|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
, więc sobie to daruję
|
|
#572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie bardziej lubi masować mnie niż być masowanym Kiedyś był w serii Solutions masażer z fioletowymi wypustkami (takie fioletowe kręcące się kulki masujące), że niby pomaga to zwalczać cellulit ha ha. Mój mąż właśnie uwielbiał mnie tym masować dla mnie to było średnio przyjemne, ten plastik czasem drapał Jakby ten tajski był przyjemniejszy to chętnie bym wypróbowała, tylko to słowo "ceramiczny" mnie odstrasza- kojarzy mi się z czymś zimnym i niemiłym. Z drugiej strony jest w kat. napisane: napełnić ciepłą wodą, więc może nie byłoby tak źle ? P.S. Do masażu plecków używamy z TŻ hawajskiego balsamu do masażu (została już nam końcóweczka.... )
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie marmurkowego różu do twarzy, czy jest on godny polecenia? Szukałam na KWC ale niestety nie ma o nim żadnych opinii
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś kiedyś pisał, że jest on właście różowy, a nie marmurkowy; ale w 05 czy 06 jest w dużej promocji, więc go kupię;
|
#576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pomogę, bo sama nie mam, ale polecam szybkie przeszukanie wcześniejszych wątków. Jak wpiszesz "marmurkowy" powinny Ci wyskoczyć jakieś opinie pozdrawiam![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
#577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez uwielbiam masaze w wykonaniu mojego TŻ .Często tez masuje sobie sama uda i pośladki takimi specjanymi drewnianymi przyrządami (są tez zrobione z naturalnych włókien i koralowców),kiedyś zakupiłam je u znajomej (działa w konkurencji ) i bardzo sobie je chwalę.
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje jamapi i Yorki
Właśnie też mam chęć go sobie zakupić, zaraz przeszukam wątek. Pozdrawiam
|
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
co sądzicie o żelowych poduszeczkach pod stopy???opłaca sie czy tandeta
|
|
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czarna heidii baaaarzdo mi się podoba i czaje się na nią w katalogu 5 bo w 4 już mam spore zakupy ![]() Cytat:
Też zamawiałam w środe i bede paczkę miała punkt 9 we wtorek
|
||
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jakie sa te z avonu, bo ich nie mam. Mam za to z jakiejs innej firmy i muszę powiedzieć, że sa naprawdę świetne. Mogę przetanczyć całą noc na wysokich szpilkach i nie mam zadnych odciskow na poduszkach stóp. Jest w nich dużo wygodniej.
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#582 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bez bólu, ale niestety przesuwały się. Próbowałam kilka razy je wkładać, ale się nie udało, bo po chwili skakania przesuwały się od nowa i wyłaziły poza but . Dodam, że próbowałam zarówno na gołą stopę jak i rajstopy, ale w obu przypadkach klapa. Mam rozmiar buta 38 więc moja stopa nie ma jakiś nietypowych wymiarów![]() edit: wkładałam je do sandałków
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2010-02-20 o 12:55 |
||
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki przy sobocie!!
mam pytanie o podkład w płynie idealny kolor ten w kwadratowej szklanej buteleczce- jak on się sprawuje?mam puder sypki z idealnego koloru i jest super dlatego zainteresowałam się podkładem ale przy takiej cenie 34,90zł to wole się najpierw poradzić ![]() dziękuje za wszelkie opinie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#584 |
|
Rozeznanie
|
tak piszecie o tej heidi, że chyba się na nią skuszę, trzeba tylko najpierw policzyć czy kupią mi ją klientki:p napaliłam się już na VERENE z 05 i ta musi być moja ,bo teraz z 04 z demo biorę pierścionek Gabriella, tylko nie wiem jaki rozmiar. Niby pasuje 8 bo widzę kółko w środku pierścionka no ,ale boję się bo nie chce go zwracać, jest taki sliczny.
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Yorki o ile dobrze pamiętam to Ty też masz heidii ? Jak sie sprawuje ? Nic sie nie przetarlo ?Bede wdzieczna za relacje
