Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 21:08   #1831
abz
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Lindsley moi znajomi na Aleksandra mówią Aleks
To mogli mu dać na imię po prostu Aleks
Jedni znajomi dali dziewczynce na imę Łucja a mówia tylko Lusia, jakby nie mogli nazwać jej Lucyna, bo to chyba bardziej od tego skrót Czepiam sie może, ale mnie to dziwi, tak jak na Magdalenę mówią Lenka, Lenka to Lenka a Magdalena to Magda czy Madzia czy podobnie.
No to się wypowiedziałam

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:23   #1832
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
To mogli mu dać na imię po prostu Aleks
Jedni znajomi dali dziewczynce na imę Łucja a mówia tylko Lusia, jakby nie mogli nazwać jej Lucyna, bo to chyba bardziej od tego skrót Czepiam sie może, ale mnie to dziwi, tak jak na Magdalenę mówią Lenka, Lenka to Lenka a Magdalena to Magda czy Madzia czy podobnie.
No to się wypowiedziałam
hehe w sumie to się zgadzam :tak: u nas to Laura, Majka a chłopak to jeszcze nie wiemy

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:29   #1833
lindsley
Zakorzenienie

Dziewczyny, wy tu wszystkie miłośniczki kotów jesteście a ja się nie znam... Już się zaczął ten czas kiedy koty w szał wpadają? Bo na dworze jakiś przeraźliwie miałczy... U nas kotów nie ma dużo i wszystkie co chodzą są czyjeś tyle, że własnymi ścieżkami krążą więc raczej to nie przybłęda co woła jeść

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:32   #1834
cheakyrockchick
Raczkowanie

witam wszystkie dziewczyny .
mam nadzieje ze "stare" dziewczyny moze mnie pamietaja (przepraszam za okreslenie stare ale wiecie ze nie o wiek mi chodzi).

tity dziekuje ci kochana za pamiec i za ponowne zaproszenie mnie do watku.

wszystkim obecny juz mama i zafasolkowanym dziewczynom (a widzialam ze jest ich sporo) serdecznie gratuluje . za wszystkie starajace sie bede trzymac kciuki .

postaram sie odwiedzac czesciej wasz watek ale nie moge obiecac bo moj dostep do internetu jest ostatnio niestety bardzo ograniczony.

Stary 2010-02-20, 21:32   #1835
weruczek
Zadomowienie

czesc dziewczynki! dzis bylam na szkoleniu, jutro znowu ide, duuuzo nauki. Lindsley, hehe, i tak ci miauczy nad uchem ciagle?:P jak humorek dzisiaj? Kurcze, ja liczylam , ze Malysz najdalej skoczy, na razie jest drugi, oby tak zostalo

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:37   #1836
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Lenka* - dzięki za odpowiedź -fajny kierunek studiów wybrałaś, też się zastanawiałam nad lignwistyką albo filologią ang, ale jakoś tak namotałam sobie w zyciu tą biotechnologią Ustnie tak na pełny etat tłumaczyłam raz przy rozruchu nowej instalacji produkcyjnej, straszny stres...byłam tak zmęczona, że padałam spać o 20 ale miło to wspominam.
Fajnie My mamy mieć teraz takie ćwiczenia w kabinach. Tylko teksty mnie nudzą, ja bardzo lubię właśnie te co wymieniłam + medycyna.
A jak ktoś chce tłumaczyć, to filologia się nie umywa do lingwistyki, min pod względem liczby ćwiczeń i tłumaczeń.

