|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Z arkuszematuralne.pl
Mam też dodatkowo kilka z chemii z konkursów na UMSC-ie. Nie wiem czy kojarzysz ten konkurs 'Rok przed maturą' ? Tam też trochę jest. Dostępne na stronie UMCS-u. ![]() Cytat:
------------ Wiecie co teraz jem? Kaszkę manną. Uwielbiam ją.
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na biologię co tydzień noszę i już nie mam co drukowac, chociaz teraz i tak nic nie wydrukuje bo mi się tusz skończył ![]() A ten chłopak to w ogóle element był ![]() Kasza manna
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Założyłabym tą farmę, ale ... uzależnię się i co? Matury nie napiszę.
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Wcięła mi się. ![]() Cytat:
Na słodko, oczywiście. Drugą michę jem. Ale dobre.
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciełam się Niedobra ja ![]() Element to mało powiedziane :P Między innymi dzięki niemu moje zaufanie do facetów jest prawie równe 0:P Druga micha Ja po połowie wymiękam:P Nie lubię aż tyle słodkiego naraz:P Ale już wiem co jutro na śniadanie zjem
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Beata lepiej nie graj w to, ja zaczęłam kiedyś to mówie Ci - moje życie opierało się na krowach i dylemacie "Co by tu dzisiaj zasiać?!" ...
|
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja lubię słodkie. Dobrze, że hamburgerów itp. nie lubię, bo wyglądałabym jak beczka. A tak to przynajmniej te słodycze spalę. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
rozwaliło mnie to. ![]() Wiem, że nie powinnam zaczynać. Cały czas biję się z myślami. [uwielbiam ten zwrot
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam zdjęcia na googlach z dominikany i miami i ile bym dała żeby tam mieszkać ![]() Cytat:
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
75% klasy zdaje biologię 50% klasy zdaje chemię. ![]() --------- Czytam forum biologiczne. Czy Was też denerwuje Kaamil?
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
70 % roz fizykę 2 osoby chemię i biolę , ktoś chyba gerę jeszcze ![]() On mondry jest i już Nie lubie cwaniactwa:P
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100% rozszerzoną matmę? U mnie też występują inne przedmioty. W sensie, że nie te co w profilu. Kilka osób zdaje geografię, jedna historię i wos, parę osób fizykę (ale tylko dwie rozszerzoną).Mnie irytuje ton jego wypowiedzi, tak jakby mówił: 'jestem studentem medycyny i jestem zaje*bisty. nie dorastacie mi do pięt, cieniasy.' A poza tym jest niekonsekwentny. Najpierw komentuje, że nie wszystkie pytania są maturalne, a potem sam pisze jakieś zadania z kosmosu, na które odpowiedzi zna z pewnością ze studiów.
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale taki mam profil więc to chyba nie takie dziwne Zresztą nie wiem kto by był na tyle odważny żeby powiedziec nauczycielowi że pisze tylko podstawę Dokładnie o to mi chodziło ;] Ale za to Morfeusza bardzo lubię i jego bloga
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bloga? Prześlij link.
|
|
|
#4513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W mojej klasie jeśli chodzi o matury to różnie ... bardzo różnie Ale chyba najwięcej osób zdaje ang R (z tych dodatkowych) i WOS, bo chyba ponad 20.
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-02-20 o 19:42 |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
No dyrektorem jest
Jedyna lekcja na której wszyscy siedzą cicho a żaden klasowy Kozak się nie wymądrza Wyślę na PW żeby nie było że spam czy coś Ale polecam zwłaszcza starsze notki Poczucie humoru tego gościa mnie rozwala Edit: No tak wiedziałam że cos mi w tych maturach brakuje Angielski roz jakieś 50% też zdaje ![]()
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-02-20 o 19:46 |
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: śmieszne te emotki, podobają mi się.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Widzę, że wymieniacie statystyki klasowe, więc się przyłączę XD mój profil to polski-historia, do tego każdy ma wybrany swój rozszerzony język obcy. I tak wszyscy oprócz mnie i dwóch innych osób zdają rozszerzony polski, za to rozszerzoną historię - może 6 osób (mieliśmy zawsze beznadziejnych nauczycieli i teraz nawet nie wiemy, co "przerabiamy" obecnie na lekcjach). Dużo więcej zdaje WOS (dlatego facet robi nam sprawdziany nawet nie tyle z poziomu rozszerzonego, co z poziomu kółka, i posiadacze obowiązującego nas podręcznika podstawowego dostają jedynki, bo wymaganych treści nie ma w ich książce), no i pewnie prawie wszyscy zdają jakiś rozszerzony język. Do tego kilka osób porywających się na psychologię zdaje biologię, a grupka artystów historię sztuki. Są też nieliczni zdający geografię. A ja wyróżniam się w towarzystwie, bo jestem jedyną, która zdaje rozszerzoną matematykę i która zdaje jako obowiązkowy inny język niż angielski ![]() Ej, a tak w ogóle z innej beki, bo muszę się wygadać: faceci to nie świnie. Naprawdę. Czasem wydaje mi się, że są dużo bardziej normalni i poukładani od nas. ALE. Jak już się trafi takie totalne dno emocjonalne, to mam ochotę sobie strzelić w łeb. |
|
|
|
#4517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prędzej czy później można się o tym przekonać ![]() A coś się stało?
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Dowiedziałam się od jednego, że w naszym wieku korzysta się z życia, seks to najlepszy rodzaj sportu, a miłość nie istnieje. Nie do końca coś, czego się spodziewałam po facecie biegającym przez całe miasto tylko po to, żeby dotrzymać mi towarzystwa.
Z drugiej strony - tyle czasu go znam i jakoś się nie skapnęłam jakie ma boskie nastawienie ^^ ![]() No i tak siedzę, zatkało mnie i w ogóle masakra. Moje Wenus i Mars w Raku zaczęły ubolewać nad losem człowieka bez miłości i totalnie zablokowały Merkurego w Baranie, który po prostu w ramach odpowiedzi wysłałby mu to: http://i49.tinypic.com/15z2sqp.jpg |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo osób zdaje za to geografię i matmę R. Klasa matematyczna, wszystko jasne.Ok, nie popisałam się. ![]() Dziemkuję. ;** Dziemki, Żbiku. ;;* --- Byłam u mojej B., posiedziałyśmy ponad 2h, rzadko się ostatnio widujemy. Ona od niedawna ma chłopaka. Leżymy sobie, ona niechcący machnęła ręką do tyłu i zgasiła światło (ma włącznik zaraz nad łóżkiem), zapaliła z powrotem i się śmieje, mówi: Gdybym była teraz z Ł., to zaraz mama by przyszła z herbatą. Albo opowiada, że ostatnio jej Ł. właśnie był u niej, przyszedł jakoś tak o 15:00, że jeszcze jasno było, siedzieli w pokoju i stopniowo się ściemniało, a ona jakoś tak nie zapalała światła. Mama ustała tuż za ich drzwiami (ale nie weszła do środka! ) i krzyczy: Zapalcie światło dzieci, bo sobie oczy popsujecie!O Jeżu.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-20 o 20:29 |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten Morfeusz daje linki do autentycznych zabiegów chirurgicznych.
Laparoskopia mi się podoba. Niesamowite. ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mamę to bym chyba jakby mi taki numer odwaliła, ale mam kochaną mamcię, więc się nie obawiam nawet. ![]() wzięłam kąpiel, aż miło, bo dzisiaj trochę popracowałam z wosem. u mnie ogólnie jest różnie, duża część zdaje bio, ale w sumie to jest większość zdawanych przedmiotów wos, gera, fizyka, chemia itd.. Poziomy są różne.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-20 o 20:52 |
||
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to siedzę sobie w moim bur.de.lu i robię za bur.del mamę. Ale dobrze mi z tym. Cytat:
A ja wtedy do drzwi głośnik od wieży przysuwam, puszczam głośniej i nic nie słyszy ![]() Mama też łazi z góry na dół. A ja mam pokój na półpiętrze.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to przechodzi jak facet dorasta. Teraz ma 26 lat i jest mądrym starszym bratem służącym pomocą. Oczywiście nie pieniężną, bo u niego zawsze bieda
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przyjdzie taki dzień, że wyślę mu całą wiązankę takich macrosów, ooo taaaaaaak.A co do staropanieństwa, jak dla mnie fajna sprawa jedyne, czego się w tym boję, to że wszyscy inni założą rodziny i odsuną się ode mnie w obawie, że moje singielstwo może być zaraźliwe o_O miałam zresztą próbkę tego na studniówce ![]() A do facetów nie jestem anty, znam kilku naprawdę w porządku. Są tak kochani, że czasem mam ochotę wymordować laski, które ich wodzą za nos |
|
|
|
|
#4527 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17316810]szacun [/QUOTE]Szacun to będzie, jak będę na nim ćwiczyłam I za postępowanie administracyjne ![]() Cytat:
Zróbmy sobie listą co komu wysyłać, bo nie spamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Skopa mu? ![]() ![]() Ok, tylko się przypominaj ![]() Cytat:
tez muszę niedługo zacząć robić arkusze z wszystkiego ![]() To u mnie poza obowiązkowymi: 21/22 matmę 17/22 fizykę (?) 1/22 podstawową chemię 6/22 ang i jeden pomyleniec niemiecki podstawowy Żadnych historii, wosów, biologii czy wiedzy o tańcu nie ma, bo byśmy z klasy wypisali ![]() Tak poza tym to się rozłożyłam gardło mnie cały czas drapie, zaraz sobie wykaszlę płuca ![]() Ale dzielnie cały dzień się uczyłam ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
czijo, zaprosiłam Cię laście ![]() Ej, zlikwidowali limit emotek czy co? Bo jakoś dużo w tamtym poście natrzaskałam, a nie musiałam usuwać
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-20 o 21:10 |
|||||
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście każdego spotkanego faceta bym nie wybiła, ale w sumie są mi oni obojętni. idę spać;*
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię tę kobietę. Tylko po prostu ma skłonności do bycia nadopiekuńczą. Cytat:
Burdel mamo kochana, a Ty wiesz, że w niedzielę zgodnie z naszą wiarą nie można sprzątać? Będziesz miała grzeeech, będziesz miała grzeech. ;*---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Justyna, dzięki Żbiczku, będę codziennie Wam o tym godoć.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;(
Mój pies uciekł.. Szukałam go ponad dwie godziny, na piechotę, później autem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Bo mi się już skończyły 

Uwielbiam ją.

Ja na biologię co tydzień noszę i już nie mam co drukowac, chociaz teraz i tak nic nie wydrukuje bo mi się tusz skończył 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
rozwaliło mnie to. 

Oglądałam zdjęcia na googlach z dominikany i miami i ile bym dała żeby tam mieszkać 

100% rozszerzoną matmę? 

mamę to bym chyba
gardło mnie cały czas drapie, zaraz sobie wykaszlę płuca