|
|
|
|
#586 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziekuje mazia za dodatkowe zdjecia z ht
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
przez przypadek wyłączyłam subskrypcję i zapomniałam o tym wątku a tu już 10 część ![]() Co do zamówienia u mnie przez obcą babkę - wszystko poszło OK, okazało się że pracuje na mojej uczelni i znalazła tam katalog (zupełnie przypadkiem zostawiłam ). Także jest nowa klientka Z k03 chyba przekroczę 500zł , ale niestety w 3 turach zamówień No ale lepszy rydz niż nic, w końcu nie dokładam na próbki i rzeczy dla siebie |
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie te podusie sa? bo jakos niezauwazylam ich...
|
|
|
|
#589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wkładek do butów to przetńczyłam w nich sylwestra (w butach w której je włożyłam po ok 1 godz chodzenia mam mega odciski ale buciki są śliczne więc się czasami poświęcam )nie miałam żadnych odcisków, stopy rano mnie nie bolały więc byłam bardzo zadowolona. Jedny minus to, to, że przed północą zaczeły się przemieszczać w butach... (buty miały odkryte palce, nie wiem, czy to przypadkiem nie z tego powodu tak wędrowały) Nie używałam nigdy wkładek innych firm, więc ciężko mi je porównywać ale myślę, że warto spróbować
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-02-20 o 13:36 |
|
|
|
|
#590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na KWC ma również dobre opinie, mam kolor natural beige czy cos podobnego |
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
hmmm przesuwaly sie w odkrytych butach a mi raczej chodzilo zeby je kupic do zakrytych szpilek bo jakos mnie pieka w nich stopy i mam pecherze na spodzie stopy,chyba sproboje
|
|
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę, że taka jest na pewno wezmę ten zestaw bez względu na odcienie podkładu i szminki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Hejka Wam wszystkim,
bardzo Was prosze o komentarze co do tej zimowej serii-maseczki,kremu na dzień i pianki do mycia twarzy, czy są skuteczne,jak działają do jakiec cery najlepiej się nadają??? Bardzo zależy mi na Waszych odpowiedziach
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie chodziło mi o przebawrwienia czy kryje. No to super dziekuje ![]() tylko jaki kolorek- nad tym też muszę się zastanowić
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2010-02-20 o 14:21 |
|
|
|
|
#596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
mnie tak piekły stopy od spodu ze czułam jakbym szła po ogniu,dlatego tak się zaczełam zastanawiac nad tymi poduszeczkami, a jakiej sa grubosci??bardzo cieniutkie??
|
|
|
|
#598 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- W katalogu o6 te poduszeczki są na 127str.
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff...20 stron a mnie tylko 4 dni nie było, szalone kobitki
![]() ja czekam na swego pana paczkowego ale chyba niestety dotrze dopiero w poniedziałek ![]() u mnie w brakach tylko produkty z oferty specjalnej ze strony internetowej: - komplet biżu mimosa - komplet biżu justine
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

). Jest na stronie z tajską serią i z opisu wydaje się być całkiem, całkiem
, więc sobie to daruję 

supercziroł
Zdecydowanie bardziej lubi masować mnie niż być masowanym
Kiedyś był w serii Solutions masażer z fioletowymi wypustkami (takie fioletowe kręcące się kulki masujące), że niby pomaga to zwalczać cellulit ha ha. Mój mąż właśnie uwielbiał mnie tym masować
Jakby ten tajski był przyjemniejszy to chętnie bym wypróbowała, tylko to słowo "ceramiczny" mnie odstrasza- kojarzy mi się z czymś zimnym i niemiłym. Z drugiej strony jest w kat. napisane: napełnić ciepłą wodą, więc może nie byłoby tak źle
)

)
mam pytanie o podkład w płynie idealny kolor ten w kwadratowej szklanej buteleczce- jak on się sprawuje?
, ale niestety w 3 turach zamówień
ale buciki są śliczne więc się czasami poświęcam