|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
![]() Ja po sniadaniu już, tradycyjnie owsianka. Teraz się muszę wziąć za nauke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1173 |
Raczkowanie
|
margolka1986, jak już musisz jeść coś słodkiego to proponuje gorzką czekoladę, jej dużo nie dasz rady zjeść a zawsze zaspokoisz chęć na coś niedozwolonego:P A wszystkie grzeszki przeliczaj sobie na ćwiczenia, jak sie pomordujesz to i dwa razy sie zastanowisz zanim sięgniesz po ciacha:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie "stare" i nowe dziewuszki
![]() Trochę mnie tu nie było, ale starałam się czytać Was na bieżąco, niestety na opisywanie już czasu nie starczyło. Mam już lepiej się czuję, operacja obyła się bez komplikacji, może nawet w środę już wyjdzie do domu ![]() Przez ten cały stres związany z mamą mało co jadłam, mój organizm już to sobie odbija w postaci zastoju wody ![]() ![]() Wczoraj zamiast ćwiczeń sprzątałam ścieranie kurzy, zmiana pościeli, odkurzanie dywanów w 4 pokojach, do tego jeszcze łazienkę posprzątałam i w całym mieszkaniu podłogi wycierałam-to zaliczam jako kardio, a moim treningiem siłowym było napalenie w 4 piecach kaflowych, co ja się nadzwigałam wiader wypełnionych po brzegi węglem-efekt tego taki, że o 22 padłam jak mucha, ale przynajmniej się wyspałam ![]() Coś mi się zdaję, że w dniu Wielkiej spowiedzi będę miała @ i wchodzenie na wagę będzie dla mnie tragedią ![]() Dobra, ja na razie mykam, muszę psa wyprowadzić i potem do szpitala jechać. Pa pa miłego popołudnia ![]() Zapomniałabym gratuluję dziewczyny spadku wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie wszystko jak najbardziej oki po bardzo obfitym śniadaniu(jogurt winogronowy,serek wiejski,duże jabłko,garść musli tropikalnych) nie wytrzymałam i stanęłam na wagę a na niej 85kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- mysiu jeśli będziesz mieć w dzień sądu @ to się wyspowiadasz dwa dni po nim nic się nie stanie,a na pewno nie każdy będzie mógł się w terminie wyspowiadać więc ja to rozumiem i 2-3 no góra 4 dni poczekam ![]()
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeeej
![]() ![]() u mnie dzisiaj rano była taka piekna pogoda słońce świeciło i w ogóle a o 13 zrobiło sie juz brzydko ![]() jak na razie dietka może byc ![]() haaa zaraz idę na lodowisko ![]() ![]() ![]()
#1177 | |
Wtajemniczenie
|
i dalej uparcie ścigam za braki
Cytat:
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Widzę ze sie dzieje tu a dzieje ![]() ja wczoraj pogrzeszyłam, zjadłam kilka zakazanych rzeczy, ale w sumie nie dużo i miałam przez cały dzien mnóstwo ruchu, na nogach od 5 rano aż do 6 rano dziś. Byliśmy na wystawie motocykli i zrobiłam tyle kilometrów że masakra. Od dzis wróciłam do diety swojej a od jutra idę na Dunkana. Zaopatrzyłam sie juz trochę w produkty. Dzis zjadłam na późne śniadanie serek wiejski, chlebek wasa z chudą szynką, na obiad banana, Inkę z chudym mlekiem i pasek gorzkiej czekolady. Czuję sie dzis fatalnie, bo dostałam @ i brzuch mnie strasznie boli chociaż 2 tabletki juz wziełam. jedyne dobre z tego ze głodu nie czuję. Idę do sklepu zaraz, jak wrócę to upiekę sobie pierś z kurczaka na grillu na kolację. Dziewczyny, wczoraj na tych ratgach upatrzyłam sobie taki piękny kombinezon, no po prostu boski, cały czarny, skórzany, odpinana kurteczka... Nawet nie taki drogi, 1200 zł niecałe. Ale nie wejdę nawet w największy rozmiar. Muszę do niego schudnąc przybajmniej 15 kilogramó zeby ładnie wyglądac. Mam motywację naprawdę. Któraś z dziewczyn pytała o dietę kopenhaską. Powiem tyle: nie warto. Zeszłego lata zastosowałam ta dietę. To była męczarnia jakaś. Po 5 dnach na kurczaka patrzec nie mogłam i marzyłam o normalnym bananie, jabłku, czy kromce razowego chleba zupełnie jakby to było conajmniej ciastko z kremem. Schudłam na tej diecie 5 kilogramów z czego po tygodniu przybyły mi 2, a podkreślam, że nie rzuciłam sie na słodycze, ani na zakazane rzeczy, zaczełam jesc zdrowo, dietetycznie a i tak przybyły 2 kilogramy. Przez cała dietę brała witaminy w tabletkach a i tak mojemu organizmowi nrakowało dosłownie wszystkiego. Miałam ochotę na marchewke, rybę, twaróg, czyli zdrowe i nietuczące rzeczy, których mój organizm sie domagał a któremu nie mogłam mu dac. Jednym słowem meczarnia i moim zdaniem nie warto.
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Camila, to połóż się, wypij herbatkę, może Ci przejdzie.!
![]() ![]() Nie tknęłam wczoraj zrobionego ciasta, zrobiłam sobie nutellę i ją jadłam, podczas gdy kumpela zajadała się moimi ciastkami, bo podobno wyszły pyszne i cieszę się, że jej smakowały, w końcu były dla niej ![]() Taka ładna dzisiaj była pogoda i poszłyśmy do Reala, taki spacerek, po brokuła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co tu tak cicho?
![]() Ja wróciłam ze sklepu, kupiłam tylko kawę i chude mleko do pracy. Zjadłąm po powrocie banana a z kurczaka chyba zrezygnuję, zjem cos innego, w końcu kurczaka będę jadła przez tydzien ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
ja to mam randke ale z ksiązka
![]() ![]() Kalkuluję sobie w głowie co zjadłąm, czy nie za dużo ( włąsnie mi sie wydaje ze za duzo jem i nic nie schudne ![]() ![]() Jak się nie wezmę w garść to bede siedzieć całą noc... zreszta jak zawsze wrrrr I generalnie kolejne postanowienie - Nie stanę na wagę aż do powiedzmy piątku czy soboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki. wczoraj byłam na pępkowym i wypiłam straszne ilości alkoholu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Wtajemniczenie
|
ja leseczki dzień miałam nieciekawy bo od rana było mi słabo i czułam sie jakby miała zemdleć ale jest wszystko oki na kolacje jadłam dwie kromki maca naturalnego z serem bialym,szynką,pomidorem,j ogurtem i sosem sałatkowym paprykowo-ziołowym. Teraz się biorę ostro za ćwiczenia jak skończe to napisze co zrobiłam
![]()
#1184 |
Raczkowanie
|
Witajcie chudzinki.
Pysiu a to omdlenie, to czasami nie z powodu zbyt skromnej diety? zadbaj o siebie. Jestem padnięta, a tak wcześnie jeszcze. Dzionek w sumie spokojny-na wyjeździe, byłam na długim spacerze z Tż po obiadku, byli goście i jestem padnięta, nie mam sił ani ochoty na rowerek, no ale brzuszkom nie odpuszcze. TŻ mi coś się źle czuje od kilku dni i już zaczynam się martwić, tym bardziej, ze on choruje na hemofilie. Jutro obowiązkowo wysyłam go do lekarza i na badania.Cóż tak już jest, ze ja stale mam jakieś zmartwienia na głowie. A co do randek, tak sobie już nieraz myślę, że moje randki z TŻ skończyły sie na dłuuuugi czas. Jak mamy gdzieś wyjść, to się zawsze zastanawiam co tam można dobrego, sycącego i nie tłuczącego zjeść i po takim zestawieniu za i przeciw rezygnuję. Nie podołała bym wyzwaniu gdyby Tż wcinał pyszności a ja miała bym na to patrzeć i się oblizywać. Kurcze, dlaczego wszystko co dobre jest tak tłuczące? Mykam , czas na brzuszki i ide się troszkę położyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!