Cytat:
Napisane przez agness813 Pokaż wiadomość
Już kupiony
Wiem...teoretycznie ale wiesz...zawsze rano wiarygodniej bo stężenie hormonu większe
Ty też bądź dobrej myśli,na pewno sam zniknie...ja zamiast nastawiać się na ||,boję się że jest inna przyczyna braku @
Jakoś wytrzymamy Byleby @ nie przyszła

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Lenko Ty to jesteś zorganizowana 2 kierunki, dziennie, zaocznie i jeszcze praca
Teraz na szczęście jestem na L4, inaczej pracy mgr raczej bym już nie miała czasu napisać. Dopiero teraz czuję się jak studentka, mogę się spokojnie uczyć ile chcę, mam czas ugotować obiadek...
Mąż też szczęśliwy, bo teraz nie musi gotować A wcześniej przejął praktycznie wszystkie obowiązki domowe, bo mnie po prostu nie było prawie w domu..

A za kilka miesięcy zamienię studia dzienne na dzieciaczka

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A my byliśmy na deserku i na drinku. I mama się coś obraziła :/ Może za to, że ja się zdenerwowałam, jak mówiła, a po co idziemy, a w domu to już nie można wypić...a tak to mówi, że nigdzie nie wychodzimy....
Moja teściowa mówiła tak samo, jak z nią mieszkaliśmy!!! Cały czas narzekała że siedzimy w domu, a jak gdzieś wychodziliśmy to się nie odzywała nie rozumiem tego

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Ja tylko o jednym Marcelku słyszałam Na szczęscie nie ma go w bliskiej rodzinie hihi
My też będziemy rozważać Marcela, bo to jedno z nielicznych imion, których jeszcze nie ma w naszej rodzinie
Przy okazji, jak brzmi pełna forma tego imienia?? Marcel?? Bo w kalendarzu widziałam tylko Marceli...

Cytat:
Trzymajcie,trzymajcie wcale nie zamierzam się migac,teścik lezy przygotowany w łazience @ nadal brak,piersi bolą a ja z tych nerwów aż rozwolnienia dostałam

Dziewczyny...ja to się chyba spać nie położę
Też tak miałam Nie mogłam zasnąć od tej adrenaliny
A w nocy mi się śniło 2 razy, że robię test i że są II kreski!! Rano nie mogłam uwierzyć, jak naprawdę je zobaczyłam... Ale to było fajne uczucie
Stary 2010-02-20, 21:40   #1837
weruczek
Zadomowienie

Agness, kciukersy trzymam mocno!
Virginia, dzięki za wszystko
Ewurka, mnie sie tez Avatar podobal

Ech, czy wy też tak czasami macie, że strasznie wszystkim zazdrościcie i zapominacie się cieszyć z tego, co macie? qurde, czasami tak mam, okropna jestem:/ wrr.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Lindsley, a wcoraj co w koncu robilas wieczorkiem? Odezwala sie kolezanka?

Stary 2010-02-20, 21:40   #1838
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wy tu wszystkie miłośniczki kotów jesteście a ja się nie znam... Już się zaczął ten czas kiedy koty w szał wpadają? Bo na dworze jakiś przeraźliwie miałczy... U nas kotów nie ma dużo i wszystkie co chodzą są czyjeś tyle, że własnymi ścieżkami krążą więc raczej to nie przybłęda co woła jeść
Już mogą się ścigać także musisz uzbroić się w cierpliwość, bo pewnie się nawołują
Weruczek A czego tak zazdrościsz? Ja tak raczej nie mam, przeważnie się cieszę jeżeli ktoś ma coś czego ja nie mogę mieć, a gdy już to mam to ciesze się podwójnie wiem, że wszystko można mieć jak się chce, poza tym ciesze się z tego co już mam! zawsze o tym mówię TŻ

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2010-02-20 o 21:43
Stary 2010-02-20, 21:50   #1839
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheakyrockchick Pokaż wiadomość
Witaj... Ja pamiętam
Pisz co tam u Ciebie?
Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki! dzis bylam na szkoleniu, jutro znowu ide, duuuzo nauki. Lindsley, hehe, i tak ci miauczy nad uchem ciagle?:P jak humorek dzisiaj? Kurcze, ja liczylam , ze Malysz najdalej skoczy, na razie jest drugi, oby tak zostalo
NIe no przestał już... Kiedyś prawie co dziennie przychodziły do nas na balkon koty... Pewnie dlatego że Tz coś tam im zawsze do jedzenia dał... Ale sprzątnęliśmy kupkę drewna pod balkonem i nie mają już jak wchodzić...

Miałam oglądać skoki ale jakoś ciężko mi przenieść d... do drugiego pokoju... Tak to jest jak się wyniosło tv z pokoju, zlikwidowało antenę... i tylko jeden tv jest podłączony... (wcześniej były 3)

Michaś
Stary 2010-02-20, 21:52   #1840
weruczek
Zadomowienie

Lenka, a gdzie studiujesz? Moj tŻ też po lingwistyce i tłumaczy ( jak sa zlecenia) ustnie
Ewurka, no ja tak mam np. jak patrze na jakis prawnikow albo marketingowcow, zaluje, ze nie poszlam na prawo np, mimo ze wiem, ze bym tego nie lubila... : / Głupek ze mnie.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Lindsley, ja cały czas wszystko przy skokach dzis robię hihi
A jak humorek? Co tam jutro porabiasz? Ja mam szkolenie, potem obiadek, a wieczorem kosciol. Jeszcze musze przygotowac zajecia dla uczniow.

Stary 2010-02-20, 22:01   #1841
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Lindsley, a wcoraj co w koncu robilas wieczorkiem? Odezwala sie kolezanka?
Wczoraj wieczorem? Pojechałam po Tz-a zjedliśmy kolacje, tv i na necie trochę...
Dziś od 14.30 z przerwą na prasowanie i jedzenie też siedzę na necie bo nie mam co robić...Jeszcze z godzinkę i idę spać ale pewnie nie usnę bez Tz-a (w sensie będę myśleć co on robi na tej imprezie...)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:

Lindsley, ja cały czas wszystko przy skokach dzis robię hihi
A jak humorek? Co tam jutro porabiasz? Ja mam szkolenie, potem obiadek, a wieczorem kosciol. Jeszcze musze przygotowac zajecia dla uczniow.
Humorek taki sobie bo się nudzę strasznie... Ile można samemu w domu siedzieć? A Tz tego nie rozumie No i dziś na tej imprezie jest i boję się że znów pije...

A koleżanka się nie odezwała ale ona tak ma

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

A jutro dalej się będę nudzić bo Tz pewnie nieprzytomny będzie a ja cóż.. Co mam robić jak mi wszyscy każą odpoczywać

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2010-02-20 o 22:02
Stary 2010-02-20, 22:10   #1842
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj wieczorem? Pojechałam po Tz-a zjedliśmy kolacje, tv i na necie trochę...
Dziś od 14.30 z przerwą na prasowanie i jedzenie też siedzę na necie bo nie mam co robić...Jeszcze z godzinkę i idę spać ale pewnie nie usnę bez Tz-a (w sensie będę myśleć co on robi na tej imprezie...)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Humorek taki sobie bo się nudzę strasznie... Ile można samemu w domu siedzieć? A Tz tego nie rozumie No i dziś na tej imprezie jest i boję się że znów pije...

A koleżanka się nie odezwała ale ona tak ma

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

A jutro dalej się będę nudzić bo Tz pewnie nieprzytomny będzie a ja cóż.. Co mam robić jak mi wszyscy każą odpoczywać
oj bidulko pamiętam jak moja siostra była w ciąży to dzwoniła do mnie cały czas bo jej się nudziło wcinała słodycze na maksa, oglądała wenezuelskie seriale -od których wariowała a nie chcesz się ruszyć z domku? do rodziców np?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-02-20, 22:14   #1843
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
Witaj... Ja pamiętam
Pisz co tam u Ciebie?
to mile . my pare miesiecy probowalismy ale nic nie wyszlo wiec robimy sobie przerwe. maz mowi ze on ma juz wszystko dobrze zaplanowane ale ja bym wolala zeby sie streszczal z tymi planami no bo ile ja moge czekac i ciagle sluchac tego samego tekstu .
Stary 2010-02-20, 22:16   #1844
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Lenka, a gdzie studiujesz? Moj tŻ też po lingwistyce i tłumaczy ( jak sa zlecenia) ustnie
Ewurka, no ja tak mam np. jak patrze na jakis prawnikow albo marketingowcow, zaluje, ze nie poszlam na prawo np, mimo ze wiem, ze bym tego nie lubila... : / Głupek ze mnie.
W Lublinie, na UMCSie. A Twój mąż gdzie studiował?
Stary 2010-02-20, 22:23   #1845
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
oj bidulko pamiętam jak moja siostra była w ciąży to dzwoniła do mnie cały czas bo jej się nudziło wcinała słodycze na maksa, oglądała wenezuelskie seriale -od których wariowała a nie chcesz się ruszyć z domku? do rodziców np?
Do rodziców niee...
Mam dość specyficznych rodziców. Wystarczy, że mama czasem zadzwoni... a zdążymy się 3 razy pokłócić w czasie jednej rozmowy... Ojciec siedzi w domu i komisję śledczą na cały regulator ogląda... Zresztą jego toleruję tylko ze względu na mamę.. Mamy dość z Tz-em jak raz w miesiącu na 1 dzień pojedziemy

Do siostry też na razie nie chcę bo ostatnio dzieciaki dały mi w kość..
Koleżanki się rozjechały po Pl i nie tylko jak się studia skończyły... Gdyby nie net to bym już dawno zwariowała.. Na miejscu mimo, że mieszkam już 2 lata to nie mam koleżanek. Jakoś nie mam jak ich poznać... No i co tu ukrywać ja towarzyska bardzo nie jestem, najlepiej mi w domciu i wśród dobrze mi znanych osób... Nie lubię wyjeżdżać na dłużej niż 2 dni... Nie odzywam się w nieznanym mi towarzystwie przez co często mnie ludzie źle odbierają/oceniają...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
to mile . my pare miesiecy probowalismy ale nic nie wyszlo wiec robimy sobie przerwe. maz mowi ze on ma juz wszystko dobrze zaplanowane ale ja bym wolala zeby sie streszczal z tymi planami no bo ile ja moge czekac i ciagle sluchac tego samego tekstu .
Ale co ma zaplanowane?

Michaś
Stary 2010-02-20, 22:30   #1846
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Do rodziców niee...
Mam dość specyficznych rodziców. Wystarczy, że mama czasem zadzwoni... a zdążymy się 3 razy pokłócić w czasie jednej rozmowy... Ojciec siedzi w domu i komisję śledczą na cały regulator ogląda... Zresztą jego toleruję tylko ze względu na mamę.. Mamy dość z Tz-em jak raz w miesiącu na 1 dzień pojedziemy

Do siostry też na razie nie chcę bo ostatnio dzieciaki dały mi w kość..
Koleżanki się rozjechały po Pl i nie tylko jak się studia skończyły... Gdyby nie net to bym już dawno zwariowała.. Na miejscu mimo, że mieszkam już 2 lata to nie mam koleżanek. Jakoś nie mam jak ich poznać... No i co tu ukrywać ja towarzyska bardzo nie jestem, najlepiej mi w domciu i wśród dobrze mi znanych osób... Nie lubię wyjeżdżać na dłużej niż 2 dni... Nie odzywam się w nieznanym mi towarzystwie przez co często mnie ludzie źle odbierają/oceniają...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Ale co ma zaplanowane?
A gdzie mieszkasz, że nie masz w pobliżu żadnej koleżanka? Ja mam tutaj podobnie, jedyna osoba do której mogę pogadać, pogderać, ponarzekać to TŻ i czasem widze, że ma na prawdę dość ale wytrzymuje, dzielny z niego słuchacz hehe

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-02-20, 22:30   #1847
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:

Ale co ma zaplanowane?
no to znaczy sie bejbi ma zaplanowane. ja mu juz powiedzalam ze od 3 lat juz pragne dzidziusia a on ciagle to wszystko przeciaga. tez chce ale chyba sie boi

Edytowane przez cheakyrockchick
Czas edycji: 2010-02-20 o 22:43
cheakyrockchick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:49   #1848
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie mieszkasz, że nie masz w pobliżu żadnej koleżanka? Ja mam tutaj podobnie, jedyna osoba do której mogę pogadać, pogderać, ponarzekać to TŻ i czasem widze, że ma na prawdę dość ale wytrzymuje, dzielny z niego słuchacz hehe
W sumie niedaleko miasta w którym studiowałam ale jakoś wszystkie kontakty się pourywały, została mi jedna koleżanka na miejscu ale ona często zajęta - jest nauczycielką, do tego korkuje, jeździ na szkolenia, buduje dom... Druga z którą mam kontakt mieszka 100km ode mnie a trzecia - taka od piaskownicy mieszka w UK...

Michaś
Stary 2010-02-20, 22:56   #1849
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
W sumie niedaleko miasta w którym studiowałam ale jakoś wszystkie kontakty się pourywały, została mi jedna koleżanka na miejscu ale ona często zajęta - jest nauczycielką, do tego korkuje, jeździ na szkolenia, buduje dom... Druga z którą mam kontakt mieszka 100km ode mnie a trzecia - taka od piaskownicy mieszka w UK...
No to faktycznie, nie masz wyboru ja nie lubie szukać sobie zajęć na siłe, bo jak nie mam co robić to sprzątam, jak nie sprzątam to ide na zakupy...wtedy TŻ obawia się o nasze finanse albo siedze cały dzień przed kompem, potem boli mnie głowa i dupencja czasami dzwonie do siostry, ale to straszna gaduła i nie dopuszcza mnie do głosu... ale i tak ją Kocham

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-02-20, 23:07   #1850
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie, nie masz wyboru ja nie lubie szukać sobie zajęć na siłe, bo jak nie mam co robić to sprzątam, jak nie sprzątam to ide na zakupy...wtedy TŻ obawia się o nasze finanse albo siedze cały dzień przed kompem, potem boli mnie głowa i dupencja czasami dzwonie do siostry, ale to straszna gaduła i nie dopuszcza mnie do głosu... ale i tak ją Kocham
Hehe ja też sprzątam ale nie mogę za dużo... Na zakupy też nie mogę już bo mam pełen zamrażalnik, w spiżarni sporo... Dla dziecka kupuję na all, dla siebie ciuchów nie lubię kupować, zwłaszcza teraz jak wiem, że coś jest na chwilkę, poza tym skąpiec ze mnie straszny...

Michaś
Stary 2010-02-21, 00:03   #1851
kretencja
Zakorzenienie

Cheacky, oczywiście że Cię pamiętamy, nawet dwa czy trzy dni temu myślałam o Tobie

Abz, mój mąż jest Konrad, a rodzice i dziadkowie mówią na niego Radek

Lindsley, tak naprawdę to koty mogą się "marcować" cały rok, ale najwięcej to faktycznie wczesną wiosną. Niedługo będzie się zaczynać

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 07:41   #1852
agness813
Raczkowanie

Dziękuję wszystkim za kciuki ale....
Niestety.....jedna wstrętna krecha i nie chce być inaczej
Odechciało mi się wszystkiego
Stary 2010-02-21, 09:15   #1853
weronia83
Rozeznanie

agness813

A ja mniała dziś taki okrpony sen że dostałam wześniej okresu i że leciało ze mnie jak z kranu, w śnie kazałam TŻ zabrać prześcieradło bo całe we krwi było, aż mnie ciarki przeszły jak sie rano obudziłam
Stary 2010-02-21, 09:22   #1854
Ollliwka
Zakorzenienie

hej dziewczyny my wczoraj cały dzień praktycznie byliśmy u znajomych , ale ta ich mała Lenka spokojna wow no ale ma już prawie pół roku.. pogadałam sobie trochę o porodzie z jej mamą

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Oliwko jak tam przygotowania do ślubu?
wczoraj u tych znajomych ( mają sklep z garniturami) TŻ przymierzał garnitury , będzie miał szyty na miarę bo ma bardzo mało w pasie i wszystkie były za wielkie.. a ja juz suknię mam , salę mamy w rezultacie będzie wesele z orkiestrą , samochód mamy, fotografa , kamerzyste też dzisiaj jak TŻ będzie to wybieramy zaproszenia i jutro jak ja będę w szpitalu on jedzie załatwiać bo chcemy zacząć rozwozić już po rodzinie.. do zalatwienia mam nauki przedmałżeńskie , ale licze na to ,że ksiadz z LO mi wypisze no i reszte papierów do Kościoła.. kwestie świadka też mam do załatwienia i to jest chyba najgorsze

agness kwestia czasu te II krechy u Ciebie a poza tym jak nie ma@ to jeszcze nic straconego
Stary 2010-02-21, 09:38   #1855
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Cały rok mogą U mnie też koncerty pod oknami

Cytat:
mam nadzieje ze "stare" dziewczyny moze mnie pamietaja (przepraszam za okreslenie stare ale wiecie ze nie o wiek mi chodzi).

tity dziekuje ci kochana za pamiec i za ponowne zaproszenie mnie do watku.

wszystkim obecny juz mama i zafasolkowanym dziewczynom (a widzialam ze jest ich sporo) serdecznie gratuluje . za wszystkie starajace sie bede trzymac kciuki .

postaram sie odwiedzac czesciej wasz watek ale nie moge obiecac bo moj dostep do internetu jest ostatnio niestety bardzo ograniczony.

Cytat:
Ech, czy wy też tak czasami macie, że strasznie wszystkim zazdrościcie i zapominacie się cieszyć z tego, co macie? qurde, czasami tak mam, okropna jestem:/ wrr.
Ja to tylko mogę zazdrościć, że ktoś jest w ciąży, albo ma już dziecko, ale tak sobie pomyślę, że te osoby też nie mają tego co ja...np mojego męża hehe, także powód do zazdrości zawsze się znajdzie, ale poza tym nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam.
Parę dni temu zobaczyłam taką dziewczynę z którą szłam do komunii i była z wózkiem i pomyślałam sobie "No nie, nawet ona ma już dziecko...."

lindsley, ewurka ja też nie mam za bardzo koleżanek. Tzn mam z pracy byłej, ale widujemy się raz na parę miesięcy. Jedna mieszka 100 km ode mnie i jakoś nam nie wychodzi spotkanie się, a trzecia jest w Hiszpanii i nie widziałyśmy się od mojego ślubu...A z pozostałymi z którymi się kolegowałam urwał się kontakt.

Cytat:
No ja podobnie mam Zakupy, krzątanie się, komputer...no z tą różnicą, że nie mam do kogo zadzwonić, bo nie mam siostry....

Cytat:
Ojjjj....kurczę....no to strasznie mi przykro Ale jeszcze czekamy, bo @ nie ma przecież.

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
wczoraj u tych znajomych ( mają sklep z garniturami) TŻ przymierzał garnitury , będzie miał szyty na miarę bo ma bardzo mało w pasie i wszystkie były za wielkie.. a ja juz suknię mam , salę mamy w rezultacie będzie wesele z orkiestrą , samochód mamy, fotografa , kamerzyste też dzisiaj jak TŻ będzie to wybieramy zaproszenia i jutro jak ja będę w szpitalu on jedzie załatwiać bo chcemy zacząć rozwozić już po rodzinie.. do zalatwienia mam nauki przedmałżeńskie , ale licze na to ,że ksiadz z LO mi wypisze no i reszte papierów do Kościoła.. kwestie świadka też mam do załatwienia i to jest chyba najgorsze
No to super, że już macie dużo rzeczy załatwionych

A my wstaliśmy, zaraz jedziemy znowu do weterynarza, ale kotek chyba już tylko chce, żeby dać mu spokój.... Najprawdopodobniej weterynarz go uśpi, ale zobaczymy....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 09:51   #1856
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cały rok mogą U mnie też koncerty pod oknami

A my wstaliśmy, zaraz jedziemy znowu do weterynarza, ale kotek chyba już tylko chce, żeby dać mu spokój.... Najprawdopodobniej weterynarz go uśpi, ale zobaczymy....
Biedny koteczek

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny my wczoraj cały dzień praktycznie byliśmy u znajomych , ale ta ich mała Lenka spokojna wow no ale ma już prawie pół roku.. pogadałam sobie trochę o porodzie z jej mamą

To macie juz sporo załatwionego
Stary 2010-02-21, 10:01   #1857
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes tak mi przykro czasami testy nie wykazują fasolki...jejku nie mam pojęcia co napisać, będą 2 krechy zobaczysz!!!!
Tity aż tak żle z tym kotkiem? jejku ja mam dziś dzwonić jak moja sonia

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-02-21, 10:27   #1858
Ollliwka
Zakorzenienie

a ja się naodkurzałam ,aż mi niedobrze jest ;/ ten dom jest za wielki nie mam już siły sprzątać

tity , weronia tak naprawdę salę i orkiestre załatwialiśmy 3 dni temu , decyzja musiała być szybka.. ja mam wrażenie ,że 3,5 miesiąca to bardzo mało a nam dużo zostało do załatwienia
tity ale co z kotkiem jest ?

jadę do marketu kupić piżamę jakąś bo nie mam do szpitala szkoda ,że na all nie kupiłam takie są ładne tam ale już za późno teraz.. wszystko robię na ost chwilę
Stary 2010-02-21, 10:27   #1859
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj, no pamiętają, pamiętają, ale ciebie nie było tutaj chyba wieki! To jaki mąż ma dokładnie plan na wasze dziecko? Zresztą co tam plan, musisz go zmolestować co by nie miał nic do powiedzenia i w pozycji, z której nie będzie mógł sie wycofać

Cytat:
ja też tak czasem mam, próbuję sobie wtedy uświadomić co ja mam czego inni nie mają i że przecież miałam bardzo dobrze w życiu, miałam prawie zawsze to co chciałam, na nic przecież nie choruję, jestem sprawna itp, ale czasem i tak sie zazdrości

Cytat:
agness nie wiem, pozostaje albo beta albo wizyta u gina żeby szukać przyczyny...

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:55   #1860
Ishka
Zadomowienie

Cześć wszystkim dziewczynką

Jak już pisałam wcześniej w piątek wieczorem wróciliśmy z urlopu... Nie pisałam Wam o tym w piątek ale wredna @ do mnie nie zawitała pierwszy raz w życiu w sobote rano robiłam 2 testy paskowe różnej firmy...na obu wyszły II krechy ale ta druga bardzo blada ale widoczna od razu no a dzis zrobiłam normalny najtańszy kasetkowy test i krecha była taka jak na zdjęciu które postaram sie dołączyć nie wiem czy moge się cieszyć dzisiaj mój 34dc ostatnia @była 19.01.2010 i sie spóźnia narazie 5 dni ale ani widu żeby przyszła...tylko brzuch mnie bolal przez te 5 dni jak na okres nawet bardziej no i cycki czuje baaardzo i stan podgorączkowy... do lekarza jeszcze za wcześnie wiec czekam tydzien lub dwa i zobaczymy co sie bedzie działo mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... Pozdrawiam Was kobietki wpadne wieczorkiem bo mamy dzisiaj dosyć do pozałatwiania buźka
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości