Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 21:23   #1651
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Co pawda, to prawda, w kółko to samo niestety

Jest

Łooo, współczuję
A z telefonem problem mam taki, że de facto mogłabym go nie mieć. Moje kontakty tą drogą są w sumie bardzo okrojone, czasem zapominam go zabrać, to nawet nie wiem, że go nie mam przy sobie

Właśnie, miałam się dopytać o ten krem.
Bo jak patrzę na skład to on de facto kwasów w sobie nie ma
A nie rolował się on na twarzy?

Bo ja kupiłam ten krem jakoś kilka miesięcy temu, mając w pamięci naszą dyskusję i Twoją pozytywną ocenę i co?
ZONK
Żadnego działania
Wnerwiające rolowanie.
A w dodatku coś mnie podkusiło, patrzę - a tam zmieniony skład - wszystkie wartościowe skłądniki za konserwantami
I , teraz smaruję nim szyję, żeby zużyć.

A coż to takiego?
EveryGay Minerals

Odpuściłam, bo teraz prawie czasu nie mam, a po miesiącu wydawało mi się, że nie ma efektów. Na centymetrze nic nie ubyło.
Z drugiej strony w spodnie jakoś tak jakby bardziej się mieściłam
Potem zmierzyłam się raz jeszcze i jednak coś uciekło z obwodu... pokręcone to

Ale ja ręciłam takim zwykłym, nieobciążonym, bez masażerów.
Teraz chcę wlać tam wodę, albo wsypać ryż i spróbować, bo takim lekkim to lipa...
nie Earthen Glow Minerals
a dokładnie to mydło
http://www.earthenglowminerals.com/c...,103/vmcchk,1/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 22:36   #1652
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Jest

Łooo, współczuję
A z telefonem problem mam taki, że de facto mogłabym go nie mieć. Moje kontakty tą drogą są w sumie bardzo okrojone, czasem zapominam go zabrać, to nawet nie wiem, że go nie mam przy sobie

Bo ja kupiłam ten krem jakoś kilka miesięcy temu, mając w pamięci naszą dyskusję i Twoją pozytywną ocenę i co?
ZONK
Żadnego działania
Wnerwiające rolowanie.
A w dodatku coś mnie podkusiło, patrzę - a tam zmieniony skład - wszystkie wartościowe skłądniki za konserwantami

A coż to takiego?
EveryGay Minerals

Odpuściłam, bo teraz prawie czasu nie mam, a po miesiącu wydawało mi się, że nie ma efektów. Na centymetrze nic nie ubyło.
Z drugiej strony w spodnie jakoś tak jakby bardziej się mieściłam
Potem zmierzyłam się raz jeszcze i jednak coś uciekło z obwodu... pokręcone to

Ale ja ręciłam takim zwykłym, nieobciążonym, bez masażerów.
Teraz chcę wlać tam wodę, albo wsypać ryż i spróbować, bo takim lekkim to lipa...
No właśnie, najlepiej chyba obciążyć czymś albo kupić taki z tymi kulkami ale na all strasznie drogo wychodzi z przesyłką, a w zwykłych sklepach o ile takie znajde to pewnie też będzie drogie
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 23:20   #1653
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

ZONK
Żadnego działania
Wnerwiające rolowanie.
no to jak to, w kremie, ktory slynie z tego ze kwasowy zmienili sklad usuwajac z niego... kwasy?
ja go uzywalam juz jakis czas temu, chyba 2lata temu i bylo wszystko piknie, ujednolicil mi kolor skory, zluszczyl, generalnie ogarnal to co mial, jedyna jego wada dla mnie to lekki film, ktory zostawial, ale jako iz uzywalam go na noc to az tak meczace to nie bylo nic mi sie nie rolowalo
no to w takim razie musze poszperac, bo jak mam teraz kupowac (a tani nie jest) to nie chce takich niespodzianek...

dobra, dobranocka dziewoje

wlasnie pozegnalam sie z piwkiem, chrupkami i czekolada, od jutra dieta
Stary 2010-02-18, 00:23   #1654
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
No właśnie, najlepiej chyba obciążyć czymś albo kupić taki z tymi kulkami ale na all strasznie drogo wychodzi z przesyłką, a w zwykłych sklepach o ile takie znajde to pewnie też będzie drogie
Ja to się boję tego masażera, masakra jakaś
Jak czytam wrażenia użytkowniczek o siniakach, to mam ciary
Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
no to jak to, w kremie, ktory slynie z tego ze kwasowy zmienili sklad usuwajac z niego... kwasy?
ja go uzywalam juz jakis czas temu, chyba 2lata temu i bylo wszystko piknie, ujednolicil mi kolor skory, zluszczyl, generalnie ogarnal to co mial, jedyna jego wada dla mnie to lekki film, ktory zostawial, ale jako iz uzywalam go na noc to az tak meczace to nie bylo nic mi sie nie rolowalo
no to w takim razie musze poszperac, bo jak mam teraz kupowac (a tani nie jest) to nie chce takich niespodzianek...
Po prawdzie to tam nigdy nie było typowych kwasów AHA, od biedy sugar cane ekstract - taki prekursor kwasu glikolowego, bo z trzciny się go robi, a inne - to raczej kwasy cukrowe.
A nowy skład jest kiepski [wartościowe elementy za konserwantami], niestety jak go kupowałam [przez net] nie wiadomo było jeszcze o "niespodziance" jaką przygotował Nuxe, więc zaliczyłam wtopę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 06:57   #1655
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
niby nic nie je mięsa

A no tak - uniżenie przepraszam !

wycofują? i co teraz
O tym "wycofywaniu" to jedna z dziewczyn rzuciła takie hasło, że : podobno, a inne - jak to zwykle w tych tematach bywa - podchwyciły. A więc : nie jest to informacja sprawdzona. Wielokrotne krążyły już po Wizażu "opowieści dziwnej treści".

Cytat:
Witamy Cię Miła Dzierlatko [za słownikiem slangu ]

Toż to nie slang ! Toż to piękna staropolszczyzna !
Tylko, że na "Dzierlatkę" zbyt wiekowa już jestem, ale dzięki wielkie !

Powiedz lepiej, czy tam co w tej próbce było.

Było, było i jeszcze jest. Spróbuję raz jeszcze. Może to ten "miód" tak na mnie podziałał.

A jak krem Ava się spisuje?

Nie za bardzo ! No jakże mogłoby być inaczej ?! Towot potężny ! I dobrze na mrozy. Ale mnie bardzo czerwieni. Dla skóry mniej delikatnej myślę, że byłby doskonały. Nie sprawdzi się - moim zdaniem - przy cerze tłustej, bo rzeczywiście tłuścioch nad tłuściochy !

Jak zwykle polecam Allegro, sensowne oferty można znaleźć , jeśli chcesz to kupię

Kupuj ! Spróbować należy !

