Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-19, 23:28   #91
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV

To powiedz mu, żeby się żenił z tym kolega i razem sobie wybrali obrączki!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 23:29   #92
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
To powiedz mu, żeby się żenił z tym kolega i razem sobie wybrali obrączki!
Dobrze powiedziane!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 23:30   #93
zetafon
Zakorzenienie

no mogłam tak powiedziec ale nie pomyslalam.tak pewnie bedzie do 5 marca bo kolega wyjezdza w tym terminie.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 00:58   #94
MissBiscuit
Raczkowanie

Wpadłam tak tylko się przywitać
Odwyk mi idzie dobrze, nic zbędnego raczej nie kupiłam ostatnimi czasy. Wybaczcie, że się listą zużyć nie pochwalę ale mi się zawsze zapomina żeby zapisać co zużyłam. Kupiłam tak od stycznia z 4 rzeczy -wszystkie niezbędne. No ale nadal zapasy mam wielkie
Buziaki
MissBiscuit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 09:51   #95
zetafon
Zakorzenienie

miss biscuit to gratuluje ze ci dobrze idzie.oby tak dalej

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-20, 10:46   #96
Iwona 25
Zakorzenienie

Luskap- ile masz smarowideł do ciała bo zapomniałam
Zetafon- ja Cię czytam,wyluzuj,może Twój narzeczony ześwirował przed ślubem,niektórzy tak mają,
a pomysł z tym wyborem obrączek- to chyba jakiś żart

ja nadal chora kaszlę,smarkam i harczę,proszę się pomodlić o moje zdrowie
jedyny kosmetyk u mnie w liczbie pojedyńczej- płyn do higieny intymnej-300ml w pompce- ziaja-bo przelałam,jestem z siebie dumna jednym słowem minimalna liczbaoptymalna,jak to ładnie brzmi,hehe
- reszta marnie stoi nadal na półkach- a nie sorki-żel z lidla Cien Pool- 300ml przelałam znowu do pojemnika z pompką do uzytku jako mydło w płynie- jestem genialna,wpadamw samozachwyt,hehe

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2010-02-20 o 10:49
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:14   #97
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
a tak na powaznie to jak lubisz sie smarowac roznymi balsamami to moze wez 3 rozne ,np o zapachu ciezszym,lzejszym i jakims neutrlanym i nimi sie smaruj na zmiane.nie znudza ci sie tak szybko i kiedys wywalisz 3 puste opakowania na raz
ja tak robilam.
ja tak wlasnie nie moge, bo nie balsamuje sie codziennie, i potem nie moge przemeczyc tych kilku opakowan na raz mimo to najwiecej balsamow mi zawsze w wakacje schodzi, no bo wiadomo, po palaniu skora sie przesusza i trza codziennie smarowac
w styczniu jedno duze maslo oddalam w wymiance, w grudniu tez oddalam 2 balsamy, ostatnie zuzycie balsamu mam z pazdziernika! (a wczesniejsze z sierpnia)
musze sie zaczac intensywniej balsamowac, bo tych 8 ktore mam w tej chwili za Chiny ludowe nie zuzyje przed uplywem terminu waznosci (mowie tu tylko o zwyklych balsamach, bo antycellulitowe albo jakies np z drobinkami brokatu albo brazujace to jakos schodza).
to pewnie przez to, ze ja raczej nie mam jakiejs masakrycznie suchej skory i balsamuje w sumie tylko lydki, ewentyalnie ramiona (bo na uda idzie zawsze antycell). ale jak mam ochote sie cala wybalsamowac to uzywam brazujacego, coby miec ladny koloryt o tej porze roku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 12:19   #98
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie znowu wkurzylam na TZta.
namowil mnie zebym poszła z nim dzisiaj po 23 do knajpy gdzie pracuje jego kumple zeby załatwic kolege DJja na nasze wesele.więc ja zmeczona siedze do tej 23,umalowana i gotowa do wyjscia(nigdzie dzis nie wychodzilam wiec sie pomalowalam specjalnie).
dzwoni TZ zebym zostala w domu bo on pojdzie sam z kolega bo sobie z nim nie moze pogadac a ja bede im tylko przeszkadzac i wlec go do domu.powiedzialam ze sory ale zmienia zdanie w ostatniej chwili i ze juz pojde skoro sie wyszykowalam.on mowi ze jutro pojdziemy wszyscy razem.ja na to zeby robil co chce i powiedzialam papa.juz 2raz w tym tyg.
i wiecie co?postanowilam ze go oleje jutro przed imprezą i mimo ze bedzie chcial zebym z nim jutro poszła to ja zrobie mu zupełnie na odwrót.dzis zmarnowalam caly wieczor,maseczek sobie nie zrobilam bo czekalam jak ten kretyn.jutro pojde z kolezanka na piwo albo na impreze. i powiem ze nie ide z nim w ostatniej chwili,a co...niech poczuje sie jak ja i tyle,chociaz pewnie i tak nie zrobi to na nim wiekszego wrazenia.zreszta i tak ma tam byc taka laska której nie trawie i zawsze jak sie znajde kolo niej to ona mnie wkreca w jakies intrygi miedzy nia a jej facetem.mimo ze staram sie z nia gadac o tematach w stylu,,jak tam twoj pies" to i tak sie okazuje ze jej mowilam jaki jej facet jest zły i ze rzekomo namawiam ją do zerwania.mimo ze unikam jakichkolwiek zwiazkowych tematów.znajomy ma wtedy pretensje do mnie a ja ostatnim razem sie wsciekłam i rzuciłam talerzem o podłoge ze mnie wkręcaja w cos z czym nie mam nic wspolnego.nie wiem czy ludziom sie nudzi??mysla ze ich zycie jest punktem nr dla mnie?wsciekła jestem.ide sie myc i do spania.przytule jeszcze kota zeby sie uspokoic.jak dobrze ze chociaz mojego kotka mam.