Należą mi się ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no to ćwiczenia zaliczone jak nigdy aż chyba przesadziłam: 40 pompek 30min rowerek 100 brzuszków 100 przysiadów(2x50) 2h spaceru A jutro idę na 18stke sąsiadki do klubu i udowodnie wam wszystkim łobuzy,że można się bawić nie pijąc alkoholu i nie objadając się słodkościami i niezdrowym jedzeniem.Pytała się mnie czy piję,bo w ramach wynajmu lokalu w cene sa wliczone 2 piwa na głowe,a jak ktoś nie pije to dla niego będa soczki. Wybrałam soczki,bo jestem grzeczną dziewczynką i jako M.CH oraz Matka Przełożona będę dawać dobry przykład. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mykam spać,bo po tych ćwiczeniach padam,a rano muszę się wykąpać,pomyśleć jaką bluzkę ubiorę i jakoś czas zaplanować,bo przed 18 mam byc gotowa gdyż jadę z sąsiadka pomóc jej wszystko ustawić ale jutro zajrzę do was.Już się nie cieszyć,że nie będzie kontroli,bo ona będzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jakim cudem zrobiłaś tyle pompek?? ja to ze dwie może zrobię bo klata mnie za bardzo do ziemi przyciąga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zadomowienie
|
Witam dziewuszki
![]() Ja jak na razie grzecznie zjadłam śniadanko pół grahamki+twaróg Zaraz zabieram się za sprzątanie i gotowanie obiadku, wszystko musi błyszczeć jak jutro mamusia do domciu wróci ![]() Pysia a co nie tak Twoja mamcia ma z tym dolnym interesem? jeśli mogę wiedzieć ![]() Ja to za każdym razem jak idę do cipologa, to dostaję skierowanie do szpitala i to się już robi nudne ![]() ![]() ![]() Oj Pysia dziś będzie szaleć, ale się należy za pilnowanie dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
Cześc Dziewczynki.
Ja właśnie kawkę popijam, zaraz zrobię kubasek czerwonej herbatki. No i jakies śniadanko muszę wymyślic a nie mam zielonego pojęcia co tu schrupac w sumie to nawet głodna nie jestem. pysia1711 może jednak poczekam z tym herbalife skoro chudnę teraz przy moim odżywianiu ( bez cwiczen), to może warto podietkowac tak jak teraz z całkowitym wykluczeniem słodkości. Dziś do pracy na 14 wiec koło 22.30 do was zajrzę. Miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
lufer,jeśli chodzi o wszelkie środki odchudzające, to nie warto, waga może Ci spadnie(o ile tak będzie a wydasz na to kupe kasy) to to co utracisz wróci po max 3 miesiącach a do tego dojdą inne gratisowe kilogramy...
a szkody jakie to wyrządza organizmowi będą na pewno, szczególnie ucierpi wątroba żołądek i trzustka a także układ krwionośny |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pysia będzie szaleć ale na parkiecie a nie jej brzuch i robaczek ![]() Cytat:
a ja dziś znowu jak dla mnie zjadłam big śniadanie: -jogurt śliwkowy+musli -bycze jabłko -serek wiejski -duża szklanica mleka 0,5% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam teraz do drugiego pokoju do siorki dla brwi,następnie depilacji,duża dawka kremu nawilżającego na twarz,wybieranie bluzki,jakieś porządki,obiadek,ćwiczeni a,szybki prysznic,pakowanie torebki by o niczym nie zapomnieć,malowanie,popra wienie loczków,prostowanie grzywki,ubieranie i wyjście. Zdaje się,że to duże rzeczy,ale jak się przyjrzeć to więkoszość zajmie góra 5 minut.Jeszcze tu do was będę zaglądać dziś aż do 17 ![]()
![]() |
#1192 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a co tu dzis taka cisza? Gdzie zniknełyście?
ja dziś pierwszy dzień na Dukanie i szczerze wam powiem ze wątpie czy wytrwam. Jadam mało mięsa, jajek prawie wcale, a tu trzeba prawie samo to jeśc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteśmy silne i damy radę bez wspomagaczy, więc Droga koleżanko nie łam się ![]() No przecież Matkę Przełożoną nie będę o takie zalewanie robaka podejrzewać ![]() Szalej Pysiu szalej, taniec to najlepszy spalacz tłuszczu Ale tu cicho się zrobiło... A ja już na gotuję obiadek na jutro, bo pewnie nie będę miała czasu na to. Walczę z pokusą, w lodówce mam sernik i tak mnie kusi i kusi, ale mu się nie dam ![]() Już zrobiłam mały postęp, podczas gotowania obiadu zwykle coś podjadałam, a już tego nie robię ![]() Muszę jeszcze tylko w jednym piecu napalić i mam wolne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Camila, ja przed Dukanem w ogóle nie jadłam mięsa, przez ponad półtorej roku
![]() ![]() Dzisiaj mam na obiad naleśniczki z farszem pomidorowo-mięsnym, takie pseudo krokiety, niby spaghetti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Przyczajenie
|
Witajcie Piękne
![]() Nie było mnie dawno, bo wyjechaliśmy z małżonkiem na weekend do znajomych. No i w związku z tym potrzebne są ![]() ![]() ![]() i to ogromne!!!!! ![]() Nie powiem co jadłam i piłam, bo to wstyd ![]() ![]() No ale dziś znów powrót do dietkowania i do Was ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Ja to włanie wróciłam z zajęć
![]() ![]() Dzisiaj wtałam wcześniej żeby się pouczyć, na sniadanie oczywiście owsianka. Znalazło się też miejsce na 8 min legs ![]() W ogóle to jem śniadanie zazwyczaj 30 min po przebudzeniu, a dziś jakoś tak wyszło, że zeszła się prawie godzina, a ja się zaczęłam strasznie źle czuć, niedobrze mi było ![]() ![]() Trochę posypał się mój planowany na dziś jadłospis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
sunshine, a co studiujesz? ;>
Ja dzisiaj steper odebrałam, już troszkę postepowałam, ale nie mam licznika kalorii, tylko czasu i kroków, szkoda. Nie wyszły mi naleśniki, i jakoś, spać idę zaraz, bo padnięta jestem po całym dniu na uczelni ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
nie studiuję tego co bym chciała i tu jet problem, generalnie jak o tym mysle to sie denerwuje
![]() ![]() tak, hmmm i zaciekawiły mnie te naleśniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
h3eeeeeej piekności wy moje
![]() ![]() dzisiaj cały dzień na uczelni , jutro również ![]() ![]() ![]() ![]() sun ja też nie studiuje tego co bym chciala i matury też mi sie nie chcialo po raz drugi zdawać ![]() ![]() ![]() ![]() ten tydzień musi bys idealny bo w piatek ważenie ![]() ![]()
#1200 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki. ojj... ale mi ciezko szlo w weekend. nic tuczacego, ale wieksze porcje, no z nudow chyba
![]() kurcze.. mam takie dni, kiedy to odchudzanie wydaje sie tak proste i juz mysle, ze bedzie 'z gorki', bo przeciez wcale nie mam ochoty na wieksze porcje, czy cos slodkiego... a czasem dopada mnie taki kryzys, ze sie calkiem odechciewa. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.