|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
juz niedlugo przekonam sie sama jak to dziala
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I że Antonio nie złapie czegoś grubszego ![]() Cytat:
, chyba takich też u nas nie ma ![]() ![]() Ale jeszcze chodzi...
|
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() UnholyOne super fryzurka Cytat:
Cytat:
za rodzinkę. Na pewno są cali i zdrowi i wkrótce odezwą się.Zdrówka dla Antosia Cytat:
dla Tomusia ![]() Został tydzień... Fajnie, że Zosia może zostać z ciocią. Zdrówka dla Ciebie |
|||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
zegnam sie na dzisiaj do jutra papa
a jeszcze zagłosuje na was klik klik
|
|
|
|
#3485 |
|
Rozeznanie
|
super
![]() dziewczyny zastanawiam sie nad kurteczka http://www.allegro.pl/item929961802_..._ok_74_80.html fajna? aha mamy juz 5 zabkow szybko to idzie
|
|
|
|
#3486 |
|
Ola-Unhola
|
Ja się żegnam, bo już ledwo siedzę - padam z nóg.
Dobranoc, do jutra
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 ząbków ![]() Cytat:
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
gorgulek dziękuję
Fajnie, że Zosi będzie pilnował ktoś, kogo zna, ale i tak się będę denerwować na początku ![]() Apropos moja gwiazda prawie nic nie zjadła na kolację. Ciumknęła tylko troszkę mleka i odjechała. Też już zmykam. Zrobię sobie po babcinemu herbatki z miodem i cytryną i pójdę szybciej spać. Dobranoc mamuśki
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-21 o 21:47 |
|
|
|
#3491 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie też dużo zdrówka ![]() Cytat:
aby Wasza rodzina była cała,zdrowa i bezpiecznaZdrówka dla Antonia,żeby to nie było nic poważnego ![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas,żeby czasem śniegu nie brakło,to jeszcze ubiegłej nocy padał ![]() Unholy fryzurka super Cytat:
![]() ![]() dla Tomusia.Siedziałam sama z dziećmi całą niedzielę no ale co zrobić?Mąż wrócił dopiero o 19 z Krakowa,teściowa została u swojego brata na noc,bo w czas rano musi się widzieć z lekarzem prowadzącym,a ten z kolei od 7 rano jest na bloku operacyjnym.Dzisiaj już podobno było ciut lepiej,ale dalej jest na prochach uspokajających,jeszcze sam sobie nie poje,nie napije sięNo a my sami,zaliczyliśmy spacerek,trzeba było ugotować obiadek,Damiana trochę odpytać z historii,później kąpiel Bartosza,kolacja,mąż już śpi ,a ja dopiero idę pod prysznic ![]() W przyszłą niedzielę ma być ponoć 10 stopni ciepła,fajnie ![]() Zajrzę później
|
|||||
|
|
|
#3492 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla Ciebie też dużo zdrówka ![]() Cytat:
aby Wasza rodzina była cała,zdrowa i bezpiecznaZdrówka dla Antonia,żeby to nie było nic poważnego ![]() ![]() Cytat:
![]() A u nas,żeby czasem śniegu nie brakło,to jeszcze ubiegłej nocy popadało ![]() Unholy fryzurka super Cytat:
![]() ![]() dla Tomusia.Siedziałam sama z dziećmi całą niedzielę no ale co zrobić?Mąż wrócił dopiero o 19 z Krakowa,teściowa została u swojego brata na noc,bo w czas rano musi się widzieć z lekarzem prowadzącym,a ten z kolei od 7 rano jest na bloku operacyjnym.Dzisiaj już podobno było ciut lepiej,ale dalej jest na prochach uspokajających,jeszcze sam sobie nie poje,nie napije sięNo a my sami,zaliczyliśmy spacerek,trzeba było ugotować obiadek,Damiana trochę odpytać z historii,później kąpiel Bartosza,kolacja,mąż już śpi ,a ja dopiero idę pod prysznic ![]() W przyszłą niedzielę ma być ponoć 10 stopni ciepła,fajnie ![]() Zajrzę później ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- A nie mówiłam,że wizaż świruje |
|||||
|
|
|
#3493 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe,ciekawe...Dziewcz yny czekamy ![]() Cytat:
Gratulujemy ząbków Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, co tam odkładaniu - mówię, że czas na drzemkę, a ten w ryk ![]() Nam cały czas lekarka mówi, że na ząbki to my jeszcze poczekamy
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może na noc zakładaj podwójną pieluszkę - większą na wierzch ![]() ale świetna - lubię takie, ale w pracy muszę mieć związane wlosy, a poza tym nie mam prostych włosów tylko takie... mechate (ani proste ani kręcone) Mariolu, oby Twojej rodzinie nic nie było
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Narazie daje jej tylko papki, ona chyba po prostu reaguje tak na to czego nie lubi. Np flispa je sama i swietnie sobie radzi
Wszystkiego najlepszego dla Laurki Fryzurka super, jak i modelka zreszta ![]() Ja tez zazdroszcze wszystkim prostych wlosow . Moje sie kreca i tylko wnerwiaja czlowieka![]() Cytat:
![]() Nie ladnie sie tak obzerac ![]() dla mojego ziecia. Synowa tez niezle sobie radzi. Potrafi sie juz tak ladnie bawic dzieki czemu mam wiecej czasu dla siebieCytat:
U nas dalej same dziaselka ![]() Mariola trzymam kciuki za rodzine meza. Oby wszytsko bylo w porzadku.... Gorgulek zapomnialam wczesniej
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** Idę spać, znów po 23-ej Dobranoc
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Hejho
Stukam z przerwy Dzwonilam do meza, rodzica i mala siostra sa bezpieczni, natomiast starsza uciekala samochodem z dziecmi niby w bezpieczniejsze miejsce, ale nie maja od niej zadnych wiesci. Mam nadzieje, ze nic sie nie stalo.Wszystkim dziekuje za kciuki wsparcie i cieple slowa.Antonio ma temeprature 38 , maz sie bardzo martwi, chociaz wie, co i jak mu podac i jak dzialac, no i zawsze moze zadzwonic do mnie. Najgorsze, ze cos z samochodem mi sie dzialo w drodze do pracy i chyba jutro zamiast do niani bede musiala do mechanika Jak zwykle wszystko naraz.I jeszcze ten idiotyzm tutaj, ze nie mam prawa do opieki nad dzieckiem
|
#3500 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)ale nie płacze.Ja się tylko boję,jak tych ząbków tak długo nie ma,żeby czasem tylko wszystkie na raz nie chciały iść Chyba ze bezboleśnie,to mają zielone światło![]() he,he ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedny Antonio .Współczuję,że nie mozesz przy nim teraz być,ale mąż na pewno sobie poradzi. Jak to mówią nieszczęścia chodzą parami. za zdrówko Antoniai abyś bez usterek dojechała do domuMegi już parę dni się nie odzywała.Ciekawe co tam u nich?Nieciekawe były te podtopienia Morska może później zaszczyci nas swoją obecnością Wracaj bo tęsknimyO Eleeri to już nie wspomnę,długo Jej nie ma ![]() Wygońcie mnie ![]() Dobranoc |
|||
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Mam przerwe przymusowa, bo wlasnie uderzylam w bek.Maz dzwonil, ze Antos ma 39.3 stopnia. Mam dosyc
Moglabym pojechac na godzine do domu, ale co jesli samochod gdzies mi stanie? i nie bede mogla dojechac do domu lub wrocic do pracy?Beznadziejne jest to wszystko.Za to urywam sie godzine wczesniej z pracy. Omina mnie poranne korki i bede mogla spokojnie podzwonic po przychodniach itpMam nadzieje, ze Antos jakos przespi do rana i jakos to bedzie....---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Tez sie zastanawiam gdzie Eleeri, Megi, Annulla, Morska...
|
#3502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za zdrówko Antosia ![]() Odezwij się jak już będziesz wiedziała co dolega Antosiowi ![]() Dzień dobry poniedziałkowo!!! Ja już dobrą godzinę na nogach Nie płakał,leżał grzecznie,przytulał się,ale nie spał![]() Lecę,bo mi mleko wykipi Wnet muszę budzić Damiana do szkoły![]() Czekoladka,Kasia jak dziewczynki dzisiaj? angy a Ty jak się czujesz? Miłego poniedziałku! |
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Rozeznanie
|
Spozniona i skruszona dolaczam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sylka duzo zdrowia dla tescia! Angy bidulko, kuruj sie, abys sie zupelnie nie rozlozyla Hej dziewczynki! Ten tydzien zapowiadaja u nas deszczowy caly ![]() ALE wczoraj bylam w parku z Ania i widzialam pierwsze przebisniegi Idzie wiosna ![]() Wczorajszy dzien mialam zabiegany, maz na caly dzien wybyl sobie z kolegami, musialam Go niemalze sila zaciagac do domu Ania dostala kolejne jablko. Coraz ladniej idzie Jej jedzenie lyzeczka Coffee?
|
|
#3504 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc mamusie
![]() u nas nocka w miare tylko ze mala zanim zasnie to strasznie sie wierci , nie moze sie ulozyc , poplakuje, w nocy jak sie przebudzi to tak samo jestdzisiaj ja 3 razy w nocy musialam przekladac bo spala w poprzek i noge miedzy szczebleki wklada a potem jeczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jak dzisiaj sie czuje?mam nadzieje ze lepiej Cytat:
wlasnie wstala moja krolewna i mnie szturcha bo ze mna spala-wzielam ja rano do lozka bo nie mogla zasnac jak sie przebudzila Cytat:
![]() ja nie pogdrzewam, zreszta sloiczkow tez -jedynie z lodowki
|
|
#3505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Ale chyba jeszcze jest czas na pierwszy ząbek? ![]() Ja też kiedyś namiętnie prostowałam, ale strasznie zniszczyłam sobie włosy. Zresztą teraz to nawet nie miałabym czasu, ledwo zdążę głowę umyć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla AniJa daję owoce ze słoiczków i podgrzewam tylko, gdy wyjmuję z lodówki. Świeżych bym nie grzała. Bawarkę
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
hej witam i ja juz po sniadaniu, nic wiecej nie napisze narazie chyba bo córeczka cos marudzi, ide do niej
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Stanelam rano na wage i mile sie zaskoczylam bo wskazala 53,9kg
wiec Cass zmie mi na liscie i spadek wagi dzieki cwiczeniom , no chyba ze te krople dzialaja
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Sylka no to ja pisałam przyznaje się bez bicia
Ale wtedy akurat się nie objadłam, a wrecz przeciwnie trzymałam dietęSyla no musiałam ich jakoś ugościć, bo zawsze to My do nich przyjezdzamy i obżeramy ich Cieszę się że synowa daje mamie odetchnąć![]() Mariolu oj biedulek ten Twój Antoś, kciuki 3mamy aby szybko mineło choróbsko Dziewczyny troche doła mam, bo ja w prawdzie do pracy nie wracam(bo ja jeszcze nie pracowałam na stałe nigdzie) ale będę jezdzic 3 razy w tyg na uczelnie do Wawy co oznacza,że będe 3 razy w tyg 9 h poza domem Ryczeć mi się chce, w prawdzie Tomek bedzie zostawał raz z teściową (nie przepadam) raz z moja ciocią.......Boje się że cos mnie ominie,że Tomaszek np przestanie mnie poaznawac , tysiąc czarnych mysli mam
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Kuba dzisiaj miał okropna noc, nie wiem co mu było. Budził sie i płakał. Nic nie pomagało, nawet tulenie i noszenie na rękach. Z tego co czytałam przechodzi teraz skok rozwojowy. Mariolu, jak sie czuje Antonio? Mam nadzieje, ze to nic powaznego Cytat:
Kusisz tym twisterem i pasem U mnie dzisiaj rano waga pokazała 6 na przodzie Narazie to 69,8 kg ale zawsze to juz "6" ![]() Jestem 3 dzien na III turze ONZ. Mama dołączyła do mnie. A tych kropelek nie moge kupic. Nie ma u nas w aptece
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz u mnie spadek wagi to teraz wielki sukces bo mialam zastoj....i ciesze sie teraz jak widze nawet 100g mniej ![]() Cass jestem dumna z ciebie naprawde ze tyle juz zgubilas i w koncu osiagniesz wymarzona wage!! na wiosne wszystkie bedziemy laski!! ![]() kliknelam ci
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

Nie mozna sie z nimi nijak skontaktowac, ale bardzo wierzymy, ze najwieksze tragedie ich ominely
. I że Antonio nie złapie czegoś grubszego 
, chyba takich też u nas nie ma 

dla Zuzi,wie jak pocieszyć mamusie
Może nauczył się bo ma taką zabawkę która mówi: naciśnij brzuszek

, mam nadzieję, że teściowi to przejdzie 

Idzie wiosna