pewnie nikomu nie bedzie sie chcialo tego czytac,ale przynajmniej sie troche wyżaliłam
ja bym sie odegrała na Twoim miejscu ,tak jak piszesz .Co on sobie myśli ?!
Czytałam tez o obraczkach i jestem w szoku !
Cytat:
Napisane przez MissBiscuit Pokaż wiadomość
Wpadłam tak tylko się przywitać
Odwyk mi idzie dobrze, nic zbędnego raczej nie kupiłam ostatnimi czasy. Wybaczcie, że się listą zużyć nie pochwalę ale mi się zawsze zapomina żeby zapisać co zużyłam. Kupiłam tak od stycznia z 4 rzeczy -wszystkie niezbędne. No ale nadal zapasy mam wielkie
Buziaki
Hej Cieszymy się
Stary 2010-02-20, 12:50   #99
zetafon
Zakorzenienie

pogadalam sobie z TŻtem.przeprosil i ogolnie jest juz dobrze.stwierdzil ze nie chcial zebym sie poczula mniej wazna i ze i tak jestem dla niego na 1 miejscu i jak chce to nie pojdzie nigdzie dzisiaj.powiedzial ze brakowalo mu odskoczni od codziennosci i dla tego chcial z nim sam wczoraj wyjsc.mamy za godzine isc na obiad a potem na lody a wieczor mamy spedzic razem.zobaczymy co z tego bedzie.ja juz wyluzowałam.

ania to chyba musisz sie smarowac codziennie zeby to zużyć.ja wykanczam balsam o pojemnosci 200ml w miesiac,jeszcze zalezy jaki to jest ale zwykle miesiac mi to zajmuje.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-20, 18:52   #100
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Miałam iść dziś do lumpka (najtańszy dzień w tygodniu ) zapolować na jakąś męską koszulę i zapomniałam . A koszula mi potrzebna do przerobienia na bluzeczkę z krótkim rękawem, na którą się napaliłam czytając wątek o DIY
pokaż zdjęcie tego co chcesz sobie zrobić
Cytat:
pogadalam sobie z TŻtem.przeprosil i ogolnie jest juz dobrze.stwierdzil ze nie chcial zebym sie poczula mniej wazna i ze i tak jestem dla niego na 1 miejscu i jak chce to nie pojdzie nigdzie dzisiaj.powiedzial ze brakowalo mu odskoczni od codziennosci i dla tego chcial z nim sam wczoraj wyjsc.mamy za godzine isc na obiad a potem na lody a wieczor mamy spedzic razem.zobaczymy co z tego bedzie.ja juz wyluzowałam.
to dobrze że sobie wyjaśniliście bo jak czytałam co pisałaś wcześniej to myślałam że to jakieś żarty

tak w ogóle to pozbyłam się wczoraj odżywki w sprayu loton kaszmir w tym miesiącu na pewno pójdzie mi pasta do zębów vademecum i tisane do ust znów poległam w tym miesiącu ale mam mocne postanowienie poprawy na przyszłość
tak w ogóle to co tak tu cicho??
Stary 2010-02-20, 19:07   #101
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Miałam iść dziś do lumpka (najtańszy dzień w tygodniu ) zapolować na jakąś męską koszulę i zapomniałam . A koszula mi potrzebna do przerobienia na bluzeczkę z krótkim rękawem, na którą się napaliłam czytając wątek o DIY
kurde, przepadłam przez Ciebie
tak sobie kliknelam w link ktory podalas... i przeczytalam caly tamten watek na raz juz mam mnostwo pomyslow i buszuje po all w poszukiwaniu roznuch cudow

p.s. wlasnie nie wiem co dzis tu taka pustka, ale pewnie wszystkie maja lepsze zajecia na sobotnie wieczory niz siedzenie przed kompem u mnie wszyscy z mieszkania do domkow pojechali, wiekszosc znajomych tez, i tak siedze jak ten palec
/moze ktoras z Was jest z poznania i ma chec na kawe lub piwo?/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-20, 19:11   #102
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Baardzo chciałabym dołączyć do odwyku zwłaszcza na luty i marzec

Co prawda odwykuję już jakiś czas i to nawet z niezłym skutkiem (kupiłam w lutym tylko 3 rzeczy), ale zawsze może być lepiej strasznie kuszą mnie niepotrzebne rzeczy

Przeglądałam dzisiaj katalog z Avonu, ale mi się podoba zapach serii Róża&Brzoskiwnia.
Cześć Nosku

Wachałam tą serię w biurze i pachnie bardzo delikatnie, prawie nic nie czuć

Cytat:
Ja się nakręcam na naszyjnik Adima, zastanawiam się tylko, jak będzie się prezentował na mojej niewysokiej postaci - czy czasem nie zwiśnie mi do pępka
Mam go
Ja tez jestem mała (163) a i tak jest super Można tez nim szyję okręcić 2 razy i jest krótszy.

Cytat:
Dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście i mam nadzieję, że rozmowa odniesie pozytywny skutek

Ja rozumiem, że męskie przyjaźnie wyglądają inaczej niż kobiece, do tego kobiety są skłonne (nie wszystkie, ale chyba większość) zrezygnować z babskiego spotkania na rzecz faceta, podczas gdy dla facetów kolega to niemal świętość, ale na miłość Boską ... to nie miało być wyjść do klepu po bułki i mleko tylko "troszkę" poważniejsze zakupy

U mnie w końcu ruszyło ... na szczęście tylko w zużyciach: zużyłam peeling do ciala gruszkowy Joanny i krem do stóp lawendowy z Avonu.
Tym samym mam tylko 1 peeling (pomarańczowy z Ziaji) i 2 kremy do stóp w użyciu i 0 w zapasach

Też wpadłam wątek DIY i wczoraj przerobiłam jedną torebeczkę - usunęłam pasek i na jego miejsce dałam łańcuch a końce związałam z przodu torebki. Postaram się jutro wrzucić zdjęcie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-20 o 19:13
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:34   #103
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
pokaż zdjęcie tego co chcesz sobie zrobić
A proszę bardzo KLIK . Ten wątek to kopalnia pomysłów

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
kurde, przepadłam przez Ciebie
tak sobie kliknelam w link ktory podalas... i przeczytalam caly tamten watek na raz juz mam mnostwo pomyslow i buszuje po all w poszukiwaniu roznuch cudow

p.s. wlasnie nie wiem co dzis tu taka pustka, ale pewnie wszystkie maja lepsze zajecia na sobotnie wieczory niz siedzenie przed kompem u mnie wszyscy z mieszkania do domkow pojechali, wiekszosc znajomych tez, i tak siedze jak ten palec
/moze ktoras z Was jest z poznania i ma chec na kawe lub piwo?/
Też połknęłam wątek w całości jednego dnia . Zaczęłam przez niego oglądać się za paskami z ćwiekami, męskimi koszulami itp Teraz żałuję czystek jesiennych w szafie, bo miałabym co przerabiać - poleciały 2 za duże koszule i torebka idealna do naćwiekowania

Szkoda, ze do Poznania mam tak daleko...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam go
Ja tez jestem mała (163) a i tak jest super Można tez nim szyję okręcić 2 razy i jest krótszy.
(...)
Też wpadłam wątek DIY i wczoraj przerobiłam jedną torebeczkę - usunęłam pasek i na jego miejsce dałam łańcuch a końce związałam z przodu torebki. Postaram się jutro wrzucić zdjęcie.
Wiem, to kolejna rzecz, na którą zwróciłam uwagę zachęcona m.in. Twoją opinią . Chyba się skuszę - a miałam tym razem nic nie brać

Czekam na fotkę Twojego DIY

Byłam dziś na basenie, a teraz siedzę z maską na włosach. W planach na wieczór domowe SPA, ale zużyć nie przewiduję

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:42   #104
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
A proszę bardzo KLIK . Ten wątek to kopalnia pomysłów
jaka słodka, też chcę taką
Stary 2010-02-20, 19:57   #105
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja tez chcę

Ale mam 2 lewe ręce do takich rzeczy

Dzięuję za opinię na temat kremu pod oczy Anew
Jednak wezmę te pojedyncze za 14,50 - rano i tak nie używam, więc szkoda by było, żeby ta część się zmarnowała.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-20 o 21:07
Stary 2010-02-20, 22:25   #106
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Wreszcie coś drgnęło ze zużyciami poszedł peeling do ciała i krem do twarzy

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:47   #107
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Luskap- ile masz smarowideł do ciała bo zapomniałam

ja nadal chora kaszlę,smarkam i harczę,proszę się pomodlić o moje zdrowie
jedyny kosmetyk u mnie w liczbie pojedyńczej- płyn do higieny intymnej-300ml w pompce- ziaja-bo przelałam,jestem z siebie dumna jednym słowem minimalna liczbaoptymalna,jak to ładnie brzmi,hehe
- reszta marnie stoi nadal na półkach- a nie sorki-żel z lidla Cien Pool- 300ml przelałam znowu do pojemnika z pompką do uzytku jako mydło w płynie- jestem genialna,wpadamw samozachwyt,hehe
Zobacz Lista w moim podpisie
Ja też jestem coraz bardziej chora Gratuluję zużyć, ja też doszłam w paru kategoriach do 1 sztuki bez zapasu- m.in krem pod oczy, płyn do hig. int. jeden został na 2 użycia i 1 cały, mam też mało szamponów (3 w tym 1 na wykończeniu), tylko 2 tusze do rzęs, 2000cal już mi się powoli kończy i 1 serum do biustu.
Cytat:
ja tak wlasnie nie moge, bo nie balsamuje sie codziennie, i potem nie moge przemeczyc tych kilku opakowan na raz mimo to najwiecej balsamow mi zawsze w wakacje schodzi, no bo wiadomo, po palaniu skora sie przesusza i trza codziennie smarowac
w styczniu jedno duze maslo oddalam w wymiance, w grudniu tez oddalam 2 balsamy, ostatnie zuzycie balsamu mam z pazdziernika! (a wczesniejsze z sierpnia)
musze sie zaczac intensywniej balsamowac, bo tych 8 ktore mam w tej chwili za Chiny ludowe nie zuzyje przed uplywem terminu waznosci (mowie tu tylko o zwyklych balsamach, bo antycellulitowe albo jakies np z drobinkami brokatu albo brazujace to jakos schodza).
to pewnie przez to, ze ja raczej nie mam jakiejs masakrycznie suchej skory i balsamuje w sumie tylko lydki, ewentyalnie ramiona (bo na uda idzie zawsze antycell). ale jak mam ochote sie cala wybalsamowac to uzywam brazujacego, coby miec ladny koloryt o tej porze roku
No to faktycznie wolno ci dość schodzą balsamy. Mi schodzi tak 1 na miesiąc 200-250ml, staram się smarować codziennie, ale nie zawsze mi się chce. I właśnie wolniej schodzą mi brązujace, bo używam jak jest ciepło i mam odkryte ciało, zimą rzadziej, to samo z balsamami z drobinkami- używam tylko latem, ewentualnie na jakąś imprezę.No właśnie, nie mam ani jednego balsamu z drobinkami- będę musiała kupić- pewnie mój ulubiony Sake i ryż a Avonu.
Cytat:
Wreszcie coś drgnęło ze zużyciami poszedł peeling do ciała i krem do twarzy
Gratuluję! Ja dziś wykończyłam próbkę kremu rozjaśniającego Iwostin. Mało, ale zawsze coś.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 23:22   #108
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

zuzylam dzis kallosa mlecznego do wlosow, co mnie raduje niezmiernie teraz w ruch idzie odzywka pantene restoratives /juz nieco napoczeta/
Stary 2010-02-21, 06:23   #109
porzeczka2602
Zakorzenienie

Gratuluje zużyć
Ja też mam 2 lewe ręce do szycia ale koszula piękna.
Podziwiam te z was, które w miesiąc zużyją balsam 200 ml ja nie umiem, zajmuje mi to 2-3 miesiące ale z dużych mam tylko czerwonego garniera 400 ml i masło z avonu sss do ciała 200 ml a tak to miniaturki.
W tym miesiącu powinnam zużyć jeszcze chłodzący żel po opalaniu z avonu do peelingu kawowego bo zostało na raz a potem wykorzystam balsam do opalania (pół butelki) i tym sposobem pozbęde się zaczętych resztek nie nadających się do "normalnego" użytkowania".

No i chyba zgrzeszę bo chodzi za mną krem do rąk oriflame wiśniowo-kawowy

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2010-02-21 o 06:32
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 06:26   #110
loverynka
Zakorzenienie

Idę malować mamę EXa. Jestem zestresowana, pół nocy zasnąć nie mogłam.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 08:02   #111
Iwona 25
Zakorzenienie

luskap- trochę tego masz, a ja harczę jak stary gruźlik,masakra totalna

powiedziałam dla tego chłopaka z którym miałam się spotkać,że i tak nie widzę w nas przyszłośći, bardzo mi smutno i przykro,ale po rozwodzie to trudniejsze niż myślałam....komuś tak po prostu zaufać zresztą,
-on ma jakąś tam dziewczynę z którą cały czas zrywa-ona ma 23 lata hehe on 30-ja 29 rocznikowo
- ja czekam na innego człowieka,wierzę,że w końcu spotkam tego właściwego, bo ten jak to powiedział"nie potrafię być sam"- musi mieć jakąś kobietę przy sobie, mi to utkwiło w pamięci i jakoś nie potrafię zaufać
Stary 2010-02-21, 08:26   #112
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Podziwiam te z was, które w miesiąc zużyją balsam 200 ml ja nie umiem, zajmuje mi to 2-3 miesiące ale z dużych mam tylko czerwonego garniera 400 ml i masło z avonu sss do ciała 200 ml a tak to miniaturki.
a smarujesz się codziennie? wtedy 200 ml zejdzie na pewno

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 08:44   #113
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Idę malować mamę EXa. Jestem zestresowana, pół nocy zasnąć nie mogłam.
Trzymam kciuki za spokojne i sympatyczne spotkanie . Opowiedz później, jak było.

Również należę do tych osób, które wolniej zużywają balsamy . Kupionego gdzieś koniec listopada-początek grudnia masła 400ml mam już mniej niż połowę, ale przecież mamy prawie koniec lutego, a masło jest treściwe . Balsamami smarowałam się częściej niż masłem, za to były rzadsze, więc wydajniejsze - i na jedno wychodzi

Nie biorę tym razem nic kosmetycznego w Avonie Pierwszy raz od baaardzo długiego czasu nic mnie nie kusi. Ulegnę tylko naszyjnikowi Adima

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 09:01   #114
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
luskap- trochę tego masz, a ja harczę jak stary gruźlik,masakra totalna

powiedziałam dla tego chłopaka z którym miałam się spotkać,że i tak nie widzę w nas przyszłośći, bardzo mi smutno i przykro,ale po rozwodzie to trudniejsze niż myślałam....komuś tak po prostu zaufać zresztą,
-on ma jakąś tam dziewczynę z którą cały czas zrywa-ona ma 23 lata hehe on 30-ja 29 rocznikowo
- ja czekam na innego człowieka,wierzę,że w końcu spotkam tego właściwego, bo ten jak to powiedział"nie potrafię być sam"- musi mieć jakąś kobietę przy sobie, mi to utkwiło w pamięci i jakoś nie potrafię zaufać
Nie chcesz mu dać nawet szansy?

Instagram

Stary 2010-02-21, 09:18   #115
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
a smarujesz się codziennie? wtedy 200 ml zejdzie na pewno
Codziennie smaruje łydki a całe ciało .... staram się, ale jesienią i zimą trudniej mi.
Walcze z lenistwem w każdym razie

Stary 2010-02-21, 10:08   #116
Hosenka*
Zakorzenienie

Ostatnio smaruję się sumiennie - całe ciałko
Już nawet zwykły balsam bardzo poprawia wygląd pośladków - gdy skóra jest nawilżona i wymasowana to od razu lepiej wygladają.

Instagram

Stary 2010-02-21, 10:56   #117
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
zuzylam dzis kallosa mlecznego do wlosow, co mnie raduje niezmiernie teraz w ruch idzie odzywka pantene restoratives /juz nieco napoczeta/
ja go męcze ,już mi zostało na kilka użyć ale musze przyznac ,że dobry jest
Stary 2010-02-21, 11:13   #118
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Ostatnio smaruję się sumiennie - całe ciałko
Już nawet zwykły balsam bardzo poprawia wygląd pośladków - gdy skóra jest nawilżona i wymasowana to od razu lepiej wygladają.
ja wczoraj uzylam olejku antycell z biochemii urody. jasny gwint, jak to dziwnie pachniało ale wchlonal sie bardzo ladnie. po jednym uzyciu nie wiem jak z dzialaniem ale bede testowac.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
ja go męcze ,już mi zostało na kilka użyć ale musze przyznac ,że dobry jest
tez bylam zadowolona, ale teraz zuzywam systematycznie te odzywki co mam, bo chce kupic lorysa czekoladowego co prawde nie mialam i nie uzywalam, ale sadze ze musi byc bossski 1000ml na all z przesylka wyjdzie mi ok 35zl, z tego co patrzylam, a taka litrowa odzywka to mi na pol roku starczy pragnę jej
Stary 2010-02-21, 11:13   #119
Iwona 25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcesz mu dać nawet szansy?
on mnie spytał o to samo

myślę,że to było by nie fair wobec Niego,że mam dystans,nie ufam mu itp. a dla mnie taki związek to porażka,może za rok dojrzeję do czegoś bardziej konstrukcyjnego

dziś kupiłam chusteczki do nosa
kończy mi się malutki Nivea,niebawem zacznę ten nowy 30 ml kremik Nivea klasyczny- mój nos jest poszarpany pod spodem strasznie a ten krem koi nochala
Stary 2010-02-21, 13:16   #120
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
dziś kupiłam chusteczki do nosa
kończy mi się malutki Nivea,niebawem zacznę ten nowy 30 ml kremik Nivea klasyczny- mój nos jest poszarpany pod spodem strasznie a ten krem koi nochala
spróbuj maść majerankową, super goi i nie podrażnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości