![]() |
#811 | ||
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Cytat:
Po odbiorze.
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
Przepraszam jeśli sie powtarzam temat... czy ktoś gdzieś wrzucał linki/fotki Hello T. do katalogu 6?
Już znalazłam... ![]()
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-02-22 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś wypowiedzieć się na temat Diamentowej konturówki do oczu z katalogu 04? Przeszukałam poprzedni wątek, ale nic nie znalazłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
ja złozyłam rano zamówienie, później musiałam złożyć drugie bo klientka obudziła się po czasie a nie chciałam płacić za wysyłke to domówiłam do siebie maseczki , ostatnio nie mogłam domówić i wysłali dwie paczki z jednego dnia;/ a dzisiaj jak zrobiłam dwa osobne to połączyli i jak tu ich rozszyfrować hmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi raz wstrzymali przez ten debilny My Avon . No więc doładowałam sobie dwa razy po 30 zł gdy przyszła paczka na fakturce nie było iwdać żajdnej kasy za MyAvon ![]() ![]() ![]() ale sie rozpisałam .... ehhhh
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Konsultantką nie jestem, ale może w przyszłości nią zostanę ![]() Z katalogu 4 planuję kupić odżywczą mgiełkę do włosów olejek migdałowy i awokado. |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
@pycia17
No wlasnie a jak to jest... Powiedzmy zlozylam zamowienie za powyzej 150zl (nie place za przesylke), zostalo juz pobrane do realizacji, ze nie moge go edytowac, a ja domawiam cos bo zapomnialam - skladajac osobne zamowienie ale dokladnie ten sam termin dostawy. Czy wtedy przy tym domawianiu musze przekroczyc 50zl by uniknac kosztow realizacji malego zamowienia? Czy to zalezy od tego czy juz faktura za to 1sze zamowienie zostala wystawiona czy jeszcze nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
a ja czekam na paczusie ma byc w czwartek, ale zawsze jest wczesniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() jak Wasze wrażenia po stosowaniu odżywczego kremu do ciała SSS dotyk jedwabiu? ja jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() jak w programie lojalnościowym za sprzedaż w K03 będzie ten sam przedświateczny in bloom, to napewno starać się już nie będę. nie dość, że moim zdaniem to powinny być prezenty za 1 zł, to jeszcze takie numery, no żal po prostu ale i tak najbardziej rozwala mnie fakt, że jak ktoś ma sprzedaż 10 000 zł (co jest całkowitą abstrakcją dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Raczkowanie
|
Co do tych "prezentów" to czy wy też ubolewacie nad tym, że nie jesteśmy w żaden sposób nagradzane za staż wspólpracy z Avon-em?
Panie szpiegu ja poprosze o jakieś prezenciki za wytrwałość!
#823 |
Przyczajenie
|
![]()
ZADALAM NA GORZE PYTANIE PAMIETACIE MOZE MASECZKE DO TWARZY OGORKOWA TAKA PEEL-OFF CO SIE SCIAGALO ... TAKA W NIEBIESKIM OPAKOWANIU... CALA LINIA BYLA W NEIBIESKIM OPAKOWANIU BYLY W NIEJ TEZ BALSAMY 400 ML COS PODOBNEGO DO OBECNEGO CARE.
PAMIETACIE TA MASECZKE OGORKOWA DO TWARZY ? ![]() JA MAM SWOJA I DATA PRODUKCJI 01.02.2000 I UZYWAM JEJ ![]() I mam jakies kropy :P nie wiem co to :P Ale maska super jest :P Pamietacie ja ? |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Używasz maseczkę która ma 10 lat??????
