![]() |
#301 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z tz Kasiu hm... powiem tak bylo nawet w miare, ale w czoraj przegial ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |||
Zadomowienie
|
no właśnie najgorsze jest to, że jak masz własną działalność albo pracujesz na umowę o dzieło albo na zlecenie to nic nie masz, jak jesteś w ciąży na L4 i nie mówiąc już o macierzyńskim. Ja do niedawna pracowałam tylko na zlecenie i zarabiałam 2 razy więcej niż teraz, ale znalazłam pracę na szczęście i chociaż liche pieniądze to na razie bardziej się przyda.
ale najbardziej boję się tego, że po macierzyńskim będę musiała szukać pracy, bo tu mam umowę na czas określony... i sama nie wiem ile zostanę z bobasem, teraz to mi się wydaje że tak wszystko można pogodzić, bo ja nie pracuję 8 godzin tylko mniej, to jakiś plus oczywiście, ale wydaje mi się że jak będzie dziecko, to będę chciała z nim dłużej posiedzieć. Nie wiem, pozyjemy zobaczymy bo teraz to jak siedzę w domu tydzień to już mnie skręca, ale bejbikiem może być inaczej. A wy dziewczyny ile macie zamiar z bobasami zostawać? A te laseczki, które mają już dzieci powiedzcie jak to u was było? ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#304 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja poszlam za wlasna rada i ucielam sobie drzemke. Tz do tej pory nie ma ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Ale pospaam, już nie pamiętam kiedy osotanio po południu tak spałam
![]() Sas kochanie witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Fajnie, że lecisz do Tz, może wtedy uda się dzidziulka zrobić ![]() Wittaj Engelchen!!! Gratuluję dzidziolka, Ty już po pólmetku ![]() Anulka skarbie Ty jestes zdolna, ile Ty języków znasz? Ja żałuje, ze sie nie skoncentrowałam właśniena nauce języków, tak tylko kulejacy ang , no ale na nauke nigdy nie jest za późno ![]() Karolinko jaki piękny brzusio, a jaki duży!!!!!!!!! Ale mój chyba jest większy ![]() Cieszę się, ze mężuś dochodzi juz do siebie po operacji!!! Odpoczywaj ile sie da, teraz jesteśmy coraz bardziej dociążone, układ krażenia pracuje podwójnie i musimy bardzo na siebie uważać, niby ciąża jest bezpieczna, ale łatwiej przegiąć i potem bóle brzuszka , plamienia, ja Ci powiem na okrągło mam bole brzucha, kłucia,ale lekarz mi powiedział, że tak będe miała, bo chuda jestem i rozciąganie macicy będzie bardziej bolesne. A do tego bejbik kocha mój pęchcerz jak już wiecie wiec on tez boli. Najgorsze są skurcze takie jak miesiączkowe, jak ich nie ma to jest ok, nospa i lezenie i przejdzie ![]() Linka tylko się nie pzresil u teściowej! Nic jej nie musisz udowadniać, najwazniejsze jest dziecko i Ty, odwdzięczysz się po urodzeniu ![]() Metropolitan ja niestety mając swoją działalność wszystko odpada, macierzyński i wychowawczy ![]() ![]() Przy Oli byąłm 3 lata w domku, potem poszła do pzredszkola, a ja wróciłam do pracy.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-02-21 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() zobaczymy jak to sie potoczy, zobaczymy jak przetrwamy to rozstanie i wogole bo na razie to tz pzegial jak juz wspomnialam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karolinko dziekuje za przywitanie ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez sas Czas edycji: 2010-02-21 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
Ja w takich sytuacjach olewam i się nie odzywam, niech teraz in sie poamrtwi i poczeka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
dzieki za mile przyjecie
![]() to prawda, minal juz polmetek i cos mi sie wydaje ze czas teraz przyspieszyl ale to dobrze bo nie moge doczekac sie porodu i synka przy mnie tylko niech mu sie za bardzo nie spieszy widzialam ze juz macie upatrzone wozeczki i lozeczka, ja dopiero sie rozgladam za to przed kupnem ciuszkow nie moglam sie powstrzymac ![]() czeka mnie niedlugo przeprowadzka dlatego mebelki kupimy dopiero na nowe mieszkanie |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki! Przepraszam, że tak wpadam nieproszona a w dodatku napiszę nie na temat. Aa2 widzę, że zastanawiasz się nad dg. Jeśli masz zamiar otwierać w trakcie ciąży to odradzam, bo za dużo stresu mimo że teraz łatwiej jest otworzyć dg. Poza tym nie będziesz miała urlopu wychowawczego, a do tego trzeba płacić składkę - część tylko. Chyba, że będziesz zatrudniać pracowników to wtedy też musisz zaglądać i pilnować.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zatrudnić się gdzieś ![]() Dziewczynki mam nadzieję, że mnie kiedyś tu przyjmiecie o ile ja będę kiedykolwiek w ciąży ![]() Pozdrawiam
#313 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje zdanego egzaminu!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie wszytsko wyslalam i zabieram sie do kolejnej pracy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pepus jesteś zawsze mile widziana ![]() ![]() Anulko podziwiam Cię kochanie, jestes niesamowitą osóbką!!! Aż mi wstyd, ze ja nie jestem taka ambitna. Wklejaj kochanie zdjęcia, ja uwielbiam je oglądać!!!!!!!!!!!! też zawsze obrabiam wszystko zanim pójdzie do ludzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() Ehh te ciuszki, ja wariuję jak je oglądam ![]() ![]()
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw córka, po 2,5 roku synek. Gdy młody skończył 3 latka, to poszedł od razu do przedszkola. 3 latka skończył 22.12, a w przedszkolu był już 2 .01 ![]() Łącznie przesiedziałam w domu 6 lat ![]() A teraz znowu zapowiada się parę lat. Ciążą 9 m-cy i potem 3 lata do przedszkola, a więc prawie 4 lata siedzenia w domu. Nie wiem jak to wytrzymam. Nie wiem czy potem znajdę jakąś pracę, bo latka lecą... ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Gosiaro ja też pochodzę z 3miasta ![]() A na giełde do Pruszcza też lubię jeździć, można zawsze coś taniego ładnego kupić ![]() Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-02-21 o 22:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana chyba coś źle zrozumiałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2888850
Załącznik 2888851 Załącznik 2888852 Załącznik 2888853 Załącznik 2888854 Załącznik 2888855 Załącznik 2888856 Załącznik 2888857 Załącznik 2888858 Załącznik 2888859no to poniewaz aktualnie jestem zapracowana i obrabiam zdjecia to wam odrobine moze wysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Aniu zdjęcia sa przecudne!!!!!!!!! To jak siedzisz z tymi marmurowymi posagami rewelacja, helikopter teżżżżżżżz! Te widoki!!!!!!!!!!!!A to razem po prostu piękne! Jestes taka wesoła i uśmiechnięta!!!!!!!!!!
Ja poproszę o więcej!!!!!!!!
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2889017 Załącznik 2889018 Załącznik 2889019 Załącznik 2889020 Załącznik 2889021 Załącznik 2889022 Załącznik 2889023 Załącznik 2889024 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wiem ze kiedy moj Maluszek skonczy rok to bede musiala wracac do pracy, inaczej ja strace boje sie ze dla mnie rozlaka bedzie za wczesnie Anula fajne zdjecia, takie urlopowe ale mnie dzisiaj moj Niunius kopie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
kochane te moje zdjecia to takie kazde z innego wyjazdu bo przerobilam ich w sumie 700 i zaraz koncze jeszcze slubnych kilkanascie mi zostalo i wysylam do wywolania, juz mnie oczy bola...
dziekuje kochane jak wam za duzo bede wysylac do mowcie ![]() Engelchen fajnie z etak kopie maluszek! Carol , mam nadzieje, ze cie nie zalalam iloscia zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anulka kolejne śliczności!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam zdjęcia oglądać a szczególnie takie śliczne!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra to juz ostatnie bo zaraz odchodze od komputera bo mi oczy wyskocza juz tak bola ![]() Załącznik 2889092 Załącznik 2889093 Załącznik 2889094 Załącznik 2889095 Załącznik 2889096 Załącznik 2889097 Załącznik 2889098 Teraz obrabialam slubne wiec macie slubne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
Anulka zdjecia slubne sliczne, tyle w nich emocji
w czym obrabiasz zdjecia? Carol jeszcze nie rusza sie regularnie, dopiero zaczyna dlatego ciesze sie z kazdego kopniaka Edytowane przez Engelchen Czas edycji: 2010-02-21 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusie
![]() Ja polezalam, niedawno tesciowa poszla,pogadalysmy sobie troszke.... obejrzala rozlozone juz lozeczko ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- zdjecia super ![]() ja zamierzam siedziec w domu z dzidzia do momentu kiedy nie pojdzie do przedszkola ![]() mam teraz prace ( tzn obecnie juz na zwolnieniu) placi mi zus teraz, bede miala macierzynski itd ale pozniej chyba bede musiala odejsc i bede siedziala w domu a tz bedzie sam pracowal..ehh.. jeszcze jest kuroniowka pol roku....;/
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Kochane ja dzisiaj jestem do niczego. Juz zupelnie sie poklocilismy z tz-em
![]() ![]() ![]() P.S. Anula zdjecia po prostu boskie!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
ja dzis tez juz uciekam bo tak jakos mnie plecy bola i maly sie preży ide polezec buzki do jutra
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A TZ sie nie przejmuj to po prostu pracoholizm, wiem z doswiadczenia. moj tz z kolei na mnie sie denerwuje, ale mowie ci, ze czasem trzeba zwolnic, i on to zrozumie zobaczysz. Poogladaj TV albo posiedz z nami na wizazu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Anulko zgadzam sie z Kasią zdjecia sa po prostu boskie!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu nie denerwuj sie kochanie, oni tak mają, mój też cały czas siedzi przy kompie, ale w związku z tym ja też, Ola też zajmuje się simsami i disney channel,ma ferie więc może sobie pozwolić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Darusiu słodkich snów, może maluszek tez chce poleżeć ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- A film musze zobaczyc ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Ja tez zmykam do wyrka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.