PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 06:13   #3691
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nonie da się ukryć Specjalnie tak długo nie wstawiałaś nam tu fotek, żebyśmy nie zdążyły sobie kupić takich samych
Osz ty złośliwcze :P Jak tylko paczkę dostałam to fotki trzasnęłam i je wstawiłam. :P Napiszcie do sprzedawcy bona pewno jeszcze ma te kolczyki bo bylo wystawionych 10 a kupionych moze z 5
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 06:57   #3692
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam po weekendziku

a my daliśmy juz wczoraj pierwsze zaproszenie dla znajomych bo potem nie będziemy mieli okazji ale super uczucie my mamy ślub w sierpniu ale zaproszenia przy najbliższej okazji będziemy dawać i nie interesuje mnie czy wcześnie czy nie potem mam obronę (myślę ze tak bedzie ) w czerwcu i nie bede miała zbytnio czasu a co mamy załatwione to mamy

I wczoraj bylismy oglądać obrączki i garniutur dla TŻ w końcu dał się namówić na kamizelkę ślubną bo nie był do końca do niej przekonany i tak mamy mniej wiecej rozeznanie

więc weekend minął bardzo slubnie hihhiihi

no nic trzeba się zabrać do pracy ah dopiero poniedziałek gdzie tam piątek

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 07:45   #3693
chilanes
Zakorzenienie

ultraradiola my też ostatnio rozdaliśmy pierwsze zaproszenia, z podobnych względów Bardzo fajne uczucie
Stary 2010-02-22, 07:48   #3694
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Asiulek, no niefajnie się Twoja teściowa zachowuje. A TZ nie może jej powiedzieć, że się nie zgadza na zaproszenie tych sąsiadów? Co to w ogóle za moda na zapraszanie sąsiadów?

Moja jak na razie urządziła wczoraj w sklepie z garniturami cyrk, bo my nie chcemy jej obrączek ... zresztą ogólnie ją długo zapamiętają w tym sklepie
Tak to jest z tesciowymi, z moja to tej pory było ok ale teraz cos coraz więcej ma jakies wyskoki i nie wiem po co jak niedoklada ani grosza. Wczoraj rozmawiałysmy na temat menu i mówie, że nie wyobrazam sobie wesela bez rosołu a ona do mnie czy rosół musi wogóle być, aja szokjak bez rosołu?ona na to, że ona nie będzie jadła bo sie pobrudzi i będzie wstyd. No wiecie co, aż sie zagotowałam...

Cytat:
Asiulek zajrzyj do klubu
Dziewczyny o co chodzi z tym klubem?

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
I wczoraj bylismy oglądać obrączki i garniutur dla TŻ w końcu dał się namówić na kamizelkę ślubną bo nie był do końca do niej przekonany i tak mamy mniej wiecej rozeznanie

A mój TŻ nie chce sie dać przekonać na kamizelkę
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 07:50   #3695
can't be perfect
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello
Can't, ładne te kolczyki wysłałaś Ja mam też takie delikatne Swarovskiego i bardzo polecam Te fioletowe jakoś nie bardzo do mnie trafiają. Takie niektóre trochę przytłaczające.

A my mamy już samochód. Zgodziłam się na GARBUSA z 1968 r. Dzisiaj byliśmy go oglądać i okazało się, że miejsca jest w sam raz, nawet na suknie (zwłaszcza jak się wystawi przedni fotel) A najlepsze, że płacimy tylko za paliwo i dodajemy flaszkę dla kierowcy
to fajnie macie z tym samochodem pewnie po znajomości co jesli tylko za paliwo płacicie?

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Osz ty złośliwcze :P Jak tylko paczkę dostałam to fotki trzasnęłam i je wstawiłam. :P Napiszcie do sprzedawcy bona pewno jeszcze ma te kolczyki bo bylo wystawionych 10 a kupionych moze z 5
o fajnie jak bedziesz miała linka to daj znać bo ja na all rzadko wchodzę ostatnio

Cytat:
Witam po weekendziku

a my daliśmy juz wczoraj pierwsze zaproszenie dla znajomych bo potem nie będziemy mieli okazji ale super uczucie my mamy ślub w sierpniu ale zaproszenia przy najbliższej okazji będziemy dawać i nie interesuje mnie czy wcześnie czy nie potem mam obronę (myślę ze tak bedzie ) w czerwcu i nie bede miała zbytnio czasu a co mamy załatwione to mamy

my zaproszenia będziemy rozdawać w połowie albo pod koniec marca ale wszystkich raczej mamy na meijscu więc większego problemu nie będzie z rozdaniem

co do kamizelki to ja na taką slubną TZta namówić nie mogę i będzie miała czarną/grafitową, bo nie wiem jaki garniak w końcu weźmie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 07:56   #3696
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A mój TŻ nie chce sie dać przekonać na kamizelkę

A mi się kamizelka w ogóle nie podoba, chyba, że czarna to jeszcze w miarę. Tylko z tego co wiem to slubne to raczej z jakimiś wzorkami są?
No ale jak tżcik bedzie chciał mieć to niech ma, a jak nie to tym lepiej

A tak w ogóle dzień dobry

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-02-22 o 07:58
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:08   #3697
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A mi się kamizelka w ogóle nie podoba, chyba, że czarna to jeszcze w miarę. Tylko z tego co wiem to slubne to raczej z jakimiś wzorkami są?
No ale jak tżcik bedzie chciał mieć to niech ma, a jak nie to tym lepiej

A tak w ogóle dzień dobry
Jak dla mnie to kamizelki też nie musi mieć. Mój TŻ na codzień chodziw garniturach, więc do ślubu kupi napewno taki, który jeszcze będzie mógł ubrać na inną okazję, a kamizelka to zbędny wydatek, zwłaszcza, że w lipcu może byc gorąco, więc nie wyobrażam sobie jego duszącego się jeszcze w kamizelce.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 08:16   #3698
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie to kamizelki też nie musi mieć. Mój TŻ na codzień chodziw garniturach, więc do ślubu kupi napewno taki, który jeszcze będzie mógł ubrać na inną okazję, a kamizelka to zbędny wydatek, zwłaszcza, że w lipcu może byc gorąco, więc nie wyobrażam sobie jego duszącego się jeszcze w kamizelce.
Ale napisalaś, że Twój tż nie chce się dać namówić na kamizelkę, to myślałam, że Ty chcesz, żeby on miał, a on nie chce mieć.
Stary 2010-02-22, 08:16   #3699
lain
Zakorzenienie

Czesc po weekendzie

Cytat:
To super, że udało Ci się przekonać TŻta
cale szczescie bardziej zalezy mu na moim zdaniu niz na zdaniu mamy no i przede wszystkim chce mi sie podobac w tym dniu

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
bedziemy jeszcze szukać dalej samochodu, ale wynajęcie tego to koszt 500 zł od 9-24 jest do naszej dyspozycji.
super cena

Cytat:
mi te winetko-podziękowania się bardzo spodobały.. od razu 2w1, a jak mam się baiwc z tymi sakiewkami, wciagać siostrę TZta żeby je nam uszyła, to trochę zachodzu z tym jest..

tez bede miala winietko-podziekowania (tyle ze krzeselka)
kiedys myslalam, ze sama zrobie winietki, ale w sumie to mi sie nie chce
a co planujecie wrzucic do srodka? ja sie zastanawiam nad czekoladkami z naszym zdjecie nadrukowanym na papierku. tylko ciekawe czy te czekoladki sa smaczne

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
W pierwszej wersji podróży poślubnej mieliśmy jechać na Maderę. Już nawet rezerwację wstępną mieliśmy i bylibyśmy tam właśnie terazwięc jak rano usłyszałam, że ponad 30 osób zginęło to
oj to mieliscie farta, ze tam jednak nie pojechaliscie
a kiedy macie wyjazd na ta Gran Canarie? teraz jest tam w dzien 25 stopni to moze sie wygrzejecie i wszelkie choroby i przeziebienia Wam przejda (tylko z klima nie przesadzajcie)

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A my mamy już samochód. Zgodziłam się na GARBUSA z 1968 r. Dzisiaj byliśmy go oglądać i okazało się, że miejsca jest w sam raz, nawet na suknie (zwłaszcza jak się wystawi przedni fotel) A najlepsze, że płacimy tylko za paliwo i dodajemy flaszkę dla kierowcy
gratuluje

Cytat:
w końcu dał się namówić na kamizelkę ślubną bo nie był do końca do niej przekonany i tak mamy mniej wiecej rozeznanie
to u nas bylo wrecz przeciwnie kamizelki nam sie nie podobaja TZ jeszcze ubral w sklepie zeby zobaczyc czy rzeczywiscie odpada... i bardzo zdecydowanie odpada

my wlasciwie mamy juz pelna liste gosci z adresami tych bardziej odleglych do ktorych trzeba bedzie wyslac, ale chyba jeszcze troche za wczesnie. mysle, ze tak za miesiac zaczniemy niesmialo rozdawac znajomym i wyslemy za granice (choc nasza zagranica juz dobrze o slubie wie i juz nawet bilety na samolot maja zarezerwowane )

ale slonce swieci
tak sobie patrze i kwiatki z Walentynek chyba osiagnely dzis kres swej egzystencji w sumie i tak sie dzielnie trzymaly

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-22 o 08:17
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:20   #3700
ultraradiola
Wtajemniczenie

a to ja myślałam ze tylko mój TŻ ma takie opory co do kamizelek ale widzę ze nie jestem sama

cały ubiór TŻ z spinkami paskiem koszulą garniakiem kamizelka wyjdzie nas 1000-1500 zł dość sporo tylko ten plus ze TŻ wykorzysta ten garnitur jeszcze kiedyś :P

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-02-22, 08:25   #3701
lain
Zakorzenienie

Cytat:
cały ubiór TŻ z spinkami paskiem koszulą garniakiem kamizelka wyjdzie nas 1000-1500 zł dość sporo tylko ten plus ze TŻ wykorzysta ten garnitur jeszcze kiedyś :P
jeszcze buty
ja az sie boje podliczac
garniak 1650, buty 300, koszula 230... do tego jeszcze spinki pewnie za jakies 150-200, krawat i pasek...
no ale wszystko mu sie przyda, bo pracuje w garniaku, wiec kazdy element stroju zostanie wykorzystany jeszcze nie raz (oprocz krawata - bialego )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-22 o 08:35
Stary 2010-02-22, 08:39   #3702
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jeszcze buty
ja az sie boje podliczac
garniak 1650, buty 300, koszula 230... do tego jeszcze spinki pewnie za jakies 150-200, krawat i pasek...
no ale wszystko mu sie przyda, bo pracuje w garniaku, wiec kazdy element stroju zostanie wykorzystany jeszcze nie raz (oprocz krawata - bialego )
My kupiliśmy garniak na wyprzedaży- obniżony o 50% za 550 zł, spinki ma swoje więc nie kupujemy, jeszcze koszula, buty i muszka. W 1000 się zamkniemy na luzie
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:41   #3703
201701300931
Konto usunięte

Ja dzisiaj podrukuje wkładki do zaproszeń odnośnie prezentów i noclegów i jutro wszystko hurtowo roześlę Ominie mnie osobiste wręczanie, prócz trzech osób
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 08:47   #3704
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ale napisalaś, że Twój tż nie chce się dać namówić na kamizelkę, to myślałam, że Ty chcesz, żeby on miał, a on nie chce mieć.
Nie nie nie to nie moja sprawka, jak kupowaliśmy mojemu TŻcikowi garnitur do pracy to Panie wciskały mu kamizelki, a on stanowczo nie i już wtedy zarzekł sie, że do ślubu też nie będzie miał i wcale nie mam zamiaru z tym walczyć
Stary 2010-02-22, 08:49   #3705
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
My kupiliśmy garniak na wyprzedaży- obniżony o 50% za 550 zł, spinki ma swoje więc nie kupujemy, jeszcze koszula, buty i muszka. W 1000 się zamkniemy na luzie
my schodzilismy wszelkie Vistule, Bytomie, Pawo i inne takie i nic sie TZowi nie spodobalo i niczego za godnego slubu nie uznal dopiero w Cymbeline trafil sie super gajerek Wilvorsta, no ale z najnowszej kolekcji to raczej na promocje nie bylo co liczyc
a spinki moj TZ ma niejedne, ale na slub kupimy nowe - specjalnie na ta okazje
on ma juz nawet skarpetki specjalnie kupione na slub
Stary 2010-02-22, 08:49   #3706
gospella
Wtajemniczenie

cześć ponownie
jestem chora...... sił brak
my co do zpaorszeń musimy wreszcie skończyc je robić i część jest do wysłania a część rozdamy- już nawet 2 rozdałam
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:05   #3707
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc po weekendzie

tez bede miala winietko-podziekowania (tyle ze krzeselka)
kiedys myslalam, ze sama zrobie winietki, ale w sumie to mi sie nie chce
a co planujecie wrzucic do srodka? ja sie zastanawiam nad czekoladkami z naszym zdjecie nadrukowanym na papierku. tylko ciekawe czy te czekoladki sa smaczne

no własnie nie wiem co będziemy wkładac?? a gdzie mozna zamówić takie cukierki ze zdjęciem i ile taka przyjemnośc kosztuje??

ja też chciałam robić sama, ale nie mam czasu się w to babrać i tak bede musiała zrobić wkładki do zaproszeń i zawieszki na butelki i nie amm pomysłu jak je zrobić

będzie miała któas z Was księgę gości??

