|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
ja tam mam całe życie bałagan więc już się przyzwyczaiłam ![]() Cytat:
*
|
|
#4472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4473 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja zauważyłam Gniotku ;*Cytat:
![]() Cytat:
Brawooo ja od początku ferii zrobiłam tylko 2 arkusze z matmy ale za to intensywnie uczę się z ang ja. idę dzisiaj do przyjaciółki na malą domówkę, a za oknem nieciekawie,wszędzie chlapa,mokrooo. w ogóle (2/19/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne |
|||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17320025]
ja zauważyłam Gniotku ;*idę dzisiaj do przyjaciółki na malą domówkę, a za oknem nieciekawie,wszędzie chlapa,mokrooo. w ogóle (2/19/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne Tyś niezawodna. ;*U mnie też, rano wyszłam z Sońką (8:30 ), to padało, a rodzice się dziwili, czemu dłużej z nią nie pochodziłam. Wysikała się i zawinęłam ją do domu. (i położyłam się z powrotem do łozia. )A teraz pada jeszcze bardziej.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#4475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Moje ulubione przedmioty.
![]() Wśród nich znajdowałaby się biologia gdyby nie ta zoologia. ![]() Już nawet botanikę polubiłam. Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17320025]Brawooo ja od początku ferii zrobiłam tylko 2 arkusze z matmy ale za to intensywnie uczę się z ang idę dzisiaj do przyjaciółki na malą domówkę, a za oknem nieciekawie,wszędzie chlapa,mokrooo. w ogóle (2/19/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne Ale poczułam się fajnie. Brawo za angielski. ![]() Żeby ten cholerny śnieg rozpuścił się czym prędzej. ![]() ![]() Cytat:
![]() To jest wcześnie, tak? ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Spadowywam sprzątać. A potem wezmę się za powtórki z biologii i chemii. Ommm. Miłego dnia.
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież właśnie to napisałam ![]() byłam u mojej P., poplotkowałyśmy, dawno się nie widziałyśmy ![]() a dzisiaj wpada M., A. i A2. na film studniówkowy
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
hey Piękne ;*
nie cytuję, bo ja tak tylko przelotem.. nie mam humoru a nie chcę go Wam psuć, żebym nie wyszła na jakąś smętniare. ![]() melduję się i idę.. życząc miłego dnia, zajrzę potem
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, malinowe, nie piłam nigdy, musi być pyszne
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17320025] w ogóle (2/19/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne ![]() Robię stajnie, możecie mi coś powysyłać
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U siebie w pokoju Tak to sprzątam, idę zaraz podkurzać i umyć podłogi ![]() Cytat:
U mnie w klasie polski R zdaje 8 osób, w tym ja Mamy straszną polonistkę(stara panna, więc wiecie) i jej się przyznały tylko 3 osoby do zdawania polskiego R.. Ja mam to rozszerzenie od września zadeklarowane, większość osób dopisywała w dzień jak dyrektorka u nas była z deklaracjami(w mojej szkole był to termin ostateczny). No i teraz przykład mojej koleżanki, która polskiego rozszerzonego nie miała w planach. Dowiedziała się, że ja mam to też dopisała.. Bez sensu.. ![]() Idę myć podłogi ![]()
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
jeeej, chyba z 10 razy się logowałam tutaj. Co nadusiłam "odpowiedz" to mi się wylogował.
![]() ogarnęłam funkcje, genezę i atrybuty państwa. Teraz czas na odpoczynek. no i zapomniałam co chciałam napisać....aaa wiem. Też muszę zbudować tą stajnię. i muszę powiększyć farmę, ale mnie na razie nie stać (250 000$) ![]() wiecie co wczoraj poczułam jak wyszłam na dwór >WIOSNĘ< ed. dziewczyny nie wysyłajcie mi drzew, nie lubię ich.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-20 o 16:02 |
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;*No wcześnie jak na sobotę. ![]() Co do sprzątania mieszkania, ostatnio rozpieszczam domowników, bo głównie ja odkurzam, ścieram kurze i myję podłogę. Jakoś mnie to relaksuje.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-20 o 16:22 |
|
|
|
|
#4482 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to jest dopiero hardcore.Cytat:
![]() Cytat:
już niedługooo Cytat:
. i też wolę jak nikogo nie ma w domu.![]() idę się szykowac i lecę do przyjaciółki. miłego wieczorku Żbiczki ;* |
||||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17324032]Żbiczku moja koleżanka w tygodniu gdy jest szkoła wychodzi czasem o 4 nad ranem z psem na krótki spacer
to jest dopiero hardcore.rozumiem Cię bo mam tak samo . i też wolę jak nikogo nie ma w domu.![]() idę się szykowac i lecę do przyjaciółki. miłego wieczorku Żbiczki ;*[/QUOTE] O 4:00 rano. no, ale ma wybór: albo będzie miała amoniak ( ) na dywanie, albo wyprowadzi psa.A ile ten jej piesek ma? Może mogłaby spróbować go stopniowo przyzwyczajać do późniejszego wychodzenia? No właśnie, a TŻ też całkiem lubi sprzątać - jak będziemy mieszkać razem to się pożremy o to, kto ma to robić. Miłej zabawy. ja nie wiem jeszcze, co dziś wieczorem ze sobą zrobię. Na razie ogarnęłam słówka z angielszczesa.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-20 o 16:21 |
|
|
|
#4484 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że nic z tżtem. Cytat:
spoko ![]() Cytat:
![]() kocham wiosnę. to wysyłam Ci stajniowe atrybuty, tylko nie odsyłać mi! ![]() a ja drzewka jak najbardziej, ładne takie sOM, i kasy dużo dajOM ![]() Cytat:
![]() o ja, ja mogę odkurzac tylko, kurzu nienawidze wycierac, bo trzeba zdejmowac kazdy szpargał w ogole to lubie u kogoś sprzątać, a u siebie to średnio tak mimo, że ze mnie niezła pedantka, a może raczej... idealistka Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak jak najbardziej przyjmę wszystko co zbuduje stajnie. ok wtedy wyślę Ci te drzewka skoro tyle dajOM. ejj a czy ja Ciebie w ogóle mam w znajomych? boziu, wstać trzeba i do wosu. Ale kotek mi leży na kolanach tak słodko. Omg
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-20 o 16:44 |
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale wysprzątałam chałupę.
![]() Najdrobniejsze zakamarki wyczyściłam. Później czułam się taka brudna w porównaniu do warunków w domu ( ), że musiałam wskoczyć do wanny. I teraz jest tak faaajnie. Niewiele mi do szczęścia trzeba. No i jest. Jak się spotkamy po maturze ( ) to może wykombinuję, żeby wziąć takie malinowe wino domowej roboty. Mama mojego chrzestnego też robi i wujek obiecał mi to wino. Będę musiała mu przypomnieć. ![]() Cytat:
- Nie, teraz moja kolej! Też się zastanawiałam. [edit: Marta, zboczenie biologiczne, co? ]Widziałam ją.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-20 o 17:01 |
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, widze wlasnie ze się nie mamy, ale nie moge Cie dodać ![]() aż szkoda go ruszac ![]() a jak sie koty czuja? ta reklama mnie rozwala, szczegolnie gdy jem obiad ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- trochę wino musi być! ![]() fejs mi oszalał |
|
|
|
|
#4488 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Panikować będę w kwietniu, maju Cytat:
|
||
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też lubię u kogoś sprzątać, w ogóle grzebać komuś w rzeczach. ![]() No chyba nie chcesz mi powiedzieć, że mocz nie zawiera amoniaku? I że znowu się popisałam.. ![]() Taa.. i wsysnę TŻa rurą od odkurzacza. Za karę. ![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Zaznaczam, że postaram się wziąć ze sobą, co nie oznacza 'wezmę'.
Bo nie wiem czy uda mi się skombinować. Idę do książek, żeby nie żałować zmarnowanego czasu.
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiki, zagłosujcie na mnie, w podpisie mam lynk.
![]()
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no szkoda, ale sam poszedł już. koty czują się lepiej, jedzą, piją, daję im leki. Ale dwóm z nich leci krew z nosa jak psikają. Wydaje mi się, że naczynka mi popękały od gorączki. Wszystko będzie dobrze. ta reklama jest obleśna, fujfujfuj.
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, naprawdę.
![]() Mocz zawiera mocznik i kwas moczowy. ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Klyknęłam. ![]() ---- Idę. )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie u ludziów ![]() jest toksyczny ![]() patrz ile się z nami nauczysz ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() no, to dobrze, że lepiej mi też
|
||
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Dziemkuję.
;*No ale przecież mówiłam o piesku. ;> Nie o człowieku, że obsika dywan.
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Wina mi się nie zacytowało, w ogóle wizaż mi szaleje.
To idę stąd ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Martyna, kliknęłam Ci
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak mi wszystko cytnęło to bedzie dłuuuugi post
![]() Dziekuje ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17303821] a jednak widziałam kawałek [/QUOTE] Mnie najbardziej rozwalil ten facet co opowiadal jak sie z tą panią w lózku obudził. Ale nie było mi go szkoda ![]() Wino ![]() Cytat:
Hej ![]() Beata... Skąd Ty te arkusze bierzesz? Bo mi się już skończyły ![]() ![]() Cytat:
![]() Jaa ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17320025] w ogóle (2/19/10) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne ![]() Cytat:
Chyba mi wszystkiego nie zacytowało ![]() No ale sprawdzę jeszcze
|
|
|
#4499 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeść
![]() Powróciłam cała na szczęście Było super, tak zakopiańsko mówie Wam, ale drożyzna w krakowie, poszłam dziś do galerii i ceny po prostu mnie powaliły. Tylko w Terranovie chyba znalazłam jeszcze końcówkę wyprzedaży i kupiłam sobie sweterek za całe 19 zł. No, ale to taki wyjatek, bo oprócz tego to już niestety masakra. Ale tu napisałyście kurcze, aż nie wiem co cytować Ten test o osobowości robiłam 2 razy i w przeciągu jakiegoś roku może więcej, więc wynik jest dość wiarygodny Wychodziło mi 4w3 - Arystokrata. Większość się zgadza Aa i spóźnione życzenia dla Marty ! Sto Lat! ![]() Ahh chwilowa ucieczka od wszystkiego i niestety nastąpił powrót do maturalnej rzeczywistości.. to takie brutalne
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Przypomniało mi się jak wczoraj mój były-niedoszły Jeżżżu faceci są dziwni
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

a mialam przed 12 

*

no,ale kurczę.. przecież ma swój rozum, co mi do jej matury tak naprawdę

), to padało, a rodzice się dziwili, czemu dłużej z nią nie pochodziłam. Wysikała się i zawinęłam ją do domu.