|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Cytat:
![]() a na dłuższą metę jeszcze bardziej wysuszy ;/ jedwab Joanny nie ma alkoholu...ale ja i tak bym sobie darowała,najwazniejsze olejuj włosy przd myciem kilka h , po myciu na końcowki możesz troche dać,pij pokrzywe wzmocni Ci włosy ale już te rosnące no i kup jakąś odżywke kallos latte jest dobra (chociaz moim włosom nie przypadła ale ogólnie jest zachwalana) kallos placenta....maska Loreal repair ![]()
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Aktualnie mam jedwab Marion Natura silk....dużo osob poleca mi Biosilk...mam jeszcze serum na zniszczone koncówki maseczkę z Gliss kura......i olejek rycynowy na konce nie wiem czy cos jeszcze kupic?
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- i oczywiscie piję pokrzywę.
MÓWIŁAM,ŻE CHCĘ ŻYĆ BEZ CIEBIE..NIECHCIAŁAM.MÓWIŁ AM ŻE CIĘ NIEKOCHAM...KOCHAŁAM..KRZ YCZĘ..NIKT MNIE NIE SŁYSZY..ODCHODZĘ.NIKT SIĘ NIE ODWRACA...CZEKAM W SAMOTNOŚCI..KOCHAM BEZ WZAJOMNOŚCI..JEDYNA RZECZĄ JAKIEJ PRAGNĘ JEST TO ABYŚMY KIEDYŚ MOGLI NA NOWO ROZPOCZĄĆ TO CO TAK SZYBKO SIĘ ZAKOŃCZYŁO.. |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Mam jakąs ze salony fryzjerskiego tylko nazwy nie pamiętam...
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- To jaka polecasz maseczkę?
MÓWIŁAM,ŻE CHCĘ ŻYĆ BEZ CIEBIE..NIECHCIAŁAM.MÓWIŁ AM ŻE CIĘ NIEKOCHAM...KOCHAŁAM..KRZ YCZĘ..NIKT MNIE NIE SŁYSZY..ODCHODZĘ.NIKT SIĘ NIE ODWRACA...CZEKAM W SAMOTNOŚCI..KOCHAM BEZ WZAJOMNOŚCI..JEDYNA RZECZĄ JAKIEJ PRAGNĘ JEST TO ABYŚMY KIEDYŚ MOGLI NA NOWO ROZPOCZĄĆ TO CO TAK SZYBKO SIĘ ZAKOŃCZYŁO.. |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
przejrzyj wątki, chociazby podwieszone to zobaczysz co wizażowe dziewczyny polecają, a tak na magrinesie to nie jest wątek na tego typu dyskusje, tu romawiamy o przyśpieszaniu porostu włosów a nie regeneracji...
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Dziękuje napewno skorzystam z Twoich rad
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co myślicie o serum na zniszczone koncowki z avonu? zawsze go uzywalam teraz mnie przestraszylyscie, ze mogą one wysuszać wlosy..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Zaczne w zeszłym roku włosy strasznie mi wypadały przez rozjaśnianie do bardzo jasnego blondu i zakupiłam Waxa Treatment i w mgnieniu oka przestały wypadać! ![]() ![]() ![]() Nabyłam również później olejek rycynowy i Lotion Seboradin. Ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć czy przyspieszyło mi to porost poniewaz zafarbowałam na naturalny kolor :P Jedyne co moge powiedzieć to włosy jak były sianowate tak nadal zostały po stosowaniu tych specyfków... Więc narazie odstawiłam :P Teraz zaopatrzyłam się w ampułki Radical ![]() ![]() ![]() ![]() . Od jutra tabletki vitapil lub humavit i pije skrzyp/ pokrzywe. W planach mam powrót do stosowania olejku rycynowego ![]() Aha no i jak mi się skończą te ampułki to myśle że kupie następne żeby było tak jak zaleca producent ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj sobie zakupiłam ten aktywator z Schaumy
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
Siedze sobie i rozmyślam, mam nadzieje że któraś z was mi pomoże.
Naszła mnie coś ochota na balejaż śreni brąz i jasny blond.. Teraz mam brązowe włosy końcówki troche popalone / Jak użyje rozjaśniacza to poważnie im zaszkodzi? Czy lepiej darować sobie ten balejaż? Jak miałam całość rozjaśnioną to włosy tak sie łamały że prawie stały w miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! włosy ci sie moga pokruszyc !
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
malachite - jesli masz pokruszone koncowki to jak zrobisz balejaz to licz sie tez z nowa fryzura - obcieciem wlosow parenascie centymetrów
![]() A mnie kusi czarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i niestety "wyjść" z czarnego to istny koszmar. Lepiej fundnąć sobie ciemny brąz. Chyba z niego łatwiej potem zrobic jaśniejsze włosy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisałam wcześniej zakupiłam seboradin lotion i Vatikę
![]() Opócz Vatiki (co 2, 3 dni przed myciem na noc) i Seboradinu (codziennie) używam maski mlecznej Kallos ( wg mnie dużo lepsza jest mleczna Mila którą miałam wcześniej ) szampon ten potrójna moc ziół czy jakoś tak i niebieski Herbal, piję pokrzywkę i biorę Vita-min dla kobiet. Po Seboradinie może skuszę się na ampułki radical. Myślicie że to dobry zestaw? Dzisiaj może ktoś mi zmierzy włosy ( jak to zrobić skoro nie mam odrostów? ![]() ![]() A mam jeszcze pytanie, czym Wam się najlepiej zmywa Vatike (oleje) ??? ja póki co zmywam tym ziołowym i herbalem, ale dość sporo mi ich idzie, może jakaś rada? ![]() I gdzie można dostać odżywki Lorys? ![]() Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2010-02-22 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Anulo, tylko w auchan
#801 |
Zakorzenienie
|
właśnie widziałam, też mam nie po drodze do auchana, najbliżej 30 km
![]()
#802 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, już sobie wybiłam ten balejaż z głowy
![]() Widze, że dużo osób używa olejów. Ja sama używam rycynowego ale do wzmocnienia. A ten kokosowy? On wpływa jakoś na porost? Czy tylko regeneruje i nawilża? |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie, bo z tego co pisały dziewczyny na Offtopowym można go dostać czasami w niepozornych drogeriach, i Anika go widziała u siebie, i Narek, i chyba Smerfetka też
![]() Cytat:
![]() Wracając do tematu wątku - coś mi ostatnio słabo rosną włosy... Chyba nawet nie centymetr na miesiąc ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
no tak ale zależy gdzie się mieszka bo ja w takiej dziurze że znalezienie lorysa graniczy z cudem
![]() ![]()
#805 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Mam dwa ważne pytania: 1. Chciałabym zacząć używać Waxa, który podobno przyspiesza porost. Do wyboru jest tylko do włosów ciemnych lub blond, tak? Jest mi zupełnie obojętne, czy moje włosy zostaną lekko przyciemnione czy rozjaśnione, zastanawiam się raczej który jest lepszy składowo i który faktycznie przyspiesza porost? Bardzo proszę o odpowiedź. Trochę martwi mnie też ten SLS w składzie, mam z natury suche włosy, nie wiem jak zareagują... 2. Czy w seboradinie na porost działa czarna rzodkwia? Bo chciałam kupić ten do zniszczonych, który zawiera żeń-szeń, więc nie wiem czy równie dobrze działa na porost jak ten do przetłuszczających się... Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to za kuracja rzepkowa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. powszechnie to Seboradin z czarną rzodkwią uznawany jest za ten przyśpieszający porost. ja miałam z żeń szeniem i przyznam szczerze, że włosy szybciej mi nie rosły, ale za to miałam całe mnóstwo antenek ![]() musisz sama spróbować co jest dla Ciebie dobre ![]() ![]()
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Hej! mam pytanko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
raz w tygodniu, kiedyś co dwa dni ale teraz już nie zależy mi tak bardzo na poroście. Absurdalna, wax do ciemnych ani do blondów nie zmienia koloru
#810 |
Raczkowanie
|
i jak stosowalas tak co drugi dzień o dało ci jakiś efekt porostu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.