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj podrukuje wkładki do zaproszeń odnośnie prezentów i noclegów i jutro wszystko hurtowo roześlę Ominie mnie osobiste wręczanie, prócz trzech osób
a jaki wziełaś papier??

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
cześć ponownie
jestem chora...... sił brak
my co do zpaorszeń musimy wreszcie skończyc je robić i część jest do wysłania a część rozdamy- już nawet 2 rozdałam
ja też coś się przeziębiłam i jestem bardzo "pociagająca"

a i od dzisiaj jestem na diecie hehe.. fakt że schudłam w grudniu 2 kg i już nie jest 72 tylko 70 i jak na razie wagę utrzymuję ale jeszcze 4-5 kg chcę schudnąć i będzie idealnie

a co do garnituru to TŻ będzie sobie szył za 350-400 zł więc myslę że ok i chce jakiś grafitowy bo czarny już ma, a tak będzie miała 2 inne i będzie mógł wynosic.l. tylko zastamnawiam się czy grafitowy będzie pasowac do sukni ale chyba powinien być ok .. i będzie taki na pół matowy, na pół błyszczący, i będzie miał biały musznik

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-02-22 o 09:07
Stary 2010-02-22, 09:07   #3708
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie nie to nie moja sprawka, jak kupowaliśmy mojemu TŻcikowi garnitur do pracy to Panie wciskały mu kamizelki, a on stanowczo nie i już wtedy zarzekł sie, że do ślubu też nie będzie miał i wcale nie mam zamiaru z tym walczyć
Teraz rozumiem
Stary 2010-02-22, 09:09   #3709
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ja już mam w domku-czeka do ślubu
Stary 2010-02-22, 09:11   #3710
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam, czeka na wypełnienie kilkunastoma zdjeciami i pamiątkami i będzie gotowa
Stary 2010-02-22, 09:13   #3711
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
my schodzilismy wszelkie Vistule, Bytomie, Pawo i inne takie i nic sie TZowi nie spodobalo i niczego za godnego slubu nie uznal dopiero w Cymbeline trafil sie super gajerek Wilvorsta, no ale z najnowszej kolekcji to raczej na promocje nie bylo co liczyc
My tez zwiedziliśmy wszystkie, ale celowaliśmy specjalnie w przeceny posylwestrowe i postudniówkowe. Tż chciał garnitur ala James Bond- dopasowany, dobrze skrojony, czarny. Taki tez znaleźliśmy po godzinie poszukiwań w Factory w sklepie firmowym Lavard. i 550 zł w kieszeni
spinek nie kupujemy bo ich praktycznie i tak nie widać. Woleliśmy te 150 zł dołożyć do obrączek.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ja mam, czeka na wypełnienie kilkunastoma zdjeciami i pamiątkami i będzie gotowa
wypełniasz jeszcze przed?
czym dokładnie?
Stary 2010-02-22, 09:14   #3712
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
w sumie fajna pamiatka, tylko niem wiem czy u mnie w rodzinie by takie coś przeszło kuzyn miał ostatnio i jego teściowa dawała gościom i mówiła że wpis jest obowiązkowy, więc to taqkie wszystko na siłę było, nie wiem jak u mnie bo to zupełnie inna rodzina.. no może u mnie by się wpsiali, ale rodzina TZta to nie wiem
Stary 2010-02-22, 09:15   #3713
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie nie wiem co będziemy wkładac?? a gdzie mozna zamówić takie cukierki ze zdjęciem i ile taka przyjemnośc kosztuje??
jak wszystko - na all http://moda.allegro.pl/listing/searc...category=74169
cena w zaleznosci od rodzaju i ilosci.

Cytat:
ja bede miala, bo mnie kolezanka naciagnela w sumie wiekszego sensu nie widze, ale niech ma jak juz sie musi wpisac potem sobie najwyzej do niej powklejamy kartki z zyczeniami od gosci zeby wszystko bylo w jednym miejscu na pamiatke

Cytat:
a i od dzisiaj jestem na diecie hehe.. fakt że schudłam w grudniu 2 kg i już nie jest 72 tylko 70 i jak na razie wagę utrzymuję ale jeszcze 4-5 kg chcę schudnąć i będzie idealnie
to powodzenia
ja juz po poniedzialkowym wazeniu i jeszcze spada mi tygodniowo te 100-300 gram, ale juz mozna uznac ze udalo sie wyhamowac i niedlugo zacznie sie moze utrzymywac na stalym poziomie

Cytat:
My tez zwiedziliśmy wszystkie, ale celowaliśmy specjalnie w przeceny posylwestrowe i postudniówkowe. Tż chciał garnitur ala James Bond- dopasowany, dobrze skrojony, czarny. Taki tez znaleźliśmy po godzinie poszukiwań w Factory w sklepie firmowym Lavard. i 550 zł w kieszeni
spinek nie kupujemy bo ich praktycznie i tak nie widać. Woleliśmy te 150 zł dołożyć do obrączek.
w Lavardzie tez bylismy, ale niczego nie widzielismy ciekawego moze tez dlatego ze my szukalismy takiego lekko polyskujacego
spinek nie widac? widac widac przynajmniej ja widze no i jak pisalam - TZowi sie przydadza potem chocby do pracy

Cytat:
w sumie fajna pamiatka, tylko niem wiem czy u mnie w rodzinie by takie coś przeszło kuzyn miał ostatnio i jego teściowa dawała gościom i mówiła że wpis jest obowiązkowy, więc to taqkie wszystko na siłę było, nie wiem jak u mnie bo to zupełnie inna rodzina.. no może u mnie by się wpsiali, ale rodzina TZta to nie wiem
no ja mam na pewno jeden wpis gwarantowany
a jak Wam sie nie wpisza to mozesz zrobic tak jak ja planuje - powklejac kartki z zyczeniami

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-22 o 09:17
Stary 2010-02-22, 09:17   #3714
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[.....]
wypełniasz jeszcze przed?
czym dokładnie?
Nie do końca wypełniam, umieszczam wstęp, potem zdjęcia z dzieciństwa, dojrzewania, narzeczeńskie, które będą przeplatane pustymi stronami z miejscem na wpisy gości, strona "pamiątkowa" z zebranymi biletami z miejsc które zwiedziliśmy jako para, na końcu miejsce na ślubne. Te puste strony, które nie zostaną zapełnione wpisami po ślubie uzupełnię fotkami
Stary 2010-02-22, 09:20   #3715
gospella
Wtajemniczenie

a my nie mamy garnituru, nie wiem co to bedzie....
nie ma czasu....
ale tez szyc będzie tż bo on nic nie wybierze, nic mu się nie podoba itp, nie sądziłam, że będzie z tym taki problem.
nie wiem jak ja wysiedzę w pracy. zimno mi katar masakryczny, nie spałam w nocy za dobrze i włąśnie się umówiłam z klientem na 18- ja mam narąbane w głowie.

kupiłam papier na te winietki nieszczęsne, taki lekko błyszczący, i tyle, potem się wydrukuje.
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.

Edytowane przez gospella
Czas edycji: 2010-02-22 o 09:21
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:21   #3716
Aaś
Zakorzenienie

Co słychać?

Black już zdrowa?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:23   #3717
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
o przypomniałaś mi o nowej bieliźnie TŻ na ślub całkowicie o tym zapomniałam no pewnie zestaw skarpetkowy - bokserkowo - majtkowy będzie do mnie należał bo znając mojego TŻ to by sobie przypomniał o tym w dzień ślubu a tak przykładna narzeczona wkrótce żonka to ja o to zadbam Matko im bliżej ślubu tym więcej spraw na głowie
a powiedzcie mi czy te spinki na prawdę są tak potrzebne do ubioru ślubnego ??

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 09:24   #3718
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Nie do końca wypełniam, umieszczam wstęp, potem zdjęcia z dzieciństwa, dojrzewania, narzeczeńskie, które będą przeplatane pustymi stronami z miejscem na wpisy gości, strona "pamiątkowa" z zebranymi biletami z miejsc które zwiedziliśmy jako para, na końcu miejsce na ślubne. Te puste strony, które nie zostaną zapełnione wpisami po ślubie uzupełnię fotkami
My mamy też stronę tytułową, mamy trochę wspólnych pamiątek i będę też je tam umieszczać. Muszę zacząć się rozglądac za zdjęciami do prezentacji multimedialnej. Do księgi gości damy podobne-a na co je przyczepiasz?
Stary 2010-02-22, 09:26   #3719
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jesli kupicie koszule na spinki (ktora wyglada bardziej elegancko niz taka zwykla) to spinki sa niezbedne, bo czyms trzeba mankiety spiac
Stary 2010-02-22, 09:26   #3720
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
o przypomniałaś mi o nowej bieliźnie TŻ na ślub całkowicie o tym zapomniałam no pewnie zestaw skarpetkowy - bokserkowo - majtkowy będzie do mnie należał bo znając mojego TŻ to by sobie przypomniał o tym w dzień ślubu a tak przykładna narzeczona wkrótce żonka to ja o to zadbam Matko im bliżej ślubu tym więcej spraw na głowie
jeśli Tż ma koszulę na spinki to inaczej nie da rady- chyba że ma na guziki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości