|
|
#301 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy zagraniczne 2010!
Cytat:
![]() jutro jeszcze lecę do biura podróży jakiegoś tam się popytać, ale pewnie wybiorę coś z tych podanych powyżej. ![]() no pewnie, że lepiej z kimś a nie samemu. ja własnie poszukuję towarzyszki na wakacje ^^ ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko właśnie tam, żeby było taniej trzeba rezerwować do 20. Więc musiałabym się szybko decydować ![]() A Tobie? Ja również poszukuję Więc jestem chętna.
|
|
|
|
#303 |
|
Raczkowanie
|
a czy ktoś wybiera się do Włoch? chodzi mi o miejscowość Marina di Lesina? : >>
o i jeszcze pytanie czy ktoś był na obozie z biura podróży funclub i może mi coś o nim powiedzieć, czy jest w porządku
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Jedzie któraś z Was do Turcji? z ok-tours? ostatni termin
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Jade razem z kolezankami z ok-tours do Bułgarii prawdopodobnie w pierwszym terminie
Więc się spotkamy![]() Zastanawiam sie jesczez nad Grecja ale ten hottell mnie odpycha.. |
|
|
|
|
#306 |
|
Przyczajenie
|
w ok-tours z tego co widze to lipa,tylko 7-8 noclegów za tom cene,lepsze jest biuro "steja albo gandalfravel...
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
wszedzie tak jest
no chyba ze samolotem to wtedy jest okolo 11 noclegów
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
a nie wiecie czy z jakiegos biura sa obozy ale zeby bylo tak 12-14 noclegow? bo 8 to malo strasznie ;/
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zobacz z gandalftravel lub ze steja...ja mysle nad bułgaria złote piaski he |
|
|
|
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
a jedzie ktoś z Was do Grecji, do Olimpic? ; > to jest miasteczko zaraz obok Parali. i z jakich biur?
|
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
wybieram się z koleżanką z ok tours do Lloret 01.07, jedzie ktos ?
|
|
|
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
O kurczę xD Z tego co ja tu czytam to chyba większość wybiera się do Bułgarii na obóz xdd. A ja właśnie zastanawiam się nad tym jakie biuro podróży wybrać, żebym się potem nie rozczarowała i oczywiście również Bułgaria, dzięki tym milionowym zachętom znajomych, którzy już tam byli... Więc może macie jakieś propozycje co do dobrych biur podróży? Jestem z Bydgoszczy jak coś xD
|
|
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
A słyszał ktoś o tym biurze i o tej ofercie?
![]() http://www.gandalftravel.com/oferta/...,8,66,310.html
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
ja byłam rok temu w Grecji z OK TOURS
Grecja fajna, ale pogoda nie dopisywała ; //.. CODZIENNIE przynajmniej 5 minut padał deszcz, brak organizacji [w Pszczynie na autokar czekalismy 7 godzin!] a w Grecji wykwaterowanie ok.10, i siedzenie na plaży w 30stopniach przed 8 godzin.. maaasakra, ale ludzie byli fajni i zabawa też ok, więc miło wspominam ogólnie.. ale w tym roku planuję konkretne przeciwieństwo- samolot, egipt, almatur - co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
#316 |
|
Przyczajenie
|
A i jeszcze jedno, czy może się stać tak, że już po zarezerwowaniu wyjazdu, po jakimś czasie podwyższą cenę obozu?
Słyszałam, że Krystad tak robi.
|
|
|
|
|
#317 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Cytat:
ja jade do bulgarii z biura ok tours;] |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
BAN stały
|
grecja - paralia !
|
|
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
polecam Wam Bułgarię z ok - tours
byłam rok temu i bylo świetnie. super hotel, imprezy też niczego sobie i dodam , ze mieliśmy bardzo fajnego opiekuna. do kingussia999, jak hotel w tej Grecji, bo widzę, że niektórzy piszą, że zdjęcia odpychają ? w ogole dużo osob na obozie było ? a może ktoś wybiera się do Grecji z ok tours ? ja jadę 27.07 )
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ktoś się pytał o hotel, powiem tak luksusów nie ma, pokoje nie są sprzątane podczas pobytu, jedzenie masakryczne (obiad najgorszy, kolacje nawet smaczne, a śniadanie skromne bardzo), ale jeśli chodzi o pokoje to są czyste, skromne, łazienka ok. Jak z basenem to nie wiem, nigdy z niego nie korzystałam, pamiętam ze malutki był.
|
|
|
#322 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
:http://www.hotelmouses.gr/picteng.htm ja sie wybieram do bulgarii z ok tours mam nadzieje, ze trafie na wyrozumialych opiiekunow
Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-02-21 o 17:44 |
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DD opiekunów miałam super, jak chcesz się czegoś dowiedziec to pisz ; > |
|
|
|
|
|
#324 |
|
Przyczajenie
|
"do kingussia999, jak hotel w tej Grecji, bo widzę, że niektórzy piszą, że zdjęcia odpychają ? w ogole dużo osob na obozie było ?
"no więc: w GREECE -byłam w 1szym terminie, a woda w basenie była od kilku dni i był nienagrzany i woda LOOOOODOWATA! opiekunowie nazwali mnie i koleżanki hardcorami, że odważyłyśmy pierwsze w te wakacje wejść do basenu; hotel- nie był sprzątany. i nie ma luksusów, ale nie ma na co narzekać.. uwaliłyśmy CZERWONYM LAKIEREM białą ścianę i nie zabrali nam kaucji a w bułgarii, za głupią usterkę której nie spowodowali dla znajomych kaucje odebrali.. więc niższy standard ma swoje plusy, ale żarcie niestety było obleśne, czasem jadłam sam pieprz z chlebem, bo nic innego do ust się wziąć nie dało -.- i ze stołówki kradłyśmy chleb hahaha, bo legalnie brać nie można było.. w sumie musiałam sobie sama jedzenie kupować i jechaliśmy na tostach [bo znajomi toster wzieli] ; D ale było śmiesznie przez to wszystko!pokoje poproście na PATIO, bo to taki taras i super tam jest rezydent również świetny.a co do osób: u mnie bylo 100, ale na pozostałych terminach podobno 40, a w bułgarii ok. 300 ;oo to za duzo, bo nikt nie mógl sie dobrze poznać i ogarnąć. jakby co piszcie, służę pomocą
Edytowane przez kingussia999 Czas edycji: 2010-02-21 o 18:55 |
|
|
|
|
#325 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
z góry dziękuję xD Edytowane przez lett_ Czas edycji: 2010-02-21 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy zmienili? powiem Wam, ze mimo nieciekawych warunków ten obóz chyba najlepiej wspominam. przez to całe jedzenie i ogólnie całokształt było mega wesoło. My przeważnie jechałysmy na jakiś daniach w 5 min (dopóki się nam zapasy z Pl nie skończyły), albo kupowałyśmy jakieś płatki i jogurty, często na pizze itd. chodziłyśmy. Pojechałabym raz jeszcze , gdyby był samolotem i na 2 tyg ;p Uważam, ze 9 noclegów to znacznie za mało.
|
|
|
#327 |
|
Przyczajenie
|
Witam! ;] Jestem nowa.
![]() Czytając forum widze że kilka osób pisało o Grecji i Chorwacji. Krótkie podsumowanie: kto jest chętny? i z jakiego biura jedziecie? ja się zastanawiałam nad Juwentur bo jest tani wyjazd z Pomorza czekam niecierpliwie na jakąś odp
|
|
|
|
|
#328 | |
|
SPAMER
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#329 |
|
Przyczajenie
|
ale teraz znalazłam fajną oferte: na Majorke i to niedrogo
http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1872 i nadal się zastanawiam nad Grecją i Chorwacją, bo w Hiszpanii już byłam, mimo to Majorka to naprawde brzmi zachęcająco ![]() ja jeśli chodzi o termin to pod koniec wakacji (ostatni albo przedostatni termin)... może się jeszcze zareklamuję: mam prawie 17 lat (data ur->nick), jestem miła (jak każdy czasem z humorkami, kurcze troche głupio to brzmi) i przede wszystkim jadę sama, więc jak ktoś jest w podobnej sytuacji to proszę pisać No to piszcie kto, gdzie, jak czasu coraz mniej...
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
A kto z was wybiera się do Lloret z biura Steja?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Jak również ta:
jedzenie dobre

05.06.2015 

a w bułgarii, za głupią usterkę której nie spowodowali dla znajomych kaucje odebrali.. więc niższy standard ma swoje plusy, ale żarcie niestety było obleśne, czasem jadłam sam pieprz z chlebem, bo nic innego do ust się wziąć nie dało -.- i ze stołówki kradłyśmy chleb hahaha, bo legalnie brać nie można było.. w sumie musiałam sobie sama jedzenie kupować i jechaliśmy na tostach [bo znajomi toster wzieli] ; D ale było śmiesznie przez to wszystko!