Chyba lekkie przegięcie ![]() ja bym nigdy tak starego produktu nie użyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gospodarność/ oszczędność fajna cecha ale może dla własnego dobra zainwestuj w maseczkę Planet Spa albo Naturals... t maseczki peel-off też są naprawdę dobre ![]()
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wspólniczka złożyła w pt. zamówienie II termin, dla mnie tylko pędzel do pudru no i nadal czekam na Heidi. Na podglądzie żadnych braków, ale Heidi pewnie nadal nie przychodzi. Mam też zafakturowany tester do skóry za wprowadzenie konsultantki, całkowicie o tym zapomniałam ![]() ![]() Moja przygoda z Avonem trwa ok.7 lat, moja wspólniczka już 10lat, nie pamiętam jak się zapisywała, ale szmat czasu działamy i zgadzam się, że powinny być jakieś prezenty rocznicowe ![]() Pierwszy zakupiony produkt to woda fioletowa z serduszkiem nie pamiętam nazwy, ale może ją pamiętacie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#829 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dosc dlugo jestem w avonie i z roku na rok jest coraz gorzej. kiedys to były wyjazdy weekendowe, na ktorym obsypywano KK prezentami, i wiele innych przywilejów. ale takie czasy, cos jest lepiej a cos jest gorzej. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Wtajemniczenie
|
Dostalam zamowienie od klientki a w nim miedzy innymi zamowienie z netto na ten podklad w pedzlu 'Idealny kolor' Jednak nie wybrala sobie ona koloru, poprosila tylko o naturalny. Pomozecie mi? Ktras uzywala je moze?
![]()
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo co to znaczy "naturalny"? Dla mnie naturalny to troszkę ciemniejszy, wpadajacy w brąz, bo to mój naturalny odcień skóry ![]() Jaką tonację ma skóra klientki? Żółtą, różową czy wpadającą w brąz? Jaki odcień ma: jasny czy ciemniejszy?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-22 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17371317]na to nie ma szans,
ja dosc dlugo jestem w avonie i z roku na rok jest coraz gorzej. kiedys to były wyjazdy weekendowe, na ktorym obsypywano KK prezentami, i wiele innych przywilejów. ale takie czasy, cos jest lepiej a cos jest gorzej.[/QUOTE] Wyjazdy weekendowe ![]() Jestem w Avon od ok 8/9 lat i dostałam tylko raz prezent od mojego koordynatora... to był chyba krem Anew jakoś przy okazji 2 czy 3 zamówienia... ![]()
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-02-22 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec przepraszam za glupote mojej klientki ![]() ![]()
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
Proszę upewnijcie mnie, czy do katalogu 04/2010 dodawane są darmowe próbki tych nowych pomadek "Potęga koloru"?
Z pierwszym zamówieniem z K03 zamówiłam próbki tych pomadek (te płatne), ale oprócz nich na fakturze (i wcześniej na podglądzie faktury w Strefie) wyskoczył mi drugi komplet próbek bezpłatny i standardowo bezpłatny nowy katalog, ale w odebranym dzisiaj zamówieniu był tylko jeden komplet próbek. Dzwoniłam na infolinię w tej sprawie, ale laska mi odpowiada, że za próbki trzeba płacić, nie dodają ich do katalogu, a wydawało mi się, że czytałam na forum, że są darmowe próbki do nowego katalogu... no i jeszcze utwierdziła mnie w tym faktura. No to jak jest w końcu z tymi próbkami? ![]()
#837 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj paczkę i przysłali mi tusz, który wcześniej reklamowałam bo był suchy i ma datę produkcji 12.2008
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17371317]na to nie ma szans,
ja dosc dlugo jestem w avonie i z roku na rok jest coraz gorzej. kiedys to były wyjazdy weekendowe, na ktorym obsypywano KK prezentami, i wiele innych przywilejów. ale takie czasy, cos jest lepiej a cos jest gorzej.[/QUOTE] Mam sporo superowych prezentow z Avonu od mojej 1 koordynatorki : super torebka- kuferek, polar granatowy z logo Avonu, skorzany portfel z logo dla męża, 2 parasolki z logo, bluzeczki z logo LBD i różową wstazeczką, serwetki z logo, serwis do kawy, czajnik elektryczny itd... Potem moją koordynatorkę super kobitkę wyrzucili, i wszystko się skończyło. Teraz za rok owocnej współpracy dostałam 1 długopis. Z rozrzewnieniem wspominam dawne czasy.
#840 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dosc dlugo jestem w avonie i z roku na rok jest coraz gorzej. kiedys to były wyjazdy weekendowe, na ktorym obsypywano KK prezentami, i wiele innych przywilejów. ale takie czasy, cos jest lepiej a cos jest gorzej.[/QUOTE] Cytat:
![]() a w temacie wspomień, to tak się zastanawiam, czy te wiśniowe foot worksy będą barwić stopy na lekki róż tak jak seria z arbuzem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.