|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
|
|
#1532 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem dziś happy happy happy!!! Jestem po wizycie i okazało się, że wszystko ok, tylko...niestety ale basenów muszę przez jakiś czas unikać. Strasznie trudno mi to przyjdzie ale co tam, najwyżej na siłownie będę biegała (na bieżnie). Najważniejsze, że ze zdrowiem ok
Jestem padnięta bo mój lekarz nie robi zapisów na godzinę. Jedziesz i siedzisz w poczekalni. Dzisiaj siedziałam ponad trzy godziny. Naczytałam się Cejrowskiego i wynudziłam na maxa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tak na marginesie to do czego Ci dieta szczypiorze jeden ???W każdym razie ja nie dietowy człowiek jestem. Ćwiczeniom mówię wielkie TAK, dietom - zdecydowane nie
|
|||
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, Czekoladko - ja również nie narzekam na TŻ. Wręcz nie mogę się nachwalić
Mój robi wiele rzeczy, np. głównie on myje okna i w 95% to on gotuje. Już nie mówiąc o przygotowywaniu mi kąpieli i, od czasu do czasu, pastowaniu mi butów, gdy jestem zajęta Wiem jednak, że większość facetów jednak tak się nie zachowuje, niestety.Gosiu, cieszę się bardzo, że ze zdrówkiem wszystko ok Ja takim szczypioreczkiem nie jestem, pozory mylą Przez ostatni rok dodatkowo przytyłam i nie jestem z siebie zadowolona.Ta dieta podzielona jest na 4 fazy, dzięki czemu minimalizuje zagrożenie efektem jo-jo. Głównie opiera się na pełnowartościowym białku. Od dwóch tygodni nie jem żadnego pieczywa - ani pełnoziarnistego, ani takiego typu Wasa. Czuję się bardzo dobrze, jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki przestałam mieć problemy ze wzdęciami. I nie głoduję ![]() T. również zaczął ze mną dietować, ale codziennie muszę się z nim szarpać, na żarty grozi, że zje coś zakazanego, łamie podstawowe zasady - już nie mam do niego sił. Też chudnie, ale widocznie to za mała mobilizacja dla niego, ma strasznie słabą wolę - a powiniem się za siebie zabrać, bo ma nadwagę... Już mi się nawet nie chce o tym pisać. Jutro jadę do Krakowa na seminariumo projektowaniu obiektów SPA Po powrocie mam zmierzyć mieszkanie mojego szwagra, chyba za bardzo nie odpocznę.
|
|
|
|
#1534 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ DZIOOOBKI ![]() Cytat:
Ale widzę po kolejnym wpisie, że sie poprawił... ![]() Cytat:
Rewelacja.Anusiu z tym dupskiem, to sie zgadza... I dziękuję. Ja tam nie wiem, osobiście Pameli nie widziałam. Cytat:
A dla małej całusek i niech ten katarek wreszcie ustąpi całkowicie. Cytat:
Podoba mi się. I te fotki z psinką, to chyba gratisek... ślicznie.Cytat:
)...: cmok:witam w klucie @ walentynkowych. ![]() Cytat:
![]() kasienku a pokażesz co Ci stworzyła na pazurkach? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W niedzielę mąż mnie zabrał do kina na "Randkę..." Byli z nami znajomi, z którymi po kinie wyskoczyliśmy do Mc'D-ldu. A dziś to lepiej nie opowiadam, bo by mi znaków brakło zapewne. ![]() Krótko powiem, że akcja dotyczyła gostka, który u nas pracował(kierowca) i już nie pracuje. I w ogóle nam nie szkoda Go.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-22 o 22:49 |
||||||||
|
|
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
Wow jak miusio, ze tu życie wraca i pogaduchy wisenne się wzmagają.