Może napisz do sprzedawcy internetowego i podpytaj o warunki zwrotów. Z tego co się orientuję, to prawo jest takie, że do 10 dni bez uzasadnienia można oddać, ale warto przed transakcją jeszcze dopytać.

Jak wiesz : dla mnie Allegro to kompletna czarna magia. Zwroty pewnie i są, bo jakżeby nie - to jakaś spółdzielnia produkcyjna, czy inne ustrojstwo się wystawia. Cały widz polega na przyczynie zwrotu. Przecież nie napiszę : "zwracam, bo mi się nie podoba" . No i druga rzecz : pakowanie. Oni {producenci} pakowanie mają opanowane do takiej perfekcji jak Chińczycy t-shirty : ciach prast i zapakowane. Ja tego nie ogarnę i będzie taki ewentualny badziew leżał w domu. Muszę dzisiaj niespodziewanie do miasta jechać, ale jak wrócę - przejrzę raz jeszcze sklepy i Allegro.

Cytat:
Kasiu kochana, a w takim razie masz jakis naczynkowy KWC? Albo moze korzystalas badz zastanawialas sie nad akcja 'zamykanie naczynek'? Bo ja juz powoli sie poddaje i chyba na tym sie skonczy, ale musze wiecej poczytac coby potem nie zalowac
co do nuxe, to miela nie probowalam, kwasilam sie tym etincalente czy jakos tak, chwalilam sobie, calkiem calkiem
Izuniu - nie mam !!! Mam raczej radykalnie odmienne zdanie od dziewczyn piszących na temat cery płytko unaczynionej i niereformowalna w tym temacie jestem. Swoją cerę odziedziczyłam po kądzieli i - na podstawie doświadczenia - nie wierzę w skuteczność środków zewnętrznie działających. Być może u innych odnoszą one skutek. Nie neguję. Wszak : wiara góry przenosi . Pękanie naczynek spowodowane jest ich kruchymi ściankami. To przypadłość genetyczna. Można je wzmocnić : np. rutyna wewnętrznie {rutinoscorbin dla przykładu}. Jak pewnie sama zauważyłaś : raz jest lepiej, raz jest gorzej. To działają czynniki zewnętrzne i wewnętrzne. a nie kremy. A jakże - próbowałam zamykania naczynek. Było to w zamierzchłej przeszłości, kiedy jeszcze laserem tego nie robiono. Pozwoliłam zamknąć trzy sztuki i uciekłam z fotela, uprzednio kopnąwszy boleśnie panią to robiącą. Teraz są lasery i - podobno - taki zabieg jest mniej bolesny. "Moja" kosmetyczka ma takie potężne urządzenie pt. : "laser do wszystkiego". Ona sama mi odradziła, bo efekt krótkotrwały będzie. Nie zdecyduję się. Dlaczego ? "Zamknie" mi te istniejące i po krótkim czasie popękają inne. Walka z wiatrakami . Chyba, że się zamkniesz "w słoiku" {to określenie Pani Dermatolog}. Taką cerę trzeba polubić i starać się jej nie szkodzić. A co jej szkodzi - to zapewne wiesz. Taki "słoik" rozmija się całkowicie z moim trybem życia. Dlatego też polubiłam tą moją gębusię. Też mam cerę mieszaną, ze strefą "T". Powinnam używać dwóch typów pielęgnacji, ale mi się nie chce.
Całe życie mam problemy z doborem kremów i kosmetyków. No trudno - mogłoby być gorzej. Kiedyś się przejmowałam. Teraz już nie. Takiego podejścia nauczył mnie mój Lalunia : taki się urodziłem, a inni ... "niech się wezmą w kupę i pocałują mnie w d..ę ".

Cytat:
tez je jem, z tego co wiem to nie mają
w ogóle na wizazu chyba wszyscy je jedzą
Ja - nie jem . Wolę takie z "kostki" pokroić w plasterki i na chlebuś.

Cytat:
Bo cóż nowego, po latach pisania o tym, można pisać np. o WAX-ie , rycynie i masce Gloria ?!
Bardziej irytującym jest dla mnie to, że tzw. "doświadczone wyjadaczki" na okrągło piszą o tych samych produktach i o to samo pytają. Ale, nie daj Bóg, zapyta o to jakaś "nowa", to inne zamiast odpowiedzieć jednym zdaniem, zaczynają się prześcigać w złośliwościach ciągnących się na kilkanaście postów. Wiem, że "wyszukiwarka nie gryzie", lecz - co piszę na własnym przykładzie - w tysiącach postów trudno wyłapać tę najważniejszą informację. Tym bardziej, że nie każdy "uprawia" wizażowanie np. w pracy i nie każdy ma czas ślęczeć godzinami i szukać. Ja też często nie mogę znaleźć tego, o co mi chodzi i pytam. Co prawda, to prawda - próbuję szukać. No może aż taki " leń " nie jestem ! Ale czytać np. po raz 1987 post tej samej wizażaniki : "nałożyłam dzisiaj kokosika na włoski jakie one mięciutkie" to bardziej irytuje niż pytanie : "gdzie mogę kupić olej kokosowy".

No i karnawał nam się skończył . Umartwiać czas się zacząć ! Koniec, że tak kolokwialnie napiszę : Miłe Moje z zakupami. Szlaban ! No i dieta ! Bierzcie przykład z blonndee : właśnie pożegnała się z piwkiem, chrupkami i czekoladą.
Tylko co ja biedna zrobię ?! Podobno, aby odpust uzyskać, trzeba za grzechy żałować. A ja nie nie żałuję ... Mam dzisiaj ochotę dogodzić podniebieniu swemu "grecką sałatką"z podwójną ilością oliwek i sera. Rozpusta istna ! Oj, źle, źle !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 10:55   #1656
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Witam !

O tym "wycofywaniu" to jedna z dziewczyn rzuciła takie hasło, że : podobno, a inne - jak to zwykle w tych tematach bywa - podchwyciły. A więc : nie jest to informacja sprawdzona. Wielokrotne krążyły już po Wizażu "opowieści dziwnej treści".

