|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
Cytat:
Za długo na tę kolekcję czekałam, żeby bezczelnie sprzedała się w ekspresowym tempie nie czekając na mnie
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() Sama kupilam czarna i jestem bardzo z niej zadowolona, za taka cene super Bylo bardzo duzo tych perel 6-sznurowych za 59 zl, mnie one nie zachwycaja, za duze sa ![]() Co do kolekcji Sonii Rykiel to jak dla mnie jest tragiczna Gdyby nie to, ze to kolekcja limitowana sygnowana znanym nazwiskiem to pewnie nikt by tego nie kupil
|
|
|
#2283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet najbardziej badziewna rzecz z odpowiednią metkę może się sprzedać w ekspresowym tempie, bo to przecież rzecz "od tej osoby"
|
|
#2284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta kolekcja Soni Rykiel jest wg mnie taka słodka i bardzoo kolorowo pasiasta Z tego co wdziałam sporo ludzi mierzyło i odstawiało te ciuchy przy przymierzalni Noo ale co kto lubi, dla mnie to za dużo kokardki z kolorowymi paskami w jednym sweterku itp. Ale jakość tych ciuchów naprawdę dobra![]() Ja wróciłam z bluzką z bufkami w paski i chustą leoparda
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja za nimi wczoraj krążyłam, ale niestety nie było..za dużo ostatnio czerni kupuje, a jak ta szara się prezentowała?? musieli je dokładać dziś, bo wczoraj było kilka sztuk
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A marynarka bardzo fajna, przymierzyłam ją z ciekawości i zaskoczyło mnie że tak dobrze leży (na wieszaku nie wygląda tak fajnie), przez co nie żałuję tych dwóch stów na nią ani trochę ![]() A sukienka? też ją przymierzyłam bo spodobał mi się kwiat na ramieniu, i jak mąż mnie w niej zobaczył to aż zachwycony był I jak tu nie wziąść ![]() Podsumowując: poszłam w zasadzie tylko po ten sweterek, a wróciłam jak widać ![]() Dla mnie największa żenada z tej kolekcji to te buty na rózówych koturnach, masakra co to ma być O_o
|
|
#2287 |
|
catch me if I fall.
|
Olunia, granatowych nie widzialam, a byl w ogole taki kolor?
szary byl ok, taki ciemniejszy, bylo gdzies zdjecie w tym wątku ale ja wole czern ta ecru tez nie byla zla, ale jakos mnie nie bylo dobrze w tym kolorze
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach podobał mi się sweterek w paski (biało-czarne) i czarny z kryształkami.. ale na żywo bardzo mnie rozczarowały ![]() Może ogólnie rzeczy są lepszej jakości niż Jimmy Choo, ale wykończenie niestety niezbyt ciekawe (nierówne, nieestetyczne szwy, cienkie, prześwitujące materiały..) Jedyne rzeczy, które zrobiły na mnie dobre wrażenie, jeśli chodzi o jakość, to sweterki i sukienki w kolorowe pasy Szkoda tylko, że czułam się w nich jak klaun ![]() Nic nie kupiłam, ale nie żałuję, przynajmniej mój portfel nie ucierpiał
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A od tych rzeczy w wielkie kolorowe paskownice to klaunem już od wejścia było czuć, mimo to kobity kupowały i to bez mierzenia ![]() A że mało ludzi to troszkę szkoda, bo się zniechęcą i nie powtórzą więcej kolekcji z jakimś projektantem ![]() Chociaż tu nie tyle design był demotywujący, co chyba też fakt że już raz była kolekcja z Rykiel (bielizna) i to szeroko dostępna, przez co każdy jak już coś tam kupił stwierdził że jakby co to już był widział i nawet kupił i teraz tylko machnął ręką że po co znowu Ale co do jakości to nie do końca się zgodzę bo co do H&M to jednak bardzo dobra jest P.S. A tym razem też ustawiali barierki i częstowali ludzi? Zonk to by był jak by wprowadzili bransoletki a tu nikogo by nie było
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wzięłam też genialne leginsy dla mojej 4 miesięcznej siostry.. przesłodkie...
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu mój przyszły mąż nie był zachwycony tą kolekcją![]() Buty były maskaryczne, chyba też czarne koturny były Jakieś takie kosmiczne.Ciekawe były też opaski do włosów A nie przepadam aż tak bardzo za tym kolorem![]() Możesz pokazać ten sweterek różowy an sobie?Bo go nie mierzyłam,a jestem ciekawa jak wygląda na kimś
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sweterek z chęcią pokażę ale nie mam pojęcia kiedy, rozchorowałam się i leżę w łózku, w sumie cały tydzień nie za dobrze się czułam ale jak dziś wracałam autobusem to tak mnie gorączka wzięła że leżę i za szybko nie powstanę ![]() W sumie dziwne że tak akurat wracając z H&M, przecież równie dobrze mogło mnie rozłożyć już wczoraj, coś organizm czuł że do dzisiaj musi wytrzymać
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny , a widzialyscie te krotkie kurteczki w Lodzi w Manu i Galerii? Po 80zl jak tu kolezanka pisala , bo wlasnie TZ mial mi kupic w Arkadii , ale duze rozmiary sa
I tylko 3 kolory , a ja w Lodzi bede dopiero na tyg
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak już wrócisz do stanu zdrowia to wklej
|
|
#2296 |
|
catch me if I fall.
|
dziewczyny, myslicie ze jest szansa dostac jeszcze te tunike z zalacznika w rozmiarze XS lub ewentualnie S?
![]() jak zwykle w pore sie obudzilam ![]() czy jej posiadaczki moglyby sie wypowiedziec jak z jej jakoscia - skurczyla sie po praniu? mechaci sie?
|
|
#2297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jakoś ten fason nie podoba mi się na mnie |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też - zachęcona zdjęciami - chciałam ją kupić, ale na mnie też dziwnie wyglądała
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc się nie mechaci. Po praniu też się nie skurczyła. Mimo, iz materiał mógłby być bardziej naturalny to i tak jest to moja ulubiona tunika.![]() Aaa i propnuję brać Xs bo ona jest naprawdę duuuuuuuuża
|
|
|
|
|
#2300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pasiastych sweterków/sukienek to się nie wypowiadam, bo owszem lubię paski, ale po pierwsze nie takie grube, a po drugie nie w takich kolorach.. O ile jeszcze ten biało-czarny na zdjęciach wyglądał całkiem, całkiem, o tyle w rzeczywistości zniechęcił kokardą, tą naszywką na rękawie i wzorem pasków, które nie były jednolite ale z takimi jakby przeszyciami ![]() Niestety jak dla mnie takie niedociągnięcia jednoznacznie dyskwalifikują daną rzecz. Może mam dosyć duże wymagania, ale nigdy nie mówiłam, że tak nie jest ![]() Barierek żadnych nie było, niczym też nie częstowali więc jednym słowem lipton ![]() Cytat:
![]() Co do jakości, to tak jak napisałam, dla mnie była bardzo kiepska (zgadzam się, że ich zdjęcia lepiej oddawały ich rzeczywisty wygląd niż tych od Jimmy'iego Choo), tak samo design, ale to już kwestia gustu i tego, co kto oczekuje i czym się zadowala ![]() Cytat:
|
|
#2301 |
|
catch me if I fall.
|
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi
![]() obudzilyscie we mnie nadzieje, w Krakowie juz dawno nie widzialam malych rozmiarow... Mysiaczek, z jakiego miasta jestes? Bedziesz w najblizszym czasie w H&M?
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście może ostatnio w naszych sklepach takie buty jak w załączniku (trzecie od lewej)? Zdjęcie z blooga: http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com/ . Dodała je jako nowe zakupy więc może u nas się już pojawiły? Jeśli któraś z was je widziała to ile kosztowały?
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam dzis srebrna, ale Ske bo w calym poznaniu ich juz nie ma
za 40 zl Wolalabym Xs, bo mam zlota wlasnie w tym rozmiarze, no , ale mowi sie trudno. |
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
koturny
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2306 |
|
catch me if I fall.
|
ona jest teraz przeceniona?
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
tak przeceniona
tzn byla w poznaniu w plazie zostala tylko Lka, ktora kupilam w browarze z mysla o przerobieniu, niestety stwierdzilam ,ze sie nie oplaca i oddalam. A tu dzis rano chodze po plazie patrze a obok mojej Lki wisi Ska,ktorej wczesniej nie widzialam! wzielam bez zastanowienia ![]() Troszke zaluje,ze to jednak nie XS ,bo schudlam i rekawki sa troche luzniejsze ,calosc tez. No ,ale mam zlota Xske (kupiona jeszcze w cenie regularnej) ogolnie to moje ulubione tuniki. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2308 |
|
Miss Pudernica
|
Dziewczyny czy u was są jeszcze jasne torby z suwakiem dookoła? Widziałam w 3 kolorach: czarnym, brązowym i jasnym, zanim się zdecydowałam to mi ją sprzątnęli
Kosztowała 79, 90 zł.
|
#2309 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale tunikę mierzyłam w Rybniku , niestety do Rybnika się już nie wybieram bo wracam do siebie do Gliwic Cytat:
|
||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz wiec jednak dobrze,ze wzielam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Gdyby nie to, ze to kolekcja limitowana sygnowana znanym nazwiskiem to pewnie nikt by tego nie kupil

I tylko 3 kolory , a ja w Lodzi bede dopiero na tyg

Kosztowała 79, 90 zł.