|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Cytat:
![]() ja ostatnio złowiłam tylko czarną koszulę(szukałam od dawna) :Pi morsko-zielony(???) sweterko-bluzka jak wyschnie to wstawię foty :P:P
|
|
|
#2012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
MEGA DRESY !
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozatym po takim zabiegu zastosowałabym coś w spreju ![]()
|
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy zakup-czarna spódnica Etam z cekinowym haftem
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny.
super rzeczy wynajdujecie w tych lumpach , moje uznanie! No wiec ja - mieszkanka Niemiec- bylam wczoraj po raz 1. w pobliskim lumpku. Lumpek byl wlasnie taki jak sobie wyobrazalam, bylo tam mnostwo pieknych , modnych rzeczy, wszystko wisialo na wieszaczkach albo manekinach... tylko niestety ceny (((Nie sprzedaja tam na wage lecz na sztuke :/ wyobrazcie sobie taki sweterek-bolerko kosztowalo 19 euro !! czyli w zlotowkach okolo 80 zl??? masakra.. szale bylo sliczne, rzadkie, niespotykane, z koronkami wstawianymi jakimis..no ale po 15 euro.. no sorry i to sie nazywa second hand? wiecie co doceniam te nasze polskie lumpki bo ceny sa super w porownaniu z Niemcami! jak bede w Pl to sie moze wybiore na lowy.. |
|
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinnaś szukac tam gdzie są ciuchy dla dzieci. Ja tam je znajduje |
|
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
kolorowa12 genialna ta kobaltowa tuniczka
! I sweterek,golfik też fany GRATULUJĘ.malinowydzemx3 - rurki !!! NIEBO szukam takich właśnie ! ZAZDROSZCZĘ |
|
|
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
ja podobnie tak jak Wy zaraziłam się manią lumpkowania. Jak tylko zobaczyłam jakie piękne perełki znajdujecie postanowiłam się do Was dołączyć ;d Lumpka odwiedzam bardzo często , niedawno postanowiłam zrobić odwyk ale gdy tylko zbliża się dzień dostawy nie mogę się powstrzymać żeby tam nie zajrzeć Podzielę się z Wami moimi nowymi łupami ale to może jutro dziś już mi się nie chcę robić fotek , a zresztą nie wyjdą tak jak przy świetle dziennym ;ptrzymajcie się zakupoholiczki !
|
|
|
|
#2022 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetna jest, nie załamuj się może znajdziesz taką w swoim rozmiarze ja często w moim lumpku spotykam takie same rzeczy. Raz kupiłam bombkową bluzeczkę rozm 40 a następnym razem jak poszłam to znalazłam taką samą ale w moim rozmiarze czyli 36 a tamtą dałam mamie i teraz obie mamy takie same bluzeczki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2023 |
|
Przyczajenie
|
A mnie wręcz urzekły te satynowe bluzeczki niebieska i zółta no i ta sukieneczka w groszki
cudne i drogo Ci nie wyszło
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki ;d
tak jak wczoraj obiecałam postanowiłam podzielić się z Wami moimi łupami a więc: 1.Fioletowy sweterek z dużym dekoltem -firma nieznana 2.Biały sweterek na krótki rękaw - zara 3.Zielony sweterek 3/4 z dekoltem w łudkę - dorothy perkins 4.Różowy sweterek w białe paseczki - firma nieznana ![]() 5.Żółtka koszulka do spania w czarne serduszka - saint tropez 6.Luźne spodnie zciągane przy kostkach - only 7.T-shirt z nadrukiem -BSK 8.Łososiowa bluzeczka - saint tropez ![]() 9.Żółta sukienka w paseczki na lato - h&m 10,11. Miniówka - denim co 12. Niebieski t-shirt -children in need ;d 13.Kamizelka w krateczkę - h&m 14.Bluzeczka ze świecącą nitką , w rzeczywistości kolor seledynowy - river island 15.Granatowe bolerko - atmopshere 16.Bolerko-kurteczka - denim co <3 17.Żółty sweterek na guziczki - saint tropez 18.Niebieska bombka - dorothy perkins 19.Różowa luźna tunika - firma nieznana ![]() 20,21.Miniówka- denim co 22.Różowe bolerko - zara 23.Złote baleriny - with love 24,25.Skórzane baleriny w kolorze zgniłej zieleni - florence fred 26.Moje cudo, czerwone czółenka - Florence fred 27.Miś me to you 28.Czarna torebusia - firma nieznana 29.Czerona torebusia - firma nieznana 30.Brązowa skórzana troebusia - firma nieznana ![]() To moje zdobycze z około miesiąca
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
dalszy ciąg
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
92martynka922
20,21.Miniówka- denim co - mam taką samą , też z lumpa Gratuluję zdobyczy , świetne ciuszki
|
|
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
fajne zakupy - sweterki z chęcią bym ci zabrała
Cytat:
![]() ps. : niusiunia20 te koszule są mega wygodne
|
|
|
|
|
#2029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
agulka0204 - wszystko fajne ![]() kociak1335 - spodenki niczego sobie ![]() malinowydzemx3 - skinny fajne, tylko szkoda tej dziury ![]() kolorowa12 - kobaltowy nietoperz i bluzeczka Madonna świetne! 92martynka922 - Żółty sweterek na guziczki, niebieska bombka, buty i miś piękne!
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
|
#2030 |
|
Przyczajenie
|
92martynka922
Naprawdę fajne sweterki, niektóre z nich mają śliczne guziczki
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
92martynka922
Piekne rzeczy ile dałas za te wszystkie ciuszki nio i za te czerwone buciki głównie?
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tą bluzkę w serduszka 6 zł za czerwone buciki 29 zł ale jestem zadowolona ogólnie nie mam pojęcia , trzeba by było policzyć pewnie uzbiera się coś ok 100 zł |
|
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
Ja ogólnie dużo chodzę po lumpach. Zresztą jest dość tanio u mnie w mieście. Ogólnie na dostawie jest 25-30zł/kg. Nawet sporo kupuję ale nigdy mi się nie chce dodawać fotek. ;p Ale jak dziś robię wszystko, byle się nie uczyć to porobiłam fotki wszystkim butkom jakie mam z lumpeksów i kilku innym moim prełkom. To zakupki sprzed kilku miesięcy ale i sprzed kilku dni nawet niektóre.
Póki co wrzucam prawie wszystkie moje butki. 1. Emu moje i moich dwóch sióstr. Zabrakło moich oryginalnych też z lumpa bo aktualnie brudne bardzo. ;p Ogólnie gdyby nie te buty to bym chyba nie przetrwała zimy. Na zdjęciach wszystkie po 7-10 zł. 2. Trampki. Moje i młodszej sis. Kolorowe to oryginalne conversy za które dałam ok 15 zł. Reszta to atmosphere a te na grubej podeszwie bezfirmowe. Wszystkie były po ok. 10 zł para 3. Reszta moich butków. ;D 4. Saszki. 2x bezfirmowe. Po ok. 7 zł/para 5. Szpilki. Od lewej Dorothy Perkins. 10 zł. Aldo 35 zł. New Look nie pamiętam ale ok. 20 zł. 6. Fioletowe z prawej Topshop skórzane 8 zł 7. Od lewej. Jak wyżej. 4,5zł, Open toe Power ups - nowe 20 zł, baleriny george 9 zł. |
|
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że w poprzednim poście na dole na pierwszym zdjęciu są 2 pary moich ukochanych kapci. ;P
Reszta ciuchów. Niewiele pamiętam ceny. Bo część na wage. I przepraszam za powtórki bo może niektóre kiedyś już wrzucałam. 1. Płaszczyk wiosenny. Debenhamas 2. Ukochana długa koszula Atmo 3. Żakiet Topshop 4. Narzutka New Look tzw. drop cardigan, nowy 20 zł 5. Mini H&Mowa z zipem z tyłu 6. New Look. Nowa 20 zł. Moja perełka. 7. Nieurokliwa na fotce ale fajna sukienka w łączkę G21 ok 2 zł 8. New Look. Nowa 10 zł. Kolejna perełka. Edytowane przez lolgirl Czas edycji: 2010-02-21 o 15:49 Powód: fotki niezaładowane. no. |
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ciężko jest spotkać emu , jak już są to bardzo zniszczone
zazdroszczę ![]() co do szpilek : dorothy perkins i aldo niebieskie trampeczki również bardzo ładne ![]() ogólnie wszystkie buciki bym Ci zabrała ! :P |
|
|
|
#2036 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
92martynka922 Super wszystkie ubranka !
lolgirl Ubranka i buciki super a te open toe i spódniczka z New Look normalnie bajka
"A potem zajęliśmy się już rozkosznym przeżywaniem tego drobnego, acz idealnego fragmentu naszej wspólnej wieczności." Edytowane przez agulka0204 Czas edycji: 2010-02-21 o 16:15 |
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
mam taką samą,kolor trochę inny - fotka wyżej |
||
|
|
|
#2039 |
|
Zadomowienie
|
92martynka922
5..Żółtka koszulka do spania w czarne serduszka - saint tropez 9.Żółta sukienka w paseczki na lato - h&m 18.Niebieska bombka - dorothy perkins 22.Różowe bolerko - zara 26.Moje cudo, czerwone czółenka - Florence fred 27.Miś me to you 29.Czerona torebusia - firma nieznana lolgirl: fajne trampki szczegolnie te kolorowe conversy ^^ czarne szaszki, szpilki dorothy perkins, biale open ![]() i to 5. Mini H&Mowa z zipem z tyłu 6. New Look. Nowa 20 zł. Moja perełka. te rzeczy szczegolnie mi sie podobaja ^^ a na dostawie masz polowe ceny mniej niz ja !! :P u mnie balerinki na wage wychodza 15-17 zl
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle butów że mogłabyś obuwniczy otworzyć, śliczne butki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

taki zarcik...
(((

) w sam raz na lato