|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
jaka imprezowiczko - pierwszy weekend od miesiaca gdzie nie mialam zadnego szkolenia czy czegos w tym rodzaju.... ![]() a koles rzeczywiscie dziwny - ja go nie rozumiemi nawet nie zamierzam probowac.... mam gdzies generalnie - a przynajmniej mialam sie z kim pobawic hehe ![]() nooo kosmita
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo!
dziewczyny mam PMSa chodzę wściekła jak osa nie mam do siebie juz siły
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie ciekawi jak wy to przeżywacie bo ja mam tak, że tydzień przed okresem przez 2-3 dni jestem rozdrażniona, płaczliwa i gadająca o zaręczynach a później robi się spokój, mijają 3 dni tego spokoju i nadchodzi okres.
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek! Powróciłam do domu. O dziwo nie zdycham po wczorajszym pijaństwie. Po drodze zajrzeliśmy do Ikei i kupiliśmy wreszcie komplet sztućców bo dotąd była taka zbieranina. I kupiliśmy nowe kieliszki do wina bo z poprzedniego kompletu prawie nic się już nie ostało. Takie drobiazgi ale cieszą mnie te zakupy. Lubię jak kupujemy coś do mieszkania bo mam poczucie, że coraz bardziej przypomina to dom a nie jakieś mieszkanie studenckie czy coś takiego. Idę was nadrabiać.
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po wizycie rodziców jestem. Na początku było strasznie sztywno, bo widać było że chcą zapytać a nie wiedzieli jak. W końcu jak mama spytała "no to jak było z tym Marcinem?". To ja się rozpłakałam. Później pojechaliśmy na zakupy (zarobiłam książkę ) i na obiad do knajpy. No i przy obiedzie jakoś się rozluźniłam po winku i powiedziałam jak to było. I się tak nakręciłam, że w końcu powiedziałam:"Ale wiecie co... mam nadzieję że będzie tego żałował, bo jestem ładną wartościową dziewczyną z za***istą przyszłością... on mógł tą przyszłość dzielić ze mną ale nie chciał... będzie tego żałował". Tato stwierdził, że trzeba zamknąć ten etap życia, że zmieni mi numer telefonu... tak na wszelki wypadek i trochę po to, żebym się odbiła od tego wszystkiego. I tak myślę że to wcale nie jest głupi pomysł...Bo ja numeru M juz nie mam ale kto wie... może kiedyś jak kolejna kochanica kopnie go w dupsko to za mną zatęskni, a tak, będę miała pewność że nie zadzwoni... We wtorek jeszcze pójdę załatwić ostatnią mam nadzieję sprawę związaną z panem M... na badania pójdę. Dla czystości sumienia i pewności... O badanie krwi chodzi [chyba się domyślacie w jakim celu...]. Mam nadzieję, że nie zostawił mi po sobie dlugowiecznej pamiątki. No a poza tym... dostałam od rodziców masę słodyczy i całe pudło faworków (wczoraj smażyli), masę soków normalnych i z marchewką, jabłka- żebym się zdrowo odżywiała i kolczyki srebrne w kształcie motylków ![]() A zaraz się spróbuję obfocić w kiecuni i wyślę fotkę |
|
|
|
#1266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze wg Hajji też, może coś w tym jest, chociaż ja tam nic nie widzę Dziękuję Cytat:
Doszedł linen i róż też i bardzo dobrze się sprawują, cera widać że się nie zapycha, nie mam już takich niespodzianek jak wcześniej (odpukać), zresztą na tych fotkach jestem nimi pomalowana Szczerze to podkład mógłby być ciutkę ciemniejszy, ale to naprawde minimalnie, jestem zadowolona ![]() Cytat:
Załapałam się za różowe peep toe mam nadzieję, że jeśli dojdzie do zamówienia to będą na mnie dobre.Olu ale super, że Cię tak rodzice wspierają, cieszę się bardzo
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-02-21 o 17:54 |
|||
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku przesyłam spóźnione ale szczere życzenie urodzinowe. Spełnienia marzeń
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Olu obydwie przechodzimy ciężkie chwilę, ale widzę, że Ty też masz wsparcie w rodzicach- to bardzo ważne jest
Dasz sobie radę- silna babka jesteś
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Olu fajnie się zachowali Twoi Rodzice
Czyli spędziłaś miły dzień.A Ty mieszkasz sama w tym Lublinie?
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam na pocztę siebie w kiecce- przy okazji prawie całe moje mieszkanie
I kolczyczka od mamusi- a co, pochwalić się trzeba ![]() Cytat:
![]() Tak, mieszkam sama. Nie wiem co robić... muszę się uczyć, ale nowa książka kusi... ehh... myślicie że 2h na nauke i reszta na przyjemność wystarczy? ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Teraz sobie powtarzam dwa wersy dwóch różnych piosenek: 1. "I'm a supergirl and supergirls don't cry... Supergirls just fly"!!! 2. "Now I'm strong enough to live without you"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mam nadzieję że mnie sąsiedzi nie wyrzucą bo rozdzieram ryja ale.... I'm a supergirl i ciul!!!
|
||
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie jest Ci smutno i pusto? Bo ja tak mam,że jak jadę do Katowic i nie mam zajęć a się tylko uczę,to siedzę sobie sama i aż mnie roznosi,żeby z kimś pogadać. No ale jakbym się wyrwała gdzieś to też niedobrze kiedy trzeba się uczyć ![]() Jutro i we wtorek czekają mnie takie chwile i co za tym idzie-brak neta ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Oj Olcia taka smutna na tym zdjęciu A sukieneczka ładna.I kolczyk ma jedyną,słuszną i właściwą formę![]()
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl sobie tak- przybliżasz się z każdym dniem do spotkania swojego księcia z bajki ( ja też sobie czasem podśpiewuję )
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smutna bo nie lubię się uśmiechać do aparatu na samowyzwalaczu Wiedziałam że kolczyk Ci się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Ja lubię sobie pośpiewać (mimo że nie mam sluchu muzycznego i pewnie fałszuję jak pieron, ale co z tego). W ogóle uwielbiam muzykę. Jest ze mną jak wstaję rano, jak idę na zajęcia, jak wracam do domu, jak idę pod prysznic. Tylko że od poniedziałku właściwie nie słyszałam, bo jednak w większości kawałków które lubię jest jakaś wzmianka o miłości czy ewentualnie o związkach i jakoś mnie to dobijało, no a dzisiaj włączyłam radio, Cher zaśpiewała "strong enough" i wróciła cała miłość do muzyki
|
||
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Ola eż tak miałam po rozstaniu z eksem.Nie mogłam słuchać muzyki,bo od razu ryczałam-wszystko mi go przypominało.Także Ciem rozumiem.
Ja lubię czasem pobyć sama,ale np.całego dnia bym nie mogła wytrzymać.Lubię sobie pogadać z ludźmi normalnie,a nie tylko przez telefon.Jak jestem sama dłużej to gadam do kota i do siebie samej
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Ola... Cudnie wyglądasz w tej sukience
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakieś bzdury typu 'kto ma takie śliczne nóżkiiiiii ?'
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Olka super!
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty myślisz,że ja mówię kotu górnolotne tyrady?
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się podoba i mnie nie przekonasz, tak jak już wcześniej pisałam, nie opędzisz się od adoratorów Nic, idę pozmywać naczynia po obiedzie, za 10 minut chyba startuje Sikora, to mu pokibicuję... TŻ pojechał do Gdańska A ja mam egzystencjalnego doła
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ech to ja się żegnam
Do zobaczenia za 2 dni
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
pa motylku
Chwale sie swoimi pazuresami
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
Wzrost jest fajny... nogi mam fajne ale wcięcia w pasie nie mam ![]() No ale... laska ze mnie jest- a co! ![]() Cytat:
![]() A dół z czego? Tak sam z siebie? Do zobaczenia |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
pa motylku
![]() Kawka super paznokcie! wow.
|
|
#1287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w którym miejscu Lbn mieszkasz? Ja mieszkałam na LSM a skończyłam UMCS
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
uchhh, a ja przed przeczytaniem posta szukałam wzrokiem pierścionka
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i faktycznie masz coś z Britney yeah yeah yeah yeah yeah yeah - oops, i did it again... lalalalala Olka, fajnie w kiecce wyglądasz, bardzo, choć faktycznie jakbyś miała więcej biustu to jeszcze lepiej by było, ale i tak jest fajnie no i świetnie, że na rodziców możesz liczyć Luffka, a co z tym nowym kolegą? ![]() Kawa, śliczne pazury!!! i w ogóle oficjalnie wszem i wobec informuję, że bardzo do działania motywuje mnie Twój podpis (ile przebiegłaś, ile schudłaś itp.) motyl, paaa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

13.03.2008
i całe pudło faworków