|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
ponieważ nawet mi się podoba ta brązowa .
|
|
|
|
|
#1232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko jak mówię- cycki mam za małe do tego dekoltu ale do lata mam czas troszkę ciała nabrać, tymbardziej, że leki działają jak powinny, jem normalnie a to najlepsza droga do przytycia. Ta długa... no nie wiem jak będzie na mnie wyglądała, bo nigdy nie miałam takiej kiecki, ale mi się spodobała więc stwierdziłam, że w razie czego- odeślę. No ale tragedii chyba nie będzie
|
||
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeeee nie ma już dwóch z tych sukienek co chciałam na Bon Prix;( Same duże. Ale lecą w klocki;(
I w ogóle nie lubię Ammana. Mógł dać wygrać Adasiowi,którego to są ostatnie IO
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tej pory mi serce bije, strasznie się cieszę, tym bardziej jak widzę, że Adaś szaleje z radości ![]() ![]() ![]()
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
upadly_anioloo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy i deklaracji ze strony TŻta
![]() A ile lat kończysz? Byłam dzisiaj u TŻta i napiliśmy się wódki poprzytulaliśmy się i oglądnęliśmy film co leciał na 4 z Justinem Timerlakiem. Mieliśmy pójść na łyżwy, ale padał deszcz, więc nie poszliśmy, może jutro pójdziemy.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i Dobranoc!
![]() Aniołku wszystkiego najlepszego dla Ciebie, zdrowia dla Tżta i pieknych wspólnych chwil Ja cały dzień w pracy spędziłam, właśnie wzięłam długą kąpiel i szykuję się do snu. Jutro praca z rana a potem..spotkanie!
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wcześniej!
Aniołku, wszystkiego najlepszego z okazji 20. urodzin Co do Bon Prix - jak się coś podoba, to trzeba zamawiać, bo ja też już nie raz spotkałam się z brakiem mojego rozmiaru No i dekolty mają ogromne... Nie wiem, ja za takimi nie przepadam, zwłaszcza przy swetrach - będę musiała zainwestować w coś pod mój sweterek...
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Jego to niech już lepiej Ola nie pyta. To już zamknięty rozdział w jej życiu...
|
#1241 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To mu powiedz, że czujesz się zaniedbana i że chciałabyś, żeby do Ciebie częściej pisał i dzwonił. Może on uważa to za normalne i nie wyczuwa tego, że jest Ci z tym źle.
||||||||
|
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo chociaż tyle... a skąd wiesz? A ten piesek w ogóle przeżył? Cytat:
![]() Zaraz wrzucę fotki na maila, to obejrzyjcie
|
|||
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Claris zamówiłam buty,ale za to sukienek nie.Więc niestety coś za coś. Olka jedną taką jak w załączniku.Drugiej już w ogóle nie widzę ![]() Tę co w załączniku miałam nosić jak ta pani na zdjęciu,bo mam taką karmelową kurtkę i karmelowe butki. Ładnie to wygląda z indygo. Buuu
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja... no błagam. Oni się znają od 20 lat... nie da się po takim czasie pomylić człowieka.
I tak jak Hawwa powiedziała- zamknęłam ten rozdział życia i nie mam zamiaru o nic pytać. |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale ładnie słoneczko świeci w Krakowie (przynajmnij przez okno). Dzisiaj Tż ma wolne, więc spędzimy caaaaaaaały dzień razem Właśnie smażymy pancakes na śniadanie i będziemy je wcinać z syropem klonowym Nie ma to jak zdrowa dietka. Claris super że narty dobrze się spisują. |
|
|
|
#1246 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Dużo zdrówka,szczęścia,Miłości z Tż Wspaniałych Zaręczyn i spełnienia marzeń !!!![]() ![]() przepraszam,że dopiero dzisiaj ale wczoraj nie miałam jak napisać![]() ![]() ![]() już maliutko zostało ![]() ![]() Cytat:
![]() super !!! A co z tym pieskiem..ciekawe czy przeżył ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jego treener mówił,że spróbuje go namówić by ostatni raz jeszcze skakał za 4 lata na igrzyskach.Claris fajne zdjęcia tak bardzo przypominasz mi Britney Spears![]() Dzisiaj z Tż i rodzinką jedziemy do mojej babci a mnie tak głowa boli i mam niedociśnienie. Za to wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczke poza Wrocław i super byłoo
|
|
|
#1247 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
?Da się zrobić bez piekarnika
|
|
#1248 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
CZEEEEEEEEŚĆ
![]() Cytat:
I dobrze, że napisałaś do policji. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ooo, to dobrze. a skąd wiesz? |Cytat:
koniecznie się pokaż! Cytat:
i naprawdę cudnie wygląda, czuje się i oboje z jej chłopakiem się doczekać malucha nie mogą ![]() Cytat:
a swoją drogą... ciekawe, co u Biski. mam nadzieję, że porozmawiali i jakoś się dogadali. w ogóle, czy któraś z Was używała może różu Bourjois - Pastel Joues? Bo mnie kuszą na KWC, zwłaszcza że na Allegro są tanio, ale nie wiem, który odcień byłby dla mnie najlepsiejszy może ktoś się orientuje w tych różach i wie, co dla takiego bladziocha najlepsze dodam, że niedobrze mi w świńskoróżowych odcieniach - z EDM używałam odcienia delikatnego bardzo lekko brązowawego (taka kawa z mlekiem), choć dało się zauważyć ten różowawy odcień, i ten róż był dla mnie super A ja nie mam zmarszczek, ale mam obwisłą skórę na twarzy ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Maju, wyglądasz ślicznie narty to chyba Twoje drugie imię pasują do Ciebie a no i Twój mężczyzna też całkiem ciacho w wersji narciarskiej swoją drogą mogę wiedzieć, czy Ci ten Linen z EDM doszedł i jak się sprawuje?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-02-21 o 14:58 |
|||||||
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
u mnie też słoneczko ![]() TŻ został na noc znowu się pożarliśmy, ale koniec końców zrobiłam pyszne lasagne oglądnęliśmy film, wypiliśmy winko. My się tak kłócimy, bo mam PMS
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() siedzę u Tżta i planujemy wyjście do kościoła ![]() jest też jego siostra z malutką chrześnicą i tyle radości w domu ![]() Aniołku wszystkiego naj naj - spóźnione ale bardzo szczere ![]() carmi gdybym była w krk wpadłabym do Ciebie na śniadanko mniam mniam...... motylku jakie wyczucie 30min temu oglądałam katalog bon prixu i zastanawiam się czy sobie czegoś nie zamówić...... ale nigdy ne zamawiałam i nie wiem jaka jakość ubrań.....? całuski
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to przeżył ale musieli mu poskładać łapy i ma obrażenia wewnętrzne.
Ślicznie wyglądasz na zdjęciach z maila, Claris taka rumiana, zdrowa dziewczyna i śmiesznie że Ty masz czerwoną kurtkę a TŻ niebieską, tak jak się robi z chłopcem i dziewczynką podział kolorów ![]() nocowałam u przyjaciółki i sobie poukładałam w głowie. Na razie musi mi wystarczyć zmiana w TŻ że nam wspaniale organizuje wyjścia i daje prezenciki ale oprócz tego nic nie stoi na przeszkodzie żeby go obcałowywać i przytulać się, mówić mu słodkie rzeczy - to też zacznie czuć taką potrzebę. Mam problem z takimi rzeczami ale bardzo chcę żebyśmy jeszcze bardziej zacieśnili więzy. Chociaż nie wiem czy to możliwe, dzisiaj odgadnęłam dokładnie treść jego sms-a przed czytaniem go
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie narzekam - nie jest zła. Pewnie mogłaby być lepsza, no ale przecież zawsze można tak powiedzieć...
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa no pewnie-nie ma co cudów oczekiwać za takie ceny
![]() http://www.boohoo.com/FashionClothin...=10&color=NAVY to coś mi się podoba
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
motyl, śliczne
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() nie jestem w stanie nadrobic - wczoraj caly dzien w pracy potem bylam na imprezie urodzinowej znajomego, wrocilam o 4 rano a przed 8 musialam wstac bo od 9 praca - jestem wykonczona ![]() ale impreza bardzo udana, tak sie wachalam czy isc ale nie zaluje - fajnie bylo - wytanczylam sie tak, ze wszyskto mnie boli hehe Ale dziwnie troche bylo - pisalam wam kiedys o koledze z ktorym sie troche spotykalam a potem on sie ni z tego ni z owego przestal odzywac - tez byl na tej imprezie - najpierw w ogole ze mna nie gadal, a na przeciwko mnie siedzial - tylko obserwowal jak myslal, ze nie widze... potem poprosil mnie na parkiet i to na wolnych i przetanczylismy prawie cala impreze i nie wiem no dziwnie sie zachowywal - jak na kolezanke to za bardzo sie do mnie przytulal w tym tancu.... na koniec sie poklocilismy o to, ze ja chce wracac - a oni chceli zebym zostala bo mielismy tam nocleg zalatwiony (bo to az w karpaczu impreza byla wiec kawalek jest) - ale ja na 9 musialam byc juz na spotkaniach wiec wrocilam... a on sie chyba obrazil i nie chcial sie pozegnac nawet - powiem wam ze nic z tego kompletnie nie rozumiem ![]() a jeszcze najpierw naopowiadal znajomym co tez tam byli, ze nie wiedzial ze ja bede (a wiedzial bo mialysmy z kolezanka z nim jechac wiec dzwonilam pare godzin przed impreza ale okazalo sie ze nie ma miejsc w aucie), i ze on sie obawia bo ja mu sie narzucam, czy ze cos nas laczylo kiedys czy cos w tym rodzaju - no dajcie spokoj - nic takiego nie mialo miejsca a o tym dowiedzialam sie po imprezie jak rozmawialam z kolega z ktorym wracalam i on do mnie - "to jak to w koncu jest z toba i emilem?" - ja na to - jak to co jest ze mna i emilem, nic, a co ma byc? - on - no jest cos miedzy wami czy nie? - na co ja - nie ma i nigdy nie bylo - no i on mi to powiedzial co wczesniej napisalam ze niby ja sie podkochuje w nim czy cos - a tak naprawde to wlasnie wyglada jakby cos on do mnie mial a ja sama nie wiem co o tym myslec - no masakra po prostu - smiac mi sie chce z tego normalnie, zwlaszcza ze nie rozmawialam z nim od 3 miesiecy a tylko wyalalam smsa z zyczeniami urodzinowymi i to tyle mojego "narzucania sie" no nie kumam w ogole, ale co tam, niewazne hehe
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-02-21 o 15:01 |
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, imprezowiczko
dziwny koleś i chyba trochę nadinterpretuje pewne fakty - spotkaliście się parę razy = Ty się narzucasz??? dziwny... zwłaszcza że potem sam się narzucał ech, faceci...
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis ten koleś to jakiś kosmita
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

ponieważ nawet mi się podoba ta brązowa .

tylko jak mówię- cycki mam za małe do tego dekoltu
ale do lata mam czas troszkę ciała nabrać, tymbardziej, że leki działają jak powinny, jem normalnie a to najlepsza droga do przytycia. 

przepraszam,że dopiero dzisiaj ale wczoraj nie miałam jak napisać
jego treener mówił,że spróbuje go namówić by ostatni raz jeszcze skakał za 4 lata na igrzyskach.
13.03.2008