Ja własnie odsypiam remont ..... wczoraj jak zasnęłam o 16-tej tak wstałam dopiero dzisiaj do pracy. A w załączeniu obiecane fotki mieszkania ..... - projekt wszystkich pomieszczeń - mój - malowanie i gipsowanie ścian - moje wykonanie - malowanie szafek kuchennych - moje wykonanie - zasłonki, firanki i inne duperele - moje szycie A dla porównania w moim profilu znajdziecie zdjęcia mieszkania przed remontem jeszcze w planach mam przemalowanie drzwi wewnętrznych na kolor czekoladowy i szafę na przedpokoju chcę machnąć na taką złamaną biel jak jest na ścianach ...... http://picasaweb.google.pl/malarka79...CPGFuqLihOqocQ# Buziolki wiosenne dla wszystkich i mykam się kąpać i odsypiać :na ryju: Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-02-22 o 22:49 |
|
|
|
#1536 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. I trzymam za poszukiwania wlasnego M, sadze ze to rewelacyjny pomyslCytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No to kawal dobrej roboty moja droga. Pogratulowac. Powiedz mi Kochana jakich wymiarow macie kabine w lazience? I jak sie wam podoba ta wiszaca szafka na buty, bo dzis znalazlam taka na all i sie powaznie nad nia zastanawiam
|
|||||
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Daguś kabinę zmieściliśmy 90-tkę bo pralkę wyrzucilismy do kuchni .... więc mamy wygodną kabinę z takim trochę wyższym brodzikiem zopatrzonym w siedzisko.
Co do szafek na buty to zamawiałam własnie z alegro i szczerze to jakościowo są one takie sobie ..... np za tą cenę były w komplecie uchwyty plastikowe ..... które szybko wymieniłam na metalowe .... ogólnie nie wyglada to źle ale mogłoby być lepiej. |
|
|
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla takiej jednej powiadasz...hmmm nie znam człowieka ![]() Prawko mu zabrali, bo sobie Beznadziejny typ...dobrze, ze gorzej sie to nie skończyło. Ale co nerwów straciliśmy....Słyszę, że w kuchni jeszcze rozprawy trwają na ten temat...tata trochę przeżył, bo to w końcu on odpowiada za niego...właściciel! czekolado79!!!! Zakochałam się w tym gniazdku...chyba sie do Was wprowadzę....
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-02-23 o 15:29 |
|
|
|
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej moje kochane
Nie było mnie przez kilka dni, bo mam stłuczone śródstopie w prawej stopie a do tego sie przeziębiłam ![]() Widzę, że szalałyście z zakupami najbardziej przypadła mi do gustu pomarańczowa bluzeczka Kasieńki ![]() mężowi należy się ![]() Katarzinka Agatka śliczna i mamusia też czekamy na wrażenie po pierwszym dniu w pracy Czeko21 dobrze, że mała czuje się już lepiej, śliczne bluzeczki jej kupiłaś Daget fajny ten narożnik, kolorowe poduchy ożywią go Czeko79 widzę, że Twój małżonek zachowuje się tak samo jak mój ![]() Agunia dużo zdrówka dla Ciebie Anusia boska karteczka walentynkowa Izuś dużo zdrówka dla Ciebie Asiuk za zrzucenie kgGosia cieszę się, że ze zdrówkiem ok
|
#1540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranca... pranie nastawione sie pierze, zmywara czeka na wlaczenie, psiuna czeka na spacer, skladniki na Strogonowa wyciagniete... ale pomyslalam sobie ze najpier wypije kawusie z wami a tu co :seek: zadnej nie ma. No coz,w takim razie poczekam w kuchni na ktoras
Cytat:
![]() Cytat:
. No to faktycznie idiota sie trafil.... Szkoda taty....Cytat:
, hę?Wracaj do zdrowka Maluszku. A co do naroznika juz mam pomysla na jakis kolorowy dodatek hihihi PS. Wiecie co mam do Was pytanie... Nie wiem czy ja jestem jakas taka przewrazliwiona ale, jak moj maz ma zadzwonic do swej mamy to dostaje drgawek, ze ona pewnie znow cos wymysli. G. nie potrafi zbytnio klamac, i zawsze sie wygada ze mamy chec do nich przyjechac, a taka informacja dla mej tesciowej na poczatku tygodnia to dla nas zabojstwo. Bo ta zaczyna robic wielkie przygotowania na nasz przyjazd, obiady, ciasta, a potem musimy to jesc choc posiedzenie przy jedzeniu trwa chwile. Wolalabym wziasc ich przez zaskoczenie i wpac na kawe. Godzinka i do domu, bez zbednych ceregieli. A najgorsze jest to jak mamy jechac na weekend i po 2 godz goszczenia sie kazdy idzie w swoja strone, bo ma jakies niecierpiace zwloki zajecie, a ja zaczynam sie ewidentnie nudzic. I zaczelam miec awersje do wyjazdow tam. Nie wspomne juz o tym, ze jak mowie ze zapraszamy ich do nas, to jaki vice werse slysze: my was tez.... Cisnienie mam wtedy 220/90 i najchetniej wygarnelabym jej ze do cholery nie maja do nas tak strasznie daleko (26 km) i ze mogliby czasami zobaczyc co u nas slychac... wryyy Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-02-23 o 08:30 Powód: bo sie pozalilam... |
|||
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry myszatki
![]() Ja dziś zdrowsza i rześka-wczoraj robiłam sajgonki i chyba jakiś grzyb mun mi siadł na żołądku Czułam go aż do wieczora Pomógł na niego kieliszek wódki-fuj czemu lekarstwa muszą być niedobre??Czekotubko jestem pod ogromnym wrażeniem Twego mieszkania-masz się czym pochwalić Kupę dobrej roboty odwaliłaś![]() Izka wiesz co jakiś debil totalny ten kierowca Ale musze przyznać że to nieodosobniony przypadek. Sama z kolegą kiedyś jechaliśmy na stopa i złapał się tir i w połowie trasy poprosił kolegę by ten otworzył mu piwo! Odmówiliśmy i w sumie potem dość szybko dojechaliśmy na miejsce ale zastanawiając się czy on już wcześniej czegoś nie golnąłMalutka biedaczysko!!!! Co ci się stało ??? Oj wiem jak boli obite śródstopie brrr nic przyjemnego!!! Całusek na pociechę Daget dołącze sie do posiadółki kuchennej- strogonow bardzo lubię ale dziś robię postny dzień po wczorajszych sensacjach. A mama mi mówiła gryź starannie co do buzi wkładasz grr
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Witam was nadal z łóżeczka, zapalenie migdałków bakteryjne mi się przypałętało ![]() Czeko świetne macie mieszkanko, gratulacje . Ehhh jak ja żałuje, że nam na wszystko kasy nie starczyło i tak w połowie nadal mieszkanie niedokończone...Izka no to niezłe przeboje z tym kierowcą, palant totalny. Izazusia jakie tam grzybki mung, przecież to nasze zwykłe boczniaki są, ale się o tym za głośno nie mówi, żeby sprzedać polski produkt drożej, bo pod egzotyczną nazwą Tak czy inaczej nie zazdroszczę przebojów żołądkowych.Daguś ja do moich teściów też nie lubię jeździć, bo też to zawsze musi być dłuższa nasiadówa. A mi szkoda, zwłaszcza w zimie, tracić całą niedzielę na siedzenie w domu, wolę świeżym powietrzem pooddychać i skorzystać z dnia kiedy jest okazja. Ale teściówce to ciężko zrozumieć, i co tydzień dzwoni z zapytaniem, czy przyjdziemy na obiad. A jak już jesteśmy, to ile się człowiek nasłucha, że rzadko przychodzimy A co najlepsze - im częściej tam bywamy tym częściej takie teksty słychać. A do tego człowiek się nasłucha miliona dobrych rad, jakby sam o siebie zadbać nie potrafił. Jak ktoś kojarzy reklamę Ikei to wie o czym mówię Teściowa jest identyczna, najpierw nagada się, udzieli rad niewiadomo ile, pokręci głową nad tym co robimy, a na koniec powie "no ale to wasze życie, zrobicie jak chcecie" Jak planowaliśmy remont mieszkania, to na każdy nasz pomysł była na nie, od koloru mebli po kolory ścian. A jak przyszła i zobaczyła gotowe, to nagle szok, że jednak ładnie Na godzinkę na kawkę też się do nich nie da wpaść, zawsze zejdzie dłużej. Jakiś czas temu byliśmy u teściów w niedziele na obiedzie, potem na tygodniu był u nas teść i się "trochę" zasiedział, a potem teściowa wydzwaniała żebyśmy przyjechali bo ma dla nas jedzenie. Mieliśmy akurat wtedy tydzień i weekend bardzo zajęty, no ale podjechaliśmy w niedzielę wieczorem, ja jeszcze z okropną migreną. Po dwóch i pół godziny (o 21.30) mówię, że jedziemy do domu, bo cały dzień był poza domem i trzeba tam trochę pomieszkać, a teściowa na to "cały tydzień mieszkacie, a u nas rzadko jesteście". Po tym tekście odechciało mi się w ogóle tam jeździć. Bo po co, żeby pretensji wysłuchiwać? Już nie wspomnę o tym, jak często z moimi rodzicami się widujemy (raz na miesiąc - dwa), a jak już teściowa się dowiedziała, że moi rodzice u nas byli, to się skrzywiła że ich nie zaprosiliśmy....
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-02-23 o 09:39 |
|
|
|
#1543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę będę ![]() Cytat:
wyobrażam sobie, jak musiałaś się narobić, bo my ostatnio tylko przedpokój i pokój robiliśmy, a ja padnięta byłam Cytat:
![]() Cytat:
miłego dnia Kochane |
||||
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() czy ktos tu tesknil za Koteckiem ![]() juz wyjasniam czemu mnie nie bylo. A wiec zrobilam w sumie dwa testy i na obu II krechy, ale zaczelam troche plamic wiec nie czekalam na mojego lekarza tylko polecialam do innej przychodni i zlapalam innego gina i wbilam na wizyte mowiac ze to emergency jest. Przyjal bez gadania zrobil badanie i stwierdzil ze wszystko wskazuje na ciaze ale jest jeszcze za wczesnie zeby przez zwykle badanie mogl stwierdzic na 100% i kazal pod koniec tego lub nawet przyszlego tygodnia zrobic USG i wtedy bedzie wszystko wiadomo dostalam luteine i jakies witaminki i to bylo w piatek.I w niedziele siedze sobie grzecznie i nagle poczulam takie "chlup"(nie bede sie dokladnie rozpisywac co to bylo) wiec pojechalam do szpitala, siedzialam 1,5 godziny (bo lekarze porod odbierali) no i w koncu sie na kogos doczekalam. Zrobiono mi badanie, usg i lekarz stwierdzil ze jest wszystko ok, widac pecherzyk, nie ma krwawienia i chceli mnie polozyc na oddzial ale ordynator stwierdzil ze nie maja miejsca na patologii i wyslal mnie do domu. I teraz mam sie oszczedzac wiec siedze w domku ![]() uff ale sie rozpisalam mam nadzieje ze teraz wybaczycie mi moja nieobecnosc ![]() a teraz ide zrobic koktail truskawkowy czy ktoras jest chetna
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koktajl
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
rzucam koktajlem i moze ktos sie skusi na kinder kanapke bo malz kupil caly kartonik |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kusisz dziś
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
Już mi lepiej zdecydowanie
![]() Aguniu może to i nasze boczniaki są-ja dostałam te grzybki od koleżanki więc nie wiem gdzie co i za ile Jednym słowem cierpię nie przez te nieszczęsne grzybki a przez swoje łakomstwo ![]() Kotku trzymam kciuki bardzo mocno a kinder kanapką mnie poczęstuj-obiecuję że dobrze pogryze ![]() A ja spisuje przepisy-przedwczoraj zrobiłam pyszną szarlotkę-dziś już nic z niej nie zostało Mój mąż mówi że musze gorzej gotować to wtedy będziemy mniej jeść![]() A tak poza tym nie dzieje się nic
|
#1550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
elo
ja na szybkiego, bo mam isc do kolezanki a juz jestem spozniona ![]() Cytat:
2- nie bije ![]() Cytat:
no jasne ze pokaze ![]() Cytat:
![]() cudenko! zdolniacha z Ciebie skarbie Cytat:
2- milo mi ![]() no to dziołszki lecę! obiecalam Wam fotki zakupów, ale juz nie zdążę jak wróce to wrzucę milego dzionka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa Koteczku- gratulejszym wieeeeeeeeeelkie!!!! i trzymam kciuki!
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-02-23 o 13:22 |
||||
|
|
|
#1551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
Mieszkanko cudo Cytat:
jacy ludzie są niepdpowiedzialni współczuję tacie ![]() Asiuk super mężulka masz ![]() Malutka bidulinko kuruj się Kochana Izazusia ja się jeszcze wódką nie leczyłam Agunia szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Kinia to teraz czekamy na fotki waszego mieszkania ![]() Koteczku uważaj na siebie i oszczędzaj się ile wlezie Kasico czekam na te foty
|
|||
|
|
|
#1552 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U nas dzisiaj taka śliczna wiosenna pogoda, że aż mi sie płakać chce, że muszę siedzieć w domku tatę wysłałam z małym na spacer i oddadzą mi go wieczorkiem, cobym trochę odsapnęła Cytat:
![]() ad. 2 mnie strzela po prostu jak ma do nas przyjechać teściowa czy to tak ciężko zadzwonić np raz na tydzień i zapytać jak się miewamy itp, ona nawet teraz nie wie, że ja chora w domu siedzę a mój mąż jak zwykle nie widzi problemu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko u mnie nie będzie takiego efektu jak u Czekoladki, bo my tylko odświeżamy na razie, żeby dało się mieszkać, a taki kapitalny remont, to dopiero za jakiś czas zrobimy
ale na pewno podeślę Wam zdjęcia łazienki, bo ta będzie remontowana od podstaw ![]() Cytat:
![]() fajnie, że dziadki tak się Dawidkiem zajmują |
|
|
|
|
#1554 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() az chce sie zyc jak slonko swieci krolewna spi wiec mam chwile na wizaz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wykonanie wszystkiego!!!!jestem dumna z ciebie pracusiuCytat:
duzo zdrowkaCytat:
![]() Cytat:
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam posta z obiecanymi zakupami:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2280 zasiedziałam sie u kolezanki do 16.30 wiecie jak to jest- sprawy przedslubne ![]() milego wieczorka miśki
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a leginsy koronkowe
|
|
#1557 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
O masz, znowu mi połowy nie zacytowało
![]() Asiuk straszna ta dieta, ja wprost uwielbiam chleb, nie bułki tylko zwykły razowy chlebek. Ziemniaków i reszty mogę nie jeść, ale chlebek...nie mogę go sobie odmowić Czekoladko bardzo milusie to Twoje mieszkanko i ta ściana ceglasta też fajnie wygląda. Myślałam, że będzie w jakiś sposob oziębiać wnętrze, ale nie - pasuje ![]() Cytat:
, ale szczerze mówiąc nie mam żadnych zdjęć na komputerze. Obiecuję, że jak Tylko posprzątam cyknę jakieś i wrzucę.Cytat:
Dzięki Cytat:
U moich teściów zawsze jest temat jedzenia, teściowa bardzo dobrze gotuje i lubi to, całą sobotę potrafi w kuchni spędzić a mi szkoda na to czasu, wolę poćwiczyć...ale ale jaką bym była super synową gdybym tak w kuchni kilka weekendów z rzędu podziałała... a ja co...nic z tego![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak masz coś prostego i dobrego to wrzuć czasami. Skopiuję sobie i może coś tam zrobię. dzięks dzięki Cytat:
|
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracaj do zdroweczka i widze ze tesciowa mamy podobna.. Wiec ulzylo mi ze nie jestem jednak przewrazliwiona... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1559 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żonulcie
Ja dziś takie oszukańcze połowę dnia urlopu miałam w pracy bo musiałam z siostrą do lekarza iść. Oczywiście jak na polską służbę zdrowia przystało stracilam prawie 4 godz. i z wywieszonym jęzorem na styk biegłam do pracy na pół dnia. A nerwów sie najadłam oczywiście bo jak za każdym razem w rejestracji nie mogli zrozumieć faktu że siostrą opiekuję się ja a ubezpiecza zus - mają dokumenty przed nosem a potrafią stwierdzić "że im tak w komputer nie wejdzie" Widzę, że kwestia mieszkaniowa na tapecie. My ciągle na wynajmowanym mieszkaniu i na razie bez perspektyw na własne. Jak sie nie ma rzeczywiście zaplecza finansowego rodziców lub szczęścia w totka to ciężko stać sie posiadaczem własnych 4 ścian. My na pewno będziemy myśleć o kredycie, ale to dopiero jak ja dostanę wreszcie stałą umowę w pracy (czyli w październiku). Marzy nam sie dom, ale ceny działek u nas są kosmiczne więc pewnie będziemy szukac mieszkanka, choć te też kosztuja kolosalnie dużo w opolu.Cytat:
A zeszycik mnie zdziwił bo w zyciu bym nie wpadła że można taki zrobić. Ja te tabelki do mierzenia cyklów widziałam tylko na naukach przedślubnych, a to w sumie przydatna sprawa zwłaszcza jak sie planuje dzidzi ![]() Co do twoich teściów, to doskonale cie rozumiem. U mnie tż nigdy nie potrafi powiedzieć nie jak teściowa zaprasza, a jak nie zaprasza to zawsze powie, że może wpadniemy jutro itp. i ona już też uruchamia akcję przygotowawczą w postaci zastawionego stołu. A jak ja mam coś zaplanowane i mówię jeszcze przed wejściem do domu teściowej mężowi że będziemy tylko chwilkę, to on mówi ok a później z chwilki robi się 3 godz. A jeszce lepsza sytuacja jest z siostrą teściowej - stara panną zresztą. Stara ciotka, odwiedza sie ją przez grzeczność. Ostatnio chcieliśmy wpaść tak na chwilkę bo byliśmy w pobliżu i dzwonimy do nieej że wpadniemy na kawkę za godz. Ona że ok, a po pół godz. oddzwania że nie możemy przyjść bo nie jest przygotowana, że mamy przyjść jutro. No i już nie dało rady powiedzieć nie, a na kolejny dzień jak przyjechaliśmy (specjalnie kawał drogi) to stół sie uganiał pod cieżarem jedzenia ![]() Cytat:
i dziękuję A co do butków - to własnie o takich co wkleiłaś mówiłam - te z kokardą z boku, albo coś w stylu tych co kupiłaś ostatnio na all chyba - takie szare. Super były tylko mi sie wydaje że w takich grubo noga, łydka i kostka wygląda ![]() Zakupki super - te getry koronkowe mnie kręcą ![]() dziękujęCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ty kobieto z wielkim dupskiem Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
ale bardziej ekscytowałam sie co z tymi dwoma kreseczkami Oszczędzaj sie kotku teraz i busiole dla WAS Poniżej moja torebałka. Kupiłam sobie tez dzisiaj nowe perfumki http://merlin.pl/Kenzo-L-Eau-par-Ken...19,557247.html zakochałam się w nich od pierwszego spojrzenia tzn węchu Zmykam, paaaaa Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-02-23 o 21:31 |
|||||||
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem drogie panie
![]() Po treningu czuję się super choć obiłam piszczel Kasi zakupki-podoba mi się swetrzysko najnajnajbardziej Oby w czwartek go nie ubierała bo zedrę i schowam (założyć nie założę bo nie mój rozmiar :P )Nie powinnam ćwiczyć bo przeziębiona jestem ale wyszłam z założenia że złego diabli nie biorą ![]() Poza tym prosze o trzymanie kciuków jutro o 16 Mam rozmowę z pewnym panem![]() Jem kisielek mogę poczęstowac jak któraś ma ochotę-mam też marcheweczkę ![]() Teściowe macie dziwne-zamiast się cieszyć z kolejnej córy one pieściłyby synków. Moja jest w porządku (bo w sumie rzadko się widujemy) ![]() Wiadomo jak jest. Ogólnie bardzo się zmieniła, unowocześniła ale to pewnie dlatego , że mój Kamil jak mu się coś nie podobało powiedział bez ogródek. Co jak co ale stanowczy potrafi być.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Przez ostatni rok dodatkowo przytyłam i nie jestem z siebie zadowolona.
Po powrocie mam zmierzyć mieszkanie mojego szwagra, chyba za bardzo nie odpocznę.
Fakt, ma problem z kolanem, zbiera mu się tam jakiś płyn, no ale same powiedzcie, czy to co zrobił to nie przegięcie... Ja wnerwa złapałam, a ten do mnie "ale o co Ci chodzi?" Dopiero jak się porządnie poryczałam stwierdził, że chyba jednak coś nie tak i wieczorem już się zaczął starać, dzisiaj rano zrobił kawusię. Tylko dlaczego on nie może tego robić sam z siebie, ot tak? Tylko dopiero wtedy jak mi jest już naprawdę bardzo przykro?
Rewelacja.

za poszukiwania wlasnego M, sadze ze to rewelacyjny pomysl
Beznadziejny typ...dobrze, ze gorzej sie to nie skończyło.
Ale co nerwów straciliśmy....

czy ktoras jest chetna