Izuniu - nie mam !!! Mam raczej radykalnie odmienne zdanie od dziewczyn piszących na temat cery płytko unaczynionej i niereformowalna w tym temacie jestem. Swoją cerę odziedziczyłam po kądzieli i - na podstawie doświadczenia - nie wierzę w skuteczność środków zewnętrznie działających. Być może u innych odnoszą one skutek. Nie neguję. Wszak : wiara góry przenosi . Pękanie naczynek spowodowane jest ich kruchymi ściankami. To przypadłość genetyczna. Można je wzmocnić : np. rutyna wewnętrznie {rutinoscorbin dla przykładu}. Jak pewnie sama zauważyłaś : raz jest lepiej, raz jest gorzej. To działają czynniki zewnętrzne i wewnętrzne. a nie kremy. A jakże - próbowałam zamykania naczynek. Było to w zamierzchłej przeszłości, kiedy jeszcze laserem tego nie robiono. Pozwoliłam zamknąć trzy sztuki i uciekłam z fotela, uprzednio kopnąwszy boleśnie panią to robiącą. Teraz są lasery i - podobno - taki zabieg jest mniej bolesny. "Moja" kosmetyczka ma takie potężne urządzenie pt. : "laser do wszystkiego". Ona sama mi odradziła, bo efekt krótkotrwały będzie. Nie zdecyduję się. Dlaczego ? "Zamknie" mi te istniejące i po krótkim czasie popękają inne. Walka z wiatrakami . Chyba, że się zamkniesz "w słoiku" {to określenie Pani Dermatolog}. Taką cerę trzeba polubić i starać się jej nie szkodzić. A co jej szkodzi - to zapewne wiesz. Taki "słoik" rozmija się całkowicie z moim trybem życia. Dlatego też polubiłam tą moją gębusię. Też mam cerę mieszaną, ze strefą "T". Powinnam używać dwóch typów pielęgnacji, ale mi się nie chce.
Całe życie mam problemy z doborem kremów i kosmetyków. No trudno - mogłoby być gorzej. Kiedyś się przejmowałam. Teraz już nie. Takiego podejścia nauczył mnie mój Lalunia : taki się urodziłem, a inni ... "niech się wezmą w kupę i pocałują mnie w d..ę ".

Ja - nie jem . Wolę takie z "kostki" pokroić w plasterki i na chlebuś.

Bo cóż nowego, po latach pisania o tym, można pisać np. o WAX-ie , rycynie i masce Gloria ?!
Bardziej irytującym jest dla mnie to, że tzw. "doświadczone wyjadaczki" na okrągło piszą o tych samych produktach i o to samo pytają. Ale, nie daj Bóg, zapyta o to jakaś "nowa", to inne zamiast odpowiedzieć jednym zdaniem, zaczynają się prześcigać w złośliwościach ciągnących się na kilkanaście postów. Wiem, że "wyszukiwarka nie gryzie", lecz - co piszę na własnym przykładzie - w tysiącach postów trudno wyłapać tę najważniejszą informację. Tym bardziej, że nie każdy "uprawia" wizażowanie np. w pracy i nie każdy ma czas ślęczeć godzinami i szukać. Ja też często nie mogę znaleźć tego, o co mi chodzi i pytam. Co prawda, to prawda - próbuję szukać. No może aż taki " leń " nie jestem ! Ale czytać np. po raz 1987 post tej samej wizażaniki : "nałożyłam dzisiaj kokosika na włoski jakie one mięciutkie" to bardziej irytuje niż pytanie : "gdzie mogę kupić olej kokosowy".

No i karnawał nam się skończył . Umartwiać czas się zacząć ! Koniec, że tak kolokwialnie napiszę : Miłe Moje z zakupami. Szlaban ! No i dieta ! Bierzcie przykład z blonndee : właśnie pożegnała się z piwkiem, chrupkami i czekoladą.
Tylko co ja biedna zrobię ?! Podobno, aby odpust uzyskać, trzeba za grzechy żałować. A ja nie nie żałuję ... Mam dzisiaj ochotę dogodzić podniebieniu swemu "grecką sałatką"z podwójną ilością oliwek i sera. Rozpusta istna ! Oj, źle, źle !
ale chyba serio wycofali, bo kupiłam kiedys w naturze, a teraz ani widu ani słycu po tym żelu, odszedł bezpamiętnie, bo sprzedwaczynie nawet nie wiedzą, ze istaniał

ale wiejski mało kaloryczny i w sam raz na kolację
a serek na chelb to i ja lubię

tez mi się juz nie che czytac
a jakby jakies nowe KWC wynaleźli to nam Asia dobrą wiadomosc przyniesie

karnawał się skonczył, ale na piwo za znajomymi do pubu chyba isc mozna?
post postem, ale ja mam ferie i nie będę się nudzic w domu

Cytat:
Ja to się boję tego masażera, masakra jakaś
Jak czytam wrażenia użytkowniczek o siniakach, to mam ciary

Po prawdzie to tam nigdy nie było typowych kwasów AHA, od biedy sugar cane ekstract - taki prekursor kwasu glikolowego, bo z trzciny się go robi, a inne - to raczej kwasy cukrowe.
A nowy skład jest kiepski [wartościowe elementy za konserwantami], niestety jak go kupowałam [przez net] nie wiadomo było jeszcze o "niespodziance" jaką przygotował Nuxe, więc zaliczyłam wtopę
siniaki siniakami, ale napewno nie wydam 50 zł na hula hop

będzie któras chciała na połówkę w przyszłych zakupach?

http://www.everydayminerals.com/stor...ffle-cone.html

http://www.everydayminerals.com/stor...oft-touch.html

?
Stary 2010-02-18, 11:25   #1657
Lanessa
Zadomowienie

Asia! Ja mam hula hop dwa kilo z masażerem

Zapewniam, że siniaki to tylko pierwsze dni, zapewniam, że efekty spektakularne i zapewniam, że WARTO kupić

I dodam, że w Norge zapłaciłam za swój 300 zł

Schudłam na nim trzy kilo, a teraz 1 kg w tydzień tylko na nim

Iza, zaczynamy obie dietę! Ale ja od poniedziałku chyba, bo mam blok czekoladowy w lodowce

Kasia, mnie też to irytuje... Przydałby się jeden wielki, zamknięty wątek bez mozliwości wypowiadania się z hitami, w pigułce, typu- Zniszczone włosy? Spróbuj
a, b, c,d,e,f,g tego i tego i z tego i z tego powodu.
Porost?
Mi też trudno znaleźć informacje... Ale wiem, że moderatorki mają życie a to mnóstwo roboty

A co do języka, to ja sobie mówię po norwesku ładnie Ale ogólnie języki mi szybko do głowy się pakują
Przezabawnie w tej mojej szkole

Muszę się z Wami podzielić piękną melodią!

http://www.youtube.com/watch?v=xbNDm...eature=related
Jeejku, czy ktoś lubi takie rzeczy jeszcze tutaj?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:32   #1658
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Zapewniam, że siniaki to tylko pierwsze dni, zapewniam, że efekty spektakularne i zapewniam, że WARTO kupić

Iza, zaczynamy obie dietę! Ale ja od poniedziałku chyba, bo mam blok czekoladowy w lodowce

Kasia, mnie też to irytuje... Przydałby się jeden wielki, zamknięty wątek bez mozliwości wypowiadania się z hitami, w pigułce, typu- Zniszczone włosy? Spróbuj
Porost?
Mi też trudno znaleźć informacje... Ale wiem, że moderatorki mają życie a to mnóstwo roboty

A co do języka, to ja sobie mówię po norwesku ładnie Ale ogólnie języki mi szybko do głowy się pakują

nie kuś tym hula hopem, ale 300zł, wiesz ile bym za to minerałków miała?

a wiesz, ze kupiłam sobie ostatnio makaron orkiszowy, razowy +tradycyjnie lubelle
i jeszcze twoją ciccierzyce i dwa raodzaje kaszy gryczanej

choć coś czuje, ze do przygotowania z tego obiadu będe się musiała długo mobilizować
Stary 2010-02-18, 11:44   #1659
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

a wiesz, ze kupiłam sobie ostatnio makaron orkiszowy, razowy +tradycyjnie lubelle

choć coś czuje, ze do przygotowania z tego obiadu będe się musiała długo mobilizować
Ja tyle zapłaciłam w kraju, tu wszystko droższe Ale mogę sobie pozwolić
Heh
Hej, znasz może jakieś dobre sklepy zaagraniczne internetowe z kosmetykami?

świetnie xDD kup coś innego niż fasolkę i zrób sobie zielony dzień zeby odświeżyć dietę
Stary 2010-02-18, 12:22   #1660
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tyle zapłaciłam w kraju, tu wszystko droższe Ale mogę sobie pozwolić
Heh

świetnie xDD kup coś innego niż fasolkę i zrób sobie zielony dzień zeby odświeżyć dietę
ale z jakimi kosmetykami? kolorówką, pielęgnacją?
a nie mozesz na ebayu kupowac?

dzisiaj potrzebuję węglowodanów, bo wtedy lepiej się pije
Stary 2010-02-18, 12:41   #1661
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Nie, bo tam nie ma koszyka i nie opłaca mi się, przesyłka do Norwegii jest droga

Pielęgnacją, również włosów

Heh, byleś z nimi nie przegięła
Stary 2010-02-18, 12:46   #1662
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
A kwasy cukrowe to sa jakby lzejsze kwasy czy jak? ale kompromitacja, przeciez ja to powinnam wiedziec...

Cytat:
To jest pewna mysl Nie powiem, nie jest to moze wyjatkowo upierdliwe (a po prawdzie to kazda kobitka zamiast ogonek chwalic to sie do kazdego wloska przyczepia), ale jednak mam nadzieje, ze moze kiedys w koncu... narazie jestem w fazie testow, no bo kazda cera na co innego roznie reaguje, wiec...

Cytat:

No to przylaczas sie w poniedzialek
Ja tym razem probuje przejsc przez metode slynnego juz Dukana, autora ksiazek nie potrafie schudnac, a noz... jak spojzalam dzis rano na wage to sie przezegnalam, waze o kilka kilo wiecej niz przed swietami, ale przede wszystkim jakies 8kg wiecej niz po wakacjach
mam motywacje, do wakacji musze troche (dużo) zrzucic, takze trzymac i wracam do jogi!

a melodyja mnie dobrze nastawila, jakas taka... duchowa

dobra, kawka, poranny pudelek (tak, wiem) i lece na kontrolne do gina!
milego
Stary 2010-02-18, 12:52   #1663
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, bo tam nie ma koszyka i nie opłaca mi się, przesyłka do Norwegii jest droga

Pielęgnacją, również włosów

Heh, byleś z nimi nie przegięła
no to niestety nie znam, jedynie z kolorówką

ja zawsze przeginam z węglowodanami
Stary 2010-02-18, 14:03   #1664
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blonndee;17272862
No to przylaczas sie w poniedzialek;)
Ja tym razem probuje przejsc przez metode slynnego juz Dukana, autora ksiazek [I
nie potrafie schudnac[/I], a noz... jak spojzalam dzis rano na wage to sie przezegnalam, waze o kilka kilo wiecej niz przed swietami, ale przede wszystkim jakies 8kg wiecej niz po wakacjach
mam motywacje, do wakacji musze troche (dużo) zrzucic, takze trzymac i wracam do jogi!

a melodyja mnie dobrze nastawila, jakas taka... duchowa

milego
Ja tam stosuje mniej żreć
Będziemy się nawzajem nastawiać do pracy nad figurką, co?

Podziwiam, za jogę i za diety, niestety ja i tego i tego nie stosuję ze względu na brak dyscypliny i trzymam kciuki
Ja nie potrzebuję diety, ale chcę zmniejszyć obwód ud i podkreślić talię, a ostatnio pofolgowałam sobie By się nie obróciło przeciwko mnie xD

Fajnie, że melodyję polubiłaś

Chyba będę kupować na ciao, bo będzie darmowa przesyłka

Mirelka, nie węgle... doprowadzają mnie do szału
Stary 2010-02-18, 19:01   #1665
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Przywitać się przyszłam

Jutro mój ostatni dzień w pracy a potem długo wyczekiwany urlop Mam nadzieję, że uda mi się jutro uporządkować na bieżąco wszystkie papierzyska bo codziennie jest tego mnóstwo
Pewnie za bardzo sobie w czasie urlopu nie odpocznę bo będziemy mieli z TŻ kupę roboty w mieszkaniu ale na pewno odpocznę od mojej "cudownej" pracy

AGD zamówione wczoraj, jednak srebrne - naprawdę, próbowaliśmy, myśleliśmy o białym, nawet rozglądaliśmy się w sklepach ale jak widzieliśmy obok srebrne to za każdym razem stwierdzaliśmy, że jest ładniejsze - najwyżej TŻ będzie czyścił skoro się uparł
Zamawialiśmy przez internet ze sklepu electro.pl bo taniej - trochę się bałam, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oczywiście płacimy przy odbiorze

TŻ się śmieje ze mnie, że w czasie urlopu spędzę pewnie trochę czasu w galerii sam na sam z lapkiem i netem - pewnie ma rację

A w sobotę jedziemy drugi raz na Upiora
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:40   #1666
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam stosuje mniej żreć
Będziemy się nawzajem nastawiać do pracy nad figurką, co?

Podziwiam, za jogę i za diety, niestety ja i tego i tego nie stosuję ze względu na brak dyscypliny i trzymam kciuki
Ja nie potrzebuję diety, ale chcę zmniejszyć obwód ud i podkreślić talię, a ostatnio pofolgowałam sobie By się nie obróciło przeciwko mnie xD
toc ba!
joga jest przede wszystkim bardzo przyjemna, odpreza mega, takze moze sprobujesz? lubie sobie pocwiczyc z plytka, szczegolnie ta dla poczatkujacych, jest prosciutka a czuc roznice. z tz mamy nintendo wii i planujemy dokupic sobie takie smieszne cus do uprawiania z tym sportu (miedzy innymi wlasnie joge i to z ania rubik), mowi ile kcal spalilismy itp itd

a jak juz wejde na wyzszy lewel to zamierzam sie na zajecia z jogi zapisac, ale narazie kondycha marna, a nie chce sie zblaznic i uciec z zajec
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
AGD zamówione wczoraj, jednak srebrne - naprawdę, próbowaliśmy, myśleliśmy o białym, nawet rozglądaliśmy się w sklepach ale jak widzieliśmy obok srebrne to za każdym razem stwierdzaliśmy, że jest ładniejsze - najwyżej TŻ będzie czyścił skoro się uparł
Zamawialiśmy przez internet ze sklepu electro.pl bo taniej - trochę się bałam, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Oczywiście płacimy przy odbiorze
hello
moj tata czesto zamawial sprzet agd przez net, i z tego co wiem to nigdy nie bylo zadnych problemow, a taniej, wiadomo
meblowanie mieszkanka, zazdroszcze...

ok, przeglad prasy kobiecej czeka, herbatka zrobiona, takze... branocka!

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-02-18 o 22:41
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:45   #1667
'Estelle'

Cytat:
Jest w tym trochę racji, ale... tylko trochę
Bo mnie coś trafia, jak sie pojawia jakaś użytkowniczka, co to nawet nagłówków nie przeczyta i zakłada wątek: "Co zrobić, żeby włosy szybciej rosły" 3 linijki nad istniejącym
Albo kolejna plaga - zakładanie wątków o wiele mówiących tytułach: "Pomocy", "Włosy", "Co zrobić?".
Gdyby wszyscy choć trochę przykładali się do postępowania wg regulaminu, ba!, gdyby go chociaż przeczytali przy rejestracji, forum wyglądałoby naprawdę inaczej

To tyle z drugiej strony barykady
Cytat:
tez mi się juz nie che czytac
a jakby jakies nowe KWC wynaleźli to nam Asia dobrą wiadomosc przyniesie

Cytat:
siniaki siniakami, ale napewno nie wydam 50 zł na hula hop
Znalazłam za 32 wysyłką i nie takie hardcore'owe ma jakieś mniejsze te wypustki.

Cytat:
Nie kuś
Można gdzieś zobaczyć swatche?
To róże do policzków?
Cytat:

No słyszałam, że Nowegia jest droga, dwa lata temu moi znajom wybrali się tam na wakacje i wrócili ze sporym debetem na koncie

Na razie spróbuję obciążyć moje obecne i zobaczę, co to da, a jak nie da nic, to kupię to z masażerem, tylko mniej wyboistym
Cytat:

Aj, przypomina muzykę boliwijskich "indian"
Czasami występują u mnie w mieście przed Galerią Centrum . Lubię, jak robią te pokazy, wzruszam się wtedy, fajne to
I mój wujek swego czasu miał trochę kaset z takimi melodyjkami
Cytat:
Ale na ebayu można dorwać oferty z darmową wysyłką na cały świat
Część sklepów traktuje Norwegię w kategorii Europa, i koszt wysyłki jest umiarkowany.
Cytat:
A kwasy cukrowe to sa jakby lzejsze kwasy czy jak? ale kompromitacja, przeciez ja to powinnam wiedziec...
Nie, to inne kwasy
Cytat:
milego
Nie martw się, jak chodziłam do pracy to też czytałam
I jeszcze z moim TŻ po płudniu wymienialiśmy najświeższe ploty

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Hej
TŻ się śmieje ze mnie, że w czasie urlopu spędzę pewnie trochę czasu w galerii sam na sam z lapkiem i netem - pewnie ma rację
Na to liczę
O ile Pazuryr da mi posiedzieć

Stary 2010-02-18, 22:55   #1668
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
\

Ja nie wiem czy doczekam tego dnia, kiedy przejde na diete i będe potrafiła się jej trzymać

Cytat:

Porost?

Zachęciłaś mnie tym hula hopem, ale kurcze szkoda mi wydać nawet 5 dych
W ogóle to czytałam, ze tłuszcz zaczyna spalać się po jakiś 30 min treningu, więc nie wiem czy te pare mintut coś daje. A Ty ile minut dziennie kręcisz?

A nuta dobra, taka uspokajająca, przesłuchałam chyba ze 2 razy, ale wiecej nie daje rady, bo to nie moje klimaty

Cytat:

Skąd masz takie makarony? Jakaś zdrowa żywność? Bo w marketach nigdzie takich nie widze, sa tylko te lubelli.

Cytat:

Ja slyszłam, ze powinno się zjeść coś tłustego bo alkohol się nie wchłania. Ale wtedy łączy się z tymi tłuszczami i się bardziej tyje ;D
Stary 2010-02-19, 06:02   #1669
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Laseczki {Matkoicórko, mnie też już głupawka dopadła !} .

Cytat:
ale wiejski mało kaloryczny i w sam raz na kolację

będzie któras chciała na połówkę w przyszłych zakupach?
Wczoraj kupiłam ten "Wasz" serek. Wspólnie z kotami zjadłam . On jest słony. Ja nie używam soli i dlatego prawie wszystkie gotowce są dla mnie zbyt słone. Kupiłam też "normalny" serek półtłusty. Nie ma zbyt wielkiej różnicy w zawartości węglowodanów i tłuszczów.

Do zakupów się nie dołączę, bo to są róże.

Cytat:
Schudłam na nim trzy kilo, a teraz 1 kg w tydzień tylko na nim .
Podziwiam, gratuluję i zazdroszczę !

Cytat:
no bo kazda cera na co innego roznie reaguje, wiec...
Próbuj, próbuj - a nóż widelec ...
Muszę Ci powiedzieć, że od kiedy zaczęłam stosować tzw. naturalne kosmetyki - cera bardzo mi się uspokoiła. Nawet obecnie, w okresie
grzewczym, nie mam już większych problemów z czerwienieniem.
Ale też metodą prób i błędów dobrałam dla siebie środki; np. oleje nakładane na twarz mnie nie służą. Jak zwykle w moim przypadku bywa - wszystkie wizażowe hity działają na mnie odwrotnie niż powinny. Chciałabym sobie jakiś kremik ukręcić, ale przy moich : wiedzy i manualnych zdolnościach to - niestety - wyższa szkoła jazdy.

Cytat:
A w sobotę jedziemy drugi raz na Upiora
Życzę wspaniałej uczty duchowej ! Kto gra upiora ?

Cytat:
joga jest przede wszystkim bardzo przyjemna

ok, przeglad prasy kobiecej czeka
Jejku, jak ja tęsknię za jogą ! Dla mnie był to psychiczny odpoczynek. Na tym moim końcu świata to tylko fitnessy jakoweś.

Prasę też mam dzisiaj w planie. Między innymi pozycjami zabrałam od mojej Przyjaciółki numer "Zwierciadła", w którym jest rozmowa z Januszem Gajosem, a że to wybitny Człowiek - zapowiada się spora przyjemność. Tak się podnieciłam tym czasopismem, że zapomniałam wziąć od Niej innej pozycji. Nie pamiętam dokładnie tytułu : moje włosy lub wszystko o włosach lub fryzury. Pobieżnie przejrzałam . Zamieszczone jest tam wiele zdjęć fryzur i porad. Jest też cały artykuł jak pielęgnować włosy zimą. Znacie takie pisemko ? To jest miesięcznik. Zadzwonię dzisiaj do Niej, coby "kopalnia wiedzy" w kominku nie wylądowała.

Cytat:
Tu masz świętą rację !!! W takich przypadkach bez litości i amnestii : lać i patrzeć czy równo puchnie.
Miałam na myśli "stare wyjadaczki", które - nie wiem z jakiego powodu, może ranking w ilości postów - piszą w tematach z poradami {nie mam na myśli off-topowego} po raz tysięczny któryś z kolei : nałożyłam na włoski waxika i glorię lub joannę rzepkę sobie dzisiaj kupiłam ale do Auchana nie mogę pojechać. Od takich "zadomowionych" , "zakorzenionych" na tym forum wymaga się pewnej samokontroli {nie chciałam napisać : samokrytyki}. Zdaję sobie doskonale z tego sprawę, że Wy Szefowe nie macie na takie zachowania żadnego wpływu. To nie jest w żaden sposób złamanie regulaminu . Napisałyśmy jedynie, że wątki stają się nudne i trudne do ogarnięcia, bo ileż można pisać na temat picia pokrzywy lub olejku rycynowego.
A tak a propos - Asiu - podziwiam, że Ty to jeszcze potrafisz ogarnąć i kontrolować. Chapeau bas !
Ja ostatnimi czasy "leję w majtki" ze śmiechu i opluwam komputer kawą czytając fenomenalny temat : "Niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp." Z drugiej zaś strony włosy stają na głowie dęba, jak się dowiaduję, jaki jest poziom wiedzy na ten temat osób, które czują się na tyle już dorosłe, aby uprawiać seks. Link do tego tematu dostałam w innym wątku. Zabawa przednia !

Cytat:
Ja nie wiem czy doczekam tego dnia, kiedy przejde na diete i będe potrafiła się jej trzymać
Każda dieta to ZUO ! Co potem ?! Najważniejszym jest zmienić swoje nawyki jedzeniowe. Nawet wczoraj w telewizorni {ja się robię już specjalistką od TV w każdym calu } był o tym program. Pani dietetyk wypowiadała się na ten temat bardzo przekonywująco. Było wypowiedzianych wiele truizmów, ale też i parę - jak dla mnie - nowych rzeczy. Np. ostatni posiłek {lekki} należy zjeść trzy godziny przed spaniem; najpóźniej półtora godziny po obudzeniu należy zjeść śniadanie, bo po tym czasie poziom glukozy we krwi znacznie spada i mimo woli zjadamy więcej; czekolada zaostrza apetyt; zdrowy człowiek nie powinien unikać pieczywa i ziemniaków itp. Znamy, znamy ... ale czy stosujemy ?!

"Ciemne" makarony znajdziesz w każdym "lepszym" supermarkecie.
Mój organizm - tak dla przykładu - nie trawi nawet najmniejszej dawki ciemnego ryżu. Biały - idealnie. To samo z kaszą gryczaną.
Wcinam więc biały-długoziarnisty i kaszę jaglaną. Tą ostatnią, szczególnie : pęczak, mogłabym jeść na okrągło. Chyba dzisiaj go popełnię !

Miłego dnia życzę ! Weekend, weekend !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:00   #1670
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
\

Zachęciłaś mnie tym hula hopem, ale kurcze szkoda mi wydać nawet 5 dych
W ogóle to czytałam, ze tłuszcz zaczyna spalać się po jakiś 30 min treningu, więc nie wiem czy te pare mintut coś daje. A Ty ile minut dziennie kręcisz?

Skąd masz takie makarony? Jakaś zdrowa żywność? Bo w marketach nigdzie takich nie widze, sa tylko te lubelli.

Ja slyszłam, ze powinno się zjeść coś tłustego bo alkohol się nie wchłania. Ale wtedy łączy się z tymi tłuszczami i się bardziej tyje ;D
ja mam taki market gdzie jest dział z zdrową żywnością, wiele rzeczy tam nie ma, ale wybór większy niz w marketach typu TESCO, ale ten sklep ylko w moim mieście jest... choć ceny tez mają zabójcze głupi makaron prawie 10 zł

ja nie lubie tłuszczów... moją zmorą nie jest tłuste jedzenie, ale bogate węglowodany, czyli chleb, makarony, batoniki itd

Cytat:
Jest w tym trochę racji, ale... tylko trochę
Bo mnie coś trafia, jak sie pojawia jakaś użytkowniczka, co to nawet nagłówków nie przeczyta i zakłada wątek: "Co zrobić, żeby włosy szybciej rosły" 3 linijki nad istniejącym
Albo kolejna plaga - zakładanie wątków o wiele mówiących tytułach: "Pomocy", "Włosy", "Co zrobić?".
Gdyby wszyscy choć trochę przykładali się do postępowania wg regulaminu, ba!, gdyby go chociaż przeczytali przy rejestracji, forum wyglądałoby naprawdę inaczej

Znalazłam za 32 wysyłką i nie takie hardcore'owe ma jakieś mniejsze te wypustki.

Nie kuś
Można gdzieś zobaczyć swatche?
To róże do policzków?

Na razie spróbuję obciążyć moje obecne i zobaczę, co to da, a jak nie da nic, to kupię to z masażerem, tylko mniej wyboistym

Ale na ebayu można dorwać oferty z darmową wysyłką na cały świat
Część sklepów traktuje Norwegię w kategorii Europa, i koszt wysyłki jest umiarkowany.

Nie, to inne kwasy
ja nic nie mówię, ale przy rejestracji etz nei czytałam regulaminu nigdy nei czytam tylko zanaczam
ale tez nie myslałam, ze zadomowie sie na wizazu
weszłam tylko z zapytaniem o moją prostownicę

pokazuj ten hula hop

tak to róże
tu masz swatche soft
toucha http://4.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ft+touch+1.jpg

ten mnie też kusi
http://1.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...y-minerals.jpg

ale najchętniej wzięłabym waffle cone tutaj go masz http://2.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ienie+edm1.JPG

chętna tez jestem na korektor lavender (słuzy do ocieplania róży)

ale wszystkiego nie kupię

Cytat:

Wczoraj kupiłam ten "Wasz" serek. Wspólnie z kotami zjadłam . On jest słony. Ja nie używam soli i dlatego prawie wszystkie gotowce są dla mnie zbyt słone. Kupiłam też "normalny" serek półtłusty. Nie ma zbyt wielkiej różnicy w zawartości węglowodanów i tłuszczów.

Mój organizm - tak dla przykładu - nie trawi nawet najmniejszej dawki ciemnego ryżu. Biały - idealnie. To samo z kaszą gryczaną.
Wcinam więc biały-długoziarnisty i kaszę jaglaną. Tą ostatnią, szczególnie : pęczak, mogłabym jeść na okrągło. Chyba dzisiaj go popełnię !

ja go tez nie solę

a nie kupisz w kazdym lepszym superkarkecie
bo wszystkie to tylko pełne ziarno różnych firm i o różnych kształtach, a chodzi o makarony z różnej mąki

poobcinałam wam posty, bo za dużo grafiki
Stary 2010-02-19, 12:44   #1671
'Estelle'

Cytat:
Joł Sexy Baby... napisałabym Lachonie ale chyba zbyt hardorowo
Cytat:
Tu masz świętą rację !!! W takich przypadkach bez litości i amnestii : lać i patrzeć czy równo puchnie.

Cytat:
Miałam na myśli "stare wyjadaczki", które - nie wiem z jakiego powodu, może ranking w ilości postów - piszą w tematach z poradami {nie mam na myśli off-topowego} po raz tysięczny któryś z kolei : nałożyłam na włoski waxika i glorię lub joannę rzepkę sobie dzisiaj kupiłam ale do Auchana nie mogę pojechać. Od takich "zadomowionych" , "zakorzenionych" na tym forum wymaga się pewnej samokontroli {[COLOR=Silver]nie chciałam napisać : samokrytyki[COLOR=Black]}.
True, true, przez to wątki tracą na czytelności, też nie lubię takiego pisania dla samego pisania.
Cytat:
A tak a propos - Asiu - podziwiam, że Ty to jeszcze potrafisz ogarnąć i kontrolować. Chapeau bas !
E tam, ostatnio to tylko "pilnuję", czasu na udzielanie brak
Cytat:
Ja ostatnimi czasy "leję w majtki" ze śmiechu i opluwam komputer kawą czytając fenomenalny temat : "Niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji itp." Z drugiej zaś strony włosy stają na głowie dęba, jak się dowiaduję, jaki jest poziom wiedzy na ten temat osób, które czują się na tyle już dorosłe, aby uprawiać seks. Link do tego tematu dostałam w innym wątku. Zabawa przednia !

No szkoda, że czasu nie mam, wolę z Wami sobie posiedzieć, ale czasem jak trafiam na takie wątki, to masakra...

Cytat:
pokazuj ten hula hop
http://allegro.pl/item920878766_kolo...ace_promo.html

Te róże to niestety nie dla mnie raczej patrząc po kolorach
A, dostałam wiadomość od babki od cieni, że z rozpędu wysłała do mnie, ale się nie martw, jak tylko dostanę do prześlę Ci priorytetem

Stary 2010-02-19, 15:26   #1672
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

True, true, przez to wątki tracą na czytelności, też nie lubię takiego pisania dla samego pisania.

No szkoda, że czasu nie mam, wolę z Wami sobie posiedzieć, ale czasem jak trafiam na takie wątki, to masakra...

A, dostałam wiadomość od babki od cieni, że z rozpędu wysłała do mnie, ale się nie martw, jak tylko dostanę do prześlę Ci priorytetem
aaa ja chyba się na niego niebawem skuszę

aa z rozpędu do Ciebie też mi coś
jeszcze wysyłke opłacac trzeba buu
Stary 2010-02-19, 15:51   #1673
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Do zakupów się nie dołączę, bo to są róże.

Podziwiam, gratuluję i zazdroszczę !

Próbuj, próbuj - a nóż widelec ...
Muszę Ci powiedzieć, że od kiedy zaczęłam stosować tzw. naturalne kosmetyki - cera bardzo mi się uspokoiła. Nawet obecnie, w okresie
grzewczym, nie mam już większych problemów z czerwienieniem.
Ale też metodą prób i błędów dobrałam dla siebie środki; np. oleje nakładane na twarz mnie nie służą. Jak zwykle w moim przypadku bywa - wszystkie wizażowe hity działają na mnie odwrotnie niż powinny. Chciałabym sobie jakiś kremik ukręcić, ale przy moich : wiedzy i manualnych zdolnościach to - niestety - wyższa szkoła jazdy.

Życzę wspaniałej uczty duchowej ! Kto gra upiora ?

Jejku, jak ja tęsknię za jogą ! Dla mnie był to psychiczny odpoczynek. Na tym moim końcu świata to tylko fitnessy jakoweś.

Prasę też mam dzisiaj w planie. Między innymi pozycjami zabrałam od mojej Przyjaciółki numer "Zwierciadła", w którym jest rozmowa z Januszem Gajosem, a że to wybitny Człowiek - zapowiada się spora przyjemność. Tak się podnieciłam tym czasopismem, że zapomniałam wziąć od Niej innej pozycji. Nie pamiętam dokładnie tytułu : moje włosy lub wszystko o włosach lub fryzury. Pobieżnie przejrzałam . Zamieszczone jest tam wiele zdjęć fryzur i porad. Jest też cały artykuł jak pielęgnować włosy zimą. Znacie takie pisemko ? To jest miesięcznik. Zadzwonię dzisiaj do Niej, coby "kopalnia wiedzy" w kominku nie wylądowała.

Miałam na myśli "stare wyjadaczki", które - nie wiem z jakiego powodu, może ranking w ilości postów - piszą w tematach z poradami {nie mam na myśli off-topowego} po raz tysięczny któryś z kolei : nałożyłam na włoski waxika i glorię lub joannę rzepkę sobie dzisiaj kupiłam ale do Auchana nie mogę pojechać. Od takich "zadomowionych" , "zakorzenionych" na tym forum wymaga się pewnej samokontroli {nie chciałam napisać : samokrytyki}. Zdaję sobie doskonale z tego sprawę, że Wy Szefowe nie macie na takie zachowania żadnego wpływu. To nie jest w żaden sposób złamanie regulaminu . Napisałyśmy jedynie, że wątki stają się nudne i trudne do ogarnięcia, bo ileż można pisać na temat picia pokrzywy lub olejku rycynowego.

Każda dieta to ZUO ! Co potem ?! Najważniejszym jest zmienić swoje nawyki jedzeniowe. Nawet wczoraj w telewizorni {ja się robię już specjalistką od TV w każdym calu } był o tym program. Pani dietetyk wypowiadała się na ten temat bardzo przekonywująco. Było wypowiedzianych wiele truizmów, ale też i parę - jak dla mnie - nowych rzeczy. Np. ostatni posiłek {lekki} należy zjeść trzy godziny przed spaniem; najpóźniej półtora godziny po obudzeniu należy zjeść śniadanie, bo po tym czasie poziom glukozy we krwi znacznie spada i mimo woli zjadamy więcej; czekolada zaostrza apetyt; zdrowy człowiek nie powinien unikać pieczywa i ziemniaków itp. Znamy, znamy ... ale czy stosujemy ?!

Wiem właśnie, że powinno sie na stale zmienic nawyki, ale jak sobie pomyśle ze cale życie mialabym jesc same zdrowe rzeczy to ja dziękuje To wszystko jest zbyt dobre jak dla mnie żebym miala z tego rezygnować, ale może malymi kroczkami uda mi się chociaz troche zmienić swoją diete, na bardziej zdrowszą.
Ja uwielbiam brązowy ryż

Cytat:
ja mam taki market gdzie jest dział z zdrową żywnością, wiele rzeczy tam nie ma, ale wybór większy niz w marketach typu TESCO, ale ten sklep ylko w moim mieście jest... choć ceny tez mają zabójcze głupi makaron prawie 10 zł

ja nie lubie tłuszczów... moją zmorą nie jest tłuste jedzenie, ale bogate węglowodany, czyli chleb, makarony, batoniki itd

ja nic nie mówię, ale przy rejestracji etz nei czytałam regulaminu nigdy nei czytam tylko zanaczam
ale tez nie myslałam, ze zadomowie sie na wizazu
weszłam tylko z zapytaniem o moją prostownicę

pokazuj ten hula hop

tak to róże
tu masz swatche soft
toucha http://4.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ft+touch+1.jpg

ten mnie też kusi
http://1.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...y-minerals.jpg

ale najchętniej wzięłabym waffle cone tutaj go masz http://2.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...ienie+edm1.JPG

chętna tez jestem na korektor lavender (słuzy do ocieplania róży)

ale wszystkiego nie kupię

ja go tez nie solę

a nie kupisz w kazdym lepszym superkarkecie
bo wszystkie to tylko pełne ziarno różnych firm i o różnych kształtach, a chodzi o makarony z różnej mąki

poobcinałam wam posty, bo za dużo grafiki
No to kupie lubelle A co jesz do tych makaronow? Bo ja nigdy nie mam pojęcia, zazwyczaj konczy sie na jakimś gotowym sosie z torebki czy sloika, ale wolałabym zacząć gotować normalne obiady

Cytat:

Widzialam juz to hula hop i wlasnie tez sie zastanawialam nad nim, ale szkoda bedzie jak bedzie niewypalem za 3 dychy, a takie normalne mozna kupić dużo taniej. Tylko zastanawiam sie gdzie ja je kupie, przeciez nie bede do domu szla z takim kolem wielkim np. z tesco czy w autobusie jechała
Stary 2010-02-19, 15:52   #1674
'Estelle'

Cytat:
aaa ja chyba się na niego niebawem skuszę

aa z rozpędu do Ciebie też mi coś
jeszcze wysyłke opłacac trzeba buu
Spoko, jak wysyłka gratis, to gratis

Stary 2010-02-19, 17:43   #1675
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, jak wysyłka gratis, to gratis
ale jak gratis

Cytat:
Wiem właśnie, że powinno sie na stale zmienic nawyki, ale jak sobie pomyśle ze cale życie mialabym jesc same zdrowe rzeczy to ja dziękuje To wszystko jest zbyt dobre jak dla mnie żebym miala z tego rezygnować, ale może malymi kroczkami uda mi się chociaz troche zmienić swoją diete, na bardziej zdrowszą.
Ja uwielbiam brązowy ryż

No to kupie lubelle A co jesz do tych makaronow? Bo ja nigdy nie mam pojęcia, zazwyczaj konczy sie na jakimś gotowym sosie z torebki czy sloika, ale wolałabym zacząć gotować normalne obiady

Widzialam juz to hula hop i wlasnie tez sie zastanawialam nad nim, ale szkoda bedzie jak bedzie niewypalem za 3 dychy, a takie normalne mozna kupić dużo taniej. Tylko zastanawiam sie gdzie ja je kupie, przeciez nie bede do domu szla z takim kolem wielkim np. z tesco czy w autobusie jechała
ja i gotowanie to 2 zupełnie rózne rzeczy,d latego zazwyczaj z makaronu robię zapiekanke szpinakową, albo spaghetti z pomidorami a raz na pół roku dodam biały ser, raz dodałam soczewice, ale mi nie smakowało

ja do domu wracałam z takim kołem
Stary 2010-02-19, 20:48   #1676
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak gratis

ja i gotowanie to 2 zupełnie rózne rzeczy,d latego zazwyczaj z makaronu robię zapiekanke szpinakową, albo spaghetti z pomidorami a raz na pół roku dodam biały ser, raz dodałam soczewice, ale mi nie smakowało

ja do domu wracałam z takim kołem
Ja też nie umiem gotować, ale czas najwyższy się nauczyć, bo moja mama gotuje tak normalnie czyli jak coś smaży na patelni to koniecznie połowa musi być wypełniona olejem, wszystko soli itd. Zresztą może pojade na studia gdzieś i co? Będe tylko zupki z proszku jadła bo nic nie będe umiała sobie zrobic
Stary 2010-02-19, 21:24   #1677
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie umiem gotować, ale czas najwyższy się nauczyć, bo moja mama gotuje tak normalnie czyli jak coś smaży na patelni to koniecznie połowa musi być wypełniona olejem, wszystko soli itd. Zresztą może pojade na studia gdzieś i co? Będe tylko zupki z proszku jadła bo nic nie będe umiała sobie zrobic
ja nie jem tego co gotuje moja mama dla mojej mamy najwazniejsze zeby było smacznie kij z tym, ze codziennie wszystko tłuste
Stary 2010-02-19, 21:57   #1678
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie jem tego co gotuje moja mama dla mojej mamy najwazniejsze zeby było smacznie kij z tym, ze codziennie wszystko tłuste
No ja własnie też nie, chociaż czasem sie zdarzy. Ale wszystko tluszczem ocieka Dzisiaj zrobiła mi rybe w cieście, na patelni jeszcze sporo tłuszczu zostalo to ja wole nie myślec ile go jest w tej rybie ale nie zjadłam, bo mówiłam już żeby przestała mi gotować
Stary 2010-02-19, 22:55   #1679
Mirelkaaa
Zakorzenienie

dobra dobra mnie w weekend nie bedzie, bo wyjeżdzam
żeby wątek nie umarł
Stary 2010-02-19, 23:48   #1680
blonndee
Wtajemniczenie

dobry wieczor/dobranoc

u mnie ten rilastil w fazie testow, narazie nie narzekam, nie ma skutkow ubocznych poza swieceniem lekkim (filmik), tak wiec na noc moze byc, na dzien go jeszcze potestuje. zobaczymy co dalej

rany, cos z cisnieniem? caly dzien jestem glodna i ospala a jak nadchodzi wieczor to oczywiscie zasnac nie moge chyba jakiejs ksiazki na mamusinej polce poszukam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości