|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)
Cytat:
|
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co aparatki stare i nowe? chyba nie zaluje ze zalozylam ten dol.. ale to chyba teraz gdy 6 wraca do luku a czuje to paszcza lepiej mi sie domyka co prawda jesio nie tak super pieknie ale chyba jest poprawa.. zeby mi te 2 jeszcze gorne sie ruszyly i byly idealne w luku ...
pz
|
|
|
|
#3213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda. Edytowane przez beatataeb Czas edycji: 2010-02-20 o 11:48 |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, bo doczytałam wcześniejsze, ale czytając tylko twój ostatni odniosłam inne wrażenie
|
#3216 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale z tymi kafelkami to racja! Gdyby u mnie było zrobione wedle zasad sztuki to ja nie wiem jak to by wyglądało... Mam dom z lat 50tych i jakoś im nie wyszło trzymanie pionów A powiedz jeszcze, że garb masz po rodzinie ze str. mamy to już w ogóle... A co do faktur i innych rachunków to nie chodzi mi o to, że zacznie mi wmawiać, że coś nie zapłacone. Raczej w razie jakiejś lekarskiej wpadki to ja mam kwity, że tu się leczyłam. O. Cytat:
Na razie to jest to mój mały kleszcz Cały czarny i się rusza jak gadam. Jak się wygoi to będzie kółko lub podkowa i wtedy dopiero będę szczęśliwa i spełniona. A co do twarzy to nikt nie ma symetrycznej Jakbyśmy odbili sobie na zdjęciu jedną str. twarzy, tak, żeby powstała cała twarz z tej jednej to wyglądalibyśmy jak monstra Dlatego nie ma co świrować. No... chyba, że jeszcze cycki trochę podnieśc... ewentualnie górną wargę tak trochę... Cytat:
to po tym przeraziłam się nie na żarty.
|
|||
|
|
|
#3217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na nastepnej wizycie nie dam sie wypedzic z gabinetu przed odpowiedzia na moje pytania niech mi wyjasni jak tam postepy w prostowaniu betti mam lancuszek bo mi dwojka "odjezdzala",tak orto mowila asystentce a co do nosa to tez bym chciala go zmniejszyc ale nie mam jaj zeby sie zdecydowac na operacje mam nadzieje ze moj holyłud smajl w przyszlosci odwroci uwage od nosa ogolnie nie podoba mi sie ksztalt moich zebow, myslicie ze takie dziobaski od klów moze mi orto troche przypilowac? bo wiem ze musza byc troche spiczaste bo maja swoja funkcję ale nie az tak jak u mnie, nie planuje grac w nastepnej czesci zmierzchu jako wampir szczegolnie na dole trojki i czworki mi sie nie podobaja hehe miala ktoras pilowane te zeby?
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Konto usunięte
|
Ej, to się zamień
Bo ja się zastanawiam, czy nie ponegocjować z orto żeby mi dorównała wszystkie oprócz kłów właśnie No ale ja jestem dziwna, podobają mi się szpiczaste uszy i takie tam... |
|
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
była aparatka ![]() Edytowane przez betti_888 Czas edycji: 2010-02-20 o 14:19 |
|
|
|
|
#3220 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zobacze jak u mnie bedzie w poniedzialek na uczelni, a jutro TŻ zobaczy pierwszy raz, ciekawa jestem reakcji na pewno bedzie zabawnie, oraz zobacze jak bedzie wychodzic mi calowanie ![]() ![]() Cytat:
balam sie aby czegos nie naruszc, nie wyplykac, w sumie po tygodniu calkowicie doszlam do siebie, a przy drugiej8 po trzech dniachCytat:
po czym dodal abym poczekala cierpliwie, ale podreptalam do domku, zadoznilam na infolinie "co jest??" i pan posprawdzal, oddzownil i next dnia bylo, bowiem cos z dostawa bylo nie tak/dostawca przeoczyl/Cytat:
niom ja na pewno wam sie pochwale, po spotkaniach ze znajomymi- jesli cos wymysla ![]() a wlansie macie jeszcze jakies inne zabawne okreslania? u mnie to ten szpanguś a od was bylo juz szablozębna i teraz zębatka ha ha /od momentu co sie pojawilam/Cytat:
nie chodzi jedynie o sprawy wizualne, ale i zdrowotne!
23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2010-02-20 o 14:37 |
|||||
|
|
|
#3221 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez mam kolczyka w jezorku i sie zastanawiam czy nie bedzie przeszkadzac :P a ty gdzie tego kolczyka masz? yourenglish tez mam niesymetryczna twarz ale to chyba przez krzyw zeby bo mam z lewej strony rzuchwe bardziej wystajaca na dola jak patrze na wprost, krzywy ogrommmmmny nos 9 gralo sie w pilke i bilo z chlopakami za dizecka to sie teraz i nos krzywy ma ) i te zeby krzywe linia srodkowa przesunieta zarowno dolna jak i gora kazda w swoja strone a ze zeby mam duze to widac to bardzo...moja gorna jedynka ma 9 mm.. gdzie moja kolezanka ma 6 mm tylko.. a wy jak macie? Cytat:
mi tez a najlepiej jakbym sama wampierkiem byla jakims
|
||
|
|
|
#3222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nos to mam jakiś dziwny... górkę mam nie na środku nosa tylko trochę tak na boku jakby był jakiś złamany albo jak by mi ktoś przywalił i by się przekrzywił ja też lubię wampiry... z takimi kłami są sexi ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- wenja specjalnie dla Ciebie zmierzyłam (co nie było łatwe) i mam 8 mm... i uważam że to mało bo jak się uśmiecham to dziąsła mi widać... albo po prostu mam szeroki uśmiech
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
ale mi chodzi o szerokosc skarbie nie o wysokosc
wysokie mam na 11 mm i dziaselek mi nie widac ![]() mam malo wyraźne zdjęcie swoich zebow.. moge pokazac jak chcecie... Edytowane przez Wenja Czas edycji: 2010-02-20 o 20:16 |
|
|
|
#3224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- to dawaj
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
no... to tak one wygladaja
obraz nędzy i rozpaczy...
|
|
|
|
#3226 |
|
Wtajemniczenie
|
ładne zęby... i wcale nie takie krzywe
i fajny kolczyk
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Doncia
|
moje są kwadratowe, albo nawet szersze niż dłuższe, bo szerokość mają 10 mm
|
#3229 | |
|
Zadomowienie
|
strasznie stloczone sa... myslicie ze obejdzie sie bez usowania?...i krzywe krzywe... dolnych niewyraznie te przednie widac... jak mi jutro przypomnisz to zrobie od przodu calkiem... Cytat:
zrobilam jednak teraz bo pozniej mnie nie bedzie :P Edytowane przez Wenja Czas edycji: 2010-02-20 o 21:19 |
|
|
|
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
była aparatka ![]() Edytowane przez betti_888 Czas edycji: 2010-02-20 o 21:23 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
czy ja wiem :P nie masz tak stloczonych zebow ... nie wiem gdzie ja je zmieszcze
pewnie bedzie trzeba usunac a chcialabym bardzo nie myslisz ze uda sie bez rwania?
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie są wcale takie duże
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
no a moje do mojej szczeki s bardzo duze
dlatego mam je tak stloczone... ktos sie orientuje moze czy da sie je wyprostowac bez rwania?
|
|
|
|
#3234 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli pójdziesz do dobrego orto... to może... ale nie wiem gdzie on zmieści tą wystającą 2 czy 3
|
#3235 |
|
Zadomowienie
|
musi mi cała prawa strone przesunac o pol cm zeby mi sie symetria wyrownala... pozbyla sie 8 wiec jest troche miejsca z tylu... tylko czy to sie tak da?... nie dam sobie z jednej strony wyrwac tylko 1 zeba bo symetrie bede miala zjechana na maxa... a ja moge nosic aparat i 5 lat byle by symetria byla i zeby proste... a na dole jak myslisz?
ide do specjalisty do ktorego zjezdzaja ludzie z dalszych okolic z problemami z zebami... 2 roznych dentystow mi go polecilo w tym jedna dentystka z aparatem ktora u niej zakladala... |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Wenja ja tez bym chciala bez rwania.
Wkleja zdj moich zebow chociaz mi wstyd. Co myslicie? Strasznie ciasno mam w tej buzi? Tylko prosze sie nie smiac. Zdj robione kamerka wiec niezbyt dobra jakosc.
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
mysle ze u Ciebie jest lepiej jak u mnie... i u Ciebie u dobrego specjalisty da rade ladnie bez rwania... moja znajoma miala bardzo podobanie do ciebie i bez rwania sie obeszlo... tylko miala jakies luki ktore jej troche rozepchaly szczene :P ja mam 2 zeby prawei na 1 miejscu na dole na dorze w jednym miejscu tak mam i do tego wszystkie przednie stloczone...
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny ... macie trochę mało miejsca na dole więc musiałaby wam się trochę szczęka rozszerzyć... ja też nie mam na dole miejsca i też się obawiam że może być usuwanie
|
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
a jak usunie mi tylko na dole to dopasuje sie gorna szczeka do dołu?
|
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm... wydaje mi się że może się dopasować ale to zależy od wady... moja koleżanka miała usuwane tylko 2 zęby i widocznie jej się dopasowały
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

poszłyśmy z koleżanką posiedzieć przy piwku do pubu, padał deszcz, więc nie poszłyśmy - tylko pojechałyśmy i w sumie przy piwku siedziałam tylko ja
. miała z nami iść jeszcze jedna kumpela, ale w ostatniej chwili odmówiła. ale i tak było fajnie, pogadałyśmy tak od serca, poczułyśmy się zrozumiane i wyrzuciłyśmy z siebie duuuużo. pośmiałyśmy się i popłakałysmy.... a w ogóle to ani jednego samca nie było - a nie! siedział jeden przy barze ale nieurodziwy 
mam nadzieje ze moj holyłud smajl w przyszlosci odwroci uwage od nosa 

linia srodkowa przesunieta zarowno dolna jak i gora kazda w swoja strone