Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 11:32   #571
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
ziewczyny zaciekawił mnie z kat 06 ceramiczny zestaw do masażu spa. nie wiem czy on jest w 05 (nie mogę się dopatrzeć więc chyba nie). Jest na stronie z tajską serią i z opisu wydaje się być całkiem, całkiem Widziałyście?
ta tajska serii PS jest nowością w 06 ten cermiczny zestaw jest fajny, ale mój mąż jak mnie masowac to nagle chory jest , więc sobie to daruję

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:42   #572
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć. Kurczę, mogliby gdzies wypisać co wchodzi w skład tych zestawów i jakie kolory. Na tej ulotce są tylko malutkie zdjęcia na których niewiele widać. A jak jest z tymi seriami do pielegnacji ciała? W zestawach sa produkty ze zdjecia, czy tez cos zupelnie innego?
chodzi o planet spa ?? zamiast olejka do włosów jest maseczka do włosów a tak to szystko ok.

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:46   #573
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ta tajska serii PS jest nowością w 06 ten cermiczny zestaw jest fajny, ale mój mąż jak mnie masowac to nagle chory jest , więc sobie to daruję
A mój TŻ uwielbia robić mi masażyk hehe i sam się tego domaga Zdecydowanie bardziej lubi masować mnie niż być masowanym Kiedyś był w serii Solutions masażer z fioletowymi wypustkami (takie fioletowe kręcące się kulki masujące), że niby pomaga to zwalczać cellulit ha ha. Mój mąż właśnie uwielbiał mnie tym masować dla mnie to było średnio przyjemne, ten plastik czasem drapał Jakby ten tajski był przyjemniejszy to chętnie bym wypróbowała, tylko to słowo "ceramiczny" mnie odstrasza- kojarzy mi się z czymś zimnym i niemiłym. Z drugiej strony jest w kat. napisane: napełnić ciepłą wodą, więc może nie byłoby tak źle? P.S. Do masażu plecków używamy z TŻ hawajskiego balsamu do masażu (została już nam końcóweczka.... )

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:01   #574
Agnieszka2185
Raczkowanie

Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie marmurkowego różu do twarzy, czy jest on godny polecenia? Szukałam na KWC ale niestety nie ma o nim żadnych opinii
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:12   #575
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Agnieszka2185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie marmurkowego różu do twarzy, czy jest on godny polecenia? Szukałam na KWC ale niestety nie ma o nim żadnych opinii
ktoś kiedyś pisał, że jest on właście różowy, a nie marmurkowy; ale w 05 czy 06 jest w dużej promocji, więc go kupię;

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:14   #576
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co pamiętam dziewczyny pisały, że taki sobie Nie pomogę, bo sama nie mam, ale polecam szybkie przeszukanie wcześniejszych wątków. Jak wpiszesz "marmurkowy" powinny Ci wyskoczyć jakieś opinie pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ktoś kiedyś pisał, że jest on właście różowy, a nie marmurkowy; ale w 05 czy 06 jest w dużej promocji, więc go kupię;
za 19,90. Też zastanawiałam się nad nim, ale jednak wezmę drugie opakowanie kuleczek (rozświetlających)

Stary 2010-02-20, 12:22   #577
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
A mój TŻ uwielbia robić mi masażyk hehe i sam się tego domaga Zdecydowanie bardziej lubi masować mnie niż być masowanym Kiedyś był w serii Solutions masażer z fioletowymi wypustkami (takie fioletowe kręcące się kulki masujące), że niby pomaga to zwalczać cellulit ha ha. Mój mąż właśnie uwielbiał mnie tym masować dla mnie to było średnio przyjemne, ten plastik czasem drapał Jakby ten tajski był przyjemniejszy to chętnie bym wypróbowała, tylko to słowo "ceramiczny" mnie odstrasza- kojarzy mi się z czymś zimnym i niemiłym. Z drugiej strony jest w kat. napisane: napełnić ciepłą wodą, więc może nie byłoby tak źle? P.S. Do masażu plecków używamy z TŻ hawajskiego balsamu do masażu (została już nam końcóweczka.... )
O jak fajnie
Ja tez uwielbiam masaze w wykonaniu mojego TŻ, synuś tez fajnie masuje mamusie.Często tez masuje sobie sama uda i pośladki takimi specjanymi drewnianymi przyrządami (są tez zrobione z naturalnych włókien i koralowców),kiedyś zakupiłam je u znajomej (działa w konkurencji) i bardzo sobie je chwalę.
Stary 2010-02-20, 12:30   #578
Agnieszka2185
Raczkowanie

Dziękuje jamapi i Yorki
Właśnie też mam chęć go sobie zakupić, zaraz przeszukam wątek.
Pozdrawiam
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:31   #579
myszunia124
Raczkowanie

GG do myszunia124

co sądzicie o żelowych poduszeczkach pod stopy???opłaca sie czy tandeta
myszunia124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:34   #580
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Poszukaj na forum postów o Heidi- trochę ich było w poprzednim wątku.
W wątku katalogowym są też zdjęcia.
Ja mam czarną i bardzo jestem z niej zadowolona. Jest bardzo pojemna i wytrzymała na duże obciążenia (trochę książek w niej noszę )
A jak z jej przecieraniem ? Miałam 2 torebki z avonu i obie się przetarły A czarna heidii baaaarzdo mi się podoba i czaje się na nią w katalogu 5 bo w 4 już mam spore zakupy

Cytat:
Napisane przez 2hot4you Pokaż wiadomość
Muszę chyba pochwalić mojego kuriera;D
zamówienie składane w środe,dostawa w piątek ( powinna być we wtorek;>)-prawie jak przesyłka kurierska ;p
Kurcze ale super ekspresowa dostawa Też zamawiałam w środe i bede paczkę miała punkt 9 we wtorek
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:40   #581
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszunia124 Pokaż wiadomość
Nie wiem jakie sa te z avonu, bo ich nie mam. Mam za to z jakiejs innej firmy i muszę powiedzieć, że sa naprawdę świetne. Mogę przetanczyć całą noc na wysokich szpilkach i nie mam zadnych odciskow na poduszkach stóp. Jest w nich dużo wygodniej.

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:54   #582
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje jamapi i Yorki
Właśnie też mam chęć go sobie zakupić, zaraz przeszukam wątek.
Pozdrawiam
Proszę bardzo

Cytat:
ja mam avonowe i u mnie się nie sprawdzają. Kupiłam przed jakimś weselem, żeby przetańczyć całą nocbez bólu, ale niestety przesuwały się. Próbowałam kilka razy je wkładać, ale się nie udało, bo po chwili skakania przesuwały się od nowa i wyłaziły poza but. Dodam, że próbowałam zarówno na gołą stopę jak i rajstopy, ale w obu przypadkach klapa. Mam rozmiar buta 38 więc moja stopa nie ma jakiś nietypowych wymiarów

edit: wkładałam je do sandałków

Edytowane przez Yorki
Czas edycji: 2010-02-20 o 12:55
Stary 2010-02-20, 12:56   #583
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

witam dziewczynki przy sobocie!!
mam pytanie o podkład w płynie idealny kolor ten w kwadratowej szklanej buteleczce- jak on się sprawuje?
mam puder sypki z idealnego koloru i jest super dlatego zainteresowałam się podkładem ale przy takiej cenie 34,90zł to wole się najpierw poradzić

dziękuje za wszelkie opinie

bo szukałam w poprzednim wątku ale tam nic nie ma o jego zaletach czy też wadach

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:12   #584
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

tak piszecie o tej heidi, że chyba się na nią skuszę, trzeba tylko najpierw policzyć czy kupią mi ją klientki:p napaliłam się już na VERENE z 05 i ta musi być moja ,bo teraz z 04 z demo biorę pierścionek Gabriella, tylko nie wiem jaki rozmiar. Niby pasuje 8 bo widzę kółko w środku pierścionka no ,ale boję się bo nie chce go zwracać, jest taki sliczny.
Stary 2010-02-20, 13:17   #585
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Yorki o ile dobrze pamiętam to Ty też masz heidii ? Jak sie sprawuje ? Nic sie nie przetarlo ?Bede wdzieczna za relacje
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:20   #586
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziekuje mazia za dodatkowe zdjecia z ht
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:30   #587
skimos
Zakorzenienie

hej dziewczyny! przez przypadek wyłączyłam subskrypcję i zapomniałam o tym wątku a tu już 10 część
Co do zamówienia u mnie przez obcą babkę - wszystko poszło OK, okazało się że pracuje na mojej uczelni i znalazła tam katalog (zupełnie przypadkiem zostawiłam ). Także jest nowa klientka
Z k03 chyba przekroczę 500zł , ale niestety w 3 turach zamówień
No ale lepszy rydz niż nic, w końcu nie dokładam na próbki i rzeczy dla siebie

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:32   #588
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Nie wiem jakie sa te z avonu, bo ich nie mam. Mam za to z jakiejs innej firmy i muszę powiedzieć, że sa naprawdę świetne. Mogę przetanczyć całą noc na wysokich szpilkach i nie mam zadnych odciskow na poduszkach stóp. Jest w nich dużo wygodniej.
Gdzie te podusie sa? bo jakos niezauwazylam ich...
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:35   #589
nocandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Yorki o ile dobrze pamiętam to Ty też masz heidii ? Jak sie sprawuje ? Nic sie nie przetarlo ?Bede wdzieczna za relacje
U mnie puki co nic się nie przetarło, mimo, że jej nie oszczędam.

Co do wkładek do butów to przetńczyłam w nich sylwestra
(w butach w której je włożyłam po ok 1 godz chodzenia mam mega odciski ale buciki są śliczne więc się czasami poświęcam )
nie miałam żadnych odcisków, stopy rano mnie nie bolały więc byłam bardzo zadowolona.
Jedny minus to, to, że przed północą zaczeły się przemieszczać w butach... (buty miały odkryte palce, nie wiem, czy to przypadkiem nie z tego powodu tak wędrowały)
Nie używałam nigdy wkładek innych firm, więc ciężko mi je porównywać ale myślę, że warto spróbować

Edytowane przez nocandy
Czas edycji: 2010-02-20 o 13:36
nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:36   #590
Catherine1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki przy sobocie!!
mam pytanie o podkład w płynie idealny kolor ten w kwadratowej szklanej buteleczce- jak on się sprawuje?
mam puder sypki z idealnego koloru i jest super dlatego zainteresowałam się podkładem ale przy takiej cenie 34,90zł to wole się najpierw poradzić

dziękuje za wszelkie opinie

bo szukałam w poprzednim wątku ale tam nic nie ma o jego zaletach czy też wadach
ja jestem zadowolona bo nawet dobrze kryje przebarwienia a mam ich sporo
na KWC ma również dobre opinie, mam kolor natural beige czy cos podobnego
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:39   #591
myszunia124
Raczkowanie

GG do myszunia124

hmmm przesuwaly sie w odkrytych butach a mi raczej chodzilo zeby je kupic do zakrytych szpilek bo jakos mnie pieka w nich stopy i mam pecherze na spodzie stopy,chyba sproboje
Stary 2010-02-20, 14:10   #592
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Kosmetyczka jest lakierowana na zamek, podszewkę ma w kolorze niebieskim, z przodu jest trochę marszczona. Tyle wywnioskowałam ze zdjęcia.

Najgorsze że nie podali odcienia szminki ani podkładu z tego zestawu. Musze maila napisać do nich.
dziękuję za informację odnośnie kosmetyczki
bardzo się cieszę, że taka jest na pewno wezmę ten zestaw bez względu na odcienie podkładu i szminki

Cytat:
ja mam avonowe i u mnie się nie sprawdzają. Kupiłam przed jakimś weselem, żeby przetańczyć całą nocbez bólu, ale niestety przesuwały się. Próbowałam kilka razy je wkładać, ale się nie udało, bo po chwili skakania przesuwały się od nowa i wyłaziły poza but. Dodam, że próbowałam zarówno na gołą stopę jak i rajstopy, ale w obu przypadkach klapa. Mam rozmiar buta 38 więc moja stopa nie ma jakiś nietypowych wymiarów
edit: wkładałam je do sandałków
miałam dokładnie tak samo, dodatkowo przy gołej stopie jak się troszkę spoci to strasznie się kleiły, ja używałam zarówno do sandałków jak i zakrytych szpilek. Dla mnie to była tylko męczarnia.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:13   #593
karolina1989
Raczkowanie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Hejka Wam wszystkim,

bardzo Was prosze o komentarze co do tej zimowej serii-maseczki,kremu na dzień i pianki do mycia twarzy,
czy są skuteczne,jak działają do jakiec cery najlepiej się nadają???
Bardzo zależy mi na Waszych odpowiedziach
karolina1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:17   #594
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm przesuwaly sie w odkrytych butach a mi raczej chodzilo zeby je kupic do zakrytych szpilek bo jakos mnie pieka w nich stopy i mam pecherze na spodzie stopy,chyba sproboje
na pęcherze polecam plastry żelowe compeed są rewelacyjne, mam jedne takie butki wyjściowe w których zawsze mi się robią pęchcerze ale są boskie więc miejsca, w których wiem, że się pojawią zaklejam tymi żelowymi plastrami i szaleję całą noc
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:20   #595
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
ja jestem zadowolona bo nawet dobrze kryje przebarwienia a mam ich sporo
na KWC ma również dobre opinie, mam kolor natural beige czy cos podobnego

właśnie chodziło mi o przebawrwienia czy kryje. No to super dziekuje Catherine1980 w takim razie może się skuszę- jestem już teraz barziej na tak

tylko jaki kolorek- nad tym też muszę się zastanowić

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png

Edytowane przez 8katharina8
Czas edycji: 2010-02-20 o 14:21
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:30   #596
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Torebka trzyma się bardzo dobrze. Nic się złego nie dzieje na razie, ale dodam, że noszona jest mniej więcej 3-4 razy w tygodniu i czasem z niezłymi ciężarami

Stary 2010-02-20, 14:35   #597
myszunia124
Raczkowanie

GG do myszunia124

mnie tak piekły stopy od spodu ze czułam jakbym szła po ogniu,dlatego tak się zaczełam zastanawiac nad tymi poduszeczkami, a jakiej sa grubosci??bardzo cieniutkie??
Stary 2010-02-20, 14:59   #598
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Co do wkładek do butów to przetńczyłam w nich sylwestra
(w butach w której je włożyłam po ok 1 godz chodzenia mam mega odciski ale buciki są śliczne więc się czasami poświęcam )
nie miałam żadnych odcisków, stopy rano mnie nie bolały więc byłam bardzo zadowolona.
Jedny minus to, to, że przed północą zaczeły się przemieszczać w butach... (buty miały odkryte palce, nie wiem, czy to przypadkiem nie z tego powodu tak wędrowały)
Nie używałam nigdy wkładek innych firm, więc ciężko mi je porównywać ale myślę, że warto spróbować
Cytat:
Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
miałam dokładnie tak samo, dodatkowo przy gołej stopie jak się troszkę spoci to strasznie się kleiły, ja używałam zarówno do sandałków jak i zakrytych szpilek. Dla mnie to była tylko męczarnia.
proszę o informacje gdzie znajdę te wkładki, przedemną w tym roku chyba z 5 wesel
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:17   #599
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baniutka Pokaż wiadomość
proszę o informacje gdzie znajdę te wkładki, przedemną w tym roku chyba z 5 wesel
Avonowe poduchy są zawsze gdzieś przy produktach do pielęgnacji stóp. A innych firm znajdziesz w każdym większym sklepie z butami. Moje, o ile dobrze pamiętam są firmy Scholl i powtórzę, jestem z nich bardzo zadowolona. Również nosiłam je przy sandałkach i nie zauwazyłam aby specjalnie się przesuwały. Tylko muszę je przytrzymywać kiedy wsuwam stopę do buta

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

W katalogu o6 te poduszeczki są na 127str.

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:21   #600
renia0809
Wtajemniczenie

ufff...20 stron a mnie tylko 4 dni nie było, szalone kobitki
ja czekam na swego pana paczkowego ale chyba niestety dotrze dopiero w poniedziałek
u mnie w brakach tylko produkty z oferty specjalnej ze strony internetowej:
- komplet biżu mimosa
- komplet biżu justine
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości