|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9
Cytat:
Nie chcę, żeby kasa leżała na nieoprocentowanym koncie![]() Może wieczorem poszperam w tych bankowych ofertach. Moja mama całe życie w bankach pracowała, to przynajmniej mi wytłumaczy jakie są haczyki
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś mówił że takie w miarę banki to są PKO, Alior, Milennium ale ja o Milennium mam średnie zdanie ![]() a konto w PKO np zlikwidowałam bo drogo kurcze (za prowadzenie, za przelew, za kartę trzeba bulić) no u nas już były rozmowy i wiemy na czym stoimy ja bym wprost pogadała ale ja o wszystkim ze swoimi szczerze gadam więc
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem że w ogóle mnie nie cieszy że teściowie chcą się wymienić mieszkaniem
Ale oni tacy są - zamknąc dzieci w złotej klatce. To teściowa wybierała TO mieszkanie a Tż było wszystko jedno ... Drugiemu kupili mieszkanie 200m dalej a on nadal z NIMI MIESZKA!! A tamto stoi puste!!sorry musiałam się wygadać
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-20 o 14:25 |
|
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zostało mi jeszcze z czasów banku BPH i rzeczywiście opłaty są za wszystko - za prowadzenie rachunku, za kartę i za przelewy nawet te bankowe. Moi rodzice na razie nie myślą o naszych problemach mieszkaniowych bo jak na razie to oni dobudowali sobie piętro w swoim domku A rodzice TŻ zbierają na nas i siostrę TŻ, która jest rok starsza od nas więc tak jakby na raz wyskoczymy im z pomocą
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto pyta nie błądzia ja mam już zboczenie i za żywo reaguję, wybaczcie a ten niefortunny wpis o konkurencji gdzie odniosłam się do jednej z was już poprawiłam także przepraszam |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Dottta eee no to już rozumiem czemu sie nie cieszysz i pewnie tak samo bym myslala na Twoim miejscu
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Dottta spoko
u P jest cały przedpokój w ciemnej ohydnej boazeri ale że to nieżyjący już tata robił to trzeba szanować ![]() ja i tak ją zlikwiduję, tylko mam nadzieję ze ze strony t... nie będzie żadnych "ale" w końcu to będzie nasze mieszkanie i nie dostaniemy go za darmo ![]() a ty się nie martw na zapas, bo jeszcze dużo czasu do ślubu, dziecka i zamiany mieszkań może wszystko samo się rozwiąże Cytat:
a teraz przelew za darmo, prowadzenie też, wypłata ze wszystkich bankomatów też za darmo
Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2010-02-20 o 14:46 |
|
|
|
|
#2228 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Witam!!! próbuje was nadrobic ale ciężko jest własnie wrociłam z egzaminu na szczęście zdany ufff dzis dzien odpoczynku i od jutra znowu książki bo 2 egz w tygodniu się szykują plus praca jej juz mam dosyc tej seji
![]() : chce odpoczynku isabele któregos razu pisałas o tym ze bedziecie zamiawiac ślub więc u mnie na orzechowej w parafii księża zapisują juz na 2011 i są juz nawet chetni więc trzeba się śpieszyć A na którą godzinę planujecie zamówić
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam...gratisowo zalapalam sie jeszcze na odkuwanie chodnika-pomagalam tacie
masakra,lepsze od aero czy diety;pMicia i tak trzymaj...musisz byc dzielna, to najlepsze co mozesz teraz zrobic-czekac.i pokazac mu,ze nie jestes lalka do zabawy ![]() bambusiek ale ci zazdraszczam jan nadal czekam na przelew![]() jesli chodzi o bank to ja mam wszystko w PKO.konto studenckie i oszczednosciowe.ciotka tam pracuje i dlatego.nie znam sie na bankach wczesniej bylam w BGŻn ale co miesiac brali ciagle na cos ![]() a tel.nie sprzedalam,bo zaproponowal 60zl tylko koles.i byl niemily ![]() a...i w pon umowilam kota na kastrowanie.znow bede ryczec
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
własny domek
pada śnieg dawno go nie było
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby nie to że przy zakupie tego mieszkania głupio było mi sie wtrącać to pewnie teraz było by inaczej. Tak szczerze to ja nawet nie widzę sensu kończenia remontu tego mieszkania Szkoda pakować w nie kasę skoro za 3-4 lata i tak trzeba będzie szukać nowego.
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powodzenia na następnych
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
ponoc Alior bank jest super
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W komisie sprzedawalas? to sie nie oplaca, zawsze dają bardzo bardzo zaniżoną cene... ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- z zubrem jest pko SA a bez zubra pko BP tak? jak cos to mnie poprawcie
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z moją tesciową to różnie - niby ofem się nie wtrąca ale potrafi na Tż takie poczucie winy odcisnąć że on i tak zrobi co ona chce. Jak to mieszkanie remontowaliśmy to ciągle słyszałam że to i to nie, tamto też raczej nie BO: "kiedyś rodzice mogą tu zamieszkać i co jak im sie to nie spodoba?" No k*rwa - to sobie przemalują ściany Za to drugiemu synalkowi CAŁE mieszkanie urządziła
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam za kolejne 2 egz.
|
|
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie buksaj
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
ło dżizys...
W ŻYCIU bym tak nie pozwolila
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jak ona usłyszy że mamy plany inne niż wymiana to zacznie dramatyzować że oni starzy i ktoś musi sie nimi zając |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Dottta nie zazdroszxcze, ale u mnie byloby podobnie z Tesciowa wiec temat mieszkania jest omijany duuuuzym lukiem, bo po co sie denerwowac![]() wladnie robie obiadek ![]() aaa Dotttcia bułki srednie zjadlam jedna na cieplo i mi srednio smakowala
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Ty wiesz ze nam też próbowała. Bo ja wtedy taka świeżynka u nich byłam. Ciągle przylatywała z "propozycjami" jak mamy urządzić. Jakie kafelki położyć itd. Ale na szczęście ja potrafię Tż przemówić że ze mną się wiąże nie z matką i jeśli chce aby ona urządziła mieszkanie to niech z nią zamieszka - i podziałało. No ale przy niej udawał że słucha jej zaleceń...
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Karola - szkoda W ogóle to ona podobno uważa (tak powiedział jej drugi syn) że jest za młoda na babcie i nie powinniśmy sie spieszyć... |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze mu powiedziałaś
|
|
#2245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawno Cie u nas nie było Moja parafia to także ta na Orzechowej. Czyli mówisz, że Wy jesteście już zapisani na Waszą datę?? My planujemy ślub o 16, bo goście mojego TŻ są z regionu, w których śluby są w południe. Wiem ,zę jest to popularna godzina i mam nadzieję, że jeszcze uda się nam na nią zapisać. A powiedz mi jeszcze czy księża z naszej parafii akceptują w ramach kursów przedmałzeńskich takie świadectwa ukończenia tych kursów z liceum??
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
dotta co za su...
jak ja nie lubie takich akcji ale to moja mama bardziej sie wtraca jak juz cos;p wiec jej jeszcze wybacze i latwiej jest juz ustawic heh niz bym miala walczyc z tesciowa![]() Micia bidulko no wkomisie,bo szwagier mi powiedzial,ze tam jestn spoko-jego kumpel tam pracuje.no i fakt ostatnio to dobrze sprzedal tel.takze chyba jemu dam...a gdzie jeszcze mozna sprzedac?na all nie chce... |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej bedzie mowic, ze juz jest za stara ehhhh dobrze, ze moi chociaz mowia, ze wnuka by juz chcieli ![]() oj moja tez sie lubi we wszystko wtracac ale niestety trafila kosa na kamien zawsze jej wysłucham ale i tak robie po swojemu
Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2010-02-20 o 14:46 |
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2250 | ||
|
Wtajemniczenie
|
To juz chyba wieki minęły
Cytat:
Powiedz która to zaraz jej tu manto spuścimy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Nie chcę, żeby kasa leżała na nieoprocentowanym koncie

Ale oni tacy są - zamknąc dzieci w złotej klatce. To teściowa wybierała TO mieszkanie a Tż było wszystko jedno ... Drugiemu kupili mieszkanie 200m dalej a on nadal z NIMI MIESZKA!! A tamto stoi puste!!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Gdyby nie to że przy zakupie tego mieszkania głupio było mi sie wtrącać to pewnie teraz było by inaczej. Tak szczerze to ja nawet nie widzę sensu kończenia remontu tego mieszkania
i powodzenia na następnych