEZ SŁODYCZY ZALICZONY! ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Betix, najpierw wlej do szklanki fantę, potem alkohol a na końcu delikatnie blue curacao, będzie ciekawszy kolor.A jak drink smakował, robiłaś z rumem?To te szklanki kupiliście dziś na zakupach? Ładne ![]()
![]() |
#1545 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wpadłam sobie was poczytac i sie pozegnac ![]() do zobaczenia za tydzień ![]()
![]() |
#1546 |
Zadomowienie
|
Olunek baw się dobrze, czekamy na Ciebie, pa
![]() Ilion widzę, że też wczoraj jadłaś wędzonego tuńczyka, ja uwielbiam ![]() A dzisiaj na śniadanko pyszny chleb słonecznikowy z żółtym serem, też pycha. Czeka mnie pracowiata sobota, ale będę zaglądać. Miłego dnia kobitki.
![]() |
#1547 |
Wtajemniczenie
|
Agika, prosze o poprawienie raportu- 65 kg
![]() nie miałam czasu wczesniej pisac a dziś na potwierdzenie wazyłam sie po sniadaniu ( zapomniałam niestety przed) i waże po sniadaniu 65 kg. ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-20 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Raczkowanie
|
hello kochane
tak wiec punkcje mam jutro ale nie wiem o ktorej..mamy byc gdzies kolo 9 ale nie wiem ktora ja w kolejce..ale boje sie bo mam tylko 1 jajko bo jechalam na cyklu naturalnym... i wielkie dzieki za kciuki ![]() lenkai co wymyslilas z wlosami? bettix ![]() ![]() ![]() agikaczekam na twoje fotki z nowym fryzem ![]() gratuluje wszystkim ktore zgubily wage ![]() ![]() ![]() ja juz sie nie przyznaje co i ile dzis zjadlam..brzuch jak balon i boli jak cholerka...ostatni zastrzyk dzis robilam o 00.30 ..ale jak sie nie uda znowu wracam do cwiczen ..do nastepnego podejscia wiecie ze Wy fajne babki jestescie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Zadomowienie
|
Gigosia z włosami jeszcze nic nie wymyśliłam, tylko na razie wstrzymuję się z obcięciem grzywki, bo od roku zapuszczam i już mnie korciło, ale siostra mnie powstrzymała
![]() Trzymam kciuki za Ciebie ![]() Ja dzisiaj jestem bardzo grzeczna, mało jem i zaraz będę jeździć na rowerku ![]()
![]() |
#1550 | |
Rozeznanie
|
Witam Was serdecznie, jak ja lubię tutaj zaglądać choć czas nie zawsze pozwala. Popedałowałam godzinke na rowerku a pod względem menu odnotowałam dziś: warzywa na patelnię + pół woreczka kaszy jęczmiennej, pół grapefruita, 15 migdałow, kawa i zielona herbata. Na kolacje planuję makrelę z ogórkiem a wpracy activia naturalna+musli.
A teraz tak coś z innej beczki, wypróbowałam dziś najnowszy podkład Vichy Aera Teint Pure do skóry suchej (Próbka z Twojego Stylu) Genialny jest, lekki, super się rozprowadza i nie daje efektu maski. Musze go upolować ![]() Już teraz życzę Wam miłych wieczornych chwil i dobrej nocy. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1551 | ||
Zadomowienie
|
Helloł
![]() Do Reszowa na razie nie jadę, spódnicę przeboleję, chociaż teraz żałuję, że jej nie kupiłam ![]() Dzięki dziewczynki za te wszystkie miłe słowa ![]() Melkas, wiedziałam że dasz radę oprzeć się słodkościom ![]() Ja też dużo się dowiedziałam na tym wątku, np. jak był temat cellulitu, to przyglądnęłam się dokładniej swojemu tyłeczkowi i początki cellulitu wypatrzyłam, a tak to nie przyszło mi do głowy, tyłek oglądać ![]() Ale walczę z tym draństwem, a moja myjka do masażu już się prawie rozleciała, żel też już się kończy ![]() Lenko, czekam na zdjęcia ![]() ![]() Czyli co, dzisiaj u Ciebie 6 dn bez słodyczy? I jeszcze ładnie ćwiczysz, zadziwiasz mnie moja droga ![]() Ilion, drinka zrobiłam tak: nasypałam 5 dużych kostek lodu, wlałam fantę, wlałam wódkę (okazało się, że rumu miałam tylko kieliszek, dawno nie używałam go i myślałam, że wystarczy, eh... następnym razem), a potem małym strumyczkiem po lodzie curacao. I wyszło tak, jak na zdjęciu. Może za mało lodu było? I dlatego wszystko się pomieszało ![]() Brawo za 1dn bez słodyczy ![]() I dzięki za oznaczenia, co można w której fazie jeść, trochę rozjaśni mi się w głowie ![]() W takim razie cieszymy się razem z Tobą, że @ zawitała, ale sobie czas wybrała... złośnica ![]() Olunku, miłej zabawy i nie zapomnij aparatu, pliiisss ![]() Chętnie pooglądam fotki gór Twoimi oczami ![]() Niutka, widzę że u Ciebie też ruzyło ![]() Gigosiu, to jutro od 9 trzymamy kciuki ![]() ![]() Jedno jajko wystarczy w zupełności ![]() A w duecie raźniej się ćwiczy, bo jak jednemu się nie che, to drugie go zmotywuje ![]() Aga, ja też czekam no Twoje fotki ![]() Moje dzisiejsze menu (pobudka 9,40): 10,20 dwie kromki razowca z pieczonym boczkiem, kawa 13,00 Pano (3szt) z serkiem Delikate - do smarowania 16,00 kasza gryczana (1/2 woreczka) + bitka z mięsa szynkowego + kilka różyczek brokuła 18,30 brzuszki 2x50 (ponadprogramowo, ale miałam jakąś wewnętrzną chęć), potem kąpiel. Następnie relaksik: hydromasaż 30 min 19,20 kubuś I melduję 2 dn bez słodyczy - zaliczony ![]() Chociaż z małym podstępem... Byliśmy na zakupach i M czekając na mnie przy kasie wrzucił 2 snikersy do koszyka. Ja pamiętając, że na wąteczku staramy się nie jeść słodkości, po przyjściu do domu szybko rozpakowałam zakupy i batoniki schowałam do szafki. M o nich zapomniał i tym o to sposobem drugi dzień zaliczony. Mogę spokojnie tak napisać, bo my nie podjadamy wieczorami ![]() Miłego wieczorku życzę ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-20 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Zadomowienie
|
Wiolka takie soczki z sokowirówki albo własnoręcznie wyciskane są przepyszne i przede wszystkim naturalne i zdrowe, więc kupuj koniecznie ten sprzęcior
![]() A tak na marginesie, dlaczego w moim Twoim Stylu nie było żadnej próbki ![]() Bettix sama nie wiem, dlaczego mnie juz nie ciągnie do słodyczy, ale nie narzekam, wręcz przeciwnie, bardzo sie cieszę. Jakiegos mam powera ostatnio. Super. Dzisiaj: śniadanko 2 kromi razowca z żółtym serem II sniadanie pomarańcz obiad woreczek ryżu, filet z kurczaka w sosie chińskim przekąska orzechy włoskie kolacja ze 2 plastry żółtego sera, kilka plastrów wędliny i mały jorurt ćwiczenia: rowerek 45 minut i 100 brzuszków ![]() ![]() Ale się dzisiaj udzielam na wątku, siedzę w domku i mam czas, chociaż pracy też miałam dużo, ale wszystko wykonane.
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-02-20 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Zadomowienie
|
Lenko, a gdzie podpatrujesz menu? Takie ładne jest
![]() Ilion, zrobiłam Twojego drinka w mniejszej szklance, dałam więcej lodu, lecz na wygląd wyszedł taki sam. I zrobiłam z rumem zamiast wódki. Zdecydowanie bardziej nam smakuje ![]() We wczorajszym było czuć fantę, a w tym dzisiejszym dominuje rum i przez to drink ma ciekawy smak ![]() Na razie kończę z tymi eksperymentami, bo w alkoholizm wpadnę ![]() Ale w wersji z rumem wejdzie w nasze menu ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-20 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nie cierpie podkładów, baaardzo rzadko uzywam, własnie jak były próbki, tak dla wypróbowania nowego makijazu lub do zdjęć, ale tak normalnie to nie, nawet na imprezy, teraz to chyba ostatni raz podkład miałam na sobie ze cztery lata temu, jak nie dawniej ![]() Natomiast to co moge polecic to takie silikonowe bazy pod makijaż, np sephora takie daje próbki do zakupów i sa bardzo fajne na imprezkę, ja ich uzywam, by zmatowic cerę i to wszystko ![]() ( na co dzien to raczej jestem na twarzy saute, jesli chodzi o cerę, tylko krem)
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-20 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Zadomowienie
|
Ale poważnie czy śmiejesz się, bo za dużo jem???
![]() ![]() ![]() Normalnie miałam trochę wyrzuty sumienia z powodu tego jogurtu, bo w sumie nie byłam taka głodna i mogłam sie obejść, ale miałam ochotę. Nie wiem, czy nie popadam w jakąś obsesję ![]()
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
Cześć! ja dziś tak późno, bo rano byłam w odwiedzinach u Teściowej, 65 km od mojego miasta, a potem od razu do pracy pojechałam.Oczywiście rano nie zdążyłam poćwiczyć i miałam straszne wyrzuty sumienia, że tak dzień zmarnowałam, więc jak wróciłam po pracy musiałam jakoś poprawić sobie samopoczucie.O 24 zrobiłam małą rozgrzewkę, chociaż godziny pracy też można by zliczyć do rozgrzewki
![]() ![]() ![]() Betix mi w drinku zielone jest na górze, ale tobie tez ładnie wyszedł, poza tym najwazniejszy jest smak Więcej napiszę jutro, menu też, bo mąż już mnie goni spać.Dziś zjadłam 3 cukierki czekoladowe ![]()
![]() |
#1557 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na sekudkę na razie...
Gigosiu trzymamy z M za Ciebie kciuki ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli, odezwę się później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lenko, ja zawsze piszę poważnie ![]() Pytałam skąd czerpiesz inspiracje, bo ja bym nie wpadła na takie połączenie:"kolacja ze 2 plastry żółtego sera, kilka plastrów wędliny i mały jorurt". U mnie by to mogło wyglądać tak: kromka razowca z żółtym serem, lub kromka razowca z wędliną, hi hi. Też się łapię na tym, że już zastanawiam się co jem i wybieram zdrowsze produkty (oczywiście bez przesady), np. dzisiaj na obiad mam BOGRACZ na chudym mięsku szynkowym, ale nie zrobiłam do niego kluseczek, tylko będzie serwowany z makaronem orkiszowym ![]() Ilion, jesteś niemożliwa ![]() ![]() Oj coś czuję, że w lecie to same laski na wątku będą ![]() Moje menu (pobudka 8,50): 9,10 capuccinno kokosowe - Aga ten likier jest b. aromatyczny 10,00 dwie kromki razowca z ziarnami: 1 z wędlinką, 1 z serkiem białym 13,00 jabłko 15,00 bogracz z makaronem orkiszowym, buraczki 18,00 serek wiejski ze szczypiorkiem, 2 Pano z serkiem delikate Lenko, spróbuj Pano z serkiem paprykowym Delikate (ten z Bieronki, o którym pisała Melkas), wspaniałe połączenie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
Bettix staram się nie jeść wieczorem węglowodanów, tylko warzywa i białka, stąd ta wędlina i ser, a jogurt był "na deser", jakąś godzinkę po kolacji właściwej, już zbędny, miał być soczek warzywny, ale się zepsuł jak pisałam wcześniej.
A serka na pewno spróbuję, dalej uwielbiam pano. Dzieki ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-02-21 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć! ja dziś późno wstałam, bo o 11, ale poszłam spać o 2 w nocy, jestem typową sową, wiec taka praca jak moja bardzo mi odpowiada.Miałam napisać dziś wczorajsze menu, więc:
śniadanie: płatki owsiane gotowane na wodzie z dodatkiem 150 ml mleka przekąska: kawa z mlekiem, mały grejpfrut obiad: ryż na sypko, pierś z w ananasach na słodko-kwaśno( jak ktoś chce to napiszę przepis) przekąska:3 cukierki czekoladowe;czerwona herbata,sok jabłkowy 150 ml kolacja:pół kostki twarogu + ogórek św +rzodkiewka+pół pomidorka + 3 łyżki jogurtu nat, sól, pieprz przekąska:pół pomarańczy półtora litra wody Dziś już jestem po ćwiczeniach: 10 min na stepie, 100 x agrafka, 8 min ABS nogi, 100 x agrafka, 8 min ABS pośladki, na koniec brzuszki (w sumie 240) i rozciąganie.A za chwilę idziemy na 1 urodziny do koleżanki, będzie tort ale moze uda mi się go nie zjeść, może tylko spróbuję. Betix, Niutka Ja obecnie nie robie sobie makijazu, tylko na specjalne okazje.jak juz robię makijaz, to najpierw krem nawilżajacy, pół godzinki później, jak sie trochę wchlonie to uzywam podkład z AA, bo tylko ten mi nie szkodzi( dobre też są silikonowe, ale wtedy chyba nie trzeba dawać kremu), a potem puder w kamieniu rozprowadzam pedzlem albo gąbką, potem odrobinka różu, cienie, odrobinke tuszu , konturówka do ust i szminka . Nawet do własnego ślubu sama sie malowałam, ale niestety uczesać sie sama nie potrafię. Dobra uciekam ubrać dzieci na wyjście.Pa.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.